Az én védőnőm elég jó fej. Ijesztgetni azt azért szeret, de ez szerintem náluk munkahelyi ártalom
Elég alapos is, megmérte a pocikörfogatomat, már most 90cm
, megmérte a szeméremcsont és a méh tetejének távolságát(ez van most ugye a köldökömnél), ez 21 cm, és ekkor mondta, hogy nagyon jól érezni, hogy meddig ér a méhem. Bár én azért nem mertem magamnak nyomkodni
A szívhanghalgatásból pedig megállapította, hogy megint buksival lefelé helyezkedik el, és most is elbújt a köldökzsinór mögé
Angéla
Sajna én még nem voltam ilyenen
Adri
Az én hangulatom nagy általánosságban jó, az elejétől fogva. Érzékenyebbnek sem érzem magam, talán egyedül az van, hogy több törődésre vágynék, de apuci egész nap dolgozik, én itthon vagyok már a 7.héttől táppénzen, unatkozom egész nap, aztán este hazajön a munkából, eszik, fürdik, leül a számítógép elé, aztán pedig belefárad és 10-11 óra körül már alszik. Még szombaton is dolgozik. Egyedül a vasárnap marad nekünk. Ez így olyan rossz. Ráadásul nagy ráérésemben van időm minden hülyeségem töprengeni, ezért van az, hogy kombinálok mindenfélét, és hol ezt, hol azt a bajt találom ki magamnak, és így mindig van min aggódnom.
Egyetlen szórakozásom a Babanet
, ezért írok mindig kisregényeket
Búzaszem
Én is nagyon türelmetlen vagyok. De talán már érzem. Bár még mindig ott van ez a 'talán'. Ugyan mikor fogom már biztosra érezni?!
Tegnap este, miután nekifeküdtem aludni, (természetesen bal oldalt, felhúzott lábakkal
, már hólyagosra fekszem az oldalam, de mindent a babáért), akkor kb. 10 percig többször is éreztem apró kis pukkanásokat. És ma is többször, főleg estétől, és persze mindig akkor, amikor felhúzott lábakkal ülök. Biztos nem szereti a drága
Na, befejezem már. Megint kisregényt írtam
Babus