A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szia, Gica!
Aranyos vagy, hogy kérdezed, az történt, hogy a hiteles cég 2 hónap alatt sem bírta 1. elutalni a szükséges hitelösszeget az eladónak, akitől a lakást vesszük, 2. egybehangzóan és kellő mélységben tájékoztatni minket mint ügyfeleket, hogy milyen papír mikorra kell - sok ügyintézői mélypontot láttam, de ez volt a legmélyebb. 3. nem fogadta el a külsősei által kötött lakásszerződéseket, ami hitelfolyósítási feltétel. Így az adásvételi szerződésünk lejárt, kötbért kell fizetnünk a hitelező cég balféksége miatt, nem is keveset. Plusz újabb papírt kellett írni, hogy az eladási szándék megmaradjon. És ez csak 1 hónap csúszást, rengeteg elszúrt délelőttöt és határtalan mennyiségű idegeskedést jelentett az amúgy is meglevő dolgok mellé. Szó szerint mindhárman belebetegedtünk.

Kép
Kép
irina

Tudom is, melyik az az utca akkor :wink:
Régen volt Rugóval baj, ha utaztunk. Kb. egy éves lehetett, mikor nem tudott benne aludni, akár milyen fáradt is volt - persze éppen akkor voltunk Olaszországban :roll:
Altatás benzinkutaknál, kukorica-földön stb :wink:
Hát, egy kombi jó lehet ilyenkor. Mi egy gyerekkel alig fértünk be régen a kocsiba :lol:

Regina, szegény Szelina, jobbulást neki :!: Vajon mi lehet a baja? A lába rendben van azóta?

Irina, drága, fel a fejjel...
Ezt a hiteles ügyet meg... á. De az apehnél nagyon dolgoznak akkor :roll:
Ilyenkor mindig, mint a villám 8)
Amúgy mit mondanak, miért nem folyósították a hitelt?
Ádinak másfajta tünetei voltak most? Csak láza van?
Én is fáradt vagyok, mint a kutya, de ügyesen titkolom.

G. meg R. az udvaron vannak. Bár R. hőemelkedés-gyanús, de már nagyon unatkozott benn.
Fát vágnak.
Meg vett G. tujákat és rózsákat is.

Én meg pihenek benn.
Ahogy hallom, most nem nyűg.

Remélem, nem lesz beteg.

Kép
vindolanda

Szeli már lázas, szerintem amikor voltunk a dokinál a lába miatt, megint elkapta ezt a hülye vírust... :(
most megint alszik... :roll:
A lába teljesen rendbe jött!

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Ez felháborító... :evil: Nem csodálom, hogy idegeskedtetek a rossz ügyintézés miatt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam :-)
Bocsi a késői reakcióért, most jutottam géphez, ma egész nap melóztunk a gyerekszobán, mert elég kupis volt még és rendesen berezeltem, hogy korai lesz a Látogató :-)
Még egyben vagyok, bár a "furcsaságok" folytatódtak, de ezt most simán betudom a tevékenykedésnek. Ja, mert feküdnöm kéne, de hát ha dolog van akkor dolog van, nem? :-)

Szóval köszi még egyszer, hogy szántatok rám pár sort így ismeretlenül is, most már okos vagyok, és ennek fényében fogom figyelni a jeleket.

Szép estét mindenkinek!

üdv,

Chii
chii

Regi, Szelinek +++++,
Vindo, Rugónak is a legjobbakat, ne legyen beteg!!!
Ádi sajnos elég lázas és neki mindig felmegy 38,5 felé... megint valami torokdolog (köhög és már kezd folyni az orra), de mivel S és én is egy ideje ezzel küszködünk, megint valami jó makacs dolog lehet. Ádi amúgy hihetetlenül jó fej tud lenni lázasan, valahogy akkor a legszelídebb... viszont valamiért akármikor beteg, nem piheni ki magát rendesen, egyszerűen vagy pont annyit alszik, mint nem betegen, vagy annyit sem. Így aztán nehéz meggyógyulni normális idő alatt. Másnak is van ilyen tapasztalata?

Amúgy a jogsidolgot most azért tolom, mert arra végképp nem lenne idegem. Túlvállaltam a munkákat, ez a sok betegsége Ádinak (5. kör 1,5 hónap alatt), a hiteldolog, a két forgalmis bukás, a. dolgai itthon, anyagi aggodalmak, hát ez nagyon sok. És én naiv még azt hittem, hogy az volt a legrémesebb időszak, amikor sokat kellett dolgozni az előző mhelyemen + mellette a doktori disszertációt írni. Hát nem, az piskóta volt... ;-)

Miléna: tuti meglesz a vizsgád! :-)
Ágica, Juba, sokat gondolok Rátok! Hogy vannak a lányok?

Viranka: a gyerekeid, mint mindig, most is gyönyörűek. Ha majd feléledtünk porainkból, jelentkezem, hogy tudjunk talizni. Már régóta akarok nagyon.

Zdori: a = anyám[/b]

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Életjel!

Mi is megvagyunk, de hát hulla vagyok, megyek is aludni, aztán majd egyszer jövök bővebben, meg igyekszem visszaolvasni :roll:
Vendég

Jó reggelt :)

Rugó sajnos beteg lett, de annyira nem súlyos az ügy. Azért :) olt olyan kis kiállhatatlan tegnap.
Este 11 után kapott lázcsillapítót, reggel 3/4-ig aludt. Most is meleg, de katasztrofális a dolog.
Jön is :roll:

Irina, aludni Rugó is szokott jókat délután, ha beteg. Amúgy mi is taknyolunk 4 hete, szóval van honnan begyűjtenie a dolgokat.
Elhiszem, hogy kivagy.
Arra én is rájöttem az utóbbi három évben, hogy a két mh + dissz.írás nem a világ mélypontja, bár korábban azt hittem róla.
A jogosítvány meg előbb-utóbb sikerülni fog :wink:

Szia Panndi :)

Regina, Szelivel mi újság?
HOgy telt az éjszaka?

Chi - megnéztem, hogy hol is van Csókakő, meglestem a weblapotokat 8)

Rángat :arrow:

Kép
vindolanda

Betegség - Rugó az előtte való nap szokott nyűgi lenni, közben bár nem olyan vészes a dolog.
Most is játszogatunk :roll:

Ja, Chii, én kilenc hónaposan ablakot pucoltam a szomszédok nagy vigasságára. Bajom nem lett, de azért csak óvatosan :wink:

Kép
vindolanda

Amúgy van valami extra problémád, hogy feküdnöd kellene? :roll:

Kép
vindolanda

Azon gondolkodom, hogy fogom a hetet megoldani.
Rugó kedden nem mehet csanába, az biztos.
Órám lenne.
Csütörtök meg kutatási megbeszélés.
Péntek óra.
Dilemmázok :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is megvagyok, megvagyunk, csak sok lett a program.
Az éjszakám már megint rövidre sikeredett, már ittam egy kávét, de ahogyan érzem magam, kell majd még.
Bercó meg tegnap felfedezett néhány régen "elfelejtett" játékot, azzal rakta tele az ágyat elalvás előtt. Éjszaka nem raktam ki őket, így macival, halacskával aludtunk. Annyira, hogy a Kedves a macival a kezében aludt el. :lol:
Ő még pihenget, Bercó az előbb odahordta neki a játékokat ismét, hogy nyugodtan aludjon tovább. :lol:
Tegnap tök édes volt, közölte, hogy menjünk boltba, mert neki piros autót kell venni, meg Gergőnek is. :roll:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok betegecskénk van. Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!

Vindo, én szívesen segítenék, de most nekem sincs időm sajnos. :cry:
Többek között gyakorlati helyet is keresek, majd kedden kiderül, hogy sikerül-e elintézni.

Irina, Drága! Ez hihetetlen, nem is csodálom, hogy megvisel a dolog. Egyszerűen nem találok szavakat!

Gica, jó hogy jelentkeztél. Meddig maradtok?

Chi, üdv! A többiek már mindent leírtak, tényleg jöhetsz bátran. Szívesen látunk. Tudjátok, hogy kisfiatok vagy kislányotok lesz? Hogy fogják hívni? Tényleg, miért?

Viranka, csodásak a képek. A gyerekek szépségesek. Jó lehetett a pihi. :lol:
Hú, micsoda képek!!!! :shock: Én meg azt hittem, valamilyen kis gyerekszobába való képen dolgozol. :oops: :oops: Nagyon jók!!! Azért gondoskodsz arról, hogy ne unatkozz. :wink: :lol: :lol:

Lassan indul a reggeli rutin (bár én tényleg 6 óta fenn), megyek is. Majd még jövök.
dmaggie

Maggie, eszembe sem jutott, tényleg, hogy segítséget kérjek :wink: A keddi csoportból megvan az egyik szakdolgozóm telefonszáma, ő mindig ott van órán, őt fel tudom hívni, és szól a többieknek. A kollégák majd kiplakátolják a csütörtöki óra elmarad papírokat. Mondtam nekik, hogy aznap nem leszek Böszörményben, de tuti nem értem el mindenkit. E-mailben beküldöm a plakátokat majd.
Az adminisztrátort felhívom, és megkérdezem, milyen tematikákat kell leadnom a héten (a jövő évieket is most kell) :shock:
Csütörtökön már mehetne csanába, ha jól lesz, pénteken meg G. kisegít. Ez a terv :roll:

Párod nem lehetett semmi a macival :lol:

Én szerintem itt hagyom a férfiakat, beülök az autóba, és megyek Müllerbe, Takkoba. Olyan jól esne 8)

Panndi, látom, már a novemberieknél nyomulsz, Viranka meg kiszúrta :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

Értem, Vindo! :lol:
Ügyesen kigondoltad ám. De jó ötlet! Nekem is kellene boltba mennem, mert elfelejtettem néhány dolgot pénteken.
Na, én is meglestem Panndit és tényleg! :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Viranka nagyon ügyi vagy! :)

Betegeskedőknek jobbulást!

Mit láttam odaát :roll: Szorítok!! Tök izgi.. :)

Irina kiakadtam nagyon.. Ádinak is +++ :)

Vindo én is hasonlóképp vagyok.. De üres a p..tárcám,így maradok a fenekemen..

Miért nincs már JÓ idő?? :?
varga tünde

Sziasztok!

Most csak egy sor erejéig,Bertussal minden oké,ici-picit náthás már csak,persze azt nem engedi,hogy kiszívjam az orrát :?
És azt hiszem(most le is kopogom)sikerül a kaki problémánkat megoldani ami már több mint egy éve tart!
Majd később ha valakit érdekel elmesélem mi az új csodaszerünk :D

Kistesó édesen mocorog a pociban,nemsokára kell mennem a cukorterhelésre,hát amiatt nem vagyok teljesen nyugodt :roll:
Imádok nassizniiiiiiiiii :oops:

Most rohanok a konyhába,aztán elhárítom a fejetlenséget ami a szobában van,Bertámnak köszönhetően 8)

Aztán jövök és reagálok,erről az oldalról lemaradtam de olvastalak titeket!
Vindóéknál a csőtörést :? De örülök,hogy már minden oké!
Vrianka láttam a képeket,Kehidán mi is voltunk évekkel ezelőtt,apukám oda járt iskolába és azt mentünk megnézni és szuper volt az élményfürdő!!
Gondolom Ti is jól éreztétek Magatokat!

Na tényleg jövök majd és írok!
Betegeskedőknek jobbulást!
Látom Szelike is megint elkapta :cry:

juba0

Szia Juba :)

Kép

Voltam pelenkát shoppingolni, tankolni, meg vettem két felsőt is 8)

Kép
vindolanda

Rugó lazul 8)

Kép
vindolanda

Egyelőre nincsen láza.
Sokat játszik, evett is egy kis hurkát meg fél doboz pudingot.
Szóval most jó a helyzet.

Amíg sült a hurka, puszikat dobált a sütő előtt :D

G. talált egy két méteres laminált darabot, azt felteszi a fotelre, felül a gépparkjával, és a kisautókat gurítja lefelé.

Remélem elalszik, jön a F1 :arrow:

Kép
vindolanda

Alszik ám a fenéket :x

Kép
vindolanda

Én most egyedül vagyok amúgy, vagyis Rugóval. G. nem végzett tegnap az egyetemen, ma vissza kellett mennie.
A jó hír, hogy Rugónak szívtam az orrát, és alig jött belőle valami.

Nem hiszem, hogy kibírja ébren. Hét előtt kelt :roll:

Na, mindegy. Nem panaszkodok, mert Viranka kiszúrja, mint tegnap :wink: Aztán fogadkozhatok, hogy én is emberből vagyok :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, jó gyors voltál. :lol: :lol: Olyan jó tud lenni egy kis terápiás vásárlás! :lol: Én, mi még nem voltunk. Portörlési projekt indult inkább egyelőre, aztán meg az ebéddel foglalatoskodtam. Olyan szépen süt a nap, hogy a fiúk lementek az udvarra. Apa most próbálja felcsalogatni Bercót. :wink: :lol:

De ébredés után muszáj lesz elmennünk valahova. Kifogyott a mosogatógépbe valót tabletta is, anélkül félkarú vagyok. :wink:

Juba, én kíváncsi vagyok a titokra, bár Bercónál ilyen gondok nincsenek, de ha mégis, akkor...
Ma is akkorát rottyantott, hogy még a bodyt is le kellett cserélni.

Tünde, Drága, Te már megint rohanásban?!
dmaggie

Néha Rugó is összekeni magát, mint a régi szép időkben :wink:
Ja, a tabletta, az fontos dolog. Nekünk aldis szokott lenni, de a múltkor csak a dm-ig jutottam, így most az van.

Vásárlás. Igen, elég fél óra, és utána újult erővel folytatom a napot. Sokkal türelmesebb vagyok Rugóval is. Mondjuk alapból sem vagyok ideges típus, de néha azért kiborulok.

Jön is :arrow:

Itt is süt a nap, de elkezdett a szél nagyon fújni.

Kép
vindolanda

Erre a forma egyre várhattam. Így tankolás nélkül dög unalom az egész. Pedig Rugó békésen játszogat, fél szemmel figyelhetném is, de borzalmas. Szerintem.

Kép
vindolanda

Vindo nem lesz rossz ez a szezon :wink: :lol:
ennyi világbajnok már nagyon rég volt egyszerre versenyben :lol:
most fog kijönni igazán a türelem és tehetség :lol:
Jobbulást Rugónak++++
Fotó szenzációs :lol: :lol:

Napsütés itt is van, meg szél is.
Most várom, hogy csini ébredjen és kimegyünk újra. Veteményezek végre 8)
A lila akácot már megmetszettem. Kíváncsi vagyok mennyire tettem tönkre :roll:
Életemben először csináltam ilyet :roll:

Maggie de jó volna nekem is egy mosogatógép :roll:

Juba szuper, hogy sikerült megoldani Bertus 1 éves problémáját :D
engem érdekel :D

Tündi néha pihenj is :D

Gica de jó, hogy jelentkeztél :D
na majd a héten előveheted a tavaszi cipőket, ruhákat.
Talán jó idő lesz :wink:
szoktam ám pihenni, mert kell :oops:
már most vannak keményedések, néha olyan.....................................
magnéziumot szedem meg ha kell leülök.
de ha én nem csinálom meg akkor senki, Z nem foglalkozik vele.
A ház meg belül szörnyen néz ki :evil:
Veráék, Mesiék, Fleurék tanusíthatják.
Ilyen házba nem hozhatjuk haza Pötit :roll:

Irina :twisted: :twisted: hitel
nagyon sajnálom, hogy Ádó visszaesett megint :(
Addig amíg te nem nyugszol meg és kerülsz jobb lelkiállapotba, szerintem nem fog teljesen rendbe jönni :roll:
Minden este úgy feküdj le, hogy azt hajtogatod, MINDEN RENDBEN LESZ, UTALJÁK A HITELT ÉS HAMAROSAN KÖLTÖZÜNK!
Ha te magad elhiszed akkor úgy is lesz. A kimondott szónak nagy hatalma van ám.
Nagyobb mint gondolnád :wink:

Chil szia :lol:
szerintem is gyere közénk nyugodtan :D
bármi kérdés ha felmerül csa tedd fel.
Választ biztos hamar kapsz :D

Viranka ügyi vagy.
Nagyon szépek lesznek :D

Ágica Petrus hogy van?
Szerződésed meghosszabították?

Regi Szelike jobban van már?
Fájlalja még a torkát?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fiúk nézik a túlélős bácsit :lol: sláger....

Nagyon szép amit csinálsz Viranka..

Én is félkarú vagyok a mosogatógép nélkül.. 8)

Csináltam buktát,kakaós csigát,meg beiglit is hiába,most mindenki itthon van,annyi kenyér fogy.. Gondoltam így apum ha bevonul a konyhába,akkor nem vajas kenyeret nassol f1 közben,hanem ezek közül valamit.Bevált eszméletlen mennyit képesek enni :shock: Pedig délben húslevest ettek,krumpli+rizs+rántott pulykamellel az is elfogyott.. Na nem panaszkodok csak jó az étvágyuk :roll:

Móni biztos ügyes voltál a metszésnél.. :wink: Nekem is kellene,de a fiúk még most sem ásták fel a kertet.. :( Idén bár ha tényleg bejön a meló nem tudom, hogy fogok kint kertezni. De.10től - 6ig szeretné a nyitva tartást.No de majd megoldódik ez is.. :) Te most mit raktál el?Sárgarépa zöldség?
varga tünde

Jó reggelt!

Ne már :? tegnap délután 17:19 óta senki :shock: ?

Tündi de megkóstolnám azt a kakaós csigát :D
Tényleg nem semmi az étvágya a családnak :roll:
Én pénteken 5 db csirke alsó combból főztem tejfölös csirkét és még van belőle :D
zöldborsó, hagymát vetettem el. Meg medvehagymából és metélőhagymából szórtam el ládába magokat. Azt majd májusba kell kiültetnem :D

Hogy vannak a kis betegek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :) :)

Rugó sajnos belázasodott már este hatkor, aztán éjfél körül, reggel hat után meg megint keltünk. De a reggelit időben elkaptuk, épp hogy melegedett meg elkezdte rázni a hideg.
Éjjel azért ramatyabbul nézett ki :roll:
Most jó kedve van, játszik.
G. éjjel dolgozott, még alszik.

Holnap maradnom kell itthon :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Gyógyuljatok! Vindo..

Tegnap megcsináltam mára a pörköltet,ahhoz főzök ki tésztát.Sz.tem ez lesz a déli kaja,levest még nem tudom.. Móni minden elfogyott :shock:
varga tünde

Sziasztok!

Szelike jobban van, már tegnap is, szerencsére! :) Sokat játszott, szaladgált. Nem volt még hőemelkedése sem azóta. Reggel icipicit köhögött, de nem vészes.

Ki akartunk menni, de annyira fúj a szél... :(
Már nagyon várom a tavaszt!

Móni! Nekünk is kéne ültetni ezt-azt, de nem tudom, mikor lesz belőle valami. Úgy volt, hogy palántázunk, de szerintem elmarad. Majd veszünk megint palántákat.

Tündi! Nálunk is jó étvágya van mindenkinek, 2 napra is nehéz már főznöm, hiába készítek sokat... :?

Bár Szeli alig eszik... mióta beteges. Tök le van fogyva... :( Remélem, jön a jó idő, és visszajön az étvágya is!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jobbulást minden betegeskedőnek!!!!!

Juba! Engem is érdekel!!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mi tegnap ültettünk el négy tuját meg két rózsatövet :roll:
Remélem, megmaradnak.

Itt délelőtt jégeső esett :shock:
Elolvadt hamar amúgy, most meg süt a nap.

Regina, de jó nektek, hogy már ezen a sz... betegségen túl vagytok :D Remélem, mi is hamar túl leszünk rajta.

Azért van benne jó dolog - nem kell készülni a keddi órára, a csütörtöki meg úgyis elmarad a kutatói megbeszélés miatt :roll: Péntekre kell majd, osz' kész.
Szóval akár filmet is nézhetnék - de inkább aludni kéne, mert Rugó elég nyugtalanul is alszik, meg ugye be-belázasodik.

Főzés: G. eszi az ebédet, amit hoztak, én mirelit-pizzára szavazok. Este szerintem bundáskenyér :roll:

Rugó végre leült a fenekére, úgy pörgött hajnal óta, mintha semmi baja nem lenne :roll:
Ja, egyszer megnézte a Dóra, a felfedezőt. Az volt kb. 20 perc pihi. Nem tudom az ágyban tartani. A Dóráért teljesen oda van:)
Lázat csillapítani nem kellett negyed hét óta, ez jó szerintem. Melegebb egy kicsit a homloka, de nem vészes.

Mérni nem nagyon tudunk lázat, mert üvölt és sír.

Viszont a gyógyszert beveszi, és még valami vitaminos vackot is megiszik, ami narancsízű :roll:

Ülnek a férfiak, nézik a Kémkölykök 3-at :shock:

Most szólt Gábor, hogy melegszik a homloka. :arrow:

Kép
vindolanda

A férfiak a Hupikék törpikék megtekintése közben elaludtak.

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hehe, a legnagyobb és a legkisebb, vagyis a két Albert nálunk is alszik, én nem engedélyezem ma magamnak, haladnom kell a munkámmal. :twisted:
Én egész de. "robotoltam" :wink: :lol: Mondjuk ezen a hosszú hétvégén nem sokat pihentem, leszámítva a két déli alvást. :roll:
Nálunk ma csontleves, brassói, nekem halacska volt a menü. Desszertre már nem futotta az időmből, de gondolkodom erősen, hogy kapjanak valamit a fiúk, nekem ugye ma tilos. :cry:

Örülök, hogy Szelike már jobban van, azt viszont szomorúan olvasom, hogy Rugó pedig rosszabbul. Gyors gyógyulást kívánok nekik!

Mónikám, de ügyes vagy. Óvatosan, óvatosan!!!!

Tünde, ez ismerős. Gondolhatod, a négy fiú itt is milyen mennyiségeket pusztít el, ráadásul Dávid karácsony óta hízókúrát tart. Lassan, inkább csak ruháznám őket. :wink: :lol:

Na, megyek is a dolgomra.
dmaggie

na kezdem előről előbb amit írtam eltünt(pedig már majdnem kisregény lett 8) :shock: :shock:
Vindo!
panaszkodj ám,csak múltkor megdöbbentem,h. Te is tudsz :wink:
Rugónak jobbulást :)

Irina!
Nektek is mennek a ++++++++++++ Móni amit írd csináld :) :) de ha szeretnéd este lefekvéskor mormolom én is :) :)

na ennyit hagyott R.
tegnap voltunk hugiéknál,babafotózás volt a de. program és a képeket fel kell írnia

no meg még annyit,h. írtátok a kis műag. házikókat :) Nekünk még megvan a gyerekkori és néha összerakom a kölyköknek :) igazi retrós házikó és olyan dög meleg szokott benne lenni :) de jó játék :lol:

ui: Madártej party a héten vmelyik nap?

KépKép
viranka

Helló, drágák!
Köszi a kedves szavakat mindenkinek!
VINDO: mielőbbi gyógyulást a kis Rugónak! Odavagyok a szemüveges képért!

MÓNI: igenis, mantrázni fogok esténként! :-)

VIRANKA: ezek szuperek. milyen ügyes vagy, nekem semmi affinitásom varráshoz-hímzéshez (próbálkoztam régebben, de nincs türelmem hozzá).

TÜNDI: de jó, szorítok az új munkához nagyon!!!

MAGGIE: drága, jó hír, ha marad a mhelyed, és kívánom, a másik álommunka is jöjjön össze!

PANNDI: nagyon örülök Nektek! ;-)

REGI, Szeliről már rég láttam képet (vagy csak rossz a memóriám..?), tegyél fel, pls!

Hát, Ádó szegény úgy köhög, hogy a tüdejét kiköpi... láza fel-le megy, azt reméltem, péntek óta legalább mára rendeződik a helyzet. Hát nem. Holnap meg rohangálnom kell, így reggel megvárom az orvost, aztán nyargalok ügyintézni-vásárolni (ezeket S. nem tudja helyettem megcsinálni).
Ezt az antibiotikumozást nagyon szeretném megúszni most Ádinál, veszek Oscillococcinumot, de már lehet, hogy késő. Mert ugye Ádó általában péntek estére lázasodik be, utána meg várjuk, hogy talán csak alkalmi volt a dolog, aztán már nincs nyitva sehol gyógyszertár...
Hú, hosszú ez a három nap így. De az új helyen majd ez is más lesz, nem ennyire bezárva a lakásba...

Kép
Kép
irina

Helló Lányok!

Hű, de rossz fórumozó vagyok, mindig eltűnök :-)
Egy agyrém ez a hétvége, jönnek-mennek a vendégek, nekem meg annyi dolgom lenne, hogy még... (ez milyen hülye kifejezés!)

Remélem, nem bánjátok, hogy belebámészkodom a világotokba, de tök jó olvasni ezeket a kis életképeket... Én egyelőre elképzelni sem tudom, milyen lesz hárman (mármint "méghármabban") de nagyon várom már az ilyen buktás meg hurkás dolgokat, szerintem az ember az ilyenapróságoktól érzi, hogy él. Persze a betegeskedéseket, meg a "nem alszik a gyerek" dolgokat kevésbé várom, de hát nem áltatom magam, hogy nem lesz ilyen :)

Ja, kérdeztétek, hogy miért kéne feküdnöm...
A 26. héttől még azért kellett, mert a lepény totál a méhszáj szélén tapadt. Aztán ahogy a Kisgömböc kerekedett, szépen feljebb húzódott a lepény is (mindig pitét akarok írni :-D), cserébe a 30. héten az UH kontrollon már el volt öregedve, de nem kicsit.
Azóta sem javult meg ugye, annak már kapáltak, de magzatvíz is csak módjával van. Egyelőre úgy néz ki, nagy gáz nincs, a méretek viszonylag jók, meg a véráramlás is eddig, de azért vigyázni kell.
Vagyis kellene, de azt ugye hogy lehet, mikor az embernek ilyenkor van a legtöbb dolga??

Ja, és a külön szimpatikus dolog: nincs fogadott orvosom (kicsit elaludtunk ezen... :roll: ) és bár normálisak az orvosok, valahogy mindegyik inkább megtartja magának az információkat, ha nem nyaggatom. Pedig nekik biztos van elég, nemtom tőlem miért irigylik :-D
Szóval amit a netről összenyalábolok, azt tudom az állapotommal kapcsolatban. Ezért is tojtam úgy be a múltkor, mert feltételeztem, hogy ilyen ramaty lepénnyel akár esélyes lehetek koraszülésre is.
Bár már a 36.-ban vagyunk közben, úgyhogy etéren kezdek megnyugodni.
chii

Sziasztok!

Megint csak beköszönök, nagyon fáradt vagyok :(

Amit odaátra írtam, az amúgy már publikus, aki nem tudná, miről van szó :)

Kép

Dokihoz szerdán megyek, izgulok :oops:
Vendég

Szia Panddi!

juuuuj, ilyet már láttam, gratulálok!!!
:)
Remélem, minden renden lesz!
chii

...Azaz Panndi :)
Bocsi, díszleksziás vagyok, a következő lépés már a terpeszállás-terepszállás :lol:
chii

Chi, üdv a csapatban!
Hogy találtál épp a mi topikunkra (csak kíváncsi vagyok, semmi nincs a kérdés mögött ;-)?
Irigyellek, hogy terhes vagy. Szép időszak volt
:D

Kép
Kép
irina

Éljen az első harmadik generációs topik-baba!!!
Rángat, írnék még pedig :arrow:

Kép
vindolanda

Szia Irina!

Hááát, a pánik hozott ide :)
Egyik este (inkább már éjjel) kicsit megijedtem, mert egész nap olyan furcsán viselkedett a testem, de aztán mikor elkezdett szivárogni a tejem akkor végképp frászt kaptam. Ugyanis nem szültem még, és bár csomó mindent olvastam, és tudom, hogy mik a jelek, meg azt is olvastam, hogy már huszonakárhányadik héten szivároghat előtej, nem tudtam, hogy ez szülési előjel pl. lehet-e.
Nem volt kitől kérdezzek hirtelen, így kerestem egy tapasztalt csapatot-nagyjából találomra.
De nem is számítottam rá, hogy ilyen kedvesen fogadtok majd :-)
chii

Chii, szerintem a 36. héten már olyan nagyon izgulni nem kell :roll: :wink:
Persze, hogy szívesen fogadunk. Ránk fér egy kis vérfrissítés :roll:
Annyit nem kell azért írni, mint én, mert az már grafománia :oops:

Irina, és Ádinak ingadozik a hője? Szóval van, hogy lemegy neki csillapítás nélkül? :roll:
Rugónak csak a csillapítás után megy le.
Most épp jól van, ilyen jól már napok óta nem volt. De nem áltatom magamat, este úgyis más lesz a helyzet.

Délután jól haladtam a dolgaimmal. Letöltöttem vagy három négy filmet is, jó lenne mozizni valamikor, japán sör is van :roll:

Megint jön :shock:

Kép
vindolanda

Panndi! No akkor végre a nagyvilág is megtudhatja a kis titkodat!
Ez már határozott csík a javából!!!!!!!!!!!!
Gratulálok (és valahol irigy-irigy! :oops: :D )

Madártej-party: De jó! Nekünk a jó napok a héten: kedd, péntek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi egyre erősebb :) :) :) bizti minden rendben lesz :)

Chii!
akkor már csak pár hét :) s kisfiú avagy lány növekszik pocakodban?

csináltam képviselőfánkot.Nem jött fel,összeesett(kicsit kevesebbet sütöttem) a puding túl híg lett...de mártogatósnak nagyon jó :lol: :lol:

Irina!
Vironal-t próbáljátok ki.Bár tudom S. nem igazán hisz az ilyen dolgokban,de ha nme válik be átveszem :wink: lesz csepp energiám nézek bogyókat köhögésre.
s régen nekem sem vlt türelmem ilyeneket csinálni :) :) de mióta megvannak,kissé megnyugtatja idegeimet :) :)

:arrow: mártogatni

KépKép
viranka

Felszabadult a gáz, megyek, sütök krumplit Rugónak. Mióta beteg, ezt eszi leginkább.
G. negyven percig készítette a pudingot :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Ezennel meghirdetem a Tiramisu-party-t a jövő hétre nálunk. :)
Időpontok:

22. Hétfő
23. Kedd
26. Péntek
28. Vasárnap

Legyetek szívesek időpontot választani és azt nekem széééépen kiemelni, hogy lássam, ha csak át is görgetem a topikot.

Kép
Kép
Kép
gremese

Még hogy a 36-on már nem kell izgulni?? Most kell csak igazán :-)
De értem, mire gondolsz, hála Istennek eddig bent maradt, a többit meg majd pótolja idekint...

Amúgy érdekes, amikor úgy jöttek a tünetek, akkor sem féltem, inkább izgultam csak, hogy ez most az-e... ez normális? :-S
inkább várom már, pedig nem vagyok az az amazon típus, aki minden bajt legyűr (bár nyápic sem vagyok). Irtó kíváncsi vagyok, hogy néz ki. Ma beletappancsolt a pocakomba rendesen, lehetett érezni a lábújjait, észvesztő volt :-)

Egyébként állítólag lány, legalábbis a 20. héten még az volt, azóta meg nem nagyon kérdeztem...

Vindolanda: japán sör?? Az jó? Még nem ittam. Na, ez egy kicsit hiányzik már... nem vagyok egy alkesz, de pl. néha söröztünk Apával (mármint a leendővel),de ő sem bírja a piát, volt úgy, hogy egy éhgyomri 1 üveg után (értsd 1/2-1/2) mindketten vigyorogtunk :-D
Na de majd ha már nem is szoptatok, lehet hogy iszom mondjuk egy bélízt, vagy egyébfinomságot. Meg hason fogok aludni, meg forró vízben lubickolni :-)

Na jó, nem akarok ám nyafizni, boldog vagyok, hogy "így jártam", csak néhány dolog bazira hiányzik.
chii

Vindo,mit töltöttél? tegnap este végre megnéztük Narnia-t(épp Rtlen is az ment) és úgy izgultam 8) ma meglessük másodikat :)

Chii!
jóktól kérdezel :) :) vannak köztünk olyanok akiknek viszonylag friss emlékeik vannak :wink:

s pár kép még "vivézről"
Donald kacsa harap?
Kép
B. fáradtan:
Kép
M. hisztizve
Kép
láttunk denevért megdermedve :)
Kép
B. étteremben,égnek áklló frizurával(mert a sapka sokat volt rajta)
Kép
Csilal!
egérkét megleled :)
Kép
s a modellvasút :) a csoda :) Anya vegyünk ilyet jó?
Kép
és egy Míra mai szösszenete:
Apa nézd a csak a cicimet,kicsit nőttek 8) 8) :lol:

Madártejparty kedd vagy pénteken legyen? (pénteken nekem M-t hn4re jazzbalettra kell vinnem ennyi a program)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?