Ez a mai nap szörnyű volt: minden elektromos kütyü, amivel kapcsolatba kerültem bedöglött a kezeim között

(nyomtató, fénymásoló, laptop, projektor, …).
A telefonomat itthon felejtettem, de így az legalább működőképes maradt
(de minek?

) Arról nem is beszélve, hogy úgy éreztem ma magam, mint egy holdkóros, ha nem nekem kellett volna beszélnem, biztos bealudtam volna… De úgy látom (a babáson), hogy Kislibus sincs ma a toppon, csak Julcsikánk pörög ezerrel, hogy minél előbb kibújjon Szonjuska…
Kata! Az, hogy jöttem (hogy mertem jönni), nagyrészt annak is köszönhető, hogy Te itt vagy!

Amikor a novemberi hajnalokon ott az intézet előtt beszéltünk a fórumról, és aztán Te írni is elkezdtél ide, akkor már tudtam, hogy én sem maradhatok örökre zugolvasó

. Egyébként szerintem, itt mi mindannyian nagyon hasonlóan gondolkodunk, érzünk. Én azért is kezdtem el olvasni a hozzászólásaitokat, mert olyan megnyugtató volt azt látni, hogy mások is úgy éreznek, mint én.
Julcsi! Csak jövő pénteken kell legközelebb Apánkhoz menned? Addig semmi vizsgálat, ellenőrzés? Vagy azért lesz ctg? Vagy mit is szoktak ilyenkor nézni? Julcsikám, elhiszem, hogy türelmetlen vagy, mert szeretnéd már minél előbb a kezedben tartani Szonja-babát, de hidd el jobb Neked is és Szonjusnak is, ha akkor jön majd, amikor akar. Addigra lesznek a hormonjaid rendben, akkor lesz a leggyorsabb és legkönnyebb Szonjus születése, ha nem sürgeted! Amúgy olvastam egyszer egy cikket, hogy hogyan számolják ki a szülés várható idejét, és hogy ez a statisztikai átlag a koraszülések miatt elvileg alacsonyabb, mint egyébként lenne. És mivel a kiírt időpont környékén (a statisztikailag meghatározott átlag időpontjában) sok szülést mesterségesen megindítanak, így egyre kevesebb a túlhordás, ami a statisztikai átlagot, amikor újraszámolják, természetesen még előbbre hozza. (Lehet, hogy kicsit bonyolultan írtam le, meg nem is 100%, hogy jól emlékszem…:oops: ) Persze az is más, amikor valami miatt muszáj beindítani a szülést, de amíg Nálatok Szonja-baba jól érzi magát odabent, addig ne izgulj!

(Persze én sem tudnék nem izgulni…) A séta persze nagyon jó lehetett! Ügyi vagy, hogy kimozdultál még ebben az időben is! (Pesten is esett a hó egész nap?)
Kislibus! A randit majd egyeztetjük, viszem a könyvet!

Remélem, ma éjszaka már valami szépet fogsz álmodni! (Ma nagyon egyforma hangulatban voltunk, holnap remélem, már jobb lesz!

)
Bodzi! OK, én memória tekintetében vagyok ufo, de Te meg alvás tekintetében!

Még hajnali 2 után is írsz a fórumra, aztán reggeltől meg már Esztikézel! Mikor alszol?

Persze ha ufo vagy, akkor egyáltalán nem is kell aludnod, ugye?
Sajó! Olyan drága vagy, ahogy Sáráról írsz!

Mennek a drukkok Jucusnak a tökéletes induláshoz!
Emerenc! De jó, hogy jelentkeztél! Hétvégén írás tekintetében is maximálisan pótolni kell ám a lemaradást, nem csak az olvasásban!
Kriszto! Hogy vagy? Hogy telnek otthon a napjaid? Remélem, jó nyugisan és a picurkák már nagyon kapaszkodnak!
Miciona! Szerintem a TSH-csökkenése mindenkinél más, nekem elég lassan csökkent 2 alá, de én csak feleannyi gyógyszert kaptam. Viszont én is voltam korábban házidoki-féle beutalóval vérvételen, és amikor láttam, hogy nem nagyon akar csökkenni, akkor önkényesen megnöveltem a gyógyszer-adagomat (25 mg-ról 50-re), az adag növelését aztán persze utólag az endo dokim is támogatta. Utána már kevesebb mint 1 hónap alatt lement 1-re! Mindenképp menj el Te is vérvételre áprilisban, nagyon drukkolok, hogy addigra már jó is legyen a TSH-d (50mg-mal simán jó lehet!)! A prolaktinod amúgy Neked rendben van? Állítólag a két hormon szintje valamennyire összefügg, és úgy tudom, hogy a prolaktin is hiába nem okoz semmi egészségügyi problémát, ha magas egy kicsit, de azért még határérték alatt van, viszont a babprojekthez minél alacsonyabb szint a jó!
Én olyan gyógyszer-ellenes voltam régen, ha beteg voltam és a házidoki felírt gyógyszereket, ki se váltottam, kigyógyítottam magam gyógynövényekkel és homeopátiás szerekkel. De ennek a hosszú várakozásnak köszönhetően, ma már úgy gondolom, hogy milyen hihetetlen, hogy ezek a picike fehér bogyók megváltoztathatják az életemet!
Micikém! Nagyon jó úton vagy, én most ezt olyan erősen érzem!
Egyébként én olyan szívesen olvasnék a fordulatos életedről! Írj, ha lesz időd!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.03.12 06:23-kor.