Várjál csak, hamarosan elindul az a kis gőzmozdony a pocidban, mint aranyhal az akváriumban
És akkor majd jól megrugdos, meg egy picit a könyökét is kidugja, aztán boxolni is fog
Képzeld, szombaton voltam a menyasszonyiruha szalonban, ahonnét a ruhámat kölcsönöztük, vittem a képeket megmutatni. És jött egy menyasszony ruhapróbára, 5 hónapos terhes volt, pont mint te
Illetve 20 hetes. Hát mit mondjak, elég nehéz volt a ruhát hozzá igazítani, annyira szép nagy kerek pocija volt
Eszembe is jutottál, hogy a tiéd is most már biztos ekkora
Aztán próbált a csaj menyecskeruhát, egy bővebb fazon ment csak rá, és ott sopánkodott a tükör előtt, hogy milyen kövér. Hát kiakadtam! Mondtam neki, hogy ez szép "kövérség", és hogy örüljön neki, mert szép a pocija, legyen rá büszke, és mert másnak nem megy ez ilyen könnyen, mint valószínüleg neki. Azt sem értem, hogy ekkora hassal már mért kell lagzit tartani, de mindegy, ez az ő dolga. Szóval csak jó volt látni ezt a szép nagy 20 hetes pocit
A tiédet nem lehetne látni képről, kivülről?
Szivesen megnéznélek
Tündi

. 
is beismerte, hogy valóban nem híztam semmit, csak a pocim nő. Pedig az elején váltig állította, hogy majd én is jól elfogok hízni, mint ő anno
Kicsit gyanús ez a mensikésés, pozitív tesz, aztán erős görccsel vérzés. Ez stressz helyett inkább másra utal
fej nélküli babás Babus vagy fejes babás Babus

Szerintem nagyon hülyén nézek ki rajta, de azért elküldtem neked e-mail-ben. Előre figyelmeztetlek, meglepően fiatalnak tűnök, nyoma sincs a 25 évemnek, max. 18 évesnek látszódom.
), akinek több méhenkívüli után most sikerült a baba, jó helyen beágyazódva. Talán ő többet tudna a dologról. Én személy szerint azt gondolom, nem sokat lehet tenni ellene. Max. nagyon időben észrevenni, nehogy még nagyobb bajt okozzon. De tényleg nem tudom. Bocsi, ezzel most nem igazán segítettem.

[/url]
, merthát állandóan ezt hallja itthon.