Sziasztok! 1-2 napig nem volt időm jönni, olvasni, most meg egész elkeseredtem, hogy Ti ennyire szépen előre haladtatok mindennel. Szerintem senki nincs annyira lemaradva, mint én, hogy nálunk a babaszobát nem berendezni kell(ene), hanem kompletten kialakítani, falat húzni, fűtéscsövet vinni, radiátort, mindent, és persze utána a festés, berendezés a még nem létező bútorokkal.

Addig én nem is akartam kimosni a kisruhákat, míg nincs a babának szekrénye, hogy azonnal oda pakolhassam be, szóval még ilyesmi sincs kész.
Éppen ez a hétvége lett volna a nagy építőanyag vásárlás, és kezdtük volna utána a szobát, de a férjem családjában egy váratlan, nagyon súlyos egészségügyi probléma mindent maga mögé utasított

fogalmam sincs, hogy csak tolódik, vagy esetleg totál elmarad az egész babaszoba ügy, tehát nem lesz készen júniusig. Eddig anyagi okokból halasztottuk, most meg a baj miatt nem téma, a férjemnek el is kellett miatta utaznia.
Nagyon bánt, mert már jó ideje sürgettem őt, hogy kell venni ezt meg azt, ne hagyjuk későbbre; de ő eléggé halasztós típus. Mindig azzal érveltem neki, h bármi váratlan történhet, és akkor mennyire ideges leszek. És megtörtént a váratlan, és eléggé ideges is lettem tőle.
Igyekszem nem dramatizálni a dolgokat annak ellenére, hogy nagyon rosszkor jött ez - persze mikor jön jól egy majdnem haláleset? - és arra gondolni, hogy a babaszoba nélkül is megszületik a kisasszony, és nem lesz ettől semmi baj, max. egy kicsit sajog a szívem, amikor a Ti elkészült szoba képeiteket nézegetem majd. De hátha meglesz nálunk is, csak kis csúszással.
A kórházi csomagot már kezdem pakolászni. Vettem tegnap 2 spagettipántos hálóinget, annyit vadásztam, h kifizethetőt és valahogy kinézőt találjak - végre sikerült, nem egész 4000.-Ft volt a kettő együtt. Ezen kívül kaptam Anyutól 2 sokkal ósdibb, nyanyásabbat, de legalább elől gombost, ezek jók lesznek éjjelre, ha meg mégis utatkoznom kell bennük, azonnal köntös, bármilyen meleg is legyen

Szóval én többet nem veszek, 4 db és kész. Vettem 3 nagyobb, hagyományos bugyit, mert itthon a kinyúltabb tangáimmal még elvagyok, de a kórház az más, na

aztán még kell úgyis eldobható bugyi. Betétnek én most 2 nagy csomag éjszakai invisible always-t vettem, az szerintetek nem lesz jó? Vegyek még vmi brutálabbat? Nézegetem ezt az anionost a linken. Intim törlőkendő, WC deszkára papír, tisztálkodó szerek, mellszívó, törcsik, ezek megvannak, mi kell még? Felírtam én is a kúpot, de kell még vmi speckó krém saját célra?
Megnézem, volt valahol listám a János kórház oldalán a pakkról.
Amint hazajön a férjem, még mielőtt ismét elszúlítaná ez, vagy vmi másik baj.... a babakocsit, kiságyat+matracot+ágyneműt, és a pelenkázót *azonnal* kiharcolom, és akkor tulajdonképpen olyan eget rengető felkészületlenség már nem lesz, ha érkezik a bébi. Tudom altatni és pelusozni, jah, máris megyek a neten keresni, és remélhetőleg rendelni is tummytub-ot- így a fürdés is meg lesz oldva.
Jövő héten megveszem a pelenka csomagot, Sudocream és popsitörlő szerencsére megvan) egyéb babaápolási dolgokat és azért akkor egy kicsit nyugi. Az összes babaruha megvan, most tervezek vasalható papírra nyomtatni néhány édes kis emblémát, mert a kórházból hazahozós rucik is, és több egyéb ruci tiszta fehér kis pamut, a legegyszerűbb típusok. Gondoltam kis ábrát, apró rózsaszín szívet, a kórházból hozós rugira pl. "Isten hozott" feliratot, vagy hasonló szöveget kreálni, ami meglepi lenne mindenkinek... vhol van speckó papírom, csak meg kell keresni.
Ha ezek után a babaszoba mégsem marad el, akkor meg boldogabb leszek, mintha az eredeti időpontban elkészült volna, mert most egypár napja a lemondás gondolatát ízlelgetem szomorkásan

... Bocs, szinte csakis erről írok. Ne haragudjatok.
Jövök egy másik bejegyzéssel, nemcsak magamról.