Sziasztok!
Hgabi:nevelesnelkuli nap:

...bocs,de aztan nevetnem kellett a megfogalmazason
Mennyire normalis embernek hangzik ez a grofno

Ez nagyon ritka sajnos

Szep ez a felajanlas tole!!!Azert edekes ez a fennakadas egy reszrol,de ha akarnak,akkor ossze lehetne fogni,hogy megoldas legyen a gyerekek szuloi kiserete...oruljenek,hogy "csak" a szuloknek kene az utikoltseget,stb.fizetni....ebben a vilagban ez nagyszo!Es biztos van par jofej szulo,akire ra lehet bizni a gyerekcsapatot,nem kene mindenkinek mennie....igy ha osszedobna mindenki,akkor ez fejenkent minimalisra csokkene....szerintem ugy is sok szulo dolgozik,nem erne ra....
Ikoka:Nevednapjara sok boldogsagot kivanok!!!Hogy vagytok?
Orsi:aztaaaaaaaa

Nagyon cukkancs Odett!!!Es milyen nagylany,hogy van Neki szemelyi igazolvanya
Nekunk is most mar az utlevelet kene csinaltatni,mert nekem el kell majd hagynom kanadat,hogy felvehessem a papirjaimat,es ugye ezt 3-an kell hogy megoldjuk.De itt iszonyat utlevelet csinaltatni egy gyereknek.....rengeteg kezes kell hozza,az nem eleg hogy van anyakonyvije,es mindket szulo jelen van,igazolom kulonfele papirokkal hogy a mi gyermekunk

bazi nagy az elovigyazatossag....
Nyuszi:sajnalom az ebredeseket....
Nekunk van napirendunk,(az eddig felmerult problemak ellenere is

)szinte az elso pillanattol torekszek erre!Tehat nem emiatt voltak a nehez idoszakok....most mar nagyon szepen bealltunk a rendre,+/-0,5 oras elteresek azert vannak.En mar tudom mikor van szuksege az alvasra(bar ezt eddig is tudtam,csak maskent gondolta a kisasszony).Eleinte nem volt bajunk az ejszakakkal,csak a nappalokkal.....aztan ez ugye megfordult.....De (lekopogom)mostanra mar o is jelzi,ha nagyon almos.Mindenesetre nalunk napi 2 alvas van.Abbol del korul egy 1,5-2 oras,aztan pedig delutan1/2 5 fele...ez van hogy 1/2 ora,de volt mostanaban 1,5-2 ora is

Es ezt koveti 9,1/2 10-tol az ejszakai szunya,ebredes 3;30-kor

,majd szunya 7 utanig,es egyutt meg durmolunk picit....
Most meg kell "reformalnom"picit megint,mert hetvegen oraallitas van,igyekszunk elorebb hozni a dolgokat vasarnapig......
Ma pl.korabban kell lefektetnem napkozben,mert ugye megyunk el a foglalkozasra 1/2 1kor,es csak 1/2 5re erunk haza...ilyenkor csak max.1 orat alszik szegenykem,de a tarsasag az meg kell....Igy szunya van a kendoben,oda fele is,es sokszor visszafele is.....majd meg este 6korul kidol egy picit....
Kispocok:jobbulast Nimrodnak!
Na megyek,ma kemenyitonapom van,keszitek egy kis polentat,paradicsomos raguval

!
Szep napokat!