A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó partizást, Kaqk!

Azt még nem is írtam le, hogy Rugó csak úgy volt hajlandó elindulni délelőtt, hogy magával hozott egy doboz tampont, amit a fürdőszobában talált. A kezében tartotta, mindenkinek mutogatta :roll: :roll: :roll: :shock:
Aztán a kínaiban a kocsira sikerült lecserélnem :P

De addig úgy bicikliztünk, tamponnal :idea:

Kép
vindolanda

Vindo: hm :-) jó lehetett hogy Rugó mindenkinek mutogatta...:-)

köszi igyekszünk majd jól szórakozni! :-)

huh ,most barbi mese van a minimax-on..ez tetszik emmánka...más mese nem nagyon köti le.

benyomta a gyümipudingját ( reszelt alma+ joghurt+ méz)
egy pici falat csokit ..és most a sajtos tallér a menőőőőőőő..nyomatja be ezerrel.:-)

Lassan jön I. is haza...aztán öltözünk, készülünk.

Jaj holnapra kérek ++++++++++++++++++++++++
lesz egy munka megbeszélésem..nem vmi komoly , izgi állás, fél napos..ha minden igaz ahhoz képest nem fizetnek rosszul..meglátjuk..ha közben adódik vmi jobb..majd váltok...vagy nem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megint jól elhúzódott a napom, nemrégiben értem haza. Most várom, hogy hűljön a gombás tortellinim. Ma tésztás-édességes napom van. Ez a kedvencem.
Már jó éhes vagyok, bár a gyerekekkel sütöttünk palacsintát, abból ettem kicsit, de az ugye nem annyira volt sok.

Kaqk, én sem értettem, hogy mi is a baj, de már értem. :wink: :) Milyen böjtöt csinálsz ilyenkor, csak húsmentes vagy léböjt. Na, ez utóbbit én biztosan nem bírnám.
(Én egyébként lassan nyolc kilónál tartok)
Jó talizást Nektek, mi lehet, hogy holnap Johannáékhoz ugrunk át, tegnap azt kérte Bercó.

Jaj, egyébként nagyon édes, mostanában állandóan azt mondja, hogy ő óvodába akar menni. Mondtam ma reggel, hogy ahhoz el kellene felejteni a pelust. Na, erre nem tudott mit mondani. :lol:

Vindo, :lol: :lol: :lol: Jó lehetett a séta. A múltkoriban írtad, hogy miket szokott Rugó a bevásárláskor a kocsiba csempészni. Egyszer én is láttam, hogy az egyik gyerek mindenáron egy doboz óvszert akart megvetetni az anyukájával, mert autó volt a dobozán és azt hitte valamilyen játék. :lol: Anyuka meg alig tudta lebeszélni. :lol:

Viranka, milyen volt a pihi???
dmaggie

Kaqk, akkor én nagyon-nagyon szorítok!!!! ++++++++++ ezerrel!!!
dmaggie

Fleur, jobbulást Nektek!!!
Tényleg ne aggódj, azzal csak rontasz a helyzeten szerintem. Nem lehet, hogy csak Te gondolod, hogy kevés. Manókád is jelzi?
++++ az úthoz!!!!
dmaggie

Kaqk szoritok, fél napos meló volna lehet számodra az igazi, nekem is egyébként majd :wink: megy a drukk+++++++++++jó szórakozást estéhez++++++++ sajtos tallér nálunk is menő:-)
KAqk én sem értem ez a húsmentes szerdát, böjti időben csak a péntek húsmentes, legalább is a katolikusoknál :roll:

Vindo ez a Rugó
:shock: valami szülőkormányos bébitaxiban gondolkodom, vagy olyan tricikliben, aminek van lábtartója is, meg kiesésgátló, vagy öv. A Péterke triciklijén olyan vagányon ül :shock: rendesen kapaszkodik, csak a lábacskák lógnak össze vissza :roll:

Maggie jaj de jól hangzik a tésztás édességnap:-) most akkor te a 90 naposat csinálod?

Heni
KépKép
heni81

Ja, Maggie, némelyiknek olyan szépen csillog a doboza, kis dizájnosak 8)
Gombás tortellini:O

Kaqk, +++

Lehet, nassolni kellene valamit.

Kép
vindolanda

Fleur tényleg ne parázz a tejcin, ha tápi kell akkor majd adod szépen, elvégre nem hallhat éhen az a gyerek. Nem rossz az, sőt jó!
Én is elkezdtem adni mostanában Áronnak, de csak 2 naponta 1 dcl, mivel Péterke is itta, és ezzel együtt könnyű volt bevezetni a tehet, most meg nagy kakaós :roll:
Neked nem könnyű a helyzeted, én is állandóan szoptattam , még most is, napközben 2x :roll: mivel kéri :shock: ugye nincsen cumi :?
És nemsokára 4 hós Dani, jöhetnek a gyümölcsök, csak ha tényleg ennyire tápi ellenes vagy.

Heni
KépKép
heni81

Heni, most látom, hogy Áron mindjárt egy éves :shock:
A hagyományos tricikliket olyan másfél éves kortól ajánlják, ha jól tudom. De kiokosodok majd :roll:

Kép
vindolanda

Henikém, az az alapja, de én annyit könnyítek, hogy nem folyamatosan csinálom a napokat, hanem a hét első négy napján tartom a diétát, aztán igyekszem nem nagyon sokat enni. No, ez nem jön mindig össze, de szerencsére az eredményen nem nagyon változtat. :oops: :oops: Mondjuk én nem is akarok/akartam gyorsan fogyni, ez teljesen megfelel. (8 kg/1 hónap)
Még uennyit szeretnék leadni, ha több is sikerül, akkor sem lesz baj, de ez az elsődleges cél. :wink: :lol:
dmaggie

Ez hat hónaptól jó, de drága.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/22448?storetype=store&store=32

Ez tíz hónaptól, és olcsóbb.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26318?storetype=store&store=32

Nem is tudtam, hogy már ilyen piciknek is vannak járművek. Gondolom, a teszveszen meg hasonló helyeken is be lehet szerezni ezeket.

Kép
vindolanda

Voltam vásárolni is, Müller, Aldi. Az Aldiban vettem, már nem akartam sokat főzőcskézni. De akkora adag, hogy nem bírtam megenni. Jól teleraktam a pocakomat.

Ja, és a Kedves nagyon büszke rám, megint beálltam tolatva az udvaron lévő kocsibeállóba. Gyakorolok. :lol:
dmaggie

Mondjuk ez első nem egy terepjáró :shock: :lol:

Kép
vindolanda

Hajrá Maggie :D

Kép
vindolanda

Vindo nem épp olyan hagyományosat gondolok, de ilyet http://www.sportsarok.hu/nagykep.php?img=images/865.jpg, csak azt nem tudom, hogy ez utána mennyire használható :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nem jön be a kép :roll:

Kép
vindolanda

De azért eljutottam a sportsarok-ra, és ott meglestem a bébitaxikat :wink:

Rugó az új autójával játszik 8) 8) 8)
Meg egy tekercs celluxszal :idea:

Kép
vindolanda

Hehe, én sem hagytam magam. :wink: :lol: tök jó ez az oldal.

Rugó :lol: :lol: Akkor gondolom ma sem aludt. :wink: :D
Köszi Vindo, az a nagy helyzet, hogy nem vagyok egy nagy tolatós, de meg kell tanulnom, mert engem is zavar. Te hogy vagy ezzel?
dmaggie

Na, lassan megyek, berakok egy adag mosást, meg vasalni is kellene. No, meg palacsintát akarok a fiúknak is sütni. Az lesz majd az én vacsim is. :wink:
dmaggie

Maggie tényleg sok jó dolog van és nem is drága :roll: :roll: vagyis nem drágák :roll:

Vindo na még egyszer: http://www.sportsarok.hu/index.php?id=340

Heni
KépKép
heni81

Még nem is kellett tolatva beállnom sehová, mióta jogosítványom van. Valahogy mindig szemből támadok :roll:
De szerintem nem lennék egy Schumacer :lol:

Kép
vindolanda

c=ch

Kép
vindolanda

Nem, nem aludt a drága lélek. Hátha nyolc után ki is dől, én meg tudok dolgozni 8)

Kép
vindolanda

Tolatás nekem sem az erősségem :oops: :oops: :oops: de mindig olyan nagy autónk volt/van, hogy nekem nehezebb vele közelkedni, főleg tolatni és parkolni :?

Heni
KépKép
heni81

Igen, igen. Én a csúszdákat nézegettem meg jobban, azt is szeretnék esetleg Bercónak. Itt a nagyobbfajta kb. olyan hétezerrel olcsóbb, mint máshol. :roll:
Tolatásra visszatérve, eddig a Kedves állt be helyettem az udvarra, de ugye hétfőn nem volt itthon, akkor volt a premierem. Ma már kicsit talán jobban ment a dolog. :wink: :lol:
dmaggie

Csak az volt a rossz, hogy ma mire nekikezdtem, pont megérkezett Gergő, aztán osztott rendesen. :roll: Végül felzavartam, hogy ne szóljon bele. :oops: :oops: :lol:
dmaggie

Maggie akkor jobban megy, ha az embert nem nézi senki, nem ül mellette senki :roll: pláne a kedves.

Csúszda jó ötlet, Péterke is imádja, Áron is már mászna fel :shock: de ha felültetem, csak úgy löki meg magát és csúszik is le, alig gyözöm elkapni :shock:

Péterke kis félénk, Áron meg a vagány 8) na majd jól kiegészitik egymást :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én szerintem már nem fogok tudni sose visszakapcsolódni... :oops:
Vagy sok a házimunka, vagy Szeli nem hagy ideülni... :?

Szelinek fáj a lába, nem is tud ráállni, haza kellett hozni a bölcsiből. Voltunk vele dokinál, szerinte húzódás lesz, de nekem gyanús, hogy nem biztos. :roll: Kenjük neki, meg írtak fel rá Cataflam cseppet.
Egész nap ágyban van, nézi a tévét, meg olvasunk neki. Szegény pedig menne, de nem tud... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :) :) :)

este f7re hazaértünk B. kb. f4től alszik :) :9 kelhetek aszem hajnalban ,pedig ma már majdnem 7kor keltünk :)
jó volt,hideg volt,de nagyon élveztük
s szerencsére csak 4 oldalt traccspartyztaok tele :)

no és egy B. beszólás :)helyszín étterem Hévízen a bejáratnál áll a sütispultnál nézegeti a szépséges dolgokat,idős házaspár megy ki,fiam így szól:
gyorsan csukd be ajtót,mert meg fogok fázni :)
:arrow:

KépKép
viranka

Csőtörésünk van a fürdőszobában. Az aljzatbetonban futó cső ment szét :roll:
Megvan a hétvégi program :shock:

Kép
vindolanda

Na, G. szétverte itt-ott a fürdőszobát, és szerencsére a falban lévő vezeték ment szét, nem alul a betonban.
Úgyis szeretett volna csempézni a fürdőben :roll:

Legalább választhatok majd a csempék között, az nem rossz program :roll:

De most el van zárva a vizünk :roll:

Azért nem fenékig tejföl az élet :mrgreen:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Munkanapunk van, ma nem leszek. Rohanok is :arrow:

Kép
vindolanda

Huh. Vindo: már megint..mintha nem rég lett volna hasonlótok???

tolatás: én imádok....sokkal jobban be lehet állni mindehova.

huh nem is emlékszem miről is volt még szó...

ja Regi: mi lehet, mitől fáj a lába? nem bír ráállni..nem történt vmi a bölcsiben??

Vera: de jó hogy jól telt a pihi!!!:-) Báló beszólás :-)

na várom hogy ma hívjanak a munka miatt..+++++++++++++++++ :shock: :shock: :shock: :shock:

a tegnapi "partyizás" jó volt. csőrögét ettünk..:-) aranyosan játszottak..emma a kirakókra van mostanában rákattanva!!!:-) azt fog kapni névnapjára! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

ha a megbeszélés időben engedi beugrok a közelioviba mert nyilt de-t van...:-)

azt mondták 9 kor hívnak.........

KépKép
kaqk
Debrecen

várok várok.....utátol várni

KépKép
kaqk
Debrecen

Jo reggelt,

szupi, hull a ho :shock: :roll: :evil:

Kaqk hivtak????

Vindo juj, sajnalom :(

Nalunk zombi a banda, 6kor keltek/tunk :evil: Peteke is beszunyalt a hintaban, mer Aron is.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztiok!

Ildikó-nap alkalmából mi is boldog névnapot kívánunk!

Újabb Rugó-sztori... :lol:

Tolatás: sztem nem vezetk rosszul, és tolatni is tudok, de ha vki látja, amikor parkolok, akkor olyan gáz-béna tudok lenni, hogy jujdenagyon! :shock: :shock: :shock:

Viranka, üdv itthon! :)

Fleur, ne aggódj, lehet mindig egy kicsit több tejet kreálni, ha az embernek van rá ideje-energiája, hogy foglalkozzon a kérdéssel. Ha vmennyit tudsz fejni, az is számít, ha nem azt, hogy több lesz a tej, akkor annyit, hogy ne fogyjon annyira, vagy maradjon szinten. Annyit, amennyit tudsz az ügyre szánni, mindenképp érdemes. Az meg, hogy kap Dani tápszert, nem baj! :) Egyen annyit, amennyire szüksége van! :) Fel a fejjel! :)
Én Danóm kis lüke, olyan nehezen eszik bármi mást, mint tejet, még mindig 5ször (minimum) szopizik naponta, de azért már elkezdte tátogatni a szájacskáját a más kajákra is. És időnként már megeszik belőle mennyiségeket is. De olyan kis majom. :) És mivel ezt műveli, nagyon nehezen gyarapszik. Örülj, ha Dani jól gyarapszik! Minden babával van vmi, ami miatt lehet idegeskedni, mi anyatejesek vagyunk, és nem hízunk... :)

No, most írtam 1 kisregényt...

Azért jövök ritkán, mert lelkiismeretfurdalásom van, ha ideülök, és nem az érettségire készülök... Márpedig 1xre mindenre nincs idő... ÍGy most marad a lelkiismeretfurdalás...

Szép napot! Mi ez a hó???

Kép
Kép
Kép
zdori

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek-e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

Heni
KépKép
heni81

Heni..ez nagyon szép és igaz :-)

Na meg is jöttem. Hívott találkoztunk.

ez is egy területi képviselői munka..de nem olyan megszokott. Egy étel kiszállító cég. Veveőket kell keresni, kiszállítni...és jól fizet. mondjuk csak bejelentve lennék 4 órában..de reggel 6 tól f1 ig kiszállítás utánna új vevő keresése..

de egy jó kis területet kapnék...

hát ma vagy holnap kell válaszolni és hétfőn..vagyis kedden kezdhetném a betanulást.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na ilyenkor sehol senki...mikro én vagyok...
el kéne gondolkodnom...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Kaqk jól hangzik a gőztisztítód.Én is agyaltam rajta a múltkor ,aztán kihúztam,mert most nem tudok kiadni érte annyit. Viszont én meg átálltam a szódabikarbónás-ecetes tisztogatásra.A citrommal meg ami megmarad a teába rakás után,letörlöm vele a a csempét,olyan csillogós lesz tőle..

Ma megyek fodrászhoz is...

Regi remélem hamar rendbe jön Szeli lába.. :)

Írok a másikba is...
varga tünde

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Tegnap voltak anyumék, de még délután el is mentek. Nem akartak maradni a fránya havazás miatt :?

Regi remélem hamr rendbejön Szelike lába++++
Nem viszed el másik orvoshoz megnézetni?
Állással mi újság?

Kaqk én vagyok, igaz most csak rövid ideig :)
Reggel akkor I vinné Emmát bölcsibe és délután te mennél érte? El fogod vállalni? Pár hónapig biztos jó lenne, aztán meg úgyis jön tesóbaba :D
Kapnál vállalati autót?

ma már megjártuk a MÁK irodáját. Én lemondtam Z meg megigényelte a GYES-t.
Ma még megyek házidokihoz táppénzre vetetem magam, meg nőgyógyászhoz, viszem a terheléses eredményem. Aztán posta, meg valami gyümölcsöt is venni kéne. Remélem Z beválalja Grétit. A házidokihoz nem szívesen vinném magammal :roll:

Vindo csőtörés :(
de minden rosszban van valami jó :wink: szép csepét tudsz majd választani :D

Maggie de tudnék enni palacsintát.
Kakósat, olyat amiben megolvad a kakaópor és ha beleharapok akkor csorog ki a szélén.

Tündi én is ecettel takarítom a fürdőt. Gyönyörűen rendbe teszi a zuhanykabint. A padlót és a csempét is szeretem azzal mosni :D
szép legyél :D

Heni ezt már olvastam régebben.
De most is tetszik :lol:

Fleur hogy vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka na milyen volt?
élménybeszámolót kérünk :lol: :lol:
Báló meddig aludt ma?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
majd ha lányom engedélyez beszámolót írni akkor fogok :wink:
de tényleg nagyon jó volt,bár B. folyamatosan haza akart jönni,mikor jöttünk maradni akart :) :)

pár kép :) az első kettő Kehidakustyánba készült azt R. fotozta,a többi babamúzeum,Csigaparlament,Keszthely íífestetics kastély,hintómúzeum,vadászati és vasútmodell kiállítás,Míra szemszögéből :) :)
R. az Ő képeit majd kiszűri és akkor azokból is teszek :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Sziasztok

Na megvagyunk.
Jövőhét kedden kezdek. Betanulok.

Móni: saját kocsival..és csak a betanulási héten viszi I Emmát bölcsibe..de később én. 6 ra megyek majd átveszem az ételeket, bepakolok és haza jövök emmáért , elviszem, mert útba is esik...:-)
Keddtől ott fog uzsizni..így remélem már érte tudok menni...

Remélem jó kis állás lesz..bár ez a koránkelés... :evil: :evil: :evil:
hhoz hogy fel bírjak kelni 9 kor már ludnom kellene..de még így is elég fáradt leszek...na mindegy..
A főnök jó fejnek tűnik, ösztönzi a csapatot..ha a csapat jól keres akkor keres Ő is jól....stb..szóval jó a felfogása..nem aza tipus hogy hajtsd ki magad és kapsz egy kis pénzt......hanem pont fordítva..ha jól dolgozol megéri neked....

hát remélem így marad. szerencsére az irod asincs mesze, ahova be kell menni..
De majd meglátom az első 2 hétben..hogy mit mikor hogy érdemes...
jó lenne bejönne...mert akkor májusban elköltöznénk...és augusztus szeptember örül szeretnék teherbe esni....meglátjuk..

mondjuk én máris szeretnék..de hát azért látnunk kell hogy meg tudunk élni....

Viranka: jók a képek! ?:-)

az ecet mint atkarítószer szuper..én is szeretem..:-) ..csaka szagát enm bírom...olyan szúrós...kendővel az arcomon szoktam......:-)

duán voltunk játék boltba az uncsinak vettünkezt azt...emmának meg aszfalt krétát..már alig várja hogy száraz legyen az aszfalt és kicsit melegebb az idő hogy kipróbálhassa...

na megyek

jó pihenést mindnekinek

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Móni! De, elvittem egy természetgyógyászhoz, kaptunk tőle olajat is, azzal kentük, és most már ugrál az ágyról! :shock: :D
http://www.wellnessapro.hu/sunrider/sunbreeze.htm

Bank: Még nem hívtak, de van egy olyan érzésem, hogy a következő körben már nem leszek benne... :? Lehet, hogy nem is baj! Nem sok kedvem volt beadni a pályázatomat, csak a család rávett, meg a csajok is várnának vissza bent... :roll: Persze az eszem még mindig azt mondja, hogy jobb lenne, csak valahogy a szívem mást diktálna...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, gyors leszek.

Ó, mennem is kell :arrow:

Talán mégsem.

A csőtörés elég jó helyen volt, tegnap G. meg is oldotta a helyzetet. A biztosítót ki fogjuk majd hívni, hátha fizet.
Viszont egyelőre nem csempézünk, a lyukat ui. pont eltakarja a mosógép :roll:

De legalább nem áll a víz a fürdőben.

Igen, kb. két hónapja is volt egy hasonló esetünk. Jó munkát végeztek a korábbi tulajdonosok :shock: A kerti csapnál is volt már :roll:

Regina, örülök, hogy Szeli jobban van. A munkahely meg majd eldől. Lehet, hívnak még :wink:
Egyik sógornőm is használta ezt a olajat a gyermekeinél, de náluk semmit sem használt.

Viranka, jó képek
:D
Sikerült kikapcsolódni?

Kaqk, hátha ez beindul akkor :P

Rángat :arrow:
Déltől dolgozok.

Kép
vindolanda

Egy érdekes cikk, gyomorforgató szerintem :twisted:
http://index.hu/belfold/2010/03/12/bolc ... tanulmany/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Tegnap este olyan jót aludtam a tv előtt este, mostanában minden este ez van :roll: 10 kor már alszok :shock: nem is érdemes elkezdeni semmit nézni :? de milyen az anyai ösztön, mihelyst Áron sir én ébredek még igy is, hogy 10 m re alszom tőle :roll:

Áron nagyon veszélyes, nagyon harap :? volt igy valakinél? csak hogy erről le fog szokni? vagy mit csináljak vele? tegnap itt voltak a szomszédok a 10 hós kisfiukkal, és Áron azt is támadta folyamtosan :( Péterkét is rendszerint megharapja.

Kaqk szuper! jaj érdekes munka lesz ez:-)

Vera szuperek a képek!!!!!!jó lehetett a pihi:-)

Vindo jó munkát!

Regi azért drukkolok+++++ Szelinek jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?