A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ezen a gépen csak ezt találtam, nem látszik hátulról, de a feneke alatt narancssárga. A linken látod az anyagot, legalul az utolsó képen a második. Egy nagy karika van a fenekénél.
3 ezerért odaadom, alig használtuk. Ha érdekel, akkor ha mész Anyához szólj, és odaviszem (mi relatíve közel lakunk egymáshoz.)
Kép

http://www.vatera.hu/tunderputtony_mei_ ... 24091.html

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba :megnézném ,holnap megyek anyához.
Tudnál privibe teloszámot adni?

000kata

nemtudod lefényképezni?

000kata

De tényleg, lefényképeztem. :D
Kép

Számom megy priviben.

Kép
Kép
Kép
ilba

De jó, akkor babatali lesz??? :)
Ilba, hozzad Bercikét!!! :)
Amúgy még nem biztos, hogy holnap jönnek, de majd hívunk! puszika

Kép
Kép
anya1118

katica nem jöttök?? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Ilba: köszi

000kata

Bocsi, nem offolok többet ...

Kata,
hátulról
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Anya
édes vagy! :lol: Sajna az a 37 km csak nem akar csökkenni, vagy a bankszámlám növekedni, vagy a dízel ára 200 ft alá esni. :twisted:
Nagyon cuki Kincső!

Dalma
kis művésznő! :lol:
privit küldöm

Ilba
Berci csúcs ahogy kukucskál!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Katica:Láttam hívtál ma.Neharagudj,de annyi dolgom volt,hogy nem vettem észre,hogy hívtál :cry: Sajna vissza hívni most nem tudtalak.Hogy vagytok?

Többiek,hogy vagytok?

Holnap megyek gyógytornára reggel 8ra :cry: :? Remélem nem fog fájni :lol: :) :(

Most mennem kell.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Csajok, volt valakinek Zetpol cipője? Meg voltatok vele elégedve? Az a baj, hogy a környékünkön nincs forgalmazó, így rendelni kell.
Anya, asszem nektek volt, nem?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok :lol: minden baba gyerkőc gyönyörű és milyen nagyok :roll:

Kri, Zsombi mennyit változott, nagyfiús lett. Hajrá kistesó :D

Kata, Kevin is kész pasi és milyen sok/nagy haja van. Vagány srác 8)
A mi hajzuhatagunktól nem igen lesz gazdagabb egy borbély sem :)

Anya, Kincső nagyon huncut, gondolom Ő is eleven kis tündér :)

Móni, Johanna :shock: mindig tátva marad a szám, simán beirathatnád oviba, szép nagylány olyan jó magas és nagyon szép haja van.

Dalma, Panna művésznőőőőőő, édes nagyon olyan kis cuki fényképeket hozol mindig.
Zetpol cipőben nem vagyok otthon, most kerestem rá a neten, ezek vászoncipik, bentinek keresed?
Én olyan nagy gondba vagyok, ha így elmarad a tavasz ( nekem most inkább ilyen nyárelő hangulatom van) nem tudom mit vegyek a lábára?
Van egy szandálcipőnk (pediped) elől-hátul zárt, de most még vékonynak találom. Magasszárút már nem vennék, mert őszre kicsi lesz. Tanácstalan vagyok.
Vasárnap Lilla ( nyitva volt a teraszajtó ) cipő nélkül szökött ki az udvarra :P

Reni, jobbulást Neked!!! Apa is gerioncproblémával küzd már jó ideje, sajna tudom milyen az.
Láz lehetett ettől?

Lilla mióta megszünt a nyákos kaki, reggelig alszik a szobájában :wink: de nappal pörög ezerrel. Hihetetlen energia van benne és szinte egész nap az udvaron van. Valami megoldást kell találnom, mert anyu nem tud utána szaladni.
Mindent beszél ( van amit nem értek meg :oops: de addig magyaráz, mutogat még meg kell értenem ) minden érdekli az utolsó száraz levél, földigiliszta :roll: kő,fa,fű,virág .... csak a játékok nem.
Hiszti még nincs, vagyis még tudom kezelni, de hihetetlen akaratos. Mostanában sokat találkozik a szomszéd kislánnyal (1.5 hónappal idősebb, mint Lilla) és látom a különbséget, Ő egy nyugodt igazi kislány nézelődik, enyém gyerek pörög, mindent megfog rózsabokor, kaktusz nem jelent akadályt.
Nem lesz egyszerű eset annyi biztos , felköthetem a gatyám :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi nagyon édes Lilla :lol: szoval ilyen ki örökmozgó ez a Lilla :lol: miket játszotok kint?vagy elvan egyedül?

000kata

Kép

Kép uncsitesóval játszunk

Kép Apa buszát vezetem

Kép

000kata

Kata, hihetetlen mennyit változott Kevin. Annyira édes.
Uncsitesó is milyen nagy már :shock:

Kata, amit még nem az a homokozó, nem vettem le a tetejét még azzal várni akarok.
Kutyalány etetése, de mindennel a kő és fenyőtoboz, csigaház , kagyló ( sok kagylóház van itthon én imádom ) virág mindent viszünk a kutyának.Locsolókannával viszi a vizet ( szerintem nálunk a kerti csap egész évben téliesítve marad)
Motorozik, de az sokáig nem érdekli.

Van szélforgónk a terasz mellett azt fél óráig képes pakolgatni ki-be, egyik helyről a másikra. Tologatjuk a babakocsit,( játékbabakocsi) köveket pakol kis vödörbe, hozza-viszi. Szedi a krókuszt , később gondolom a tulipán se lesz hosszú életű :lol:
Hangyát és katicabogarat felismeri képes vele hosszan időzni...
Madarakat is nagyon szereti (pipinek hívja :lol: ) és van egy feketerigónk ott a fészek a tujábafán , persze Lillától fél és felrepül a fára, akkor mondja neki, hogy gyere.

Ja és szökni is szeret ki az utcára, zárni kell a kaput :P

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:akkor tök jol elvan Lilla :lol: akarok én is venni kinti játékokat.
Kevin a tóba dobálja a kavicsokat,,motorozik,pancsolni akar a vödrökkel.Csak vigyázni kell mert simán belesétálna a kerti tóba :shock: hintázni már nem akar csak 1 percig megunja.
Kaptunk 2 fehér nyuszit most az a sláger nagyon tetszik neki :lol:

000kata

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket és a drukkokat.

Kata, Kevin mennyit változott. Nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Évi, Lilla igazi kis csajszi :D. A kavicsok, tobozok pakolása nálunk is sláger. Nagy kedvenc a locsolókanna is. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

dalma
Igen nekünk volt, van és lesz is zetpol kiscipőnk! :) Én nagyon megvagyok vele elégedve! 18-assal kezdtük, most 20-asunk van, de már megvettem a 21-eset is. :) Mi leginkább bentinek használjuk, bár mondjuk most már, hogy itt a jó idő (mivel nincs még más), kimegyünk abban. Kincső is nagyon szereti. Sose panaszkodott, hogy vegyük le! Sőt mindig hozza oda, hogy vegyük fel. :) Úgyhogy Én csak jót mondhatok róla. Ja és az ára ugye az se utolsó szempont amikor 2-3 havonta kell venni újat. :?

Évi
Megszűnt a nyák? De jó!!!! Nagyon édes Lillád!! Igazán huncut. És nagyon sokat nőt Ő is. :) Annyira jó, hogy így eljátszik!! Olyan édes! :) Anyukádék Veletek laknak?

Kata
Kevin is nagyon vagány. Láttam feltetted a képeket az iwiwre is. Írtam hozzá. :) Juj, tóval vigyázni! Épp most hallottam, hogy 20 hós kislány bele esett. :( Szörnyű!! Én is akartam tavacskát, de most már nem!! Így is kell eleget figyelni, futni , rohanni utána!!

reni
Milyen volt a gyógytorna? Fájt? Jobb lett a derekad kicsit?

Kép
Kép
anya1118

Anya, nem laknak velünk anyuék ( imádom Őket, de azt azért nem szeretném, hogy együtt lakjunk ) kb. 400 méterrel távolabb.
A ruhán, cipőn én is észre vettem, hogy növöget a csajszi :roll: de már régen voltunk mérésen. Én itthon magasságot próbáltam mérni, de mindig elbénázom.

Igen, egy ideje nincs már beteges kaki, sőt napi 1x van csak.
Szép lassan elkezdtem a sajtot, natur joghurtot adni Lillának. A tejjel még várnék egy ideig, de a tápszert már nem állítom vissza, egyenlőre marad a rizstej.

Kata, tó a szomszédunknak van, nem is kicsi és nekik van a kislány akivel szokott Lilla barátkozni. nagyon félek én is nehogy baj legyen, vigyázz Te is nagyon.

Klarissza, te is mindig eszembe vagy a medence miatt, az ugye még víz nélkül is necces.

Kri, egyszer már írtam ( a g-mailre egy fénykép mellé megjegyzésként ) egyforma ülőgarnitúránk van :lol: és mi sem szedtük le a fóliát a lábtartóról, azaz én leszedném, de a párom azt mondja ne.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, nyuszi persze, hogy sláger :) Lilla is szokta etetni a szomszédban, van kettő (anya,apa) és sok kis nyuszigyerek született múlthéten.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok sose engedem ki egyedül kevint mindig a nyomába vagyok,nagyin vigyázok rá :lol: hát igen veszélyes a tó mondjuk nem minden része olyan mély de egy 2 cmes vizbe is meglehet fulladni ugyhogy vigyázni kell nagyon.Kevin amugy simán belesátált volna ha nem fogom meg :?

Évi:örülök hogy már jó a kaki :lol:

000kata

Évi, kintinek kerestem, én is tanácstalan vagyok. Magasszárút már én sem akarok neki, mert befő a kis lába, sportcipője van, meg egy ilyen, mint ez a zetpol, cask bőrből. Ezeket Koritól örökölte, a 19-es méretűben még nem motorozott, így ezek megúszták. LÁttam a városban a múltkor helyes pántos Asso cipőt, nem is volt drága, 5000, de nem vettem meg, még korainak tartottam, erre jött ez a nyárszerűség. Lilla tünemény, hogy vigyorog a motoron! Nekünk is pont ilyen van, szürke. Úgy el tudom képzelni Lillát, ahogy zizeg a kertben, mint egy kis méhecske, mindenre rászáll. Az én kisnyuszim pont ilyen. Délelőtt egyedül felfedez, de délután, mikor megjönnek a gyerekek a böcsiből, oviból, akkor van igazán elemében, és próbálja őket utánozni. Ma fotózok róluk.

Kata, Kevin nagyon helyes, tényleg nagyfiú már! Vettél mei-tai-t? Kiváncsi vagyok, beválik-e nektek! Anyóséknál is van kerti tó, de én utálom. Ott nem merem egyedül kiengedni Kornélt, pedig itthon simán elvan kinnt egyedül, néha kinézek rá, és kész. De ott gáz, pedig ott is mindig én vigyázok a gyerekekre, mert mindig mindenkinek dolga van, csak nekem nem (cask 2 gyerek).

Anya, köszi az infót. Te is rendeled, vagy élőben veszed meg?

Kép
Kép
dalminha

Dalma: vetem ,Ilbáét vettem meg végül.Kiváncsi vagyok jo lesz e :lol:
én nem merem kiengedni kevint egyedül,ha nem lenne kerti tó akkor se ,nincs félelem érzete semmi simán lerohanna a lépcsön pedig látja h ott van,vagy belesétálna a tóba,megeszi a kavicsot :? meg még vannak dolgai .Szoval én mindig a nyomába vagyok. :lol:

Ma voltunk játszóházba nagyon jó volt élvezte Kevin is :lol:

000kata

Kata, persze, hogy nem, nem is gondoltam, hogy kiengeded. Én már a nagyobb Kornélra gondoltam, hogy itthon ő már egyedül is kinnt van, ha bennt nekünk Pannával dolgunk van, de a kerti tavas anyósoméknál nem merem egyedül. Így értettem.
Milyen játszóházban voltatok, foglalkoztatósban, vagy nagy csúszdásban?

Kép
Kép
dalminha

Évi
nagyon tündér Lilla ahogy nevet.Ő is sokat változott ám pofira.Tegyél majd sapka nélküli képet is! Gratula az önálló éjszakákhoz! Na meg a rendeződött cucihoz is! :) Jó ötletet adtál a kövek vödörbe rendezésével! :)

Kata
Kevin is nagyon édi!! És látom jól megy a vezetés is neki.

Dalma
vettem ám én is kocsit.A pipi típust, tök jó!!! Lnek is tetszett. Csak apa akadt ki,kész tények elé állítottam bemutattam: neki hármaskát! :lol: De nem neki kell tolnia cipelnie nap mint nap...meg el is adom majd az 1iket.
Nem csodálom hogy csak koloncok ezek a műtavak...mire jól egyáltalán? :roll:

Közben Lénát is ledöntötte valami vírus.A torkán herpesz szerű hólyagok formájában, ömlik a trutyi az orrából Tegnap megkapta élete első lázcsillapítóját. :cry: Már pont elhagytuk a reggeli szopit, már nem is kereste, csak este...Egész éjjel csak dobálta magát, így magunk közé vettük.Olyan édes volt fél órán át játszott a hálóingem gombjával, nem követelőzött...megsajnáltam.Mivel délig semmit nem evett így legalább szopizott. :?

Kép
katica_75

Katica, juj de édes lehetett Léna! De a betegséget nagyon sajnálom! Tök jó a babakocsi. Nekünk is így 3 van, de majd egyben adok el mindent, ha már nem kell kiságy sem.

Kép
Kép
dalminha

Dalma: persze Kornél már nagy fiú :lol:
Érdi játszóházba voltunk,nem foglalkoztatos,ilyen emeletes,labirintusos,csúszdás,sok labda nagyon élvezte persze mászhattam vele végig a 3. kör után teljesen elfáradtam :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica:szegény Léna jobbulást neki,édes lehetett ahogy játszott a hálóinged gombjával. :lol:
Remélem meggyogyul hamar.
A kerti tó meg nagyon szép ,hangulatos,vannak benne halacskák ,kevin is szereti föleg a köveket beledobálni.Egyedül meg amugy se engedem ki tó ide vagy oda.

000kata

Katica, Lénának küldjük a gyógypuszit.Nem kapott még lázcsillapítót? Ez valami vírusfertőzés?
Kis tündér a szopival, el szeretnéd választani?

Teszel képet a kocsiról, lövésem sincs milyen az.
Nálunk is így történt megrendeltem, mikor már úton volt a futár akkor tartottam beszámolót apának az előnyeiről :P 8) mi már alig használunk babakocsit, de ha eltudunk menni nyaralni akkor majd jó célt szolgál felváltva a hordozóval.

Dalma,nem látom a képeket :lol:

Kata, tanítsd meg Kevinnek, hogy a lépcsőre figyeljen, olyan ügyesek már ha elmagyarázod megérti.

Nekem olyan nagy könnyebbség, hogy kint lehetünk az udvaron sötétedésig, ebből kifolyólag a benti munkával még annyira sem haladok, mint eddig, senki nem csinálja meg helyettem, rám vár :evil:
Viszont minden percét élvezem, látom a kis felfedezőmet :lol: :lol: :lol: úgy tud örülni minden kis apró dolognak. Már a nárcisz bimbókat is felfedezte :roll: idén nem virágzik az tuti :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi nagyon édes Lilla,már ilyen ügyesen turmixol? :lol:
Mindig mondom Kevinnek hogy vigyázon :? csak megtanulja.
Édes Lilla ahogy mindent felfedez :lol:

000kata

Kijött a 16. fogunk :lol:

000kata

Évi
mikor nyitódott az oldal hirtelen azt hittem Dalma tett képet Pannáról!! :shock: :lol: cuki csajok!
Hát úgy látszik akkor ez az apák sorsa. :lol:
ilyen: csak a miénk drágább volt :( igaz tiszta új.Könnyű vele BKV-zni is nagyon! :)
http://209.85.135.132/search?q=cache:CO ... =firefox-a

Köszi a jókívánságokat, eléggé pocsékul volt még ma is.Igen a herpesz vírus egy fajtája. :twisted: Még nem kellett neki soha adni, a háromnapos lázat is elintézte két napos hőemelkedéssel, aztán jöttek a pöttyök onnan derült ki h. az volt.

Kata
mennyi időt töltöttetek a játszóházban, meddig élvezi egy ekkora baba?Mi még nem voltunk, csak h. hogy érdemes számolnom vele?

Kép
katica_75

Hello!

Dalmi! Zetpol cipiről én is csak jót mondhatok! Nekünk is bevált és az ára sem utsó. Én először neten rendeltem aztán találtam egy boltot itt nem messze tőlünk a többit már itt vettem. Már a 3.-at nyúzzuk! :lol: Eygenlőre mi csak itthon, tavaszra vettem neki magasszáru bőr cipit én még nem merem abba a vékony vászonba kivinni.

Minden baba annyira szép!!!! Kata Kevin is tényleg nagyfiú lett!!!
Na és Lilla hercegnő??!!!!
:lol: :lol:
Olyan nagyok már én is csak nézem Domit és ámulok hogy nemrég még olyan picike volt... :roll:

Katica! Megkapták a csomit?

Jobbulást Lénácskának!!!

Mi is taknyolunk tegnap 37,5 je is volt de amúgy jókedvű nem látom hogy fájna valamije is. Lehet a fogától van mert ömlik a nyála még mindig, és nagyon rágcsál a szemfogainál. Persze az éjszakáink katasztrófálisak mint mindig :cry: :cry:

Csuri! Mi van az ovival??
3-aska? Mikor mész UH-ra hogy kukit lássatok már végre??!!!! :wink:

Csajok lenne egy kérdésem van olyan baba aki még nem tud motorozni? Vettem Dominak mert nagyon nézi a gyerekeket meg mindig elveszi másét a játszón, de felborítja és "szereli" a kerekét.
Itthon sem ül rá...

Na jó most csak ennyi voltam.
Jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata! Gratula a fogakhoz!!!! :lol: :lol:

Katica! Mi már többször voltunk játszóházba 1 1és fél óra sztem bőven elég nekik!!! Domi nagyon élvezte csak úgy csillogott a szeme mikor hazajöttünk! :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem, de olyan fáradt vagyok az utóbbi napokban......na meg ingerült piszkosul :oops: :roll: .
Szegény csajokra folyton rászólok mindenért, bár erre azért többnyire okot is adnak :? .
Olvasgatni ideülök, de írni már nem sok erőm van.

Olyan szép minden leányka és legényke!!!!! :D

A betegeskedőknek jobbulást!!!!

Mammuci!
Köszönöm az érdeklődést!!!
8-án megyek dokihoz, de nem hinném, hogy akkor jobban vagy többet látunk :) .
A hasam formája szerintem kicsit másabb, mint a csajokkal volt, például a köldököm most jobban kidudorodik....
De mivel Katus is tök más volt odabent, mint Anna, így ezekkel a jelekkel nem is foglalkozom :wink:

Motor!?
Panna és Bercii itt a nagy motoros!!!! Katus csak nagyon rövid időre ül föl.
Most úgy tervezzük, hogy a nyuszi olyan tolós bicajt hoz Neki.
Azt Anna ennyi idősen nagyon élvezte!!!

Cipő!
Én szerencsés vagyok, mert Anna nagyon vigyázott minden cipőjére (még most is :) ), így Katusnak még nem kellett cipőt vennünk :roll: .

Most megpróbálok aludni, de lehet, hogy megvárom míg hazaér a férjem....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Kata, gratulálok a fogacskához. Utolértetek minket :lol: :lol: :lol:

Motor, Zsombi is kicsit ráül aztán inkább tologatja, vagy tolatja magát :lol: :lol: :lol:

Csuda szép minden gyerkőc :lol: :lol: :lol:

Csuri, nagyon titokzatos ez a baba, lehet ő is kislány :wink:
Azt a bicajt én is nagyon nézegetem :D.

Cipő, mi siesta cipőt hordunk, de az elefanten is szóba jöhet.

Most, hogy ilyen jó idő van mi elég sok időt a kertben töltünk. Eléggé el szoktam estére fáradni. Azért olvasni mindig szoktalak titeket, csak nem mindig van időm reagálni is.

Kri

Kép
Kép
kri29

dalma
Én is neten rendeltem. Tudok egy csajt van egy oldala és onnan lehet válogatni. Ha akarod elküldöm.
Én most amúgy ezzel szemezek. :) Lehet elsején rendelek is egyet. Egész jól néznek ki!
[url]http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productList&catId=24&size=l
[/url]

mammuci

Én elektromos quad-ot vettem Kincsőnek, de még vidéken van, nem hoztuk el, kíváncsi leszek tud -e majd vele menni.

Évi
De jó, hogy javul a kislányod!!! :) Tündéri a képen! Nagyon szép haja van!!! Juuj az a sok kés.... :shock: Kincső már oda nyúlt volna... :shock:

bocsánat, most "csak" ennyi, mert nagyon fáradt vagyok. Egész nap virágokat ültettem, meg kert rendezés volt, de természetesen puszi mindenkinek! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Anya, nekünk van liliputi és nagyon szeretjük :lol: :lol: :lol: Az a jó benne hogy kint is és bent is használhatod. Zsombi jobban szereti mint a szandiját, mert ebben szabadabban mozog a lába.
Nekünk ilyen van:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =L&catId=2

Kri

Kép
Kép
kri29

Anya: elektromos kvad :lol: mutizol képet?
kiváncsi vagyok tud e vele menni Kincső,én elektromos kismotort akarok majd venni. :lol:

Kri:aranyos a cipő

Katica mi 3/4 órát voltunk a játszóházba.

Ma még nem aludt Kevin csak most aludt el :? pedig mindig 1kor alszik.

000kata

Csajok ezt most találtam akit érdekel kiscipők

Sziasztok, bocsi a zavarásért, akit érdekel, lehet rendelni:
ÚJ, tiszta bőr, nagyon puha babacipő, mely alkalmas kocsicipőnek vagy benti cipőnek.

Méretek:
0-6 hónap 10.5cm
6-12 hónap 12.2cm
12-18 hónap 14cm
18-24 hónap 15.5cm

Árak:
Bébi cipők :2990 Ft.-/db
Április 1-ig előrendelés, 5500 Ft/2 pár+ptk

képek: http://picasaweb.google.com/babatrend/Babatrend01#
Rendelés: kisbeka@gmail.com

000kata

Édik ezek a cipők nagyon.Kata ezek is szépek amiket Te tettél fel!
Nem baj h. nem tartják a lábat? Mezítlábaztatni is csak homokban vagy kis kavicsokon jó, azt olvastam, ez meg majdnem olyan nem? Nem csúszik a talpuk?Amúgy tetszenek nagyon.:)

Kép
katica_75

kata
Ez a nyavajás óra tologatás minket is megvisel. :twisted: :twisted: Én nem is tudom mikorra fogjuk megint ezt megszokni, egy pár napig Mi még tuti a régi óra szerint csináljuk a napot, ahogy ma is tettük. :) Jók ezek a cipők amiket Te is feltettél hasonlítanak a liliputihoz. :)
A quad-ról nem tudok képet küldeni, mert írtam, hogy vidéken van még. Majd májusban hozzuk el. :)

katica

Én már nem tudom mit higgyek el, mert itt ezen az oldalon meg azt írják a legegészségesebb a mezítláb. :? Akkor most igazodj ki rajta!! :shock:

[quote]
írta:
A gyerekek 98%-a egészséges lábakkal jön a világra, de a felnőttek 60%-ának valamilyen láb-deformációja van. Ezek a deformációk már gyerekkorban kialakulnak és okozóik a nem megfelelő lábbelik.
Abban szinte minden szakértő egyetért, hogy a legegészségesebb a mezítláb járás, ami nem meglepő, hiszen az emberiség igen sokáig járt mezítláb (és sok helyen jár ma is), így ehhez alkalmazkodtak csontjai, ízületei, és inai.

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Ma nemcsak az óra-átállítás, de a szél és a hold is megbolondította a lányokat :roll: .
Képzeljétek, még Katus sem aludt semmit napközben :shock: .
Olyan hulla mindenki!!!!!!

Cipő!
Nekem viszonylag normálisan állnak a lábujjaim, meg a lábfejem is, de nem hinném, hogy attól, mert szinte csak lapos talpú cipőben (konkrétan bakancsban) járok 70%-ban, mert a férjemnek, aki szintén nagy bakancsos, olyan bütykös, meg lúdtalpas a lába, mint a csuda.
Szerintem ez 50%-ban genetika! Annyit lehet tenni, hogy a lehető legjobb cipőket választjuk. Ez persze nem jelenti a legdrágábbat is, de sajna egyenes arányban van a kettő :? .
A csajok itthon mezítlábaznak (még ha a nagyszülők előszeretettel vásárolnak csili-vili kínai szobacipőket :evil: ), kint pedig még most is, sőt egy darabig marad a magas szárú cipő. Én azért erre esküszöm :roll: :)

Kincsőanya!
Meglásd, nem győzöl majd futni Kincső után!!!! A nővéremék is vettek ilyet régen a fiúknak, és bőszen kocogtak utánuk (sétálás gyanánt) :)

Kri!
Lehet, hogy igazad van, és még egy lány érkezik a családunkba!!!
A férjemnek azért nem mondom! :oops: Neki más elképzelései vannak erről :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csuri,
írtam nemrég, azt megkaptad???

Katica,
osztom én is a véleményed/kérdéseid. Nekem is tetszenek ezek a cipők, de szerintem nem jók a lábacskáknak. Én ebben hiszek. :wink:
Egyébként szerdán megyek Bercivel ortopédiára és rákérdezek, de úgyis tudom mi lesz a válasz, mert Beninél is hozzá mentünk és egyértelmű volt. Szóval nála azt mondta, hogy a mezítlábazás a legjobb, aztán ekkora gyerekeknél, mint a mieink, már csak a tényleges mezítláb számít homokon, kavicson, füvön, egyébként magasszárú szandi/cipő, ami tartja a lábakat. Én a szupinált sarkú cipőkre esküszöm. Sokat futkosson kint nyáron, lábujjhegy, sarokmenés, keveset motorozzon(!) - persze nem a napi 20 perc árt, csak mikor sétálni megyünk, akkor sétáljon is és ne csak motorozzon, mert ahogy hajt, az a mozdulat nem tesz jót a lábfejnek - és az a cipője, amiben huzamosabb ideig van, az lehetőleg jó minőségű legyen.
Nekem itthon zokniban vannak, kint magasszárú cipőben, Beni ovis váltója szupinált.

De egyébként ez megint olyan kérdés, hogy húzogassuk a fütyit vagy ne, oltassunk, vagy ne ... :wink:

(Ha valakit jó ortopéd orvost keres - magán - akkor én tudok ajánlani!)

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, kíváncsian várom mit mond az ortopéd doki, de ne felejtsd el megkérdezni :lol:
Enyém gyerek is itthon harisnya/zokni párosításban nyomul, de nekünk is van Liliputi puhatalpúnk és nem oly rég rendeltem kinti változatot is Pedipedet

Kép

Nekem Martin szinte folyamatosan mezítláb volt, homok,fű, kavics...olyan bokasüllyedése van, hogy sírni tudnék ha meglátom :cry: szerintem genetika is játszik, de a cipő is sokat jelent.

Katica, megnéztem a babakocsit, klassz nagyon. Én már nem veszek, mi már nem használjuk csak nagyon ritkán.

Ja a motor nálunk is inkább csak tologatásra van, vagy még arra sem, nem igazán érdekli még.
Bocsi, nincs több időm Lilla ma velem van és "dolgozunk"

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi,
felírtam, nem feledem. :lol: :wink:

Kata,
köszi, megkaptam az SMS-ed, kivi vagyok hogy jön majd be! :)

Tátám! Rakok képet én! :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok.

Bocsi hogy nem jövök de kint vagyunk szinte egész nap vagy ha nem akkor a lakást takarítom stb. így nincs időm jönni.
sajnos elég szar napjaim vannak voltak így még letargiába is vonultam. Már azon gondolkodtam jobb lenne a gyerekeknek nélkülem. Na nem eltenni akartam magamat a másvilágra csak őket jobb helyre jobb családba rakatni:((

sajnos vannak ilyen mélypontjaim.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Ilba: miért ilyen hosszúak a pántok?ezt mind magadra kötöd?mert ha magamra kötöm több mint a fele csak log.Azzal mi legyen?Nagyon édesek a fiuk

Vera:sajnálom ha gondok vannak. :cry: Mi a baj?mesélj :cry: :lol: Nagyon édes Iza,milyen csini és a coff :lol:

000kata

Sziasztok!

Ilba, nagyon cuki kicsi fiad. Mi történt hogy tettél fel képet :lol:

Vera, sajnállak. Itt a tavasz, a szép idő próbálj feltöltődni. A gyerekeknek az a legjobb ha veled lehetnek.

Tea betyár :D

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?