Új privát üzeneted érkezett!

Sziszkó!

És hogy viseli a gipszet Martin?

Noé mostanában fél 8kor lefekszik, aztán éjfélkor ébred, onnantól fogva 2 óránként kel enni. :roll: Hulla vagyok... :( Nem tudom miért kel ennyiszer ennie, talán a foga miatt kel, vagy nem elég neki napközben a tejem...nem tudom.

Hát jól van, ha nem erőlteted, a te döntésed. Persze én már talán görcsösen csináltam, de bennem még mindig megvan az, hogy kapjon csak anyatejet, amíg lehet, én tuti megteszek mindent, ha kell erőltetem. :wink: amúgy ha éjjel csak 2szer kel, akkor is felkelhetsz fejni, azzal szaporítod a tejed, és éjszakai fejésért bónusz jár. :wink: akkor ugyanis több tej termelődik. És szerintem éjszaka mindenképpen tedd cicire Martint, mert akkor félálomban jobban rákapnak a szopizásra. :wink:

Többiek? Évi? Heni?

Heni! Már jó rég voltál? Mizujs?

Kép
Kép
 
 


Sziasztok Lányok vagyis Anyukák !

Olvastalak Titeket, csak nem írtam, ne haragudjatok :oops:

Timi, köszi jól vagyok/vagyunk. Ez a hülye védőoltás kötött le egy jó ideig, hogy kérjem - ne kérjem. Gondolom, közületek senki nem adatja be, vagy IGEN ? Én nem, pedig nagyon 50-50%-on álltam, amikor a nőgyógyász javasolta, mondjuk előtte sem akartam.
Babánk egyre aktívabb, és erősebben is mocorog, rugdos, de Nekem tetszik :)
Ti hogy vagytok ? :)

Sziszkó, én is kíváncsi vagyok, hogy mi volt az újabb pénteki gipszelésen.
Úgy látszik Martin nem jött zavarba az dokibácsi előtt :lol:

Heni, remélem, Ti is jól vagytok ? :D

Sokszor eszembe juttok Mindhárman, hogy mennyire megváltozhatott a mindennapjaitok, hogy megérkezett a kisbabátok :D
Már én is annyira várom, hogy itt legyen, valamelyik nap azt álmodtam, hogy szültem, de nem volt nagy a pocim, akkor mint most, eljött az idő, de fájdalmaim nem voltak :wink:

Lányok, lenne néhány kérdésem:
Mekkora paplant vettek első körben ? 70*10 méretűt vagy nagyobbat ?
Milyen márkájú,ill. gépi v. kézi mellszívót vettetek ?

Szép napot Mindenkinek !
 
 


Évi!

De jó, hogy írsz, már olyan keveset tudunk jönni, de majd belerázódik mindenki. :wink:

Én a mai napig nem paplant használok Noénál, hanem van több pléd és azzal takarom. Úgy öltöztetem estére, most, hogy bejött a hideg, hogy egy hosszú, vagy rövidujju body, arra rá egy plüss rugi, vagy egy hálózsák és arra egy pléd. Azért is szeretem a plédet, mert a plüss rugira rá, nem csúszik le róla, mert kicsit tapad egymáshoz a két anyag.

Mellszívó!

Hát én már többször leírtam, hogy egyiknek sem vagyok a pártján. a helyedben a védőnőt, vagy a szülésznőt esetleg a csecsemősöket megkérném, hogy tanítsanak meg kézzel fejni. Sokkal hatékonyabb, van amikor (például az én sebes mellbimbóm esetében) csak az a jó megoldás, nem kell sterilizálni, ingyen van :lol: és bárhol kifejheted a melled amikor csak eszedbe jut, nem kell magaddal vinni. De ha mégis ragaszkodsz a mellszívóhoz, akkor sokan esküsznek az Aventra. Nekem olyanom van, de nem vált be, gépiből pedig medela volt amit a védőnő hozott.

Kép
Kép
 
 

 
 

Sziasztok !

Köszi Timi a választ! A mellszívóval kapcsolatban kérdeztem a védőnőt, ő azt mondta, hogy majd ha szükséges, akkor vegyünk, majd a párom. Én is ezt a két márkát néztem. Igen a kézi fejés a legpraktikusabb, mint ahogy a szoptatással is ez a helyzet :lol: mindig kéznél van, megfelelő hőmérsékleten.
Neked akkor megy még a szoptatás ?

Én is több plédet szeretnék, majd elválik hogy mit sikerül összehozni :wink:
 
 


Igen szoptatok, de néha úgy érzem kevés neki. sokat filózom, hogy mi lehet, az is lehet, hogy mindennek a fogacskák mocorgása az oka. nyügösebb is, meg hasmenése van, lehet, hogy gyorsan átfut rajta a tej, azért éhezik meg hamarabb, és nem azért, mert keveset evett. November utolsó vasárnapján lesz a keresztelője, onnantól elkezdjük a hozzátáplálást. :wink: Már alig várom. :D

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Wepe!
Nekem kézi Medela mellszívóm van.Mikor még a kórházban voltunk szülés után,akkor riasztottam Tomit,hogy vegye ezt meg.A kórházban a csecsemősnővérek is ezt ajánlották.Lehetmhogy jobb a gépi,de az nagyon sokba kerül.Ha jól tudom 15 ezer körül van.Ez meg 5700 volt.

Martinom jól viseli a gipszet.Szerintem Ő nem is érzékeli,hogy rajta van.Nagyon ügyes,még így is nagyon emelgeti a lábát. :lol:
Pénteken megint megyünk.Péntek 13!!!! Remélem szerencsés napunk lesz! :lol: :wink:

Timi!
Noé tudja már tartani a fejét? Martin olyan ügyesen emelgeti,pláne a vállamon,büfizés közben,csak még nem tudja megtartani! :wink:
Még egy kérdés:Mikortól kezdenek el látni rendesen???? Nekem eddig mindenki mást mondott. :roll:

Képzeljétek,tegnap váltottunk gyerekdokit.3 hétig bírtuk az elsőnél. :roll:
Nagyon nem voltunk az elsővel megelégedve!Először is,mikor hazajöttünk a kórházból rögtön felhívtam,de csak rá 2 nap múlva jött ki.És ugye már akkor is kevés tejem volt,de Ő nem engedte meg,hogy tápszert vegyünk neki.Én megértem,az a lényeg,hogy minél kevesebb tápszert egyenek a babók,de hiába mondtam neki,hogy a kb 30 ml tejemmel meg vízzel,nem fog jóllakni.AZ unszolásomra 2 nap múlva beleegyezett a tápszerbe. :shock:
A másik meg,a múlt héten mentem hozzá tápszert íratni,behívtak meg még az utánam következőt is.Akinek a kislánya szurit kapott.
Szóval bennt vagyunk,és adja a kiscsajnak az injekciót(hozzáteszem én következtem volna soron),de a hab a tortán,hogy átnézett rajtam,mintha ott se lennék.Beszélgetett a másik anyukával.Még én éreztem kellemetlenül magam.Mikor végzett a szurival,akkor már nme bírtam tovább cérnával,és kérdeztem tőle.De addig,mondom,mintha levegő lettem volna.Rám se nézett,hozzám se szólt.Na és ekkor betelt a pohár!Mondtam Tominak,hogy én nem viszem oda Martint! :roll: :shock:
Az új dokinéni nagyon szimpi! :lol: Remélem meg leszünk vele elégedve! :lol:

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok !

Timi, van valami oka, hogy a keresztelőtől kezded meg a hozzátáplálást ? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek :oops:
Már nincs messze november vége :)

Sziszkó, jó, hogy Martin nem érzi annyira a kötöttségét a lába miatt. :) Meg lehet, hogy érzi is, hogy ennek most így kell lennie a gyógyulás érdekében. Remélem, hogy nem kell megműteni, drukkolok Nektek :)

Heni, rég nem voltál, de bizti sok a dolgod 8)
 
 


Sziasztok,
Rég nem jártam erre,így figyelmesen olvasom az oldalt!
Gratulálok az új anyukáknak, és a kicsiknek,sok sikert kívánok nektek.
Elnézést az elmaradásért,csak elkezdtük alakitani az új lakóhelyünket,hogy kiköltözzünk(albérletbe),de a tulajdonos megint belepiszkitott kicsit az adásvételbe,Ugyhogy mindennel leálltunk,és csak esetleg tavasszal költözünk.
Szép napot nektek.!! :)
 


Évi!

semmi oka nincs, hogy a keresztelőtől kezdünk, semmi vallási vagy babona. :lol: Csak Noé pont Karácsonykor lesz 6 hónapos, amikor már el kell kezdeni a hozzátápit, legalábbbis akkor ajánlják, de a védőnő azt mondta, hogy már december elején elkezdhetünk neki adni almalevet kiskanállal, hogy szokja az ízét. Mondjuk én már ha almát eszem, mindig odaadom Noénak, hogy nyalja meg és szerintem szereti. Meg már egyszer adtam neki egy kiskanál almalevet is, amikor almás süti volt, és ki kellett a reszelt alma levét nyomkodni, abból kapott. :wink: Na, és mivel a keresztelő november vége, az már majdnem december eleje, azért tűztük ki azt az eseményt. legalább lehet majd mihez kötni. :lol:

Sajnos a tejem még mindig nem elég neki... :roll: Ma csak egy etetésnél volt hiszti, de az is éppen elég sajnos.

Sziszkó!

Úgyhogy megértelek, hogy dokit váltottál, én sem bírom ezt az egy hisztit is, ha csak gyanú is, hogy nem elég a tej és éhes azért sír. De tényleg vannak olyan dokik, meg lányok itt a neten is, akik a végsőkig kitartanak. Néha én is azt érzem, hogy ez a megoldás, ők úgy csinálják, hogy ha kell inkább óránként etetnek, csak ne kelljen tápszerért nyúlni. Mondjuk annyiból jó dolog, hogy ezzel szaporítják is a tejet, mert minél gyakrabban szopizik a babó, annál több tejed lesz. Csak nálunk az a helyzet, hogy Noé ha egy etetésnél nem elég neki a tej, utána rögtön üvölt, és nem az van, hogy előbb lesz éhes. Ha így lenne én is etetnék gyakrabban, de sajna ő szereti degeszre enni magát. :roll:

Noé is jó korán kezdte tartani a fejét, nagyon erős baba, ezek szerint Martin is. :wink:
Látás....húha... :oops: olyan fokozatos volt, hogy nem is emlékszem... :roll: Gondolkodtam, hogy minden ilyen dolgot felírok, mikor nyúl tárgyakért stb. de inkább nem, mert nehogy ideges legyek majd, ha a következő babunk mindent később csinál majd. Így is a várandósságomról felírtam mindent, már bánom, mert ha valami nem úgy lesz a következőnél tuti izgulni fogok, pedig éppúgy mint a babák fejlődése is különbözik, két várandósság sem lehet ugyanaz.

Kép
Kép
 
 


Snoopy!

Húha :shock: én tuti nem viselném, ha már kialakult egy költözési időpont és csúszna az utolsó pillanatban. :? így is türelmetlen vagyok, mikor költözünk már, pedig nekünk még jó messze van, de ha a végén módosulna, akkor megőrülnék. Szerintem az utolsó napokban leszek a leghisztisebb, ahogy ismerem magam, olyan érzésem lesz, hogy menjünk azonnal, mert én még egy éjszakát nem bírok itt lakni. :lol: Mindez úgy, hogy előreláthatólag 2 év múlva költözünk. :lol:

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm


szia tabati! :)
Hát ez az ,de hiába minden hisztizés, mi egy 30 m2 lyukban lakunk nagy ablakokkal,és a párom is utálja,én pedig épphogy elviselem,
Pedig szeretnénk egy önálló házat.de....
és ot a de....
Terhelt a ház,de nem reménytelen.,a tulajdonos egy 23 éves buta,önfelyü liba,aki azt hiszi,hogy mindenki át akarja verni.
1.5 éve próbáljuk bebizonyitani az ellenkezőjéről.
Mi ilyennel még sosem találkoztunk.
Már keztük rendbe rakni,hogy kiköltözünk albérletbe.
Mindketten boldogok voltunk és hittük,hogy hamarosan létre jön az üzlet,erre a kisasszony gondolt egyett és variálni kezdett a bankba.
Inditványoztuk neki menjünk el egy közjegyzőhöz,majd az mindent elmond.
Ez igy is történt.
Csak hogy a közjegyző(teljesen normális volt velünk).minden ugy mondott el ahogy mi tudtuk,
de ez olyan önfejü,makacs buta,nem ért semmit.
Igy nem költözünk,majd tavasszal.......újra újitjuk,folytattjuk az újitást addigra reméljük megért mindent és intézkedik ,hogy eladható legyen a ház.Mert lehetöség van rá.
Várunk....nagyon nehezen,de ez a sors keze.
Csak tudod, amibe bele szeretsz az a jó,csak azért küzdünk.
Fel a fejjel ,őrület 2 év.
Én már költöznék,sose laktam ilyen csöpp,rossz levegőjü,zajos épületben.
Csak kitartást tudok kivánni.
Anikó
 


Sziasztok !

Remélem, mindenkivel minden rendben, csak időtök nincs jönni !
De azért adhattok életjelet ! :lol:
 
 


Én vagyok! :wink: Csak 3 napja Noé elég nyügi éjjel is nappal is, meg vasárnap lesz a keresztelője, úgyhogy nagy a készülődés itthon, áll a bál. Meg kicsit megint kiborultam egyik nap, hogy anyósékkal kell laknunk, nekünk miért nem lehet külön fészkünk, de már megnyugodtam, valószínűleg Noé nyügössége miatt voltam én is érzékenyebb. Kijöhetne már az a fogacska, mert elég nehéz vele. :roll: Ma is örültem, hogy szép tavaszias idő van, kimentünk sétálni, elkezdett sírni. Hasra raktam egy darabig jó volt, majd megint sírás, aztán vissza hátra sírás, majd végre elaludt. Negyed óra múlva felkelt, megint sírás... :roll: Kénytelen voltam hazatolni, itthon meg egy órát aludt a cicimen...szegény...úgy sajnáltam. Aztán nyügi volt egész estig. Aludni utána már persze nem akart, pedig elfáradt újra, de sírt ha beraktam a kiságyba. Kínomban már porszívóztam, hátha elalszik rá, de nem. Majd végül fürcsi előtt egy órával sikerült fél órácskát aludnia. De fektetésnél nem volt gond. :wink: No, ezek foglalkoztatnak mostanság.

Te hogy vagy? Minden oké? :D

Sziszkó is írhatna, de biztos nagyon babázik ő is. :D

Heni talán már nem is fog jönni.... :roll: Olyan régen volt...

Kép
Kép
 
 


Sziasztok !

Timi, biztos nehéz lehet, ha nyügi a baba, de a lényeg, hogy este nem volt gond :)
Reggel már gondoltam Rád, hogy a hétvégén keresztelő, biztos már készülődsz. És jöhet a hozzátáplálás, mit fog kapni Noé? :lol:
Most nézem, hogy mér 5 hónapos is elmúlt :shock: úgy rohan az idő 8)

Köszi, mi jól vagyunk, ma du. megyünk dokihoz. 8,2 kg híztam, ebből 3 az utolsó hónapban, hát nem csodálkozom: néha 2 reggeli, vagy 2 vacsi :oops:
Már kicsit nehezebben is mennek a dolgok, de hát ez van.
Ma ki kérdezem a szülészetről a dokit, párom nem szeretné, ha ott szülnék, mert a szülés felkészítő tanfolyamon volt szó a bababarát-kórházról, és "nagyon megtetszett" neki. Még azt is bevállalta, hogy a vajúdásra bejönne velem :)
 
 


SZIASZTOK!

BOCSIKA,HOGY RITKÁN JÖVÖK MOSTANSÁG,DE MARTIN TÉNYLEG LEFOGLAL. :lol: :wink: ÉS MOST PÁR NAPJA NAGYON NEHÉZ BERAKNI A KISÁGYBA.ÖLBE MEG VELÜNK A NAGYÁGYBA NAGYON JÓL ÉTZRI MAGÁT,DE HA A KISÁGYÁBA KELL FEKÜDNI,AZ MÁR A VILÁGVÉGE NEKI! :lol: :lol: HÁT IGEN,MIKOR HAZAJÖTTÜNK A KÓRHÁZBÓL A NAGYMAMÁK ÉS SÓGORNŐM NAGYON KÉZBESZOKTATTÁK,RINGATTÁK.MOST MEG UGYE MI SZÍVUNK TOMIVAL.MEG PLÁNE ÉN,MERT ÉN VAGYOK VELE A NAP 24 ÓRÁJÁBAN.
AMÚGY JÓFIÚ. :lol: ESTE HA VACSIZUNK 8-9 KÖRÜL,AKKOR OLYAN ÉJJEL 1 KÖRÜL KELT,UTÁNA MEG HAJNALI 5-6 KÖRÜL. :)

MA VOLTUNK GIPSZELTETNI.MOST MEGINT BEGIPSZELTÉK NEKI MINDKÉT LÁBIJÁT,DE SZÉPEN JAVUL,AZT MONDTA A DOKI BÁCSI. :)

MOST VAGYUNK 6 HETESEK.UGYE 3350 GRAMMAL SZÜLETETT,MOST MEG 5 KG KÖRÜL LEHET.UGYE PONTOSAN NEM TUDJUK MÉRNI A GIPSZ MIATT. :roll:

TIMI!
NOÉ ILYEN KORBAN MENNYIT EVETT?MARTIN NAPI HATSZOR-HÉTSZER ESZIK 130 ML-T.

ÉVI!
HÚ,DE MEGY AZ IDŐ!MÁR CSAK 3 HÓNAPOD VAN HÁTRA! :lol: :wink:
POCAKKÉP?

MOST MEGYEG,MERT MARTINOM NYÖSZÖRÖG!

PUSZI NEKTEK!

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok !

Sziszkó, szuper, hogy javul Martin lába, és a súlya is szépen gyarapszik!
Mit mondott a doki, hogy sokáig kell még gipszet hordania ?
Majd megszereti az ágyacskáját :lol: a rokonok már csak ilyenek :!:

Timi, ma buli van Nálatok :lol: majd gyere mesélni, hogy milyen volt :!:

Heni, remélem, Te is fogsz hamarosan jelentkezni :)
 
 


Évi!

Holnap lesz a buli, majd írok, most lassan megy, mert kifestettem a körmöm és szárad. :lol:

Kép
Kép
 
 


QQCS
minden nap benézek :shock:, de tudom el vagytok foglalva, csak kíváncsi lennék rátok, hogy vagytok :D
legalább egy-egy képet is dobhatnátok a babákról :)
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Wepe kedvéért hoztam képeket! :lol: :lol: :lol:

Kép Ugye tiszta anya vagyok??? :-)))

Kép Vagányan :-)

Kép Fürcsi apucival :-)

Kép Anyának egy mosoly :-)

Kép Hejj,de jó kedvem van :-)))

Wepe!
Veletek mizu?Jól vagytok???? Rakj egy pocakképet! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
 


Hűha,sziszkó29,nagyon jók ezek a képek.gyönyörü ez a baba,én az első képre szavazok. :lol:
Sok boldogságot kívánok hozzá,sajna nekem még mindig nincs babám,reménykedem.
Mielött elfelejtem mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok.
Sajnos nincs sok időm netezni.
Puszika
 


Sziasztok !

Sziszkó, nagyon édes Babátok van ! :D
Remélem, szépen javul Martin lábacskája!
 
 


Most nézem a cumiját, mi is ilyet vettünk, csak a nem szíves, hanem mosolygós fej a mintája :wink:
 
 


Snoopy,Wepe!
Köszönjük szépen a bókokat! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Mindenkinek Nagyon Boldog,Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!!!!! Sziszkó & Martin
Kép

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok !

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok ! :D
 
 


Sziasztok!

Igyekszek jönni,de sajna arcüreggyulladással vergődök itthon! Régen voltam ilyen ritka sz@rul! :roll: :roll: :roll: :roll:

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra,babákra és pocaklakóra! :wink: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
 


Sziszkó !

Jobbulást, remélem, hamar túl leszel rajta, és nagyon vigyázz Magatokra !
 
 


Sziasztok !

Boldog Új Évet Kívánok Nektek !
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!! Kép

(Bár ahogy látom,már csak Wepével vagyunk itt kettesben! :cry: :cry: :cry: )

Sziszkó

Kép
 


CSAJOK,HOL VAGYTOK????? KIHAL A TOPICUNK!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok !

Sziszkó, én sűrűn benézek, de tényleg kihalófélben a topik.
Elkezdtem a holmik rendezését, így most én sem tudom tutira mondani, hogy jövök.
Martin hogy van, gyógyul már ?

Heni, Timi és a babák ?
 
 


Szijjjja Wepe!
Jó hallani Felőletek! :lol: Ugye jól vagytok,babóval minden oké???? Tudjátok már mi lesz a pici neve? :)
Hú,hogy el szaladt Neked is az idő!!!Már csak másfél hónap!Sőt,talán annyi se! :lol: :wink: :wink: Gondolom már nagy vásárlási lázban égtek!
Tudsz rakni egy pocakképet? :wink: Nagyon kíváncsi vagyok,milyen nagyra növesztetted már Dudorkát! :lol: :wink: :lol: :wink:
Köszönjük,mi jól vagyunk.Igaz karácsony tájt mind a hárman betegek voltunk.Kezdta Tomi,aztán én,nemrég meg Manóm kapta el a náthát.De hála az égnek már jól van! :D
Most pénteken is megyünk gipszcserére.A doki bácsi azt mondta,hogy február-március körül eldől,hogy meg kell e műteni a bokáját.Eddig nagyon szépen javul.Az iwiw-en vannak képek,ha tudod nézd meg!

Puszillak

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok !

Sziszkó, remélem, hogy most már jól vagytok Mindhárman !
Viszonylag minden rendben velünk:
Babánk faros, decemberben voltam utoljára uh-n, de én még most is annak érzem, jövő héten megyünk dokihoz, kíváncsi leszek, hogy jól érzem-e, és hogy mit fog mondani. Elképzelhető, hogy császár lesz, ha nem tud befordulni a köldökzsinórtól, ezt mondták a 4D-s uh-on. Baba méreteit tekintve előrébb jár, és midene rendben! :)
Vérszegénység most is meg van, bár a héten volt kontroll vérvétel, majd az is kiderül.
Esténként már beindul a para :?
Mindeféleképpen megnézem a képeket!
 
 


Megnéztem. Sziszkó, Timi szépek a babáitok, nagyon sokat nőttek, változtak! És nagyon szép családjaitok vannak :D
 
 


Sziasztok!

Lányok,kihal a topicunk!!!!!!

Szegény Martinom!Ma nagyon el van kényeztetve!Képzeljétek mi történt velünk délelőtt: Sétáltunk hármasban a városban.Egy helyen megálltunk,mert Tomi be akart menni a boltba.Én ott álltam a járdán babakocsistól.Hozzáteszem,hogy a babakocsin lenyitottuk a tetőt,mert jó idő volt,sütött a nap.Volt egy furi rossz érzésem,és el akartam onnan tolni a babakocsit,de mire ezt kigondoltam,a nyakamba meg Martnomra szakad egy jó nagy adag hó a tetőről!!! Nem volt a tetőn hófogó.Tomi még látta és rohant vissza,hogy Manót kibontsa a hó fogságából.Szegénykémre annyi esett,hogy nem látszódott ki alóla.Full betakarta a gyereket meg a babakocsi tetejét a hó.Én meg úgy megijedtem,hogy hírtelen köpni-nyelni nem tudtam.A sapija,meg a plédje,meg az egész babakocsi belülről tiszta hó lett.Tomi hírtelen a saját sapkáját adta rá.(Nem látott ki alóla,mert aszemére csúszott) Én kezembe kaptam Martint és irány haza.Kb 15 percen keresztül cipelni azt a kb 7- 7,5 kg-ját nem volt semmi!Mire hazaértem vele én tisztára leizzadtam.Tomi meg bement abba a boltba,ami előtt történt ez a kis baleset.Azt mondta feljelenti a tulajt,mert nincs hófogó a tetőn.nagy nehezen sikerült vele beszélnie telefonon és kérte ne jelentsük fel.Holnapra megbeszéltünk vele egy találkozót.Kíváncsi vagyok mivel fog előállni.
Én meg felhívtam itthon a gyerekdokit,hogy lehet e valami baja.Kérdezte,hogy felsírt e mikor rászakadt a hó,mondtam nem,csak nagyon meglepődött arcot vágott szegénykém!Erre azt mondta,hogy akkor semmi baja nincs!Ha lenne,akkor felsírt volna!Remélem tényleg így van!
Bocsi Lányok,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!Én úgy megijedtem,senkinek nem kívánok ilyet vagy hasonlót! :cry: :shock: :cry: :shock:

Wepe!
2 in 1-ben vagytok még???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
 


Évi!
Hol vagy??????????????????????
Babóca megszületett már??????????????? Nagyon sokat vagytok az eszembe!!!! ÍRj,ha lesz időd és msélj!!!!!!

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok lányok!!!

Bocsánatotokért esedezem, már ősidők óta nem voltam, és nem is ígérem, hogy sűrűn tudok jönni, ugyanis Noé már felállt és mindig ott kell lenni mellette, mert még nem stabil. Persze azért a járókában is van néha, de egész nap nem zárhatom be oda. :lol: És bevallom a csapatunk átköltözött az anyatanyára, így egész nap az van megnyitva de nekik sem írok olyan sűrűn. iwiwet nézem még, hogy ne szakadjak el a barátaimtól.

Sziszkó!

Mindig megnézem az iwiwen az új képeket, Martin is igazi nagyfiú már. :D

Wepe!

Néha benézegettem, engem is nagyon érdekel ám, hogy mi van veletek, szerintem már tuti boldog anyuka vagy!! :D

És van egy nagy hírem, de még halkan mondom, mert sok minden történt, orvosi hiba sajnos, de úgy néz ki, jön nálunk a kistesó!!!! :D Majd mesélek ha látom már a dobogó szívecskéjét, 2 hét múlva kell mennem megint. :wink:

Kép
Kép
 
 


Timi!
Micsoda hírekre jövök!!!!!!!Akkor még csak halkan GRATULÁLOK!!!!! De jó,kistesó! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom most inkább kislányra gyúrtatok! :oops: :lol:
Hű,hát azért nem irigyellek majd,ha megszületik!Noé akkor lesz kb másfél éves és ott lesz a karodban megint egy csöppség! :lol:
És micsoda ügyes fiacskád van már!AZt nevezem! 8 hónaposan már felállt! :lol: Remélem Martin is ilyen ügyes lesz! :lol: Képzeld,most voltunk a 4 hós vizsgálaton és 8155 gramm volt! :lol: :wink: Bár igaz,már elkezdtük a fincsi bébikajákat!Eddig mindent megevett,ízlik neki mind! :lol: Ja,csak anya főztje nem!Azt nem akarja megenni! :roll:

Képzeld,a mi októberi topicunk is átköltözött a tanyára! Ti miért mentetek oda?Nálunk a többségnek nem tetszett,hogy nem lehettünk itt zárt topic,és ugye ott az van.Ezért! :roll: De én is nagyon keveset vagyok ott!Általába cak annyi időm van,hogy átolvasom,amit írtak,de magunkról írni már nincs időm. :cry:

Április elején valamikor megműtik Martin bal lábacskáját.Majd én is bemegyek vele a kórházba.Nem akarom egyedül hagyni! :roll:

Sziszkó

Kép
 


Sziszkó!

Nálunk pont fordítva van, Noé meg csak az én "főztömet" eszi meg. Azért az idézőjel, mert nem csinálok mást, csak a friss zöldséget megpárolom majd turmixolom. De nem is csodálom, eddig amit adtam neki üvegeset és én is megkóstoltam, nagyon rossz ízük van...a gyümipépek viszont finik, azokat meg is eszi. :)

Azért költöztünk át a tanyára, mert volt egy taggal konfliktusunk utána meg elkezdett névtelenül mocskolódni, így mi is inkább a zárt megoldás mellett voksoltunk.

Szegény Martin. :( Volt róla szó régebben is, hogy megműtik? Nem úgy volt, hogy a gipsz elég lesz? vagy ez mostanság derült ki? Most akkor azért nem potyára kínozták meg a gipsszel ugye, azért az is használt valamit?

Kép
Kép
 
 


Timi!
Igen,már az elején is volt róla szó,hogy lehet,hogy műtét lesz a vége.De nemhiába kínozták szegénykémet a gipsszel.A jobb lábát a gipsz hozta teljesen rendbe.És a bal is rengeteget javult,de nem 100 %-osan,ezért kell megműteni.

Képzeld!Ha nem lenne a lábikójával gond,szerintem bátran kijelenthetem,hogy 6 hónaposan már járna!!!! :roll: :lol: Ugyanis,a napokban már csak állva szeret lenni.Fogjuk a két kezét,és próbálja a lábait egymás után rakni.Nagyon ügyes,nem gondoltam volna,hogy ennyi erő van benne! :lol: Mondtam is Tominak,hogy előbb fog járni,mint ülni! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Évi!
Na mizu Veletek??????? Már tuti babázol!!!!!Ha olvasol minket,légyszi csak pár szót írj!!!!!és kérünk képet a csöppségről!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
 


Sziasztok Lányok !

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de nem néztem ide be, mert amikor még vártuk a babánkat kihalófélben volt a topik, most hogy már meg van a SZEMÜNK FÉNYE, alig van időm.

Február 12-én délután megszületett Zotmund kisfiúnk császárral 3850 grammal és 51 centiméterrel.

Tervezett (faros volt) volt a műtét, 17-re írt ki a dokim, de ő így gondolta, hogy nem vár addig, aminek én örültem. Ebéd közben a párom ecsetelte a délutáni programot: 4-re befordul, 5-re kórházban leszünk, ás 6-ra meg lesz a babánk. Ami így sikerült: 1/2 4-kor megrepedt a magzatburok, és elkezdet folyni a magzat víz, kb. egy órára rá a bent voltunk a kórházban, az úton a párom jobban izgult, mint én, bár amikor beértünk 160 lett a vérnyomásom. Megvizsgáltak, 6-ra beért a dokim, negyed hétkor már adták az érzéstelenítőt, és 18:37-kor született meg a Drágánk. Apja kezébe adták, nekem oda hozták megmutatni, de a műtét közben csak az állát láttam alulról. A műtét tovább tartott, elég rossz érés volt, közben kezdtem rosszul lenni, leesett a vérnyomásom, arra adtak valamit, amitől napokig magas maradt a vérnyomás. Az első felkelés eléggé fájdalmas volt, de utána hamar talpra álltam, 3. napon már volt tejci. Babánk besárgult + heréjénél találtak ödémát, ami fel is szívódott még azokon a napokon, így nem jöhettünk haza csak 5. napon.
Utána 9 naposan bekerültünk a kórházba, mert a légzésfigyelő beriasztott. Tisztára kiborultam, alig lehetett hallani a lélegzetét, olyan volt, mint egy rongybaba, hiába kaptam gyorsan ki a kiságyból. Mire a mentősök kiértek, addigra tért magához. A biztonság kedvérét bementünk a kórházba kivizsgálásra. Ott teljesen magamra hagytak a babával, amíg felvettek minket. Kapott infúziót. Az ijedtségtől kevesebb lett a tejci, tápszerrel kellett pótolni. Mára már max. napi egyszer kell kiegészíteni, de vannak napok, amikor elég. Már 1 kg hízott.
Teszek fel képet róla.

Sziszkó, nem semmi hogy mi történt Martinnal a sétálás közben, még a hideg is kiráz, még jó, hogy a párod gyorsan reagált.
Még mindig hetente jártok fel gipszeltetni a lábacskáját? Sajnálom, hogy meg kell műteni! Reméljük, hogy minden rendben lesz, és gyorsan felépül Martin!

Timi, milyen orvosi műhiba történt? De én is gratulálok a kis bébikéhez! Izgulok értetek, várom, hogy gyere a hírekkel!

Lányok, nagyon gyorsan nőnek a babáitok! ( ha tudok, megnézem az iwiw-et ) Bár bevallom, hogy Zoti is olyan sokat változott, mióta megszületett, és napról napra vannak fejlemények, pl. az árnyékokkal nagyon szeret játszani!

Heni, Te is régen jelentkeztél ! Használom a könyvet ( Anya, taníts engem ) ami még anno küldtél nekünk, bár mi még csak az elején tartunk !
 
 


Kép Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: