Sziasztok!
Csak ideértem én is végre
Tegnap elég gáz napunk volt, az éjszakai kétóránként kelés után napközben is folytatta Bene a nyűgösséget, már megint beindult a tej-parám, hogy mi van, ha nem elég, de a tápszert egyszerűen nem fogadja el, sem tőlem, sem a páromtól. Mondjuk iszonyúan rossz íze van, vajon ezt megkóstolják azok, akik gyártják??
Szóval ma én is beszerzek ilyen pépet, Vick, ezt a HA vaniliásat, amit Ti használtok, lehet recept nélkül is kapni? Milyen márka? Egyelőre nem akarnék ízeset venni.
Anyatejes sűrítés: lefagyasztottat használtok?
Bibinek utólag is boldog névnapot! Sajnálom Reni, hogy elmarad a teraszbővítés...

Biztos sok inger érte Bibit, azért volt nyűgös. Remélem visszazökkentek Ti is hamar. Blaninak játszótárs... hát igen, megértem szegénykét, hozd el őt is a talira, én szívesen barbizok/babázok vele
HuSzilvi, jól hangzik a tali nálatok, én is szívesen csatlakozom, ha még beférünk

Merre laktok?
A munkát sajnálom

Remélem azért nem sűrűn fog előfordulni ilyesmi.
TSzilvi, jobbulást! Erről a borostyán nyakláncról már én is hallottam, sok babán is láttam, ha Bene kínlódni fog a fogzással, én is beszerzek egyet szerintem. Tényleg egyesével csomózott, láttam én is, és nem hosszú, így nem igazán tud vele kárt tenni magában egy baba.
Remélem a kocsi is levizsgázik rendben!
Pap

Én őszintén szólva faképnél hagynám, na nehogy már még miatta kelljen stresszelnetek a keresztelőn. Gondolj bele, mennyi kellemetlenséget okozhat még...
Benét nagy valószínűséggel június 6-án kereszteljük, Debrecenben
Zsuzsi, remélem a pöttyök holnapra tényleg elmúlnak! Én is nagyon megijednék, és hát ebben az esetben nem túl nyugtató az sem, hogy a doki sem tudja, mi az. Gyorsan múljon el, aztán elfelejtheted az egészet!
Ez a bébiétel-botrány nagyon kiábrándító.

Nem is értem, hogy lehet ilyet csinálni, a hideg futkos a hátamon, mit éreznék, ha már evett volna ilyet Bogyó...
Az ünnep jól telt, vasárnap este még festettem tojást (akkora jutottam odáig), és nem sok, de azért volt locsolkodó is, szóval épp az elviselhető mennyiség

Sok vendég fordult meg a három napban, Bogyó nagyon élvezte, egész nap sikongatott, kiabált, imádta, hogy mindig foglalkozik vele valaki, bezzeg tegnap meg voltam lőve, hogy teremtsek egyedül körülötte ekkora hangzavart, kicsit nehéz volt most mindkettőnknek a visszazökkenés, na de remélem ma már nem lesz gond. Hétvégén viszont megint utazunk, ugyanis állandó lakcímünk mindkettőnknek még az otthoni, így ott szavazunk. Visszük Benét is, ismerkedjen csak állampolgári kötelességével
Kati, nagyon irigy szmájli a télikertes teraszért! Nekem is nagy álmom az ilyen! Bár biztos nagyon sok munkátok lesz most vele, sok a macera, de lebegjen a szemed előtt a végeredmény, a nyáresti beszélgetések a teraszon, és a hóesés-nézés a kész télikertből...
Anna milyen nagylány! Nagyon édes!!!! Milyen hosszú lábujjai vannak

Kriszti, a rucijához: a csíkos hosszú-ujjú rajta az a body, vagy alatta van?
Remélem megoldódik hamar ez az evés-zavar, iszonyúan kiborító lehet...

Hátha a másik tápszerrel nem lesz gond! Nagyon tanácstalan lennék én is a helyedben... sokat nyűgös Anna amúgy, vagy jókedvű? Amíg jókedvű, addig azért nagyon valószínű, hogy nem éhes, ez a fő! Ha meg most fogyott is egy kicsit, még nem nagy gond, elég ingadozó ez a dolog még náluk, és ha jól tudom, erre a korra már jócskán lelassul a hízás is.
Vick, a lányokat hétvégén ünneplitek? Négy év, milyen nagyok már!!! Mit kértek ajándékba?
Fridayért már komolyan aggódom...

Mi lehet velük???
Na, túltengtem, de tuti még így sem reagáltam mindenre...
Szép napot mindenkinek!
Ági