Új privát üzeneted érkezett!

Boldog szülinapot Levinek!

Kép

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


Sziasztok Anyukák!

Mi is boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Remélem már senki sem beteg. Hála mi megúsztuk mostanában nem voltunk betegek.

Levinek mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk.

A héten megyünk 18 hónapos oltásra, egyébként velünk semmi extra. Jönnek a vámpír :-) fogaink és emiatt volt egy-két rossz éjszakánk, de az utolsó 2 éjszaka szuper volt, este fél8-tól reggel negyed9-ig aludt. Remélem így marad :-))

Ne haragudjatok, hogy napi szinten nem tudok jönni, de alig van időm a gép előtt ülni, Blanka egyébként is elég féltékeny lett a számítógépre. Elég naprakész a blogunk, ott azért aki akar mindent megtalál rólunk.

Sok-sok puszi minden anyukának és babának ... igyekszem azért sűrűbben bekukkantani.

Pusz

egy fotó rólunk:

Kép

Timi

Kép
 
 


Sziasztok!

Timi, már tényleg jó rég voltál itt, jó, hogy jöttél. Őszintén szólva, a blogokkal néha elmaradok és olyankor nehéz sokat visszaolvasni.
Nekem is alig van időm mostanság.

Remélem holnap bejön a dolgozóba a nappalos kolléganőm, mert hétfőn nem jött, igaz, akkor hárman voltunk.

Timi, Blankának is milyen jól áll a piros. Tényleg, mivel elég fehér bőrű örökölhette a Te bőrproblémád?

Hajni, szólj majd légyszi, ha bekerülsz, mert szeretnélek meglátogatni, ha nem baj.

Eszter, mire jutottál a közvélemény kutatásoddal?

Remélem mindenki jól van! :D

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 

 
 

Sziasztok

nagyon köszönjük a gratulációkat. Nagyon büszke 4 éves, mutatta is magát, hogy milyen nagy lett, mióta már 4 éves.

Az oviba járás nálunk a téli szünet után most újra beszoktatásra emlékeztető reggelekkel indul. Ott ülök egy ideig vele, vagy sírva hagyom ott. Nem tudom mennyi idő kell a visszarázódásához.

Timi de irígylem az átaludt éjszakákat. én egy kezemen meg tudom számolni mennyi volt eddig a 1,5 év alatt. Mi is fognövesztásben vagyunk, de mi még a rágóknál tartunk, abból is még csak 3 kezdett meg kibújni.
Hajni jól vagytok, a krupp nem jött újra elő?
Anikó Szandra szereti a bölcsit?
linda

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Linda: Szeretném megköszönni a kruppal kapcsolatos leírtakat. Az elmúlt, de azóta is köhög. Voltunk tegnap orvosnál, azt mondja csak piros a torka. Hát majd meglátjuk mi lesz.
Végül is Lali végett mentünk el, mert ő meg belázasodott. 39,5 fok volt neki tegnap meg most éjjel is. Bronchitise van. Kapott antibiotikumot. Most meg azt olvasom az interneten, hogy nem igen szoktak erre antibiotikumot írni. Hát most már mindegy.
Egyszerűen nem bírnak a család tagjaim meggyógyulni. A férjem is azóta köhög hiába szedte be a felírtakat.
Én szerencsére jól vagyok.

Anikó: Szólok ha megyek, bár még van időm. Remélem a vártnál azért egy picit hamarabb érkezik. De légyszi addig intézd el, hogy egy szép felújított kórházba kerüljek. :) Mert itt a neten már rémeket olvasok a helyről. Állítólag a kórtermekben 30 fok van majd a folyosón 15 és süvít a szél. A gyerekek meg sorra betaknyosodnak.

Timi: Nagyon csinosak vagytok a képen. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Linda! Mi is boldog szülinapot kívánunk Levinek (így utólag is)!
Timi! Nagyon szép szemei vannak Blankának!
Hajni! Még mindig jobbulást Nektek!

Nálunk az oviba visszarázódás annyira jól ment, hogy Luca hétfő óta már ott is alszik. Zökkenőmentesen ment szerencsére már az első ottalvós nap is, igaz, hogy aznap semmit nem aludt csak pisilni rohangált, de azóta már alszik. Biztos attól félt, hogy nem megyek érte. Pedig kint voltam a folyosón, csak Ő azt az elején még nem tudta. Aztán még maradni akart játszani.
Így most már az uzsonnát is pakolom. :lol:

Dalma a kórház óta nagyon fél az idegen helyektől és az ismeretlen emberektől. Teljesen felhagyott a pisilni járással - gondolom azért mert a kórházban nem engedtem, csak akkor vittem, amikor pisimintát kellett leadni. Ráállt a déli alvásra, ezért is kell Lucának az oviban aludnia. Fogak száma nálunk 13. :lol:

Tündi
Kép Luca

Kép Dalma

Kép
Kép
 


Sziasztok

Tündi de jó, hogy Luca ilyen könnyen visszarázódott az oviba. Nekünk most nehezebb mint szeptemberben volt. Minden reggel sír, nem akar menni. Decemberben azt igérte, hogy a szülinapja után majd bent alszik, hát egyelőre mi még sajnos nem tartunk ott. Mondjuk nekem nem gond, ha nem fog bent aludni sem probléma, csak hátha attól ovisabb lesz, hogy a délutáni rituálékban is részt vesz. Most még olyan kivülálló az ovisok között.

Hani, bevallom én most nagyon meglepődtem, hogy Te mindjárt szülni fogsz. Úgy elment az idő. Csak most csodálkoztam a vonalzód láttán ( megnéztem, mivel Anikó már vár Téged és csak legyintettem magamban, hogy ugyan hol van az még, és aztán tényleg mindjárt nagycsaládosok lesztek :) )

Az Uzsokiban hol van most a vérvétel? A doki mondta, hogy első emelet, de azon belül merre?

Kép
Kép
 
 


BÚÉK - jobb későn mint soha...

Linda - Levinek én is gratulálok - mikor lesznek szülinapos fotók? És az ovisakat is várom! Mész vérvételre? csak nem jön a harmadik baba?

Hajni - tényleg már nincs sok vissza, fokozódik az izgalom?

Timi - tök jó ez a kép rólatok, édes Blanka ahogy felhúzza a szemöldökét ebbe a klassz piros cuccban!

Anikó - te hogy tudod koordinálni a három gyerkőccel a munkás napokat? A közvéleménykutatásból származó válaszokat mindenkinek köszönöm, összesítettem és benyújtom a helyi képviselőtestületnek megfontolás végett. Választások környékén minden politikus hajlandósága nagyobb :-).

Tündi - nagyon nagy már Luca, igazi kis hölgy. És Dalmának már 13 foga van? Nem semmi....

Ivett - jobban vagytok már?

Nálunk minden rendben, én gondolkodom, hogy Glória menjen ősszel bölcsibe. Sok mindentől függ: munkámtól, meg hogy kara-e jönni testvérkéje... Glórinak 11 foga van, a 2 alsó őrlő nagy nehézségek árán jött ki. Sok mindent nem dumál, viszont mindent megért (néha úgy érzem többet is mint kellene :-).

Kép
 


Kép glória

Kép
 


sziasztok!

mi még szenvedünk mindig. most éjjel is fent volt Dorka 1/2 1-3ig. már nagyon kezdek kimerülni idegileg.
egyik ismerősünk rábeszélt,és már én is hosszú ideje gondolkodok rajta,csak a dokinőnk nem is említette, hogy allergiatesztet csináltatok Dorkának. merthogy ez is lehet esetleg a baja. hétfőre már kaptunk is időpontot. nemtudom ez a karcolásos módszer mennyire hatásos? van valakinek erről tapasztalata?
majd beszámolok a fejleményekről.
elkezdtük a junior gyerekitalt inni,mert nagyon jó lenne,ha már nem enne tápit Dorci.ugyanis sokszor kivehetően olyan szagú a pukija.
jó szánkózást!!!

Kép
 
 


Sziasztok!

Ahogy olvasom, én csak maradjak csendben...
Szandra, ha nem beteg soha nem kel fel. Igaz, mások jóval korábban fekszenek az enyémek meg 9 előtt soha, de 9-re Szandra gond nélkül megy az ágyába. Van, hogy már ott áll a rácsba kapaszkodva, hogy tegyem be. Bár nemrég ez még nehezebben ment, de az éjjelt akkor is átaludta, csak még kivetette magát párszor.
A bölcsiben is szépen alszik, semmi gond vele. Már volt, hogy rosszalkodott is. (szaladgált más kislánnyal és kiabáltak). :lol:
Cumit már nem adnak Neki, csak alváshoz, és ha ezt meg tudták oldani, akkor úgy logikáztam, hogy elfogadta a gondozónőket, mert amúgy biztos sokat sírna.

Tündi, aranyosak a lányok!
Luca nagyon ügyes az ottalvással.

Linda, olyan fura, hogy szó sincs az alvásról. Eszembe jutott, hogy Roland már első nap sem akart velem hazajönni. Elkéstem, mert mire felmentem már széttették az ágyakat és én a fiamat úgy húztam ki a teremből, hogy egy ideig még kapaszkodott a szilvás ágyacskájába és ordított, hogy hagyjam ott aludni. Meg kellett ígérnem, hogy másnaptól maradhat, csak akkor jöjjön velem haza. Úgy visított, mintha a gonosz mostoha ment volna érte. Vicces volt.
Nem lehet olyat, hogy benn marad a teremben egy fél órácskát, amíg a többiek lefekszenek? Csak hogy lássa, hogy mi történik olyankor.
Vérvétel? :roll:

Hajni, remélem mára már mindenki jobban és Te is jól tartod magad! Abi hány hétre is érkezett? Még a végén együtt szülinapozik Lalival.

Eszter, nekem az a szerencsém, hogy Dorina sokat segít, mostanában Ő fürdeti a kicsiket, hogy nekem ne kelljen este a munka után, mivel fél 8 van min. mire haza érek.
Anyóst már nem is említem, néha totál kivagyok tőle. Ezért is kell Dorka, mert Ő gondolkozik.
Amúgy már nappal/szabadban dolgozom, így a szabadnapon érem utol magam, amikor egyedül vagyok itthon.
Édes csajszi Glória!
Ezt a két copfot lassan én is kipróbálom.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


Sziasztok!


Eszter a copfot én is irigylem. Ugyan nekünk van hajunk, de ha csak egy gumit akarok neki betenni el kezdi rángatni a fejét. :)

Sajnos még mindig köhög mind a két gyerek. Bár szerencsére legalább éjjel nm kapja őket el a köhögés. Igy mi benn vagyunk. Nem merem Abit kivinni. Tegnap már Lali volt kinn az apjával.

Anikó: Abi 36.hétre született. Nem lenne rossz ha most is hamarabb jönne. Mert néha már elég nehéz.

Abi nekem is elég jól átalussza az éjszakát. Egyszer kell, egyszer meg cumit nyomom a szájába. De az az igazság, hogy mellettem alszik. Ill. félig mellettem félig a kiságyba.
Én is jobb szeretem ha Lali oviba van. JÓ anya vagyok mi?!
Mert itthon nem bírok vele. Nem tudom mi van vele, de nagyon agresszív lett.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


sziasztok

Mi nem gyarapodunk, a vérvétel nem 3. baba miatt, :) hanem, mert a spirál dolgot nem húzom tovább, meglépem, és ahhoz kell.

Az oviban alvás elősegítéséhez, már régóta azt csinálom, hogy nem egyből ebéd után hozom el, hanem úgy megyk érte, hogy még meghallgatja bent a mesét, ( ekkor már minedenki az ágyában van, ő egy kisszéken ül ) és akkor jön ki, amikor a többiek már szenderegenek.
Nálam Levi mindig lassabban tesz meg bizonyos lépéseket, ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.

Hát Anikó, minden tiszteletem. Nem semmi amit lehúzol a 3 gyerek mellett. És ez 12 órás műszak? Ilyenkor reggel 7-től este 7-ig vagytok? A 12 órás műszak előtt még útnak indítasz 3 gyereket reggel , majd este még velük lenni. Komolyan mondom le a kalappal előted. És oylan jó, hogy Dorinára így tudsz támaszkodni. Nagyon ügyes kislány.

Hajni, nálunk is néha nehezen kezelhető Levi. Karácsony előtt volt megint katasztrófa a viselkedése, amikor 2 napot töltött mamáéknál és utána amikor hazajött, ugyanolyan kis agressziv és engedetlen volt, mint 1 évvel ezelőtt. És mindez azért mert a nagyszülők kikerülnek mindne konfrontálódást és mindent ráhagynak. Mondanom sem kell, ezzel mennyit ártanak nekünk. Így nem fog mostanában nagyszülőzni.

Kép
Kép
 
 


Linda: Azt szeretném megkérdezni, hogy nálatok Levinek nincsenek olyan jellegű problémái amióta megszületett Vivi, hogy ő is csatot akar a hajába, meg szoknya kell neki? Mert nálunk ez rendre előjön.

Lali most ment két hét után oviba, hát nálunk is volt itthon sírás.
Kijelentette, hogy ő velem akar lenni. Ő ott egyedül van, és rossz az ebéd. :) Nem mintha itthon mindent megenne. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Ivett: Megvolt a teszt? Eredmény? Nekünk anno azt mondták, hogy 2 év alatt az allergiateszt nem ad megbízható eredményt, ezért nem is nagyon csinálják. (Az utcában egy 21 hónapos kisfiúnak a múlt héten szintén nem csinálták meg erre hivatkozva - időpontot ők is kaptak.) Lucának már kétszer volt, 2 és 3 évesen. Nem nagy dolog, csak a gyerekek utálják, hogy megszúrkálják őket, meg hogy nem szabad mozgatni a karjukat, meg hozzáérni - nehogy egymáshoz érjenek a különböző "cseppek". Mi nemsokára megint megyünk, Luca már előre tiltakozik.

Linda: Mi is ezt a mesehallgatós módszert alkalmaztuk. Aztán egyszercsak reggel közöltem Lucával, hogy ma ott alszik (persze korábban már beszéltünk róla, de mindig tiltakozott). Mondta, hogy nem. Az óvónénik is mondták Neki, tiltakozott. Egész de. szóba se hozták, csak egyszerűen kitették az Ő ágyát is a 2 barátja ágya közé. Aztán onnan hallgatta a mesét és nem egy kisszékről. A mai napig azt mondja, hogy nem szeret az oviban aludni, de igazából Ő sehol sem szeret aludni. Itthon nem is alszik délutánonként.

Agresszió: Lucus is agresszívebb mostanság, Neki a kórház tett be, az hogy 5 napig nem látot és tudta, hogy Dalmával vagyok. Azóta mindennap elmondja, hogy "ugye nem mész többször kórházba".

Alvás: Szerencsére Dalma átalussza az éjszakát. Igaz, hogy nálunk is 9 körül van csak a takarodó és 6 körül már kelnek, de ez így számomra teljesen elfogadható.

Luca megint hasfájós. A hétvégén tiszta frászban voltunk, mert pénteken a dokinénink erősen vakbélre gyanakodott. Ma megyünk hasi ultrahangra magán úton, mert beutalós időpont csak hetek múlva lenne, soron kívül meg csak akkor csinálnak, ha már nagy a baj.

Tündi

Kép
Kép
 


Ivett! Az előbb elfelejtettem, hogy 2 évesen még 3 keresztes volt Luca bőrtesztje a tejre, de 3 évesen már a tejre is negatív lett. Ennek ellenére a tejterhelés mégis pozitív eredménnyel járt. Ennyit arról, hogy mennyire megbízható.

Tündi

Kép
Kép
 


sziasztok!

nem jutottunk egyről a kettőre. nem mutatott ki semmit az allergiateszt. nem nyugodtam meg,meg még mindig sokat pukizik Dorka. igaz,3 éjszaka most aludtunk. nemtudom. hajlok,hogy vigyem még máshová. nem,mert szeretném ha "bántanák",csak zavar. a tápit elhagytam,gyerekitalt iszik. egyik ismerősünk a tűzoltó utcában volt vizsgálaton.lehet megpróbálom azt. ott vérből meg fújásból nézték.
majd beszámolok!

Kép
 
 


en ezer egy eve nem voltam :oops:
bocsanat, de annyi minden van, nah meg ez a el eleg lesulyto mar ilyen hosszu tavon, foleg mivel ANna fel ahotol, bele nem mer lepni csak uvolt szoval vegig cipelni kell mert a babakocsihoz nincs erom, meg jo hogy o amugy is hati gyerek:)

amugy igen elven igen beszedes ige edes!
foga 12 es 4 fel ataludt ejjszaka meg csak veletlen volt, es mar nem olyan rossz evo:)

a blogjaval is jol le vagyok maradva de igazabol egetveroen fontos tortenesek nincsenek korulotte, aranyos beszolasai vannak de azokat azonnal kene folirni hogy tudjam gyujteni.

nem igerem hogy tudok jonni sokat de be benezek igerm:)

Kép


Sziasztok!

El van mindenki veszve?
Én még egyben.
Lali mostanában sír, nem akar oviba menni. Mindig sír amikor be kell mennie.
Abi egy igazi boszorka. Őrület a kiscsaj. Naponta hossza rám a frászt mikor veri szét a fejét. Tegnapelőtt csak háromszor esett le a székről, amitől szép kék lett az ála. Nagyon nyughatatlan.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Linda! Már régen írni akartam, hogy Levi valószínüleg nem a nagyszülők engedékenysége miatt lesz kezelhetetlen, hanem azért mert úgy érzi, hogy lepasszoltátok és a kistesóval foglalkoztok. A pszichológus azt mondta nekünk anno, hogy erre Lucánál nagyon figyeljünk. Én most azt csinálom, hogy Luca péntekenként nem megy oviba, Dalma viszont ilyenkor megy a nagymamához, így tudunk csak ketten lenni. Semmi extrát nem csinálunk, de ilyenkor csak az övé a figyelem. Már emlegeti, hogy olyat is csináljunk, hogy Apa is velünk van. :lol:

Hajni! Hogy bírod? Lehet, hogy csak én maradtam le róla, de mi lesz a baba neme?

Mi betegek voltunk. Köhögés, orrfolyás, 1 napos láz. A dokinénink szerint semmi baja a gyerekeknek - azért én nem engedtem így Lucát oviba, még akkor sem, ha lemaradt a bábszínházról, meg a Mackó-napról. Jövő héten egész héten farsang és arra nagyon-nagyon szeretne menni. Így inkább itthon kúrálódtunk. Ma már nagyon mehetnékje van. :lol:

Nálunk most nagy sláger a Csiribiri, így áprilisban megyünk koncertre. Remélem, élvezni fogják.

Jó 7végét Mindenkinek: Tündi

Kép
Kép
 


Sziasztok!
Tündi, H. Juditról írj többet légyszi, hol, mikor, mennyiért, mert pont ezen agyalunk. 3 nap hallgatás után H.J. koncertről álmodtam. :shock: Totál kikészültem, hogy az elmúlt 32 évemben ennyire azért egyszer sem hiányzott.. :D

Nálunk is két hete dúl a betegeskedés, ezért is nem voltam, de jövő héttől, ha minden igaz mindenki megy a "dolgozójába".

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


Sziasztok!


Anikó: Mi a Klébelsberg Művelődési Központba megyünk ápr. 10-én du. 4 órára. A jegy ára: 1700 Ft/fő (gyerek, felnőtt ua.) Még van jegy. A www. halaszjudit.hu -n rajta van a 2010-es koncertprogram.

Az oviban dúl a farsang - egész héten jelmezben vannak a gyerekek. Mindennap vetélkedő, eszem-iszom, programok. Luca kutyának öltözött. :lol:

Tündi

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Képzeljétek el, ma vettem észre hogy Dalmának már 16 foga van. :lol: Ebből 3 szemfog és 2 kisörlő még nincs kint teljesen, úgyhogy most 5 foga nő egyszerre. Meg is ébred éjjelente néhányszor, amin egy percig nem csodálkozom.

Tündi

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Jól el van mindenki veszve.
Nálunk még semmi. Egyben vagyok. A felettünk lévő szomszéd, akivel egynapra voltam kiírva megszült szombaton.
Lalinak arcüreggyulladása van.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok

mi zsinórban egymás után lebetegedtünk. Levinek sajnos ez kitartott a farsangra is. 2x volt beteg mióta ovis, a karácsonyi ünnepségkor és farsangkor, sajnos egyiken sem tudott résztvenni. Pedig nagyon cuki katicás jelmeze volt.

Tündi, de jó, hogy nálatok egy hétig tartott a farsang. és minden nap be is voltak öltözve?

Hajni, már így eltelt az idő, vagy a szomszédod ennyivel hamarabb szült? Teljes időzavarban vagyok.

Dilemmázom magamban, hogy Vivi szeptembertől menjen-e bölcsibe vagy sem. Levi beilleszkedését és beszoktatását, más gyerekek viselkedését nézve, afelé húz a szivem, hogy menjen. Leginkább amiatt gondolom ezt, hogy Ő júniusban tölti majd a 3-at és éppenhogy 3 évesen kezdené majd az ovit jövő szeptemberben, valszeg egyik legkisebb gyerekként huszonx fős csoportban 2 óvónővel ( váltott műszakban, azaz csak ténylgesen csak 1 óvónő). Az oviban közelsem tutujgatják őket annyira, mint a bölcsiben. inkább ott szokja meg a közösséget kisebb létszámmal, több odafigyeléssel, mint oda nem figyeléssel huszadikként legkisebbként. Ugyanakkor ott van az, hogy a másik itthon volt 3,5 évig, Ő meg menjen el 2 évesen?
Én nagyon bölcsi ellenes voltam korábban, de látom-hallom a bölcsiből jött ovistársakat és azok szüleit, hogy mennyivel másképpen veszik az akadályokat. persze biztos megvívták Ők is a harcaikat a bölcsibe szoktatáskor. De azt látom, hogy Levi fél éve ovis és magányos harcos az oviban, nem élvezi, mert nem ehhez van szokva. Vajon mi a helyes? itthon minél többet lenni és zárkózottabbá válni, vagy közösségbe lenni és nyitottabbá válni. persze ez személyiség függő is.
Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?
Persze lehet, hogy nem is lesz alkalmam ezen filózni és választani, mert vissza kell mennem dolgozni, ha úgy alalkul és akkor mindneképp bölcsi lesz.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nagy öröm van nálunk! Luca kinőtte a fruktóz malabszorpcióját! :lol: Újra ehet gyümölcsöt, persze egyelőre még odafigyelve, fokozatosan növelve a mennyiséget. Áprilisban megyünk tejterhelésre is. Most már bizakodok.

Linda! Igen, egész héten be voltak öltözve, persze csak az, aki akart. 1 kisfiún kívül mindenki.

Bölcsi: én ősszel megyek vissza dolgozni, úgyhogy Dalma 2 évesen bölcsibe megy. Én nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést, hogy Luca 3 éves koráig itthon volt, őt meg beadom. Dalma egyébként is imádja a közösséget, az oviból alig bírom elcipelni, van, hogy 1 órát is bent játszik az oviban délutánonként.
Én is beszélgettem bölcsis-szülőkkel. Úgy tűnik, hogy sok múlik a bölcsin is (vagy inkább a gondozónőn) - volt aki, kivette a gyerekét, de a többség azt mondja, hogy működőképes a kicsiknél és szeretnek bölcsibe járni. Hát majd meglátjuk.

Tündi
Kép Ovis kép - Luca kutyus

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Hát igen a szomszéd ennyivel hamarabb szült. Március 5-re volt kiírva.
Én az elhúzással vagyok erre a napra kiírva. Amúgy a számítások szerint február 23-a lenne. Azaz holnap. :)
De jó is lenne.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy sokáig nem jelentkeztem ...
Bár Hajnival,meg Lindával véletlenül összefutottam nemrég.

Remélem mindenki jól van, azt gondoltam Hajni már megszületik a Baba mostanra :oops:

Van egy jó hírem (remélemmár nem lesz gond
:oops: ) : Botinak júliusban öcsikéje fog születni :D
Az elején voltak gondok, de remélem most már minden sínen lesz. Eddig ezért nemmertem nagy dobra verni a dolgot!

Próbálok visszaolvasni is!

HA vannak betegek, jobbulást kívánok!
Hajni,Nekedmeg szorítok!

Puszi mindenkinek
Kép Kép

Melus

Kép
 
 


Melus Nagy GRATULA!!!!
Titkon gondoltam ilyenre, hogy esetleg terhes vagy. :) Akkor jó volt a megérzésem. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Á, én is azt hittem hogy már ilyenkor itt lesz, de nem jött össze. Most azt mondta a doki, hogy hétvégén tuti előjön.
Csak azért parázok nagyon, ami egy kicsit gonoszság is tőlem, mert anyós március 1-én született és bizony reménykedtem, hogy több nap lesz a különbség. Hát mit csináljak én egy ilyen rossz lány vagyok.
Remélem hétvégén már szülök tényleg. :)

A képeket nézve, azon csodálkozom hogy mindenkinek milyen gyönyörű szép gyereke van.

Én most húztam rá Lali seggére, mert már elviselhetetlen néha amit leművel. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy gondok vannak vele és megyünk a pszichológushoz. :(

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok

Hajni, gyors és könnyű szülést kívánok. És legyen meg még februárban, az egy jó kis hónap. ( én is februári vagyok, csak az elején :) )
Nálunk Levi szerencsére veszített az ördögfiókaságából. Nem mondom, hogy most egy angyal, de a tavalyi önmagához képest, amikor minden egyes nap egy küzdelem volt a túlélésért, ahhoz képest most egy áldott jó fiú. Lali valószínűleg érzi a kicsi érkezését és talán azért zaklatottabb.

Melus, örülök, hogy minden rendben van Nálatok. Már pont gondoltam a napokban rád, hogy írok egy privit, hogy minden OK-e. És akkor dupla fiús anyuka leszel. :) Gratulálok még egyszer és vigyázz magadra. Boti gyönyörű.

Tündi, köszi a bölcsis választ. Azóta napról-napra erősödik bennem a bölcsi pártosság. Meg valószínűleg úgy alakulnak a dolgaink, hogy vissza kell menjek, így ezzel ez a kérdés meg is oldódik. Már csak reménykedem, hogy lesz is hova, mert ami volt, az úgy abban a formában megszünt.
Luca eddig nem ehetett gyümölcsöt sem? lehet, hogy írtad csak elfelejtettem. Ez is kiskora óta van? Remélhetőleg kinövi ezt a tejes dolgot is.

Mi most Vivi étkezésével kínlódunk. Kb 2 hete volt beteg ( taknyos, lázas ) és azóta nagyon rosszul eszik. Szinte semmit. Pár napig csak és kizárólag kubun és csokin élt. Semmi mást nem volt hajlandó megenni. Most ez a kör kibővült reszelt sajttal, borjú májassal ( csík így töményen ) meg kivivel, néha mandarinnal. Nyomatom bele a MultiKid vitamint bőségesen, de ettől nem fog erősödni. Pedig Ő nagyon jó étvágyú volt. Remélem nem sokáig tart ez nála, mert már most is fogyott, pedig eddig sem volt egy nagy súlyú leányka. ( 9,5 volt korábban, most 9,2 )
Bajban vagyok ezzel a Kubu-csoki dologgal, adjam, ne adjam. Amikor semmit nem evett már 2 napja akkor örültem, hogy ezt legalább megette. Csokit ma már nem kapott, de Kububan legalább van némi tápanyag.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Hát az én drága fiam tegnap délutáni alvása után megjegyezte, hogy milyen csúnya az arcom. Mondom mi rajta a csúnya? Hát hogy az orrom (ami való igaz görbe) és pöttyös az arcom (szeplők). Most erre mit mondjak, hogy már a gyerekem is csúnyának tart. :)

Most nekünk is Abi beteg. Bár ő változatos, hol nagyon eszik hol nem. Akkor hagyom ne egyen. Igaz ő nagyon kis boszi tud lenni. Simán heccből kiköpi a szájából a kaját. Tudja hogy ezt nem szeretem.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Hajni, szerintem csak ma-holnap szülni fogsz és megváltozott az arcod és ezt látta Lali.

Az egyik koleganőm volt bent nálunk még anno a munkahelyen szülési idő előtt 2 héttel. A titkárnő amikor elment a kismami, akkor mondta, hogy szerinte 1-2 napon meglesz a baba, mert nagyon megváltozott Csilla arca. ( persze mindenki csak legyintett, hogy hol van az még ). Másnap jött az üzi, hogy akkor este megszületett a kislánya.
Hajrá! :)

Kép
Kép
 
 


Sziasztok Anyucikák!

Sajnálom, hogy nem tudok sűrűn jönni, de annyira sok időm nincs gépezni. :-((

Hajni kitartást neked! Nagyon kíváncsi vagyok mikor fog megszületni a legkisebb csöppség :-)) Sok puszi és minden jót a továbbiakhoz!

Melinda!
Nagyon gratulálok a kistesóhoz! De jó! Úgy irigykedem minden pocakosra :-( Én is úgy lennék terhes, persze a vele járó kínokat mellőzném és a két gyerekkel való nem kevés melót is :-))) Most Blanka hihetetlen aktív, lehet ezért mondok ilyeneket!
Bár szerintem csodálatos dolog állapotosnak lenni, az egyik legszebb időszakom volt. Botinak és neked is nagyon sok puszit küldünk!

Mindenkit nagyon puszilunk és nagyon boldog babázós tavaszt kívánunk! Még jövünk, ígérem :-)

És egy-két kép Blankáról:

Kép

Kép

Kép [/img]

Timi

Kép
 
 


HAjni: remelem mar nem sokaig varakoztat titeket a kis mano!
Drukkolok!


Melinda: gratulalok! Es nagyon orulok hogy a kezdeti riadalom utan most minden rendben van! Remelem igy is marad!



Mi jol vagyunk orulunk hogy neha mar sut a nap, megyun kis le azonnal. A tel nehezen telt igy hogy Anna nem mert a hiba lepni, sot mar maga a latvany is felkavarta.....
Amugy minden ok, beteg szerencsere egyszer se volt.
Beszel, egesz nap megallas nelkul mindenre azt kerdezi: mi ez? mi ez? Ele gstrapas mindre valaszolni:)
koptt uj agyat, racs nelkulit, egyedul ki-be tud maszni, elvezi nagyon, de esti alvasnal soha nem jon ki, a delutanok meg nem mennek, bar mostanaban egyaltaln nem is alszik delutan:(
Evese "javult" tobbet nem kell visszamennunk a gasztroshoz ,mert mondta ez kello elore lepes hogy 4 fele etelt megeszik( borso leves, virsli, ures teszta, sult krumpli) minden massal meg probalkozzunk lelkesen. Amugy ezeket szepen es egyedul eszi csk hat eleg egyhangu:)
De jo mert hetfon megfozom a fazek borsos, tesztas , repas levest es addig mig van eszi:)

Jatszani nem igen szokott csak a lego es a mese konyvek erdeklik, de most mar meg is hallgatja a rovidebb meseket:)
Hat roviden ennyi rolunk.


Blanka olyan gyonyoru!!!!!!!!!! Olyan sapit en is akartam venni Annanak de mire ugy voltam vele most mar tavaszodik van ertelme megvenni nem volt meret:(
hihetlen hogy most mar szinte nyarias ruhak vannaki, minek vettem volna telen tavaszit, nah mindegy. majd cska talalok mas aranyosat.


sziasztok,
nagy ritkán én is ide tévedek, de nagyon jó titeket olvasni.
Tündi - örülök, hogy Lucus kigyógyult az allergiájából!
Hajni - szerintem már meg is van a bébi!
Melus - nagy gratula a legújabb ifjonchoz!
Képzeljétek, nálunk meg a nővéreméknél jön a baba. Az ötödik :shock:. Ezen aztán sokan megvannak rökönyödve. Én nagyon örülök neki, és a családban mindenki más is :-)!
Hát nálunk is napirenden a bölcsi... Én mindenesetre most beíratom Glórit, aztán ősszel még lesz időnk eldönteni. Lehet, hogy csak ez a hosszú tél volt ennyire nyomasztó, pedig igazából sok felé jártunk és megyünk is! Lehet, hogy ha megint egész nyáron Balcsin leszünk, akkor eszem ágába sem lesz visszamenni dolgozni. Bár szerintem idén nem leszek már mégegyszer ilyen szerencsés. Nálunk Budaörsön van egy csomó családi napközi is, ami nem olcsó (70-80e/hó), de ebből az önkormányzat áll 50e-et és így azok is be tudják adni a gyermeket, akiknél nem jutottak be az államiba (2 db - 80-80 gyermek) és vissza akarnak (kell) menniük dolgozni. Szóval nekünk ilyen szempontból azért jó a dolgunk.
Én megvagyok győződve a bölcsi "jóságáról" (korábban azt mondtam, hogy én ugyan be nem adom a gyermekemet), de persze ennek így is kell lennie (elkötelezettnek kell lenni), ha azt akarjuk, hogy működjön a dolog és Babi se érezze, hogy megingok a kérdésben. Néha már kérdezem is tőle, hogy szeretne-e csibebölcsibe járni, mire mondja, hogy: "jó-jó" (mintha értené is a drága szívem.
Nálunk igazából minden egyenes mederben halad, Glóriával az égadta bajunk nincs, betegek is egy napig voltunk a télen, nagyon aranyos, barátságos, érdeklődő kis hölgy. Mert már igazi kis hölgyemény, s nem baba - mint egy éve volt, mint épp nézegettem a tavalyi húsvéti fotókat :-). Már elég sokat dumálgat, van vagy 15 szós szókészlete, meg sok szót utánoz vagy az elejét mondja. Foga 11 - nem mintha számítana :-). Imádom!
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Kép
 


Sziasztok!

Én ma megnéztem Hajniék legújabb jövevényét. Nagyon tündéri!!!
Bár Hajni elég keménynek mesélte a két órás gyors szülést.

Melus, annyira örülök, hogy minden rendben!!! Te jó ég!!!már annyi idő eltelt, amióta beszéltünk a babáról, hogy már a nemét is tudjátok? Nekem mintha tegnap lett volna...lehet elvittek az UFÓ-k. :lol:

Linda, egyetértek Tündivel bölcsivel kapcsolatban. Szandrának is jót tett, sokat fejlődött. Bár ez nyilván számomra kényelmi dolog is, hisz nem kell egy csomó dologgal itthon birkózni. PL. peluscsere közben nyugton van, ami már kezdett elfajulni, mielőtt bekerült.

Tündi, annyira örülök hogy javul Luca allergiája.
Gondolom, hogy ez nem kis teher lelkileg sem. Csak így tovább Neki!

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


sziasztok!

mindig olvasom a fórumot,csak lelkierőm nem volt írni.
gratulálok Melinda!
gratulálok Hajni!!!

nálunk nem lesz baba,Dorci megy szeptembertől bölcsibe.nagyon remélem, hogy felveszik.a 19. volt a várólistán januárban. én júli 13-tól megyek vissza dolgozni,a köztes időt kell valahogy nagyikkal megoldatni. Apa szoktatja be,mert engem nem engednek el.

A HeimPál gastrón kötöttünk ki,mert elegem lett a kísérletezgetésből,hogy most Dorka miért van fent éjjel,miért tekeri a szél a hasát. még sokmindenre nem jutottunk. kakimintánkból kiderült,hogy salmonellája van,de tünete nincs. vért vettek idéig,abból sem derül ki semmi. márc.19én hasi uh. utána nemtudom mi lesz. laktózmentes tápit iszik. idáig aludt,most megint kezdte az ébredést. igaz,nem durva, nem vagyunk fent órákat. sajna a kaja szörnyű. tejfölös tészta és a spenót ami lemegy neki,meg a rakott bolognai.

örülök,hogy néha süt a nap,a kedvem is jobb tőle.
a kisasszony naponta 100x kipakolja a konyhát. sajna már a késeket is eléri. remélem hamarosan kiszabadulhatunk egész napra a lakásból.

sziasztok!

Kép
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza. Csak gyorsan pár szót.
Katona Illés 19.35 kor született 3550 gr. és 56 cm.
A szülés gyors volt 17-kor mentünk be és már majdnem három ujjnyira voltam kinyílva, nem is kaptam beöntést. Megjött gyorsan a doki. Nem volt gátmetszés harmadiknál már nem igen szoktak. Viszont nem bírtam kinyomni a gyerkőcöt. Ordítottam mint a fene, útközbe a tolófájások is elmaradtak. Oxitocin gyorsan, orvos nyomta én ordítottam. :) Szülésznő gátat próbálta nyújtani vagy mi. Fájt nagyon. A szomszéd szülő ágyon a nő kétségbe esett hallgatta az ordításomat. Majd egy óra múlva ő is ordított. Mondta is a doki,hogy ragadós az ordítás. Utána mondta a csaj mert egyszobaba kerültünk, hogy olyan hangom volt mint egy oroszlánnak. :)
Hát mit mondjak valahogy nem sikerült ez olyan nagyon szépen.
De utána minden oké. Tejem bőven. Már vagy 150 ml fejtem evés után az egyik mellemből, mert majd szét szakad és még érzem hogy van benne. Lali pályázik a tejre. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok

Hajni, gratulálok a picurhoz. jó egészséget és nagyon sok erőt kívánok. Nagyon sokat gondoltam rátok most a hétvégén. és végül melyik napon született, mert az lemaradt. de ha szombaton jöttetek, akkor már márciusi baba volt.
Hjaj, a szülés nem hangzott túl jól. és kinél szültél?

A múlt héten mi bekaptuk a hányós hasmenős bacit, rajtam kívül mindenkin keresztül ment. Remélem én megúsztam teljesen és nem csúsztatva kapom meg. Hát nagyon pocsék napunk volt amikor 3-an felváltva rókáztak körülöttem, mindenki műanyag lábassal a kezében járkált a lakásban. Kínomban már ezen nevettem.
A két gyerek sajnos alig evett azóta valamit. Vivi ma már evett annyit, mint az elmúlt 3 napban összesen, ( de ez a korábbi adagjához mérten nagyon kevés még ). Levi viszont alig eszik valamit, eddig is nagyon sovány volt, most még abból is fogyott. A pocakját is fájlalja még, csak nem tudom, hogy azért mert még mindig ki van készülve, vagy mert annyira üres.

Nem tudjátok van valami hízlaló, cucc gyerekeknek. kapja a bérest, multivitaminokat, hogy megjöjjön az étvágya ezeket alapból is szokta kapni ), de az evéssel mi mindig is hadilábon voltunk, de ennyire még sosem. A dokinővel is beszéltem már erről korábban, majd most megyünk hozzá úgyis valamikor státusz vizsgálatra és akkor erre kitérünk.

Kép
Kép
 
 


Jaj, tényleg elfelejtettem írni,hogy mikor született. Március 1.én.
Persze hogy anyós szülinapján. Egyébként Mecsér doktornál szültem. A másik kismama is az ő páciense volt. :) Nagyon rendes ember, jól tűrte a kiabálásomat.
Amúgy jó hogy hazajöttünk, mert Abi máris belázasodott. Mitől, nem tudom. Várom hogy valamelyik nap majd jön a gyerekorvos akkor őt is megnézetem.
Lali nekünk is rossz evő. Nagyon válogatós. Én bizony nem vagyok hajlandó neki külön főzni. A levest eszi meg, sült krumplit, ha jó napja van akkor a rántott húst. A múltkor csodák csodájára megette a darálthúsos spegettit. Ill. evett belőle. Mást nem igen akar megenni, persze az édességet azt igen. Legtöbbször kenyeret eszik, héj nélkül esetleg szalámival, párizsival.

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Hajni, még egyszer gratulálok és minden jót a családnak!
Bocs, hogy az infók lemaradtak, csak Szandra telefonált.....(és eltűntek a leveleim).
Gondoltam, hogy jössz majd és megírod. Őszintén szólva, nem hittem, hogy tényleg szombatig ott szenvedtetnek. Történt is vmi veletek ezalatt? "Fényezték" a gyereket, vagy tanítottak szoptatni vagy pelenkázni??? Vagy miért? Ha egyszer lesz negyedik azt hiszem saját felelősségre lépek. Én ezt tuti nem...

Eszter, gratulálok a tesódéknak az ötödikhez. :D Sok boldogságot kívánok nekik és sok-sok kitartást!

Linda, jobbulást!
Nálunk csak Dorina hányt, hasmenése nem volt és egy nap alatt letudta. Holnaptól Szandra újra bölcsibe megy!!! (3 hete nem járt).

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


Hajni gratulálok!
Szép nagy babát szültél. És a neve az honnét jött? Apukámat és a nagypapámat hívták így ... és annyira ritka név, mindig csodálkozom ha hallom :-))) Szóval még egyszer gratula és jó egészséget nektek. És nagyon jó hogy ennyi tejed van, csak így maradjon!

Ivett, sajnálom ami Dorinával történt. És mitől lett salmonellás, nem is sejtitek? Remélem hamar megoldódik a problémátok és újra jól fog enni.

Linda, nektek már írtam a blogon hogy jobbulást :-)

Anikó ... miért írtad, hogy ha egyszer lesz 4. akkor te saját felelősségre lépsz? Miért nálatok mi volt anno?

Tamara, köszi a bókot :-) nekünk teccik a sapi :-))

Na puszi lányok, mennem kell ... sajna ennyi fért az időmbe ...

Timi

Kép
 
 


Sziasztok!

Melinda: gratula a kisöcsihez!
Hajni: végre megtudtam a Kicsi nemét, ill. nevét. Sok örömet a Babóhoz!

Betegeskedőknek és labadozóknak jobbulást! Nálunk skarlát gyanú volt, de végül nem lett az, csak egyszerű torokgyulladás meg kiütések a nyelven. Az elmúlt 1 hónapban Luca már 2-szer szedett antibiotikumot. :cry:

Linda: igen Luca a fruktóz érzékenysége miatt nem ehetett gyümölcsöt meg semmit, amiben cukor, gyümölcscukor van. Anno ettől zuhant meg, ezért jártunk pszichológushoz.

Képzeljétek, Dalma az őrületbe kerget: állandóan pucérra vetkőzik és ide-oda pisil a lakásban. Ha bugyit adok rá, akkor nem vetkőzik le, de nem is szól, hogy mennie kell (tegnap délig 4-szer öltöztettem át), csak ha már becsorgott, akkor jön, hogy: "Anya, piki (pisi)!" Ha ügyes vagyok és figyelem a jeleket, akkor kiérünk a WC-re. Pelenkát abszolút nem akar felvenni, tépi ki magát a kezemből és mondja, hogy bugyi.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak?

Köszi: Tündi

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Timi, anno Dorinával így jöttem el a Szabolcsból, de akkor más volt a helyzet, mert már szept. 12-én befektettek. Pozitív volt a sztreptóm és szülés után mindenféle tenyésztések futottak Dorinából a laborban, és amikor azt mondták, hogy várjak még egy-két napot ilyen eredményekre, akkor már okt. 9-et írtunk és nagyon elegem lett. Így eljöttem. Mikor ezt elmeséltem az Uzsokiban a Halásznak azt monda, szépen kér ilyet itt ne csináljak, ezért kitartottam. Szerintem oltári nagy hülyeség ennyi napot benn tölteni. Foglalkozzanak az első szülőkkel inkább, hogy jól felkészülten mehessenek haza, a többedik gyerekes meg hagy menjen a dolgára. Szerintem. A 2008. márciusi fórumban írta az USA-ban szülő, hogy 35. hétre !!!! született gyerekével mindössze 1!!!éjjelt volt kórházban. A baba rendben volt, nem volt gond a légzésével, így mehettek haza. Ez a másik véglet, de nekem ennyi elég lenne.

Tündi, nincs ötletem, de együtt érzek veled. Vizelet csöpögésre kitalált női betét a bugyiban? Csak legalább addig, amíg kevesebb ruha kell a lakásban vagy idejében kiértek. Hátha annyit segítene, hogy nem kell mindig átöltöztetni.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 


Szia Anikó!
Oh már értem, ez elég gáz lehetett. Nem csodálom ha az ember a többedik gyereknél már nem akar sokáig bent maradni a kórházban. Nekünk az az 5 nap anno teljesen jó volt. Ennél kevesebb lehet tényleg kevés lett volna, és több meg már túlzás. Bár lehet a második gyereknél az 5 napot is soknak fogom érezni :-)

Tündi!

Én a következőt javaslom neked: http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... xx&catId=7

Ez egy leszoktató bugyi, nem olyan olcsó, de mosható ... stb. Nem kell egy raklapnyi belőle. Én biztos ilyet veszek majd Blankának. Talán Dalmának is bejönne, hiszen megkapja amit kér, bugyit és még sem lesz minden tiszta pisi :-)

Na puszi anyukák :-)

Timi

Kép
 
 


Sziasztok!

Szerintem is az első gyereknél jó volt az 5 nap, de Dalmával én is már másnap hazajöttem volna.

Anikó, Timi! Kösz a tippeket! Azt hiszem beszerzek ilyen bugyit, bár szerintem nagy lesz, Dalma még nincs 11 kiló (hogy mennyi, majd holnap kiderül, ugyanis holnap megyünk a 18 hós oltásra). Ha ez nem jön be, akkor jön a betét, bár hogy azt hogy fogom berakni a falatnyi bugyiba, azt nem tudom. Egy próbát azért megér, mert a ma délutánunk is tragédia volt, pláne hogy még vendégeink is voltak. Volt, hogy alig öltöztettük át, már megint bepisilt. Az a baj, hogy szerintem még túl kicsi a szobatisztasághoz (hétfőn volt 1,5 éves), csak azért akar mindenáron bugyit, mert látja, hogy Lucának sincs pelusa.

Tündi

Kép
Kép
 


Tündi!
Szerintem is ráérne még Dalma ezzel a szobatisztasággal, de látja a nagyobb tesótól és ő is ugyanazt akarja csinálni. :-))

Most lehet, hogy sok a baleset, de nézd a jó oldalát, pikk-pakk át áll majd az új "rendszerre" és sokkal hamarabb lesz szobatiszta mint a többi gyerek :-)

Timi

Kép
 
 


Kép Illés születik [/img]

Hajni

Kép
Kép
Kép
 
 


Hajni, sok-sok gratula Illés babához, vidám napokat kívánunk!!!

Kép
 


Sziasztok!

Hajni, a kocsiban nem is láttam, hogy még egy hajas babátok született. :D Majd hozz még hajas képet, itt nehéz kivenni a frizuráját.
Lalinak boldog szülinapot kívánok, sajnos szokás szerint nem látom a babafalvás vonalzókat, de úgy emlékszem mostanság ünnepel.

Timi, ez a bugyi tényleg jó, de kicsit drága. Pedig fog kelleni az tuti, idén már mi sem tudunk vidéken lógni, úgyhogy a parkettát kímélni kell. :D

Ez lehet kétszer megy el....

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: