Nálunk a családban nem voltak "extra" kívánságok az első gyerek előtt, mindenkinek mindegy volt, hogy mi lesz, de én nagyon lányra vágytam

Most meg mindenki annak szurkolt, hogy kisfiú legyen

Elég nagy a család az én ágamon, sok az unokatestvér, sose volt ilyen gond, hogy ki kit szeret jobban, mindenki annak örült ha sokan együtt vagyunk

Ezért is ekkora ajándék nekem, hogy megint együtt lesz a család
Fú bazi nehéz téma ez a kit válasszon Apuka. Első gyereknél egyértelmű, de a másodiknál azért nem vágnám rá ennyire konkrétan

Persze, hogy az én gyerekem, és bármire képes lennék érte, az én életem sokadrangú, de ott van már az első szülött, az meg legyen árva?

És Apára hagyjak két gyereket? Bár valszeg az se lenne sétagalopp ha elvesztenénk a kicsit és úgy maradnánk hárman

Nem biztos, hogy túl lehetne lépni rajta

Nem az én életem a lényeg, hanem hogy mivel ártok kevesebbet a gyerekemnek - a már meglévőnek, és Apának

Bárcsak soha senki ne kerülne ilyen helyzetbe!!!!!!!
Kilók: én 5-nél tartok. Tudtam, hogy beindul egyszer
Niki, szerdán megyek, ügyelet alatt, mert mondtam, hogy most hó végén nincs már keret egy privát UH-ra, inkább bemennék a kórházba

Olyan cikinek éreztem, hogy szólnom kellett, de egyszerűen tényleg nincs most extra 10e huszonakárhanyadikán

Nagyon gáz ez a hónap, volt egy csomó váratlan kiadás a tervezetteken felül

Te mikor mész?
Örülök, hogy jó lett a cukros eredményed

Nekem 3,9 volt az éhgyomri és 5,1 a terhelt
Szex - alig várjuk az UH eredményt hogy zöld lámpát kapjunk
Poci! Szegénykém!!

Kitartás!!!! +++++
Ezek a rendelésen beszólogatások

Jesszus...
Edi, nálam is tárva az erkély ajtó

De imádom ezt az időt

Ha lehet telhetetlennek lenni, akkor én már azt várom, amikor a reggeli kávét is a teraszon isszuk
Jobbulást

Én is köhögök meg taknyolok már egy hete
Méhszáj: nekem mindig nézi, de nézte a másik doki is Emmával, pedig ott nem voltak komplikációk.
Zsani! Hú, jól haladtok

Jók a képek! Fel a fejjel!! Süt a nap, otthon a család
Emma szülinap: a fő ajándék egy tricikli lesz

De kap még fürdőjátékot, DVD-t, kirakót (ez most iszonyat nagy sláger - 50 darabossal nyomul

). Kíváncsi vagyok, hogy melyiknek örül majd a legjobban
Még egy dolog, ha szabad ilyet kérni

Hétfőn műtik a nagymamámat. Nagyon komoly, több órás érsebészeti műtét, utána 6 hét gyógyulási idő min.

Elkelne egy kis drukk és ránk gondolás, ha lehet