A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krinyoka Kép
Abban ezek nem lesznek benne, az valószínűleg egy sima vérkép. De azért nézd meg, hogy nincs-e benne egy progeszteron adat...
A többi hormont terhesség esetén nem nézik, mert akkor már semmi funkciójuk nincsen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adri, MeaKép

Úgy látom ebben a hónapban együtt izgulhatunk. Holnap lesz a szülinapom, kérdezte a férjem, hogy mit kérek, persze az első gondolatom egy kisbaba volt.Kép Még egy hét és talán...

NyanitaKép
Boldog babásodást!!!KépKépKép

Szilvi
szilvi26

Kösz Orsi,
megnézem. Most szétnézek hova lehetne menni.
Mit ajánlotok?
K.
krinyoka

KrinyokaKép
mondtam, hogy Orsi kell ideKép. Ő aztán tud érvelniKép!

SzilviKép
Boldog születésnapot Kép
Kép
Én is mindig babót kérek mindenkitől, kértem Húsvétra, névnapra, nászajándékba, szülinapra...
Most azt kértem Karácsonyra is, látjátok?:
Kép
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Akkor már megmutatom én is kedvenc képem Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella

Köszi Kép
szilvi26

Szilvi
Boldog születésnapot! A szülinapi kívánságok valóra válnak ám!
Akkor hajrá lányok, jó lenne együtt várni a babókat!!! Kép
Sok drukk mindenkinek!

Krinyoka
Szerintem is jobb, ha elmész mielőbb orvoshoz. Sajnos ajánlani nem tudok meddőségi centrumot, mert én még nem voltam. Drukkolok hogy minden rendben menjen.

Puszi
Adri
adri77

Majd a következő hónapban akkor keresek valakit. Mostmár mindegy és nem is akarok kéthetente orvoshoz menni Kép
Most szül októberben a tesom felesége. Majd babázok ott Kép
Pusza: K.
krinyoka

AdriKép
Nagyon jó lenne.Kép
szilvi26

Nyanita!
Gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok Nektek én is! De jó lenne, ha minden hónapban lenne közüllünk egy-két új babás!

Mea!

Én a Babymarkot használtam az elmúlt két hónapban. Először a 14. napon lett egyforma a két csík, most meg a 13.-on. Én azt hiszem, igazán csak akkor van értelme használni, ha nagyon eltérő hosszúságúak a ciklusaid. Akkor ad egy támpontot. Én valószínűleg nem veszek többet, hiszen a ciklusaim hossza 27-28 nap. Ha a 10-18. nap között akciózunk, úgyis beleesik.

Zita!

Köszi a részletes leírást arról, mi vár majd rám. Ha felhatalmaztál rá, akkor még kérdeznék.
A férjed volt már vizsgálaton? Ha igen, akkor a Női Klinikán? (Az én párom oda kapott beutalót. )
Írták néhányan, hogy Pesten néhány helyen be lehet menni a fiúkkal segíteni nekik, ha egyedül nem sikerülne mintát produkálniuk. Nem tudod, ez Szegeden is így van? Ennek mennyi idő után lehet meg az eredménye?
Egyébként Kalmár dokihoz járok. Ismered?
Meg tudnád nekem adni annak a magánlabornak az elérhetőségeit ahol Te voltál?

Orsi és Zita!
Megnyugtattatok a hőgörbémmel kapcsolatban.

Stella, Adri, Tündi!
Akkor ma este belehúzunk! Sajna a délutánról már lemaradunk, mert várjuk a gázszerelőt...
Bogi
bogi1975

Sziasztok !
Csak benéztem,mi a helyzet Veletek. Egyébként egész nap lebzselek, pihenek, olvasok, nem gondolok az aggasztó dolgaimra...
Nyanita Kép Kép Gratulálok Neked, igazán boldog lehetsz!! Asszem én is Clear Blue-t fogok venni, ha esedékes lesz!
Krinyoka Kép Kép Így van, fel a fejjel, csak nem elkeseredni! Néha nehéz, de új hónap, új reményekkel kecsegtet. És tudod: Minden nappal közelebb vagy ahhoz, hogy sikerülnjön!!!
Macs Kép Üdv közöttünk! Reméljük, nem kell sokáig itt dekkolnod, és minél hamarabb sikerül az álmod! Milyen módszerrel vizsgálod, mikor van az ovulációd?
Puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran!

Köszike ezerszer
nyanita

NyanitaKép
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Nyanita!!!!
Gratulálok!várjuk a híreketKép

Stella!
Köszi a köszöntést.Ma vagyunk 2 éves házasok holnap pedig én leszek 25 éves.Öregszem.
A férjem eredménye megvan,kicsivel kevesebb a spermaszám,és lassúbbak,de gyógyszeresen lehet kezelni.Azt mondta a doki hogy nem rossz,de lehet ez az oka hogy még nincs babó.

MINDENKINEK MINDEN JÓT!!!!!!!!!

Viki
Vendég

VikiKép

BOLDOG SZULINAPOT ES MEG TOVABBI 100 EGYUTT TOLTOTT EVET KIVANOK A FERJEDDEL!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Zita nagyon kedves segítségével sikerült elkészítenem és feltennem a hőgörbémet. Nagyon szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket róla. Azt nem tudom, hogy normális-e, hogy a ciklus elején magasabb a hőm, mint kéne szerintem, és a peteérés után, pedig nem igazán akar 36,7-36,8-nál feljebb meni. Clostyt szedek, és az UH szerint a 14. napon volt tüszőrepi.
Segítsetek kérlek !!!

Viki Kép
Nagyon boldog házassági évfordulót és szülinapot kívánok !! Lehet, hogy egy kis segítség a férjednek, és már a jövő hónapban jössz a zebrás teszteddel !! Remélem így lesz !!

Mindenkinek nagyon szurkolok, a babásoknak pedig nagyon gratulálok !!!

Köszi
Puszi
BorsóKép
borsó

Sziasztok!

Vikimi!

Sok boldogságot Nektek együtt és Neked is! Hát igen. A fiatalság!Kép Irigyellek Titeket KépKépKép!!

És persze mennek a drukkok!!

Kriszta

mohácska

Kriszta, Borsó, Bkriszta!

Köszönöm!Kép Kép Kép
Vendég

Szilvi26! Kép

Nagyon boldog szülinapot!

És drukkolok nagyon!Kép

Mea

Mea
mea

VikiKép
Boldog Szülinapot! Kép

Akkor most lehet, hogy megvan a probléma forrása!
Megerősítitek kicsit a kiskatonákat, aztán győzitek venni a pelust a gyereknekKép!

Stella

Kép
stella9

Bogi! Kép

Köszönöm az infot Kép

Mea
mea

Vikimi,
Sok boldogságot neked és nektek Kép
Én elkezdtem az új ciklusomat. Tehát 1 cn!!! Kép
Majd a következő hosszabb lesz. 9 hónappal... Kép
Pusza: K
krinyoka

Bogi!Kép

Az én párom is a klinikán volt. Úgy tudom, itt is be lehet vele menni, bár nekem nem kellett, mert ő egyszercsak fogta a beutalóját, és elment amikor én dolgoztam, és csak utánna telefonált rám, hogy túl van rajta.Kép
Kalmár dokit nem ismerem sajnaKép
Én nem magán laborban voltam, hanem egy ismerős doki a makói kórházban dolgozik, és ő intézte el nekem ott!

Borsó!Kép

Klassz a diagrammod!Kép
Szerintem nem gáz, hogy a ciklus elején magasabb, ha megnézed, az enyém is az!
Hosszú hónapokon keresztül nekem sem ment fel 36,8 fölé, most két hónapja megy fel, amióta talpmasszázsra járok!Kép
De lehet, hogy neked eleve az alaphőd alacsonyabb, akkor semmi gond, hogy nem megy fel 37 fölé!Kép

Krinyoka!Kép

SajnálomKép
Hamarosan én is csatlakozom hozzád, mert nekem is pötyög valami...Kép

Nyanita!Kép

Gratulálok!!!!KépKépKép

Viki!Kép

Meglátod hipp-hopp rendbe hozzák a ficánkákat, és már jöhet is a baba!Kép
Boldog házassági évfordulót, és boldog szülinapot kívánok!!!!KépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép

Köszi mindent !!! Kép Kép Kép Kép

Borsó
borsó

Krinyoka!Kép

Sajnálom én is, együtt érzek Veled!

A jövő hónap a Tiéd lesz!Kép

Drukk!

Mea
mea

Viki Kép
Pontosan milyen eredménye lett a párodnak (szám, mozgás, arány, fehérvérsejt...stb? (sajna ebben elég járatosak lettünk, mert nálunk is a párommal volt gond)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krinyoka
NAgyon sajnálom! Kép Jól vagy?

Viki!
Boldog házassági évfordulot és szülinapot! Kép Hogy ünnepeltek? Kép

Szilvi
Isten éltessen! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!
Panaszkodhatok egy kicsit? Ígérem, ez lesz az utolsó! A tegnapi nap egyszerűen olyan bizarra sikerült, hogy még most is csak azon agyalok.
Viszont az összes könnyemet sikerült kizokognom magamból, úgyhogy most "tiszta fejjel" el tudom mondani, mi történt. Szóval tegnap volt a HSG-m. Annyira nem féltem tőle, úgy fogtam fel, mint a hosszú procedúra első lépése, amin túl kell esni és kész. Hát úgy alakult, hogy nem is kell tovább keresgélnünk, mert a doki - aki egy tündér - bármennyire is próbálta nyomni a kontrasztanyagot, az bizony tapottat sem mozdult semerre, gyönyörűen kirajzolódott a méhem két pici csücsökkel kétoldalt és nem tovább...
Megkonzultáltuk a dolgot, lapar itt nem segít, lombikozni fogunk. Az egészben az a vicces, hogy 9 napja ismerem a dokit és pikk-pakk, már a lombiknál tartok. Hát, legalább nem töltünk hónapokat azzal, hogy egyáltalán az okot megtaláljuk. Akár szerencsésnek is mondhatnám magam. Hál'isten, a párom eredményei kitttűnőek, hogy az asszisztensnőt idézzem! Azért a tudat, hogy nekünk nem lehet természetes úton babánk, még további feldolgozásra vár, de azt hiszem, jó úton haladok és a lombik elég hatékony módszernek bizonyul. Kép
És hogy mi volt bizarr? A barátnőmnek akkor született meg a kislánya, amikor előttem realizálódott, hogy nem lehet spontán babánk (a meddő szót nem vagyok hajlandó leírni!!! Kép ), így persze nyomorúságomban bőgve, de nekik nagyon örülve nyekeregtem a gratulációkat a telefonba, képzelhetitek, milyen szitu lehetett...
Na és hogy tovább fokozzam, párom nagypapája tegnap meghalt. Kép
...és még a bonyhádi takszövöt is ki akarták rabolni...(eredetileg bonyhádi vagyok)
Ez történt körülöttem tegnap.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, de ki kellett írnom magamból.
Nos, akkor tényleg nincs más hátra, mint ELŐRE AZ IKREKÉRT!!! Kép
Hajni
hajnesz

Hajni Kép

Nagyon, nagyon sajnálom !!! Kép
Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de próbáld meg úgy felfogni, hogy viszonylag hamar kiderűlt, így már kezdhetitek is a lombikot.
Gondolj arra, hogy sok rossz után, csak jó jöhet, mert az élet az egyensúlyra törekszik !!

Tehát, előre az ikrekért, minél hamarabb, és fel a fejjel !!

Borsó
borsó

Mea, Tündi
KösziKép
szilvi26

HajneszKép

Nagyon sajnálom és együtt érzek Veled, de fel a fejjel, a lényeg hogy baba legyen, mindegy hogy hogyan, csak legyen nektek!!!

Drukkolunk mindannyian! Kép

Pusz

Mea
mea

Tündi. Jól vagyok, mert nem vártam mást ettől a hónaptól. Az utolsó 10 napban volt lehetőségünk csak arra hogy babám legyen. Ez elég vicces lett volna. De szereti az ember ilyen helyzetbe beleélni magát Kép Kép

Hajnesz Kép Egyrészt sajnálom, hogy ilyen napod volt másrészt balahol örülhetsz, hogy tényleg ilyen hamar megtalálták az okát hogy miért nem jön össze a baba. Talán itt a lányok között még szerencsésnek érezheted magad, mert nem kellett 150 vizsgálat és stb. Kép
Pusza: Kriszti
krinyoka

Lányok!

Hogyan tudok megnézni profilt???
Mert ha rámegyek profilra, akkor enyémet tudom ott módosítani, de én meg szeretném nézni másokét.

Segítsetek!

Köszike

Mea
mea

Hajnesz
Sajnálom, remélem, gyorsan meggyógyul a lelked! A lombik jó esély, de nagyon kemény (egy ismerősöm elmesélte), kívánok hozzá erőt és kitartást, és persze sikert, lehetőleg az elsőnél!
Nagypapa miatt részvét, mi is nemrég éltük át a férjemét, nagyon szerettük, ráadásul a temetésére sem tudtunk elmenni Kép A bonyhádi tak. szövvel most ne foglalkozz, sokkal fontosabb és nemesebb feladat vár Rád, Rátok! Kép
A dokid jó fej lehet!

Tündi
Vendég

Borsó Kép Mea Kép Kriszti Kép
Köszi szépen a bíztató szavakat, megint csak azt tudom mondani, mint máskor, olyan jó, hogy vagytok és bíztattok!

Nem akartam senkit elkeseríteni, én is nagy erőkkel a pozitív oldalát próbálom látni a dolognak. Tudom, hogy mindig lesz remény és jó dolgok az életemben, amik kárpótolnak minden rosszért!!!

Kitartás mindenkinek, eljön a mi időnk is!

Nyanita Kép Tudtam, hogy a Clear Blue beválik! Kép Nagyon örülök, hogy sikerült!

Mea Kép csak kattints a névre és láthatod a profilokat.

Hajni
hajnesz

Mea
Itt bal oldalt ha a felhasználónévre kattintasz, meg tudod nézni a profilokat.

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Neked is köszönöm, igyekszem a lelkemet gyógyítgatni. Ha nem gond, írnál egy pár sort priviben, hogy miket mesélt az ismerősöd? Itt egy cím: honey_m@freemail.hu Csak hogy ne úgy érjen, mint a HSG...nem akarom részletezni, mindenkinek más, én eléggé megszenvedtem vele. Kép
Köszi!
Hajni
hajnesz

Sziasztok! Új vagyok csatlakozhatom hozzátok? Viki boldog házzasági évfordulót és sok boldog születésnapot! Mi is már két éve szeretnénk babát, de eddig még sajna nem jött össze. Szerintetek mit jelenthet, hogy kb. a 20. napig lent volt a hőm utána felment. Ma vagyok a 32. napon, de a hasam úgy görcsölget mint amikor megakar jönni. A mult hónapban 31. napon jött meg.
Gratulálok a már babásoknak én is. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Köszi Tündi!Kép

Meg is néztem a tiédet, és nagyon szép menyasszony voltál, mikor volt az esküvőtök.

Nekünk most aug.21-én.

Mea
mea

Szia Gyöngyi!

Üdvözlünk itt nálunk, de minnél kevesebbet kelljen itt maradnod!!! Kép

Mindannyian szeretnénk a "megint megjött babásai" lenni.Kép

Mea
mea

Lányok, fáj a hasam Kép
Na csak egy kis vigaszért jöttem Kép
Megyek dolgozni....
K.
krinyoka

Vigasztallak Krinyoka! Kép

Szegénykém.....

Pusz

Mea
mea

Mea
Köszi! Kép Július 10-én volt az esküvőnk. Te nem raksz fel képet magatokról? Szivesen megnézném Kép Sok boldogságot nektek!

Gyöngyi
Üdvözlet! A 20. nap körül volt a tüszőrepedésed a jelek szerint. 2 év próbálkozás alatt nem mentetek orvoshoz? Ez nagyon sok idő Kép

KrinyokaKép
Most mivel lehet vigasztalni? Kép Temetkezz a melóba Kép

Hajnesz
Irok. Csak egy kis türelmet kérek! Kép

Tündi
Vendég

Gyöngyi
Üdv nálunk, tényleg ne maradj sokáig. Ha olvasgattad már eddig is a topikot, akkor tudod, hogy karácsonyig ki szeretnénk üríteni. Szóval mindent bele, szorítunk! Kép

Hajni
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, de legalább hamar kiderült, hogy mi a baj, és már lehet is tenni a babáért. Képzeld el mennyivel rosszabb lenne, ha pl. egy évig csak a bizonytalanság lenne, hogy miért nem jön még össze, mivel lehet a baj, stb. Így már sinen vagytok, remélem minél előbb neked is babók Kép Kép Kép lakják majd a pocid!

Krinyoka
Pihenj egy kicsit délután, hagyd hogy a párod dédelgessen egy kicsit, akkor biztos jobban érzed majd magad. Ne keseredj el, a következő hónap biztos a tiétek lesz! Kép

Puszi és drukk mindenkinek!
Adri
adri77

Tünde
Igazán most nem éreztem semmit a 20. nap körül. Azt hittem hogy nem is fog felmenni a hőm mert előző hónapban is eléggé lent volt. De voltunk már orvosnál. Márciusban megcsinálták nekem a petevezeték átjárhatóságit, ahol a jobb oldali átjárható lett. A párom január tájékán kapott gyógyszert, mert kevés volt a sperma száma. Azóta jó neki /azt mondták/. 1 hónapja elmentünk a Családtervezőbe és ott megint megvizsgáltak bennünket, ahol kiderült, hogy valami fertőzése van a páromnak és valszeg nekem is mert 3 féle gyógszert kaptunk amit közösen kellett szednünk. Közben vérvételen voltam /hormon/ aminek az eredményéért holnap kell visszamennem a párom pedig hétfőn megy a dokihoz a leletei miatt. Úgyhogy most itt tartunk. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Hajni!

Sajnálom hogy így alakultak a dolgok! Mi is lombikolunk! az igazság az hogy tényleg nehéz feldolgozni hogy természetesen nem lehet az embernek gyermeke! De! Ha már lombik akkor lombik! És akkor viszont az ember már tényleg célirányosan teszi a dolgát tehát nőnek az esélyeitek! Ha a férjednek semmi baja akkor meg pláne és meglásd elsőre sikerülni fog! Egyetlen kemény dolog van benne: ha nem sikerül. Ilyenkor jobban bízik az ember mint egy sima ciklusnálk és nagyobbat csattan a földön. Én ezen kívül rosszat nem tudok elmondani róla! Sok múlik az intézményen is Én ajánlom a Pesti Kaálit! Nagyon jó hely! Mindenki rendes és megértő és a dokim az ezredik hülye kérdésemmre is türelemmel és mosolyogva válaszol! Hajrá! Nemsokára zebrád lesz!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu
Nagyon régen hallottam felőled! Jól vagy?
Tudod, hogy lélekben veled vagyunk, és szorítunk, hogy mielőbb neked is zebrád legyen.

Pusz
Adri
adri77

Sziasztok!
Tök rendi volt a doki. Igaz, hogy 13 hónap próbálkozást füllentettem, de ez mindegy.
Csinált uh-t. Azt mondta, hogy nem lát semmi elváltozást.

OrsiKép segítesz egy kicsit?
Van egy 14mm-es tüszőm. Kicsit meglepődtam, mert a 15. cnapon ennél nagyobbnak kéne lennie, nem?
Hogy nő a tüsző? 2 naponta 2 mm-ert?
A nyálkahártya 4,7 mm vastag. Az jó?
És ha jól ferdítem a latint, akkor hátrafelé hajló a méhem.
Két két múlva megyek újra, akkor kell matyimintát is vinni, tőlem meg vért vesz. Aztán vesz még egyszer vért, miután megjött, aztán meglátjuk mit lépünk.

Stella

Kép
stella9

Tündi Kép
Köszi, várok türelemmel, annyira azért nem sürgős, hogy még ma megtudjak mindent. Kép

Zsu Kép
Tudom, hogy Ti is lombikoltok, sokszor eszembe jutsz ám, meg ha Kecskeméten járok, akkor is eszembe jutsz. Szóval a sok csuklásnak én vagyok az oka! Kép
Ha nem lombikozna a dokim, valószínű, én is a Kaálit választanám, de így adott a Nyírő. Remélem, nem kell onnan továbbálnunk...
Neked is szívből kívánom a mielőbbi zebrásodást!!!

Hajni
hajnesz

Stella Kép
Vagyok ám... csak kicsit kómásan az éjjel miatt.
A nyh nagyon vékony, annak ilyenkor már min. 10 mm körül kellene lennie, és a tüsződ is kicsi. DE! Mindkettő nőhet még, tehát semmi sincs veszve. A tüsző teljesen rapszódikusan nő, én nem ismerek semmi támpontot ahhoz, hogy 1 nap alatt mennyit nő.
Nekem a semmiből lett 3 nap alatt 15 mmes tüszőm a lombik során, igaz gyógyszerrel... de nem is egy ilyenem volt Kép
A hátrahajló méh semmit sem jelent. Nekem is az van, nem befolyásol semmit.

Szóval szerintem 2 hét múlva nem lesz még Neked mensid, mert min. 1-2 nap mire ez a tüsző megreped, akkor úgy a 17-18. napon leszel majd... +14 nap (ha annyi: nekem +16 nap volt), akkor az 32-33. nap sacc/kb.

Remélem, tudtam egy kicsit segíteni.

pusza. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?