A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni!
Vicces szomszéd asszony :D :D
Igen Lotti jár rendesen. 11 hónapos volt, amikor elindult. Neki szerencsére nem kellett a kezét fogni. Mostanában rájött, hogy tud futni is. Most ezt gyakorolja. annyira kis édes, amikor fut és közben rázza a fenekét. :D

Mesi!
Azért, mikor már csak mi voltunk egy kicsit tudtunk beszélgetni is. Nem?

Én is benne vagyok egy lányos partyban. Sőt. Hagyományosan akár nálunk is lehetne. És ezt vehetitek meghívásnak! :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Képek:
Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

itt esik reggel óta :roll: vége a jó időnek, még szerencse, hogy jól kiélveztük:-)

emlékszem az esküvőnk napján, április 6-án még hó is hullott :shock: változékony időjárás volt és nagyon hideg :(

Sense jaj de édesek a gyerekek:-) kis szoknyában nagyon édes Lotti:-)

Vera igen a sok vezetgetés, hajlongás.... szivesen csinálom, de annyira önálló gyerek Áron, bent jön megy, mindent csinál kedvére és most itt ez az új, szuperebb környezet és nem tud szabadon mozogni benne. Lehet majd ez ösztönzi, hogy lépjen:-)

Móni hogyan hatott rád ez a hidegfront????

Vindo máris hiányzol!

Panndi hogy vagy? rosszullétek vannak? Zsófi jár csanába? Éjszakai költözködés hogy áll?

Képzeljétek most apa itatott pár napja1-2 körül, hogy ne legyen az, hogy cici miatt kel. Tegnap este betettem a cumisüveget az ágyába, nem is tudom miért, de megtalálta, megitta egyedül :shock: na nagyon meglepődtem.

Nem tudom eldönteni, hogy szomjas e, vagy miért kell igyon éjszaka :roll:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Itt épp nem esik, de egész éjjel meg reggel zuhogott :(

Heni szerencsére nem volt rám hatással a hidegfront :)
már csak megszokásból iszik szerintem
szép lassan le fog róla szokni teljesen :)

Sense jók a képek :lol:
csúcs abban a szoknyába Lotti :lol:
vezet hozzátok olyan út ahol nem kell pályamatrica?

Hol van mindenki?
Ha nincs Vindo már nem is nagyon írtok? :roll:
Tuti nem kint vagytok mert undok egy idő van :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

mi most jöttünk be :) :) már nem esik és Bre ráadtam M lassan kinőtt esőruháját :) élvezte :) néztünk csigákat virágokat :)

Sense!
nagyon édesek :) Lotti igazi csajszi :)

Móni!
régi 3on Fót fele lehet Senseékhez menni :)

s fiam ma 2* is bilibe pisilt :) élvezi :) már mondja napok óta nem kell pelus,ma elkezdtük :)

:arrow: autókat keresni :)

ui:nincs vkinek jó bőrgyógyásza(Bnek kellene,nincs kedvem órákig HPban üldögélni sajna hozzászokott B. bőre speckó krémhez és iszonyt :( az arca nem csak a teste :(

KépKép
viranka

Viranka!
Jó lehetett csigázni! :) Gratula a bilizéshez!
Jó bőrgyogyit sajnos nem ismerek..

Sense!
Szépek a gyerekek! Aranyos Lotti a csajos ruhában! :)

Móni!
Pihi is legyen ám néha!

Heni!
Igazad van, ha megindul Áron, akkor is futhatsz majd utánna! :)

Mi ma is oviztunk. Most a csoportszobában voltunk. Nem egy tágas, de nem is sok (már a 25höz képest) gyerek van. Egész jól elszöszmötöltek odabenn. A nagyok készítettek papírlepkéket, úgyhogy azt lobogtatva jöttünk haza. :)

Kép
gica1

Halihó

Életjel!
Sajna visszaolvasni nem tudok, csk egy pár sort írok
:-(
Emma összeszedett egy hasmenős vírust. Elég durva mert tegnap estétől óránként, félóránként mentünk a wc-re. Még a klinikára is ki kellett menni mert kiszáradás gyanus volt, pedig ivott..csak sokkal több jött ki :-(
Volt vérvétel, de pont határértéken volt,így azzal a feltételle engedtek haza hogy minimum 5 dl folyadékot kell alvásig meginnia + legyen pisi, meg csak 1-2 kaki.....:-( mert különben vissza kell menni infúzióra! :-(
Bizakodunk!

Munka meg van, csak a koránkelés..és a nem alvás nem túl jó páros....de elvagyok, nem rossz...

majd jövök ha tudok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát jövök akkor, ha szükség van rám 8)

Emmának gyors gyógyulást kívánunk :!: Szegényke.
Remélem, nem kell kórházba mennetek :roll:

Gica, hú, akkor szeptembertől ovis gyerekeid lesznek :shock: :D

Viranka, sajnos én nem tudok innen bőrgyógyászt ajánlani :roll:
Rugó nem hajlandó felvenni az esőkabátját, pedig kis csinos brendonos darab :P :roll:

Áron akkor önkiszolgáló lett :shock: :lol:

Rugó elég sokáig szopott éjszaka, szóval gondolom ő is iszogatott :roll: Aztán ahogy azt abbahagyta, én nem adtam neki semmit, mondani meg nem tudta. Így aztán nem is iszik éjszaka. Igaz, még most sem tud szólni :wink:

Szia Móni :)
Ablakok sínen vannak már?

Rólunk (rohanva):
Rugó már teljesen meggyógyult, de nekem még folyik az orrom. Illetve nem folyik, hanem egy betonszerű képződmény alakul ki a bal oldalon, és néha még az orrcsepp is kevés neki :shock:
De gyógyulunk.
A kerti tóval haladunk, tegnap szerzett G. nádat is meg vízi növényeket - beszerzőkörúton volt a belvizes területeken.
Rugó jól bírta az egri utat tegnap, egy necces pont volt, mikor bevittük az előadás helyszínére, elkezdett garázdálkodni a projektor meg a mikrofon környékén. Felállt a székre, és beleszólt a mikrofonba, hogy "edede". Olyan hangos volt, hogy meglepődött. Na, onnan alig tudtuk elrángatni. Mikor beszéltem, még hallottam a sírását az udvarról :roll:
Aztán az Obiban fűnyíró traktorokat ölelgetett. Kaptunk útiköltséget, végül a bátyám meghívott minket egy kajáldába az Agria Park-ban. Jól teleettük magunkat, aztán jöttünk is hazafelé.
Ma munkanap, pakolok, aztán keltem Rugót.

:arrow:

Jók legyetek :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Sense: gyerekek nagyon szépek!

Kaqk: Emmának jobbulást! ++++

Heni: jó kis ajándékot kap Áron!

Köszi, mi megvagyunk, Zsófi jár csanába, szereti :) Éjszaka már nem vándorol, vagyis reggel ötig nem, utána néha megjelenik, de akkor is visszakísérjük. Szóval haladunk. Ha éjjel felébred pisilni, vagy inni, akkor is visszaalszik egyedül, szóval nagyon ügyes lett ebben, csak arra kéne valahogy rávenni, hogy picit tovább aludjon, mert sokszor nagyon nyűgösen ébred...

Fruzsi továbbra is egy angyal, este hétkor leteszem aludni, reggel hétig alszik, nappal meg egytől háromig, fél négyig. Ő is állandóan menne, szerencsére elég, ha az egyik kezét fogom, így nem kell lehajolni hozzá, azt én sem bírnám :)

Én is megvagyok, bár elkezdtem hányni, még nem olyan vészes a helyzet, remélem így is marad.

Jövőhéten megyek ultrahangra megint.

Más nincs :)
Vendég

Szia Panndi!!!

A nevekre vannak már ötleteitek?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi remélem nem lesz sokáig vendéged a rókakoma :)
Tényleg, nevek?
Írtam privit

Vindo de jó, hogy jelentkeztél :D
Eger jó lehetett :D
Rugó a kis szónokpalánta :lol:
Lehet otthonra is kéne egy mikrofon és már mondatokban beszélne :wink: :lol:
Ablakok már meg vannak rendelve, április végén, május elején jönnek lecserélni őket.
Aztán festés és takarítás majd szülés következik.
Remélem nem fog felcserélődni a sorrend :roll:

Kaqk jobbulást Emmának++++++++++++++++++++
Remélem nem lesz kórház a vége :roll:

Gica de jók ezek a nyílt napok :lol:
szuper, hogy tetszik a kicsiknek :lol:

Viranka sajnos nem tudok segíteni :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

A kutyának álcázott fenevad, aki Entitás névre hallgat, kiakasztott de nagyon :evil:
Az oly lelkesen dédelgetett kertembe bejutott és kikaparta a már szépen kibújó zöldségeimet, retket, borsót, hagymát :twisted:
Sírtam mikor megláttam mit csinált :oops:
Erre ma megint beásta magát oda :shock:
Én meg szemét módon nem rákiabáltam, hanem szép halkan odamentem és nyakon öntöttem egy nagy vödör hideg vízzel (egy kutyanevelési szakkönyvben olvastam) Nagyon meglepődött. Az előbb figyeltem, ott dilemmázott, hogy bemenjen-e vagy sem. A következő vödör víz már az ajtóba van készítve :roll: ha kell naponta 10* lelocsolom csak szokjon le a kertemről :?

Viranka sikerült feladnod?
Ha igen, köszönöm ha nem akkor veszek holnap mert hamarosan jön a nyuszi :D
Ha feladtad akkor jövőhéten tudom utalni az árát és a postaköltséget, ha úgy jó neked :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép

Itt a húsvét, s jön a nyuszi. Repül hozzátok egy nagy puszi. Ölelésem legyen veletek. Boldog és Áldott húsvétot kívánok mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Talán van néhány percem, hogy bejelentkezzek. Erőteljesen el vagyok csúszva, ráadásul hétfőre Bercó belázasodott. Tegnap éjszaka már eléggé csúnyán köhögött, bár előtte is észleltem, akkor Rectodelttel enyhítettem az éjszakát. Eddig sem nagyon aludtam, de mostanában úgy érzem, ki akar folyni a szemem a fáradtságtól, még a szokásostól is rosszabbak az éjszakák. :cry:
Közben meg ugye van még néhány dolog... De ennek a leírására még nem vagyok képes. :oops: :cry: :cry:

Holnaptól szünet, bár nagyon sok dolgom van, de igyekszem jönni.
Jobbulást a betegecskéknek!
dmaggie

Csak visszajöttem, annyira negatív lett ez az előző, hogy hoztam néhány édes Bercó mondatot.

"Megyünk Pestre, szerintem menjünk vonatval vagy helikoptervel."
"Majd én leszek a csoki-bácsi, te meg a tejcsi-néni, csak neked még nőni kell."
"Kakajót kérek boci tarka csészéből!" :lol: :lol:
dmaggie

Móni!
feladtam :) majd kapok 1tábla csokit jó :) :) azt nem tudod utalni :)

ma is rohangáltunk Pesten bnőmet elkísértük(még nem vezetett egyedül ott) aztán hangverseny oviban kicsit elfáradtam :)

reggel B. így szól Mhez:
Dedus,meséld el mit álmodtál :lol: s közben ölelte :) :) annyira cukik voltak :)

Dóri?????????????????????????????????

KépKép
viranka

Sziasztok!
Móni!
Elhiszem, hogy kiakadtál a kutya miatt. :evil:
Igen, jól mondja Vera. A 30ason lehet jönni. Vagy tőletek a nullás Pécelig, onnan pedig Gödöllő felé. Max 50 km tőletek.
Vera!
Én sajna nem tudok bőrgyógyászt. :cry:
Kakq!
Mennek a gyógypuszik Emmának. Remélem, nem kellett bemennetek a kórházba.
Panndi!
Én még nem is gratuláltam a HARMADIK vonalzódhoz! :wink:

Ma itt voltak a barátnőmék. Tojásokat festettünk és husvéti gipsz formákat. Botond majd 2 órát kreatívkdott. Nagyon kis ügyes volt.
:arrow: Lotti felébredt. Cicit akar. :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Nem szűntem meg, csak múlt hét végefelé nagy balesetet okozott az öcsém a nevemen lévő autóval és biztosítással... Így intézkednem kell... Nagyon jókor jött ez is...
Hála Istennek senkinek semmi baja nem lett, ha lett volna, már nem csak a papírok csatároznának...

Na, remélem, egy darabig nem lesz semmi horror körülöttünk...

Dani picit beteg, remélem, holnapra jobbna lesz már.

Samu, amikor pisilnie kell éjjel, ordít. Nem tanulta meg még, hogy mi a baja ilyenkor, csak tudja, vmi nem stimmel. De akkor kimegyünk pisilni, és megnyugszik, alszik tovább. :)

Jó olvasgatni rólatok is, de most reagálni nem tudok. Igyekszem visszarázódni! Mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt, vagy jobbat!

Tegnap du-n Bercó ismét lázasan ébredt, felülfertőződött, kapott ab-t. Az éjszaka egy katasztrófa volt, reggelre ismét 38 fok volt a hője.
dmaggie

Szegény Bercó :(
Jobbulást kívánunk neki!
Maggie, szegény, neked meg valami problémád van :roll:

Dóri, karambol :?
Még jó, hogy nem lett baja senkinek.

Porszívózni, öltöztetni, aztán meg délben dolgozok :arrow:

Szép napot mindenkinek!

Fél szemmel még itt vagyok kb. 11-ig 8)

Kép
vindolanda

Az elmúlt két hétben egy slusszkulcs eltűnt. Gyanakszom valakire :shock: :roll:

Porszívózni tényleg.

Most, hogy minden nap dolgozok, megesz minket a kosz :? :x :evil:

:arrow:

Kép
vindolanda

Helló, drágák,
szomorúan olvastam a sok bajról mindenkinél, de azért néhol felcsillant valami reménysugár is, ennek örülök.

Panndi, remélem, a hányás teljesen átmeneti (emlékszem, mennyit hánytál anno a csajokkal, legyen ez most más!).

Móni, sajnálom a kertedet... :-(

Maggie, a Te vidám lényedtől olvasni ilyen sorokat elég elszomorító, én csak azt remélem, tényleg minden jobbra fordul.

Zdori, szegénykéim, sajnálom a karambolt és hála az égnek, hogy nem lett személyi sérülés. A kocsi milyen állapotban van?

Ádi sajnos kruppos lett (szerda éjjel jött ki rajta), de a komoly rohamot megúsztuk ablakba állással, hidegpárásítóval. Most komolyan náthás. Úgyhogy mindenképpen megyünk majd a pulmonológiára, mert már katasztrófa, ami van.

Ha nem jönnék, mindenkinek szép húsvétot!!!

Kép
Kép
irina

Ki is porszívóztam, R. meg sem nyikkant :D Jó napja van :D

Kép
vindolanda

Szia Irina 8)

Kép
vindolanda

Ui:
Maggie, Bercó-mondatok :lol: :lol: :lol: (főleg a tejcsi nénis tetszett ;-))
Jobbulást a kis drágának!!!

Kép
Kép
irina

Zdori, remélem, Ti is minél előbb rendbejöttök!

Na tényleg mennem kell.

Kép
Kép
irina

Azt akartam még írni, hogy Rugó mostanában nagyon ügyesen eljátszik magában. Ennek három fajtája van:
- kis autók tologatása a relax-fotelben
- nagyobb autók tologatása a vasalódeszkán vagy az ágyon
- játék a golyós-sínes-tologatós játékkal (nem tudom a nevét, golyókat kell tologatni rajta).

Kép
vindolanda

Folyton kiléptet ez a nyavalyás babanet kb. 1 perc után :evil:

Szia, Vindo!!! Még vagyok itt azért :-)

Kép
Kép
irina

Vindo, nagyon ügyes Rugó! :-)
Ádi fejlődik, de azért még az idő 90%-ban nem hajlandó semmit egyedül csinálni. :shock:

Kép
Kép
irina

De bunkó vagyok :oops:
EMMUSNAK MIELŐBBI JOBBULÁST!!!

Kép
Kép
irina

Ja, hát nekem sem 90% :lol:

De egyre több :roll: Olyan 30%
KOrábban el sem tudtam mellőle jönni. De annak is örülök amúgy, amikor ő játszik, és nekem csak mellette kell ülnöm, és nem folyamatosan járatnom az agyamat, hogy mindig új mókákat találjak ki :P
Ilyenkor is autókat-golyókat tologat

:roll:

Kép
vindolanda

Most viszont közelít :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, tök jól haladtok akkor...
Én sokszor kiborulok ezen, tényleg még a WC-n sem lehetek itthon egyedül... erre azt a választ kaptam egyszer anyámtól, hogy a fiúk már csak ilyen anyásak :wink:

Kép
Kép
irina

Hova tűnt Chii????

Kép
Kép
irina

Tényleg eltűnt :roll:

Ja, nekem Rugó az ölembe is bele szokott néha ülni, mikor a wc-n vagyok :roll: :shock: 8)

Gábornál viszont illedelmes, mindig bekopog, mielőtt bemegy :idea:

Kép
vindolanda

Nálunk sosem megy be az apjához a WC-be :D

Autótologatás megy 5 perce, meg vagyok lepődve.

Kép
Kép
irina

Látod, belépnek lassan az autó-tologató szakaszba :roll:

Kép
vindolanda

Kicsempészett egy tojást a hűtőből, és addig gurigatta, amíg széttörött. Eltakarítottam, aztán a kukában matatott, kereste :roll:

Most bonbonokkal játszik, még Egerben kaptam az előadás után :roll:

Én meg megyek mosakodni, aztán öltözök, de itt vagyok még :wink:

Kép
vindolanda

Tényleg, milyen volt az egri előadás (ez ami mostanában volt, ugye?). Milyen konf. az, ahol még bonbont is adnak??? :lol:

Hát én leginkább a sok hisztit viselem nehezen, azokhoz képest még a kevés önálló játék is eltörpül mint probléma. De tényleg, általában a reggel kapásból hisztivel indul: Ádi felébred, szól, hogy "anya, vegyél ki", és ha nem vagyok ott 3 másodpercen belül vagy szólok, hogy "mindjárt", jön a hiszti. Csináljuk egy ideje, de aaaaaaaannyira "jó" minden reggel így ébredni, még azt sem tudom, hol vagyok, de már hiszti. :roll:

Kép
Kép
irina

Hát, az nem konfi volt :wink:
A nagyobbik bátyám ott tanít meg nevelő a Neumannban, és most valami Neumann-napok vagy mi volt :roll:
Így aztán meghívott, hogy tartsak előadást a középiskolásoknak.
Ami elég furcsa volt, mert olyan kis fiatalkák voltak :D

Kaptam útiköltséget, bonbont, tollat, Sándor meg meghívott utána minket egy nagy kajálásra a plázába. Rugó is velünk volt 8)

Rugó is fetreng azért néha. Különösen akkor, ha igényelné a jelenlétemet, de éppen nem érek rá. Akkor néha tárgyakat is dobál meg rángat, én attól vagyok plafonon. Leginkább lefogom :lol:

Lesz most elég konferenciám amúgy. Két hét múlva Szegedre megyünk, aztán júniusban itt Db-ben lesz egy, ősszel meg a genderest tervezem.
Meg talán lenne egy Nagyváradon is, de abban még bizonytalankodom :roll:

A legdrágábbat fizetik szerencsére (20 000Ft :shock: ).

Öltözök :arrow:

Kép
vindolanda

Délután három-négy körül jövök haza, akkor szerintem benézek még.
Tessék írni :!: :wink:

Kép
vindolanda

Értem, azért jó lehetett középsuliban tanítani :-)
Konf: lehet, hogy a genderen találkozunk, bár az utóbbi években gondban vagyok a témaválasztással.
Nincs tavaszi szünetetek? Nekünk most van, de hát ahogy lenni szokott, Ádi beteg.

Kép
Kép
irina

Ja, két hét múlva megyek Kolozsvárra egy konf-ra, és még neki sem tudtam állni. Épp este mondtam S-nak, hogy úgy érzem, megkattanok ebben a beteges kisgyerek - állás kettősségben. Úgy értem, hogy az én határidőim soha nem tolhatók, nem csinálja meg helyettem senki, legfeljebb nem jut el az adott konferenciára, amiért dolgozok előtte. Nem tudom, ezt hogy lehet jól csinálni, valszeg sehogy. Csak tudnék tojni bele, mert ez a stressz-szint már kissé sok. Abból látszik, hogy kivagyunk S-val, hogy már teljesen piszlicsáré dolgokon is kiakadunk, pl. mindennapos ügyintézés, és szerintem ez csak ettől van, mert egyébként mit érdekelné az embert. De így együtt már bármi kiveri a biztosítékot.
No, remélem, du-n még tudunk trécselni. :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Milyen jót beszélgettetek lányok :D

Irina Ádónak jobbulást+++++++++++++++
Te se unatkozol mostanában :)
Grétike is be szokott hozzám jönni a wc-re.
Van amikor félálomban teszi. Érzékeli, hogy nem vagyok a szobában ( a penész miatt lent alszunk mindannyian a nappaliban) és jön megkeresni. Olyankor csak emlékezetből közlekedik, ki se nyitja a szemét :D
Mondjuk Ő egyre hosszabb időt eljátszik magában. Van hogy 1-1,5 órát is :D

Maggie sajnálom, hogy ennyire rossz passzban vagy :(
jobbulást Bercónak+++++++++++++
te meg ha összeszedted magad gyere mesélni.
Talán jobb lesz :roll:

Dori az jó, hogy "csak" a kocsi tört össze. Tudom, hatalmas összeg megjavíttatni.
Z tavaly ilyentájt törte, költözés előtt, felújítás kellős közepén. Még most sincs teljesen megcsináltatva mert nem jut rá pénz :oops:

Sense mondtam apának a csajbulit, azt mondta mehetek :lol: bármikor bevállalja Grétit, utána úgyse mehetek sokáig Pöti nélkül sehová 8)

Juba merre vagy már megint????????????????
megnéztem a vérképemet én is. 6 csillagozott értékem van a doki mégse aggódott (én sem) :D

Tegnap voltam dokinál, Pötike nagyobb a koránal. 30 hetesnek felel meg a mérete. Vigyorogva közölte a doki, hogy szép, nagy baba lesz :shock: :lol:

Vindo nálunk Gréti nem játszana bonbonokkal, egyszerűen kibontaná és megenné :lol: :lol:
apja lánya. Képes lenne reggelire és ebédre na meg vacsorára is csokit enni :lol:
Csak vagyok én aki ezt nem engedi 8)

Menni kéne pakolászni, takarítani.
Holnap megyünk haza. HP-val is fogok találkozni, álmomban már összevesztem vele. Remélem személyesen nem fogok :?
De a lényeg, megyek majd babázni :lol: két barátunknál is van babó. Az egyik 3 hónapos a másik 3 hetes :lol:

Viranka köszi, hogy feladtad.
majd keresek jó nagy táblát :wink:
hogy haladtok a bilizéssel?
Gréti nem hajlandó bele kakilni :? Azt csak a pelusba. Nem tudom, hogy vegyem rá :roll:
Most mindenesetre hanyagolom a hétvégén, úgyis elutazunk, bilit persze viszünk de inkább pelus lesz.
Jövőhéten meg nagyon ráhasalok a témára :D

Na el, túró rudit kér

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk Emma hogy van????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Botond is csak pelusba hajlandó kakilni. :shock: Már egy csomó mindent próbáltam. Vettem egy hatalmas mickey egér matricát, amit felragaszthatna a wc ajtóra, ha belekakilna a bilibe. (oda van a ragasztásért és a mickeyért is ). De meg sem próbálja. Már nyalókát is ígértem... Semmi. Azt mondja, hogy "Rossz érzés bilibe kakilni. Ott nem jön ki a kaki."
Maggie, Irina!
Jobbulást a fiúknak

Ildikó
KépKépKép
sense4

csak gyorsan: kaki miatt ne aggódjatokteljesen normális :) sokkal nehezebb elengedni (pszihésen is) mint a pisit :)

lassan utolérem magam :) s gondolotban mindenkinek válaszolgatok :)
pussz

jah Sense,nem kaptam még választ,mindjárt hívom őket megint :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok,

hogy nem birok irni :?

Minden nap van valami :roll: tegnap anyuék voltak itt, ma jönnek anyósék köszönteni Áront, holnap sógornőmék, vasárnap -hétfőn mi megyünk locsolkodni egy csomó helyre, kiváncsi vagyok hogy birjuk majd. Tavaly milyen jó volt, kimaradt a locsolkodás :wink: volt helyette babázás:-)

Kaki csajok normális, nagyon sok gyereknél van ez igy, és van aki a kakival kezdi. NAgyon gyerekfüggő.

ANyu már arra gyúr, hogy ron a nyáron leszokik :shock: :shock: :shock: mert, hogy én igy szoktam le, aztán lehet egy évvel később volt az, csak már nem emlékszik :wink:

Móni Péterke is szereti a kocsit=csokit:-) de nem függő, viszon kakaó és vajas kenyér minden mennyiségnem jöhet.

Vindo jó, hogy megjöttél, teljesen felélénkült a topic:-)rgó részeivel jáccott.
Péterke is szeretiaz érdekes játékokat. MA egész délelőtt a körfo
:roll: hiába sok a játék, néha olyan abszurd dolgok kötik le :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni Áronnak nagyon sok boldog névnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Móni:-)

Heni
KépKép