A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Bibócska! Veled vagyok / vagyunk mindannyian Lélekben! ...
tegnap egész nap RÁD / rÁTOK gondoltam!!!!
Kérlek bízz magatokban a szerelmetekben és higyj hogy idővel a dolgok jóra fordulhatnak! nehéz és könnyű mondanom! ...
de sikerülni kell NEKTEK!!!
Vendég

Bibócska nagyon jó, hogy jelentkeztél.
Veled vagyunk lélekben, gondolatainkban.
Kitartás a továbbiakban!!!
Vendég

Bibócska: nem tudom mit mondhatnánk még, azon kívül amit írtunk... szerintem az hogy sokat gondolunk Rátok mindent elmond...

Nanetto: Hari szófosásos ítéletét magamra veszem :) köszi! :)

Amúgy én is olyan vagyok mint Hari, nem szeretek a gyászról, fájdalomról beszélni... lehet hogy valakinek jól esik, de nekem csak akkor ha én mondom... én a barátnőmtől pl nem kérdeztem meg, hogy hogy vagy, de sokan igen... és nem értem, hogy erre mit lehet válaszolni ilyen esetben, hisz a kérdező is tudhatná, hogy k szarul van az ember...
de a temetésen se bírom, mikor jön a sok ember pusziszkodni, meg részvétet nyilvánítani... aki ott van, ott van egy temetésen... mire ez a testi kontakt... vagy egyáltalán a szavak... nekem nincs szükségem a szavakra és főleg nem másnak a mondani valójára... inkább ha trudják, hogy most nekem rossz, akkor hallgassanak engem...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
megmentettél, mert nem értettem a szófosást. Tudok olyat is, de ez közel sem volt az. De akkor így már értem

Bibócska, köszönjük, hogy bejelentkeztél!! És személy szerint köszönöm a jókívánságokat!

Kép
Kép
hari

hát az én fiam annyira okos: itt ülünk és lenyomtam a legörgető sávot, mire ő: anya, ott a bank számlád?
kérdeztem tőle hogy hol, mire ő a 12 cím linkből kiválasztotta az otp-t, mert előtte ott van egy 5mm átmérőjű logó...
2 éves.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja, Heni neked is akartam írni, hogy tényleg tök jófej a párod ezzel a fodrász dologgal. Ha én erre várnék, akkor kb. sose jutnék el fodrászhoz. Az én uram szerintem el nem tudja képzelni mi jó lehet egy fodrászban. Meg különben sem szervezne semmit a hátam mögött. Mármint jó dolgot. :lol:

Kép
Kép
hari

Heni, kérdésedre válaszolván, csak Budapesten van kiállításom. Már ez is csoda :lol: Legalább is nekem. Nemrég még nem hittem volna, hogy nekem valaha is lesz kiállításom. Na most sem hiszem, hogy lesz több, de már ez is több, mint amiről álmodtam.

Kép
Kép
hari

Konkri, Hari, köszi a reagálást!
Nem sajnáltatásképp írtam ám erről, csak eddigi életem során ez a két dolog volt, ami igazán megviselt, és ha megosztom ezt valakivel, jól esik, ha legalább lereagálja, vagy hozzátesz valamit. Csak szerettem volna, ha tudjátok, ez is én vagyok, ez is hozzám tartozik. Hiszen nem nagyon ismertek még engem.
A részvétnyilvánítás nekem sem sokat jelent, nem is volt a temetésen sem, ezt kikötöttük, hogy nem szeretnénk.
Itt a városban egyébként az a szokás, hogy részvétnyilvánítás helyett odajönnek, megölelnek és megpuszilnak. A munkahelyemen is így volt, és százszor jobban esett, mint pár üres szó.

Heni, én is azért gondolom, hogy sokat nőtt a hasam, mert nagyon szarul érzem magam, alig kapok levegőt, és nagyon feszül a bőr a gyomrom tájékán. Be is kentem napközben is, talán most jön a repedezés? Nati 2 napja napközben nem túl aktív, biztos neki is betesz a front. Bezzeg hajnali 6-kor rúgkapált a kis büdös!

Bibócska, jó, hogy jöttél. Elolvastam a tegnapi napotokról a beszámolót is. Szörnyű és nagyon sajnálom. De az látszik, hogy nagyon erősek vagytok a pároddal, és együtt ezen is túllesztek majd. Nagy ölelés neked!

Kép
jenny29
Mór

Vok,
köszi szépen! :)
amúgy a kiegészítőkkel lesz ennyire drága ez a járgány sajnos.. :x mert a váz mózessel és sportrésszel "csak" 88ezer pénz..

Tök érdekes, amikor írjátok, hogy kinek mi vált be pl Voknak a baracklé. Ilyenkor belegondolok, hogy mi van akkor, ha pl épp nem iszol baracklevet, akkor nem tudod meg, hogy ez a tuti tejserkentő cucc.. Kíváncsi vagyok nekem mennyi melléfogásom lesz mire rájövök majd ilyen dolgokra.. :roll:

Vok,
kívánom, hogy mielőbb jöjjön rendbe a lábad!! :wink:
óóó bakker, ti szexeltek???!!! :oops: na nem mintha gond lenne csak ezt tudná meg András, tuti irigykedne, merthogy én annyira nem kívánom, hogy csak na… nem tudom elképzelni, hogy amíg a kisfiam ott van, addig „rosszalkodjunk”… nem tudom miért, gondolom ez mindenkinél más… habár jobb lenne, ha az agyam ki tudna kapcsolni, és szexistennő üzemmódba kapcsolna, mert Szegény Andrásnak eléggé hiánya van…

lkNyuszika,
örülök, hogy tetszett a kiskori képem..
biztos nagyon édi lesz a kishölgyetek a fülbevalóval :lol:

Nanetto,
átérzem a helyzetedet, jobbulást kívánok!!

Foltivspicur,
bírom a hozzáállásodat a f.vizsgádhoz, jó fej vagy!!! :P
majd legközelebb :wink: amúgy hol csúsztál el?
nekem anno majdnem ott lett bukta, hogy az egyirányúból jöttem ki, balra mentem, de nem soroltam bal oldalra, de szerencsére még időben kapcsoltam. :lol: szóval sikerült elsőre, de a vizsgabiztos azt mondta, hogy diszkóba azért ne kocsival menjek.. :oops:
de tényleg gyönyörű kiscsajszitok van!! :D

Detti_10,
köszi a kocsidícséretet, az igazság az, hogy nekem is a kék tetszik egyre jobban :roll:
amúgy sajnálom, amik veled történtek korábban, és egyszerűen nagyon jól leírtad amiket gondolsz a témáról, teljesen egyetértek, habár az, akivel ilyen még nem történt, bele sem tud gondolni a másik lelki világába…

Talinn,
neked is köszi, örülök, hogy tetszik a kocsi! :)
nekem meg te tetszel, nagyon szép kismama vagy :D

Vok,
te aztán jót buliztál este (hajnalban).. Grace kliniát nyomtál? :lol:

Nanetto,
sajnálom a barátnőd depijét, de hidd el a depis begubózódásból nagyon nehéz kimászni, sajnos tapasztalatból mondom… :?
ja, és migrénes dolog tuti nálad is ez a nemlátás, nekem is így kezdődnek a migrénjeim, aztán kézbénulás, meg hányás, nade ezt már ezerszer leírtam… :lol:
a lényeg, hogy ha eddig neked nem volt ilyen, sztem a terhességi hormonok okozzák, és a kiscsajszitok születése után sztem biztosan elmúlik. addig meg kitartás, ilyenkor feküdj sokat, a sötét szoba is segít!
Ezek a falmatricák nekem is nagyon bejönnek

oké Foltivspicur, már megvan min csúsztál el…

Jenny,
Andrásnak is a bézs tetszik jobban!

Hari,
sajnálom a veszekedéseteket… :(

alvás:
bakker lányok, mindenkitől azt olvasom, hogy szarul alszik. ez valami kór?! :D
amúgy én ezen a téren jól vagyok.

babamocorgás:
na ma megint nem valami aktív… :twisted:
mondjuk rengeteg dolgom is volt, rohangáltam egész nap… :x

Hari,
tök jó, biztos izgatott vagy, hogy mit fog szólni Lili a cangához :D
aranyos agy, hogy tetszik a kiskori képem :)
amúgy már Andrással meg is beszéltem a jövő hét keddet, mi ott leszünk. :wink:
Jön még valaki lányok, innen? :roll:

Konkri, Vok,
tök jó dolgokat írtok hasfájásra, remélem ez a topik még nagyon sokáig fennmarad, és majd kérdezhetek tőletek, ha már Dávid kint lesz :lol:

Konkri,
annyit mondod ezt a hintát, hogy lehet mégis beszerzek egyet. :D Mert úgy döntöttem, hogy mégsem lesz, persze a pénz miatt… :( de ha már kihúztam a listámról a pihenőszéket, akkor talán egy hinta majd jöhet.. hátha megkönnyíti majd az életünket.. :roll:

pihenőszék:
rájöttem hogy azért nem veszek, mert a bébi, aki már kikívánkozik a kiságyból, de még nem tud mászni, azt inkább ráteszem a játszószőnyegre, vagy egy plédre, ott át is fordulhat bármikor, ha már szeretne, és ha majd már tud.
max a szopipárnára rárakom, onnan figyelhet ahogy öltözök, vagy pakolok :P

Konkri,
miért nem vennél kéket? azért mert van vmi konkrét vmi (ezt jól megfogalmaztam), vagy azért, mert csak szimplán nem tetszik? :roll:

elvetélt barátnők:
nehéz ügy, sajnálom hogy sokatoknál van ilyen… :cry:
az én barátnőim még alkoholmámorban fetrengenek (na persze nem mindig :lol: ) és eszükbe ssem jut a családtervezés.. :D
ezért is kerestem anno egy fórumot, ahol lehet dumálni a terhességről. oké, hogy ők is meghallgatnak, meg érdeklődnek, de jó hasonszőrűekkel is beszélgetni :P

biológia:
amúgy meglepően sok nő nem ismeri saját testének működését.. :o a kedvencem, amikor vki azt hiszi hogy az egyik szeretkezésekor nem védekezett megfelelően, és másnap már tesztelni akar, hogy terhes e… :D

Bibócska,
itt mindig szeretettel fogunk fogadni.

Konkri,
ne felejtsd el a képeket magadról!!!
Vendég

Na most tartok ott, hogy sikerült végigolvasnom miket írtatok, amíg én nem voltam itthon :P
Vendég

Na kezdem azzal, hogy reggel csináltam magamról indulás előtt képeket... hát jó sz@rok lettek :lol: és gagyik meg minden, de azért hogy szórakoztassalak titeket, felrakok párat :wink: Kép na a háttérben nem ér nézni a kupit, épp dobozolás-pakolás zajlik nálunk :-)
Kép ilyen a gatyó pocakrésszel (porszívó gagyin a háttérben:-) )
Kép Pocakrész nélkül szemből, béna fejjel :-)
Kép Aztán próbáltam vmit ügyeskedni hátulról is, ez lett belőle :-S
Vendég

szóval ez volt a világoskék farmer gatyó... húsvétkor készíttetek a rokonsággal szép, normális képeket, majd a másik gatyában, a fehérben :lol:
Vendég

Ma reggel másfél óra tanulás után úgy döntöttem, hogy útra kelek, és elintézek pár elintéznivalót :P

Először elmentem a Stadionokhoz a Kerepesi útra, ott átvettem egy babamellényt, amit már kb 5000éve vettem a teszveszen, csak elfelejtettem, hogy ez személyes átvételes :oops:

ezután téptem azonnal a Quaestura-ba, ami a Deák tér és az Astoria között van, mert 13:15-re időpontom volt diákigazolvány-ügyintézésre.
Ott igényeltem egy új diákot az új nevemre, merthogy a mostanin még a lánykori nevem szerepel... de kb két hónap amíg ez az új megérkezik.. addig a régit használom, amire most kaptam érvényesítő matricát, mert az előző féléves matrica máig volt érvényes.. :)

amikor ezzel végeztem, akkor pedig irány az Árpád-hídhoz a Teve utcába az OEP-hez, hogy névváltozás miatt új TB kártyát csináltassak.. 1,5 órát vártam, míg sorra kerültem, szerencsére volt ülőhely, de a farokcsontomnak nem tett jót a várakozás... :x

és vééégreee indulhattam haza.
amikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy ott virít egy piros zacsi a szélvédőn, az ablaktörlő lapát alatt.
hát bakker megbüntettek :oops: :D
amikor az OEP-nél voltam annyira rohantam, hogy elfelejtettem parkolóbizb@szt venni :shock: és 1750-et vagy mennyit kell fizetnem 5 napon belül :twisted:
király...
idióta vagyok... :oops:

kb fél5re értem haza, azóta titeket olvaslak, meg nektek írogatok, úgyhogy most hasznossá teszem magam, és picit pakolgatok :D

nemrég hívott András hogy megkaptuk a hitelt. viszont most b@sz van após miatt, mert ő a haszonélvező, le kéne hogy mondjon erről a jogáról, hogy rendben menjen a hitel, de a lemondása félmillióba kerül. másik lehetőség: ő lesz a kezes, ebben az esetben csak 5000pénzt kellene fizetni.. úgyhogy most András az anyjáéknál van, ezt beszéli meg velük, hogy mi legyen. én mondtam, hogy amelyik nekik a könnyebb :)
Vendég

Jahajj Geoo, helyre kis pocakod van :) Es akkor mar en is megmutatom milyen az istenitett Next gatya dereka, de hat benne akkor mar a hasam is (asszem kicsit nagyobb mint a tied :D na de nekem mar lkatak ott korabban is :D) Es akkor egy kilatast is kaptok a haloszobabol, meg ralatast milyen ablakaink vannak... nem is ablakok ezek, hanem telibe toloajtok :) (klassz am pucolni!!)
Kép

luna6

Luna, párom megirigyelné ezt a függőágyat! Jó kis nyugis a kilátás.

Geo, véééégre, nem csak nálunk van kupi a babaszobában! Juhéjj! :wink: Jó nagyon a gatyó, de hogy tudod eltüntetni a pocakrészt? Legombolható? :roll:

Én napok óta 3-kor kelek és ennyi. Nem tudok tovább aludni. :twisted:

Sex: hát, most jobban megy, mint múltkor, és párom szexistenné változott :oops:
foltivspicur

Az a fuggoagy (mar a masodik, mer az elsot megette az ido, es emberem leszakadt vele :D:D) ott van telen nyaron, es ha nem omlik eppen telen es hideg sincs, akkor ilyenkor is hasznalhato elvileg... mondjuk inkabb ha napos az ido, mert az telen is nagyon melegit :)

luna6

Jah, es kupleraj es disznool van itt is am mindenhol, akarmelyik helyisegben mutathatnam, de ettol megkimeltelek benneteket :) De azert hidd el Picur, siman felul tudom mulni Geoot :D:D (bar lehet o sem a legnagyobb kupit mutatta)

luna6

Engem is teljesen kikészített Bibócskáék története. Elolvastam a bejegyzéseit, én is csak sírtam és sírtam.
Annyit gondolok rájuk és olyan jó lenne, ha lehetne segíteni nekik valahogy, de hát ilyenkor nincs segítség...

Bibócska, ha olvasod, én is sok lelkierőt kívánok Nektek és azt, hogy a szerelmetek örök maradjon. Vigyázzatok egymásra!

Kép

Kép
***csilla***

Tőlem is egy kerek 28. heti pocakfotó. A fejem tragikus, nem vállalható... :?

Kép

Jenny, ne hidd, hogy nem figyelünk eléggé, ha nem reagálunk. Szerintem mindenki jegyzi magában a dolgokat, csak nem mindig érkezik reakció.
Biztosan mindannyian voltunk már egy-egy hsz-ünkkel úgy, hogy vártuk a reakciót, de nem jött semmi. Ez nem feltétlenül jelent közönyt.
Én személy szerint el sem tudom képzelni a szituációt, mert ha belegondolok is beleremegek, szóval így nehéz is mit írni.

Geo, hát basszus, nagyon csini vagy, de nem is gondoltam, hogy ez másképp lenne. Nagyon kis cukipofi kislány voltál és valóban hasonlítasz felnőttkori önmagadra.
Jól van, a dobozokat nem nézzük. :D

Képzeljétek, mit vettünk észre az uh-s képeket nézegetve. Léni baba már most úgy tartja az ujjacskáit, ahogy én is tartottam baba koromban. :o És ugyanúgy a jobb kezecskéjén látható. Sokszor nevettek rajtam, mert így is aludtam. Annyira hátborzongatóan édes érzés, hogy a kislányunknál is már most felfedezhető.

Kép

Kép

Hari és izgulsz a kiállítás miatt? Mit vársz tőle? És fog valaki beszédet mondani vagy Neked kell valamit mondani? Apukáddal együtt lesz kiállításotok? Na, mesélj már!

Nagyon cukik a 4D-s képeitek, Lányok!

Detti, köszi Neked is a dicséretet a "képeimre".
De azt tudni kell ám, hogy nem szabad kézzel rajzoltam, hanem ősrégi indigós módszerrel keménypapírra, aztán színezés és az igazi nagy meló a kivágás volt.

Megvolt hétfőn a vérvétel, annyira örülök, mert ezalatt a 28-29 hét alatt 6-szor nézték a pajzsmirigyemet és csak egyszer volt rossz, a többi jó és ez nagyon megnyugtató. Vizelet is nagyjából rendben, de az összes vasas értékem kevés, úgyhogy szedhetek pótlást. Viszont annyi, de annyi céklát eszem, hogy nem is értem, hogy ez hogy lehet. Naponta és nem keveset. Na, mindegy....

Luna, én is egyből kiszúrtam a nyugágyat, nagyon király. :wink: Bár tuti attól félnék örökké, hogy leszakad. Ezek szerint nem is alaptalanul. :lol:
Te pocid is csini.

Heni, párodnak van valami munka kilátásban?
Örült a tortának?
Boldog szülinapot neki!

Picur, oh, majd sikerül akkor a következő vizsga. Fenébe!

Nanetto, édesek a matricák. Jaj, ugye Te raktad fel? Vagy keverem? :oops:
Huh, hát így a világtól elzárva, a depiből még nehezebb lesz kikászálódnia barátnődnek, ez tuti biztos. Sajnálom a helyzetet.

Talinn, Te is nagyon csinos vagy, én már eljutottam odáig, hogy mindenkire csak irigykedem. Persze merő jóindulatból. :D

Kép

Kép
***csilla***

Csilla, en meg rad irigykedem, es mindenkire aki ebben az evszakban (meg telen is) fel tud venni rovidujjut meg ujjatlant :d:d en itt a 'tropusokon' nem is almodhatok ilyesmirol, latszik is, hogy rajtam garbos pulcsi is van :)

Jah, a hintaagy 4 ev tel-tavasz-nyar-osz viszontagsagai es csuromma azasa utan amortizalodott el, es amugy latszott rajta mar, csak emberem ugye nem hitte, mert az meg biiirja ot :d:d:d szal azert derult egbol varatlanul sosem szakad am le, csak ha szetfeslett mar az anyag :d

luna6

GEO! köszi a képet, Lunának is... enyém nem sikerült, aztán felkelt a gyerek, de holnap lepasszolom, mert ember javaslatára kettes program lesz... (na ilyet se mondott sűrűn... úgy hogy meg is lepődtem :) )

Geo: én azért nem vennék világos kéket, mert könnyen koszolódó szín... de ez csak szerintem van így. a mózes rész még hagyján, mert az annyira nem, de a sport és a hordozó az könnyen büfiződik, lép rá koszos cipővel, eszi le... de mondom ez csak az én véleményem...

na a mi kocsink se steril már, mert hát kocsizás közben majszol ezt-azt, iszik...így van már rajta egy helyen tea pötty :(

Jenny: én pont ezt a fajta részvét nyilvánítást nem szeretem. mikor nekem volt rá példa én pont hogy nem vágytam senki, főleg nem 100 ember ölelésére, puszijára, de még a sopánkozásra se. én ilyen vagyok.
én nem is szeretem, ha szóba hozzák a bánatom, ha más kezdeményezi a beszélgetést. én azt szeretem, ha csak meghallgatnak engem, ha akarok róla beszélni... mindenki más...
viszont az internet nagyban könnyíthet rajtunk... itt név/arc/hang nélkül sokkal jobb néha minden...

na holnap még a romantika előtt megpróbálok fotót hozni...

ja szex: én sokat tudnám csinálni, nálunk ember fosik, mikor terhes vagyok... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok, remélem nem haragszotok meg, ha nem szólok hozzá mindenkihez egyenként, de jelentem, mindent elolvastam! :D

Geo, hát irigyellek, olyan csini vagy!!! :) Csak a pocid nőtt, és az sem olyan hatalmas, tök csini, Te is Luna nagyon jól nézel ki.

Én már ehhez képest bálna vagyok. :?

Szex: Lassan már nem is emlékszem mi az. :D Talán a 20-21-ik héten szexeltünk utoljára, most már szülésig letiltottak róla, mondjuk őszintén, nem hiányzik annyira, havonta egyszer ha eszembe jut. Párom is jól bírja, azt mondja, nem is nagyon tudná elképzelni, hiszen ott van bent a baba, és ki tudja felfogna, érezne-e belőle valamit. :)
Nekünk most a sok összebújás, simogatás, csókok, pocisimogatás, pocipuszilgatás van, ez helyettesíti a szexet. :D
Sebaj, majd bepótoljuk nyár végén...remélem. :D :)

Babamozgás: Én már mindig mindenhol érzem, nagyokat tud hullámzani, meg néha egy-egy nagyot rúg. :D Néha meg olyan mint az alien, így elmászik a kezünk alatt valamijével. :D Nagyon cuki.
De Én már ott tartok, hogy kezd nem elférni a hasam, mert elég kicsi vagyok, gondolom rövidebb a felsőtestem is, és már nagyon nyom felül, a mellkasomat, tüdőmet, szívemet, néha itt-ott zsibbad, DE ALUDNI szerencsére tudok rendesen, és sokat!!! :D

Az nagyon szar lenne, ha beállnék a nemalvósók sorába, Én nem bírom, ha csak pár órával kevesebbet tudok aludni, akkor nagyon nyomi vagyok utána.
Drukkolok, hogy nálatok is hamar elmúljon ez a nemalvós időszak.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Csilla:
Köszönöm kérdésed. Párom ugyanott dolgozik, mint eddig annyi különbséggel, hogy míg eddig munkaszerződése volt. Most már csak megbízási szerződse. Persze a bérek közti különbségek is megmutatkoznak, és az sem mindegy, hogy így a magánnyugdíjba egy fillér sem megy, a TB-t maga után kell fizetnie... stb. Szóval egy csomó hátránya származik ebből a megbízási baromságból.

A torta még csak tervben van. Holnap valósul meg. Feltéve, ha nem szúrom el. Mert akkor a kukában fog landolni.
Vendég

Én ide nem tudok fotót feltenni :( ehh, már bénázok egy ideje, feltettem az iwiwre, ha kíváncsiak vagytok rá. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna és Geooo: Nagyon jók a fotók! Legyetek büszkék magatokra!!!

Nyuszika:
Én is alacsony termet vagyok, és bizony feltettem már magamban a kérdést, hogy na ez a pocak hova nő??? Tán fel a nyakamig....
De nem! Boginál is már ilyentájt elkezdett szépen kifele nőni.
Vendég

Csajok, szuperek a pocakfotók! :wink:

Heni, múltkor is jól sikerült a torta, most is biztos nagyon finom és szép lesz! :P Majd hozz fotót! Már csak két nap! :wink:

Konkri, az uccsó mondatodon olyan jót röhögtem! :lol: Jó romantikázást holnapra!

Luna, miért nem álmodhatsz a rövidujjúról? Csak lesz nyár nálatok is! 8)

Csilla, ez az ujj hasonlóság ez brutális!!! :o :shock: :o Ennél nagyobb hasonlóság nem is lehetne, mert ugye mondanak ezt-azt, hogy erre hasonlít, meg arra, de hát ez letagadhatatlan!!! 8) :wink:
foltivspicur

Kimostam és kiteregettem egy adag babarucit, hát ahogy válogattam őket, fogalmam sincs, mekkora egy baba. Jó persze egyéni a méretük, de akkor is olyan gáz, hogy a számozása sem ugyanolyan a ruháknak. :shock: Szóval majd egyenként rápróbálgatom a picurra, hogy akkor mit is veszünk fel. :lol:

Na meg amibe belegondoltam a tonnányi pelus pakolása közben: rá fogom tudni úgy adni, hogy a kaki-pisi ne a ruhába menjen meg mellé, hanem rendesen a pelusba? :oops: Valamennyit csak felfog majd a pelus, max. minden akciónál fürdés-mosás. :lol:
foltivspicur

Luna,
A te pocid tényleg nagyobb egy picit :lol:
a háttered meg király! :P nem olyan mint az enyém a ruhákkal, porszívóval, szárítóval, dobozokkal... :oops:

Foltivspicur,
hííííí, ez a kupi nem a gyerekszobában van, merthogy itt nincs gyerekszoba, hanem ez a hálónk :oops: vagyis inkább átjáró helyiségnek nevezném, amin át a nappaliba jutunk az előszobából... tényleg nagyon pici gettó helyen lakunk :D
ja, a pocakrészt simán le tudom tolni, nem lesz vastag a gatya dereka, nem zavar, meg semmi, befér oda.

Csilla,
szép a pocakfotód, nincs is nagy pocid meg semmid. igazából semelyikőtöknél nem látató hízás, akárhány pocifotót láttam eddig!jajj vicces, hogy a fejedet nem vállalod, és tényleg, mintha vonalzóval húztál volna egy vonalat és ott levágtad volna a képről :lol:
assztaaa hétszázááát!!!!! ez nagyon érdekes ez az ujjtartás :shock: :shock: :shock:
baromi jóóó :D :D :D
szupercsini kislány voltál, a fülbevaló is király a füledben :lol:

Konkri,
értem. de bakker akkor a bézzsel is ez a helyzet... :x hmm... na lesz még mit gndolkodni májusig :)
és mi lesz a kettes program, mit fogtok csinálni? ez amúgy tök jó ötlet :P

szex:
nekem is adhatnátok valami nyúlajzószert :D :lol:

lkNyuszika,
köszönöm szépen, aranyos vagy. jó ilyet hallani, mert én nem igazán látom magam szépnek...

jajj anyám napok óta akarok valamit kérdezni tőletek, de nem tudom hogy leírni, meg olyan izé... nade hamarosan csak kibököm :oops: 8)

alvás:
ez nálam is létkérdés... az agyérgörcs után, és amikor elkezdődtek a migrénjeim, az orvos anyit tudott mindössze tanácsolni, hogy mindig aludjak rendesen, és délután is dőljek le 1-2 órára, mert ez segít...

Henibaby,
rólad valahogy nem tudom elkpzelni, hogy elszúrnál bármilyen tortát is :wink: végül maradtál a gesztenyénél? húú én azt nagyo szeretem :D
Vendég

Sziasztok!

Végre aludtam egy jót. Eddig a tegnapi vizsga miatt izgulhattam tudat alatt, mert ma meg 8-kor ébredtem. 8) Most már tök nyugodt lehetek, mint aki jól végezte dolgát. :lol: :lol: :lol:

Geo, ki vele, mit akarsz kérdezni? :wink:
foltivspicur

Geo bökd ki a kérdést!!!! :-)
ne izgulj én is ide néha jövök "fura" dolgokkal :-)
lásd KÖLDÖK! :-)
Vendég

Picur, lesz nyar es tovabb is tart mint nalatok. Na de otthon most nincs nyar, a foton (es tobb korabbi telen keszulten is) latok rovidujjukat meg egy szal felsoket, ami itt kivitelezhetetlen :) Oke, hogy kint megkozelitoleg sincs olyan hideg mint otthon, viszont benn a lakasban megkozelitoleg olyan a hofok mint az utcan :) De ami az utcara kellemes 12-15 fok az a lakasban messze nem rovidujjus ido :) Szoval itt nincsen poloban meg bugyiban rohangaszas mint otthon. Van garboban es polarpulcsiban, vastag frottirzokniban es hazi mamuszkaban valo flangalas, es ha elfagy az ember keze (azert mostanaban szerencsere mar nem fagy el) akkor bekapcsol egy hosugarzot maganak :)

Geooo, hidd el nekem latatlanban, ha nem allok ki az erkelyre a fotohoz (gyerek csinalta amugy, es azert kint mert bent nem volt eleg feny) akkor akarhol csinaltam volna a kepet a lakasban, hasonlot lattal volna, mint a tieden :) :roll: :shock: :lol: :lol:

luna6

Foltivspicur,
örülök, hogy sikerült aludnod, remélem a többi "klubtag" is jól aludt este :wink:

kupi:
voltam olyan okos :? hogy a nagy fészekrakási lázban, én már elkezdtem a költözést... :oops: hozattam Andrással dobozokat, amibe elkezdtem a ruhásszekrények tartalmát raknosgatni.. az enyéimmel nem volt nehéz dolgom, mert a régi ruháimból max egy-két felsőt asználok, az Andráséból meg azokat dobozoltam, amiket SZERINTEM nem nagyon hord... ennek az lett a vége, hogy az így is nagyon pici helyiség a dobozoktól még zsúfoltabb lett, és András rendszerint a dobozok tartalmából öltözik, és választ magának ruhákat :D :D , ami meg nem tetszik neki, azt kihúzza, de nem tudja elpakolni, mert a szekréy üres, nincs helye, szóval bakker most megint vissza kell rendeznem mindent... :oops:

a kérdés:
no tehát a jobb mellbimbómon :oops: nem a csúcsos részén, hanem körülötte, kb egy hónapja nőtt vmi. nagyon apró, kisebb, mint egy rizsszem, és sokkal laposabb is, az anyaga pedig ugyanaz, mint amiből a mellbimbóm készült. leginkább a vadhús jut róla eszembe, habár nem is tudom mi az a vadhús.. :roll: (őz, meg szarvas..na ez vicc volt :P :P :D :D )
na és most olyan, mintha távozni akarna :shock:
szóval az egész kezd leesni... már csak egy vékony kis bőr tartja.. :oops:
alatta meg tök normálisminden, nem sebes, meg semmi. olyan mintha a szervezetem észrevette volna, hogy az oda nem kell, és most lökn ki magából...
háát, nem tudom mennyire érthetően írtam le, de én ettől rosszul vagyok, és szörnyűűűűű..
most ahogy nézem :lol:
olyan, mint amikor megsérül az ember, és felhasad a bőr. de ez nem sebes, meg semmi...
wáááá 8)
először izgultam, hogy majd betesz a szopiban, de sztem addigra már meg sem lesz...
nade ma megyek terhesgondozásra, úgyhoy majd megmutatom a dokinak... wáááá...
az oké, hogy lábat széttesz, de az, hogy a mellemet lesse :D
edig kb életemben először nézte, az első alkalommal amikor nála voltam, de azt csak a "mellrákszűrés" miatt... ráadásul olyan sötétek lettek a mellbimbóim, hogy még Bambi is odatalálna hozzájuk, nemcsak a pici csecsemőm... :P
na behülyültem, inkább megyek öltözni :)

ma reggel megint tanultam 1,5órát, nekem ez reggel nagyon megy :lol:

most viszont készülőnöm kell, mert el kell mennem egy gatyóért a 15.ker.-be, mert már napok óta írogat a csaj, hogy mior vszem át, én meg tök elfelejtettem, hogy megvettem a teszveszen... :oops:
úgyhogy ma szabaddá tette magát 11-re, tehát megyek... csak ezért kell utazzak egy csomót... holott tanulhatnék itthon... meg pakolhatnék.. meg tévézhetnék, meg netezhetnék, meg dögölhetnék a kanapén :D :D :D
na megint hülye vagyok,
sziasztok :wink:
Vendég

Geo, ide azt a kérdést, ne szégyellősködj! Nyugodtan írd csak le, ne pironkodj, legyen szó bármiről.

Luna, hát elhiszem, hogy ez a hideg sem jó, de nálunk itt a panelban meg az ellenkezője van. Nem tudjuk szabályozni a fűtést és a -20 fokban is nyitva van az ablakunk éjjel is nappal is és 26-28 fok van. Váááááá. Gondold el! Borzalom, pedig én nem vagyok ellenére a melegnek, de ez agyrém, nem beszélve a száraz levegőről, amit még ebben az icipici szobában párásítóval sem tudunk orvosolni. Kicsi Lénát sajnálom előre, mert mindenhol azt olvasom, hogy a 20-22 fok az ideális. Nálunk meg soha nincs annyi. Nyáron sokszor van 31 fok, pffff, télen meg ez. Szóval tiszta gáz ez is.

Picur, akkor lehet, hogy tényleg a vizsga volt a ludas alvás tekintetében.

Heni, ja, értem akkor a munkahelyi gondot.
Jó sütkérezést mára!

Megjött az eBay-es pelustáskánk, jaj, nekem úgy tetszik. Illik a MeiTai-nkhoz. :) Azt hittem, hogy gagyibb lesz, de nekem nagyon bejön. Kínából megint ideért a cucc egy hét alatt. Hihetetlen.

Kép

Kép
***csilla***

Geo, olvastam valahol, hogy ilyenkor keletkezhetnek ún. bőrkinövések az emberen, nyakon, vállon ilyesmi helyeken, szerintem nálad is ez lehet. De akkor ma feltétlenül mutasd meg a dokinak, jobb, ha látja.
Szerintem ne aggódj miatta, de inkább a szakember mondja ki, hogy mi az.

Kép

Kép
***csilla***

Csilla, nem kell elkepzelnem, panelben nottem fel es a magyar lakasom is panel :) Bar ott mar meroora van es azota valtozott a klima is. Pont ezert allitom, hogy az a jobb verzio. Mert te legalabb ki tudod nyitni az ablakot es temperlasz. De itt ahova futest sem terveztek, ahol a haz nincs is szigetelve es ahol meg vezetekes gaz sincsen, egyszeruen elfogynak az alternativaid, es hidd el brutalszar teleb 8-10 fokos haloszobaban letezni es nappal 12-15 fokos lakasban (max, ennel feljebb futesi alkalmatossag nelku, ami zabalja az aramot jobb hijan, keptelenseg volt barmely helyiseget temperalni... mert ez meg nem futes kategoris :))
Szal ott levetkoztetsz egy gyereket es szelloztetsz. 12 fokban mit csinalsz egy meg nemmozgo csecsemovel? :):D na de azota lett futesunk... ami brutalisan draga es allandoan nem tudjuk sajna hasznalni, de iden telen mar nem alltam kozel a fagyhalalhoz :) Ha mondd valamit, hogy volt, hogy minoszokat biro kemping halozsakban aludtam polar pizsamaval es 4 paplannal, na akkor lesz elkepezeles egy 8 fokos halorol :) Na jo, nem volt mindig 8, volt neha 11 is :D:D
En a sajat panelemben is kepes vagyok otthon idonkent fazni, de soha eletemben nem gondoltam volna, hogy a hidegtol meghalni pont egy deli orszagban fogok akarni, ahol a minuszok csak mutatoban es ejszaka fordulnak elo es meg ho sem esik :D:D

luna6

Geo, mutasd meg a dokinak, de szerintem artalmatlan, terhessegi hormonok altal eloidezett kinoves. Egyaltalan nem biztos am, hogy le fog esni, honaljban is szoktak ilyenek noni es akkor egy mikrodarabon ottragadnak es ugy elvannak. Bar mellbimbon nem tudom.. hatha azert lejon :) Doki tudni fogja. Ilyenkor amugy nohetnek ujabb anyajegyek, a regiek is nohetnek, kiallobba valhatnak, atalakulhatnak, ilye kinovesek is elofordulnak... a sotetedes is normalis, az majd idovel el fog mulni, de nem most lesz :) Ami meg lehet mellbimbon - nekem pl olyan van - szinten rizsszem meretu de nem ilyen lifegos hanem stabilan ott levo puklik... mint egy nagyobb pattanas mondjuk kozepe nelkul :) Mirigyek megduzzadva, de semmi gondot nem okoz a szoptatasnal pl.

luna6

Csilla, kep a taskarol?? En is a neten neztem ki egyet es szinten a kinaiaktol. Ezek szerint akkor jol sejtettem, hogy jo lesz az... nextet is am arulnak onnan, a plussjatekokat, gyanitom ott gyartjak es ezek gyartasbol lenyult darabok lehetnek :)

luna6

Luna, oké értem-értem. Szörnyű és el sem tudom képzelni. És ehhez ők teljesen hozzá vannak szokva? Kényelmes ez így a portugáloknak? Vagy ők nem fáznak vagy mi a szösz???
Én is amúgy panelban nőttem fel, 11 éves koromig ott laktunk, de ez az őrület csak néhány éve van így, ennyire nem nyomatták a fűtést soha. És persze nem is minden házban van így, de hát a közös képviselőnk egy ganyé alak...

Kép

Kép
***csilla***

Sziasztok!

Lakás és kupi:
Na nálunk mind a kettő van :D:D::D Nem is kevés. :D Mármint a kupiból. :):)
Főleg most, hogy nem megy úgy a mozgolódás... Ádinak kéne csinálni, de ő meg sokkal lustább, mint én :D Hannáról ne is beszéljünk... :D:D Annyira cuki volt a múlt héten. Jött át sógornőm segíteni rendet rakni a konyhában, mert Ádám azt mondta, hogy ő, hát ő azt egyedül nem tudja megcsinálni... (nekem se szokott senki se segíteni.. no comment) És mondtam Hannának, hogy jön Ivett takarítani. Megrémül: de nem az én szobámban? mondom méé,ott nem kell rendet rakni??? - Nem, csak csukjuk be az ajtót :D:D:D:D:D Látszi, hogy a mi lányunk :D

Heni!
Hanna is iszonyatosan sokat bent és kint is. Napi 3 az még nem is olyan sok... :D Alex meg egyáltalán nem csuklik.. nekem az a fura.. :D

Nanetto!
Uhhh, azért az egy szép hely lehet, ahol a barátnőd lakik. Ok, nem épp egy depihez való, de szép lehet.
Írtál egy rövidítést, amit nem értettem. Miből lettek ők milliomosok??

Konkri:
A te fiad :D:D Már hogy ne lenne ügyes???

Nálunk a borostyán lánc nagyon bevált.
Pocifájásra meg espumizán, mint nálatok :D
Ahhoz képest, hogy annó eg kis füzetem volt hoemós cuccokra, most már felfejlődtem 4 könyvre, amik nem mindent tartalmaznak ugyan, de a legtöbb hasznos infót igen :D Van 2 kisgyerek/csecsemős könyvem. Remélem fogom tudni használni.

Érdekes a barátnőd. Annyira fura, hogy készpénznek veszik azt, hogy minden működik nekik elsőre. Pedig a korral csökken az esély mindenre... SZinetár Dóri is úgy gondolta, ohgy minden olyan könnyen fog nekik menni, mint amikor 19 évesen terhes lett.... Én azon csodálkozom, hogy máig teherbe bírok esni bármikor.... tényleg bármikor... Alex menzi vége utáni első nap fogant... Én vagyok az a típus, aki egy jó szex után ovulál... Csak hogy tuti örökítsem a génjeimet :D:D:D

Doki:
Kinek ez jön be, kinek az. Szerintem ne is rágd magad azon, hogy ő neki nem jött be. Ő volt a hülye, hogy akkor nála maradt....

Nyuszi:
ÉN pont az iskola választásnál éreztem,h ogy milyen xar nekem,h ogy nem mehetek oda, ahova én akarok.... Gimi után hoteligazgatási középsuliba akartam menni, nem egyetemre... Anyám nem engedte.. most tök jó hotelmanager lennék.... De nem vagyok az. :D
Vagy amikor kibuktam a Pázmányról, akkor is újra kellett jelentkeznem... Pedig kuvvára nem volt már kedvem hozzá. De legalább lejártam Szegedre és nem látott bele onnantól az életembe anyám. Az sokat dobott a dolgon :D:D

Geo!
Hannával engem is ki lehetett kergetni a világból a szex szóra... de mivel nem akartam, hogy Ádi megbolonduljon, ezért egyéb alternatív módokkal segítettem rajta. Hosszú idő az a 9 hónap. Így nem volt az igazi, de legalább volt. Néha a pokolra kívántam az egészet, de őt nem akartam azért büntetni, mert nekem nem kell.
Ezért csoda, hogy most még nekem is van kedvem hozzá :D:D

Jajjj, nagyon csini vagy!!!! :D:D És én meg nem mondanám rólad, hogy akár egy deka felesleg lenne rajtad. (majd rakok fel képet magamról... na azon van bőőven) És jó a gatya is! :D

Pihiszék:
Nekünk annó nagyon bejött. :D Lehet benne ringatni... Hanna nagyon szerette... :D Meglássuk, hogy Alex ezzel hogy lesz :D

Ja, és igen: Kérdezz :D:D:D

Jenny,
A halál témát mindenki másképp dolgozza fel. Én nem tudnám azt mondani, hogy átérzem milyen érzés egy baba elvesztése, mert szerencsémre ilyen nem történt velem. Nekem is meghalt apám, de mi nekünk nem volt olyan szoros a kapcsolatunk. Én mindig azt hiszem, hogy másnak ez jobban fáj, mint nekem... Pl a barátnőm apukájának a halálakor én voltam a családdal az előkészületek alatt. Kérte, hogy menjek. Nagyon szerette az apukáját. Nagyon sírtak és családtagként vontak be mindenbe... Az apám temetése teljesen más volt...
Ezek nagyon nem egyszerű dolgok, főleg nem, ha csak rövid ideje ismeri az ember a másikat, mint mondjuk én téged. Nem tudom, hogy mennyire fájt neked, hogy neked mi a jobb, hogy beszélsz róla, vagy nem...
Ha neked az a jó, hogy beszéljünk róla, akkor szólj :D És bármikor, amikor úgy érzed, itt vagyok. (bár hiszek a szellemekben, a lélekvándorlásban.. nem épp a mennyország felől közelítem meg a témát)
És nekem se szoktak mindenre válaszolni. :D Ez már csak ilyen. :D:D Rákérdezek még 1x :D Ez nem bántás, hanem a topikok sajátja. Nekem már fel se tűnik. :D

Foltiv:
Jaja, PÁV az az 5dik utáni vizsga... :D:D Hát, ilyen az én viszga drukkom. :D Hajrááá!!! Egyébként meg úgy se ezen múlik, hogy hogy fogsz vezetni... azt később tanulod meg. Amikor már nem tudsz 50el menni a városban, mert letolnak az útról... idióta faszok bevágnak eléd és még ők vannak felháborodva, ha rájuk dudálsz... amikor már nem kapsz idegrohamot, hogy te vagy az egyetlen, aki betartja úgy-ahogy a KRESZ-t...:D:D
Bár Szegeden egy kicsit talán nyugisabb az élet. :D Legalábbis nekem mindig annak tűnt Pesthez képest :D:D

Csilla,
Ha engem kérdezel, szerintem nem nagy gáz a tested. Csak babás. :D Bár nincsen összehasonlítási alapom, de szerintem jól nézel ki. (jó nekem akkor a seggem, mint ide Lacháza...)

Hogy miket tud a genetika... nagyon durva! :D:D

Luna!
Wow! Nagyon tuti a gyatesz! :D:D

Jajj, bakker. Vizesedik az ujjam... NEM AKAROM!!!!
Na, el kell küldjem anyámat gyógyszertárba a homeós cuccaimat feltölteni, mert kimerültek. És akkor hozatok vele a vizesedésemre is... brühühü...

Na, mire végeztem tuti,h ogy írtatok egy csomót. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna, itt a táska, de ebből nem annyira lehet látni, hogy milyen az anyaga, tényleg gagyinak gondoltam, olyan "összeesősnek". De olyan igazi tök jó masszív, mint egy jó sporttáska, nekem nagyon-nagyon tetszik.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT

Kép

Kép
***csilla***

szupi a taskad, tok jo, hogy jo a minosege is, felbatoritottl :) en ezt lestem ki:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT

es tegnap megrendeltuk a szekemet is amire nanettotol jott az ihlet. Es a babakocsit is. Na hogy veluk is milyen jol jartunk!! :) Azt irtak szallitasi dij 28 font, ok. Eszrevettem, hogy van nekik az az autosules ami nekem kell, remek, johetne egy helyrol, oda van irva, szallitas 28 font. Es kell ugye talp is az ulesnek ami szinten suly... mondom embernek irjunk nekik, hogy a harom tetelre (es ugye nem kicsik) mennyi a szallitas. Es basszus, egyszer 28 fontert idekuldik nekem az egeszet :) Raadasul onnan a babaules a talppal egyutt kevesebb lesz, mint itt boltban az ules talp nelkul :)

luna6

Csilla, nagyon jól néz ki a táska! Én nem vettem külön, a babakocsihoz van egy, hátizsákká cipzározható, ha szétnyitom, akkor meg pelenkázó alátét.

Vok, sztem nekem ezen múlik, hogy hogy fogok vezetni, mert annyira belém lett verve, hogy ott 3cm-rel odébb, ott meg 1-gyel arrébb, ott meg 10-zel kéne kanyarodni, hogy már kínosan figyelek mindenre. Ezért is volt szuper minden addig a pontig. De emiatt is mentem bele ebbe a hülye körforgalomba, mert az a szitu jutott eszembe, mikor megálltam egy körforgalom előtt, és vártam szépen a kocsikat, és "le lettem cseszve", hogy ne várjam meg, amíg belehajtanak, mert csak annak van elsőbbsége, aki már benne van. És most ezek a szavak csengettek a fülemben, hogy ne totojázzak, és menjek, csak ugye mivel én még lassú vagyok a többiekhez képest, ha még egyszer szétnézek, láttam volna, hogy már addigra beleért a másik kocsi is a körforgalomba...
Amúgy szerintem is nyugisabb Pestnél Szeged, de hát szerintem Pestnél minden nyugisabb. Én ott már alig kapok levegőt is, mikor sétáltunk, konkrétan láttam a szmogot, szegény bringásokat is sajnáltam. Meg a milliónyi kocsi, mindenki sietne de nem tud, felhúzza alapból az emberek hangulatát. Főleg, aki még hajlamos is rá. Engem pl. rohadtul nem érdekel, hogy előznek, mert én betartom a szabályt, vagy elémvágnak, engem szinte lehetetlen felidegesíteni.

Az ajtóbecsukásos sztori az nagyon tetszik! :lol: A borostyánlánc mire jó? Én egy nagy babonának tartom, mit csinálhat egy nyaklánc? :roll:

Pihiszéket mi is vettünk, hintaszékké alakítható, így még később is jó lesz, ha nagyobb lesz a gyerek, meg sztem etetőszéknek is jó lesz.

Geo, ez a Bambis mondat, kész....... :lol: :lol: :lol: Az a cucc meg lehet egy kis szemölcs is, de a dokibácsi majd megnézi! :wink: Cicik: kérem vissza a B-s ciciket, ezek már annyira nehezek. És ugye a java (tejbelövellés stb.) még ezután jön, a végén még E-s melltartó kell. Tényleg, olyan van egyáltalán? Mondjuk G-ről már hallottam, de e-ről még nem. :roll:
foltivspicur

Van E meg meg F is :D:D Talan H is akad :) nem viccelek :)

Csilla, aposom odahaza a sajat nappalijaban teli bakancsban halozsakban, nagykabatban es kesztyuben szokott hidegebb idoben tevezni :) Igy birjak. De szerinte is felesleges kiadas lenne ajtot-ablakot cserelni (1-1 darabrol lenne szo naluk) es futest beszerelni meg ordogtol valo luxus lenne, nekunk is minek :D:D

luna6

na haza is értem, kiderült, hogy tök közel laknak :)

amúgy a mellbimbóbal kapcsolatban az lett volna a kérdésem, hogy mi ez :D de már stornooooo az egész, ugyanis már nincs a helyén :lol: eltűnt szőrén-szálán, és még a helyén sem látszik semmi, hogy megmutassam a dokinak.. gondolom leesett..
Vendég

lányok, fantasztikusak a táskák!!!!

torna:
most már Rubint Réke 3.trimeszteres terhestornáját csinálom tegnap óta. azt hittem nagy gyengusz lesz, erre bakker ma olyan izomláz van a combjaimban, meg a fenekemben :shock:
mostantól megpróbálok minden nap tornázni fél órát, mert mindenki azzal ijesztget, hogy na majd mostantól fogsz hízni anyukám... :?

Luna,
jó vásárt csináltál a szállítással!! :wink:
és most ahogy írod, jut eszembe, hogy mi sem ikeás szopiszéket veszünk, hanem a Nanetto-félét.

Foltivspicur,
úúúú én teljesen máshogy vezetek, mint akkor amikor 4éve meglett a jogsim..
és láttam is magamon a változásokat, hogy pl minden egyre inkább automatikusabban ment, könnyebben átláttam a helyzeteket, gyorsabban tudtam dönteni, de mindezt fokozatosan. Viszont akkor volt az igazi nagy változás, amikor összejöttünk Andrással, és mellette ültem sokat, miközben ő vezetett. na ebből rengeteget tanultam. mindig kérdeztem mit miért csinál, és húúú egy idő után már nekem is összeállt a fejemben a kép. na mindegy, ezt leírni úgysem lehet :P
Vendég

Geoo, netrol fogod te is onnan megrendelni? Pasi nagyon korrektul valaszolt, ugy tunik gyors is lesz a szallitas, nem mintha nem tudnek a szek nelkul elni meg egy darabig :)

Veszett almos vagyok... megint klasszul nemaludtam... ugyhogy en maradok a klubban :D De legalabb sut a nap. Delutan a nepeim elmennek moziba, de nem tudok aludni vagy nem vegig, mert el kell mennem megvenni a husvbeti meglepitojasokat... legalabb nincs messze.

Ahh hozott ma a postas olyan edi ket rugit, hogy csak na :D:D:D Hogy jot is irjak. :D Mert aztan leirom utana, hogy anyam megalmodta az ejjel, hogy idekoltozteti a nagyobbikomat, amibol meg lesz nehany kor haddelhad mindenfele frontokon... ha egyaltalan mukodokepes :D ehh es faj a jobb huvelykujjam (a vallam sugarzik ki oda is).
De sut a nap!!! :D:D (es a felkarom is sajog) de sut a nap!!!! :D:D:D

luna6

jahh Konkri, neked akartam irni minap a babakesztyure :) En sosem adtam egyik gyerekre sem, levagtam a kormuket (bizony-bizony, asszem azt a kifejezeset hasznaltad, hogy a babaollo szart sem er... csatlakozom :D:D) meghozza koromcsipesszel :) Naszoval kesztyu eszembe sem jutott sosem, de valoban szajukba gyomkodhetik.... na es erre akartam irni, hogy a NEXT up to 1 hos rugiknak amiket vettem (amik ma jottek azok is ilyenek) olyan a mandzsettaja, hogy reszben 'kesztyukent' visszahajthato (de nem lifeg ott, szal nem is nagyon latszik) hogy a beb' ne karmoljon :)

luna6

Luna,
igen, sztem én is onnan rendelem. Szerinted mennyi a szállítási idő? ja, és ha belinkeled a pasi aukcióját, akkor azt megköszönném, és el is menteném magamnak.
jajj de jó hogy írod a tojásokat.. majdnem elfelejtettem... :shock:
és a leányzód mit szól hozzá? vagy hogyhogy anyud álmodta meg a költözést?

képzeljétek megjött a magzatvédő övterelőm, végre nem fogja nyomni a biztonsági öv a pocimat :lol:
asszem 12ezer pénzért láttam, de most az egyik boltban akciósan volt 10ezer. én meg megnéztem teszveszen, és sikerült postaköltséggel együtt 4390-ért megvenni :D :D és tök új az egész, semmi baja :)

na én megyek fürdeni, meg készülődni, mert egy óra múlva indulok a dokihoz. remélem csak jókat fog mondani. én soha nem izgultam (vagy lehet hogy igen, csak elfelejtettem) a terhességem alatt ha dokihoz mentem, de most valamiért nagyon... korábban csak izgatott vtam.. most meg attól félek, nehogy zt mondja, hogy mostantól csak fekvés, meg nyitva a méhszáj, szal hogy nem tudom befejezni a sulit...
na, majd jövök nem parázok többet :)

ja, és délután ezt a sütit szeretném megcsinálni:
http://www.nosalty.hu/kinder-szelet_recept_4323
az lenne a kérdésem, hogy a recept vaníliás pudingport ír, de most csak banános pudingporok vannak itthon. szerintetek azzal is jó lesz? :roll:
Vendég

http://cgi.ebay.co.uk/SUPREMO-BAMBINO-O ... 563a870e24

a szek. a pasi azt irta, hogy 3-5 nap...nekunk a vegosszeg ide postaval amugy 156 font. Szal ra kell kerdezni a postara mert nem teljesen pontos ami meg van adva. de ezt irja is a szovegben a pasi :)

luna6

Hogy a nagyom mit szol anyam otletehez? Semmit. Azert nem tiltakozik meg kezzel labbal mert nem veszi komolyan anyamat :) De amugy hallani nem akar a dologrol. Es meg is ertem. 16 eves, egy budos szot nem beszel portugalul, egy fel ismerose sincs itt (es ami ebben gaz, hogy nekem sem, szal meg csak azt sem mondhatom, hogy majd beleszokik a mi tarsasagunkba). Egy csomo mindene nem lesz itt, es egy halom vagy inkabb tobb kamionnyi nehezsege meg igen. Nem csodalom, hogy nem ult azonnal gepre :)
Anyam teljesen onalloan almodta meg a dolgot, elege volt es ennel meg sokkal agyamentebb otelei is voltak a temaban :D ez mar az en erdemem, hogy ilyen tobbe kevesbbe emberi es logikus verziot almodott utolsokent, hogy ide jojjon a gyerek. Mert am vannak meg verzioi :D:D De anyam igy szokta, ep nem reg emlegettem nektek, hogy a valasnal ellenem tanuskodott, hogy a gyerek exnel (es anyam kozeleben) maradjon... de akkor rajott, hogy akkor az nem is ex lesz hanem o mert ex egyszeruen nem er ra (azota meg ugye arabiaban nyomja) es akkor a gyerek megiscsak hozzam kerult, elobb utobb most is ez lesz. Szal van ebben azert orom is, de tobb az urom sok mindenkinek mint az igy latszik. Pl a legnagyobb gaz az anyagiak.

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?