Sziasztok!
BOTOND MA FELÁLLT
Aztán meg f@szán elcsúszott (ennyit a csúszásgátlós zokniról

), és ordított, mint egy kismalac, én persze azonnal felkaptam, de közben párás szemmel nyomattam neki a húdejajdeügyesvagyédeskincsemjuhuuuuujuhuuuuu-t

.
Nálam ma megjött a várva várt vörös hadsereg

. És tényleg annyi, mint az oroszok

. Nesze nekem ciklus, én akartam

.
Tegnap kicsit elkiabáltam, ma megint taknyosabb vagyok, fáj a torkom, és ömlik rólam a víz

. Tököm kivan már ezzel!
Bocsássátok meg, ha vkire nem reagálok rendesen, de nem vagyok a topon

!
Bucus!
Sztem Lottusnak mostanra sokkal több dolgot kéne már ennie

. Ilyenkorra az anyatej már nem lehet a fő táplálék! Az szuperjó, hogy még sok tejed van, de hiába elég neki mennyiségre, tapértékben már nem. Sajnos ez a tej már nem tartalmazza azt, amire nekik szükségük van! Kell a sok vitamin, ásványi anyag, nyomelem, glutén és az energia!....stb. Bőven elég, ha csak a három főétkezésnél kap tejet, és én azt is úgy adnám, hogy reggelire csak tejcsi, ebédre főzi+tejcsi, vacsira pedig tejpép (vagy főzi), és a pancsi után még ráetetnék ciciből. Anyu már többször találkozott olyannal, hogy a jóhiszemű anyuka 8-10 hónaposan még mindig csak szoptatott szinte, és volt is elég tej, gyarapodott is a baba, csak jöttek szépen sorban a hiánybetegségek

. Az ember ezzel persze jót akar, de már nem ez a picúr érdeke

.
Ráadásul tényleg úgy tartják, hogy minél később vezeted be a különböző dolgokat az étrendjébe, annál nehezebb lesz. Nyilván vannak kivételek, de alapvetően ez általában tényleg így van.
Boo!
Igen, ez a hinta nagyon tuti találmány

. Köszönet érte Ancsurtinak, és Silliának

!
Orsi!
Engem a múltkor elkapott a lelkészünk a templomkertben (35 éves fiatal srác), és megkérdezte mikor jön a következő. Meg a többi..

. Azt mondta 4-ett illene legyártani, de 3 előtt meg ne álljunk

. Mondtam, hogy oké, de mondjon egy normális érvet. Íme:
1 gyerekkel fogy a nemzet, 2-vel csak szintentartunk. Közben viszont a "posvány" terjed. Értelmes szülők, értelmes gyerekeivel kell megtölteni a világot! Főleg, ha van rá keret!
De erre meg elmesélte, hogy ők 5-en laktak egyetlen szobában, és nem volt kiságy, mert egyszerűen nem fért el, így a mennyezetről lelógatott mózeskorában feküdt ő

. Persze, az ember sokkal jobb körülményeket akar biztosítani a gyerekének, de ez a pasi ma egy két diplomás, lelkileg tökéletesen kiegyesensúlyozott, harmónikus családban élő ember.
Hidd el, mindene meglesz annak a pindurkának, ahogyan Odinak is

! A szeretet meg nem egységnyi, nem Oditól kell elvenned, amit a picinek adsz

.
Nyuszi!
Nálunk nem zavart be: mi csak az órát állítottuk át, a gyereket nem

. Eddig 7-kor fürdött, most 8-kor....
Nem is baj, mert nyáron tovább van el este az ember, meg hogy néz már ki, hogy világosban fektetem a gyereket

.
Szisz!
Sajnálom, hogy ilyen sok minden szakadt a nyakadba

. A legtöbb korodbeli max. a melyikcipőtvegyemfelabuliba-résznél tart. Nagyon becsüllek ezért!
Örülök, hogy azért szépen rendeződnek a dolgok

.
Ronmay!
Roló igazi kis felfedező, nagyon édes

. Botond most ismerkedik a fűvel (mármint a pázsittal

), de egyelőre urizál: azon nem mászik, mert szúrós, csak a pléden

. De majd jól nem lesz pléd

.
Sillia!
Juhuuu-juhuuuu

! Lóci nagggyon ügyes!
Tímea!
Csak egy furcsa meglátás:ha nem mesiznénk soha többet akkor nem sok esély lenne a kistesóra..
Póóóóntosaaan

. Ezért is örülök most neki, pedig fáj is

. Mondom apának:
- Képzeld megjött

.
- Ennek most örülünk

? Hát babát akarunk, nem?
- Ja, de enélkül nem lesz

.