2004.09.28 08:15
De majd csak belejövök. Hál' istennek a tej rovására most nem megy a dolog. Napi egy perc gyaloglással és két felüléssel növelve az adagot 30 percig és 60 felülésig szeretnék eljutni. Fogyni egyelőre nem fogytam, továbbra is 73 kg vagyok, de már most sokkal jobban érzem magam. Nekem az ilyesmi sokkal jobban bejön, mint a Callanetics. 2004.09.28 18:30
Mikor barnult be a szemük?
Szombaton szülinapi buliba megyünk, remélem fogyok még egy kicsikét, szoliba is elmegyek párszor. Nem akarom, hogy szegény párom szégyenkezzen. 2004.09.29 08:27
És jobbulást!
Mi az elején Huggiest használtunk, mert a széles pántjával újabb jól illeszkedett. Aztán amikor mocorogni kezdett rendesen Miksa, akkor Liberót vettem, de gyorsan kiderült, hogy a Babylove jobb is meg olcsóbb is. Én arra esküszöm. Pampersből asszem egy csomaggal használtunk el régebben, meg most nyáron egy csomag nadrágpelust abból az aranyos elefántosból. Csak hát sajnálatosan nincs rajta zárószalag, mint az Up and Go-n.
Stagnálok, és több mint 4 hete csökkentettem le a szénhidrátot. Egy darabig nem aggódtam, mert a múltkor is ez volt, és akkor asszem 2 és fél hétig nem fogytam semmit. Aztán viszont elindult, és 2-3 naponta lement egy kiló. Most viszont nem merem abbahagyni, mert ezt a megindulást várom, ha már ennyit kihúztam. Azt nem akarom, hogy abbahagyom, pedig holnap megindult volna, és milyen könnyedén lement volna néhány kilócska. Pedig szemezek a 90 napossal, az elég jól betartható. 2004.09.29 13:02
És látod, már Te is a hatvankilósok táborához tartozol
A gyerkőcök csuda szépek, és nagyon hasonlítanak egymásra. Jobbulást nektek! 

Még egy kicsi kitartás, és máris 59 kiló leszek
Aztán 58, első körben ez volt a cél, no meg az, hogy beleférjek végre a hőn áhított farmerba! Egyenlőre nem merem felpróbálni, félek a kudarctól, de majd ha elérem az 58-at, akkor teszek egy próbát. 2004.10.01 20:26
2004.10.01 21:07
Nagyon élvezem, már nagyon hiányzott a mozgás. Pedig mindig csak este 9 után tudok hozzákezdeni, az utolsó szopi után. És az éjszakaiak előtt.
) Igaz, ő még csak 8 hónapos. De szerintem a Te kisfiad esetében sincs emögött semmi kóros. Persze, ha Téged megnyugtat, akkor érdemes elmenni alváslaboratóriumba (amiről én sajnos semmit nem tudok). Van egyébként alvással kapcsolatos topik is a "Gyereknevelés" főtopikban. Szerintem érdemes oda benézned. (Én egyébként még soha nem néztem be, mert nem tartom kórosnak, hogy Lili még nem alussza át az éjszakát. De fárasztónak annál inkább!
)
És majd csak megindulnak a kilók is.
2004.10.02 07:12
2004.10.02 07:42
Ma éjszaka 1,5-2 óránként keltünk, éppen mint az első 1-2 hónapban.... 2004.10.02 20:12
)
2004.10.03 11:48
Az esküvő biztos nagyon szép lesz, a legszebb nap az életetekben 

És hamarosan lesz egy új lakásotok!!! Ez szuper!
Nem akar lejjebb menni! Ja, írtátok a kilókat, igen ám, de én 160 cm vagyok, Ti pedig emlékeim szerint magasabbak
Ildikó, Te 170 centi fölött vagy, ugye? Szóval ez sem mindegy
Én még így is "stöpszli" vagyok.
2004.10.04 12:19
Olyan kép nincs, amikor "kilóid csúcsán" vagy? Csak az összehasonlítás kedvéért
De ez más lapra tartozik.
Általában jól viseli a szülők távollétét, bár amikor meglát, majd kiugrik a bőréből örömében
A nagyszülők olykor nem értik, hogy mi mit magyarázunk, mármint hogy nehéz a gyermekkel, de amikor itt vannak néhány napot, ők is láthatják, hogy nem is olyan egyszerű a dolog! Nálunk a nagyik (főleg anyósom) folyton Zsoltikával van, amikor lemegyünk hozzájuk, utána meg én iszom itthon a levét, mert Zsoltika 1-2 nap alatt megszokja, hogy csak rá koncentrálnak. Itthon ez nem ilyen egyszerű, hiszen valamennyire muszáj kaját csinálni, takarítani, az embernek vannak szükségletei...
Egyébként iszonyú drága, meg jó nagy helyet is foglal, nem is tudom én hová tenném... 2004.10.04 14:40
De tényleg, nagyon látványos a fogyás!!!
Nálam ugye egyenlőre 7,5 kiló a mínusz. 2004.10.04 17:43
Én nem is tudom, hogy tegyek-e föl, igazából rólam kövéren se sok készült, most meg még kevesebb. Majd átgondolom még
Mondjuk én több is voltam, és te is nézel ki annyinak, már bocsi
22 ment le, most vagyok 74, lehet találgatni
Illetve járnék, de még nem tudom, hogyan lehet megoldani a törpe alvását. 8-12-ig van gyerekmegőrző a kondiban, de hát Miksa 8 előtt nemigen kel fel, és délelőtt is alszik még. Pedig a torna most segítene.
2004.10.04 17:47
2004.10.04 18:04
persze, hétvégén vizsgázni megyek, nem tudom, mit csinálnak majd a mamával... /Ilyenkor megszakad a szívem, mindig az jut eszembe, azt hiszi, örökre megyek el -legalábbis ezt írja a szakirodalom/ 2004.10.04 20:18
Most hogy kikerestem a régi fotót, én is meghökkentem, mert jó kis husi voltam
Azért még most is van min dolgozni, főleg ugye a pocakon. De a felkaromat is vastagnak találom. Erre van valakinek jó ötlete? Gondolom a súlyzózás nem a legjobb, főleg a szopi miatt sem...</font>
Igen, persze sokkal jobban érzem magam. Így farmerosan olyan, mint egyetemista koromban
De mozgékonyabb és hajlékonyabb is lettem a torna hatására, még a tartásom is más tőle.
Továbbra is minden elismerésem!
Csak ilyenkor este jut idő egy kis mozizásra. Jó éjt, 2004.10.04 21:26
Gyerekek, nagyon lassan, de kezdek elégedett lenni a kilóimmal! (már csak három mínusz! Bár félek, megtartani nehezebb lesz,mint elérni!)Esküvő után majd teszek fel fotókat, okés? 2004.10.05 08:48
a 4. nap után. Most persze, szeretnék ellenállni a mérlegnek min. egy hónapig!!!
2004.10.05 13:51

Pedig annyit iszom. El vagyok kenődve rendesen emiatt. 2004.10.05 21:42
) 2004.10.06 09:29
Hát tekintve, hogy augusztus 30-a óta ditázom, már éppen itt az ideje. A párom szerint látszik azért, még ha kilókban nem is feltétlenül érzékelem. Azért ez jó hír
Talána azért, mert én is kenem magam karcsúsító izével, Vichyt vettem, mert megérdemlem
2004.10.08 15:53
Ma már lényegesen jobb a helyzet, de tegnap még cudarul voltam

Hú de izgi
Én irigy is vagyok ám egy kicsit, mert úgy, de úgy lennék megint menyasszony! Milyen is lesz a ruhád? Az enyém hagyományos, abroncsos volt, és annyira jól éreztem magam egész nap, mint egy királykisasszony

Annyira örülök! Pedig most a torokgyuszi miatt engedélyeztem egy kis finomságot: üdítőt és szalonnát! Ennek ellenére fogytam, hát remélem meg is tudom tartani már ezt a súlyt, bár még szeretnék fogyni egy picit. Viszont hétvégén ünneplünk
Annyira régóta várom már ezt, muszáj egy kicsit lazítani
Megyek is készülődni. 2004.10.08 19:54
Enni is evett, csak a tea/víz/gyümilé nem nagyon kellett... amikor hazajöttem, szopizott (már fájt a mellem) és egyszerűen tudomásulvette, hogy már itt vagyok /semmi "ÉLJEN, ITTHON VAN ANYAAAA " /
2004.10.10 12:41
sziasztok2004.10.10 20:19

Vagyis sikerült begombolni
Annyira örülök neki!!! Végülis ez volt a célom december 31-re, és sikerült teljesíteni! Persze azért még van min dolgozni, mert az úszógumim még nem tűnt el teljesen, sőt... Szóval továbbra is Norbi és torna.
2004.10.11 06:53

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|