Sziasztok!
Timi:Szuper az uj vonalzod!!!
Nalunk is hasonlo a hajnali/reggeli szopi,bar en minden rezdulesere felebredek Hanginak...es a cicimet sem minden esetben engedi el.....szerencse hogy nem tortent baj
De remelem Hangi lassan leszokik a cicivel valo cumizasrol,mert a fogainak nem tesz majd jot a tej cukortartalma

Mindenesetre ez is mar csak ilyenkor van,egyre inkabb szokik le a cicin valo elalvasrol

(en nagyon szerettem....)
Kispocok:Ne vedd magadra a doki dumajat a korosan alultaplalt gyerekrol....ez nem igaz!!!Szep,erdeklodo,jol mozgasfejlodo,csillogoszemu Nimrod,soooot!!!Felejtsd el amit mondott!A valtoztatasokkal szepen fog a tovabbiakban is fejlodni!En is igy adok enni Hanginak,es az igaz hogy nem nagy adagokat eszik,de mindenevo,es szepen hizik!(ja es ne aggodj amiatt,ha nem eszi meg feltetlenul a 300mlket,nem vagyunk egyformak!!!)
6-8 korul szopi
11 korul gyumolcs+gabonapehely
12 fele szopi-alvas
2-3 korul fozelek
6 fele szopi-alvas
7 utan gabonapehely anyatejjel(tapszerrel)
9 80ml tapszer+cici-alvas
(ejjel valtozo,van hogy 1x ebred,akkor cici)
Agi:de jo hogy jelentkeztel!Szeparacios szorongas:elmulik

,de biztosan a fogai is kozrejatszottak a nyugossegenek!Gartula az allashoz!!!
Tike:sajnalom!De jo hogy mar tul vagytok ezen,es minden rendben lesz ezutan!Maszas:gratula!!!Nalunk meg csak probalkozas van...a keze nem mindig engedelmeskedik

igy orraeses van....
Sillia:Loci csudapofa!!!Latom a hinta nalatok is nagy kedvenc!Mi is rengeteget jarunk a jatszora

Mar nem nyugoskodik ugye annyit Loci?Mert nalunk is megszuntek ezek a problemak,olyan szepen eljatszik/eljatszunk,felfedez,minden erdekli,kezdemenyez,beszelget....szoval egycsapasra tunder gyerekem lett!Nekem loci is tunderfinek latszik
Afonya:majdnem kicsordult a konnyem......de nagyon orulok hogy jo helye van!
Boo:olyan jo latni mikor ilyen csopp gyerkocok allatokkal baratkoznak!!!Imadtam a videot!!!Az Elmo nalunk is ledvenc,de egyenlore a tv-ben lesi allandoan
Bucus:Huuu de jol neztek ki!!!Nagyon ugyes Lotti!!!Amulok azon hogy ilyen profin alldogal!!!
Marietta:Domi mar vadul motorozik???

Hogy vagytok?
Bond:jok a linkek....gondoskodsz az olvasnivalorol!!Jobban vagytok?
Hugi totyogasa:

Kicsi a bors,de ugyes!!!
Igen,szoktam vizslatni a kis kormocskeit

csodasan fenyesek,hibatlanok,rozsaszinuek...nemelyik szele picit beszakad,mert imad kapirgalni a kisasszony

,de ez inkabb a vagasi technikam miatt van

.....vagy mert izeg-mozog
Pagika:mit ossze nem nevettem a multkori irasodon,mikor azt ecsetelted,hogyan harapdalja a kis fulet az egyik csajszi a masiknak,es meg a fulijet is kiszedte.....
Hihetetlenul edes lehetnek egyutt alanyok!!!Mutizz fenykepet roluk!!!Na en is jol elpakoltam amit el lehetett,hagyom is am felfedezni rendesen.....nem futok am minden nyikkra,de biztos tavolsagbol lesem.....meg kell tanulniuk,mit-hogyan,merre.....ennek koszonhetoen keves a mubalhe
Nyuszi:

probalj meg meg parologtatni a lakasban/szobaban egy kis citromfu olajat+levendulat!Az is segithet.....es talan probald ki,hogy odaadod neki valamelyik polodat/ruhadat,amin a te illatod van,mikor beteszed az agyikoba

.En nem erzem ezt akkora bajnak,ha valami ilyesmivel probalod meg ravenni,hogy nelkuled aludjon el,de megis kap valami "pot"dolgot.....
Nalunk ilyen nem kellett,szepen lassan kialakult hogyan is aludjunk el....de bevetettem volna ha nagyon muszaj.Nekunk nincsen cumink,mert nem szereti,nincsen allatka,pelus is csak ami a feje alatt van,nincsen seggrisza,de volt popsi paskolgatas,amirol szepen lassan le lehetett szoktatni.....Sot mar nem is cicin alszik el,kb.1,5 hete nem mindig igenyli...szopi utan viszem az agyikoba,neha nyuszizik 3 percig,en kozben rajtatartom a kezem a hatan/popsijan,de elalszik szepen....
Tudod,nalunk is voltak bajok,de semmihez nincsen keso,meglatod nemsokara megoldodik ez is!Es nekem sem mindig jott be az ami masoknak.....de kijelenthetem,azert 5,5 hos kora ota szepen a javulas utjara lepett KukacManci!
Na megyek is es leteszem csicsizni Hangit...