Geo!
Hajrá költözés!!

Nem fog hiányozni a séta Pomázon? Én nagyon szerettem

Az egyik exem lakott ott és tök jókat sétáltunk
POcak fotó: mi itthon csináltunk, az is tökjó lett. Én ugye lenni kisbálna, így nem akartam volna művészi képeket csinálni magamról... Most se kívánkozik
Igaz Alex pocakról nincsen annyi képem, mint Hannáról... most valahogy Hanna és a meló elvitte azt a maradék erőmet is, hogy a képeket megcsináltassam Ádámmal. Szimplán nem jutott eszembe.
Nekem volt olyan tanítványom, aki a szakmunkás vizsgáját csinálta meg nagy hassal és 2 hét múlva szült. Én csodáltam, hogy hogy tudott olyan összeszedett lenni.

ÉN eleve szétszórtabb vagyok és iszonyat vizsgadrukkos.

Azért nem tudtam pl csak PÁVon megcsinálni a jogsit... Oda úgy mentem, hogy ott soha senki se kap jogosítványt. Végig vezettem az utat, beszélgettem, lepakoltam stb... És mivel azt hittem úgy is megbukom, így mindegy volt. Át is mentem

:D
Na, az egyetemet ugyan így csináltam végig. A 3mad éves szigorlatra 2 hónapot készültem, majd kivágtak... Mivel a többire így nem tudtam készülni, ott meg átmentem

:D:D
dhdetti!
Uhh.. az is jó buli és torna lehet minden nap többször megmászni. Liftetek nincs?
Nálunk is magas belmagasság van a suliban, de 2 lift is van hozzá. Szegény gyerekek sétálhatnak nap mint nap...
Én a folyosó ügyeleteket utáltam nagyon.... 4diken végeztem és lemehettem a földszintre ügyelni, vagy fordítva... és akkor se szünet, se semmi, de érj be időben a következő órádra... grrrr...
Luna!
Hát, nincs szerencsés bőrtípusod a terhességhez... Ezt gondolom a nagylánnyal sikerült... Vagy fokozódott a többi terhességgel?
Nekem baromi nagy mázlim van, hogy nem csíkosodom csak a seggemen

De azt még tininek szereztem be

:D
Nagyon drukkolok, hogy a szemészeten tudjanak valami értelmeset mondani!!! Illetve, inkább múljon el és ne is kelljen vele foglalkoznod!!!
Rólunk:
Kaptam mankókat. Legalább kicsit szabadabban mozgok a lakásban. És itt előjön az, hogy nulla izomzattal rendelkezem. Ilyen izomlázam rég volt.

:D:D Többet terhelem a bal lábamat, a karomat, tök olyan izmokat, amiket mostanában nem használtam... egy picit a hasizmom is kell hozzá. Talán megerősödik az is, ami viszont szülés előtt nem olyan rossz
Tegnap anyám megint besértődött Ádámon. Komolyan, óvodában élek két felnőtt ember társaságában....
Anyám mondta pénteken, hogy ő főz. Mondtam köszönjük ne, mert nem fogjuk megenni. Anyám egyre rosszabbul főz... De ő erősködött, hogy segít. Mondtam király. Vitt le husit, meg tésztát és megcsinálta bolognainak. Nomármost a férjem is egy hisztis fasz, mert szerinte a különböző formájú tésztáknak más-más íze van és nem tudod neki megmagyarázni, hogy ugyan abból csinálják, csak más formára vágják... És így ő kiakadt azon, hogy nem bolognai tésztát hozott fel anyám, holott ő olyat adott neki... Nekem nagyobb bajom volt azzal, hogy nyers volt még a hús... de mindegy. Mondtam neki, hogy ne pattogjon már a tésztán és NE mondjon anyámnak SEMMIT!!! Erre ez a két nagyon intelligens ember tegnap leállt beszélgetni. Anyám persze azért, hogy megdicsérje Ádám, hogy milyen aranyos és nélkülözhetetlen az életünkben... Nem bírja elvisleni, ha nincsen rá szükség... Kérdezi, milyen volt a bolognai? Ádám: Ha elmodnom úgy is csak megsértődsz. Anyám: Á, nem, mondjad csak. (Ugye ilyenkor NEM szabad semmit se mondani, mert úgy is megsértődik) Erre Ádám elmondta, hogy nyers volt a hús és hogy nem azt a tésztát hozta fel, amit ő odaadott, vagy nem az volt a zacsiban,a mit ő gondolt... Ebből mit hozott ki az anyám: Ádám úgy gondolja, hogy ellopta a mi tésztánkat. Még leírni is hihetetlen. És bakker ez a legnagyobb gondja, értitek??? grrr...
Én mit se sejtve felhívom, hogy Hanna lement a kertbe, ahogy megbeszéltük tegnap... Erre nekiáll hisztizni, hogy őt megint vérig sértette Ádám és hogy én is már olyan tapló vagyok mint ő(ezt az összefüggést nem értettem, mivel aznap még nem is szóltam hozzá) Én még ezen is túlléptem, de mivel nem mondtam,hogy neki van igaza, hanem próbáltam az eszére hatni, hogy nem lehet-e véletlenül, hogy Ádám nem úgy értette... na erre rám csapta a telefont. De legalább lent volt Hannával a kertben. És persze RÁM haragszik... ugye ez is logikus...
Ma reggel hív, hogy nem hozzuk-e a Hannát, hogy ő vigye oviba. Én úgy gondoltam, hogy mivel megsértődött, egyszerűbb, ha Ádi viszi be. Mondtam neki, hogy nem kell, köszi, beviszi Ádám. Erre visszahív 3 perc múlva, hogy akkor most midnen diplomácia kapcsolatot meg is zsakítunk ezzel? Na, eldurrant az agyam, mert még nekiállt szidni Ádámot, nem épp túl kedves szavakkal, hogy milyen ÉS hogy nekem ŐT meg kéne védenem Ádámmal szemben. (Én tényleg úgy hiszem,h ogy 66 évesen már az ember nem szorul védelemre egy másikkal szemben, azért van a szája)
Rég kiabáltam reggel 7kor... Komolyan mondom, elegem van. Mondtam neki, hogy 7 hónapos terhesen, béna lábbal nem arra van erőm, hogy az ő hülyeségeiket simítsam el. Beszéljék meg egymással, mert nem ÉN voltam, hanem Ádám. És ne rám haragudjon, meg velem veszekedjen. De ha neki az kell, akkor csinálja. Nekem az is mindegy. Meg költözzön el. az is jó (nem akartam hozzátenni, hogy legalább végre tényleg nem basztatna senki...)
Egyszerűen nem fogom fel, hogy hogyan lehet mind a kettő ilyen iszonyat önző. Ha Alex is ikrek lesz és ő is ilyen lesz, komolyan kirohanok a világból.... És értem én, hogy valamit még mindig nem tanultam meg és azért vannak a nyakamon mind a ketten és azért születik Alex is ennek a jegynek, de ááááááááááááááááááááááááááááá. Szóval értitek??? :S
Köszönöm az elolvasást!