A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mazska, a Dechatlonban 35 ezerért, volt egy olcsóbb típus is, de mindkettőt felpróbáltuk és az kényelmetlenebb volt. Végül Verocsék is pont ilyet vettek, ha jártok arra, akkor náluk talán ki is tudnátok próbálni...vagy hát a Dechatlon is olyan, hogy ott is bele lehet nyugodtan ültetni....

Ő az:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8090161-67784931/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.03.29 14:31-kor.

<
sziszka78
Tolna

Manci neked akartam még írni, hogy nagyon jó lett az új vonalzód :)

<
sziszka78
Tolna

Isten hozott Petike! Ügyesek voltatok anyával! Ez a király szülés, mit vajúdni hosszú órákig, rögtön a lényegre térni! Olyan szuper! :)

Más: ma délelött meglátogattam azt a nagyon idös nagyon távolról rokon nénit és bögve jöttem haza. Jó, hogy ha az ember terhes, szentimentális, na de ennyire!? Nagyon átéreztem a helyzetét: egy nem demenciás, teljesen tiszta gondolkodású 90 sok éves agy, mely napi bontásban éli meg a saját hordozójának és csomagolásának, a testnek romlását, bomlását. Nagyon jót beszélgettünk, én nagyon szeretem öt, mert egy kedves és értelmes lény, csak hát a teste gyenge... Ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy valyh mi lesz velünk, ha mi is ebbe a korba érünk!?

Mentem, mert millió és egy dolgom van, csak nem nagyon akaródzik semmit se csinálni.

Sziszka 8-án Pécsre megyünk, be tudnánk titeket is ütemezni akkorra?

Puszedli: én
maass

Barbi, persze, csak úgy ütemezz, hogy tudjatok időzni is, ne rohanjatok...mondjuk visszafelé vagy ilyesmi....

<
sziszka78
Tolna

Mazska: A szállás tippeket megadhatnád Annának is, mert ők is készülnek a Bükkbe.

Julcsi és Peti Isten éltessen benneteket sokáig erőben egészségben. Sok boldogságot kívánunk és hosszú egészségben gazdag életet.

Sziszka: A Gyes bekövetkeztével, állapotom válságos helyzetére próbálok valami megoldást találni és arról szerettem volna ötletet, véleményt kérni. nagyon jó a homokozó.Hol készítettétek?

Zsófi:Örülök, hogy jobban vagytok,vagy. Apró zsófiról nem tudsz valamit?

Én neki láttam a tavaszi nagytakarításnak. Ablakmosás,pókhálózás,porszívózás,... stb.
feluca
Mezőszemere

mádok itthon lenni,
férjecském már most hiányzik :cry: de Zsiga ma is 12től 15ig aludt Zoával imádják egymást .annak a lánynak olyan világtó kék szemei vannak..beszarás!
Szisz van egy javaslatom, akkor gyorsan hozzátok össze kislegényt lánykánknak :wink: jó ez a teória :lol: :cry: :lol: teszteltem egyébként nega..szóval április!

most ennyi bocsi

PETINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

MEcsi menjetek le mamihoz hogy tudj pihenni! kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon nagyon gratulálok Julcsiéknak a kis Petihez!
Sok tejcsit és jó babázást!

Zsófi!

Jó h már jobban vagytok!

És Barbi örülök h ti is otthon a kórházból.

Boni, sajnálom ami történt, de jó jel h sikerült, áprilisban hajrá megint. És tök jó h Zsigi ennyire szereti Zoét.

Mecsi!

Nem semmi ez a fogyás, szegény Columbine Ági jut eszembe, ő hányt ennyit és fogyott a terhesség elején...
Kitartást neked...hogy a pozitívat nézzük a rosszban, te is tuti beleférsz majd a ruháidba szülés után, mint anno Ági :wink:

Mira baba is egy tündér, gratulálok hozzá!!!

Mi megint betegen, szombaton voltunk az eleven park játszóházban, Noel imádta, csak kár h benyaltunk vmit...most folyik a kispasim orra, tüsszög, éjjel óránként ébredt...

Emma annyira tünemény ezen a képen, hiába a "színválasztás" :lol:

Én meg akkor felteszek két képet az új frizkós Nonóról, kicsit bénák, de nem akarta h lefotózzam...mostanában kezdi nálunk is h ezt nem azt nem...
Kép Új frizurás Noel

Kép Komoly nagyfiú már

pöttömpanni

Szisz!

Utólag is Boldog Málnus napot :oops:
Teljesen kiment a fejemből, és 25-én nem jártam nagyon erre...

Nagyon klassz a homokozótok. Nálunk sajna ebbe pici kertbe semmi nem fér...se hinta se homokozó.
Még szerencse h utca végén a játszótér.

Nálunk sajna a helyzet változatlan, szerintem hamarosan pesti lakosok leszünk Nonóval...akkor majd le sem tudtok vakarni.

Boni, jó pihit nektek, férjed nemsokára meglátogat titeket gondolom, szóval kitartást.

pöttömpanni

Sziasztok!

Nagyon szégyellem magam, ismét. Kereken 2 hónapja nem jelentkeztem, demég scak olvasni sem tudtam. Mentségemre legyen, hogy ma nagyréséz végigolvastam.

Először is !

Yuyu! Köszönöm a szülinapi köszöntést!!! Kedves vagy én meg gratulálok a kis Petihez...

Csandiról tudunk valamit ő sem jeletkezett 2 hónapja... az utolsó bejegyzése elég rossz. REmélem minden rendben. Vera esetleg Te?

Mecsi! Gratulálok és kitartást a kislakóhoz...

Késöbb majd rólunk is....
Vendég

Sziasztok!

Boldog Szülinapot PETIKE!!! :D :D
Sok sok puszit küldök Julcsinak is!

Sziszka,
Mikor is volt Málnus nap? Csak mert nincsen a naptárban...Sok boldogat neki utólag is! :wink:

Beleki,
Üdv újra itt! :)

Pöttöm,
Nagyon helyes kispasi Noel!! :wink:
Hogy hogy Pesti lakosok lesztek...?Csak nem? :(

Mecsi,
Szegény, nagyon rossz lehet! Tegnap este volt nekem is irtó hányingerem, még a fény is fájt, de szerencsére hamar abbamaradt. (nem, nem vagyok terhes...sztem):wink: Szóval elhiszem, hogy szenvedsz. Keksz vagy ilyesmi se segít?

Gabi,
Nagyon cukorfalat Mira!!

Kép
Kép
dia123

Mit akartam még.....

Ja, Zsóf,
Örülök, hogy nem kellet kórházba mennetek. Remélem azóta még jobban vagytok!!

Rólunk: Virágnak megint folyik az orra, bár nem vészes, de azért kell szívni. Remélem Húsvét előtt nem betegszik le.
Ja meg a nagyim (Virág egyetlen dédije) kórházban, súlyos tüdőgyulladás, beszéltem ma vele telefonon...aggódom érte...rossz érzésem van... :cry:

Kép
Kép
dia123

Julcsi gratulálunk a kis Petihez :D

Zsófi jó hogy nem kellett kórházba mennetek.Ha meggyógyultok nem lenne kedvetek egy kis Kopaszi gáthoz?És a többieknek?

Nonónak nagyon aranyos az új frizurája.Nekem nagyon tetszett hosszú hajjal,de gondolom elég macerás lehetett kezelni.

Szisz szuper a homokózotok saját gyártás vagy hol lehet kapni.Mi is most készülünk csináltatni,csak valami fedhető változat kellenne mert a szomszédban sok a macska.

Beleki Kata jó hogy jöttél.Milyen a munka?

Boni!Megérkezett mégegyszer köszönjük.Bence kisajátította szerinte Miku ugy se örülne neki annyira mint ő:)
vera
l.veronika

Sziszka, tényleg szuper az új homokozó és nagyon édes Málnus a képeken! Utólag is boldog névnapot neki, na meg Lackónak szülinapot és boldog házassági évfordulót!

Mecsi, sajnálom, kitartást, majd csak elmúlik már ez a rosszullét, én elég jól megúsztam szerencsére, de átérzem a helyzeted!

Pöttöm, nagyon aranyos a kispasid új frizurája, jól áll neki nagyon! ;)
Sajnálom, hogy nem javult nálatok a helyzet:(

Gabi, gyere csak, ahogy tudsz, Mira baba csodaszép nagylány már és micsoda méretekkel rendelkezik;)

Kata, üdv újra itt, remélem minden oké veletek? Hogy bírod a melót? Kristóf a bölcsit?

Zsófi, gyógyuljatok gyorsan, aztán jó lenne találkozni, ha van kedvetek?! Csavaroghatnánk sokat ebben a szuper időben!

sniky

na és akkor egy pár kép, mert már rég tettem fel:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

sniky

szisztok!

gratulálunk mi is Julcsiéknak! Jó egészséget és sok tejcit kívánunk!
(ma van Apukám szülinapja is, bár Ő 66 lett idén)
Képek nagyon jók!! milyen nagyok már a Törpék... :roll: :)

Boni sajnálom és egyben örülök,h áprilisban hajrázhattok újra!! Pihenj sokat Anyudéknál!

Mecsi sajnálom,h nem vagy jól, nem próbáltál homeos bogyeszt szedni rá? hátha? nekem is úgy ajánlották, de többféle van, nézz utána melyik kell Neked esetleg!

Zsófi örülök,h jól van Beni!!

Barbi haláli vagy!!Ti hol is tartotok, hányadik héten?

Mancibarbi jobbulást! Jöttök csütörtökön, most lesz a nyuszizás, azt hiszem. :oops:
Eltüntek sziasztok! :lol: -mondom ezt én aki szintén alig tud jönni...

Levim fogjuk rá meggyógyult, de még szívni kell a nóziát 1-2x naponta.

jövök remélem én is többet,de napközben lehetetlenség, hacsak Apa nincs itthon, estére meg jól elalszom én is. :lol:
pusszantás Mindnekinek!
makadu

Sziasztok!

Hú mennyi dicsértet zsebeltünk be :) A homokozót mi csináltuk, vettünk 8 2 méteres rönköt, abból lett. A boltban kaphatók csak egy méterszer egy méteresek általában, szerintem az elég kicsi, főleg. ha mellé akarunk mi is kuporodni. Én arra gondoltam, hogy valami funér lemezzel letakarjuk, bár nekünk csak télen kell majd, itt közel-távol nincs macska szerencsére, a kutyának pedig kétszer elmondtam, hogy nem szabad, azóta nem megy bele :D

Pöttöm, sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok otthon, viszont nagyon szuper lett Nonó új frizurája, nagyon helyes kispasi :) Pesten van hova költöznöd? vagy hogy lesz most? Nektek is jobbulást!

Málna nap 25.-én van/volt, és nincs bent a naptárban :)

Luca, így már rémlik, de ötletem sajnos nekem sincs, pedig én is belelépek ebbe a cipőbe hamarosan...

Boni, részemről tökéletes a terv, hajrá ;

Kata, üdv újra itt. Jó hallani rólatok! Remélem lesz időd jönni részletesebben is! Csandival beszéltem néhány napja telefonon, amikor úgy volt, hogy jövünk Pestre, jól vannak mindannyian, már csak 5 hét van neki :)

Niki, te is szuper képeket hoztál. Málna is pont így alszik még most is, és én is annyira imádom ilyenkor! Barnus is nagy legény már, kefirt eszik? A pocakod pedig nagyon formás :D Köszönjük a képeket!

Dia, sajnálom a náthát, remélem nem lesztek betegek! Tudom, hogy 100 X írtam már, de nekünk az Allium Cepa 2 nap alatt elmulasztja a náthát! Nagyidnak pedig nagyom gyors gyógyulást!

Verocs, el is felejtettem említeni, hogy a nyaralás után voltunk Ábrahámhegyen, azaz az összes környékbeli falut bejártuk alkalmas tanyának való helyet keresve :) Lehet, hogy csuklottatok :D Mikor költöztök le? Nekem lenne kedven Kopaszizni, csak hát nem tudom mikor jövünk legközelebb. Ti nem jöttök erre 8.-án?

CsengeAndi, Panna, ti is jól eltűntetek!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, igen:) a kaukázusi kefír a kedvence mostanában, na meg a kakaó:)
nagyon ügyesek vagytok a homokozóval! én rendelnék is tőletek egy ilyet, ha lenne hova rakni, de sajnos nincs:((

Dia, nagyidnak jobbulást kívánok én is!

megyek aludni, Barnus nemrég dőlt ki... jó éjt lányok!

sniky

Azért rendelést nem vállalunk :) Közelről nem teljesen tökéletes, de nekünk megfelel :D Ez pont ettől szuper, hogy mi küzdöttünk vele :)

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!Lassan elkezdünk hétvégén lejárni,aztán ha vége a sulinak elmegyünk nyaralni és utána már szeptemberig lent leszünk:)
Találtatok tanyának valót?
Mi lesz nálatok 8-án lemaradtam?

Niki jók a fényképek!
l.veronika

Jó reggelt!

Vera: Barbiék jönnek hozzánk, és természetesen bárkit szívesen látunk, akinek lenne kedve csatlakozni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

jó reggelt!

már elolvastam korábban a hsz-eket, csak írni nem volt időm, mert mentünk vissza dokinénihez az utcsó kontrollra! ;) szerencsére mindent rendben talált, az antibiót még szerdáig szedni kell, de végre túlvagyunk a nehezén!

Vera, Niki, szívesen mennénk bárhova, ha végre meggyógyulnánk teljesen! ;) de szervezünk már valamit!!!

azt hittem, hogy Julcsi párja tud hozni tegnap este fotót, de sajna erre még várnunk kell :S

jajj, lányok. annyira nyomja valami a lelkem, de olyan nehéz beszélni róla... na. majd talán pár nap múlva! pedig olyan jó lenne kiírni magamból!

Niki, nagyon jók Barnus fotói, na meg a pocakod is nagyon szép!!!

Boni, sajnálom, de tényleg örülök, hogy ilyen klasszul állsz hozzá! na meg, hogy magától megoldódott a kérdés, így talán inszemre sem kell mennetek, bár az a tuti gondolom! na. majd áprilisban összehozzátok Sziszkáékkal együtt!

Pöttöm, merre költöztök Pesten? ha költöztök? Nonó új frizkója nagyon vagány, és tényleg olyan nagyfiús lett tőle!!! imádnivaló!

Luca, annyit tudok Aprooékról, hogy jól vannak, csak most sokminden összejött, ha rendeződnek, akkor jön majd!

Dia, jobbulást nektek!!! remélem, hogy semmi komoly ez a rosszullét... inkább legyen baba! :P

na megyek, mert a kis bűzbombám itt trónol mellettem! már készen vagyok tőle :D

szép napot mindenkinek!

sophie27

Sziasztok!
Vera, konkrétan nem találtuk meg, de igazából azon a részen szinte bármelyik jöhetne :) Kifejezetten tetszett Kővágóörs és Salföld.

Zsófi, ha attól jobban érzed magad akkor írd csak ki magadból!

Megyünk csavargunk tovább, már fel is ébredt Málnus!

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, egyenlőre minden rendben :)

Szisz,
Elfejtettem megdicsérni Málnus, nagyon édeske! Húú, mennyi homokot rendeltetek? Honnan és kb mennyiért? Csak azért, mert mi most készülünk rendelni, saccra 150kg fog kelleni a teknőc homokozóba.

Zsóf,
Örülök, hogy minden rendben!! :)
Mi baj? remélem jól vagy!

Boni,
Sajnálom, de fel a fejjel! :wink:

Sniky,
Nagyon vagány Barnus, és te is nagyon csini vagy a pociddal! :wink:

Aproo is nagyon el van tűnve....hol vagy?? tessék előbújni! :D

Kép
Kép
dia123

Sziszka!nekünk is Salföld a kedvenc(de ott duplája az ingatlanár)és Kékkút.
Egyébként az a tanya amit meséltünk az Salföld mellett van,ha jöttök akkor megmutatjuk:)
l.veronika

Nagyon jók a Barnus és Nono képek! Niki milyen csini a pocakod! Nagyon jól nézel ki!

Makadu: félidö, pont ma betöltött 20. hét... :)
Holnap indulás elött lesz a nagy uh-m, már alig várom!

Ki szervezi a pesti topik talit vagy nem is lesz, mert érdeklödés hiányában elmarad? Húsvét hétfö után bármi jó, illetve a 8-a nem, az a sziszkás nap. Tehát kedd-szerda-péntek. Szombatot nem merem mondani, mert szerintem akkor fordulunk, hogy ne a legnagyobb dugóba kelljen visszaverekedni magunkat.

Ma voltam egyébként a katasztrofális barátnömmel shoppingolni. Én jól jöttem ki a dologból, mert amit kerestem, azt nem találtam. :(
Na jó, nem egészen igaz, vettem Eninek húsvétra a H&M-ben egy nyári ruhát, aminek biztos nagyon fog örülni! Terhescuccokra nem sikerült szert tennem, de olyan sok cuki kislány rucit láttam, hogy majdnem beleörültem! Csak tudnám már a baba nemét! :)
Ja a barátnömmel tegnap értekeztünk a legjobb barátnöjéröl, aki talán mégse az, de öt jóval régebb óta ismeri, mint engem. Szerinte én bírom a kritikát és velem bármiröl lehet beszélni, stb. Szóval jó fej vagyok és híresen toleráns mások bogaraival szemben, ajánlom magamat! :) :) :)
Meg azt is mondta, hogy mellettem nem kell se rádió, se tv, hanem bekapcsol engem és élvezi az anekdótáim. :)

Mecsi jobbulást! Taszári buli lesz vagy inkább a boával barátkozol mostanság?

Na mi maradt még érdemben?

Nem árultátok el a titkot, hogy ki a pestimrei vagy pestlörinci köztetek?

Megyek, mert hemzseg a nép. Eninek fájt eddig a hasa és szükölt a fájdalomtól, mert szorulása van. Idöközben a beadott paraffinolaj meghozta az ihletét. :)

Tényleg leléptem, puszi: én

Imádkozzatok, hogy az autó is úgy akarja, hogy megyünk tavaszolni! :)
online majdnem mindig elérhetö vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Barbi, jó utat nektek, és előtte hajrá kukucskálás :) Nagyon kíváncsi vagyok már a nemére, te hogy érzed? Meg mernéd tippelni a nemét?
Az ittenit megpróbálom én leszervezni, bár Julcsi egyéb okok miatt kiiktatta magát,de a többieket megpróbálom összeszervezni.

Addig megelőlegezve: Panna, Koadri, Binyek..Árpilis 8.-án tali nálunk!

CsengeAndi, Zsófi, Verocs, Apró, Niki, Anna, Szuszu...és akinek lenne még kedve kipróbálni az új homokozónkat...mindenkit szeretettel várunk. Aki jönne, de kifelejtettem, az szóljon bátran, szép az idő, nagy a ház, jó sokan elférünk!

Én ma beszereztem néhány jó képű fát (mandula, alma, őszibarack, körte) el is ültettük, szóval ha a kutyánk is úgy akarja, akkor egy-két év és már terem is.

Dia, a homokot mi itt vettük Tolnán, 1 m3 volt 4000 ft, de ebben már a fuvar költség is benne van. Óriási a mennyiség, nem is tudom mit kezdjünk vele, mert azt mondják a fiúk, hogy építkezni nem jó a sárga homok, viszont homokozni meg nem jó a szürke....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vera, neked akartam még írni, hogy ha minden úgy megy ahogy tervezzük, akkor június végén mi is elmegyünk. Szóval azt a csavargós Balcsis hetet még előtte kellene összehozni. Közben mondja Lackó, hogy összekevertem Kékkutat Kővágóörssel, és az utóbbi volt az a nagyon szuper, ahogy volt minden (iskola, óvoda, orvos...nekem nagyjából ezek a szempontok) és közben csodaszép volt maga a falu is.
Bár biztos jövünk majd közben is haza, majd összehozzuk.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz,
Azt látod nem tudom, hogy sárga vagy szürke az a homok, ami végül megrendeltem, de úgy van hirdetve, hogy apró szemcsés homok és hogy homokozóba tökéletes. Remélem is, mert 500kg-ot rendeltem (amit persze itt a lakótelepen 4 felé osztunk, így spórolva a szállítási ktsgben).

Kép
Kép
dia123

Sziszka!
Nekünk sajnos a 8-a nem jó.
Viszont ha június végén mentek akkor májusban kellenne megejteni a csavargást.Tamás május első hétvégéjén vizitúrázik a többi hétvége még szabad.Ha holnap hazajön azért egyeztetek vele:)
Kövágóörs is csodaszép hely és tényleg központibb hely.Amúgy Tapolca 15 perc és ott van minden.Káptalantótiban van vasárnaponként piac ahol helyi termelők árulak,van külön játszó sarok gyerekeknek és közben zenélnek.(legutóbb pl.Gryllus )olyan híre van hogy már 3 focipályányi területet kellett parkolásra kijelölni.
l.veronika

Verocs :)

Ott is jártunk, tótiban :) Jó, hogy ilyen barátaink vannak, sok hasznos infót tudunk meg :) Ha meg lesz a hétvége, akkor egyeztettek a szomszéd bácsival is? Nekünk jó a május...de akkor csak egy hétvége? Na ez elég off, azt hiszem inkább mailben beszéjük meg :D

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt mindenkinek!

Egy kis reggeli meglepetés :)

Hingl Peti :D

Kép

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nagyon aranyos a kis Peti... :)

Mi a homokot 50 kg-os zsákban vettük 250 Ft és építőanyag telepen lehet venni, bányahomok, állítólag ez a legtisztább, így homokozósnak árulják. A mi kagylónkba 50 kg elég volt, de van tartalékunk, mert Kisdedünk előszeretettel kihordja belőle. :)

Egy taliban én is benne lennék itt PEsten, de a szerda-csütörtök és péntek délelőtt nem jó...

MAkadu! JAnuár vége óta dolgozom és Kristóf azóta bölcsis. Nagyon szereti , most beteg először :( mázli... eddig megúsztuk, de ez is az oltás gyengítése miatt van. Én is belerázódtam, sőt élvezem, jófejek a kollégák, 4 pasival ülők együtt, egészen el vagyok kényesztetve, de most örülök, hogy holnap nem megyek, mert 1-je !!! Kitudja mire készültek...
Vendég

Kristóf meg már kész nagyfiú.

82 cm és 9850 gramm, 18 foga van.

Már elkezdett beszélni, mindent megért és válaszol. Elkezdte modani, az oda, szívesen, azt, ... szavakat. Most tanul motorozni, imád homokozni, szeret még a Duna parton kavicsot dobálni ...

Mi is voltunk már fodrásznál, most olyan "rosszfiús" az arca, mert egészen rövidre vágtuk. Remélem sikerül képet beszúrnom.
Vendég

Sziasztok!

Sziszka! Köszi a vonalzós dícséretet! :D

Nonó új frizurája nagyon vagány!
Pöttöm sajnálom, hogy nem javult a helyzet! :(

Dia! Sajnálom dédit, remélem nem lesz semmi komoly!

Niki! Jók a képek, szép a pocak, lassan te is szülsz már! Olyan vékonyka vagy, nem sokat híztál, ugye?
Tök jó, hogy Barus így megeszi a tejtermékeket, nálunk még mindig nem hajlandó se kakaót, se tejet inni, de még a tejbedarát sem eszi meg. Sajtot magába vagy a vacsihoz, azt ennyi a tejtermék. :?

Kitti! Megyünk holnap és igen, nyuszizás lesz, na meg kíváncsi leszek a képekre is. Gergő végig mosolyogta az egészet, tündéri volt :lol:

Zsófi! Ugye nincs semmi baj? Ha nyomja a lelked valami, szerintem nyugodtan kiírhatod magadból, hátha jobb lesz. :roll:

Mennyire édes Peti, Szisz, köszi, hogy feldobtad a képet!

Kata! Nem sikerült a képet feltölteni, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk arra a rosszfiús arcra.

Én pedig megmutatom nektek a kész teraszt, szerintem annyira jó lett, olyan kis mézeskalácsos, kuckós, mindig ilyenről álmodtam :lol:

Na és Gergőről is, mert régen tettem fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Peti nagyon édes, milyen sima a kis arca! Julcsi, nagyon gratulálok!

Barbi, ha itt lesztek, és van kedvetek a Városligetben sétálni, állatkertezni, vagy beülni egy sörre a Pántlikába vagy Vagonba (kiülős helyek a ligetben), szóljatok! Nekünk kedd és szerda jó valószínűleg, és inkább délelőtt. Többiek, nektek is szól :)

Vera, Sziszka: mi is imádjuk azt a környéket, Salföld tényleg szuper hely, ott van az a kolostorrom is. A Szentbékkállai kőtengert ismeritek? Mi egyébként Szigligeten szoktunk nyaralni, és a Szent-György hegy bazaltorgonáinál kirándulunk.

Sziszka, köszi a meghívást, de valószínűleg aznap megyünk Piliscsabára. Ha mégsem, és valakihez beférünk, örömmel mennénk! Emma imád homokozni :)

Zsófi, Emma azért bömbizik a bringás sisak feladásakor, de ha már rajta van, nem zavarja. Most, hogy melegebb van, és többet bringázunk, kezd hozzászokni. Pláne, ha látja, hogy rajtunk is van.

Nonó, Barnus és Gergő is nagyon aranyos, mind olyan nagyfiús lett.
Emmáról most egy ideig nem teszek fel képet, mert 8 napon túl gyógyuló motoros balesetet szenvedett, orrán karcolások, alatta jókora seb, a homlokán meg dudor. A játszótéren ezzel viszont kivívta a nagyok elismerését is :)

sushy

Sziasztok!

Még élünk... :lol:

Sajna Levi benyalt vmit, sztem tőlem, mert én kezdtem, de neki hirtelen lett 39 fok fölötti láza persze múlt hét csüt. Pénteken még nem látott semmit a dokinő, nem is kaptunk semmit, de szombatra annyira rossz lett, hogy már csak cicahangon, csukott szemmel sírt szegénykém.
Szóval majdnem mi is kórházaztunk egyet, de előtte antibiot saját recire elkezdtük. Ez ment 4 napig, mostanra már láztalan szerencsére és bűnrossz, aminek kivételesen örülök.
Mindketten fulladunk még rendesen, de már sokkal jobb a helyzet!
Tegnap már téligumit cserélt apósoméknál, hát, én még ilyen koszos gyereket nem láttam, de az a fej! Meg ahogy magyarázta hogyan kell utána nekem...persze minden gumit végigcsókolt kb. de annyira odavolt, hogy öröm volt nézni!

Emellett minden napra jut ezer dolog, csak két oldat írtam tele hogy miket kell még megcsinálnunk.

Valószínű, belevágunk a füriszobába is, ami miatt költöznünk kell egy időre. Péter nyáron akarta, de mondtam, hogy harmincx hetesen már nem tudok utána malterport vakarni a falakról, tehát minél előbb kellene.
Közben ugye itt a kert, ezer teendő, de a tűzhely már kész! És a gyerekszoba dekor is! Haladunk, majd hozok képet, de ezer éve nem fotóztam semmit, gyakorlatilag csak este zuhanunk be az ágyba, addig erőltetett menet vmi azt súgja, hogy most kell, mert el leszek tiltva később! :roll:

Képek szuperek, nem is merem felsorolni, mert csak kihagynék vkit. Pocakos, újfrizkós, csak úgy képek is!
Emma arcocskájának jobbulást!

Meg a betegeknek is!

Pöttöm, nagyon sajnálom a dolgot! Hova költöztök? És miért Ti???

Zsófi, mi a baj?

Szisz, köszönjük, de nem tudom, hogy alakul a jövő hét. Várom a füriszobást, meg akkor már apa sincs szabin, szóval nehezen jutnánk le már, de nem zárom ki teljesen.
Szupi az új homokozó!
Amúgy a játszótérhez mennyi volt a faanyag és honnan szereztétek? Az is rönk? Mert mi most abban gondolkozunk, hogy összedobjuk szüli, név napokra, stb....És a hozzá való tappancsokat, stb....?

És persze nem utolsósorban: Peti nagyon nagyon szép baba, Julcsi, büszke mami lehetsz és grat!

Na, mennem kell mert ma is megyünk el itthonról....

Nyáron mi kétszer is lenn leszünk É-Balatonon ha minden igaz, olyan jó lenne talizni ott is. Örvényes, Csopak, Tihany a célpont, ha Isten is úgy akarja. És a veszprémi kórház.... :oops: :roll: :) Tényleg, szült ott vki?????Tapasztalatok?????

Juj, a fiúk ölik egymást....

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Anna jobbulást a kis sebesültnek:)Ismerjük mindkét helyet nekünk a Tóti hegy a kedvencünk nem annyira ismert de onnan a legyszebb a panoráma(360-os)
Geoládát nem szoktatok keresni?

Aproo jó hogy jöttél nagyon kiváncsi vagyok a gyerekszoba dekorrodra.

Gergő nagyon helyes nagyfiú lett:)
l.veronika

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, mert nagyon stresszben vagyok! Pakolni, várni a dugó végét, hogy végre elindulhassunk, mert ugye annak nem sok teteje van, ha éppen ráálltunk az autópályára és szó szerint állunk...

Megjártam a dokit, vittem a gyerekeket is mozizni, de ma nagyon nem jó napot fogtam ki, mert az egész praxisban vibrált a levegö a feszültségtöl, sehol egy mosoly, mindenki moros, dokit is beleértve. Mondjuk amúgy se egy szívélyes típus és nem túl gyerekbarát, de ez a mai az eddigi csúcs volt. Nem magyarázott vagy mutatott semmit meg a bámészkodó gyerekeimnek a házimoziból, de azért valamit maguktól is kivettek és annak örültek. :) Mindene megvan, s ez a lényeg!

Kaptunk egy szép kis profilos képet, aztán szevasz. Na meg a lényeg: kérdezte, hogy a lábakhoz van-e még kérdésem. Mondtam, hogy a lábakhoz nem, csak a közükhöz. Rákeresett és egy olyan pozíciót választott, ami laikusnak biztos lányt mondott volna, de engem nem húzott be a csöbe. Kérdezte, hogy én minek nézem? Mondtam, hogy látni véltem a másik dimenzióban még egy kis aggregátot, ami arra ad következtetni, hogy hiába akar beetetni, hogy kislány, mert nem az, hanem 100 %-osan kisfickó. Hát így is lett. Jól meglepödtem! Ennyit a megérzésekröl... Mondjuk az elején mondtam is a páromnak, hogy vagy kislány, vagy egy lányosan viselkedö kisgúnár, hát utóbbi nyert. :)

Mentem pakolni, csápolok, ha újra online vagyok.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Aproo- a Juli szűlt most legutóbb a veszprémi kórházban. Ha elérhetőség kell, megírom priviben.

Julcsi-Tényleg nagyon szép Peti baba és ebből a nézetből leginkább a szájuk egyforma a két gyerkőcnek, de jó lenne egy hasonló koru képet látni Enikőről, hogy összemérhető legyen a hasonlóság,vagy külömbség. Na ezt most aztán jól megaszondtam. Ennél körülményesebben nem is fogalmazhattam volna.

Sziszka- Nekem az lenne a kérdésem, hogy ti kezeltétek le a fát a homokozóhoz és ha igen akkor mivel?

manci barbi- nagyon sármos fiú Gergő. Igazi szívtipró lesz belölle. A Teraszotok pedig tényleg nagyon szép.

Veronika- köszönöm a privit+ az ötleteket.

Alma szépen gyógyul, csak hajnalban kel fel már legalább 4 napja és vagy egy órán keresztül küzd mire vissza tud aludni. Ez annyira nem jó nekem, de majd csak túlélem valahogy. Ma eldugdostuk a lilahagymát és megpucoltam egy pár ablakot. Még vár rám egy rakat mosogatni való, meg pakolni való. Itt időzik nálunk a 11éves húgom és felette is anyáskodnom kell. tegnap például megjártuk a fogászatot,aminek az lett a következménye, hogy fel kellett vágni az ínyét, mert a 7foga nem tudott rendesen kibújni. Alma nagyon oda van érte, szinte hisztériás rohamban tör ki, ha elmegy itthonról. A fogászaton is szolidalitást válalt vele. Talán még köztünk van ilyen függőségi viszony. Szegény Viki sokszor nem is tud vele mit kezdeni, de együtt altatunk, fürdetünk, sétálunk,...stb.
Holnap jön Alma kersztanyja és megyünk vissza a fogorvoshoz, megmutatni a sebet. Szóval van tenni való bőven.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Julcsi, nagyon gartulálok ehhez a gyönyörű fiúcskához!

Mecsi neked is a babához, remélem már jobban vagy.

Zsófi, Sziszka, köszi a hiányolást :) rá kellett jönnöm, hogy nekem nincs időm, energiám napi szintem követni és írni a fórumra, főleg mióta szép az idő és sokat vagyunk kint a szabadban.

Sziszka, nem tudom, hogy jövő csütörtökön el tudunk-e menni hozzátok, de rögtön tudatom veled, ha úgy alakul, hogy igen. Szívesen kipróbálnánk a homokozótokat :)

Zsombi nagyott nőtt, 13 kg, eleven kölök, mostanában kezd gagyarászni, egyre több szót mond. Teszek fel egy képet róla:

Kép
Vendég

jó reggelt!

köszi lányok! most még inkább magamban tartom, aztán hamarosan kiöntöm a lelkem! ;) okés! de nagyon köszönöm, hogy számíthatok rátok!!!

Julcsi, nagyon szép kisfiú Peti!!! Sziszka, köszi, hogy megosztottad velünk ezt a csodás fotót! tényleg. vajon hazamehettek már Julcsiék a kórházból? remélem, hogy semmi komplikáció nem akadt!

Manci, nagyon édesek Gergő fotói! annyira vagyán kisfickó! na, kedvet kaptam, én is teszek majd Beniről, mert a webalbumba se tettem már február óta...

és, hát a teraszotok!!! tényleg nagyon hangulatos lett! magatok csináltátok? vagy szakemberre bíztátok a dolgot?

Andi, helló itt! megértem, hogy nincs sok időd 2 gyerekkel fórumozni! de örülök, hogy adtál helyzetjelentést magatokról! szuper! Zsombi is nagyon édes, Beni is pont 13 kiló, csak ő 88 centi :shock: legalábbis a kórházban azt mérték pár hete! ;)

Barbi, jó utat! remélem, hogy találkozunk, bár Sziszkáékhoz nem biztos, hogy le tudunk jutni. elég képlékeny a húsvét utáni hetem, de remélem, hogy lesz pesti tali is, mondjuk a kopaszin, és akkor oda megpróbálunk bejutni mindenképpen! mondj egy napot és megszervezem, ha gondolod, csak nem tudom, hogy akkor melyik lenne nektek jó, meg délelőtt, vagy délután. ilyen apróságok érdekelnének... de szerintem a kopaszi mindenki által viszonylag jól megközelíthető hely! nem? (nem utolsó sorban, ingyenes a parkolás is, meg maga a hely is...)

Aproo, üdv újra itt! Levinek jobbulást! mondjuk a suprax-ot mi kereken 10 napig szedtük... :shock: :roll: :oops:

Anna, mennek a gyógypuszik a kis motoros balesetet szenvedett angyalkának! :) szerintem ezen minden gyerkőc át fog esni, bár mi eléggé le vagyunk maradva, mert Beni még csak most kezd ráérezni az ízére...

egyébként csak azért vagyok már most fent, mert a férjem kolléganője rendelt valami motyót innen Szszmiklósról, és én fogom átvenni... köszi! reggel 8ra ígérkezett a csajszi, eddig se híre, se hamva, pedig direkt felkeltem korábban! :twisted:

holnap apa szabin van, juhéjj!, elvileg ügyintézünk, csak nekem előtte még be kell ugranom egy vérvételre. de aztán piacozunk, meg babakocsit szereltetünk! :)

sophie27

Zsófi!A kopaszi gát mától(ápr.1)fizetős lett 300.-Ft/alkalom
l.veronika

Sziasztok!

Nagyon édes Peti baba, köszi Sziszka a fotót!!!

Szisz, köszönjük szépen a meghívást, szeretnénk mi is menni hozzátok csütörtökön, de majd még kiderül, hogy tudunk-e?! Andival beszéltem, ha el tudnak vinni, akkor ott a helyünk;) vagy ha esetleg ők nem, és máshoz beférnénk...?!

Barbi, nagyon jó utat nektek, ha Sziszkáéknál esetleg nem, akkor remélem máshol találkozunk, amíg itthon lesztek, nekünk is jó a Kopaszi, főleg, ha ilyen szép idő marad:)

Mancibarbi, nagyon édes Gergő, igazi nagyfiú már ő is, és nagyon kis csibész a mosolya!!! ;)

Emmácskának jobbulást kívánunk, igazi vagyány kis csajszi, ilyen komoly sérüléseket szerezni az ő korában.... neki még a monoklik is biztos jól állnak;) Te hogy vagy? hogy érzed magad? sokat ficánkol Muc2?

sniky

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak szinte kiköltöztünk az udvarra, és ott nincs netünk :D

Julcsiék talán ma már haza is jöhetnek, de legkésőbb holnap, Peti már ügyesen szopizik és nagyon szeretnének haza jönni végre :) Egyébként Eni pont ilyen volt, mindjárt keresek róla képet...
Remélem Julcsi nem haragszik meg... Kép

Szerintem nagyon hasonlítanak.

Kata hozzál te is új képet!

Manci, a kajlást, mintha Málnusról írtad volna, és ezen kívül meg csak húst és tésztát hajlandó enni....
Gergő azon első képen :lol: csodaszép! Igazi kis szívtipró lesz, ez a mosoly....

Luca, a homokozót is és a játszót is lepácoltuk, olyan páccal, amit simán csiszolás után rá lehet kenni.

Andi, nagyon jó lenne, ha el tudnátok jönni, nagyon várom a híreket! Zsombi tényleg nagyon nőtt, és mennyire más, mint Zéti, Ő inkább apa? Csak azért kérdem, mert apát nem ismerem! Nikiéket is hozzátok ám!

Emmának gyors gyógyulást :) Megnéztem a feltett képeket, nagyon nagy lány már ő is, és milyen ügyesen gyalogol már! Málnus nem hajlandó kézen fogva sétálni....

Beült a lányom a képbe, semmit nem látok a monitorból, elküldöm mielőtt eltűnik...

<
sziszka78
Tolna

ja, és Zalánnak utólag is nagyon boldog névnapot!!! ;)

sophie27

Rakok egy pár friss fotót az elmúlt napokból, mert nem tudok betelni velük:))

Kép azt hiszem ez a kép nem igényel magyarázatot:))

Kép teljes az összhang:)

Kép

Kép

Kép a nagy barátok:))

Kép

sniky

Niki, megint szuper fotókat hoztatok! és irigykedem ám piszkosul, hogy ilyen jó progikat szerveztek közösen! na majd talán jövő héten találkozunk, végre meggyógyultunk, meg talán az idő is kegyes lesz hozzánk, bár ki tudja! :S

sophie27

Köszönjük a kedves szavakat, Emma kis pofázmánya gyógyulgat, a sebe még csúnya, de a homlokdudor lelohadt :)

Niki - nagyon édesek a képek! Micsoda egyetértésben van Barnus Zorkával! Látom, itt már Emma nem rúg labdába... Az állatkerti képek is mucik Mikuval, legközelebb mi is megyünk!
Úgy emlékszem, te kérdezted a szoptatás/alvás kapcsolatot. Mintha még nem válaszoltam volna (bocs, a terhességtől kihagy az agyam). Szóval Emmánál nem volt összefüggés a jóllakottság és az alvás között, ő 2-3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát (akkor is, ha este alig szopizott). Ezt sosem értettem, de örültem neki.
Muc2 mozgolódik már, de nem nagyon, lusta, mint a nővére volt :)
Tegnap voltam dokinál, minden rendben, továbbra is 1 héttel kisebb az átlagnál, úgy tűnik, ezt végig tartani fogja. És továbbra sem mutatott fiúra utaló jeleket :)

Sziszka - Emma sem ilyen kedvesen kézen fogva sétálós, mint a képen. Kb. 2 hete dackorszakban van, kitépi a kezét, és elszalad, miközben azt kiabálja vigyorogva, hogy nemnemnem. Nála az elterelés működik, meg a varázsszó, a keksz. A kis haspók kajáért bármit megtesz.

Vera - sosem voltunk a Tóti hegyen! Legközelebb kipróbáljuk.

Julcsi - Remélem szerencsésen hazaértetek. Már nagyon várjuk, hogy jelentkezz!

sushy

Sziasztok!

Sushy,
Szegény Emma, puszi a bibieire! :) Én is mindig úgy félek, amikor Virág motorozik, mert sokszor kerül borulás közeli állapotban, de idáig megúszta. De hát azt sem lehet, hogy nem engedni neki....pláne hogy itt a lakóparkban mindenki motorozik, max elkunyizná más motorját és azzal menne.... :roll:

Niki,
Jajjjj de jó képek, nagyon tündériek! :wink:

Manci,
Nagyon huncutka Gergő! :) Szép lett a terasz! Az asztalt + székeket hol vettétek? Nagyon jól nézz ki és most készülünk mi is venni!

Csenge,
Jó, hogy ismét jöttél :) Nagyon helyes Zsombi! Akkor már lassan egy súlycsoportban van Virágal, ő is 13kg körül lehet.... :shock:

Kép
Kép
dia123

Jaj annyira mérges vagyok, ugye megrendeltem kedden Virág homokozójába való homokot amit Húsvétra fog megkapi, a pasi a telcsibe mondta, hogy péntekig simán kihozzák ,merre ma felhívom és azt mondja, hogy esélytelen hogy kihozzák húsvét előtt. :evil: Hiába mondtam neki, hogy ajándék lenne stb stb...Hát ekeztől sem rendelek még egyszer!!

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?