A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ronmay! Én is erre gondoltam,de basszus,itt vagyok neki egész nap,legalább éjszaka ne kelljek neki :lol: :lol:
Nálunk még a kúszás megy,de az ezerrel,persze Lilinek is az kell,amit nem szabad: virágföld,vasaló zsínórja stb. Az éjjeli szekrényemre próbál felkapaszkodni mostanában,lehet nemsokára sikerül is neki :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

loislane! :)

Gondoltam, hogy kiugrasztom a nyulat a bokorból. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Nem ér ilyen képeket! :roll: :lol: :lol: :lol:
Nem próbálod ki Zsirit kis kopaszra (vagy legalábbis minimumnyira) nyírva? Az általában jól áll a pasiknak. :wink: Nyárra meg jó kis haja lenne már. :lol:

Barátnődnek gratula! Nemsokára ti is együtt babázhattok. Egyelőre még sok az a 8 hónap különbség, de az hamar eltűnik. :wink:

ronmay! :)

"sokat el tud lenni egy tárgyal. Megvizsgálja, forgatgatja, minden érdekli ami nem játék."
Fogást keres rajta. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor jöjjön a tesó.
Én úgy szerettem volna időzíteni, hogy mire 3 lesz Manó, tehát még mielőtt vissza mennék dolgozni. :twisted: Aztán megállapítottam jól, hogy nem mindegy, hogy havi 50 rugóval kijebb vagy beljebb vagyunk pláne, hogy a laza 20 évre szóló lakáshitelt is erősen törleszteni kell. :? De egyre többet kaptam azon is, hogy máris szeretnék még egy gyereket, a gusztustalan anyagi szempontoktól függetlenül. :roll: :oops: :wink: 8) De ezt azért valahogy be kell adagolni Apának, mert az előzetes puhatolozások eredményei azt engedték sejtetni, hogy részéről még ráér a dolog. :roll:
Tapolcán áztattuk a fenekünket, amikor lassan felvezettem Apának a dolgot (a személyes indíttatást kihagytam, mert tudtam, hogy ettől ő még odébb van :roll: )
- Jó.
- De akkor nagyjából most kéne belevágni, mert ki tudja mennyi idő alatt jön össze. Vagy nem szeretnéd?
- Nem biztos, hogy most lenne a legjobb.
- Miért, mikor?
- Nem tudom.
- Van valami, ami miatt később tuti jobb lesz, és érdemes addig várni?
- Nincs.
- Akkor mindegy, hogy most nem jó, vagy később. Nem?
- De.
- Akkor mi legyen? Belevágjunk?
- Vágjunk bele.
- Biztos?
- Biztos.
Hát, ennyire volt lelkes. :roll: :? De dícséretes módon elsőre megoldotta a dolgot. :D 8) 8) 8) Most meg...? Na ugye, hogy ugye!? :D :D :D :D :D :D :D :D 8)

Kép
Kép
200907?

És most egy régi vágyamat fogom kielégíteni: szkennelek nektek egy csomó mindent. :twisted: 8) (Lesz köztük "idejét múlt" is, amit azért a későbbiekre is jó megjegyezni. :wink: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tike: amíg hsz-ről hszre léptem, nagyon izgultam..... még most is izgulok......

Dodi: jobbulást neked, jó, hogy Botond már jobban van. Nálunk eszméletlen volt a tegnapi nap, üvöltés, nem akart enni, aludni, amúgy semmit.
Ehhez képest viszonylag jó éjszakánk volt, és ma délelőtt elviselhetővé csökkent a hiszti, viszont az étvágya most is pocsék.
Timi írta, hogy 3-4 deciket eszik Tami?: Virág eddig 2,5 - 3-at szokott ebédre enni: most ez kb 1 deci már 3. napja, de ezt is úgy kell beleerőltetni.

Boo: nagyon édes MIron! Az a tekintet!!! Meg a csókos szája :lol:
A picurka is nagyon aranyos. :D

Nyuszi: és ééééééééééééééééééljeeeeeeeeeen!!!!!!!! Te nyertél!!
Íme az egész kép..... és egy fiatalabb kép is a kormányzó úrról! :lol:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Bertina, ha még olvasol közben minket:

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Enyémapának meg ma van a nevenapja, készül a meglepivacsi: vörösboros marhapöri nokedlivel. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Tike:
En is nagyon izgultam erted de amint latom meg mindig nem 100%. Remelem,, hogy minden rendben lesz. Szerintem ne legyenek ketsegeid egy ujabb baba miatt, ha az a baba jonni akar akkor jonni is fog. Nem hiszem, hogy lenne megfelelo idopont egy kisteso erkezesere. Ugy ertem, hogy mindig lehetne talalni valami "kifogast", hogy miert nem johet meg a kisteso.

Boo:
Tenyleg felre sikerult Miron haja, de sebaj, majd megno ujra. Addig esetleg huzz sapkat a fejere. :lol: :lol: :lol: Na jo, azert nem annyira gaz. Kulonben is annyira edes a kisfiad pofikaja, hogy senki sem fog torodni a hajaval. :wink:
Nalunk padloszonyeg van de en eleg hidegnek talalom. Lottika harisnyaban es mackonaciban nyomul. A zoknit mindig leszedi a labarol.
Nagyon cuki a baratnod babaja. :)

Kicsidodi:
Orulok, hogy Botond jobban van. Te is gyogyulj meg hamar.

Timea83:
De jo, hogy jottel. Tami nagyon ugyes, de nem hiszem, hogy lenne osszefugges a mozgasfejlodes es a jo kajalas kozott. Lottika nem egy nagy kajas megis egyik pillanatrol a masikra felult, kuszott, felallt es maszott.

Ancsurti:
Igazan orulok neki, hogy Hangival jol telnek a napjaitok. Mar nagyon megerdemeltetek. A fogzassal remelem nem szenvedtek. Nagyon szepen fejlodik a draga. A legutobbi kepeitek nagyon tetszenek. Szepek vagytok es Te is nagyon jol nezel ki. Olvastam, hogy belekezdtel a 90 naposba es, hogy jol haladsz. Maris latszik, hogy sokat fogytal a szules ota. Sok sikert es kitartast kivanok hozza. Koszonom az eszrevetelt, hogy fogytam. Sajnos meg nem eleget, de mar az is valami, hogy legalabb ment le valamennyi.
Remelem mostmar mihamarabb rendezodnek a papirjaid es Ti is haza latogathattok.

Bond:
Tesztafozo :twisted: :twisted: Minek talalnak ki ertelmetlen es hasznalhatatlan dolgokat?
Erdekes egy alom. :) En szinte minden nap az elmult 2 hetben azt almodtam hogy ujra terhes vagyok es gyonyoru ksfiam szuletett. Szerintem csak a tesom miatt. :lol: :lol: :lol:

Orsi:
Gratula az ismerosodnek a babahoz es sok boldogsagot Nekik!

Es a vegere egy kep a tesom kisfiarol:
Kép

Kép
Kép
bucus80

Bucus: Zsombor is csodaszép. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!!!
Pár új kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az előbb csöngettek,egy hölgy volt,pénzt gyűjt egy 4 éves gyereknek.
Mi nem tartunk itthon készpénzt,és amúgy is apa kezébe adtam ilyen téren az irányítást mert ő is vásárol be.Szó-szó közöltem a hölggyel h sajnálom de nincs nálam készpénz.Na erre úgy végigmért!
:evil: Gondolta kajára van bőven..látom... :wink: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

De jó az egyiket sikerült kétszer is. :lol:

tímea83
Ajka

Bocs, hogy ilyen lett. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

kicsidodi! :)

Botond a lényeg! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Én következetes vagyok: se fiatalabb korában, se most nem tetszik Schwarzenegger. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Meglepi vacsi: ÁpdétNorbi kitérne az összes hitéből. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Jó étvágyat hozzá nektek! :wink:

bertina! :)

???? :( Mindentől függetlenül boldog szülinapot! :wink:

bucus80! :)

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű az uncsitesó/uncsiöcsi!!! :shock: :shock: :D :D :D

tímea83! :)

:D :D :D :D :D (Tamarának is olyan füle van, mint Huginak. :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!!

Boo: nagyon éééééédes Miron :P :P !! Gyönyörűű szempillái vannak :shock: :D !! Barátnőd kisfia is nagyon aranyos, milyen kis pindurka a mieinkhez képest, nagyon szép kisbaba.

Bucus: Tesódék kisfia is cukorfalat :P !

Tímea Tamara is jól megnőtt :P ! Kész hölgy :D !

Bertina: Isten éltessen sokáig!!
marietta1982

Mondták h ragasszam le a füleit.Állítólag van vmi tapasz is,ami direkt erre való.Szerintetek?

tímea83
Ajka

Bertina

Boldog Szülinapot!

H. Gabi

Teapának boldog névnapot!

Boo

Mironnak olyan gyönyörű szemei vannak :P . Nagyon édes.

Tímea

Tapaszról nem tudok semmit, de nekem fel sem tűnt, hogy kicsit eláll a füle Taminak, csak most, hogy írtad. Egy kis tündérke.
Odinak is csak annyira áll el a füle, mint nekem kiskoromban, most meg már nem is látszik, hogy elálló :roll: .

Bucus/Boo

még egyszer gratulálok a babákhoz, nagyon cukik, és ici picikék.

Kép
Kép
orsi777

tímea83! :)

Teljesen jó ez így, nem kell tapasztgatni semmit. :wink: Egész picike babáknak még lehet, hogy lehet alakítani rajta valamennyit, de most már nagyok :wink: a srácok. :lol: :lol: :lol:

Tapsi füles:

Kép

Apai örökség:

Kép

Denevér fül:

Kép

Hiába, mi már csak így nyomjuk, no! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Most újra nézegettem az első képeket..jól meg is hatódtam :D és azokon abszolút nem ilyen a füle.Teljesen lelapul.
Mondjuk ha fájt a pocija,akkor mindig a fülét bizergálta,tépte. :roll:
:wink:

tímea83
Ajka

Bond:
Az elso kepen hirtelen azt hittem, hogy Hugi szopizik :roll:

Timea83:
A kislanyod nagyon szep.
En meg nem hallottam rola, hogy lenne valami amivel le lehet ragasztani a babak fulet. :shock:

Tegnap este: furdeteshez keszulodtunk. En engedtem a kadba a vizet, mondom apanak, hogy addig vetkoztesse le Lottust. Megyek be a szobaba mar csak a pelenka volt a kislanyon. Kinyitja Apa a pelust...van benne egy keves kaka. Erre O kb 2 cm-rol beleslukkolt, hogy milyen szaga van. Hat mondanom se kell, eleg erdekes fejet vagott. Aztan azt mondja...Azt hittem meg mindig olyan kis aranyos savanyu szaga van. :? Mondom Neki...jah, az mar regen volt. Azota megemberesedett a szaga, hogy mast is eszik nem csak anyatejet. Ezek utan nem volt hajlando a kislanyt letorolgetni. Doltunk a rohogestol. :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Gabi:
Boldog nevnapot a ferjednek es jo etvagyat a finom vacsihoz.

Breki??? Hol vagy? Kisteso uton van mar?

Kép
Kép
bucus80

Bucus:Köszönjük!

Kakis sztori:Ismerős,mert a mi apunk sem sűrűn nyitogatja mostanában a pelust. :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Tike!

Reggel egyből csekkoltam, csak nem tudtam írni....
Egyet értek Bonddal: ha ez a baba megmarad, annak oka van! Megértem az ellenérveket, de ha már így alakult...
Azt pedig egy percig se gondolt, hogy Hédi emiatt kevesebb szeretetet kap majd, dehogy! Sőőőt, hiszen egyel több ember lesz, aki elhalmozza a szeretetével,és a picinek ő lesz a világ közepe! Ennél nagyobb ajándékot nem is adhattok neki, mint egy szerető testvért, akivel ennyire "együtt" nőhetnek fel. Ez olyan kapocs, amit nehéz oldani :D :D :D .
Az anyai természet pedig olyan, hogy mindig annyi terhet bír, amennyit éppen rátesznek :wink: . (És persze az is lehet, hogy születik egy Kisangyalod, akivel nem is lesz semmi "gond" :wink: )

Boo!

Ezek a huncut szemek :shock: :lol: .
ez tipikusan a "szeme se áll jól" kategória :twisted: :lol:
Tényleg, milyen szép "kisimult" ez a kisbaba :D :lol: .

Ronmay!

A labda az nálunk is favorit, meg a kicsi paradicsomkonzerv :shock: , na meg a porszívórobot :lol: :lol: :lol: . Anyu kijött ma estére, hogy kicsit
besegítsen, hogy tudjak pihenni. Így most az 52 éves orvos anyám négykézláb kergeti az unokáját, fetreng vele a habtapin, és papgájként tanítja neki a család tagjait(baba, 'appa', 'aja') :lol: :lol: :lol:

Bond!

Apa hozzáállása a kistesóhoz:
Na, mikócsinájjukmá?! :lol: De komolyan, felőle már holnap jöhetne, pedig ő aztán tényleg mindenből kiveszi a részét, és ketten lehetünk Botonddal. De talán pont ezért ....
Ja, és múltkor azt mondja: Szerintem jöhetne majd gyorsban a 3. is, és akkor hamar letudjuk a nehezét!
Erre én:
- Hóóóóó-hóóóóóóó :twisted: :lol:

Hgabi!

Botond ma tök jó gyerek volt, de sztem azért ert 11-től 18-ig kint voltunk, és kint izgibb az élet :lol: .
Viszont amióta beteg, megint 3,5 óránként eszik :shock: .
Eeeesküszöm, hogy én Swhartzi-ra tippeltem (láttam újságban), csak Nyusziapu annyira rávágta, hámondom biztos igaza van :lol:

Bucus!

Tündéri ez a bébi!!!! És esküszömlátszik, hogy rokon :lol: .

Timea!

Tami annyira édes, tottál kiscsajos :D ! Anyut megkérdeztem: a fül elállásának mértéke CSAK a genetikán múlik. Sem a rossz fektetésnek, sem a tépkedésnek nem függvénye! Szóval apa tehet róla :twisted: :lol: :lol: :lol: . Sokak szerint ez a fiúknál kevésbé "gáz", de sztem nem :roll: . Én tök sok lányt ismerek, akiknek eláll a füle, de csak évek után vettem észre, vagy ők mondták, mert a hajuktól sose láttam. Egy fiúnál viszont egyből szembe tűnik. Hacsak az illető nem Demjén Rózsi :lol: :lol: :oops: . Amúgy meg pikkpakk megműtik, ha valakit annyira zavar később.
Amúgy picinek olyan gyönyörű fülei voltak Botondnak, hogy még dicsekedtem is vele, és mostanra is picik, de már nem simulnak úgy a fejéhez. Most sem áll el (csak amennyire apának, icipicit), de tényleg megváltozott. Mondjuk minden más is változott egy csomót, miér ez ne változna :roll: :lol: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Igazán aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ma rám, köszönöm. :)

Igen, időnként zugolvasok, a képeket viszont minden nap megnézem. Nagyon édesek a babáitok. :) :wink:
Szorítok a baba projekteseknek és sajnálom a betegeskedőket.

Orsi:
Nem tudom, hogy neked válaszoltam-e akkor, mikor írtad, hogy a szomszédaid ismernek engem. Igen...régebben az én szomszádaim voltak. :D Kicsi a világ.

Norka:
6hós adataink: 8990g és 78 cm
7 hós adataink: 9340g és 78cm

A kistesó terv nálunk is olyasmi, mint Bondáknál volt anno és nagyon nem bánnám, ha szinte ugyanúgy "négyeskében" végződne. :D :D

Dani egy hete kb. elkezdett kúszni és ül. Pakol ezerrel. Több, mint két hónapja égykézlábra tolja magát, de a mászás technikájára még nem jött rá.
Viszont....akartam is kérdezni, hogy kinek mi a véleménye és kinek mit mondot a védőnő. Engem most hétfőn ledurrantott, hogy adtam Daninak túrót. Szerinte az még korai nagyon. Katyra emlékszem és Dodira, hogy már próbálkoztak szintén, sőt sajttal is.

bertina

Tike!
Drukkolok továbbra is!

Bertina!
Nekem a 8 hónapos tanácsadáson mondta a védőnő, hogy már lehet adni egy kevés sajtot, túrót, natúr joghurtot. Én minden nap adok neki azóta valamelyikből. Persze csak keveset, kb. egy-két kiskanálnyit belekeverek a főzelékbe vagy a gyümölcsbe.

Voltunk ma a szemklinikán. Szemhéj gyulladása van Petrának, árpája nincs (a Madarászban azt mondták, hogy van), és a vörös szemhéj nem azért vörös, mert ő ilyen típus (a Madarászban ezt mondták :shock: ), hanem azért, mert be van gyulladva.
Kapott szemkenőcsöt. Nagyon rendes volt a dokinő, annál voltunk, aki itt a Babanet Rendelőben szokott válaszolni a kérdésekre.
Petra nagyon jól viselte a dolgot, pedig fél 8-ra mentünk.

Petra ma életében először hintázott, és annyira élvezte, hogy hangosan sikongatott. A fél játszótér minket nézett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már akartam a héten írni, de még nem késő, hogy a héten a Rossmannban a Hipp 5 hónapos húsos menük akciósak, 279Ft-ba kerülnek!

Bond!
Csak én néztem be, vagy tényleg rá vannak montírozva a "mi gyerekeink" a szkennelt cuccra???? :roll: :roll:

Kép
katy76

[quote="tímea83"]M írta:tímea83ost újra nézegettem az első képeket..jól meg is hatódtam :D és azokon abszolút nem ilyen a füle.Teljesen lelapul.
Mondjuk ha fájt a pocija,akkor mindig a fülét bizergálta,tépte. :roll:

Nekünk nem is volt fülünk:

Kép

(Azért van ilyen érdekes színe, mert a sárgaságára rátettem még a mobillal is :roll: :roll: :oops: :lol: )

Hugi akkor tépi, csavargatja ezerrel a fülét, amikor köszöni szépen, de már elég a kajából. Egész vörös lesz a végére. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

bucus 80! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

"Az anyai természet pedig olyan, hogy mindig annyi terhet bír, amennyit éppen rátesznek"
Kíváncsi vagyok, hogy ezt ők honnan tudják ilyen jól, hogy igyekeznek egy kicsit rápakolni még? :roll: :roll: :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol:

Az elálló fül teljesen tuti a lányoknál: mindig van mi mögé tűrni a hajat, és stabilan áll a szemüveg. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

bertina! :)

Na végre, hogy végre! :D :D :D :D Daninak: :P :P :P :P :P , védőnőnek meg: :evil: :evil: :evil: . Ahány tanács, annyi ellentmondás. :? :? Ha nem volt a családban tejérzékenység, akkor adjál nyugodtan! :wink:

katy76! :)

Még egy jó pont a Madarászosoknak. :? :? :? :? Boo-éknál is sikert arattak. :? :? :? :?

Mit látsz te? :shock: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Több dolog miatt voltam ma a háziorvosnál.
1. Apának bedugult a füle, csak úgy, minden nélkül. A doki nem tudott rá mit mondani: menjen fülészetre.
2. Mivel Apának fájni szokott a feje, és alapból 130-140 a vérnyomása azt is megkérdeztem, hogy van-e valami recept nélkül is kapható akármi, ami lejebb viszi. Válasz: mérjük meg a vérnyomását rendszeresen, és majd ezekkel az értékekkel felszerelkezve menjen el Apa hozzá. Ő természetesen nem hajlandó vérnyomást mérni, mert az olyan ciki. Nem lepett meg a reakciója. :evil: :evil: :evil: :evil: Férfi hülyeség. :evil: :evil: :evil: :evil:
3. Rákérdeztem, hogy mi lehet a bal oldalamon az az enyhe, időszakos kis érzékenység. Hasi ultrahangra, illetve gasztroenterológiára küldött. Ő semmi kitapinthatót nem talált.
(Továbbá széklet rendezést javasolt. Khhhhmmmmm...annyi van belőle, mint a szemérem szőrzetemből. Aminek a tetejéig kérte letolni a bugyimat a kitapintáshoz. Érdekes lesz - gondoltam magamban. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:)

Megoldás tippek az 1-2 pontokra? :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Ezek szerint én néztem be.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: , mert én határozottan láttam Miront és Dorkát is. :roll: :roll: :roll:

Én az 1-2. pontra azt javasolnám, hogy Tiedapa menjen fülészetre és amíg nem hajlandó vérnyomást mérni, addig szedjen fejfájás csillapítót. :roll: (egyébként a fülzúgás simán lehet a vérnyomástól, szóval nem lenne egy buta gondolat néha megmérni... :roll: :roll: :roll: , akkor talán még a fülészetet is megúszná)

Kép
katy76

Sziasztok!

kis kihagyás után újra itt...

Időközben sikeresen és családilag kigyógyultunk a torokgyulladásból, valamint nagyfiam Ötfogú lett, és a Hatfogúság is napok kérdése :lol: :lol: :lol:

A keddi tornán a gyógytornász csaj feladta, hogy Mr Hisztipókot a mozgásos feladatokra rábírja, így mi is elkezdtünk Dévényezni.

Hétfő óta Nimród állásba (!!!!) húzza fel magát a kanapéba kapaszkodva (persze megtartani nem tudja magát még) - ez azért furcsa, mert ugye még nem is mászik... és ülni sem tud még... :shock: :shock:

Ja, és az idegeim teljesen kisimultak! Enyémapa elutazott egy hétre, és nagyon paráztam, hogy minden rendben legyen velünk itthon, de kisfiam egy Tündérmanó, és nekem nem kell végre Apa után pakolnom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

na és most megyek és visszaolvasok kicsit...

KépKép

KépKép
kispocok13

norka81! :)

Nem mesélsz egy kicsit bővebben rólatok? :roll:

Nem zúg a füle, hanem bedugult. :roll: A vérnyomás mérés túl egyszerű meg ciki lenne, inkább szenved. :evil: :evil: :evil:
Milyen fejfájás csillapítóra gondolsz? :roll: Felőlem lehet csepp, por, tea, akármi. :roll: :roll: Ő nem vigyáz magára. Én meg csak mérsékelten tudok. :? :? :? :?

kispocok13! :)

Feladta a gyógytornász és Dévényre jártok? :roll: :shock: Nimród nagyon ügyes! :wink:

Hugi az evulóciós módszer szerint próbálkozik a felállással: kiegyenesedni akar, nem pedig felhúzódzkodni. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Ezt a babauszis Tannénitől kaptam:

"Sziasztok!

Csütörtökönként beindultak a foglakozások a Babaszigeten. Kiscsoportos foglalkozások. (III.ker. Királyok útja 140) Sajnos mégcsak délelőtt, de ha igény van rá, szívesen nyitok délutáni csoportot is.

10,30 - 11,00
5 - 10 hónapos babák, akik már merülnek

11, 00 -- 11,45
Nagyok, 2-3 évesek, akik a Kati nénivel úsznak:))))

11,30 -- 12,15
Játékos foglalkozás a másfél , 2 éves körüli manók számára:))).
Szülőkkel:))

Bérlet a Babaúszószigeten: 5 alkalmas bérlet 15,000 ft tehát 3000/ alkalom Egyszeri belépő : 3700 ft

Ajánlom szíves figyelmetekbe a tavaszi babaúszótábort is a Kolpingban:)))

Baba-és Ovisúszó tábor a Kolping Hotelben:

Tavasszal babaúszás:

április 18 -- 23

Ovis úszás: (2 - 6 éveseknek)

Május 16-21

http://www.kolping.hotel.hu/csaladbarat ... ok/show/53

http://www.kolping.hotel.hu/csaladbarat ... ok/show/80

http://www.kolping.hotel.hu/csaladbarat ... ok/show/54

/A bázisom. Magyarországon egyedül álló, gyerekbarát szállodát/ /ajánlom figyelmetekbe .Az óvodája és a játszóterei fantasztikusak. Legújabb az uszoda mellett megnyílt játszóház. Fedett folyosókon megközelíthető az uszoda, kényelmesen köntösben. (Minél előbb foglaltok annál közelebb kerültök az uszodához.) A bioház tökéletes, csak kissé távol van a fürdőtől./ /Az öt nap együttlét ideális a babaúszó foglalkozások elkezdéséhez, illetve az otthoni helyszínen megszerzett tudás kibővítéséhez./

Várlak szeretetettel: Kati"

Kép
Kép
200907?

Az Anyatej Magazin 2009 januárjában jelent meg. A Gyógyhírek pedig 2009 májusában illetve júliusában. :roll:

Kép
Kép
200907?

Aztaaaa, mennyi baba született!!!!!
Gratula!

Bucus
főpróba :lol: :lol: :lol:
Tesód kisfia gyönyörűséges!!!
Apai Pellus-check :lol: :lol: :lol: :lol: nálunk Apuka állandóan fintorog meg "fújdebüdizik" - mindíg rászólok, hogy ne csinálja, nehogy Nimród azt higyje, valami rosszat csinált :oops: :oops: :oops: Amúgy ő meg olyan büszkén kacag mindíg, mikor leveszem róla a kakis pelust!

Boo,
Nimród is a body + melegítőnaci vagy kantárosnaci kombóban nyomja, és még a konyhakövön sem fázott fel szerencsére (mondjuk nem is hagyom rajta sokáig, hanem próbálom beterelni a parkettára - nálunk sincs szőnyeg, mert úúúúúúúúúútálom, csak a port fogja)
Miron mennyire csibészke lett! Annyira imádom a szemeit és a pillákat, mint a mesében, olyanok !!!
(Nimródot is így kell levadászni...)
Séró :D :D :D :D

Dodi,
Botond-Duracell nyuszi... intézzem, hogy ő legyen a márka hazai reklámarca? :lol: :lol: :lol: (itt is szívták a véremet kicsit )
Demostmáraztán gyógyulj Te is!

Tike,
hajrá! Bond igazat szólt, nagyon!

Sillia,
szereztél azóta Camay-t? Pénteken megyek be a melóhelyre, intézzek Neked? :wink:
(amúgy - többek között - ezt a kollekciót én vezettem be Mo-ra és még néhány környező országba :oops: :oops: )

Bond,
olvasnivaló-mennyiség :shock: :shock: :shock: :shock:
Füles képek :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
ugyanaz a csajszi Dévényezik vele, aki eddig a mozgásos feladatsort próbálta. :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Kicsidodi:Apának nem áll ki a füle. :lol: Remélem ez azt jelenti h Tamarának sem fog.Meséltem neki amit írtál és egyből engem kezdett mustrálni. :oops: :lol:

Bond:Tényleg!Nektek sem állt el! :shock:

Annyira nem izgat ám,én szeretem így,és nem is foglalkoztam vele amíg anyós nem hívta rá fel a figyelmem. :evil:

tímea83
Ajka

Jaj:beszélgettünk ugye anno a kompról,és hatásairól.
Tamara szokott kompozni bevallom,mert imádja.
Mászással kezdtünk,fel tud ülni és próbál felállni.
Nálunk nem okozott gondot,bár az tény h nem egész nap van benne.
Sőt:ha lehet mondani jó hatással volt rá,mert sokat erősödött a lába,és kíváncsibbá vált.

tímea83
Ajka

Szerintem ez is hajlamosság kérdése,és amint hallottam az sem okozott mindenkinél tanulási nehézséget h kihagyta az egyik vagy a másik folyamatot.

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Mostanában picit lemaradtam, csak bele-bele olvastam :oops:

Minden újrakismamának és újdonsült anyukának gratulálok :)

Minden kicsi gyönyörű, Domi már kész kisfiú :wink:

Zsiri-Petra, Napszemcsis (bocsánat Bond:napszemüveges) Hangi, gésaKata és a többiek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!!!

Az első képen én is azt hittem hogy Hugi szopizik. És még sokadik megnézésre is azt hiszem! Katy is így látja és ha jól emlékszem Bucus is.
Akkor hogy is van ez? :roll:

Tegnapelőtt voltunk védőbe, Lóci 8640 g és 73 cm.

Nálunk olyan gond nincs hogy ellökné a cicit, sőt! Már megpróbálja előhalászni a póló alól.. Nyilvános helyen ez kínos lesz :oops:
Szopi közben néha elengedi, nézegeti, óvatosan egy ujjal megérinti közben átszellemülten mosolyog :)
Aztán újra rácuppan és monyókázza tovább az arcomat hajamat kezemet mikor éppen mit.

Doktornéni mondta hogy nagyon nehéz lesz később elvenni tőle.
Bond te sokáig szopiztattad Manót, tényleg nem lehet majd elvenni tőle egy éves kor után?

Én egyenlőre nem tudom és nem is akarom elválasztani. Még mindig nagyrészt anyatejen él, naponta átlagosan 200 ml kaját eszik. Ez van hogy 300 de van amikor csak 100. Ezek kb. értékek.
Igazából megeszik mindent, gyümölcsöket, főzelékeket és már nem is kell paszíroznom elég villával törni.
De úgy kell belekönyörögni ennyicske kaját is :?

Amit mi eszünk az mindig nagyon bejön neki, szokott kapni morzsikákat a reggelinkből vagy épp egy-egy kanálkával a levesünkből. Olyankor úgy tátog mint egy kis madárfióka :D

Ily módon már mindent evett ami ártalmas lehet, tejfehérjét glutént tudomisénmit....

Azért ne gondoljátok hogy mérgezem a gyerekem, csak én már kettőt egészségben felneveletem a régi módszer szerint így kevésbé óvatoskodok.

És hogy miért Babanetezek keveset?
Ezért

Kép Kép Kép

Tegnap próbált először felállni, persze még nem sikerült. Az üléssel is tegnap óta próbálkozik, így egész nap kopog szegénynek a feje mert folyton felborul :?

És a szememet alig merem levenni róla, mindenhol ott van ahol nem kéne és mindig azt csinálja amit nem kéne!

Azt hogy nem, még nem érti. Ha húszszor elhúzom a számítógép mellől, nemszabad felkiáltással, huszonegyedszer is visszamászik!

Ez végülis annyira nem gáz, a kicsik már csak ilyenek..

Ami miatt picit neki vagyok keseredve, az, hogy nem lehet öltöztetni. Már amikor nekikezdünk nyávogni kezd, minden erejével tiltakozik, sokszor ketten alig tudjuk felöltöztetni.
És nem egyszerűen arról van szó hogy izeg-mozog-elmászik, hanem minden erejével dühödten küzd ellenem :(

Már mindent kipróbáltam a figyelemeltereléstől kedvesen mosolygástól kezdve a kiabálásig és lefogásig :oops: de semmi nem használ. Kulcsol a lábaival és olyan erővel tolja-rúgja el a kezem hogy nem tudom ráadni a pelenkát.
Patentolós rugit egyedül nem is tudok ráadni..
A következő örjöngős pont az, amikor áthúznék valamit a fején. Mintha bepánikolna vagy nem tudom...
Remélem ennek hamar vége lesz, mert már összeszorul a gyomrom ha öltözni kell :cry:

Picit aggódok a beszédfejlődés miatt, olvastam hogy némelyik kicsi itt már rég szavakat mond. Lóci idáig még csak nem is gagyogott most kezdte el három-négy napja hogy:
mamamamam...babababáb.....vavavauvava.
A bab már egyszer volt de akkor abbahagyta.

Próbáljuk pápát tanítani az sem megy, tudja miről van szó de nem hajlandó integetni.

Egyetlen dolog amit már rég megtanult, az ujjával berregni a száján :roll:

Éjszaka már csak kétszer kelünk, ez így már egészen kényelmes :)

Na, befejezem mert velem lesz tele az oldal :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.25 11:16-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Majd jövök beszámolóval, csak most kicsit csúszásban vagyunk.........itt volt az új védőnéni.

Dodi:

[quote] írta:n tök sok lányt ismerek, akiknek eláll a füle, de csak évek után vettem észre, vagy ők mondták, mert a hajuktól sose láttam. Egy fiúnál viszont egyből szembe tűnik. Hacsak az illető nem Demjén Rózsi

Tiszta lökött vagy, szétröhögtem a fejem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Kép Kép Kép
Vendég

Édesek a babák!
Tamara nagyon sokat nőtt! :shock:

Lóci: arany kis ördögpalánta!!! :lol: :lol: :lol: Öltöztetése :? (és én még azt hittem, nálunk ez nehéz feladat. :roll:

Most Vica elbólintott rajtam, de ha rendesen elalszik délután, még jövök.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

:!: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/gyermekegeszseg/20100325-magyarorszagrol-is-visszahivjak-az-eletveszelyes-sling-rider-babahordozo-termekeket.html :!:

Micimackó: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Véééééééégre! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kispocok13!

Néztem is nagyot. De így már más. :lol: :lol: :lol:
De ha a gyógytornát nem komálta, akkor a Dévényt még kevésbé fogja, nem? :roll:

tímea83!

Nem csoda, hogy nem állt el amikor megszülettek. Azért csak 40 hétig voltak bent összegyömöszölve. :roll: :roll: :lol: :lol:
Anyósod ne Tamara füleivel foglalkozzon, hanem a saját fogsorával. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

sillia!

Most esett le, hogy milyen képről beszéltek. :roll: Én eddig azt hittem, hogy a fülesesek közül mondjátok. :roll: :oops: :oops: Néztem is nagyokat. :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem, nem az tuti nem Hugi. Nekem nincs ilyen jó mellem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Továbbá az az Anyatej Magazinból van, ami 2009 januárjában jelent meg, és a kismama csomagban volt benne. :wink: Szóval, nem valószínű. :roll: :roll: :lol: :lol: Hacsak nem egy másik idősíkon, vagy mátrixban gondolkodunk. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó elválasztása másfél évesen volt az amniocentézis miatt mondván, hogy lehet, hogy most nem kéne nekem méhösszehúzódással járó tevékenységet végezni. :roll: :roll: (S valóban :lol: :lol: :lol: )
Őszintén szólva már nem emlékszem :oops: , hogy hányszor szopizott naponta, de az esti tuti megvolt. Kb. 2-3 nap alatt vettem el tőle egy szopit, és adtam neki helyette mást. Majd végül a lefekvés előtti is elmaradt. Fel se tűnt neki, és azóta sem hiányolja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor már rég nem a kajáról van szó, hanem az anyázásról. Szerintem inkább vérmérséklet függő, hogy melyik gyerek hogyan tolerálja. :roll:

Lóci nagyon ügyes! :D
(Nekem pont ma sikerült tetten érni Hugit eme cselekvés sor közepette, hogy akkor ő most kirágja magát a kiságyból. :lol: :lol: :lol: )

Azért csak húzkodd el a számítógép elől, mert nem lesz jó vége sem a kábelhalmaz, sem magának a gépnek a tekintetében. :roll:
Hugi már kiválóan tudja, hogy oda nem, tehát igen, és: "Jéééé piros gomb, meg még egy másik, meg még egy nagyobb :D ". :? :lol: :lol: :lol: :lol: Ha rászólunk, és mondjuk, hogy "nem ", akkor teljesen jól megérti, és - újra bepróbálkozik. :evil: :lol: :lol:
A másik kedvence a kis virágállvány. Szereti tapogatni, bele kapaszkodni a lábába, és húzná magáva. Persze ezt sem lehet, és figyeli, hogy mit szólunk hozzá. Na, vajon...? :roll: :roll: :lol: :lol:
Nem tesszük el, mert:
- nincs hová
- ha Manó nem borította magára a több, mint másfél méteres kovácsoltvas virágállványt ennyi idősen, akkor ő sem fogja a térdig érőt (reméljük :roll: :roll: :roll: :lol: )

Hugi kb. 2 hete kezdte mondani, hogy "tá-tá", "te-te". Tapsolni úgy tapsol, hogy a jobb tenyerével csap a balba, pedig mind a két kezét egyformán használja. :lol: :lol: Pá-pázni nem pápázunk, mert még nem tanítottuk meg neki. :oops: De amikor mutatjuk, akkor az tetszik neki. :D

Öltöztetéssel nem nagyon van mit csinálni. :roll: De szerintem minnél inkább lefogod annál rosszabb. Ezzel csak egy bökkenő van: máshogy nem lehet. :oops: És ezen a ponton a kígyó a farkába harap. :roll: :? :? :?

boo!

Te vagy az első nő, aki elmondhatja magáról, hogy nem szakácskönyvet kapott ajándékba, hanem soupbookot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Akkor a babatalis képek is megvannak? :roll: )

Olvassa valaki a Suttogó II.-t? Az első részére sokan rákattantatok. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sillia! Vegyél olyan bodyt,ami átlapolós,azt nem kell áthúzni a fején. A C&A-ban,Brendonban és a H&M-ben is van. Játékot próbáltál már a kezébe adni? Mert nálunk az esti fürdetés után van egy kis hiszti,amikor öltözünk,de a játékkal elvan.

Boo! Mi is már a sportrészt használjuk elég régóta,mert szinte vízszintesig lehet dönteni azt is. Lili ott húzta fel magát először,mostmár ha elmegyünk sétálni,nem is hajlandó hátradőlni,ül egész végig és kapaszkodik a babakocsi oldalában.

KépKép
KépKép
nyuszi81

sillia! :)

Tudom, hogy már mindent bevetettél, ezért most megkérdeztem a Suttogós nénit. :lol: :lol: Most nem tudom beszkennelni, de tulajdonképpen két dolgot említ arra az esetre, ha viadalba torkollik az egész:
- legyen beleszólása a gyereknek
- kb. negyedóránként adj rá egy-egy ruhadarabot, és akkor más kisebb macerának tűnik, és később már nem lesz gond.
Nos, az első verzió kiesik, de a második még ott van. Csak készíts ki magadnak 3 napi hideg élelmet. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote]A írta:zért csak húzkodd el a számítógép elől, mert nem lesz jó vége sem a kábelhalmaz, sem magának a gépnek a tekintetében.

A kábelhalmaz (viszonylag) biztonságos helyen van, a gépet azonban nem tudjuk máshová tenni. És az a két kék fény mágnesként vonzza Lócit :evil:

[quote]I írta:lyenkor már rég nem a kajáról van szó, hanem az anyázásról. Szerintem inkább vérmérséklet függő, hogy melyik gyerek hogyan tolerálja.

Lőrinc vérmérsékletét ismerve nagy harcok várhatók :?
Neki azért nagyrészt még a táplálkozásról (is) szól a szopi. Kivéve az éjszakait mert azt gondolom anélkül már kibírhatná...
g xd>ikjkkop
nna, ez a véleménye a dologról :lol:
Vendég

Gyorsan, amíg még tudok. :roll:

Én is küzdök mostanában Manóval. A legutóbbi a cipzárazás és a fürdőköpeny megkötése volt. Előbbit még kicsit gyakorolni kell, utóbbit megtanulta 3 nap alatt.
2 és fél évesen nem kell még tudni a gyereknek, hogy hogyan kell egyedül felvenni egy fürdőköpenyt, pláne nem 3 nap alatt. A következő volt a szitu. Hívtam, hogy jöjjön próbáljuk meg. Odajött, mutatom neki a kötést. Többször, lassan, majd a kezét fogva is. Kérem, hogy na, akkor most próbálja meg egyedül. Egészen eddig semmi baja nem volt. Ekkor hátra vágta a fejét, és elkezdett nyüszögni, hogy: "nemmegydenemmegy". (Nem arról volt szó, hogy nem volt kedve) Újra kérem szépen, újra csinálja. Türelmes típus vagyok, de a tizediknél már elszállt az agyam. :x :x :x Mondtam, hogy addig innen el nem megy, ameddig meg nem csinálja normálisan. Ő meg csak csinálta a palávert, oda se figyelt, még csak meg se nézte, hogy hol a köpeny kötője.
Ezt kb. fél óráig csináltuk, kb. 3 pézsébe került. A végén megcsinálta nagyjából. Akkor megdícsértem, az ölembe ültettem, és elmagyaráztam, hogy nem az a baj, hogy nem csinálta meg, pláne nem elsőre. Hanem az, hogy meg sem próbálta odafigyelve megcsinálni, rögtön hisztivel kezdett, és közölte, hogy nem megy.
Mondtam neki, hogy ha látom, hogy próbálkozik, akkor nagyon örülök neki, és segítek, ha kell. Ha látom, hogy aznapra elfáradt, akkor majd folytatjuk máskor. Ráérünk. Nem kell egyből, kettőből, ötből, vagy tízből. Egyszer majd meglesz. Csak figyeljen oda. És nem azzal volt bajom, hogy nem ment hanem, hogy meg sem próbálta, hogy megy-e.
A zaklatott kis lelke olyan hamar megnyugodott, hogy mire leszéllt az ölemből már ilyen volt a feje: :D . Nyolc Oscar-díjas alakítás volt. :? :? :? ( :lol: )
Most már úgy veszi fel, hogy közli, hogy: "Anya beköti", és már csinálja is magának. Néha kicsit suta lesz, de megy, és rögtön vigyorog is hozzá jó nagyokat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Büdöskölke. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

sillia!

Lóci most 8 hónapos, de Manó másfél éves volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.25 14:23-kor.

Kép
Kép
200907?

Nyuszi

Épp csak kiskutyafülét nem próbáltam még ilyenkor a kezébe adni :?

Bond

Akkor most negyedóránként vegyem le majd adjam vissza rá a pólót? :shock:
Vendég

Na, végre itt. Kínkeservesen aludt el a lányom. Kíváncsi vagyok, mennyit alszik.

Gyorsban a történeteim.

Tegnapelőtt:

Virág első találkozása a cicával:
:shock: - ez meg mi lehet
:D - de ari, fogjuk meg!
:twisted: - jó lenne megtépni egy kicsit!
:cry: - ez visszaütött!

Szóval lett 3 kis pöttyöcske a homlokán, ahol a cica odacsapott! :roll:

Ma reggeli ébredés:
Anya még próbál hunyni, sziszegés a kiságyból. -Vica aludj még.....
Anya feltápászkodik, a beszűrődő fényben látom ám, hogy a lányom kutyában nyomatja, rázza a fejét, és vigyorog.
Redőny felhúz :arrow: gyerekre nézek :arrow: gyerek ül a kiságyban :shock: :shock: :shock:
Szóval ma este nálunk is program lesz a kiságy leengedése. :roll:

Anyuka hanyattfekve a franciaágy közepén hagyja a gyereket - körbepárnázva - gyorsan elszaladok pisilni. Koppanás - bőgés - anya letolt nadrággal fut :arrow: gyerek a földön ül (szerintem seggre eshetett), és vigyorog. :shock: :lol:

Megyek, eszek valamit, mert ha felkel, már nem tudok, aztán meg 3 után indulni kell a Nóciért.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: hasonló alakításokra később is számíthatsz!
Nóci még most is csinál ilyeneket, ha valamihez nem füllik a foga. Rámondja egyből, hogy nem tudom, pedig meg sem próbálta. Igyekszem én is türelmesen eljátszani mindig, amit te is írtál, de nagyon nehéz!

Még a névnapi sztorit osztom meg, míg melegül a kaja.

Szóval a terv szerint elkészül a nokedli-marhapöri + diótorta, konyha rendbetesz, Nóci oviból hazahoz - mindkétgyerek szomszédba lepasszol. Ünnepi tányér - gyertyafény - édeskettes.
Ehhez képest: mire indulnom kellett, elkészült a pöri-noki-torta is, bár a díszítésére már nem volt időm (tortáéra).
Viszont tele mosatlannal minden.
Óvónéni kedves de hosszas elbeszélést tartott lányom magatartásáról (ami meglepően pozitív az eddigiekhez képest :shock: :D ). Nóci csigalassúsággal jön hazáig, boltba beléptünk tejfölért. Gyerekeket lepasszoltam. Megyek be, apa ott ül (a koszos munkásgatyájában), és a mocskos konyhában a hétköznapi tányérból kanállal lapátolja a marhapöri-nokit. :shock: :x :cry: :cry: :cry:
-Mi van?
-Nem így terveztem........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Legalább időben hazaért :lol: :twisted: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

sillia! :)

Nem. Negyed óránként adsz rá egy-egy ruha darabot. És közben felváltva:
- bízol benne, hogy nem fázik meg,
- őszülsz,
- megkavarod a levest a lábasban,
- megsütöd a pulykát,
- hajat mosol,
és hasonlók. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :lol: :lol:

hendegabi! :)

Vica cica: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs, de az utolsón akkorát nevettem :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Letolt gatya: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A többi ruhadarabbal is igyekszik eljátszani, de az inkább csak bohóckodás, nem vészes. (De azért szintén elegem lesz belőle egy idő után. :x )

Nóci dícsérete: :D :D :D

Névnapi vacsora: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Azért sikerült valamicskét megvigasztalni Apának? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.25 14:35-kor.

Kép
Kép
200907?

Hgabi

Igazán megvárhatta volna amíg hazaérsz!
Talán nem halt volna éhen addig... :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?