A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Fnikici: Dorki nagyon édes lehet, ahogy nem örül a kiscipőnek! :D De majd idővel megszokja, és fog még ő rohangálni az új cipőcskében! :lol: :lol: Szép nagylány lett már ő is! :D És ügyesen fejlődik :D
Tessék hamar meggyógyulni!

Sillia: látom, Lóci is már egész ügyesen közlekedik! :D Meg persze neki is az kell, ami a Te kezedben van :lol:
Ha kiköltöztök a hálóból, az tényleg nem túl szerencsés.... Addig nem tudjátok még halogatni, amíg Dalma nem lesz koleszos? Mert akkor Lóci mehetne az ő szobájába, ti maradhattok a tietekben, és ha hétvégére hazajön Dalma, akkor Lócinak anyás- apás alvása lesz :D Vagy majd idővel Dalma is értékeli Lóci társaságát, és nem is akarja, hogy ő veletek aludjon :D

Kép
agi125r

agi

Mi is gondoltunk rá hogy betesszük Dalmához Lóci ágyát, az úgyis egybenyíló két félszoba.
De összességében kb. 10 nm az egész.
Az ágyat még csakcsak be tudnánk tenni de Lócinak játékai is vannak területre is szüksége van.
Dalma szobájában csupa olyan dolog van ami neki tilos (kaktuszkák ezerféle izébigyó stb.) és igazából nem is várom el Dalmától hogy Lóci miatt átrendezze az egész szobáját...

Arra is gondoltam hogy Dalma lehet még sokáig itthon fog lakni és ha előbb utóbb feljön hozzá egy fiú és itt alszik...nos, mindenkinek ciki lenne ha be kellene mászkálnom a szobába :roll:

Majd ha egyszer azt mondja hogy: anya, albérletbe megyek vagy összeköltözk valakivel akkor használjuk a szobáját.
Vendég

Sillia

És ha vennétek a franciaágy helyett egy kihúzhatós kanapét?Akkor alhatnátok a nappaliban, gyakorlatilag nappal össze van tolva, senki nem látja.Lóci meg mehet a ti szobátokba. Tudom nem lesz szuper annyira, de a szükség nagy úr! :wink:
A szüleim nagyon sokáig így voltak, ugyanis mi hárman vagyunk testvérek és annyi szoba meg nem volt...és albérletbe laktak/unk kb.2 évvel ezelőttig. A pénz meg nem vitt fel minket se most se akkor... :roll: :lol:
Cukin kúszik, Roló is kb így, bár mostanában üldögél és kutyázik és már pár lépést mászik is.Kúszni már csak akkor ha gyorsan akar közlekedni.. :lol:

Kispocok

Jó kérdés, Roló is taknyos és köhög.Szívem szerint én se szedném le az orrszívóról. Nimród is sír szívás közben?
Ami nekem most bejött az az orrcsepp. alvás előtt csepegtetek neki, így jól szelel neki..próbáld ki! :wink:

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok

Kispocok: Örülök, hogy izlett a pizza. Fokhagymát néha én is szoktam, csak amióta babázunk, kimaradt.

Sillia: biztos, hogy frontot érzett, mert mára - hála az égnek - elmúlt ez a borzasztó viselkedése.
Tegnap Nócim is erősen dekoncentrált és túlérzékeny volt.

Az anyjukról nem is beszélve. :oops:

Bucus még itt lehet, MO-n? Vajon megvan már a baba?

Boo: igaz, milyen furi. Barátnőm kislányára (igaz csak képen) mindig rácsodálkozom, hogy milyen picurka, holott már 2 hónapos. Pedig Vica is volt akkora.
Sőt, majd meglátod, ha neked lesz másik: Míg meg nem szültem, Nórit olyan kislánynak láttam. Amióta Vica megvan, azóta meg olyan nagynak tűnik.... :roll:

Megyek, mert apuka ma itthon van, nem szeretném, ha megjegyzéseket tenne, hogy sokat ülök a gépnél.

Kép
Kép]
hendegabi

Apa kiment, gyorsan még visszajöttem :wink: :

Sillia: aranyos Lóci a videón. Édes, ahogy tornássza magát előre. Vicának is igen tetszett, mikor vége lett, követelte, hogy indítsam el újra, és még egyszer megnézte.
Helyszűke: mi sem állunk sokkal jobban, illetve annyiban, hogy nálunk 2 kislány van, a korkülönbség sem akkora. De ha Vivi is itt van, már tényleg nem férnének el hárman.
A kihúzhatós kanapét én is jó ötletnek tartom, viszont Dalmát semmiképp ne "túrjátok ki", az még inkább olaj lenne a tűzre. (tudom, hogy nem is akarjátok)

ronmay: Roló is cukipofa. Igen huncut!!!!
Nátha: én bizony az utolsó betegség alatt napi 6-8 szor szívattam az orrából a trutyit. Előtte befújtam sós orrspray-vel, utána meg csöppentettem (azt csak napi 3-szor) a legkisebbeknek való Nasivinnal.
Virágot is erőszakkal kell lefogni, és végigüvölti (amitől újra tele lesz takival a nózija :?)

Bond? Többiek?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Ne örüljetek. :twisted: :twisted: :twisted: Vagyok, csak olvasó üzemmódban. :wink:

Jelentem nálunk semmi érdekes. A hozzászólásokhoz kivételesen nemigen tudok mit hozzáfűzni ( :oops: :oops: :oops: ). Amit viszont igen:

- Ancsurti tavaszának hatalmas hurrá (és némi irigység :roll: :oops: :twisted: )
- baba képek és videók: :D :D :D :D (Manónak is, aki épp sóskát eszik mellettem, miközben az óra mutatóit tanulmányozza)
- én kaptam Apától fréziát nőnapra :twisted: :twisted: 8) 8) :lol: :lol:

Egyetlen fejlemény mégis van nálunk.
Manó egyik napról a másikra ( :shock: ) olyan hihetetlenül szemtelen lett, hogy az nemigaz! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kb. mint a kamaszok. Épp csak be nem szól... :roll: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond: Nóci lányom meg kb 1 hete olyan, mint egy falat kenyér. (kivéve a tegnapi hisztijét)

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:08-kor.
Vendég

Sziasztok,

köszönjük a gyógyulás-kívánságokat és porszívózás, orcseppes tapasztalatmegosztásokat!
Egyenlőre semmi változás, folyik az orra patakokban, porszívózunk (igen, ő is utálja, sír amikor szívjuk, de ahogy kikapcsoljuk a porszívót, csönd van és vádlón nézi a Szörnyet)
Estére kapott orcseppet is, meglátjuk mennyit szörcsög ma éjjel - már alszik is :D :D :D

Sillia,
szerintem is a kanapés megoldás a legjobb!
Lóci nagyon édes a videón :lol: :lol: :lol:

Ronmay,
Roló nagyon nagyon nagyot nőtt!!!!!

Bond,
szerintem jobb, ha lelkiekben kezdesz felkészülni hogy az elkövetkezendő pár év ilyen lesz :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka!

De jó hallani rólatok :D :D :D . Bendéről kérünk képet :wink: !
Tej: :shock: :shock: :shock: Azt hiszem hivatalosan is te vitted a "Tejcsárda" címet :lol: . Bár a cicigyuszi miatt nem irigyellek :( .
Anyósom: :? . Kicsit frusztrál, hogy egyesek azt gondolhatját, én tiltottam el a gyerektől őt, de végülis sztem aki engem ismer,az tudja, hogy bár mindenbe beleszólok, meg okoskodok (tőletek is bocsi :oops: :lol: ), de rosszindulatú tényleg nem vagyok, szóval még ha így is lenne, annak lenne alapja....

Csajok!

Holnap reggel lelépünk Keszthelyre fürcsizni (a Balcsiba :twisted: :lol: . Bocs Bond, Balaton :wink: :lol: ), de vasárnap már jövünk is. Szép hétvégét mindenkinek :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

F. Nikici

De jó, hogy jöttél. Nagyon szép lánykád van.
Gyógyulgassatok.

Sillia

Lóci videó :P .

Ronmay

Tényleg nagyot nőt Roló. Cukorpofi.

Norka

8 hós adataink:
7 kiló, és 71 cm.

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Jó pihenést :P !!!

Kép
Kép
orsi777

Nikici!

De paraszt vagyok :oops: . Nektek is nagyon örültem, csak azt még délután olvastam, és akkor nem volt időm írni.... Gyere
gyakrabban :wink: !

Orsi!

Köszi.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Látom, azért lassan előkerülnek a régen látottak is. :D :lol:

kicsidodi!

A Balcsi még belefér (meg a csoki is) :wink: :lol: :lol: :lol:

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/20100313-soska-spenot-ki-melyiket-szereti-es-miert.htm

Tegnap elfeleljtettem írni.
Tegnap előtt egész nap kajált jószerivel (3 óránként), és ilyen emberes adagokat (kb. 100 ml gyümi, ugyanennyi húsos főzi), és mellette még a szopik. Ehhez képest délután gesztenyét akartam neki adni, mondván viszonylag régen volt. Nem mondhatnám, hogy kifejezetten a kedvence. Ugyanúgy eszi, mint bármi mást. Azért már nagyjából tisztában vagyok az étvágyával, de azért még én is lementem hídba, amikor megláttam, hogy az egész napos kajálás után benyomott, még egy fél csomag masszát. Értsd: 12 dkg. :shock: :shock: :shock: :shock: :)

Kép
Kép
200907?

Első marhahús nálatok mikor? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ma sincs valami nagy forgalom itt!

Én is tökre elfelejtettem Nikici, Czika, jó, hgoy jöttetek. Kérünk képet Bendéről is. Dorki nagyon aranyos!:D

Rólunk:
szokás szerint egyedül vagyok a Vicával. :(
Nóci szomszédol, apa suliban.
Tegnap nagyjából átlagos napunk volt, étvágy is jobb volt, kicsit többet is aludt a Virág, és nem volt annyira nyűgös. Ma szintén a tegnapihoz hasonlónak tűnik az eddigiek alapján. Éjszakák tűrhetőek. Azért jó lenne egyszer végigaludni egy éjjelt.

Bond: örülök, hogy jobb étvágya van Huginak. Manóügyben mi helyzet?
Sóska-spenót: Nálunk mindkettő megy (Virág is eszi mindkettőt, de tényleg csak heti 1x), Nócim mindkettőt szereti, apa és Vivi megeszik mindkettőt, de a sóskát jobban csípik, nekem jobban bejön a spenót.
Amikor összeköltözésünk után először főztem spenótot, apa csak turkálta, és kérdezte, ez meg mi?
:shock:
Aznap törtkrumplit evett rántottával.
Éjjel megéhezett, és nem volt otthon semmi, csak a spenót a hűtőben. Hidegen, villával kezdte enni, és azóta is megeszi.... de azért kérte, hogy gyakran ne főzzek. :D :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Szerintetek hogyan lehet köszönni, elköszönni attól a paptól, aki gyerekkorodtól fogva ismer, tegez és 70 éves. :roll: :roll: :roll: Sosem tudom. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Marhahús még nem debütált nálunk.
Néhány napja kapott Virág egy kis reszelt sajtot, illetve tegnap estefelé két fél kanál joghurtot.
Ma délelőtt megint volt egy icipici sajt, mert Nóci meghagyta a szenyóját, és Vica annyira leste. Csippentettem neki 1 falatot a gépsonkából is, azt is megette, de persze azt egyelőre még nem fog kapni, csak kíváncsi voltam a reakciójára.
Csirkemájat múlt vasárnap kapott először. Íze miatt nem volt gond, viszont kicsit nehezen nyelte a főzeléket.... baja sem lett tőle.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!
Marhahús még nálunk sem volt, de én már szeretnék neki adni, csak a héten a piacon nem volt szép marhahús. Sajnos az a kis üzlet, ahol szoktam venni Petrának a húst, csak baromfit árul, úgyhogy kell keresnem egy olyan hentest, ahol találok megbízható vörös húst. :roll:

Megjött másodszorra is, olyan gyenge vagyok mint a lepkefing. :roll: :roll: :roll: Még csak most szedtem magam össze, még az ebédet is pizsamában raktam fel. :shock:

Tegnapelőtt megpróbáltam adni Petrának tápszert, mert elég kevés már a tejem, de sehogy sem kellett neki. Most egy picit el vagyok keseredve, mert a tejem meg csak fogy. Majd valamikor újra megpróbálom, addig is 2x kap tejpépet.

Bond!
Én a szomszédunknak a mai napig csókolommal köszönök, ő az egyetlen férfi (meg Apa nagypapája). Pedig a szomszédunk max. 60 éves.

Kép
katy76

Czigka!
Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy vajon fejsz még?
Anyukámnak volt ilyen sok teje, és ő a mai napig úgy emlékszik vissza, hogy egy borzalom volt, mert neki is folyton fejnie kellett (és akkor még a pelust is kézzel kellett mosni...). Szóval se a túl sok, se a túl kevés tej nem jó.
Azt nem próbáltad, hogy mindig egy picit kevesebb ideig fejsz? Vagy eltolod negyed órákkal? Talán úgy nem gyulladna be. :roll: :roll: :roll:

Nikici!
Jó, hogy jöttél! Dorka jól megnőtt! :D
Anyósod hogy van?

Dodi!
Anyósod :evil: :evil: :evil:

Olyanokat írtok az iwiwről, hogy én csak lesek. :shock: Akkoriban, mikor még én is fent voltam nem voltak ilyen hozzászólási lehetőségek.

Boo!
Látom, kezd feledésbe merülni a "Zsiri" becenév. :wink:
A kis Tara hogy van? Kijöhetnek a hétvégén?

Kép
katy76

Sziasztok

Vettem a DM-ben babakaját és Lócinak nagyon ízlik :)

Ma voltunk Battán, marhahúsleves volt atz ebéd, Lóci abból eszegette a répát :)

Kép Hazaértünk :)

Ha Lóci megszerez valamit amit nem kellene pl. földön felejtett reklámújságot, akkor teljes erővel markolja és ráfekszik amikor közelítek felé. Tehát pontosan tudja hogy el fogom venni :lol:
Vendég

hendegabi! :)

Nem az étvágya javult Huginak, hanem én diktálom bele a kaját. Na, nem erőszakkal, hogy: "megeszedazanyádúristenit!" :roll: :lol: A legutóbbi véncsoroszlyadoktornénis látogatáskor kapott házi feladat értemében minden nap kap valami lisztes dolgot (gyerek keksz), Sinlacot, és a főzihez még egy kiskanál olajat csapok hozzá.
Magától nem kérné ezeket, de ha adom neki, akkor megeszi. Így adom.
Nem tudom, hogy súlyra mennyit gyarapodott. Majd jövő hét szerdán jön a védőnő, akkor megmérem.

Manó étvágya a szokásos. :roll: :?

TeApa sóska: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

A te szomszédodnak én is csókolommal köszönnék :lol: :lol: , de egy papnak...? :roll: :roll: :oops: :oops:

sillia! :)

K.O.: :lol: :lol: :lol:

Ma is voltunk babauszin. Hugi: :) , anya: :) :) :) . A végét nem értékelte csak. Persze az anyja miatt... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Olllyyan tök jó kevesen voltunk az egész usziban. Jó volt egy kis csend a szokásos lármához képest. :roll: :)

(Azt mondtam, hogy jövő héten kedden is vissza kell menni a Dévény tornára, mert továbbra sem érez késztetést a forgásra? Ott jól meghengerhették, ahhoz képest egész jól bírta. :roll: :lol: Csak jó lenne, ha itthon is megejtené, magától. :roll: )

Kép
Kép
200907?

köszi mindenkinek a szép szavait!

Én is megfáztam, és kipróbáltam az orrszívást. :lol: Nem fáj...max csak a csesztetés miatt sírnak. :wink:

Bond

Én lemaradtam. Hugi nem fordul?? :shock:

Nekünk megy már bőszen a joghurt, sajt, a túró nem jött be neki, de szerintem csak az állaga miatt. MAjd kipróbálom joghurtal.
Marhát még én sem próbáltam...

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Hááát, hasról hátra és vissza nem szokott. :roll: :roll: :oops: :oops:

Tud valaki arról, hogy fogna a tök? :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond

Az nem jó.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond: tudtommal a sima tök (spárgatök) nem fog, csak a sütőtök.

Papnak szerintem nyugodtan mond, hogy Viszontlátásra, esetleg hozzá lehet tenni, hogy atyám, vagy ilyesmi. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs.
Amúgy én is mindig gondban vagyok a papnak történő köszönéssel, mert anno gyermekkoromban itt azt tanították, hogy papnak Dícsértessék a Jézus Krisztus-sal köszönünk. Ma már nem szokás, még faluhelyen sem. (Elköszönésre nem emlékszem).

Beugrott, hogy elköszönéskor mondhatnád, hogy Isten áldja.... de szerintem ezt inkább neki kellene mondania, nem?

Na, megyek. Apa ma is dolgozik, tegnap főztem rendesen, ma csak egy kis cicegét csinálok a Nóci kedvéért.

Kép
Kép]
hendegabi

A feledékeny kismamafejemet!!!!!!!!4 :oops: :oops: :oops:

VICA TEGNAP FELÜLT EGYEDÜL!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Felüléshez gratula!

Bond

Nálunk is csak a sütőtök fog :roll: .

Marhahúst még nem kapott Odett,még csak a csirke és a pulykamell debütált.

Pap tőlünk Áldást, békességet-tel köszön.Én simán jó napottal,viszontlátással köszönök neki (amikor 2 évente találkozunk).

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Azt hittem,hogy nem győzök majd vissza olvasni,annyit termeltetek,de látom nem volt nagy pörgés :lol:

Hendegabi! Gratula a felüléshez! Hasonfekvésből ült fel Vica vagy felhúzta magát a kiságyban?

FNikici! Dorki nagyon nagy lett már! Nagyon aranyos!

Kispocok! Nimród hogy van? Én is most egy kicsit félek,nehogy Lili náthás legyen,mert ma átaludta az éjszakát,viszont reggel,amikor felkelt és odamentem hozzá,a másik irányban volt a feje és a takaró meg előtte,nem tudom mióta aludt úgy. :shock: Bár nincs hideg,meg hálózsákban is alszik,de akkor is félek egy kicsit.

Bond! Marhahúst még nem próbáltam,viszont tegnap debütált a spenót,de úgy "igazian" megcsinálva,kicsit fokhagymásan és egy tojás sárgájában benne. Nagyon ízlett neki,bevágott 220 ml-et,aztán délután még 220 gyümit,úgyhogy volt huzatja tegnap a drágámnak :lol: Viszont nálunk is változó,hogy mennyit eszik,van,hogy nagyon keveseket. Most megcseréltem a kajálását,délelőtt kap szopit és délután meg gyümit,és így úgy tűnik jobban eszik délben is.

Na,most már értem azokat,akik "panaszkodtak",hogy nehezen megy az esti elevás,mert állandóan megfordul a baba,ahogy leteszitek :P Lili is most ezt játsza minden este,beteszem az ágyba és azzal a lendülettel átfordul a hátára. Kb. fél óráig helyezkedik,nem találja a helyét,a végén már kicsit be is hisztizik,de akkor tudom már,hogy elég álmos,és ilyenkor perceken belül el is alszik magától. Ami viszont érdekes,hogy hasról hátra csak a kiságyában meg a mi ágyunkban fordul meg,a földön egyáltalán nem.

Boo! Sajnos vissza kellett mondanunk a lakást,mert a cégbe nem várt gondok támadtak,így most félünk,ha nem tudjuk teljesíteni a feltételeket,akkor bukjuk az 5 millió Ft-ot,amit első körben kéne fizetni,de májusra ha minden jól megy,rendbe jövünk és mehetünk,de addig találni kell egy másik lakást. :wink: El vagyok kenődve,mert már nagyon mennék,de az vígasztal,hogy májusnál előbb oda sem költöztünk volna,mert oda mindent csináltatni kellett volna még.Most olyat keresünk,ahol bent van már a konyhabútor,szekrények.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szia Nyuszi!
Tényleg nem volt valami nagy pörgés a napokban. Biztos mindenki apázik.:)

Felülés: hihetetlen, de hátonfekvésből kicsit kitámasztotta magát a pelenkázó szélében (icipicit magasabb, mint a közepe), és úgy ült fel elsőre. Én csak néztem, mint a moziban.
Ma 2-szer produkálta már a felülést, de úgy, hogy mellette voltam (szőnyegen feküdt a hátán), és a lábát megfogtam - így simán hasizomból felhúzta magát. :shock:

Ne legyetek betegek!

Lakás: kár. :(

Kép
Kép]
hendegabi

Tudjátok melyik terem a legbiztonságosabb Lóci számára?
Vendég

Teszek fel egy pár képet! :lol:
Kép az új kendőben:)
Kép Popeye:))
Kép Séta közben
Kép Fürcsi közben

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia: passzolom. Egy üres tornaterem?? :roll: :lol:

Nyuszi: nagyon aranyos Lili! Főleg a kendős képen tetszik!

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi

Kendős kép :) Kép

Hgabi

nemnem...
Vendég

Húúúúúúúúúú, hasítanak a bitek, bájtok rendesen! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

ronmay! :)

Hasról hátra egyáltalán nem. Hátról hasra most már igen, de csak az ágyon. A földön nem hajlandó. :roll:

hendegabi! :)

Én sem hallottam róla, hogy fogna a tök. Ezért is csodálkoztam, hogy Huginak mostanában csak szobrintott kakija volt. A hasa nem fájt, de nem ilyen szokott lenni. :roll: Mostanra már elmúlt. :wink:

Vicus felülése: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

nyuszi81! :)

Spenót fogadtatása: :) :) :)

Lakás: ne szomorkodj, majd meglátod mennyivel jobban tetszik majd a következő! :wink: :lol:

Az, ahol anya rögtön ott terem? :roll: :lol: :lol: :lol:

Elfelejtettem a múltkori képek megfejtését elárulni. :oops:
Az elsőn a 27 éves Gabourey Sidibe van. Eleddig egyetlen filmben játszott, amit jelöltek is - többek között - az idei Oscar-ra. Itthon nem vetítették, holott az 5 kategóriából, amire jelölték, elvitte a legjobb adoptált forgatókönyvnek járó díjat.

http://filmtrailer.hu/film/precious/

http://www.premierfilm.hu/film010110278738_hatalmas_siker_a_precious.html

A másodikon pedig Antonio Banderas van. A kalapom emelem azok előtt, akik felismerték, mert én nem tudtam, mégha lapáttal is vernek agyon. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: Ellenben simán benyögtem volna Steven Spielberg nevét. :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Bond

Jók a linkek. Nekem (is) valók :wink:

teremkérdés:

nemnem...
de jó irányban indultál el a szójátékkal :roll:
Vendég

hgabi

Énisénis akarom hogy Lóci végre üljön!!!

De egyenlőre esze ágában sincs :?
Vendég

Sillia: majd lesz! Vica meg nem kúszik még előre, csak hátra, és nem is mászik.

Esetleg olyan terem, ahol a kaja terem?

Kislányom ma nagyon elemében volt, egy csomót énekelt, illetve nagyon aranyosan, és viszonylag hangosan folyamatosan éóéóéóéó hangot adott.

Biliztünk is ma, sikerült egyszer egy pisit, meg egyszer egy kakit elkapni.
Igazából most jó meleg a lakás, és pelenkaspórolás címén rá-ráültetem a Virágot. Időm, mint tenger.....elücsörgünk, és nagyon örülünk, ha sikerül valami. :D

Kép
Kép]
hendegabi

hgabi

Lehet, elsiklottam felette, de végülis ki az idős hölgy a képen amit felraktál?

teremtalány:

nemnem...

Bilizés :shock: ügyesek vagytok!
Én nem emlékszem a lányokkal mikor kezdtem, de arra igen hogy másfél éves koruk körül szobatiszták voltak. Balesetek persze előfordultak még sokáig..

Mindenki azt mondta idáig, hogy a kisfiúk sokkal később lesznek szobatiszták. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Látó terem? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

bond

Gratulálok! Ön nyert! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo

Lóci ugyanilyen izgó-mozgó-pörgő-forgó, aludni nem akaró emberke.
Csak sajnos ő nem fárad el 2 perc bömbitől. 40 perc volt a max. amit egyszer sikítozni hagytam.
Jobban bírta mint én :?

Kutyaszőr

A hajadat ne tépd ki, mert egyrészt kár lenne érte másrészt a szőr mellett még az is szálldosna a lakásban...
Vendég

boo! :)

Az egyik éjjel olyan kényelmetlenül aludtam Hugi miatt, hogy 6-kor már nem bírtam tovább, és lesz, ami lesz alapon átpateroltam a saját ágyába. Sírt, majd elhallgatott.
Apa kérdi reggel, hogy miért sír olyan sokáig, vagy fél órát. Mondom neki, hogy direkt lemértem: 5 perc volt. :shock: :lol: :lol: :lol: Csak sokkal többnek tűnik. :roll: :lol: :lol: :lol:

Nektek nem szokott úgy sírni, hogy ááááááááááááááááááááááááááá, aztán csak hirtelen abba hagyja, egyik másodpercről a másikra, és nem folytatja, hanem elalszik? Szó szerint, mintha elvágták volna. :roll: :?: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D ( 8) 8) 8) 8) )

(Bár nem vagyok hendegabi, de talán nem sértődik meg, ha válaszul azt írom neked, hogy
isteninek hívták. :wink: )

(Kb. másfél órája jöttünk meg Manóval a sétánkból. Voltunk a Duna-parton, megnéztük a hajókat, utána vagy háromszor, hogy érkeztek meg indultak a HÉV-ek. Aztán a huszár szobrokat csekkoltuk le, bújócskázott egy a pacik lába között, aztán megreptettem, és végezetel bementünk egy palacsintázóba. Meghívott egy palacsintára, és egy forró csokira, míg magának egy kakaót rendelt, de Apának is hoztunk haza. :wink: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Hendegabi

Bili :arrow: ügyesek vagytok!

Sztem örülj, hogy még nem kúszik, mászik...Roló, mindig mindent lepakol, felcsippaszkodik térdre, és már lassan rakja a lábát is mellé. Hamarosan sztem feláll. Állandóan figyelni, múltkor megfogta a légzésfigyelő drótját, hogy majd azon felhúzza magát, a gyerek feje mellett landolt. Kicsit besz@rtam..
Konektor mániás, és mindent kiborogat.
Alig vártam anno, hogy kúszon, most már picit nyugi lehetne... :lol:

Dodi

Pont ma hajnal 5kor hallottam dumálni. De hamar visszaaludt, gondoltam én megnézem mi van. Aludt fordítva takaró lent, úgy nézett ki az ágya mint ahol bombát robbantottak. Visszahelyezte, betakartam.Persze felkelt. De kimentem és már nem volt egy hang se. Persze fél óra múlva ismét fenn, gyerek orrán fika hegyek. Jó mondom akkor szívás. Mindig csodálkozok, hogy ilyen kis orrban hogy lehet ennyi takony? Biztos ötkör is arra kelt fel....

Ez a takonykor szörnyű..

Bond

Ne hari de 6 hónaposan nem mutattad meg vkinek?hogy nem fordul? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

[quote]( írta:Bár nem vagyok hendegabi, de talán nem sértődik meg, ha válaszul azt írom neked, hogy
isteninek hívták.

Köszi. Így már rögtön tudtam :wink:

Picit neki vagyok keseredve :(
Nem tudom mit vegyek Dalmának ballagásra. Hallom, meg tudom hogy milyen nagy pénzeket meg drága ajándékokat szokás ilyenkor.

Kérdeztem mit szeretne, azt mondta, egyetlen vágya egy laptop vagy notebook. Hogy ha koleszos lesz legyen gépe.

Nézegetük az árakat, ennyi pénzünk nincs. Még negyedennyi se nagyon :?

Aranyékszert szokak ilyenkor de Dalma nem szereti az aranyat, minden ékszere ezüst vagy bizsu.
Természetesen kapott már aranyat de sosem kedvelte igazán.

Arra gondoltam esetleg készíttetek neki valami egyedi, mondjuk patkó formájú fülbevalót vagy ilyesmi.
De ezüstnek örülne igazán az meg olyan furi egy középiskolai ballagásra, nem?

Mit vegyek neki aminek azért örülne és ami nem nagyon drágaságos??

Jó lenne már túllenni az egész ballagáson.
Apa elviszi Lócit (egy rokon is ballag), így nélküle tudok menni. Exrokonság nem tud Lóciról és jó lenne ha ez így is maradna. Nem magam, hanem Dalma miatt.
Az apja persze tudja, de pl. az exsógorom az IWIW-ről tudta meg és nagyon csúnya levelet írt nekem. Hogy én elfelejtettem Rékát és boldogan babazsúrozok meg egyáltalán hogy képzelem??
Napokig sírtam emiatt (akkor még terhes voltam), Dalma akkor szembefordult amúgy istenített rokonságával és megvédett engem.
Exanyós-sogórnő azóta sem tudják de képzelhetitek a reakciót ha megtudnák. És ennek nagy része Dalmán csattanna.
Folyton azzal tömik a fejét hogy én földönfutóvá tettem az apját kiforgattam mindenéből tönkretettem, én meg szégyentelenül élem a világom.
Tudom hogy ez megy, ész nélkül gyűlölnek engem. Réka elmesélte nekem hogy mindig ez a téma, ő nem is járt át hozzájuk szívesen.
Dalma persze valamennyire vevő erre mert a saját igazát látja benne.
Gondolhatjátok, exanyós együtt él a 46 éves lányával és a 33 éves fiával, nem járnak sehová nem csinálnak semmit minden szabad percükben engem utálnak és Dalmát mérgezik

:?
(szerencsére az apja azért normális, picit kiegyenlít)

És most ballagáskor találkozni kényszerülök velük!

Útálom az ünnepeket!!!!!!!
Vendég

ronmay!

Január elején (épp, hogy elmúlt 6 hónapos) már kutyázott, és elkezdett mászni. Amikor véncsoroszlyadoktornénihez mentünk, akkor ő erre egy nagyot nézett, és azt kérdezte, hogy: "Hát te meg hová sietsz? :shock: :D ", és ezzel letudta a dolgot.
Valahányszor kérdezte a forgást, akkor mindig elmondtam neki, hogy 3 vagy 4 hónaposan 3x átfordult az ágyban a hátáról a hasára, de azóta semmi. "Nem baj. Jó lett volna, ha forog, de nem probléma, ha kimarad". (Erre egyébként az mondta a Dévényes csajszi, hogy ez inkább reflex szerűnek rekinthető, semmint tudatos cselekvésnek, dacára annak, hogy azért fordult meg, mert engem akart látni, én meg mindig jól elbújtam. :lol: :lol: )
(Akárhányszor mentünk mindig mondtam neki, hogy Hugi ráncai csak pelusban szimmetrikusak, pucéran nem. Mindig csak pelusban nézte, és lásd csodát egyezett. :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:)

Most már a földön is megfordul hátról hasra. :D Fordítva egyáltalán nem csinálja. De mondták is, hogy háton már nem nagyon akar majd lenni, hiszen ettől már jóval nagyobb a mozgásigénye, nincs már rá "szüksége".

sillia!

Ex családod: szerencsére már exek. :x Nem tudom, hogy milyen lehetett korábban, de az ex jelző jól hangzik. :twisted: :twisted: :? :? :( :( :(

Ballagási ajándék.
Az nem a "Villantson Őn is milliókat" című játék. :twisted: :twisted: :? :? :? Ha nem tudtok laptopot venni azt nyilván Dalma is megérti. Tudja, hogy miről van szó, és nem redukálja le nemisszerettekengembezzegazxynakmégeztmegaztisvettekaszülei szintre.
Nézzetek esetleg használtat, de ne régit(!!!). (Ami azt jelenti, hogy ami már most korszerűtlen. A bővíthetőséget hagyjuk most, a proccra, kapacitásra és hasonlókra gondoltam.)
Ha mégsem jön össze, akkor se bánkódj, mert laptop, és arany firlefranc minden fán akad. Na, de kinek lesz olyan gyönyörű ezüst, lópatkó alakú fülbevalója, mint Dalmának? :wink:

Kép
Kép
200907?

Sillia: Nóci 2 éves kora környékére lett szobatiszta. Nála nagy előny volt, hogy őszi gyerek, és amikor itthon voltunk, nyáron simán elvolt az udvaron 1 szál bugyiban.
Én is hallottam erről, hogy a fiúk állítólag később lesznek szobatiszták. Két példát tudok: unokatesóméknál 3 éves volt szeptemberben a kisfiú, megmondja ha kell valamit csinálni, pisilni wc-be tud, vagy az udvaron, de kakilni csak pellusba hajlandó. Ha nem adnak rá, visszatartja, még ha görcsei vannak is. (nem hittem volna, de saját szememmel láttam).
Barátnőm kisfia most februárban volt 3. Ő ha anyuka elküldi, elmegy, és örül, ha épp sikerül valami a bilibe, wcbe, de magától nem mondja, nem megy.
Viszont mindkét helyen (kis korkülönbséggel) kistesó van, nem tudom ,ez mennyire befolyásolja a helyzetet.

Bridget Bardot :D
Exek: :x
Ajándék: nagyon egyetértek Bonddal.

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?