A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szóval az a játék neki, hogy kipakolom a rudakat meg a könyököket, és illesztgeti össze :roll: Aztán meg a vázat tologatja :roll:
El sem jutunk odáig, hogy áll :lol:

Kép
vindolanda

Halihó

Maggie: ez nagyon jó hír! édes Gergő!:-)

Vindo: Rugó és az öltözés :-)

mi is voltunk egy kisebb sétán, hát lefagyott a fülem mert voltam olyan okos és nem vettem sapit! :-(

mennem kell vacsizik

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercó meg ismét a Pókembert nézi. Nagy lazán fekszik az ágyon.

Köszönöm, hogy így örültök, bízom benne, hogy így is lesz.
dmaggie

A Pókember hármat kipróbálom akkor, hátha nyugton marad tőle R. is :wink:
Lehet, tud valamit az a film.

Maggie, hát persze, hogy örülünk :D

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Leginkább magamnak.

Munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Csak köszönni jöttem.
Megyek begyújtani meg takarítani.
Ha ráérek jövök.

Szép napot mindenkinek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Most megyek 9-re a régióvezetőhöz... :roll:

Apa elvitte Csipetet a bölcsibe. Bár mostanában mindig ő viszi be, együtt megyünk, de úgy el vagyunk mindig csúszva reggel, hogy én szállok ki először a kocsiból a munkahelyemnél, különben elkésnék... :?

Szelike egyébként egész jól van már, nagyon sokáig elhúzódott ez a betegség, de már szinte nem is köhög, orra is alig folyik, úgyhogy bízom benne, hogy lassan vége ennek. Köptetőt kapott egyébként, attól javult szépen a köhögése. A Stodal már nem használt... :roll:

Na, átgondolom még a dolgaimat...
Szorítsatok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Dolgozóknak jó munkát!

Álláskeresőknek megy a drukk+++++++

Betegeknek jobbulást!

Móni begyújtottál? Hogy ég az új fa? Mi már úgy voltunk képzeld, hogy már nem akaródzott apának vágni fát, hogy már gázzal is fűthetünk. Na képzeld, tegnap 21 en ment reggeltől 4ig, aztán 16 köbméter elment, az valami 5000 Ft :shock: :shock: :shock: szóval nagyon ügyesen összevágta a fát . Hát ez a gáz nagyon durva. HA azzal kellene fűteni volna vagy 150 ezer egy hónapra :shock: :shock: :shock:

Áron reggelivel vagyok bajban :roll: nem ehet állandóan sajtot :? még megeszi a tejfölt, de úgy normálisan semmit.

Ebédet mindig rendesen megeszi. Uzsira tejszelet a menő. Nem szeret semilyen joghurtot, tejberizst, pudingot :shock: én már mindennel kinálom, de pár kanállal eszik csak. Krémtúrót azt megeszi. Tegnap már virslit is adtam, egy felet evett meg. Gyümölcsök sem nagyon menők.

Péterke ilyenkor ette a neki való tejpépeket, pudingokat, joghurtokat. Ezek Áronnak nem kellenek.

Tápit is csak félálomban issza meg :shock:

Tea, gyümölcslé, viz minden menyiségben. Rengeteget iszik.

Heni
KépKép
heni81

Nahelló!

Csak megjöttem én is... :)

Kicsit megdolgoztatott az elműlt pár nap. De nem nyúlta ki végleg... :)

Látom, az előző oldal majdnem sikerült, Vinda, Maggie. :) De ha hozzávesszük az előtte lévőnek a végét, akkor megvan az 1 olda. :) Legalább tartotta vki a frontot. :)

Állásokhoz minden szempontból drukkolok!!! Meg örülök, hogy lassan minden kialakul... Remélhetőleg...

Betegeink??

Heni, ha sokat iszsik, akkor nagy baj nem lehet... :) Én azzal is küszködök, hogy ez a kis lökött folyton félrenyel. Mert nem érti, hogy amikor nyel, akokr nem kéne nagy-nagy levegőt venni... :) Olyan majom!... :)

Na, megyek kicsikhez, majd még jelentkezem.

A koncert jól sikerült, van felvétel, ha elkészül teljesen, megmutatom, ha vkit érdekel.

Szép napot, SÜT A NAP!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dori örülök, hogy jól sikerült :lol:
engem érdekel.
otthon sokat jártam a templomba és szerettem hallgatni a kórust.

Regi gondoltam rád, azóta már túl vagy rajta.
majd gyere a hírekkel.

Heni nagyon jó a fa. Jó száraz. Pikk-pakk meggyullad. Igaz van benne sok szög meg elég sok munka, ugye darabolni kell. De megéri. A gázt mi éjszakára szoktuk bekapcsolni és 2-3 m3 fogy el, most diktáltam be. 60 m3 fogyott el február 8-március 8-ig. Rohadt drága, sokkal olcsóbb a fa. Igaz munkásabb de ennyi munka még lazán belefér.
Z se akart már fát venni. Aztán fél nap alatt elment 14 m3. Csak lesett. Gyors számolás után úgy döntött intézzek valamit mert a gatyánk is rámegy a gázra.

mennem kell. itt az ablakos felmérni a terepet.
ha minden igaz április közepére kicserélik az ablakokat ajtókat. Aztán gombátlanítás, festés, külső hőszigetelés :roll:
Csak meg ne szüljek idő közben :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dóri: Szuper hogy jól sikerült!!

Móni: meg ne szülj addig! :-) ez a gáz ...nagon gáz! Meg most a benzin..kész vagyok! :-(

Regi: nagyon kíváncsiak vagyunk, gyere, mesélj!

Maggie: olynan jó h megkerültél! :-)

Mi jól, bár Emma extra anyás. Nem tudom mi lehet! A bölcsibe is mostanában nem akar bemenni. nem sír csak anya, anya, anya..aztán csak besétál és klassz napja van, mosolyogva jön elém alvás után...De annyira szeret itthon lenni 3-asban! Meg is értem, de közben meg ha gyerekekkel lehet azt is nagyon imádja! ..jól fog jönni hogy jöv. hétfő szabadnap..3 nap együtt! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt is süt a nap...de hoideg van nagyon!

Tavasz! Gyere már!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó
sehol senki????

hm....kár

KépKép
kaqk
Debrecen

Biztos mindenki kint van..süt a nap ..bár kutya hideg van.
vagy épp próbáljátok lenyomni azokat a kölköket akik nem akarnak aludni??:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,

Péter már alszik, áron még az ölemben :roll:

mi is voltunk kint, szupi az idő :D

Heni
KépKép
heni81

Kaqk náluk szuper idő van, nagyon szépen süt a nap, és meleg is van:-) nem fúj a szél:-)

Hát igen a gáz és a benzin árak nagyon durvák :evil: de szerintem az áram a és viz sem pitlák. Nekünk téli hónapokban 25 ezer a villany :shock: :shock: :shock: és 8 a viz :shock: :shock: :shock:
Azért ha az alap árak emelkednek, a fizuk miért nem. Mi akik itthon vagyunk jóval több energiát fogyasztunk, mint aki dolgozik, és este esik haza. Aztán a gyes 26 ezer, még a villanyra sem elég :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Mónit tartod a diétát? Mit főztél?

Egyébként ha Vindo nincs, mindig nagy a pangás, ezek szerint ő itt a mágnes?

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Kicsikét itthon, mindjárt ebédelek, aztán mehetek Bercóért. :lol: A Keves majd valamikor jön, ha nagyon későn, akkor szerintem kimegyek érte az állomásra, ne fagyoskodjon. Itt bizony, ahogyan Kaqk is írta nagyon hideg van. Brrrr.

Zdori, örülök, hogy jól sikerült. :lol: Csak azért fogtuk vissza magunkat, mert Viranka azt kérte, ne írjunk tele öt oldalt. :wink: :lol:

Regi! Gyere, mesélj!!!!

Kaqk, nem tudom, hogy mi lehet ez? :roll: A hv-t én is várom. Bár dolgozni akarok majd, de azért nagyon jó lesz.

Heni, nagyon igazad van. A kaja miatt meg ne aggódj, most ez van, hamarosan majd kell neki más is. Sokat szopizik még, az is elég lehet neki. Meg azt gondolom jobban is szereti. Bercó is ilyen volt, aztán egyszer csak átfordult.

Móni, jó kis ütemterv. Csak óvatosan!
Ezeket a kályhákat, kandallókat meg én is szeretem. Igaz, nálunk nem lehet, de anyukámnak, meg a barátainknak van. Hogy én azt hogy tudom élvezni! Az anyukáméban teljesen jól lehet látni a tüzet, nem vagyok piromán, de jól elnézegetem. :lol:

Na, éjszaka én nem aludtam valami jól. Egyfajta szendvicset gyártottunk, én rágyógyultam az íróasztalra, Bercó meg rám. :lol:
Reggel meg jót rohantunk, mert Gergő kitalálta, hogy őt vigyem most iskolába és ne Dávidot. Csakhogy Dávid a bölcsihez közeli iskolába jár, Gergő meg teljesen másik irányba. Mondtam neki, hogy akkor fogja a kulcsot, tegye be a cuccot, álljon ki a kocsival. Mire Bercóval mentünk, csak az udvaron kocsikázott előre és hátra, szóval nem haladtunk előre semmit. Nem kell nagyon megbontránkozni, Gergő már nem először próbálgatja a vezetést, nagyon ügyes és itt nem is veszélyeztethet senkit és semmit. Max. a kocsimat. :lol: Minden esetre ő nagyon elégedett volt magával. :lol:
dmaggie

Képzeljétek, volt egy nagyobb baleset a 47-esen. G. reggel ment el mellette nyolckor, ő még újraélesztést látott, és meg már kilenckor a hullazsákos verziót :shock: :shock: :shock:
Mindenki lépésben ment utána :roll:

Most csak benéztem, még dolgozok éppen Böszörményben, de ezt el akartam mondani :roll:

Este leszek vagy holnap :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor lehet, hogy oda rohantak a tűzoltók? Reggel, kicsivel nyolc után?
dmaggie

Ez borzasztó egyébként. Vindo, remélem nem viselt meg nagyon.
dmaggie

Heni tartom a diétát.
Nem szeretném, hogy Pötikének valami baja legyen.
Csütörtökön megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Ma lazára vettem a főzést. Csinike sajtos-tejfölös tésztát kapott én meg rántottát ettem :)
Hát tényleg jó sok a rezsi. Nekem ma/holnap majd 100000 kell a postára mennem :( Villany, gáz, telefon, net, autó adó, oké van még benne törlesztés is. De ezen a csekken kívül már csak 2 db van és vége :)

Maggie Gergő :lol: :lol:
jól gondolom, hogy 17 évesen szülői beleegyezéssel már lesz jogsija :lol: :lol:

Itt is erőlködik a nap de nincs meleg sajnos :(
Lehetne már tavasz igazán :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo :( ez szörnyű :(
az ilyen engem negyon ki tud készíteni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Bocsánat az eltűnésért de nincs időm ilyen munkabeosztás mellett :(

Na és persze rosszabbra fordult a helyzet Petrusomál.Elvittem a kakát az ántsz-hez ellenőrzésre és pozítív az eredmény.Campylobacter remélem jól írom van a székletébe most legalább 2 negatív eredménynek kell lennie mire újra mehet bölcsibe és sajnos megint lázas ettől a bacitól és most már köhög is :cry:
De az a jó benne mondjuk hogy emberről emberre nem fertőz de mégis ott van.Saját magától is kiürülhet de mivel bölcsis igy antibiotikumot kap rá klocidot.
Csak ez a láz lehet a tünete meg ugye véres nyákos kaka.De azt mondta a doki nő hogy nyers tojáshoz nyúlt esetleg vagy nem jól átsült hústól is lehet.Vagy pedig a bölcsibe egymás után wc-znek és onnan bár teszem hozzá nem hiszem hogy sok anyuka csináltat széklet ellenőrzést a gyerekénél fosás miatt :roll:
Meg beviszi simán takonnyal és köhögéssel a bölcsibe hisz nem lázas az lehet de az én gyerekem meg egy takonytól is lázas amit esetleg tőlük kap el de ez senkit nem érdekel.Sajnos!

Bocsánat az önzésért.

Mesi: Hétvégék jók nekünk általában.

Kép

Kép
agica1126

Most értünk haza.

Elég erős két versenytársam van, lesz még egy kör, ahova ketten mennek/megyünk. A héten válaszolnak, hogy melyikőnk. :roll:

Vindo! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! :( Sajnálom, hogy Petrus beteg!
Ez egyébként tényleg így van, sajnos mi is szoktuk úgy vinni Szelit bölcsibe, ha taknyos, mert a többi gyerek is az, meg köhögnek is... :?
De sajnos ez az időszak ezzel jár, nem tudunk mit tenni... :(
Talán az ovira már erősebb lesz az immunrendszerük... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica, nagyon sajnálom én is.
Teljesen megértelek, bár én azt is megértem, hogy a legtöbb anyuka nem tud csak úgy otthon maradni a gyerekkel. Biztosan Te is érzed, hogy milyen sokat levonnak táppénz címén. Sajnos nem mindenki van olyan jó helyzetben, mint én is, hogy édesanyám már nyugdíjas, bármikor a segítségünkre tud sietni.
De tényleg nagyon durva betegséggel is viszik a gyerekeket sokszor.
Mondjuk én, ha Bercó csak köhögni kezd és hallom, hogy ebből már könnyen jöhet a befulladás, akkor inkább itthon hagyom, bár én tényleg kiváltságos helyzetben vagyok.
Ráadásul ugye, Bercó is olyan lehet, mint én, hogy nem igazán lázasodik be, arra várhatnék.

Egy szónak is száz a vége, remélem nagyon hamar rendbe jön a szépséges leánykád!
Igaza lehet Reginek, az oviban már jobb lesz a helyzet, bár eleinte azt a baktériumflórát is meg kell majd szokniuk.
dmaggie

Móni, igen. :lol: :lol: :lol: Már alig várja, ő tartja számon, hogy Dávid mikor kezdheti a KRESZ-t. :wink: Nagyon jó érzéke van hozzá, szerintem jobban tolat, mint én. :oops:
dmaggie

Ágica sajnálom, hogy ilyen beteg Petrus :(
Ha kaptok gyógyszert hipp-hopp ki fog ürülni ez a baktérium a szervezetéből hidd el.
Ki vigyáz rá míg dolgozol?
Vagy te vagy vele táppénzen?

Regi drukkjaim mennek továbbra is++++++++++

Maggie csak te érzed úgy :wink:
Tuti ügyes vagy :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Holnap jönnek anyumék, úgy örülök neki :lol:

Kéne valamit sütni nekik.
Kérdeztem cicustól mit is csináljak. Erre a kis drága azt mondta "semmit anyuci, szolidali veled" :lol: :lol: :lol:
(az apja mondta ezt a hétvégén, hogy ne süssek mert akkor nehezebb a diétát betartanom. Szolidalítanak velem Grétikével. Hát cicus megjegyezte :lol: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie,Regi: Én tökéletesen megértem azokat akik nem tudnak otthon maradni a gyerekkel mert nem tudják kire bízni nagyon sok van ilyen de ezért meg más is szívjon? Kicsit feldúlt vagyok emiatt :cry:

Sajnos én sem tudom megtenni hogy itthon maradjak vele mert közölte a főnököm hogy azonnal elbocsájt ha megtudja hogy a gyerek maitt nem mentem be.Egy szívtelen köcsög! De főleg az első két nap a legrosszabb mikor lázas fáj mindene és csak én kellek neki nem több csak 2 nap és ezt sem engedi!!!

A héten a mamim van vele itthon a jövőhete a Peti oldotta meg az utána valóról még gőzőm nincs! :cry:

Nem akarom rontani a hangulatot :arrow:

Az összes betegnek jobbulást!!!

Kép

Kép
agica1126

Drága Ágica!
Hidd el, teljesen egyet kell veled értenem. Én is szoktam emiatt bosszankodni, sajnos mi nem tudjuk ezt a dilemmát megoldani.
Bolond az egész világ. Én is úgy gondolom, hogy a beteg gyereknek otthon van a helye, ráadásul úgy, hogy az anyukája van vele, mert nem jó senkinek sem, ha nem így van.

Mennem kell labdázni.
dmaggie

Ez az egész ott lett elszúrva, hogy a nőknek is dolgozniuk kell a család fenntartása érdekében... :roll:
Most nem arról beszélek, hogy nem akarnék akkor is valamivel foglalatoskodni, és szeretek is dolgozni, de legalább ne a megélhetésért kellene napi 8 órában... :?

Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy Szeli a bölcsi előtt 1x volt lázas, tehát eleve azért lett beteg és folyik az orra, mert a bölcsiben már valamelyik gyerek beteg volt... Persze ez nem mentség, de sajnos mi sem tudjuk másképp megoldani, februárban 2 hetet így is itthon volt... :roll:
Amúgy meg teljesen egyetértek én is Veled, Ágica! De sajnos ez van, erre sodor a társadalom... :?

Kép

Kép
regcsiken14

nem jó szót emeltem ki... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Mai napi Lilla beszólás:
Anya szőnyeget akarok.
Milyen szőnyeget kislányom?
Amiben sétál a kislány...
Hát nem tudom
Gondolkozik.....
Anya a szépség és a szőnyeget :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nekem hangom elment, torkom fáj (de csak ha nyelek és kezdek köhögni is, persze klassz fulladós, száraz). Lilla megint taknyos, köhög és a szeme is begyulladt, de szerencsére már jobb mára a dolog. Ma voltunk egy másik orvosnál. Kedves volt, de annyira siettem (1/4 9re került ránk a sor, Dani már nagyon kibukott, Lilla meg kezdett túl pörögni), h nem nagyon tudtam vele beszélgetni és természetesen egy csomó mindent elfelejtettem megkérdezni. De lényegesen kedvesebb, mint a másik és nem néz az emberre olyan megrovóan, h sír a gyerek.
Lillával is próbált viccelődni.

A 7vége jó volt, azt leszámítva, h sajnos az idő nem volt kegyes hozzánk és Lilla sem volt jó passzban ugye a betegsége miatt. Pont péntekre jött ki. :( De voltak lovak :)

Holnap Daninak oltás, persze bármi történhet. De kis köhögés miatt a dokinő már tuti nem halaszt....meglátjuk.
A tejcsi meg :( nagyon kevés most :( szorítsatok, h vissza tudjam hozni, mert ennyi tápszert nem akarnék adni. Úgy érzem néha, h tehetetlen vagyok, mert csak a pihenés és Danira hangolódás (szopizás éjjel nappal) segítene igazán, de erre nincs lehetőségem...:( :( :(
Azért iszom a teát és fejek amikor tudok (általában napi 1 jön össze, szerintetek már az is elég????)
Hétvégén utaznánk anyuékhoz, ahhoz is kérek szorítást, h utazhassunk.

Jó éjt nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Itt vagyok, de egyszerre keltünk, így nem nagyon tudok ide ülni.

Fleur, a tápszer miatt szerintem ne aggódj, sok baba pusztán azon nő fel, és semmi baja nincsen. Eddig kapott anyatejet, azután is is fog valamennyit, ez is szép :D
Jobbulást nektek!
Nyugi.

Munka - jaj, én főbe is lőném magam, ha nem dolgozhatnék :shock:
De azt is tudom, hogy a napi nyolcas munkarend kisgyermekkel egy kalap sz....
Amilyen előrelátó dög vagyok, már tíz éve is gondoltam arra, hogy ha egyszer gyerekem lesz (mert nem voltam biztos benne), akkor ilyen a munkarend mellett akarom csinálni a dolgot.

Ágica - sajnálom. Petrát is, meg Téged is, hogy úgy nekikeseredtél.

Rugó is ment a héten taknyosan a csanába. Mások is hordják. Tudom, hogy ez így nem jó, de a jövő héten is maradnak el óráim egy kutatási megbeszélés miatt, most nem tudok vele itthon maradni, G. meg Szolnokon volt tegnap, nem tudott rá vigyázni.

Szereznem kell egy kokárdát holnapra (ünnepség lesz). Mintha lenne itthon, de vajon hol lehet.

Éjjel Rugó többször kelt, de komoly baja nincs. Az orra néha eldugul.

Talán a kínaiba is megyünk shoppingolni. Ezer éve nem voltam ott. Rugó szeret oda járni, van motor a gyerekeknek, rajzasztal 8)
Ja, és most pénzem is van :)

Szép napot mindenkinek, V.

Vonalzóm nincsen megint. Lehet újat kéne csinálni. Egy minimalistát. Ha már a teknősös eltűnt.

Kép
vindolanda

Halhihó

Jaj Ágica annyira sajnálom..tényleg köcsög a főnököd, ahogy írtad...remélem hamar meggyógyul a kis tündérkéd! ++++++++++++++++++küldjük a gyógypuszikat!

Tegnap voltunk egy kis sétán megint kint..szerintem anniyra elfára Emma ettől a hideg levegőtől....olyna fáradt állandóan..mondjuk most nőtt is ....remélem semmi más..a kis drágám azonnal elsírja magát ha vmi nem jó..:-( nem igazi hiszti, csak olyna kis elkeseredett, szerintme nagyon fáradt. Eddig olyna ügyes volt az alvással, simi, éneklés, jóéjt puszika és kijöttem , Ő meg elaludt, most meg pár napja ki sem teszem a lábam, máris ordít hogy ANYAAAAAA..ja és állandóan szomjas este..2x is kér vizet...lehet du-án nem iszik eleget? nem tudom...remélme hamar vissza áll és lenyugszik a kis drágám.

Ma már jobban indult a napja, bár reggel alig bírtam felkelteni..:-) vidáman sétált be a bölcsibe..:-) nem tudom mi zajlki benne..olyan jó lenne ha meg tudná már fogalmazni....

Vindo: de jó is az ..a shopping..én az ebay-re vagyok kattantva..jó kis cuccokat, sokszor újakat..tök jó áron..tudok venni...de ha egyszer elkezem nézegetni...nincs megállás! :-)

Hörcsög! Utólag is Boldog SZületésnapot neked itt is..tudom pár napja volt....:-(

Ildikók!
Bol
dog Névnapot!

Fleur: jobbulást nektek +++++++++++++és +++++++++++++++++++ hogy tudjatok menni anyudékhoz!

Most találtuk meg hogy a gőztisztítóhoz van az a spéci felmosó, ablakmosó egyéb fejek...olyan jó annyira örülök, utálom a sima feltörlést, mert a koszos vizet kenegetjük jobbra balra..de vége...ma kis is próbálom.....De mivel ez az anyué..ha elköltözünk vennem kell..:-(

utálom és nem is használom a takarítószereket..nem bírom a szgaát, környezet és egészség szennyező..szerintem..így marad a desztilált víz! :-)

na megyek ..nem locsogok tovább!

szép napsütéses napot!!!

Móni: anyudék megérkeztek??

KépKép
kaqk
Debrecen

Találtam kokárdát 8)
Amit tavaly a Kaiser felvágotthoz adtak :roll:

Szia Kaqk :!:
Rugó is hamarabb kifárad, ha kinn van, a hidegben :wink:

Ő még nem tudja mondani, hogy szomjas, így aztán nem is kap inni éjjel :lol:

Fürdőszoba, akvárium kitakarítva, most öltözünk és megyünk :arrow:

Kép
vindolanda

Ó, nem tudunk elmenni sehová, az autóban maradt a babakocsi :?

Kép
vindolanda

Na, talán ha a háromkerekűvel tolom és kerülőúton megyünk, nem a 47-esen, hátulról megközelítünk egy másik butikot :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: :-( na akkor hajrá a 3kereküvel! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szerda van..:-( nem ehetek húst. 0-as vércsoportom van, húst hússal ennék. elég nehéz nem ennem..:-( ....de igyekszem..:-)...ilyenkor egész nap ennék.....mire rájövök hogy csak húshiányom van....

KépKép
kaqk
Debrecen

Hali!

Kaqk a turbodiéta nem vált be? miért nem ehetsz húst?

Vindo elindultatok? Mi is tegnap mentünk egy kört, azt hittem, hogy majd a tologatóssal akar jönni, de nem, motorral jött. Hát jó hosszú kör lett, és még milyen lassú. Mindennél megáll, megszemléli, persze Áronnak meg nem teccik, hogy áll a kocsi :roll:
De viszont rájöttem, hogy Áronnak valami járművet kell venni, mert nagyon élvezi őket, jöbban mint a babakocsit. :shock:

Ágica jobbulást Petrának! Köcsög főnök :evil: :evil: :evil:

Fleur új orvos :D jobbulást+++++

Heni
KépKép
heni81

Jöttünk is, minden elintéztünk, de shoppingolni nem nagyon sikerült. Vagyis vettünk Rugónak egy autót a kínaiban :lol:
Meg két üvegszálas harisnyát nekem.
Aztán bejutottunk a vízműbe, ahol nem tudtak visszaadni 10 000-ből. Elmentünk a postára, felváltottuk, vissza a vízműbe, majd haza.

Kicsit hosszú volt :roll:

De Rugó ügyes volt, egyszer sem akart leszállni útközben a bringáról.

Tologatja az autót éppen 8)

Én is nullás vércsoportú vagyok. Akkor ezek szerint húst kellene ennem sokat :roll: MOndjuk szoktam :roll:

Heni, milyen járműre gondoltál Áronnak?

Megyünk enni majd :arrow:

Kép
vindolanda

Heni: szerda , péntek böjt napok! :-)
Hát sajna betegség is hozzájött amikor az antibio rossz íze miatt folyton ennem kellet, így nem igazán tudtam lemérni volt e értelme..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

MEgebédeltem..most neki állok ajándékot keresni, kitalálni az uncsi tesónak. ( 2 éves fiú) ötleteket várok!

ja meg a 24 éves soginak is ki kell találnom valamit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: autó..:-) jót járkáltatok.
Te nem vagy húsos?? nálunk a családban ( anyu, apu, tesóm..) mindneki §-as és iszonyat húsos..nem sokat de minden nap kell ennünk egy falatot legalább!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, szeretem a húsos ételeket, de azért napokig megvagyok nélkülük. Tejtermékek nélkül viszont nem lennék (kakaó, joghurt, puding, túró rudi - ezekért ölni tudnék) :wink:

Gábor jobban szereti, de ő nem nullás. Hogy milyen, azt nem tudom megjegyezni :roll:

Rugónak autókkal-dömperekkel-markolókkal lehet a legnagyobb örömet szerezni :roll:
Bár ebben nincs sok fantázia :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: köszi...
a tejtermék meg inkább az "A"-s vércsoportra jellmező..:-)

Hm.-..vmi fa játékokta nézegetek, kirakó, vagy ilyesmi.

most épp a tegnap esti barátokköztöt nézegetem neten..mert mindig egyszerrre van a jóban rosszbannal....ezeket megnézem..már ha nem alszok be rajta..:-)

De lassan mehetek Emmáért, aztán uzsi és megyünk 5 re barátnőmékhez..Van egy kisfiuk Keve 3 hónappal idősebb...:-) remélem jól eljátszanka és tudunk beszélgetni egy kicsit..:-)

Remélem ma már jó estéje lesz, majd hamarbb visszük aludni, mert biztos jól kifárad...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó partizást, Kaqk!

Azt még nem is írtam le, hogy Rugó csak úgy volt hajlandó elindulni délelőtt, hogy magával hozott egy doboz tampont, amit a fürdőszobában talált. A kezében tartotta, mindenkinek mutogatta :roll: :roll: :roll: :shock:
Aztán a kínaiban a kocsira sikerült lecserélnem :P

De addig úgy bicikliztünk, tamponnal :idea:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?