A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép Fogorvosi vizit :D Kép Kép Kép
Vendég

Sillia: De jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! :D :D :D
(apának miért olyan piros a szeme?)

Kép
Kép]
hendegabi

Bilizés:

Kép

Hogy ne lógjon a szemébe a haja: :lol:
Kép

Kúszás az ágy alá:
Kép

Nóci főz:
Kép

Szunya séta után:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Mert épp aludni szeretett volna de úgy elég nehéz ha közben a szájában turkálnak :roll:
Vendég

Sillia

Én is egyetértek Bonddal. Fehér arany? Vagy a nemesacél?Nagyon aranyos Lóci :P .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.03.15 14:25-kor.

Kép
Kép
orsi777

Ez a kép pedig kifejezetten Dalmának és Conversanonak!!!!!

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Miből van ez a ménes? :lol:
Vendég

Már látom!
Épp azt bontja ki Nóci :)

Hol lehet ilyet venni???
Vendég

Bécsből hozta a Jézuska. Eddig sajnáltam megfőzni, de ma Nóci rábeszélt.

Kép
Kép]
hendegabi

orsi

fehérarany remek ötlet :lol:
Vendég

:D :D :D

http://www.noilapozo.hu/20100315/fogamzasgatlo-tablettak

Bocs a kérdésért. :roll: :roll: :oops: :oops: De ha Dalma nem szereti az aranyat, akkor ez voltaképpen a te megnyugvásodat szolgálná...? :roll:

Kép
Kép
200907?

Neki nem az arany fogalmával hanem a színével van baja.
Nem tettszik neki hogy sárga :)

De ahogy nézegettem a fehérarany árakat, asszem marad mégis az ezüst.
Vendég

Bond

Értem.
Hasról hátra, logikus.. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

A fehérarany és az ezüst között csak az a különbség, hogy az előbbi drágább. Ránézésre senki nem látja a különbséget, csak az tudja, aki a cehhet fizette. :twisted:
Szóval, ha arany akkor legyen valamilyen színe (nem kell feltétlenül sárgának lennie, lehet többé-kevésbé vöröses is). Ha meg fehérarany, akkor inkább ezüst. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Gyors ajándékötlet Silliának:
ha tudtok venni használt tiptopot, azt egyedivé tudjátok varázsoltatni airbrush vagy hasonló technikával. Ráfestetitek mondjuk Dalma lovát :D Utána szépen lelakkozzák, és jobb, mint újkorában! Plusz nem fog vele szembejönni az utcán :D

Kép
agi125r

Sziasztok!

Elég felszínesen olvastam :oops: , de azért írok ezt-azt :lol: .

Botond ma 8 hónapos, és 8880 g 8) :lol: .
És ma reggel "elvitte a cica" a cumit :lol: . Megbeszéltem vele, hogy mostantól nincs cumi...Erősen kétlem, hogy meg tudtam győzni észérvekkel, mégis egész nap álombaba volt, és eszébe se jutott a cumi :shock: . Most is alszik már, cumi nélkül 8) :D . Mondjuk elalváshoz eddig se kellett neki, de ha nyügi volt, akkor csak azzal nyugodott meg. Sztem még egy-két nap próbaidő, és hivatalosan is cumitlanítva lesz :lol: . Alapvetően semmi bajom azzal, ha egy picibaba cumizik, de ő nem volt vmi nagy függő, ezért inkább elvettem most, mint hogy később kelljen küzdeni. Meg eleve én azért kezdtem el őt cumiztatni, mert imádott cumizni a cicin, de ömlött a tejem, amitől meg fájt a pocakja. Így maradt a cumi. De mostanra már nincs meg ez a szopási kényszere, viszont tény, hogy egész nap rágna. Erre viszont sztem nem a cumi való, szóval ilyenkor jönnek a rágókák, meg a keksz :lol: .
Ja, de nekünk ugye van "szőrink", ami viszont kell neki az elalváshoz (kiságyban), de arra jutottam, hogy felőlem ezt viheti magával a nászágyba is :lol: . (Én ismerek egy srácot, aki 24 évesen még mindig a csecsemőkori macijával (is) alszik :shock: :lol: . Nyilván ő nem sír, ha otthon felejti, de hiába van élettársa, 3-an vannak az ágyban :lol: . )

Voltunk Keszthelyen, szép volt, jó volt, jól érzetük magunkat :D . Botond baromira élvezte a gyerektársaságot, nem tudtam levakarni róluk :lol: .
A bnőmmel elmentünk az ottani Müllerbe, mert ő nagyon szereti, de nincs a közelükben. Hozzánk van itt közel, Gödöllőn, de talán kétszer ha voltam, mert úgy rémlett, hogy drága, sznob hely :lol: . Ehhez képest képzeljétek el, itt vettem eddig legolcsóbban a Hippes bébiételt (nem akciósan) :shock: :D . Ráadásul nem csak olcsóbb, de sokkal(!) többféle bébiétel van, mert ezek nem a magyar cimkések, hanem minden termék német. Ez vonatkozik a pépekre, kekszekre, tápszerekre...stb. Kánaán volt :lol: . Annyiban valóban sznob, hogy az olcsóbb kategóriájú termékeket egyszerűen nem forgalmazzák. Viszont aki eleve a közép, vagy felső kategóriájú termékeket használja, annak érdemes elmenni a Müllerbe. Én holnap megyek babakaja-felvásárlásra :lol: .

Bond!

Én úgy tudom (egyházi suliba jártam), hogy a katolikusok 'Dicsértessék'-kel köszönnek, de ez nagyon hivatalos. Ennél közvetlenebb kat. köszönés a 'Tiszteletem Atyám'. Szerintem jelen esetben is ez lenne a megfelelő. Nem "ciki", nem bizalmaskodó, nem fellengzős. Sztem teljesen oké :wink: . Én a mi lelkészünknek attól függően köszönök, hogy milyen szituban találkozunk: ha a templomban, akkor 'Áldás, békesség'-gel, ha viszont az utcán, vagy náluk (a bnőm apja), akkor 'Csókolom Tamás bácsi'-val (ilyenkor puszit is adunk, meg mindig megölel) :lol: . Szóval sztem ez nálatok is áll, hogy ha szertartást követően látod, akkor a tisztségének megfelelően köszönj, ha viszont pl. közértben futsz vele össze, akkor a Jó napot Atyám is teljesen oké. Szerintem :wink: .

Ronmay!

Én a túrót úgy adtam először, hogy összekevertem gyümivel botmixerrel. Így túrókrém lett belőle, az állaga teljesen krémes, és nyammmi :lol: .

Nyuszi!

Lili egyre inkább apja :wink: :D !

Boo!

A robot csak úgy falja a szőrt :lol: . Sztem a karbantartás a titka! Mi minden nap kiöntjük belőle a dzsuvát (egy mozdulat), így tuti bírni fogja a mennyiséget. Nálunk túlélte a halálos kiképzést is(garázs) :lol: . Viszont ha esetleg vesztek, érdemesebb nem a legolcsóbbat venni, mert a drágábbakban erősebb a motor, nagyobb a szívóerő, és visszatalál a töltőre, ami sztem az aduász az egészben :lol: .

Hgabi!

Ülés, bili: Naaagyon ügyesek vagytok :shock: :D :D :D .

Sillia!

Exrokonság :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: !
Ne haragudj meg érte, de hogy lehetnek ezek ilyen ordenáré talj parasztok?!?!?!?!?!?!?!? Jézusoooom! Nagyon felment bennem a pumpa :evil: :evil: :evil: . Nem gondolják, hogy az után hogy a világ legfájdalmasabb dolgát kellett átélned, inkább áhitattal kéne tapsikolniuk, hogy jut még neked mosoly az életben, és nagyszerűen tudsz nevelni két gyereket, még nekiállnak téged fikázni?!?!? Kiváncsi lennék melyikük istápolta életében Rékát, és melyikük hogyan viselkedett a halála után! Soha nem kívánnék senkinek sem hasonlót, mint ami veled történt, de ilyenkor azért csak eszembe jut, hogy próbálja csak ezt bárki utánad csinálni, és akkor lehet pampogni!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszönöm az ajándékötleteket :)

Valószínűleg egy szép ezüstkollekció lesz a nyerő :)

Agi

Az egyedi laptop nagyon jó lenne de nem tudnánk megvenni. És még nem is biztos hogy felveszik az iskolába. Bár már nagyon beleélte magát Dalma. Remélem nem fog csalódni!

Lova már sajnos nincs. Eddig sem volt, csak béreltük de fél éve már azt sem. Havi 19 ezer az nagyon sok pénz. Így szegény lovagolni is csak akkor tud ha a barátnője felengedi a saját lovára. Mert ha fizet érte az alkalmanként 2 ezer, az megint nagyon sok egy órácskáért.

Bánt a dolog hogy ez az egy mániája van és ezt sem tudom finanszírozni de közben azért már arra is gondolok, hogy 18 elmúlt, szabadidejében akár dolgozhatna is... Már a nyáron is próbált csak nem jött össze. De nem is nagyon erőltette :roll:

Tehát igazából szeretném ha mostmár látná hogy a pénz nem a bokorban terem.

Generáció

Kép Hasonlítanak? :)
Vendég

A ti gyereketek is megeszi a papírt?????? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sillia: igen: hasonlítanak.
Igen: megeszi
Lovaglás: :( Nagyon szurkolok Dalmának, hogy felvegyék.
Kár, hogy messze vagytok, sógor és apa is lovaz, beprotezsálnám Dalmát. Gabi1-ékkel is elmentünk pacigolni.
(az összegekről csak annyit, hogy itt klub formában működött egy időben a lovas élet. 15 ezret kellett letenni, hogy klubtag legyél, utána havi 2000-ért szinte korlátlanul lovagolhattál 2 feltétellel:
1. Idegenforgalom volt az első, tehát a fizetős vendég előnyben volt, de ezt ki lehetett kerülni szépen
2. Be kellett segíteni a lovak, istálló, udvar rendbentartásába - gondolom ez máshol is fennáll)

Még majd jövök.
Virágom igen jókedvű, remélem így is marad.
Maris már pörgeti a fehér ruhákat, a Freddyt is be kéne üzemelnem, mert por-szemét mindenütt.
Remélem nem a héten gondolja azt a védőnéni, hogy meglátogat minket. :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia: Csak nem rokonok? :lol: :lol:
Nagyon sajnálom, hogy Dalma nem tud annyit lovagolni már :( Tudom /azt hiszem/, hogy milyen érzés lehet, nekem sincsenek már a lovak a fenekem alatt :( De az ezüstkollekciónak is biztos örülni fog, mert a hobbijára emlékezteti :) A laptopot meg megveheti ő is magának, ha majd a nyáron dolgozik :)
Olcsóbb lovagolás nincs a közelben? /Móron van lovarda, azt tudom- de hogy mennyiért, fogalmam sincs/

Kép
agi125r

Agi

Dalma Zámolyra jár(t),elérhető közelségben ez a legolcsóbb lovarda. És itt vannak a barátai is.
A munka a lovak körül természetes, akkor is ha fizet.
Neki ez nem gond, örömmel csinálja.
Néha nem is értem, hogyan lehet az, hogy míg a lónyál a por a szőr a trágya nem zavarja, ha itthon le kell vinnie a szemetet egyből előtör belőle az úrikisasszony

:twisted:
Vendég

Sillia: Zámoly se a szomszéd falu.... :roll: De ha a barátai is odajárnak, megértem, hogy nem keresgél másikat... Viszont elég húzós az ára.... Vagy dolgozik ő is, vagy nyertek gyorsan a lottón... :D
Szemét levitel :twisted:

Kép
agi125r

Agi

Fehérváron sokkal drágábbak a lovardák! Körülnéztünk, kipróbáltuk.

Lóci nagyon nyűgös, már régen volt ilyen.. Mintha újabb fogacskát látnék az ínyében, de nem a felsőknek kellene most kibújni?
Mert én alul látom
:roll:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Dodi! Cumi elhagyás hurrá! Bár nálatok gondoltam,hogy ezzel sem lesz gond,amilyen mintababa Botond! :lol:
Keszthely :lol:
Müllerbe én ritkán járok,mert legközelebb Budakeszin van,de eddig akárhányszor voltam,nekem szimpi volt és nem drágább mint a DM,sőt!

Czigka! Úristen Bende mekkora lett! Látszik,hogy van neki kaja bőven :D Nagyon édes!

Nálunk úgy tűnik,hogy éjszakára tápszer kell,mert bár tegnap is sokat evett Lili napközben,este úgy tűnik már nem elég neki a tejem,mert kétszer is felébredt és mindkétszer negyed órát szopizott. :shock: De érzem is,hogy nincsenek tele a cicieim. Tudom,hogy ilyenkor már nem keményedik meg,amikor van benne tej,de én is érzem,hogy nem az igazi. Úgyhogy ma kipróbálom este a tápszert. Ti mennyit adtok éjszakára?

Kiborulok a kislányomtól :lol: Az esti lefekvés egy kész tortúra,ahogy leteszem az ágyába,abban a percben már fordul is hátra,de az se jó ám neki,akkor nekiáll hisztizni. Ahányszor megfordítom,kezdi előlről. Így most néha arra kényszerülök,hogy kicsit hagyom őt sírni,mert ha simizem,se jó neki,hanyatt meg nem tud aludni :oops: Éjjel is van,hogy arra ébred fel,hogy hanyatt van,és érdekes,hogy annak ellenére,hogy tud hasra fordulni,nem csinálja. :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka

Úristen mennyire hasonlít rád Bende! :wink:
EZta kádas izét amivel játszik hol vettétek mi a neve? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Cumi :arrow: Nehogy feladd, ha elkezdted! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Czika: Igen aranyos Bende a képeken!

Itt locsog az eső!!!!!!!!!!!! :shock:
Remélem, délutánra azért jobb idő lesz, tudunk babakocsival menni az oviba.
Képzeljétek, Nóra lányom már a 3. hetet kezdte egészségesen! :D
Úgy tűnik, használ az immunerősítő (vagy valami más).

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka

Nekem is az volt az első gondolatom hogy Bende mennyire hasonlít rád! :lol: :lol: :lol:

Itt is esik az eső :evil:

Most értünk haza, esőben sétáltunk.
Lócinak kifejezetten tettszett, kilógatta a kezét majd lenyalogatta róla a vizet :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boo! Lilinek a játékai olyan vödörben vannak,amit a Sparban adtak a narancshoz és ő állandóan eldönti és szedi ki szép sorjában a játékait... Olyan édes!
Most rájöttem,hogy miért nem akar átfordulni a hasáról a hátára a földön:az előbb szegénykém úgy be....a a fejét a perkettába,hogy csak úgy koppant. Hiába örömködtem,hogy jaj,de ügyes vagy,sírt nagyon :cry: Hiába van habtapi,szőnyeg,nem marad meg rajtuk,kúszik ezerrel mindenfelé. Most épp Halász Juditot hallgat és közben játszik :D
rosszkedv:lehet,hogy meg fog jönni,nem?

Lányok,nagyon kell már most a napra vigyázni,mert nagyon durva. Lili kint aludt a teraszon fél órát és egy 10 percre a nap felé fordítottam,hogy érje egy kicsit. A gyereknek frankón piros lett a pofija,bekentem neki gyorsan Sudokrémmel,remélem nem lesz gáz :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

[quote]s írta:zegénykém úgy be....a a fejét a perkettába,hogy csak úgy koppant.

Lóci ezt már régóta gyakorolja...mostmár ügyesebb de még mindig naponta többször koppan a feje valahol :?

Boo

Te milyen szép időről beszélsz????
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Tegnap elkiabáltam, épp most vagyok túl egy közel egy órás harcon :( . De most már nem fogom feladni, mert akkor szegényt most hiába túráztatom, ha később mégis megkapja. Azt hiszen ezt én csesztem el amúgy, mert nagyon belefeledkeztünk a játékba, és később tettem le, mint szoktam. Viszont úgy láttam, nagyon nem akar még mindig aludni, azért hol kivettem még egy kicsit, hol visszatettem, akkor meg persze sírt :roll: . Aztán már olyan fáradt volt, hogy túlpörgött, és már sehogy se volt jó. Ilyenkor persze már nem alszik el simán, kereste a cumit vadul, de hát elvitte a cica. Hiába vígasztaltam meg, mindig sírt, ha letettem, aztán már a kezemben is, szóval kénytelen voltam letenni, és hagyni, hogy sírjon. 8 perc alatt aludt el, de majd megszakadt a szívem, mert már nagyon régen nem kellett ilyesmit bevetnem :( . De tudom, hogy ezzel későbbi, sokkal nagyobb "csatákat" előzök meg, szóval tartom magam :wink: .

Nyuszi!

Botond 100-at eszik ciciből kb., és még 100-at tápiból. Ez mondjuk annak is függvénye, hogy mikor uzsizik előtte. És én meég adok neki "pótvacsit" is, fél11 körül kap 150-200-at. Csak így bírja reggelig. (Bár továbbra is felkel minden hajnalban egyszer, pedig nem eszik :? )

Boo!

Remélem terhes vagy :twisted: !

Ronmay? Gömbölyödsz már :wink: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Csak gyorsban és (egyelőre csak ? :roll: :oops: ) rólunk, amíg a jányom alszik a babakocsiban.
Most jöttünk haza Dévényről. Most sem értékelte, hogy összekeverték egy nudlival. :roll: :lol: :lol: . De legalább már szépen forgott hasról hátra is. Hátról hasra már ment mostanra :D . 2 hét múlva visszamegyünk egy -valószínűleg utolsó- csekkolásra. Házi feladatként kaptuk a hogyangörgessükagyereketapokrócban gyakorlatsort. Hááát, attól sem volt elájulva. (Mondjuk én sem lettem volna ennyi "gyötretés" után. :roll: :roll: )

Ami miatt viszont leginkább nem tudok jönni mostanában az Manó elszemtelenedése. :? :? :? :? :? Ha itt ülök a gép előtt, ha nem, képes idejönni is piszkálni az egeret, billentyűzetet és hasonlókat. Össze-vissza kattintgat, és amikor rászólok: "Jó-jóóóóóóóó, mindjárt megyek, csak egy kicsit még maradok, jó-jóóóóóó." De közben rám se bagózik, és csinálja tovább. :evil: :evil: :evil: :evil:
És hiába magyarázom neki, hogy mi sem ülünk az ő pacijára, mert tönkre tennénk, csak folytatja. Ez a gép még "istenes" lenne, ha valami történne vele, de ha az apja dolgozik, akkor feláll a laptopja mellé, és próbál belenyúlni a dolgokba. Egy szerver leállításnál például marha jó vicc... :roll: :roll: :roll: :x :x :x
Én sem tudok úgy gépelni, hogy nektek írok, és a fél szememet meg jobb kezemet arra tartogatom, hogy mint a kobra csapjak le Manóra, mielőtt elkezdené nyomkodni a monitort, vagy: "Csak nyomok egy nullát" Ne nyomjjjjjjjááááááááááá!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
(Ráadásul tegnap fent voltunk anyáméknál, tesómék is ott voltak, a laptopjuk kíséretében. Mit csinálnak? Odaültetik elé, és nyomjad a betűket, hadd lássuk melyik, melyik. Azt, hogy tépem a számat, le szarják. Engem nem érdekel, hogy az ő cuccaikkal mi történik, de itthon is azt akarja csinálni. :x :x :x :x )
Hiába kérdezem, hogy mit játszana, vagy hozok neki ezt-azt, hogy játsszunk vele együtt, nem. Ő a gépet akarja. Rühellem. :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Dalma lova: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kicsidodi! :)

Ronmay ilyen alkattal csak gömbölyödni tud. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jaj lányok!Még nem vettem tesztet :lol: :lol: Csak nem gondoljátok hogy lelövöm a poént? :lol:
Türelem...április..addig még meg is jöhet :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Kitartás, max pár nap az egész!Most szar de később jobb lesz :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bakker ronmay! Tessék csukott szemmel pisilni, odaadni a tesztet szonibabának, ő lecsekkolja, és megírja nekünk. Neked meg senki nem mondja a végeredményt. Szét izguljuk az agyunkat. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi! Ez tök jó lenne,ha működne nálunk is,de ha egyszer Lili kiköpi a cicit(már pedig kiköpi ha már elég volt neki),az istennek nem tudok neki még tápot is adni.Csak hát amit szopizik,viszont már nem elég neki,csak 4 órára :cry: Úgyhogy marad a csak tápi verzió estére. Aztán fene tudja,lehet,hogy többször fog kelni,mint amúgy. Meglátjuk.

Ronmay! Igaza van Bondnak! Tesztet,tesztet !!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Máskor elfogadja a tápot?Ha igen, akkor nem biztos hogy cicizés után éhes... :roll:
Figyi, nekem sincs már sok tejem. 3szor szoptatok de én még nem adtam tápot. Igyekszem kerülni. De ez az én hülyeségem, ettől még nem ítélek el másokat, szal nehogy félreértsetek. :wink:
Én úgy csinálom, hogy:
6.30-7kor szopi(kb.200)
9kor gyümi(180)
12kor főzi(300)+szopi(100-150)(ami sokszor 14óra, mert csak akkor hajlandó)
16kor gyümi(180)
18,30/19kor főzi(300)
fürdés
szopi(80-100)
Igaz mi főziből azért eszünk mennyiséget. Tejpépet nem szereti.
Én az időpontokat fixen tartom, közbe nincs nasi+cicizés ez az.Ha van csúszás az is az uzsonnában(általában később), de akkor csak fél adagot kap, hogy a vacsi domináljon, hisz az laktatóbb...
Hátha segített..

Ti adtok A vitamint még?

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi!

Botond is így volt eleinte. Próbáld meg azt, hogy megcicizteted, és két óra múlva csinálsz egy "álometetést". Első 2-3 alkalommal Botondnak esze ágába nem volt enni, de mindig addig dugdostam a cumit a szájába, amíg meg nem ette :oops: . Pár nap után már kereste a fejével, most meg már ha csak bemegyek hozzá és megsimizem, már csücsörít, hogy hol a kaja (persze mindezt álmában), beszarás aranyos, mindig mókázok rajta :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay! Lili sem kapott eddig tápot,mert elég volt a tejem,csak most érzem úgy,hogy már nem elég tápláló.
Nálunk most úgy néz ki a kajálás,hogy:
reggel 7-1/2 8 szopi
10 körül szopi
1 körül főzelék(240)
4 körül gyümi (200-220)
7-1/4 8 szopi és ez neki már az esti,mert ezután nem sokkal már alszik. Ma mondjuk kicsit megvariáltam,pont azért mert hajnali 5-kor is szopizott,de csak annyiban,hogy 5-kor és 8-kor szopizott és onnantól megy minden a régiben. Most mondjuk megpróbáltam azt,hogy szopizott és utána még kapott gyümit és még abból is megevett 70-et :shock: Elvileg 6 körül kéne kapnia tejpépet a dokinő javaslatára,de attól ugyanúgy felébred.

Én még adom az A vitamint,azt hiszem 1 éves korig kell.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ez itt a reklám helye :lol: :lol: :lol: :

Kép

(Lenne még szkennelni valóm mindenféle okosságról nektek, de Manó miatt most nem tudok. :roll: :roll: :? )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:11-kor.
Vendég

czigka! :)

Hogy fogsz ebből a fejésből kikeveredni? :shock: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Mit csinálsz azzal, ami megmarad?

Bende gyönyörűen ül! :D Vörösesbarna a haja vagy csak úgy tűnik. :roll:

Jelentem én kb. másfél órája érzékenyültem el ezen a dalon. :roll: :lol: :lol: De még van több ilyen. :wink:

A-vitamint mi olaj formájában nyomatjuk, fürdés előtti masszírozáskor. De van, hogy csak sima olívaolajat használunk.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nem sok időm volt mostanság olvasni,de a képeket mindig megnézem! :) Nem akarjátok bevezetni,hogy minden hozzászóláshoz csatoltok egy képet a kölökről? :)
Marci ül,mászik,áll és darabos kaját is eszik már.
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Ronmay! Ja,bocsi,tiszta hülye vagyok,össze kevertem az A vitamint a D-vel :oops: :lol:

Na,úgy látszik,nem jött be a tápszeres ötletem. Szopizott Lili,mert gondoltam,azért mégiscsak szívja ki,ami benne van és utána odakínáltam neki a tápot,hát tökre nem kellett neki. Úgyhogy azt hiszem ma megint jó éjszakánk lesz :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?