A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

orsi777! :)

Kösz a kérdést. Apával együtt fáj a torkunk. Manóval együtt prüszkölünk. Manó és Hugi meg köhögnek. :?
Már mindent tud ez a kölök, de a zsebkendő használatát az Istennek sem akarja megtanulni. :? :? :? :? :? Ráadásul nem akárhogy tüsszent ám: induláskor fejet hátra vág :arrow: a röppálya legfelső pontján totális baktérium szórás :arrow: fej majdnem leesése a lendülettől, amikor a végén lehajtja.
Totttális félkörívben nyomatja, és általában 2x egymás után. Ha az elsőnél még nem is indul el a keze a zsepi felé, azért a másodikra már rámozdulhatna! :?
Orrfújás kivitelezése: csak, ha mondja neki valaki (akkor is mérsékelt lelkesedéssel ): zsepit csak ráteszi az orrára ahelyett, hogy odafogná, belefúj valamennyi. Innentől két lehetőség van:
- elveszi az orráról, és odanyújtva közli, hogy készen van, miközben méteres taknyot húz maga köré
- szétdörgöli az egész arcán.
:? :? :? :? :? :? :? :?
Rendben van, hogy még nem megy, nem ezzel van a bajom. Hanem azzal, hogy el sem indul a keze.

Kép
Kép
200907?

Bond bocsi, de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Torokfájás :twisted:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Szerintem te az Apafejre gondolsz. :roll: :lol:
Most karikákat/táblákat/köröket kell rajzolnom benne iksszel, csíkkal, emberkével, nyíllal. Magyarul KRESZ táblákat rajzoltat velem. Meg zöld lámpát. Háménemtudazilyenorrotfújninormálisan???? :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak gyorsban..
Most voltunk neurológián, ugyanis 2 hónappal ezelőtt mostanra rendeltek vissza.
Pár apró cseprő dolog van amire még kell figyelni.
-ülésnél mindkét láb nyújtva kell hogy legyen, egyik se lehet hajlítva visszatörve nem tesz jót a bokájának. (Sokszor ülünk így is úgy is, de sokszor nyújtott lábbal is)Köszi, most ezt elég nehéz kivitelezni, hiszen kisfiam mászik, ül, ül mászik..nem tudok odarohangálni mindig. Na persze ha látom azért kijavítom..
-felállni támadóállásban kell. nem pároslábbal. Na most ezt így is úg yis csináljuk.
-mikor elkezd majd járni, akkor adja rá magasszárú cipőt :shock: , mert a bokája icipicit befele süllyed, persze ez még nem kialakult bla bla, de akkor is. Jó hogy szandis szezon lesz :twisted:

Egyedüli torna amit javasolt:
talicska,persze kicsit fogva a hasa alját, hogy erősödjön a háta. Ja és az a jó ha minnél többet mászik.

Kicsit úgy vagyok vele, hogy háát jó csinálom , de aszem megszakadni nem fogok, mert mi van akkor ha nem tankönyv szerint ül..bla bla..

A mászásra azt mondta még akit érintene, minket nem, hogy nem jó ha az egyik lábbal talpon a másikkal térden van, mert féloldalas lesz...

aszem úgy ennyit... :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! Ne haragudjatok,hogy csak most jövök,de nem vagyok épp a toppon :cry:

Tegnap megvolt a műtét - szóval ennyi volt :roll: Kábításban, ahogy azt a doki mondta. Nem tudom,hogy csak rám nem hatnak ezek a szerek annyira,mint kéne vagy másban van a hiba...2 másik nővel voltam egy szobában, őket előbb bevitték és teljesen kábák voltak mikor kihozták őket, utána még órákig aludtak és később elmesélték,hogy mikor beadták a szert nekik nagyon elszédültek és csak annyit érzékeltek az egészből,hogy mindjárt le fognak esni az ágyról. Na ehhez képest én már a műtőben mondtam a műtősnőnek,hogy nekem lóadagot szívjon össze - gondolom mindenki ezt mondja aki fél - dokim beadta vénába és mondta,hogy most várunk kicsit. Elkezdett zsibbadni a torkom,meg vert a szívem 1000-el, próbáltam elmondani a dokinak,de mint aki be van rúgva, alig volt érthető. Nagyon furcsa volt,hogy úgy éreztem a tudatom teljesen tiszta, de az izmaim,beszédem valóban kába volt. Vártak egy kicsit,mondzák,hogy most lefertőtlenítenek,csípni fog - így volt. Doki mondta, hogy most ad még érzéstelenítő injekciót bele a méhbe és utána már nem fogok semmit érezni. Ez is így volt, bár az az 5 injekció elég kellemetlen volt. Utána már nem éreztem fájdalmat viszont hallottam mindent, látni azért nem láttam mert becsuktam a szemem,mert nyitott szemmel szédültem. Mikor toltak visszafelé a szobába,már teljesen magamnál voltam :roll:

Este kiengedtek saját felelősségre,meg megígértették velem,ha láz vagy darabos vérzés jelentkezne azonnal visszamegyek.
Remélem most már minden rendben lesz és elfelejthetjük ezt az egészet.

Hédi apával volt itthon, napközben állítólag jól elvolt,miután megjöttem egész este sírt. Bújt hozzám,húzkodta a pólómat és gondolom nem értette,hogy anya miért nem veheti fel,miért nem szopizhat. Elvileg csak ma délelőtt szopizhatott volna,de én reggel már megszoptattam,nem lett semmi baj belőle. Szegényem tegnap éhesen sírta magát álomba,nem fogadott el semmit a cici helyett. Próbáltuk a tápszert cumisüvegből,pohárból,kanálból, helyette tejpépet, dühösen csapkodott és keservesen sírt :oops: :oops: :oops:

Ez jobban megviselt mint a kórházban történtek...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike

Sajnálom, hogy végül műtét lett a vége. Kicsit még reménykedtem, hátha... :cry:

Hédi remélem mára már elfelejtette a tegnapi hiányodat.

Kép
Kép
orsi777

tike! :)

Már nagyon vártunk! Sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem Hédinak ma már jó napja/estéje lesz!

Nálad még várható valami fejlemény? Vissza kell még menned, ha jól emlékszem. :roll: Vagy nem...? :roll: :?:

Lola29, tabati veletek mi van?????????????

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Kivonatos leszek! Bocsika!

Breki: Domi se volt locsolkodni, majd jövőre :D !

Sillia: Jól elérzékenyültem :cry: , de fogd fel úgy , hogy a lehető legjobb helyre került :D !

Bond: Milőbbi gyógyulást az egész családnak :wink: !

Katy: Remélem gyorsan meggyógyul Petra szemecskéje, és nem kell az a vágás :cry: !

Tike: :cry: :cry: sajnálom nagyon a történteket!
marietta1982

Jövő csütörtökön kell visszamennem a dokimhoz, és aznap még egy tesztet csinálnom. Gondolom a teszt már negatív lesz. Bocsi, ha valakit zavar, de nem a megszokott a menstruációm, darabos, és sok. Gondolom kiürült a szervezetemből, aminek kellett :roll: :( . Mondjuk inkább így.
Apával azért még 1%-ot adunk, hátha, de nagyon csodálkoznék.

Kép
Kép
orsi777

Orsi: Jaj, úgy sajnálom :cry: :cry: !!De még ott az a bizonyos 1%!!!
marietta1982

Akkor jövő hét csütörtökig benne hagylak a táblában. :roll: Tudod, utálnék kétszer irogatni. :wink: :lol: :lol: :lol:
Gondolok rátok! :wink:

(Vajunk hanyad magunkkal fordult már elő, hogy nem vettük észre a terhességeinket?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rövidre fogva: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Csak máskor lődd le a tévét) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Affene az előbb már majdnem totyogott Hugi! Csak az anyja túl messzire húzta tőle a tálcát, amin Manónak a sajtos masnija volt, és amit kinézett magának. :? :lol: :lol: :lol:

Tegnapi életkép.
Anyuka jön két kislányával az utcán. A kisebbik elsős-másodikos lehet, de a nagyobbik sem sokkal nagyobb. Anyuka:
- Ha mi nem tiszteljük a kisebbeket, akkor hogyan várjuk el, hogy minket tiszteljenek?
- Nem szabad bántani a másikat.
- Nem, nem szabad. Különösebben a kisebbeket. De ha mondjuk más bánt téged, mint a Balázs, az más. Neki nyugodtan csapj oda. Tudod? Mint ahogy a méhecskéknek szoktál.
- Akkor neki odacsaphatok.
- Igen.
- Mint ahogy a méhecskéknek szoktam. Meg a szúnyogoknak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

marietta1982! :)

Köszi! :) Manó kezd fárasztó lenni. Ez pozitív jel. :? :lol: :lol: :lol:
Hugin nem látszik most semmi (koppkoppkoppkopp), én tudom kezelni a torkomat, Apával nem tudom, hogy mi van. :roll:

Zsiri szeme vágása az apjáé, na de a nézése...! Ajjajjjjjjjjjjjj!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!
Tike:Nagyon sajnálom,pedig nagyon bíztam benne..Jobbulást Neked,és remélem ma már a babóca is jobb kedvű lesz.

Orsi:Neked is szurkolok!

Imádom Elmo-t!!!Én is akaroooooook!!!

Az előbb levettem a gyerekről fél percre a szemem,és az előszoba szekrényről lehúzott egy darabot a vasalt részből ,és azt rágta!!! :roll: Ma egyfolytában pakol.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Hédi megtette élete első fél méterét MÁSZVA :lol: :lol: aztán persze rájött,hogy hason csúszva sokkal gyorsabb

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: meg kell zabálni Miront :D , nagyon édes volt Müzlivel :P képeken is nagyon aranyos, olyan kis csibészes :lol: :lol: !
marietta1982

Tike: :( :( :( :( :(

Kép
Kép]
hendegabi

Agi? Ma jutottatok eszembe, mi lehet veletek, te is régen írtál

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :D

Hgabi: :D Csak mondanod kell.... :D

Tike, Orsi: nagyon sajnálom, hogy a kistesók még váratnak magukra :( De reméljük, mielőbb ismét kopogtat a gólya :D

Babók szépek /mondtam, hogy mienk a legszebb babás topic :lol: /, ügyesek :lol:

Aki beteg, gyorsan gyógyuljon meg!! :D

Rólunk annyi, hogy a húsvéti rokonlátogatás életünk legrosszabb kirándulása volt :roll: Katán pont akkor tört ki a szeparációs szorongás.... Ha kimentem a szobából, bömbi volt, ha más fel akarta őt venni, bömbi volt.... Enni is csak úgy tudtam, ha apa fogta vagy épp aludt :roll: :( Na de vége lett, hazaértünk, itthon már azért jobb a helyzet :D Bár azóta gyakran ébred éjjel, remélem, ez majd elmúlik :D
Azért történt jó is: már megvan a két felső fogacska is!! :D Így most négy foggal harap a drága, de lehet, hogy a másik kettőre se kell várni sokat, mert folyik a nyála, meg ma volt pici hőemelkedés is... Bár az lehet, hogy nem attól volt- majd meglátjuk, holnap mi lesz :)
Egyre kevesebb a szopi: a reggeli az csak szopi, tízóraira szopi, utána gyümi, majd legközelebb fürdés után van szopi, de már alig- addigra elég fáradt és gondolom, inkább aludna már... :) Ő sosem volt az a típus, aki a cicin nyugodott meg, nem igényli az elalvás előtti szopit, ahogy én látom- bár azért próbálkozom vele, mert nem árt, ha jut valami a pociba... :D
Egyébként mászik, mint a gép, s holnap lesz egy hónapja, hogy áll :D Most már elég stabil, a kezén alig támaszkodik, leginkább teli talppal áll, nem lábujjhegyen. Sokat megy oldalazva a bútorokba kapaszkodva, és letérdelve csücsül le, ha már elfáradt :D Ez jó, mert már nem kell a háta mögött lennem :D

Elég hosszúra sikeredett a rövid beszámolóm... :oops: :lol:

Kép
agi125r

Tike,
sajnálom... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Boo,
Zsiri besz@rás aranyos a videókoooooon!

Sillia,
Áfonyát én is megkönnyeztem... de az a lényeg hogy most boldog kutyus, és jó sora van.

Bond,
gyógyuljatok!
Manó édes lehet a hapci+orrfújás mutatvánnyal!

Rólunk:
voltunk ma 9 hós mérésen (úristen, már csak pár nap van addig), és Kicsifiam a dokibácsi szerint kórosan alultáplált!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
70cm, 7750g (kicsit több, mint egy hónap alatt hízott 300g-ot, és nőtt fél centit, és kb az előző hónapban is ez volt)

Bond, rögtön ti jutottatok eszembe...

Kaptunk Sinlac-receptet, meg közölte velem dokibácsi hogy 1) turbózzam a gyümölcsöt valamivel jobban fel, mert annak még az anyatejnél is kevesebb a tápértéke 2) biztos nem elég a tejem (persze, ezért adok le még mindíg a Heim Pálba...)
Kaptunk 1 hónapot, hogy meghízzon Nimród, ha nem, akkor kivizsgálás. Meg írnom kell, hogy mit és mennyit eszik.
Én olyan sz@rul érzem magam, mintha béna anya lennék, de komolyan... vagy mint aki éhezteti a gyerekét. De ha nem szól, hogy éhes? Mondjuk ma megetettem vele 190 husis főzeléket ebédre és még szopizott is utána, és ugyanezt eljátszottam nála uzsira, csak sütőtökkel. Hát, dudorodott a pocak rendesen... remélem, nem fog fájni neki éjszaka...

Az elmúlt órákat azzal töltöttem, hogy kiollóztam a kaja-bejegyzéseiteket...
Tanulság:
1) tízórai gyümit turbózom babakeksszel, utána az elalváshoz megmarad a szopi
2) a főzeléket ebédre (ébredés után) fogja kapni, nem uzsira, + utána cicizik
3) uzsira csak szopi helyett kap tejpép + szopit

:oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Orsi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Má' most nem azér', hogy haza beszéljek, de a kórosan alultáplált azért kicsit túlzás nem? :roll: :roll: :?: :?: :?: :? :? :?

Nálunk
- délelőtt: csak gyümi (190),
- délben: húsos főzi kiskanálnyi olajjal felturbózva (kb. 120-150),
- uzsira: gyümölcs + babakeksz (190) - illetve ha még esetleg valami maradt délelőttről, akkor az is,
- vacsira: kb. 2 deci Sinlac (néha) töményen, mint áááááááááááállat. És még az esetleges további maradékok.
Ehhez képest a szopik -elvileg, mert már elég nehéz Hugit maradásra bírni a mérlegen :roll: - reggel 100 körül, a továbbiakban 60-70. Ezeket mind egy ciciből nyomom. Lefekvés előtt nem tudom mennyit eszik, de azt már kettőből kapja. Ha pedig még éjjel is kér, akkor azt a napközben nem használtból eszi.

Tudom, hogy ettől majd' mindenki sokkal többet eszik, de Hugiba egész egyszerűen ennyi fér, ezt tök egyértelműen jelzi is. :roll:

Csajok? Ti megnéztétek már az ujjaikon a körmeiket? Milyen színűek, mintázatuak és hasonlók? :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond,

igen, szerintem is némileg túlzás... :twisted: :twisted: :twisted:
főleg azért, mert nem vékony a gyermek, csak nem hurkás :shock: :shock:
(mondjuk arra pont elég volt hogy ennek hatására először megijedjek, aztán elkeseredjek és pityeregjek egy sort Enyémapának a telefonba, majd bosszús legyek...
Akkormost Hugi négyszer eszik egy nap, vagy ezeken felül van még a szopi?

Köröm - nem, miért? Mit lehet tanulni belőle?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ezt a baromságot!
Mi az hogy kórosan alultáplál???!!!
Hát akkor ennyi erővel Natalira is lehetne azt mondani, annyi, hogy ő 74 cm körül lehet, de 7600 gramm (kb). Ő igazi kis csinibaba, egyáltalán nem hurkás, inkább izmos kiscsajszi. Most egy hónapja láthatólag hízott, mert kicsit pofásodott, meg a karjai kis comjai is híztak, de még így is ő a "kisebb". A másik kettő meg az az igazi baba, kis hurkákkal. :lol: Na, de nehogy valaki is azt higgye, hogy Natit éheztetem és csak Noéminak és NIkolnak adok enni.... el se tudom képzelni, hogy lehetne Natit felhízlalni. Ugyanolyan, mint Hugi, semmi pénzért nem lehet belé többet tuszkolni, olyan egyértelműen jelez, hogy nem kell neki több, hgoy csak na. Gondolom, ha összezárja a száját és úgy sikít, morog, üvölt, kifordul a székből és ha mégis megpróbálok kanállal felé közelíteni kilöki a kezemből és ide-oda forgatja a fejét ez már csak azt jelentheti, hogy húzzak már onnan a namégegyetanyucikedvéért dumámmal. Tápszert azt inna mindig, de hát attól nem fog hízni.

Akinek a babájának van foga alul és felül is, csikorgatja ő is a fogait??? Nikolnak kijött a 4., sőt szerintem már az 5. is és egész nap csak azt hallom, ahogy csikorgatja egymáshoz, nagyon idegesítő!!!!

Kép
pagika

Sziasztok!

Pagika:Tamara is csikorgatja a fogát!Szó szerint rosszul vagyok tőle.. :? :? :? Nem bírom.

Tegnap este lekapta a szemüvegemet,mondom neki így szebb vagyok ?Mire ő megrázta a fejét,h nem-nem! :lol: :lol: :lol:
Reggel 5-kor eszik először,akkor mellém teszem az ágyba,és még együtt alszunk egyet.Na most ezt a szokást fel kell számolnom,ugyanis ma reggel arra ébredtem h valami zörög apa éjjeliszekrényén. :shock: Olyan gyorsan magamhoz tértem h az csoda!Átmászott az ágyról,mert apa ott hagyott egy cukorkás zacskót.Mázlim van h nem arra keltem h leesett.. :?
Elég magas az ágyunk.

Boo:Tamara reklámfaló. :wink: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Rapid.... :oops:

Tike (és lányok)!

Nem tudom, miért ez a nagy szomorkodás :roll: ! Félre ne érts, nem elbagatellizálni akarom a történteket, de tessék pozitívnak lenni :wink: . Minden komplikáció nélkül, fájdalommentesen zajlott, este már Hédivel lehettél, akit nagyszerűen ellátott az apukája :D ! Egészen biztos vagyok benne, hogy semmi gondot nem okoz hosszabb távon az, hogy pár órát nélkülöznie kellett, és ma már a korgó pocakra sem emlékszik!
Nagyon szomorú, ami történt, de végülis a lehető legjobban alakultak a dolgok :wink: ! Ne szomorkodjunk, hanem örüljünk, hogy minden rendben volt, hogy ilyen szuperek vagytok, és hogy ilyen nagyszerű családotok van :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Igazából én is úgy gondolom,hogy ha így történt annak oka van és lehet,hogy most még nem tudjuk,hogy miért kellett így történnie...na ez elég zavaros volt. Szóval azt akartam ezzel mondani,hogy Hédi előtt a vetélések nagyon megviseltek, akkor persze azt kérdezgettem, hogy miért pont velünk történik, haragudtam az orvosomra, a kismamákra, az egész világra. Ma azonban úgy gondolom,hogy talán jobb is így...talán ez kellett hozzá,hogy oolyan anyukája tudjak lenni Hédinek amilyen vagyok.Hiszen nemcsak a körülmények változtak és lettek jobbak azóta, hanem engem is megváltoztattak az akkor átéltek. Szóval most már tényleg csak abban bízom,hogy nem lesz semmi későbbi komplikáció és rendben felépül a szervezetem. A lelkemnek is időt kell hagyni és akkor majd tényleg úgy tudjuk várni a kistesót, ahogy megérdemli :wink:

tike

Így van lányok!!! :wink: Ez a jó hozzáállás!

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Megint le vagyok ma,aradva egy kicsit,de próbálok vissza olvasni.
Csak annyit,hogy nálunk ez a felvesz/letesz lósz@rt sem és nem azért mert türelmetlen vagyok. Ugyanis a gyerekemnek van már annyi esze,hogy néha már vállon sem nyugszik meg,így nem is tudom őt letenni az ágyába :twisted: Amúgy már próbáltuk annó is ezt a módszert és akkor sem működött -ezt írtam is akkor - nem is tudom miből gondoltam,hogy most fog. Ahogy leteszem az ágyába,nyomul oda a rácshoz és ilynekor jól be is vágja a kis arcát vagy az ínyét,szegénynek tök piros már az arca és persze ilyenkor ordítás van.
Úgyhogy ez van,most nem leszek jó anya a szemetekben,de nálunk sajnos marad a sírni hagyás egy ideig :oops:
Amúgy mé rá is tesz egy lapáttal a foga,egész éjjel fent volt szinte,kb 1 órát aludtunk. :cry: El vagyok keseredve,de igazából ezt magunknak köszönhetjük.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi:Esetleg a citromfű tea segíthet ,és az ha minden nap azonos időben teszed le a kiságyba.Kb. egy hét de sikerülhet!
Nálunk is bejött,de apa elrontotta!Már minden simán ment,mikor egyszer valamiért ment a hiszti és nehezebben aludt el.
Apa türelmetlen volt és kivette az ágyból.
Azóta köztünk alszik el,de úgy h sokszor én már elbóbiskolok mire ő elalszik,és akkor beteszem az ágyába.
Tegnap a délutáni alvásnál becsempésztem a kiságyba,és felébredt.Nem hagyhatom ott egyedül a mi ágyunkon.
A lényeg h olyan hisztit levágott!!!Hagytam sírni,de a végén már nagyon belelovalta magát és muszáj volt kivennem.
A citromfű tea segít neki elaludni.Granulátumos kiszerelésben is kapható,és van olyan ami gyümölccsel van keverve.
Persze a legjobb ha megissza a sima herbáriásat tisztán.

tímea83
Ajka

Dodi, Tike,
nagyon jó ez a pozitív gondolkodás!!!!!!
Igazatok van!

Nyuszi,
a citromfű tea jó 5let, próbáljátok ki. Kitartàs, és ettől nem vagy rossz anya ám! Biztos van, ahol meg ez működik - pl unokatesóm is így csinálta, és semmi lelki sérülése nincs a fiának, sőt, a kiságyat sem utálja.

Pagika,
jogos, szerintem is alkati kérdés, hogy melyik babó mennyit eszik és hogy hízik. De azért elég szarul éreztem magam tegnap.

Fogcsikorgatás: kb két hete megy, szinte állandóan, és már rosszul vagyok tőle, nagyon nem bírom, már ezzel álmodtam valamelyik nap!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Fogcsikorgatás: Nekünk még egy darab fogunk sincs :roll:

tike

Sziasztok

Tike:
Sajnalom, hogy igy tortent. De meg mindig jobb, hogy most tortent es nem kesobb. Ahogy Dodi irta, csak pozitivan. Nemsokara ugy fog jonni a kisteso, hogy fel vagytok keszulve ra es boldogsagban varjatok Ot. Sok sikert kivanok hozza.
Gratulalok Hedinek a maszashoz! :D

Orsi:
Sokat gondolok Rad/Ratok. Minden rendben lesz. (de ezt mar Te is tudod)

Boo:
Nagyon ugyes Miron es tok edik Muzlivel ahogy ismerkednek. :D

Czigka:
Jo hogy jottel es irtal magatokrol. Bende nagyon helyes kispasi. Szepek vagytok.

Ikoka:
Nagyon jo, hogy Zsombi ujra eszik rendesen. A verseny maszas tok jo. Mi is szoktuk csinalni Lottussal.

Sillia:
Orulok,hogy talalkoztal Afonyaval. Epp valamelyik nap keresgettem vissza pocakos kepeket a regebbi oldalakon es talaltal Toled Afonyas bejegyzest, hogy elszokott. Akkor gondoltam Rad, hogy biztos nagyon hianyozhat. Ezek szerint nagyon jo helye van es szeret ott lenni. Jo, hogy megismert. :D :D :D

Katy:
Remelem Petra szeme rendbe jon a borogatastol es nem kell vagni. A doktorno tenyleg jo fej, ritka az ilyen. :D

Timea:
Huuuu, de kover valaki :roll: :oops: :lol: :wink: :roll: :D :D Jeti??? Milyen Jeti???Es kulonben is van egy gyonyoru szep kislanyod, mar fogyozol is, az a par kilo nyarra el fog tunni, punk-tum. (remelem nem sertettelek meg, mert nem az volt a szandekom )

Agi:
Nahat, nagyon ugyes Kata. Jo, hogy jelentkeztel Te is. Gratula a fogacskakhoz is. :)

Kispocok:
Ekkora hulyeseget! Meg hogy korosan alultaplalt? Nem am beveszed ezt az okorseget. Te nagyon is jol csinalod, nem lehet minden baba Gomboc Artur es nem is kell annak lenniuk. Egyszeruen nem kell neki tobb. Lotti is es meg egy par masik baba is csak alig eszeget. Majd ha tobbre lesz szukseguk akkor ugy is reklamalnak.
Ez miatt aztan tenyleg nem eri meg szomorkodni meg sirdogalni. Jol csinalod es nagyon jo anya vagy. :D

Kép
Kép
bucus80

agi125r! :)

Végre már, hogy írtál is! Nem ér mindig csak skubizni! :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

A kirándulásotok lehet, hogy nem sikerült valami jól, de Kata nagyon ügyes csajszi! :D :D :D

kispocok13! :)

Amíg itthon adja elő Manó a mutatványát addig istenes, csak az utcán ne kerüljön rá sor. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Ma reggel is leszívtuk az orrát. Ezúttal sem lett a kedvence. Én is igyekeztem neki elmagyarázni, hogy miért, hogyan kell, stb. Anyám is: "Ha nem szívjuk le, akkor a doktorbácsi fogja felszúrni, és fájni fog. Ezt szeretnéd? Aranyosak a doktorbácsik, de ne menjünk hozzájuk."
Nnnna, ez a szöveg az szerintem, ami miatt később fél az ember az orvostól, és automatikusan betegséggel, negatív reakciókkal társítja, és ami miatt nem is megy el hozzá, amikor szükség lenne rá. :? :? :? :? :? :?
Én is igyekeztem elmondani ezt, de azért nem így. :roll: :roll: :? :?

Hugi négyszer kapja a kajákat, amiket említettem, és a kettő között félúton van a szopi, napi 4-5.

Körmökkel kapcsolatban: illik valakire valamelyik?

http://www.egeszsegtipp.hu/korombetegsegek-es-gyogyitasuk--cikk

pagika! :)

"Na, de nehogy valaki is azt higgye, hogy Natit éheztetem és csak Noéminak és NIkolnak adok enni...."
Pedig nekem vannak kétségeim. :roll: Mégha egyszerre szülted is őket. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

"Gondolom, ha összezárja a száját és úgy sikít, morog, üvölt, kifordul a székből és ha mégis megpróbálok kanállal felé közelíteni kilöki a kezemből és ide-oda forgatja a fejét ez már csak azt jelentheti, hogy húzzak már onnan a namégegyetanyucikedvéért dumámmal."
Hááááááááááát, nem is tudom... :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Idegesítő lehet a fogcsikorgatás. :roll: :roll: :? :? :? Apa csinálta régebben (koppkoppkoppkopp). Nem tudom, hogy gyerekeknél hogyan értelmezendő, de felnőtteknél semmiképpen sem a nyugodtság jele. Elvégre alvás közben az izmok (az ember) ellazult, elernyedt állapotban vannak. A fogcsikorgatáshoz pedig nagy erő kell. :roll: :roll: :roll:

tímea83! :)

Gyermeki őszinteség: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Pozitívak vagyunk :wink: , de sajnáljuk. :( Már hegyezem a ceruzámat, hogy újabb nevet véssek a táblickuba. :wink:

nyuszi81! :)

Enyém tipp: levendula. Fürdetőként, párna töltetként, akármiként. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.09 12:11-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

A lenyeget meg elfelejtettem irni Rolunk.

Kb 2-3 napja Lottus szepen eszik. Persze csellel ertem ezt el. Ugyanis mikor eszik adok Neki a kezebe babakekszet es igy egy kicsit azon nyamnyog de legalabb tudom Neki kozben lapatolni a kajcsit. :D :D :D

A masik pediiig:
Tegnap ota Lottika tud magatol allni kapaszkodas nelkul mar vagy 4-5 masodpercig. Ugy orultem neki. Megzabalom, olyan edes es ugyes. :D :D :D

Van par kepem is :)

Kép
Kép Kicsit sotet,bocsika
Kép Vegre jo ido van :)
Kép Egyedul allok!

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Ügyes már Lotti is, és a képek is aranyosak. :wink: :D
(Az a ház viszont olyan csúf :roll: :roll: :oops: :oops: )
(Az mit jelent, hogy ne fogják meg a halakat? Egy akváriumon keresztül? :shock: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Zsiri nézésével kapcsolatban az ajjjjajjjj...!!! arra vonatkozott, hogy mintha az anyját látnám. És ha az a tekintet dőf, akkor az egy leszámolásos vérfürdő. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép Először a játszótéren :)
Vendég

sillia! :)

Ez a gyerek tiszta apja. :shock: Ha szakálla is lenne, akkor nem lehetne őket megkülönböztetni. :lol: :lol: :lol:

Ezt pont most hozta az emil:

http://www.dimenzio.net/egeszsegkozpont-tartalom.php?ID=69&m=1

Kép
Kép
200907?

Bond:
Itt szinte minden haz egyforma. Van kb 10 fele es az ismetlodik az egesz varosban. Eleg gaz, de itt mindenhol ez a szokas.
Azert van kiirva hogy ne fogjak meg a halakat, mert felulrol be lehet nyulni az akvariumba. :lol: :lol: :lol: (egyebkent Apa guggol es ha allna akkor csak kb derekig erne az akvarium oldala neki)

Silli:
Loci tenyleg tiszta apukaja. :D Latom otthon azert jobb ido van. Nagyon edes Loci a hintaban.

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?