Ok!Vagy kint vagy bent a Mekinél várlak.
Jaj,úgy izgulok.
Hát remélem,hogy megismerlek.
De ha véletlenül nem,akkor ott lesz a mobil.
Puszi,Dia 28+02004.09.22 18:14
Remélem, hogy nincs semmi baja, csak még mindig nem tudta kiheverni a házasságot. Hát aki fiatal pasival kezd

2004.09.22 18:38
)Hát lehet,hogy azért nem jelentkezik.
2004.09.22 18:55

Az én hajam meg olyan semmilyen, lóg le a fejemről. Éjszakánként ráfekszem és akkor olyan de olyan ideges leszek!! De levágatni nem akarom, mert nagyon igényes vagyok és utálok fodrászhoz járni
Főleg a törpödőr mellet semmi kedvem nem lesz állandóan beszárítgatni stb.. Tényleg jó a rucid! Én nem koppintom le a szabásmintát mert még gombot felvarrni is alig tudok!

2004.09.22 18:59
Azt hiszik ez olyan könnyű! Akkor is hízok, ha nem eszek!!! Szerencsére nagyon nem látszik, talán a fejem kezd kikerekedni, egyre nagyobb a tokám!!! 2004.09.22 19:13

Látod már milyen kis dolgoknak is tudok örülni
Nekem is a fejem lett elég drasztikus.
De nagyon furcsa ez a hízás, mert három hét alatt híztam most négy kilót!! Elötte egy hónapig egy grammot sem. Pedig az étkezési szokásom nem nagyon változik. (egész nap zabálnék
) Na mindegy.... Elég vizes a lábam. Neked nem? A bokám az valami katasztrófa!!!! De az alsó lábszáram is olyan, hogyha benyomom az ujjammal akkor egy mélyedés marad ott!! Valószínű, hogy ez az ödéma. Ami ugye elmúlik szülés után???? Olyan mintha a lábam helyén két szafaládé lenne.
2004.09.22 19:29
Vagy ő még annak számit? 

2004.09.22 19:46
2004.09.22 20:00
Hozzáteszem, sosem voltam rosszul, az elején sem. Viszont semmit nem tettem, "csak" szoptattam 20 hónapig. Igaz, a lényeg már az első évben távozott. És úgy is voltam vele, h a9 hó alatt jött fel, legalább ennyit adok magamnak, hogy le is menjen
Van ám aki nem terhesség alatt, hanem szoptatás alatt hízik. De főként olyannál fordul elő, aki terhesség alatt alig hízott. 2004.09.23 06:41
Én is ebben bízom! 2004.09.23 06:55
Jó,hogy már lehült a levegő,de az eső nem kéne.Szemölcs:Hát nem tudom mennyire lenne jó a Sholl tapasz,ugyan is a nyakamon van.
Na és persze oda dunszkötést se tudok tenni.
De pont a jobb szobákat nem látáttok sajnos.Nekem még az tetszik ami a vajúdó mellett van.Csak azt nem láttuk ami szembe van vele.Jövőhéten megyünk dokihoz mert most nem voltam,de az utolsó felkészítő után még felmegyünk megnézni a szobákat.Ti jöttök??
Ja!Tegnap végül is nem vettem be semmit,elmult magától.
Puszi,Dia 
2004.09.23 08:43

Hát én nem igy fogok, de az biztos, hogy a szopi alatt nem fogok fogyókúrázni.

2004.09.23 09:17
Nem tudom egyes emberek mit várnak tőlünk, biztos az lenne a nyerő, ha úgy néznénk ki, mint a topmodellek. De kinek van arra pénze, hogy minden nap belövesse a haját, kozmetikushoz járjon stb. Szerintem senki ne foglalkozzon az ilyen beszólásokkal! Mi így vagyunk szépek!
Na, most ajnároztam egy kicsit magunkat.
A kis kedves! 2004.09.23 10:00
Hol jár az eszetek Lánykák? Igen, most monthatnám, hogy szombat óta nászéjszakázunk, de igazán nem szeretnék hazudni! Még azt sem mondhatom, hogy ugy csináltuk mint Britnie Sp., aki állitólag 2 napig gyűrte a lepedet ujdonsült férjével! Na igen, de ő nem is ilyen nagypocakos kismama!!!
Tisztára kiakaszt, hogy 2 napig jó, aztán 1 hétig nem. Most is innen a közeli garázsból irok, ezért nem hoztam a fotót sem. De valamelyik nap majd jövök és teszek fel képet.
2004.09.23 13:46
2004.09.23 16:07
Gyors voltam?
A kaja kész.
Fotót kérünk.
Biztos nagyon csini voltál.Okt.8?Hú az mindjárt itt van.
Irigy vagyok.
Fel a fejjel!
Látod,elkellett volna ma jönni velünk trécselni egyet.
Biztos jobb kedved lenne.
Én személy szerint nagyon örülök,hogy taliztunk.
Nem tudom,de nekem olyan érzésem volt,mintha egy régi barátnővel dumcsiznék.
Légyszi a Györesznek kérek valami klassz képet,mert depis.
Lopj valamelyik topikból!
Ja!
Puszi,Dia2004.09.23 17:48

Nekünk ugyi már csak ez maradt! Remélem, hogy már megcsinálják nektek azt a fránya netet. Hiányolunk téged

(szegényt nem nagyon csipázom) Jó most erre lehet azt írni, hogy savanyú a szőlő és csak irigy vagyok. Na mindegy. Ez a véleményem.
Jó gyors vacsorát csináltál!! 2004.09.23 18:13
Igen,gyors vacsi volt,mexikói zöldség párolva brokkolis sajttal töltött pulykával és gordon blueval.Te ne égjél,mert nem te kaptál ajándékot,ha nem Dominik vett Olivérnek.
És nem jelenti azt,hogy neked is venni kell.Különben is te fizetted az ebédet amit köszönök.
Puszi,Dia2004.09.23 18:32
Úgyhogy ez majd a kedves apuci dolga lesz.
2004.09.23 18:47
És az is amit írtál hozzá!!! Olyan jól esett! Már sokkal jobb a kedvem! Meg aztán a párom is mikor haza jött, akkor egy picit (amennyire tőle kitellik) megszeretgélt!
)2004.09.23 18:59

Az én férjemnek se híre se hamva. 

)2004.09.23 19:14
Gondolom milyen okosak, ügyesek leszünk!!!! Pelenkázni is kb. 2x pelenkáztam életembe!!!
)2004.09.23 19:21
De most a képet látva,rájöttem miért nem értettem.Hát a ti kádatok akkora mint a mi egész fürdőszobánk.
Szóval ez a módszer nálunk nem megoldható.
Tudod mekkora kosara volt az én melltartómnak?Képzeld,most jó rám pontosan.
Szóval nem kell kitömnöm,mert nem is lesz jó akkora.
Email ment.Tehát nekem is mostanra lett egy új melltartóm.
Jó be vásároltunk ugye?
Puszi,holnap jövök.Dia2004.09.23 19:23

,hogy te taliztál a Gigivel,én is,én is,csak ne laknék ilyen messze.

2004.09.24 08:21
De jó nektek. Én itt ücsörgök bent a munkahelyemen, még az a szerencse, hogy ma csak 2-ig vagyunk. Ebben a vidám időben mindjárt becsúszok az asztal alá, olyan álmos vagyok.
Bocs, kicsit pihent vagyok.
Szokott is nevetni, mert én mindig ott vagyok, ahol ő. Egyszerűen igénylem a társaságát. Mondta is, ha egyszer lesz házunk, akkor majd kiütjük az összes köztes falat, hogy jól lássam mindenhonnan. Tegnap is inkább ott kuporogtam mellette az egyik ágyon, miközben TV-t néztünk. De végül áttessékelt a másik ágyra, hogy feküdjek már le, mert a pocakomtól csak kínlódtam. Inkább közelebb jött oda, hogy legalább a kezét tudjam fogni.
Szóval én is ilyen vagyok! Nagyon szeretet éhes vagyok!
De engem ez nem érdekel. Én azóta vettem nőiesebbre a formát, mióta a férjemet ismerem, de azért nem esem túlzásba.
Csak az a "baj", hogy nagyon hozzá is szokott, és most ugye jelentősen korlátozott a ruháim gyűjteménye, amit föl tudok venni.
Régebben mondta, hogy miért nem veszem föl ezt, vagy azt, de mostanra már megértette, hogy az akkori haskivillantós cuccaim most nem pont a legideálisabbak, arról nem is beszélve, hogy jó, ha a cicijeimet eltakarják most.
Így vettünk egy-két kismama cuccot, meg anyu varr nekem most gatyát, meg egy fölsőt, és ezeket kombinálgatom. Azért igyekszem szép lenni, de nem esem át a ló túlsó oldalára. De szerintem ezzel mindenki így van.
2004.09.24 08:28
Olvastam a Graco honlapján, hogy lehet kapni becsatolható lábzsákot a kocsiba, ami olyasmi mint egy pólya és rögzíteni lehet a kocsiba. Gondoltam megnézem milyen is ez! Megtaláltam, de olyan mintával nincs, mint ami nekünk kellene mert a mi kocsink tavalyi modell. Mondtam a kislánynak, hogy azért had nézzem meg, hogyan működik ez az izé. Hát annyira egyszerű, hogy inkább megvarrom otthon. Az ára 9900,- Ft. Gondoltam szép lenne, ha a lábzsák többe kerülne, mint az egész kocsi. Így marad a varrás. Remélem szépen meg tudom majd csinálni. Hétfőn megyünk Anyuval egy kicsit vásárolgatni és akkor veszek hozzá valami aranyos anyagot!
Majd a Diával tartjuk egymásban a lelket - ha minden jól megy! 2004.09.24 09:05
Egyre jobban hangzik!!!!2004.09.24 09:09
) Úgyhogy bevállaltam és még az ott tanyázó védőnő is megdicsért. Na ezután megszámlálhatatlan kakis-pisis pelust láttam.
De másban tapasztalatom nincs. Majd beosztjuk, hogy ki mit tanúl meg
És akkor te sem maradsz ki semmiből.

)

2004.09.24 09:09
Egyébként meg az a baj, hogy nagyon rosszul bírom a fájdalmat, ezért is lesz jó, ha bent lesz a férjem, mert így talán nem hagyom el magam annyira.
Egyébként biztos sokkal jobban nyafiznék. Persze még így is könnyen meglehet, hogy én is átmegyek hattyúba.
Szóval nem minden kutyának büntetés ám a lakás. Szerintem elég, ha szeretik a kutyát, és sokszor sétálnak vele. De persze ez csak az én véleményem. Azzal együtt, én is inkább valami kisebb testüt vettem volna. Nálunk a nagy, talált kutya, nem volt szívem kint hagyni az utcán. Így már 4 éve boldogít.
2004.09.24 09:23
Én is tudok pelenkázni.Bebe.
A hétvégén is volt részem benne,mert ugye Panna a "nagy csaj"még pelusos.
"Legalább lesz hol lakniuk.
"Puszi,Dia2004.09.24 10:51

2004.09.24 11:01
Fogtam a két gyerkőcöt és beraktam őket a kádba, majd kitakarítottam a szobájukat. Persze még hetekig találtunk kaka darabokat! 2004.09.24 11:14
2004.09.24 11:37
2004.09.24 11:54
2004.09.24 12:02
2004.09.24 12:04
Ha csak meleg (értsd testmeleg), akkor lehet fürdeni. A melegebb már nem ajánlott, mert helyi vérbőséget okoz (alhasi), és az a nemjó. Én miután szinte forrázni szoktam magam, ha kád vízre vágyom, így nem is próbálkozom holmi 37 fokos vízzel
Nagyon sokat képesek csuklani, idekint is (észre se veszik, hacsak kajálásban nem zavarja őket), a fiam kicsi kora óta olyan, hogy ha egyszer csuklik naponta, akkor várható hogy estig még min. 2x fog csuklani
2004.09.24 13:45
2004.09.24 14:02
Amúgy azt mondják, hogy a jóslófájást is onnan lehet megkülönböztetni az igazitól, hogy melegvizes fürdő hatására elmúlik. Úgyhogy bizti nem okoz méhösszehúzódást, sőt inkább ellazít. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|