2004.09.20 17:29
2004.09.20 19:57
2004.09.20 20:35
Egyszer ugyis összejövünk, ugye?
2004.09.20 20:51
Becsszó, már nagyon várom, hogy megnyíljon

Egyébként csalhat a mérleg is 10-20-30 grammokat is, és lehet, hogy cask tényleg annyit evett utána. De ha elég neki, az nem gond, legfeljebb nem 3,5 óra múlva lesz újra éhes, hanem 2,5 után
2004.09.20 21:45
Ne vedd annyira a szívedre. Képzeld az anyósom itt lakik egy utcányira tőlünk, de már több mint két hete nem látta az unokáját (nem kiváncsi rá?) Én meg csakazért sem viszem le, ha nem kiváncsi minek járjak le? (hozzáteszem összebalhéztam vele azóta nem jön).

Megpróbáljuk az 1h-ai hamit kiiktatni, szóval ha nem jelentkeznék egy hétig, akkor az a kómától lesz!

(szoktunk hülyülni, jó viszonyban vagyunk, családi barát
)
2004.09.20 22:22
Egyelőre írom a szopijait és várom, hogy valami hasonlóság feltűnjön és talán majd ahoz igazodunk. Viszont alakulunk, mert ma is 3,5-4 órákat kibírt és csak egyszer volt egy 2 órás, de szerintem akkor csak szomjas volt.
Majd lehet, hogy elkérem, ha lehet.

Elmentettem!
Sajnos Gergő nem csak egyszer akart 2 órára szopizni, hanem utána is, ráadásul akkor úgy tűnt, hogy egy cicim nem is volt Neki elég, amit én igencsak kétkedve fogadtam, de mivel nem tudtuk sehogy sem megnyugtatni, hát odaadtam Neki a másikat is. Valószínűleg nem kellett volna, mert most meg iszonyúan sír, tuti fáj a hasa!
Már én is jó nagyot bőgtem, megint hülye voltam, de olyan nehéz!
Annyira nehéz tudni, hogy akkor most tényleg éhes, vagy nem is igazán!
Pedig a mai napunk szuper volt, erre jól elcsesztem az estét.

Most próbáljuk elaltatni, ebben a percben éppen hallgat, de bármikor felsírhat. Ráadásul a cicijeim teljesen le vannak szívva, mint 2 üres zacsi, remélem lesz bennük elég tej, mire Bendőcském megéhezik!
Van még, de persze most juszt se jön elő, holnap majd felírom őket.
2004.09.21 06:08
). Aztán meg úgy csinált, mint aki még éhes. Este is így volt, az apukája próbált még neki adni, de csak ordított. Erre ideadta, mondván, most kell neki egy kis szünet
És tőlem elfogadta! Aztán Apa felvette büfizni, nagy ordítás. Odaadta és csönd. Szerintetek miért csinálja? Eddig soha nem volt ilyen gond. Már az egyik nagymamája is etette pár hete, és akkor se volt gond. Dinka?
2004.09.21 07:35
2004.09.21 08:55
Nos, meg gondolom kényeztetés, segítség,... ÉS hazai kaják! Jöhet a túrórudi!
2004.09.21 09:03
Most látom, hogy Bori is írtad, de amikor tőled olvastam, rögötn be is vetettem és használt. A rendszerrel kapcsolatban, szerintem ne görcsöld túl ezt a dolgot. Már korábban is mondtam, hogy várd meg türelemmel, amíg Gergő 7-8 hetes nem lesz, addig még olyan sokat változhat! Lehet, hogy magától beáll a napirend, s neked semmit sem kell tenned, csak követni a kisfiad jelzéseit. Addig meg nyugi és türelem!
Egyébként én úgy csináltam, hogy amikor reggel felkelt -tehát olyan 5-6 között- akkor megetettem, utána általában még aludt egy keveset és következett a kaja 8 körül. Onnantól elosztottam még négy kaját úgy, hogy az esti nyolc órás legyen az utolsó. A közbe eső időkben meg séta! Egyrészt, hogy végre én is kimozduljak, másrészt úgy gyorsabban telt az idő a kaják között, a bébi a levegőn meg az utcazajban jobban tudott aludni, s bevallom azért is, hogy legyen erőm ellenállni a szopinak ha nagyon sír, mivel az utcán nem akartam szoptatni. Néha kegyetlennek tűnik a dolog, de én is azt mondtam, hogyha máskor kibírja simán a három óra szünetet, sőt a négyet is, éjszaka meg nyolc-kilencet is, akkor ki kell bírnia napközben, az ő érdekében, mert így nem fáj a pocija. Nekünk bejött, olyannyira, hogy ma már sohasem ő sír a kajáért, hanem ha eljön az idő én teszem mellre, hogy egyen!
Pedig ő is olyan haspók volt az első időkben, mint Gergő!
S látod, amikor összetorlódott a délutáni kaja, fel is kelt a drágám éjszaka, meg hajnalban, mert fájt a pocija. Ma viszont 21 órától aludt fél nyolcig!!!
De ez csak az én technikám, s már sokszor mondtam biztos nem ez az iskolapélda, meg mivel minden baba más, mindenkinél más jön be. De legfőképp nyugi és szterintem adj még időt neki!
Úgyhogy tanultam belőle és másképp szervezem a napunkat. Igen keguruval megyünk, már gyakoroltunk benne rövid utakon és nagyon szereti.
Olyan jókat elnézelődik, sőt volt hogy el is aludt benne. Csak az én hátamnak nem az igazi.
De ennyit megér a tali.
Az útlevélkép nagyon hivatalos a fiatalúrról!

Te gyönygyösi vagy amúgy? Imádom a Mátrát, rengetegszer túráztunk ott a párommal! remélem hamaoran Botonddal is.
Persze amikor hajnalban felkelt, kapott cicit, de akkor kb. tíz perc alatt lerendezte, s utána mikor felkelt már rendese időben, elég volt egy cici is. Én sem ragaszkodom szigorúan az órához, azért van nálunk is tíz perces csúszás néha, de muszáj megtartani az időközöket így tapasztalom.
De ez anem kaki azért csak aggaszt, pedig tényleg nem kinlódik, csak nálunk még nem volt ilyen. Adtál Edinának barackot? Almát?
Klassz a hímzésed!
Ujjszopi nálunk is úgy van, mint nálatok, eddig az öklét rágicsálta, most meg már ráakadt a hüvelykujjára. De ő már szerencsére nem szívja ki, csak cuppog rajta, s persze mindene tiszta nyál. De ez az ujjszopi elalvásnál van napközben, nézelődés közben maradt az ökölrágcsi.
Éjszaka átalvása szuper!!!
Most még várnék pont emiatt a kaja csökkentésével, de én is tanácstalan vagyok ez ügyben....
Szóval mazsolka is szopikázza az ujját? Akkor én sem idegeskedem rajta.
2004.09.21 09:41
Igazad van.
Mindjárt visszakeresem...
Akkor a ti mérlegetek már 20 gr-okat is csalhat
2004.09.21 10:05
Vagy idén kivételesen nem öregszem!
2004.09.21 10:57
Csak a hajnal 2-es szopcsi után ájult ki annyira, hogy el is aludt reggel 7-ig. Én totál kóma vagyok, szegény Karcsi is és Neki még zenekari próba is volt ma reggel, délután meg tanít.
Anyukám is, úgyhogy ma is egyedül leszek, ami most nagyon le bír hangolni, eleve baromi depi vagyok.
A védőnéni azt mondta, hogy hintőporozzam még, de mégis meddig? És attól is megőrülök, mert összeáll, megszárad, alig bírom leszedni!
2004.09.21 11:00
2004.09.21 12:24
Hidd el, amikor már azt hisszük, vége..., akkor még kapcsolunk egy sebességet, és megy! Gondolj arra, van egy szép, egészséges kisfiatok, és ez milyen jó! Ülj le az alvó gyerek mellé, és csak nézd! Az sokszor erőt ad! Vagy feküdj le mellé, és hallgasd! Engem ez mindig feltölt!!! 2004.09.21 13:14
2004.09.21 13:26
Így viszont időm semmire sincs, ma délelőtt is függönyök után rohangáltam Katával, míg a lányok oviban voltak. Úgy tűnik Nóra egész jól viseli az ovit, tegnap voltunk először, hát nagyon izgult
Tegnap még nem akart enni, de ma már repetát is kért
Lili meg örül, hogy egy csoportba vannak.
2004.09.21 13:26
2004.09.21 13:32
) Tomi nevezte el, (szemtöl-szembe is igy hivjuk), még abban az idöben, mikor németül tanult 10 évesen, Apos sokat segitett neki. Tudod, ö a nevelöapukaja. Egyébként hivjuk még Kalozkapitanynak vagy Méregtörpének is
(kb 165 cm és nagyon aranyos). 

En is összezavarodtam. Nem sokat valtoztal!
vicc
Nalunk is ritka az ilyen, se cumi, se ringatas.
(mondjuk én biztos elfogult vagyok...) 2004.09.21 13:39
2004.09.21 18:00
Lehet tudni, hogy mitől lett Neki tüdőgyuszija? Fertőzés? Vagy megfázott?
Milyen komolyan néz!
Talán holnap.
2004.09.21 19:25
Felhívtam a házidokit, smectát szedhetek. Nappal egész jól voltam, igaz nem ettem semmit csak pár háztartási kekszet. 2004.09.21 20:18
Szerintem ugyanúgy ahogy nekünk sem egyforma sokszor az étvágyunk nekik sem. Ilyen már nálunk is volt, hogy apától nem fogadta el, tőlem meg igen. Sőt olyan is volt, hogy addig nem volt hajlandó elaludni, míg nem simiztem meg én is és nem adtam neki puszit
Nagyon ügyes a picurka, bizti elfáradt a nagy játékban
) Egyébként ha hagytam volna tovább sírdogálni visszaaludt volna, mert egyre halkult a sírása, gondolom kezdett elfáradni. Viszont most így hirtelen nem akartam 6 óránál több kihagyást.
Nekem is mennem kell a héten, péntekre programoztam be magamnak, addig lelkileg készülök.
Jobbulást, szorítok nektek nagyon!!! 2004.09.22 07:13

, már előre izgulok
Gyerekeknek is azt szokták ajánlani, egész kicsi kortól jó
Dorka tegnap nem a szokásos mintagyerek volt (hogy ilyenek is vannak?!), az éjjel (tegnap) felkeltünk 2x is kajálni, napközben nagyon nehéz volt elaltatni, sőt este is...Negyed 11-kor dőlt ki, meg mi is...Kifejezetten éreztem a depi szelét, és MINDEN nagyon sötét színben látszott tegnap
És anyósod "rendben van"? Nem tudhatod, hogy mi nagyon régen (az ősidőkben) sokat beszéltünk az anyós-témáról, van valami Anyós-égető Boszi Klub is itt...Én hála Istennek, nem voltam tagja...
Na, nem a felújításra gondolok. A lányok nagyon kikészülnek, ha elcsúszik (kimarad
) egy alvás...? Egyszerűen muszáj volt kompromisszumot kötni, olyan időpont nincs, ami mindenkinek jó, sajna. És kicsit a délután felé billent a mérleg. Esélyünk azért még van?
Mikor akarod elkezdeni a gyümölcs-kóstoltatást?
És nagy volt az a sírás? 2004.09.22 07:23
Hol ennyit, hol annyit szopik és nem mindegy milyen időközönként. Ha 100-at szopik, akkor 3 óra múlva jöhet a kaja, ha 13-140-et akkor csak 4 óra múlva. Nagyon gázosak a belei, az is okozza a fokozottabb panaszokat. 2004.09.22 08:07
2004.09.22 08:10
Móricka
Én gondoltam ám rátok is! Csodálkoztam, hogy nem jelentkezel az egy nap kórház után!
Még a Zsófinak vettem, de nagyon szeretem. Kicsinek nagyon jó!!!
2004.09.22 08:15
de legalább itthon lesz végre.
Olyan pipa tud lenni ha nem jövök rá, (de azonnal)mit akar, hogy csak na.
Köszönöm.
2004.09.22 08:22
2004.09.22 08:48
Hogy aludtatok? A nap mondása meg az egeres kép tök jó!
Tegnap mondtam Botondnak, hogyha nem produkál semmit a pelusba, akkor anya kúpot nyom a popójába, erre délutánra megtöltötte végre a pelust!
Pedig én is inkább barackot adtam volna neki, de így nem kellett magától megoldódott a dolog.
Te ezek szerint már korábban adtál neki almát is? Szerette?
Anyósod akkor nagyon rendi.
Felújításhoz meg kitartást!!! Amikor csak tudsz gyere közénk, mert hiányzol ám nagyon!
Banán
Tudja az a gyerek, hogy anya tejcsije azért sokkal fincsibb!
Csak így tovább! Köszi a híreket Chelloékról, meg Hajniékról, bár nem jók!
Jobbulást nekik!
El sem hiszem, hogy 33 anyukát számoltam össze benne!
Ti ugye teljes létszámmal jöttök?Csak nem tőletek irígyelték meg Linoék a felújítást?!
Azért írhatnál te is magatokról, ejnye-bejnye!
Ja és azért egyél mást is, meg igyál sokat!!!!
Danival alakul a viszonyotok? Vagy most nagyon apás? Usziért irígyellek! Én is úgy mennék már, csak elég messze van tőlünk, s nem tudom három óra alatt -két kaja között- az úszással meg miegyébbel együtt megjárnám-e. Vagyis biztos, hogy nem, így még várok.
Ez azért szomorú, de jó, hogy Ákosnál nincs semmi baj!
Üdv a Dadoo-sok táborában! Itt sokunknál a lepke a nyerő!
Hidd el, ahogy nő, egyre jobban elszórakozik vele.
2004.09.22 09:59
Nálam ez a módszer sajna nem jött be!
2004.09.22 10:06
2004.09.22 12:29
Ma este valószínűleg megint megpróbálom ugyanezt, hogy böfcsi után visszateszem és hagy cumizzon, remélem így el fog aludni. 

Hogy van a hasmenésed? És hogy ilyen keveset eszel van rendesen tejed?
Puszika
Nekünk tegnap egész jó volt minden, de az esti show azért megvolt, igaz nem annyira durván, mint előző nap.
Én is gondolkodom rajta, mert Csömörön van bébiúszás, de ugye azt csak 3 hónapos kortól lehet elkezdeni?
De sikerült!
2004.09.22 12:32
2004.09.22 13:01
Mi Vasarnap leszunk 3 honaposak.
Szintugy mint nalatok.
gyonyoru a kislanyod mint mindig. Remelem elhozod a talira is.
Gratulalok hozza.
Oriasikat tud ra vigyorogni es probal utanozni. Szereti meg a Kicsi kutya tarkat es a Debrecenbe kene menni-t.
Pont a szulest koveto 12-ik hetre megjott.
Doki szerint ez normalis, van akiknel igy jon meg. Amugy nincs kihatassal a tejre. Csak orultem volna, ha meg nem kell betetezni..
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|