Na sziasztok.
Azt hittem, ma nem előz meg senki. De
Csillának sikerült: Ne izgulj, én múltkor csak 2 könnyű dolgot felraktam a szekrény tetejére és jó begörcsölt a bal oldalam. Lefeküdtem és elmúlt. Gondolom nem tetszett neki, hogy az anyja képtelen a seggén ülni.
Na bocsi, hogy el voltam tűnve, de múlt hétvégén wellness hétvégén voltunk - én sokat wellnesseztem, gondolhatjátok

-, a héten meg itt volt a bnőm Angliából, őt istápoltam. Tegnap ment haza.
Megint jó sokat írtatok.

Egész este ezt olvastam vissza - már férjem agyára mentem.

Még jó, hogy van laptop meg wifi.
Hát először is, nagyon szomorúan hallottam
Bibócskáról.
Részvétünket kívánjuk neked - remélem olvasod egyszer.

Sok kitartást kívánunk a jövőbiekben. Remélem a sors megadja neked azt majd, amire a legjobban vágysz! Tiszta szívből kívánom!
Elolvastunk mindent a férjemmel róla és együtt zokogtunk.
Ilyenkor akarva-akaratlanul is megfordul az ember fejében, hogy csak a tiéd legyen jól.
Ővé volt a második baba a topikban, akit elvitt az angyalka!

:(:(
Heni: Remélem már Bogi meggyógyult és ma reggel izgatottan készülsz az esküvőre.

Várjuk a beszámolót!
Nikvik: Üdv a csapatba. Nagyon szép lett a te babaszobád is.
Vok: Remélem már jobban van a lábad!
Nyuszika: Neked is továbbra is szuper jó a szobád!!!! Nagyon tetszett nekünk a férjemmel!
Detti: Szende nagyon-nagyon cuki!
Nanetto: Hát érdekes bnőd van. Tudom, hogy neki most rossz, de az önzetlen barátnak félre kéne tennie ilyenkor az önzőséget és veled kellene örülnie. Gondolom nem 40 éves, hogy még ne próbálkozhatna?!? Az én egyik bnőmnek szeptemberben született volna a babája - el kellett vetetnie -, de azért találkozunk. Én is sokat küzdöttem ezért a babáért, nekem is szar volt látni körülöttem, hogy már 'mindenkinek', akinek utánam lett férje, kapcsolata előbb lett gyereke, de azért soha nem mondtam vissza találkát, már fájt. Mert nekem is fájt! Addig velük babáztam, hamarosan meg a sajátommal fogok.
Geo, Luna: még mindig aranyosak a pocik.
Geo: neked alig van pocid! Anyám is ilyen alkat volt. Hát én már pár kilóval 'testesebb' vagyok nála. De remélem azt örököltem, hogy hamar lement a hasa. Ha meg nem, akkor majd elküldheted a diétádat - kipróbálom majd.
Rólunk:
Na mint mondtam, vendégem volt.
Múlt hét csütörtökön voltunk 4D-n. Mivel DVD-t kaptunk, nem tudom mikor lesz belőle kép. Ha ráveszem a férjem. De minden oké. papírforma szerint növekszik. Már befordult.

Akkor volt 1003g, most már biztos nagyobb- legalább is ajánlom neki, mert állandóan éhes!

Ja és kikezelték a sztreptococus fertőzésem.
Most már csak attól őrülök meg, hogy állandóan ég a torkom, ugya ami a gyomorégésnek a jele. A doki azt mondta, hogy ez csak babona, hogy azért ég, mert nőveszti a haját, de szerintem igaz. Több ismerősömnek is ugyazez volt és hajasbabájuk lett! A másik: szerintetek normális az, hogy egy csomószór éjszaga elzsibbad a kezem - és nem fekszem rajta!!! Remélem igen és nincs semmi bajom.
Remélem szülés után fél - 3/4 évvel lemennek a feleslegek, mivel sajna én azoknak a táborát gyarapítom, akiknek a legtöbb felesleg a combra és fenékre megy.

Majd max. marad a torna, futás.
Na képzeljétek: kértem az egyik sógornőméktől - akinek van egy másfél éves kisfia! - egy pelenkázótáskát. A babakocsim piros-szürke. Hát kaptam egy oldalra tehető, fele akkora női táskát!!! Hát tényleg nagy kérésem volt, nem???? Úgyhogy majd veszek magamnak, az a biztos.
A festéssel még nem állunk sehol. 1 szoba kész, át is költöztettük oda a dolgozót. A gyerekszobának most állt neki a férjem. Az is pár nap lesz. Lassan, de biztosan haladunk.
Gyerekágyat még nem találtunk, remélem hamarosab az is meglesz. Nem szeretném ha a mózeskosárban aludna.
Hát velünk csak ennyi történt.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
U.I.
Ja Hari. Szerintem hétfőn jön a nyuszi, legalább is nálunk akkor jött.
http://picibaba.hu]

[/url]