Sziasztok!
Linacska, őszintén sajnálom, hogy Lilinek ilyen traumát okoz az óvodaváltás!

Ha úgy gondolod, hogy tud segíteni a gyerekpszichológus, mindenképp menjetek el hozzá Lilivel! Bár lehet, hogy az új macija hatásosabb...
Az nem semmi, hogy Levi együltében benyomott 2 üveg bébiételt!

Betti a héten kapott először sütőtökös csirkét, és annak ellenére, hogy láthatóan ízlett neki, csak kb. az 1/3-át ette meg. Viszont ez nem fogta meg, sikerült is kakilnia.

(Anyukája jól megkínozta azzal a csúnya krumplival...

Köszi, hogy szóltatok, hogy nem kéne erőltetni a krumplit!)
Bikmakk, nagyon édes Dani - mekkorát nőtt már!!! Ugyanilyen kacsás kádunk van nekünk is, csak halványlila!

Betti már haverkodik is a kacsával, amikor hasra fordítjuk, mindig nyúlkál érte. Dani nem?
Orew, nagyon ügyes Zarus, hogy mindenféle feladatokat simán megcsinál a babauszin! De a képeken is látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott baba, nincs semmilyen félelem benne, teljesen megbízik a szüleiben - és nagyon jól áll neki ez a rocker-stílus!
Elképzeltelek hatalmas pocakkal a Szigeten csápolni a Tankcsapdára!

Nem kizárt, hogy beengedtek volna a VIP-részbe is - különleges élmény lehetett volna
Meg tudom érteni az érzéseid a RHCP iránt - ugyanígy vagyok én a Guns N' Roses-zal, szintén 12 éves korom óta vagyok rajongójuk. Nekem 14 évet kellett várnom, hogy eljussak egy koncertjükre, de akkora élmény volt, amit azóta is csak Betti léte tud felülmúlni!
Tündi, köszönjük Zsombinak a köszöntést!
Amit öcsédről és anyádról írtál, az valami rettenetes! Nagyon sajnálom...
Angelita, zsiradékpótlás elvileg mehet már. Van két babaszakácskönyvem is, mindkettőben 1-1 kanál olajat írnak a kaják elkészítéséhez. Mondjuk azt nem részletezték, hogy milyen olaj, ezért gondolom sima étolaj.
Jó is, hogy elkezded a húst is adni Emmusnak, a vas pótlása miatt is kell. Én is a múlt héten kezdtem Bettinek adni - viszont valahogy sokkal praktikusabb megoldásnak tűnik, hogy bébiételt adjak neki. Most azért "elpazarolni" egy egész csirkemellett, hogy aztán 1-2 grammot fogyasszon belőle a leányzó... Jó, persze, megehetjük mi is a "maradékot"... Vagy pl. Te mit fogsz csinálni a megmaradt husival? Elteszed neki következő nap(ok)ra? Vagy "emberi fogysztásra" alkalmassá teszed?