Nekem is a Kristof tetszik jobban. A David valoban olyan dadogos a vezetek nevetekkel. Jo, hogy ti viszonylag konnyet tudtok dulore jutni a nevekkel. (vagy nem?
) Nalunk ez mindig veszekedesbe fullad.
Ezert egyelore pihentetjuk a temat, majd ha mar biztire tudjuk, akkor kell fiuneveken gondolkodni. Lany meg mar van ugye.
Egyebkent a Balint az egyetlen magyar keresztnev amire rabolintott. Az is azert, mert allitolag a Gyuruk uraban van egy ilyen nevu szereplo. (A konyvben) Az, hogy a kisruhadat nezegeted egesz nap normalis. En a Bencenel kb. a 7. honapban vettem meg mindent, akkor a szobajat is elkeszitettuk, mert itt voltak az Anyuek nalunk es segitettek kifesteni stb. Aztan beallitottuk a kisagyat, beletettuk a zenelo mobilt, a babakocsit beparkoltuk a szoba sarkaba, es en utana meg 2 honapig volt, hogy egy macit, volt hogy egy pici rugdalozot tettem a kocsiba es azt tologattam.
Meg beultem a fotelba es azt probaltam elkepzelni, hogy milyen jo lesz mikor itt ulunk majd es szopizunk. Ez aztan sokkal kesobb jutott mar eszembe, hogy ezt pont ilyennek kepzeltem, mert az elejen olyan nehezen ment a szopizas, meg ugye fogalmam sem volt mit kell kezdeni egy csecsemovel, igy enyhen szolva fejere allt az eletunk nehany hetre amig minden visszazokkent a regi kerekvagasba. Tegnap megint vettem magamnak nehany ruhat, egy bordas, csikos pulcsit, meg egy hosszu vaszon szoknyat. Ugyanis amiota megvettem az elozo gatyamat szinte ejjel nappal abban vagyok. Olyan kenyelmes, a regi terhes gatyaimhoz kepest eg es fold. Meg azok mar ki is mentek a divatbol.
En most eloszoris a jovo penteki uh-t varom mar nagyon, aztan kedden meg megyunk haza!!! Itt ugye csak a repules az amit nem varok tulsagosan. Remelem nem lesz tul kenyelmetlen. Es remelem a Bence is jol fog viselkedni. Aki utazott mar terhesen hosszabb uton ill. ismer valakit aki csinalt ilyet meselje el nyugodtan.
Agi