Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, gyerek már alszik, délután nem volt hajlandó, így 7-kor már alig bírt magával. De remélem így talán az óraállítást okozta kavarodást is letudjuk.
Tavasziszél, nagyon szomorú ami az ismerősötökkel történt.
Dinuci, én úgy tudom, hogy amíg barna a barna és nem piros addig nincs gond.
Kata, nagyon szép a pocid. Az enyém is kb ekkora. Majd holnap teszek fel képet. A Tamás nagyon szép név, de a sógoromat így hívják, így nálunk kilőve.
Zsocibaba, tessék gyakrabban jönni! Gratula a 12 heteshez.
Aranyoska, üdv közöttünk, majd gyere felénk is.
Sissy, mivel nekem is nagyon észrevehető a pocim, így egyre többen tudják a babát. Akkor hasonló cipőben járunk a doki fogadással kapcsolatban, úgy értem még mi sem tudjuk mit csinálunk.
Dinuci, a családbővülésnél én inkább a leányzómat féltem. Biztos rossz lesz neki az elején, ha megszűnik az egyeduralom

Szép a pocid.
Mók, nyugi, minden rendben lesz Veletek! Szépen növöget a baba, hiszen már kezdenek szűkek lenni a gagyók!
Lina, úgy tudom a 12 hetes uh-t a 11. és a 13. között kell megcsináltatni. Én 12+3 voltam és a doki már 13 hetesnek mondta. A dokid nem mondta, hogy mikor csináltasd? Bátor vagy, én nem merném a férjemre bízni a névválasztást.

De a Frigyes tetszik.
Lynn, a saját baba mellett is lehet örülni, ha egy kicsit csendes a lakás, de akkor meg hiányzik, hogy nincs itt.