Sziasztok,
Hildácska, már csak egy napot kell izgulni érted!

Meglátod most majd nagyon fog vigyorogni Apánk...
kriszto, kíváncsi vagyok nálatok is mi újság? Te most héyn hetes is vagy?
loreena, nagyon-nagoyn sajnálom, hogy most nem jött össze... Nehéz idők járnak rátok is...

De a te pozitív hozzáállásod hidd el sokat segít! Remélem após már jobban van! Tessék gyilkolni azokat a cisztákat!
szimba, ezek a fránya tüszők... Apánk mondja mindig, bonyolult ez a női rendszer... Nagyon szorítok, hogy végre április már éles legyen. Drága uram ma megy Kopához, majd tudosítok, hogy velünk mi lesz.
sajóék, merre jártok? Én most teljesen el is vesztettem a fonalat, hogy veletek akkor most mi újság? Lehet, hogy csak az én agyam hagy, de elmaradt most a kezdés?!
emerenc, most már igazolatlant kapsz!!!
Micike, te hogy vagy? Fülecskéd remélem már teljesen meggyógyult!
babátakaró, túl vagy már a telcsin? Ne aggódj, egyből Apánk veszi fel a telefont, és kapsz is egy időpontot! Ne halagosd, mert csak az idő megy... Valaki ajánlotta a keddet, tényleg az a legjobb nap, az egy kicsit "nyugisabb" neki is.
Zsuzska, pénteken meg is lesz az eredmény? Ez azt jelenti, hogy már áprilisban kezdhetsz?
Julcsikám, neked meg van bocsátva, ha ritkán jössz!!! Olyan kis ügyesek vagytok Szonjussal!
Nálunk nem tudom mi a helyzet... Elvileg mára vártam volna, de szerintem jó ha jövő hét vége felé lesz valami... Na mindegy, csak már kezdhessünk végre!
Szép napsütéses napot mindenkinek!