Suzy- Ez jóóóó, bügyürgeted a bimbidet, hihihi

Nekem olyan furán meg vannak dagadva a bimbó körül azok a mirigyek vagy mik

Bár gondolom ez normális, ez legyen a legnagyobb bajom

...Én is régen nagy Cola függő voltam, aztán mióta itt kint vagyunk leszoktam róla, de most nagyon kívánom

Ez gáz, mert bazi egészségtelen, tudom.....De előző héten is ittam egy pohárral, mondjuk gondolom ennyi mennyiségtől azért még nem lesz baj

Drukk a pénteki Uh-hoz++++A másik topikban írtam neked, hogy holnap a vezetés miatt nem leszek és azt hittem,hogy holnap mész UH-ra, de akkor így tárgytalan, mert tudok jönni kukkolni szerintem
Angyli- Párodnak csak egy szabadnapja van egy héten???

Hát az nem túl sok

Nagyon szabályos volt akkor most a ciklusod, maradjon is így
Szrityi- 2 hét és neked is konzi, gondolom már várod

Drukk a jó IR eredményhez!!++++
Vanili- Én nem tudom, nekem nem volt stimum, de úgy tudom, hogy bekavarhat a ciklusba, mivel azért elég sok hormont kap az ember lánya, legalább is én így gondolnám

De majd jönnek a csajok és megmondják!-...Most olvasom, hogy közben megjött, hurrráááá, ennek most örülünk
Ne is mondjátok csajok, nekem is ablakot kéne pucolni, már vagy 2 hete halogatom, de annyira retkesek már, mint valami putriban
Bri- Szerintem sem kicsi az a tüsző 11.cn-en, teljesen normális

Jó, hogy jöttél már aggódtunk érted, de gondoltam, hogy csak pörögsz otthon, ilyenkor én is mindig rohangálok, mindenkivel talizni akarok akivel csak lehet
Ancsu- Vasárnapi teszt simán mehet szerintem is, én szombaton teszteltem először és már az picit pozi volt, a vasárnapi meg már egyértelműen és nekem is hétfőn volt az inszem, úgyhogy hajrá, ugyanilyen szép teszteket kívánok neked tiszta szívemből!
Ancsyka- Drukk, hogy piri elkerüljön hosszú hónapokra
Gabi- Már 10-ik hétben vagy, aztaaaa

Nagyon jóóó, tényleg mikor lesz a kövi UH??
Csajok én megyek gyorsan takarítani, de most elosztom mára és péntekre a dolgot, nem egy napon fogom megcsinálni, nehogy úgy járjak, mint a múltkor

Pénteken meg már jönnek Anyuék, nagyon várom, úgyhogy én hétvégén nem leszek