A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka, bor nélkül nem ússzátok meg, az biztos :wink:

Irina, igen, reménytelen, de most anya is asszisztált hozzá. Volt egy kis brainstorming :shock: :lol:

Mesi, pihend ki magad :!:

Móni, szerintem elalszik azért :roll:

Kép
vindolanda

Ja, már pilled :D
Van remény, hogy én is tudok majd pihenni :D

Képek vagy ma este vagy holnap reggel felkerülnek. Jó sok lett ám :D

Vindo ha Virankáéknál jártok akkor mi is megyünk, legalább többet tudnánk beszélgetni. A múltkori tali olyan rövidke volt :roll:

Viranka köszi az "önkéntes" felajánlást az áprilisi talira :lol: :lol:

Irina olyan jó nézni a közted és Sanyi között lévő összhangot :D
Igazán összeillő pár vagytok :D
amúgy most jön a jó idő, tudunk sűrűbben talizni.
Na meg nálatok is lesz lakásavató :wink:

Csajok nem szeretne valaki 3 állású hintát? Találtam az expressen elfogadható áron.
Nekünk most nincs rávaló de hátha valamelyikőtöknek tetszik :roll:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/egye ... -19706253/
lehet, hogy még alkuképes is az ár, meg kell próbálni :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, hát komoly eszmecserére nem került sor a múltkor :wink:

G. még az udvaron, de már lassan végez. Állítólag nem fázik, de ha jól látom, tartottak alkohol-szünetet a szomszéddal, ő is kerti tavat ás :roll:

Szerencsére a nyársalásról már nincs szó 8)

Kép
vindolanda

Mondjuk én sem vagyok egy beszédes típus :roll:

Kép
vindolanda

No, csak ideértem! :wink:
A héten nagytakarítani próbáltam, úgyhogy esélyem nem volt gép elé ülni, de legalább az ablakok és függönyök is tiszták végre!

Látom, egy nagyon jó kis partyról maradtunk le.. No, majd legközelebb... :)

Egyébkén nagy újság van, Zsuzsu is úgy néz ki, megvált a cumitól. Tegnap letettük egy bokor alá, hogy egy cica majd elvigye. Este volt egy kis sirdogálás, de elaludt nélküle, ma is próbálkozott kérni, de már sírás nem volt. Kénytelen voltam elvenni, mert úgy láttam, hogy a kis metsző és szemfoga mintha kifele kezdett volna állni és állandóan dörzsölgette a kezével, mondván, hogy fáj..

Kép
gica1

Jó reggelt :)

Rugó tegnap 11-kor aludt el :roll: Fennmaradtunk dolgozni. Erre reggel hétkor jókedvűen ébredt :shock:
Elfogyott a fa, most gázzal nyomulunk. Ma hoznak állítólag :roll:

Zsuzsu nagyon ügyes :D

A nagyobbik bátyám nyúlós és óriási cumijával a csirke szaladt el, mikor három éves volt :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

De a csirke tényleg elvitte, ott rohangált vele az udvaron :wink: Más cumi meg nem kellett :lol:
Az volt a tökéletes :roll:

Kép
vindolanda

Azt még le akartam írni, hogy a napokban két közeli ismerősünknek is megszületett a második gyermeke. A legjobb barátnőmé három napja, az egyik citerás srácé meg ma hajnalban. Így aztán nem is lesz citera-próba, G. pedig nem nyolckor fog beesni este 8)

Kép
vindolanda

Rugó egy nagy trotyival küzd, görnyedten ácsorog a vasalódeszka mellett :arrow:

Kép
vindolanda

Bár a joghurtot nem nagyon szereti, mostanában meg-megeszik egy görögdinnyés ízűt. Ha enni akar, odaáll a hűtő elé, ki kell nyitni neki (még rajta van a gyerekzár), és kiválasztja, ami neki kell. Kolbászt, szalámit, joghurtot, pudingot, és befut vele :P

Kép
vindolanda

Nincs itt senki, így én is távozom :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi!
de ugye tudod h. hoznod kell "önként és dalolva" tiramisut 8) annyira ízlett,nagyon fiom volt :) :) :)

Vindo!
jön Irina is és elbeszélgettek mindenféle nyelvészeti dologról :wink:

Megyünk nemsokára B.t beíratni az oviba :) :)

KépKép
viranka

Hát, Irinával szívesen beszélgetnék, de nem nyelvészeti dolgokról, mert ahhoz nem értek ám :wink: Szociológus vagyok :lol:

Az a baj, hogy sajnos ezeket a hosszabb utakat soha nem tudom biztosra mondani, mert pénz, idő stb.
De igyekszem :wink:

Kép
vindolanda

Na sziasztok!

Cicus este kidőlt 8-kor :D reggel meg 7 előtt kelt egy kicsivel :D
Most mesét néz, de még fáradt egy csöppet :D

Viranka hajrá ovibeiratás :lol:
tényleg mindjárt csörgök, hogy itt mikor lesz pontosan :roll:

na akkor jönnek a képek
rengeteg :lol: :lol:
akit zavar csak tekerjen tovább

Kép Amire lett fogva a party :lol: Isteni volt Mesi, én repetáztam :oops: 8)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na az utolsó adag :lol: :lol: aztán lelövöm magam 8)
ha valakinek kell kép akkor küldjön privin emailt és küldöm eredeti méretben.
Amúgy vannak még csak nem akartam 80 darabot feltölteni ide :roll:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na léptem, van bőven dógom :?

puszi mindenkinek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ezeket nem semmi lehetett lekicsinyítgetni :shock: :shock:
Jó kis képek :D

Hajat kellene mosnom :arrow:

Kép
vindolanda

Egy játék, ami már húsz perce tart:

Kép

Újra felfedezte egy régen látott játékát. Messziről szemlélem. Ma jó napja van, sokat játszik, nem tévézik, nem nyűgös :roll:
De sajna nem is fáradt :lol:

Kép
vindolanda

Ebéd után kimegyünk majd bandázni, ha akkor sem alszik :roll:
Már ki is porszívóztam 8)

Nincs itt senki, megyek gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Abbahagyta a golyózást. Fél óra volt :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

majd megszakad itt szivem :cry: :cry: :cry:

Juj de ott lettem volna :?

Na de majd legközelebb, Vera remélem szervez önkéntesen egyet, nekünk az tök közel is van:-)

Egyébként ha volna érdeklődés , én is szivesen szerveznék egy talit itt nálunk, kis kirándulás céljával :roll: meg lehet a keletiek is eljönnének :roll:

egy két a 2 huncutkáról:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, mi akkor mozgunk könnyen felétek, ha otthon vagyunk :wink: Kb. 55 perc volt az úr a múltkor is. Szerintem nyáron megint elugrunk majd, ha turistáskodunk a környéken :roll:

Most Húsvétkor Szilvásvárad és Lillafüred között hezitálok. Vajon egy babával melyik lenne célravezetőbb?
Talán Lillafüred, de nem tudom.
A vasutat viszont biztos élvezné Rugó Sz.váradon - de onnan meg nem követne minket, mikor a séta jön a vízeséshez :roll:

Szépek a gyerekek :D
Szerintem Áron vonásaiban jobban benne vagy, mint Péterkéében :wink:

Fleur, végre láttam a hajadat is :D

Kép
vindolanda

Nem az úr volt 55 perc, hanem az út :roll: :lol:
vindolanda

Igyekeztem lecserélni a vonalzómat. Már nem működött vagy két hete.
Vajon működik?

Kép
vindolanda

Abbahagyom az írogatást. Pedig visszatért a fórumozó kedvem, erre nincs itt senki.
:arrow:

Dóri? Kispocc?

Kép
vindolanda

Jó lett az új vonalzód :lol: Vindo

Heni igaza van Vindonak, Áron inkább te :lol:
édesek :lol:

Gica de ügyi vagy :D
én nem pucolok ablakokat :oops: április végén, május elején úgyis kicserélik
akkor meg minek
utána lesz bőven mit csinálnom :?
mondjuk most rendbe tettem a "kamrát" :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi tegnap sokára értél haza?

Panndi is eltünt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi :D

Én sem pucolok egyelőre, pedig nem is cserélünk :lol:
Várok a megfelelő alkalomra :lol:

Kép
vindolanda

Ja, a Te vonalzódra kattintva kreáltam :wink:

Rugó végképp nem alszik. Pedig ásított, és befektettem az ágyba is, odabújtam, tévéztünk, otthagytam... Erre kijött :shock:

Szerintem kimegyünk az udvarra, nagyon szép az idő :)

Kép
vindolanda

Mi most jöttünk be :)
na megyek megpróbálom lerakni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi írta elutaznak

Szilvásvárad de jó ötlet :) emlékszem gyerekkoromban de tetszett :) kár h. olyan messze van :(
mi szerintem a közelben lévő lovastanyára megyünk ott lesznek programok :) majd kiderül :) de egy vasúttörténeti park látogatást is össze kellene hoznunk :) jó a vonalzód :)

B. beíratva :)

KépKép
viranka

Köszi :wink:

Szerintem a vasúttörténeti park tetszene Bálintnak :wink:

Mi a Mátra meg a Bükk között lakunk pont, így aztán egy csomó szép hely van közel.

Hú, akkor B. óvodás lesz :D
Az étkezést hogy oldjátok majd meg? Neked kell vinned a kaját?

Kimentünk az udvarra, de R. olyan kis fáradtka lett, hogy inkább behoztam :roll:
Betettem az ágyba, mesét néz, hátha elalszik :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

még szunya van 8)

Nálunk az óraátállitás megváltás :D f6-6 helyett, 7 kor kelünk 8) szuper!
Igaz Áron f8 kor, igy csak egyszer alszik, de ő már nagyifiú, mindjárt 1 éves, elég lesz az neki :roll:

Délután meg minden nap 7 kint vagyunk :roll: gyerekekis , mi is élvezzük, egyenesen mennek utána a kádba.

Vera tényleg hogy lesz a kajával?

Vindo elaludt?

Heni
KépKép
heni81

Sajnos nem :? :x :roll: :(
Reggel hét óta nyomul :roll:

Kép
vindolanda

Ha hazaér Gábor, akkor viszont el kell menni a DM-be meg a Baumaxba. Gondolom, vagy éppen indulás előtt dől ki, vagy a kocsiban :roll:

Kép
vindolanda

Tegnap már nem tudtam beköszönni isteni volt a tali :lol: Mesi a kaja meg nyammm....le a kalappal előtted amilyen terülj terülj asztalkámat varázsoltál :) tényleg gyakrabban kellene tali olykor gyerekek nélkül is, mert én így sokkal nehezebben tudok beszélgetni veletek.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Móni, szuperek a képek!!! Köszi!
Köszi a kedves szavakat is ;-) S. állítólag a duállelkem, bár nem tudom, mi az pontosan. :-)

Elég dagadt vagyok mindenhol, ahol látszom, úgyhogy (de főleg eü. okok miatt) régóta esedékes fogyót újraindítottam mától. Örülök, ha valaki társul mellém, én mondjuk össze-vissza fogyózom, nem követek semmit konkrétan (csak ilyesmit: no cukor, no kenyér (max. teljes kiőrlésű, barna izék délelőtt; vacsi alig és csak nem hízlaló, sok folyadék, sok gyümi). Meg mozogni kéne, majd az is jön, ha beköltöztünk, eljárok. Otthon nem tudok kitartóan mozogni.

Heni, nagyon szépek vagytok!

Vindo: Rugó filozofikus alkat, de egy természetbúvár alapossága és kíváncsisága is hajtja, ez világos a képeiről. :-)
Hát van egy érintkezési pontunk, a gender. :lol:

Na ma elintéztem az összes közműátíratást, le is fáradtam, de legalább egy pár száz méteres körben voltak. Meg még volt pár köröm, és őszintén szólva kellemesen csalódtam az ügyintézésben, gyors és flott volt mindenhol (Elmű stb.). Azt hittem, nem jó országban járok, mindegyik ügyfélszolgálati iroda úgy nézett ki, mint egy rendes bank belseje. És az ügyfélszolgálatosok tök normálisak voltak. Vagy ez csak a 13. kerben van így? 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Irina, akkor a közművek kipipálva :D
MInden nem is mehet sz...ul egyfolytában :wink:
Rugó egy kis analitikus lélek szerintem is, mindennek a mikéntje érdekli, hogyan működik, miért stb.

A múltkor tettük rendbe az akváriumot. A főtőcsövet kiszedtük belőle, mert egy ideje nem fűtöttük (elég meleg volt így is), meg az aranyhalat is egy vödörbe tettük a hideg szobába, hogy szokja a kinti klímát. Rugó megtalálta a halat is, aztán a spájzban matatott, és meglelte a fűtőcsövet. G. mondta neki, hogy az a halakat melegíti, hogy ne fázzanak. Erre besétált vele a hideg szobába, és be akarta tenni az aranyhalnak :idea:

MOst elég zsúfolt napok állnak előttem, nem is tudom, mikor leszek majd.
Ma munkanap, holnap Egerbe utazunk az előadás miatt, csütörtök munkanap, péntek fél-munkanap, szombaton levelezős vizsgák reggel nyolctól, azután hazautazás
:roll:

Ha nem jönnék, akkor mindenkinek nyugodt és pihenős húsvéti ünnepeket kívánunk.
De azért benézek szerintem, talán péntek reggel.

Minden jót, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo nem ér bejelenteni kedden, hogy nem fogsz jönni csak pénteken :roll:
néha legalább köszönj be :wink:
Rugó de édes :lol: , nehogy megfázzon az aranyhalatok :lol:
Lillafüred szuper hely. A barlangok és a vízesés tuti elvarázsolná Rugót.
Kisvasúttal meg be tudnátok menni a várhoz és ott meg lehet lesznek lovagi játékok. Vagy valami :lol:

Irina de jó, hogy símán ment az átírás :D
A közművekkel nekünk se volt gond. Ellenben az autó biztosítással igen.
Már 3 alkalommal volt bent Z és íratta át a címet de megint nem ide küldték a csekket. A régi főbérlőnk meg ahelyett, hogy eljuttatná hozzánk (könnyedén megtehetné) összetépi és kidobja. Most megint rohangálhatok utána, hogy rendezni tudjuk :evil:

Viranka de jó :lol:
Akkor Báló repes az örömtől gondolom :lol:
Tényleg, jelentkeztél arra a munkára amiről beszéltünk?

Lányok, Pöti születése előtt összehozunk egy csajos délutánt?
Mozi + fagyi+ süti :oops: 8) csak mi. A pasik meg átmennének bébiszitterbe :D
Na???

Képzeljétek, Gréti éjjel kelt és szólt, anyuci pisilni kell. Pizsi, pelus le. Rá a bilire és tényleg :lol: Olyan büszke vagyok rá :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Talis képek nagyon jók, kár, hogy nem lehettünk ott :(

Móni, képzeld, Zsófi is pont most éjjel szólt, hogy pisilnie kell, és pisilt is :) Felnőnek ezek a gyerekek...

Most már igyekszem jönni :)
Vendég

Jó reggelt!

Hát az este 7ig voltunk kint megint, már jó, hogy világos van:-)

Egyébként nem egy egyszerű menet, mert Áron csak menne és menne :roll: de ugye még nem tud, x kör után meg már leszakad a derekam, babakocsiban csak séta céljával ül meg. De homokozik már ezerrel és áll szépen a homokozó mellett, érti, hogy nem ülhet le :D

Hű nagyon várom már, hogy induljon meg, akkor meg majd a nyomában lehetek, hogy nehogy elessen, szóval ez most kettes dilemma.

Péterke mindenben segiteni akar, locsol, lapátol, ás, veteményezik. Igaz 1 előre 2 hátra, de hagyom neki.

Vindo éjszaka meg reggel is van :!: Röpke 2 sor erejéig tessék bejelentkezni!

Móni ügyes Gréti:-) Nálunk nincsen éjszaka pisilés, este már nem iszik, igy kibirja reggelig és nincsen gond:-) Meg persze pisil lefekvés előtt, ha kell ha nem. HA nem jön, azt mondja, anya elfogyott a pisi :shock:

Irina a 13. kerületi ügyfélszolgálatok tényleg jók, meg pozitiv tapasztalatom van a 14 és 15. ben is. A többiben én nem voltam.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!
Irina!
Én ugyan társulnék hozzád. Valami hasonló módszerrel (illetve nem módszerrel) próbálkozom én is. Csakhát hiányzik az a bizonyos fakírság :wink: :lol: nálam is. De lehet, együtt menne. Nekem gyorsban le kellene fogynom minimum 10 kilót. Ha jól csinálná az ember, az 2és fél, 3 hónap. Mire bikinit kell felvenni, le is menne. Ha belegondol az ember, mi az a 3 hónap, az utána következő "boldogságért"!! Csak amikor eljön az első nap estéje, és érzem, hogy kellene egy kis csoki.... :oops: :evil:

Heni!
Nálunk is ez megy a kertben. Botond mindenben benne van. Kijelöltem neki egy kis részt. Oda fog ültetni mindenből, amit mi is ültetünk. Az lesz a saját kertje. :lol:
Nagyon édesek a fiúk a képen.

Ildikó
KépKépKép
sense4

SEnse , Irina én is csatlakozom, én is csak egy 10 est szeretnék, de most már nagyon! Nálam még Áron szopizik 3x is egy nap, de nem hiszem, hogy ez most nagyon a szopi rovására menne, itt inkább már a cicizésen van a hangsúly :? Nálam a nasi elhagyása módszer volna az első lépés :roll: napi 3xi étkezésre áttérve :roll:

Sense Lotti már rendesen jár?

Heni
KépKép
heni81

naposabbat :)

nekem is kellen fogyni,de leginkább hasról(minden ide jön fel :evil: ) kb 5-6 kg-t :) s a csoki :) :) tegnap Mírával kb. 3 perc alatt bevágtunk 1táblát :oops: :oops: anyja lánya :)

Irina!
na végre vmi pozítiv élmény lakással kapcsolatban :) :)

tényleg talira pogit és sütit ki csinálta? mert az is olyan fincsi volt :) :)

tegnap du. itt volt Míra szerelme Milán :) Bálint is élvezte :) akkorákat röhögött :) no azért volt hiszti(kemény 1 órát aludt du.) este itt vacsiztak,n9kor mentek el M. annyira fel volt pörögve alig tudott elaludni :) reggel meg felkelteni kissé nehézkes volt :)

Panndi!
jó a vonalzód :) :) olyan jó látni :)

Juba!
hogy vagytok?

Heni!
még emlékszem B. ezen időszakáról :) én is alig vártam h. menjen,mert már hulla voltam az állandó kézfogástól hajolgatástól :) fiúk nagyon édesek :) megyünk hozzátok is talira :)

KépKép
viranka

Sok sikert a fogyókúrához csajok :lol:

Heni lehet pont a szülinapján fog Áron elindulni :lol:
nagy buli lesz nálatok 2 hét múlva?
A kertben cicus is folyton segít :lol:
Ő is ás, ültet, locsol :D
Semmiből se akar kimaradni :D

Viranka vigyázz Mírára, még a végén idő előtt elviszik a háztól :wink: :lol:

Panndi Zsófi is ügyes :D
Szuper a harmadik vonalzód :lol:
volt már szívhang kukucs?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na csak gyorsan bejelentkezem.

Kipihentem magam, már jobban vagyok. Azért a képeken felfedeztem magam, a tiramisu-on ott volt az ujjam, az egyiken meg hátulról a fél oldalam. Apa azonban elég sok fotón szerepelt. 8)
Félt a talitól, de még tegnap is azt mondta, szuper volt, minden pillanata megérte! Az a sok jókedvű gyerek és szülő! :D :D :D
Amennyit én is érzékeltem, az szuper volt.

Viranka! A pogit és sütit anyukám csinálta! :D
Egyébként Míra a konyhában bevágott egy banánt, és a pilóta piskótát is szépen tolta befele. 8)

Fogyókúra: Lehet, én belevágok valami rendelősbe. 13 kilót kellene leadnom. Muszáj egyrészt mert nem érzem így túl jól magam, másrészt a térdem megérzi meccseken. :(

Csajos délután: Jessz! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!
Örülök, hogy a közműátíratás ilyen simán ment! Csak haladtok szépen előre!

Heni, Sense!
Nagyon ügyesek lehetnek a kis veteményezők! :)
Mi egy tálba ültettünk búzamagot, h húsvétra legyen valami szép zöldünk. Mindketten nagyon lelkesen szórták a magokat. Azóta már kb 15 cm-es búzánk van! :)

Mesi!
Hűha, a bulin ezek szerint Te inkább a konyhában ügyködtél? Elhiszem, h így azért fárasztó volt, de a lényeg, h mindenki jól érezte magát!

Móni, Panndi!
Gratula az éjeli pisikéhez! :)

Vindo!
Sűrű heted lesz! Azért várunk! :wink:
Rugó és az aranyhal! :)

Csajos délután: jó lenne!

Tegnap voltunk ovi nyíltnapon. Úgy vettem észre, h gyermekeimnek legjobban a mosdóhelyiség jött be. Mindketten pisiltek, kezetmostak. :wink:
Ja és Zsuzsu tegnap nem aludt délben, este f 9-ig simán bírta. Ma szerencsére már alvás van... :wink:

Kép
gica1

Halihó,

még alszanak, bár Áron nem akart az ágyában aludni :? most hogy beteg, megint rászokott a hintára :roll: hát sajna nagyon jól alszik benne :roll:

A szülinapi ajándéka ez lesz:
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-7255.html

nagy bulit nem tervezek :roll:

Voltunk kint d.e is, meg majd remélem ébredés után is kijutunk, mert nagyon esőre áll az idő :roll: .
Holnaptól jön állitólag a hidegfront :roll: olyan áradt vagyok, vagy inkább nyomi. Ez biztos a front teszi, mert aludtam éjszaka :roll:

Péterke egyre okosabb, de napról napra veszek rajta észre új dolgokat. Olyan érdekes, hogy most már tudja , hogy valami mögött is lehet valami.

Vagy vasárnap veszekedtem apára, erre Péterke közölte, hogy anya buta
:shock: szóval nem szabad veszekedni :roll: :oops:

Délutáni alvást is tudja mikor van, már néha előre kéri ő a párnáját.Egy mukk nélkül alszik el egyedül.

Kis imádnivaló, kis nyugodt gyerek.

NA Áron kis hisztizsák lett, nagyon akaratos, megfesziti, öldre vágja magát. De hagyom a fenébe. De, tegnap feljöttünk a teraszra és betettem a bébikompba, na akkora orditásba kezdett, hogy a szomszéd megkérdezte mi a baj, anyukád megvert :shock: :shock: :shock: csak lestem. :

Heni
KépKép
heni81

Heni miért nem mondtad, hogy persze. Naponta többször is, azért ilyen boldogok és kiegyensúlyozottak a gyermekeim :)
Nem semmi szomszédasszony, amúgy mindenki magából indul ki. Lehet Ő néha megverte a gyermekét :roll:
jó kis járgányt kap a nagyfiú :lol:

Mesi gyorsan átnéztem a képeket és bakker, tényleg csak részletekben látszol :shock:
kellet neked annyit rohangálni :lol:
de ennék most is tiramisut, vagy a Viranka féle somlóit :roll: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?