Vikci
Kitartás!!! Beszéld meg a kis pocaklakóval, hogy jöjjön már ki. Nekem is indítani kellett volna Zizut szerdán, de vasárnap elindult, mert többen az ismerősök közül megszültek előttem, pedig későbbre voltak kiírva mint én, ettől dühbe jöttem kicsit, de előtte minden nap beszéltem hozzá, hogy jöjjön mát ki magától... Szófogadó volt! Drukkdrukk! Húha, az nem tréfa ha így vannak a fájások, lehet villámgyorsan kell majd bemennetek, mert a kis cseles ezekkel a fájásokkal csinál magának utat aztán pikkpakk megszületik.

))
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BÓKOKAT ZITÁRA!

)) Szerintem is szépséges és olyan őszinte, de én elfogult vagyok.
Gondoljatok rám reggel, mert megyek cukorterhelésre.... Blááááá.... Remélem rendben lesz!
Ma apa csinált új pocakos képeket oldalról, majd otthonról teszek fel, mert most a szüleimnél vagyunk.
Ma azt mondta egy doki barátnőm, hogy szerinte kisfiú lakik odabent, mert meséltem neki, hogy Spánik doki pikkpakk rámondta múlt alkalommal, hogy ő már látta hogy micsoda. És állítólag a kisfiúkat könnyebb, egyértelműbb megállapítani... Hát, még van 3hónap várakozás a meglepetés csomagra.

Már rég lehiggadtam, és nem érdekel mi lesz, nem is szeretném tudni, van ennek is egy varázsa, igaz ezt sokan nem értik meg -sajnos. Az az egy zavar, hogy még mindig nincs nevünk. A Kinga részemről kiesett, mert júl. 24-én van a névnapja, és vagy 17 vagy 20 a kiírt időpont. Nem szeretnék kitolni vele, mivel mi tartjuk a névnapokat is. Fiú névben még mindig Apának Domonkos a nyerő, amit Zitánál szerettünk volna, -én azért nem szeretném, mert az Zizunál volt és rengeteg Dominik van, és azt is ugye Dominak becézik- és új közös, ami tetszik az az Ágoston. Itt csak a becézéssel vagyok gondban, bár Zitánál is mi találtuk ki a Zizut idővel. Zizinek , Zituskának, sose hívtuk... Nekem még tetszik a Tamás is,de abból is inkább a Tomi. Lány névben lövésem nincs... Most azt nézegettem, hogy jó lenne valami hercegnő vagy királynő mert Zita is királynő név... Dilis vagyok , mi?

ettől függetlenül nagyon tetszik még mindig a Réka, de Apa azt nem szeretné, mert abból is rengeteg van, sajnos. Zitánál is júniusban dőlt el, hogy Zita vagy Zsófi lesz, addig volt 15ötlet. De legalább akkor már fiú név volt decemberben...

Legalább nem unatkozom, ha éjjel nem tudok aludni...
Pusszantás mindenkinek!
ui. Zsani köszi a kedvenceket!