N
2004.09.22 19:34
Kb.2-3 hónapja először csinált ilyet.
Alig hiszem el,hogy 1 este kellett csak az éjszakai zabálásokról való leszoktatáshoz.
ennek úúúúúgy örülök.
2004.09.22 20:02
Kevinnek már esik le a heg, egyszerűen hihetetlen tempóban gyógyulnak ebben a korban!
Anyukám akart neki adni egyet, de gondolta megnézi, mit kezd a csokissal, hátha tudja szépen harapni, egyedül enni... hát, Kevin elkezdte hámozni

2004.09.22 20:13
aludj jól még ma
Csak már tartanánk ott..
benne van a számom a táblában 2004.09.22 20:27
, nagggyon édes!!! Anka is szokott ilyet. Mondjuk mai alakítása, hogy üres müanyag flakonokból tornyot épített, és közben kommentálta is, hogy "építek én", utána meg az következett, hogy "rombolok én" 

Ja igen, csacsi annyi sajna
, de én vettem végül, és nem bántam meg, Anka imádja!
Annyira drága, hogy naponta olvadozom töle, ez normális? 

Ma mentem egészségügyi vizsgára, az ajtóban állva sziázott, és mondogatta, hogy "dukkolok", meg szorította a két kis öklét, aztán mikor hazajöttem, olyan vidáman ugrált körül, mint egy kiskutya, és mikor mondtam neki, hogy sikerült, arra kezdett rá, hogy "sikerült, sikerült". Rengeteget huncutkodik. Esténként már magától kezd rá a manótáncra (a fürdölepedöjében úgy néz ki, mint egy kis erdei manó, és mindig táncolni szoktam vele ilyenkor pelenkázás elött, és közben énekeljük, hogy manó-manó), ugrál ide-oda, és mondja hozzá, hogy "manu-manu". Olyan jó, hogy mindent megért, amit mondok neki, és megjegyez, és ismétel, és elmesél. Jóóóóóó ez az idöszak, nagyon élvezem. Kamaszkorában lesz mire visszaemlékezni
. 2004.09.22 21:04
Momo, neked is megy, csak nem egy napon szulunk?
Huuuuu, nem is tudom, megvan-e valakinek a szama, ir nekem valaki egy mobilt a mailemre, es akkor neki megy az sms
kaiser.o@freemail.hu 2004.09.22 21:20
(Kész főnyeremény!
) Vizsgához gratula. 2004.09.22 21:47
Visszafele mar nehezebb volt, pihiztem utana nagyot, nehogy valami baj legyen a picivel,de szerencsere minden ok azota is
2004.09.23 07:52
2004.09.23 09:46
Nagy gratula nekik, a részleteket meg majd bizti megírja, aki SMS-t kapott tőle
Anka tényleg nagyon édi lehet
Gergő még verbálisan nem tart itt, dehát fiúból van a lelkem
Ebben a fránya időben leginkább ehhez van kedvem
2004.09.23 11:48
2004.09.23 11:53
Már csak 1,5 hetünk van, vagyis annyi sem
2004.09.23 12:30

de azért vigyázz magadra! Holnapra megy a drukk Apának a próbanaphoz
+++++ 
Remélem belejön lassan a bölcsibe járásba
Türelem kell hozzá.
Persze késöbb is de ez a kor különösen élvezetes
Kevin olyan jóképü pasi lett, tényleg már csak exdagimadár
Én meg palacsintát eszem palancsintával. Hortobágyi palacsintát csinált Apa tegnap, meg maradt is egy pár, azokból lett lekváros-csokis, meg sonkás-sajtos
Gondoltam megvárom a köv. mensit, hogy megnézzem tényleg borulás van-e a cikulsomban, de a gyanúm beigazolódott
2004.09.23 13:09
) jobb hírekkel jelentkezel!
. 2004.09.23 13:49

Sok boldogsagot Nektek! 

Remeljuk, nem komoly es gyorsan orvosolhato.
Anyospajtas ujra rosszabbul, az orvos szerint korhazilag csak a Lipotmezo maradt, de onnan nincs visszaut.
Ugyhogy azt hiszem, hamar bele fog menni, hogy inkabb egy magan-otthon, mint a Lipot.
Jot mosolyogtunk azon, hogy milyen hatekonyak vagyunk. 3 ev alatt majdnem 2 gyerek. 

2004.09.23 14:12

Esetleg otlet, hogy ne legyen minden reggel veszekedes a vege? 2004.09.23 15:24
Orulok,hogy minden rendben veletek! Soksok tejcit kivanok!
Gratulalok nektek is! Azert ezt a mai napot kicsit irigylem toletek...
2004.09.23 18:41
2004.09.23 20:46

Nagy gratula gyönyörű Emesétekhez! 

És drakula a két csíkodhoz!

Anka pedig gyönyörű és okos és vicces, szóval tessék csak ámulni rajta és kétpercenként elérzékenyülni, mint én
Pl. tegnapelőtt egyedül hajtotta magát a hintán. Hát én odavoltam!!! Apacukával meg megy az imádat, ölelik egymást szorosan és heherésznek örömükben 

Sikerült szakembert találni? 

) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|