Sziasztok!
Dia: köszi, de még szivesen várok min. 12 évet a nagymamasággal!

De tényleg elég fejlett a lányom, ha nem mond túl gyerekeset

, akkor 15-16 évesnek is beillik. De még egyenlőre nem fiúzik. Addig jó nekem, utána már idegeskedhetek.
Saxi: nekem is azt mondta a védőnő az első méréskor, hogy nem biztos, hogy sokat fogok hizni. Szerencsére igaza lett! Nem is tudom birnék-e még egyáltalán mozogni, meg levegőt venni. Már igy is elég macerás a dolog.
Gigi: hogy mondhatsz ilyet, hogy leamortizálódsz? Igazán csinos kismama vagy, az aranyered meg (szerencsére) nem látszik!

Ja, egy másik topikban irták a Serpi vagy valami ilyesmi krémet is, ami állitólag nagyon jó. Meg ér egy próbát.
Nemrég jöttünk haza anyukáméktól, ott ebédeltünk. Én úgy belaktam!!! Finom volt az ebéd is, de sütött zserbót, és azzal még lenyomattam az egészet.

Lehet, hogy már vacsorázni nem szükséges!
Jöttek a sógornőmék is, ő most 21 hetes kismama. Már egész nagy pocija van, rajtam meg alig lehetett észrevenni ennyi idősen! Gondolom azért, mert ő vékony (tesitanár), én meg nem annyira

!
Már kész a babaszobájuk, megvették a kiságyat, pelenkázót is. Nálunk meg még egyik sincs üzembe állitva. Lehet, hogy egy kicsit le vagyunk maradva? Szegény Robi már tiszta ideg, mondta, hogy jó lenne, ha mostmár összepakolnám a kórházi motyómat! Fő az elővigyázatosság! Már van szegedi parkolókártyánk is

, hogy azért se kelljen szaladgálni, ha vészhelyzet van! Tök aranyos, hogy igy aggódik. Én meg ilyen komolytalanul állok a dolgokhoz, szegényke meg mit élhet át? Azt mondta, hogy csak akkor nyugszik meg, ha már hazafelé hozzuk a bébinket.
Györesz: ne aggódj a súly miatt, ez egy elég viszonylagos dolog (ahogy Sofka is irta). Olvastam már, hogy: az orvosom szerint már több mint 3 kilós a baba (Rubint Réka mondta), aztán mire megszületett csak 2800 körül volt.
Nekem még egyetlen egyszer sem mondták, hogy mekkora lehet a súlya! Ha a fej, combcsont, stb mérete megfelelő, akkor valószinü, hogy a súlyával sincs gond.
Na, hagyok mást is szóhoz jutni!
Marica
33+6