A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Móni, mindenképp gyertek!

Krisztina, ez aztán a változatos koszt!

Csoda történt, ma járt nálunk a UPC és levette az emberke a cipőjét :-)

Na, felébredt a kis Hercegnőm, a játszószőnyegen dőlt ki a nagy játékban :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,kosztnak nem nevezném,mert a legtöbb csak szenvedés és max 2-3 kiskanálból áll.De lassan remélem tényeleg igazi evés lesz belőle.
krisztinaa

Sziasztok,

jönnék én már napok óta, csak nem érek ide.
Apa ugye szabin van, tegnap este értünk haza.
este remélem tudok már írni is

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

hahó,

Móni: szóval az Őrstől: talán a legegyszerűbb, ha 32-es busszal eljössz a Bosnyákig, és onnan fekete (lassú) 7-essel a Dózsa György útig. Mindkét busznál indítanak alacsony padlósakat, a BKV honlapján jelölik, hogy mikor indul ilyen busz.

Na megyek fürdeni, nagyon álmos vagyok.

puszi

Szilvi
huszilvia

Már napok óta akarok írni, de nem jutok ide...

Reni, Bíborkának utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Annyi mindenről írtatok, nem nagyon tudok most reagálni, ha nem baj,csak magunkról írnék.

4 napig a szüleimnél voltunk, jó volt a húsvét, sok mindent tojt a nyuszi Márknak és nagyon jó kisfiú is volt.
De azért elég volt a 4 nap, már a szüleim is kezdtek belebeszélni a már megszokott dolgainkba.
azért vita nem volt,szerencsére.
Márkból szinte ömlik a nyál és mindent a szájába vesz, a dzsekijét, sapija kötőjét is csócsálja már, és rá is rájön a nyűgösség, már kibújhatnának végre az első fogak, fene vinné.
Szombaton végre eljutottam fodrászoz 3 hónap után, ehhez a copfos-tréningruhás feelinghez elég hamar hozzá lehet szokni, nem hittem volna.
Voltunk misén, pünkösd vasárnap lesz a keresztelő, az a pap kereszteli, aki minket adott össze.
Elvileg itt nálunk Miklóson akartuk, mert itt a mi otthonunk, és nagyon szép új katolikus templom és normális pap van, de anyum kiakadt, hogy akkor mindenkinek fel kell jönnie hozzánk, egyszerűbb lenne, ha F.ön lenne.
Igen, csak pont azt akartam elkerülni, hogy ő ugráljon a mi vendégeinknek.
Úgyhogy vszínűleg B.füreden abban a csárdában lesz a kersztelő utáni ebéd, ahol a lagzink volt, így anyumat kicsit megkímélem.
A férjem jövő szerdáig szabin van, ma megvettük a terasz járólapjait, pénteken jönnek az öcsémék és a fiúk (az informatikus férj és környezetmérnök öccs!) leburkolják.
Holnap d.e tanítok,d.u megyünk a budaiba csípőszűrés kontrollra, januárban rendben volt minden, de azt mondták 5 hónap betöltése előtt még visszarendelnek ők mindenkit.
Péntek reggel meg megyünk beadatni az agyhártyagyulladás ellenit.
Vasárnap jön fel anyukám és apukám,úgyhogy a napokban megint nem nagyon fogok tudni jönni.
Minitaliban mi is benne lennénk, ha vkihez becsatlakozhatnánk, abenzinbe természetesen beszállnék.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
Szilvi, még agyalok, hogy tudnánk menni a talira. Apa dolgozik, és egyébként sem hagyom szívesen Blanit ennyi időre nélkülünk. A közlekedés elég húzós 2 kicsivel. Lehet felétek parkolni? Esetleg autóval még ok. Akkor beférne hozzánk még 2 fő.

Móni, jól sejted a banánnal kapcs. Az összes déligyümit gombairtóval kezelik, (nagyon erős vegyszer) hogy ne rohadjon meg. Hiábi déligyümi, ha éretlenül szedik le. Inkább az idénygyümölcs, és ha lehet Magyar!
Igen, a bio cucc lenne a legjobb, de honnan lehet tudni, hogy az? Magyarországon egyáltalán nincs ennek kultúrája :cry: sajna. Egyébként meg annyira drága, hogy havonta egy vagyon lenne.

Voltam olyan gazdaságban, ahol bionövényeket termesztenek nagy mennyiségben. Elárulták, hogy kénytelenek permetezni, mert nem lenne termés.

Elvként azt követem azért, hogy minél kevésbé feldolgozott termék legyen (annál kevesebb a dzsuva benne). Ha lehet kistermelőtől. Tesco, Auchan felejtő, odahordják a világ szemetét és meg akarják etetni velünk. (drága pénzért)
Na jó, ezt abbahagyom...pedig tudnék mesélni...

Megvettem a tejpépet (itt csak receptre van), vacsira akartam adni. Na persze kivételesen Bibi már 20.15-kor elaludt :lol: peluscsere nélkül :oops: így azért éjszaka kellett macerálni.
Szóval mégsem az éhség miatt nem aludt. Valószínűleg tényleg túl ingerdús neki a légkör, de igaziból ő követeli ki.

Kata, tetszik ez a szakmába vágó burkolás, de frankón megoldották a konyhát is annak idején :lol:

Kati, télikert? :@ :@

Zsuzsi, ezért is irígykedem, hogy Zsófi magától elalszik. Ezek szerint beválik, hogy többször hagyod önállóan. :lol:

Szép napot mindenkinek!
Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Jó reggelt.!

Szilvi, köszi a busz-tippet, ott leszünk!
Mindig tudtam, hogy jó dolog a BKV:) és nem ironizálok.

Reni, kajaügyben egyetértek.
Amit tudok, piacon/zöldségesnél veszek.
Autó nélkül mondjuk felejtős is az Auchan/Tesco, van ennek azért előnye is:)

Zsuzsira/Zsófira én is @@@ - méghozzá a legvirítóbb sárga színben:)
A játszószőnyegen való elalvásra gondolok.
Ez nálunk ideális esetben úgy néz ki, hogy D. érdeklődik, leteszem a szőnyegre. 3 percig nézelődik. Forogni kezd. Elfárad, ordít, esetleg beüti picit a fejét, ahogy átfordul. Felveszem.
Folyt. köv. 2 óra múlva:)

Kata, tetszik ez a "copfos-tréninges feeling"-megfogalmazás:) És milyen ismerős a jelenség.
Balatonfüredi keresztelő nagyon jól hangzik.

Keresztelőre mindenki tervez kis ünnepséget? Mi csak elvisszük a templomba, és ennyi. Illetve hát anyáméknál, vidéken ebéd utána a keresztszülőknek (tesó-unokatesó). Jaj el is kellene kezdeni szervezni.

Puszi
M.
monke

Reni,

Ha el tudtok jönni, Blanit nehogy otthon hagyd!
Alig várom, hogy lássam, annyira cuki volt augusztusban:)

Ja és ne felejtsünk majd írni Mangorának a taliról.
monke

hahó,

igen, lehet parkolni a ház előtt, bár ki kell fogni a helyet, de azért szokott lenni. Nem fizetős övezet, szerencsére.

szurkoljunk, hogy jó idő legyen, mert akkor elférünk a teraszon :lol:

Ja, és gondolom inkább délelőtt, akkor még jobban bírják a kicsik a gyűrődést 8)

Akkor küldöm a priviket, címmel, telefonszámmal.

puszi

Szilvi
huszilvia

Hahó!

Bene elaludt, epilálni kéne (már kritikán aluli a lábam, és hát itt a tavasz, lehetne szoknyát hordani..), de előbb még írok :)

Látod, Móni én sem vagyok egy hajszállal sem szakértőbb, csak jóhiszeműbb kaja ügyben :oops: :wink: Sokszor talán jobb bele sem gondolni, hiszen tökéleteset úgysem tudunk mindig adni nekik (és magunknak sem), tényleg képtelenség, ha magunknak termeljük, még akkor is száz felöl "mérgeződhet"...

Szilvi, én holnap kipróbálom a bkv-t, aztán annak függvényében meglátom, hogyan érkezünk hozzátok :) A péntek nekünk jó. Ha kocsival mennék, akkor hozzánk is befér még egy baba-mama combo :D
Reni, tényleg hozd Blanit, én is szeretném megismerni a királykisasszonyt :)

Móni, nálunk csak a "szűk" család lesz a keresztelőn: déd- és nagyszülők, testvérek. Ez is 18 fő :D Anyóséknál lesz egy kis ebéd, a kaját összedobjuk. Az eljegyzésünk is kb. így volt, kerti-parti jelleggel.

Kriszti, szuper, hogy jól haladtok a kajával, csak így tovább! :wink:

Végül tegnap nálunk nem kellett a pép, de azért résen leszek. Dm-ben vettem (ez sajna nem HA), gyógyszertárba nem is jutottam el, ami közel volt, oda csak lépcső van (... :evil: ), és utána Bene felébredt a kocsiban, ilyenkor már nem merek nyilvános helyen sok időt mozdulatlanul eltölteni, mert tuti ordítás lenne belőle :D Ahogy megállunk a lakás előtt, kezet mosni sincs időm, máris elégedetlenkedik. :wink: Na majd ma megyünk patikába.

Kata, fodrászért iriiiiiigy.... az én fejem már egy megtépázott szénakazalhoz hasonlít, nagyon gáááz.
Bene is iszonyúan sokat nyáladzik, és ő is eszi mindenét, de én nem látom fog nyomát még :shock:
Sok sikert a burkoláshoz! Menni fog az a fiúknak! Nálunk is pont így szoktak zajlani az ilyen munkák :wink:

Megyek, fakírkodok egy kicsit :D
Ági

KépKép
gigilina

Elküldem a priviket, ha valaki nem kapta meg, szóljon.

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi, megkaptam, köszönöm!
Metroval hol érdemes leszállni, Keleti vagy Stadionok? Térképen kb. egyforma távnak tűnik, gyalog ez olyan 10 perc?

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Reni, Móni, azért nem olyan jó a helyzet, mint ahogy látszik. Kínlódik a játszószőnyegen, izeg-mozog, felveszem, leteszem az ágyra, hogy akkor aludjunk, 15 perc kínlódás után feladom, vissza a szőnyegre és elaltatja magát hason. Nem hagyom magára, mellette vagyok, pakolászok stb. Most egy órája kísérletezünk az alvással, éppen a sikongatós fázisban tartunk :-)

Szilvi, nem kaptam privit :-(
Asszem mi is bkv-val megyünk, ha jól sejtem, nem is kell átszállnunk. (A párom még megvétózhatja és elvihet. :wink: )ToldiSzilvi, mi ha busszal megyünk, az más irányba megy mint az Árpád-híd.

Ági, epilálni nekem is kellene. Tegnap már a párom is megszólt.
Egyetértek ezzel a "száz felől mérgeződhet" elvvel.

Kata, Zsófi is eszi mindenét, meg a másét is, a fog helyén vmi fehérlik ugyan egy hónapja, de még mindig nem dudorodik...
Kérünk majd képet a teraszról. Biztosan ügyesek lesznek a fiúk.
Örülök, hogy ilyen ügyesen megszerveztétek a keresztelőt.

Keresztelő: nekünk is kicsit kezd kusza lenni a helyzet.

Csináltatott vki végül Karácsonyra dm-s fotókönyvet? Vélemények? Most akciós, gondoltam, benevezek egyre én is.

Na, majd még jövök!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Szilvi, én megkaptam, köszönöm!

Kipróbáltam a BKV-t férj nélkül és babakocsival:)
Fog ez menni!!! Pár embert elütöttem, de na.

Zsuzsi, köszi:)
Pedig már kezdtem "nevelni" Dávidkát azzal a szöveggel, hogy
"Bezzeg Zsófi"
:wink:

Én elpakoltam a játszószőnyeget, annyira visított rajta pár napja:( Előtte imádta egy hétig. Azelőtt már nem emlékszem, mi volt.

Elég szeszélyes természetűek.

Most a mosógépet szereti nézni, ez egy nyugis program.

Puszi
M
monke

hahó,

Zsuzsi, elküldtem újra a privit, remélem most megkapod. Igen nektek pont jó a 30-as? busz, amelyik több helyen megáll. Az pont a sarkon tesz le.

Mi nagyon szeretjük a játszószőnyeget, olyankor van 15-20 perc nyugalmam :wink:

Ági, inkább a Keletinél érdemes leszállni, az közelebb van. Onnan csak be kell sétálni a Thököly úton, kb 10 perc.

Hajrá Móni, aki nem ugrik arrébb, annak told rá a lábára a babakocsit, legközelebb udvariasabb lesz, és odafigyel, arrébb megy :lol:

Mi is szervezzük a keresztelőt, május 9-én akarjuk tartani, ott ahol az esküvőnk is volt.

Most pedig elkezdek imádkozni, hogy jövő pénteken jó idő legyen :lol:

puszi

Szilvi
huszilvia

Hali!!

Tegnap utálta Anna a főztömet:(és este sem kellett a tejpép.Gyenge kezdés után,erős vissza esés :(

Ma volt a védőnő,neki sincs ötlete hogy mi lehet,azt :( mondta hogy egyiket vagy a tejcsit vagy a bébikaját el kellene fogadnia,így ez étvágytalanságra utal.
Eljutottam addig,hogy felhívtam egy ismerősömet és hétfőn elmegyünk levetetni egy labort,lehet vashiány....

Csináltam keresztelő meghívót,nagyon jó lett,ha valakit érdekel szivesen megosztom az ötletemet :D :D :D

Már ma is sírás környékezett,mindig jó a kedve,kivéve kajaidőben,akkor aztán éhes,álmos és nem lehet vele bírni.
krisztinaa

Sziasztok,

Szilvi, köszönöm a privit, megkaptam. Igen, arra a buszra gondoltam én is, majd megnézem, hogy jár. Igaz, M. felajánlotta, hogy elvisz :-)
Mindannyian imádkozunk a jó időért!

Krisztina, szegénykém :-( Szurkolok, hogy megoldódjon mihamarabb a probléma!

Móni, igen, nagyon szeszélyesek. 2 hétig olyan szépen ment a napközbeni alvás, hogy együtt lefeküdtünk és elaludt felém fordulva. A héten nem :-( Na, majd fordul a kocka.
Jó hír viszont, hogy mostanában nem sír a babakocsiban. Na, nem élvezi, de eljátszik a kezével, a játékokkal.
Éljen a tömegközlekedés, nagyon ügyesek vagytok :-)

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

sziasztok,

Krisztina: nagyon sajnálom én is ezt az evés dolgot.
A keresztelő meghívó ötletet én szívesen megtudnám, akár priviben is.

megyek, nagyon álmos vagyok.

puszi

Szilvi
huszilvia

Jóreggelt!

Vagy inkább már napot :)

Kriszti, sajnálom ezt a tanácstalanságot, megértem, hogy elviszed laborra, engem is megölne az idegesség, hogy mi lehet a gond... remélem minden rendben lesz hamarosan!

A meghívó ötleted engem is érdekel :wink:

Én ma megint pakolok, plusz napközben még bemerészkedünk bkv-val a belvárosba, szurkoljatok, hogy mindketten túléljük :)

Bene megint sűrűn kel éjjelente, tiszta zombi vagyok reggelre.... remélem ezen is túlleszünk egyszer, már kezdek elfáradni. Anyukám tegnap megbíztatott, a tesóim és én bizony 1-2 éves korunkig felkeltünk éjjelente... jó kilátások :D

Friday???? ... :cry:

Szép hétvégét, űzzük el valahogy a várható esőfelhőket! :wink:
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Ági, nekem még a 10 óra reggel, mióta nem dolgozom.
Remélem, Bene ad mihamarabb 1-2 nyugalmas éjszakát, hogy kicsit ki tud Magad pihenni.
Sok-sok ember mondja, hogy 1-2 éves korukig felkelnek a babák éjjel...
Sőt, az egyik barátnőm kislánya fél éves koráig átaludta az éjszakát és azóta se többet, pedig már lassan 3 éves.
Ma én is pakolok :-) Csak előtte vasalnom kell, hogy legyen mit bepakolnom :wink:

Ezen a héten kicsit én is zombi vagyok napközben, éjfélnél előbb nem tudok elaludni napok óta :? Annyi mindenen jár az agyam.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Ági, jó utat, remélem, kicsit hagy pihenni Bene hétvégén!
Zsuzsi, te is utazol? Nektek is jó utat!

Mostanában Dávidka sír a kocsiban:)

Az egy-két felkelés bírható, ha csak szoptatásról van szó, szerintem.
De ha felsír, nem alszik vissza...:( Na ezért is lenne jó aránylag szoptatni, nem nagyon tudok egyszerűbb visszaaltatási módszert...

Kriszti, hogy vagytok ma? Anna eszik? Jókedvű?
Doki mit mond?

Izgalmas hétvégi programunk lesz:
Zoli új munkahelyén "dress code" van - tehát 4 éves pólós-farmeres korszak után kell neki bevásárolni. Persze egyedül nem engedem el:) úgyhogy megyünk hárman Dávidkával.

Hidegfrontot mondanak - remélem, a babák nem sínylik meg nagyon!
Szilvi, ha nagyon ramaty idő lesz jövő héten, el kellene halasztani a talit, nem?

Puszi és jó hétvégét!
Móni
Keresztelői meghívóra én is kiváncsi lennék:)
monke

hahó,

igen, ha pocsék idő lesz, én is inkább halasztanám. Egyrészt nem könnyű esős időben mozogni a babákkal, másrészt nálunk is jobban el lehet férni, ha ki lehet menni a teraszra.
Megnéztem a met.hu-n, és egész jövő hétre esős időt mond :cry:

puszi

Szilvi

ui: ma ettünk almás krumplit, Csabinak nagyon bejött :lol:
huszilvia

Hali!!

A mai nap sem egyszerű,megint azzal telt eddig hogy etetni próbáltam,nem is csináltam semmi mást.A közérzete jó,csak mikor evés idő van,akkor kezd nyügi lenni,és már rendesen ordít a cicitől :cry: :cry: :cry:

Ma sikerült beletukmálnom egy kis tápszert,szerintem már annyira éhes volt,hogy elfogadta a cumisüveget.Most alszik és félálomba evett egy kis cicit is.

Nagyot akartam ma sétálni,de nem mertem elindulni,mert délelőtt nem evett.

Nem tudom,hogy én rontok el valamit???????????????????????

Belinkelem ide a meghívót,nézzétek meg.Most éppen a borítékot dekorálom hozzá.

http://picasaweb.google.hu/lh/photo/Or9 ... directlink
krisztinaa

hahó,

Krisztina, én is valami hasonlón gondolkodtam, de hogyan írtad rá a fényképre a szöveget?

köszi

Szilvi
huszilvia

Krisztina, szerintem, ha nem fogyott és jó kedélyű, ne erőltesd, mert még jobban elutasítja. Vagy próbálja meg más etetni üvegből, ne te.
(tapasztalat:(((

Nálunk ez a félálomban-álomban etetés jött be még.

Séta viszont meghozhatja az étvágyát. max vigyél magaddal egy cumisüvegben vmit, hátha megissza.

Szép a meghívó:)
monke

Hali!!

Köszi a tippeket.Ma du már aludt egy nagyot és evet is alvás közben.Na meg fejtem is :(
Sajnos a m ás megeteti csak ritkán kivitelezhető,apa ma is sokáig dolgozik és tegnap is már Anna aludt mire hazaért.
Kezd egyre jobban világossá válni hogy a cicivel van baja.

Szilvi,picassával csináltam,elég könnyű használni.
krisztinaa

Hát... gondolom, nem vigasztal, de nálunk hetekig ez volt a helyzet, már sírtam szoptatás előtt. Néha éjjel is balhézott.
most meg úgy eszik, mint a kisangyal. Nem tudom, mi változott, nekem a menzeszem se jött meg.

Elmúlik, ne félj. kitartás!!!
monke

Sziasztok!!
Meg vagyunk mi is, csak én lebetegedtem, köhögés, nátha!! De ma már jobban vagyok, és ráadásul még vendégek is jönnek!! :(

Krisztina, elöször is Boldog Születésnapot !!! Ügyi vagy a meghívóval kapcsolatban, neked ez a végzettséged??? Vagy csak ilyen ügyi vagy értesz hozzá??? :oops: :oops:
Kajcsihoz meg kitartás, amúgy nálunk is két napja megy a hiszti a cicin, vagyis be sem akarja venni, de szerencsére a cumisüveget elfogadja, sőt már almát is kap nagyon ízlik neki !!! Ja és két napja este csak az apa etetheti meg altathatja el nálam baromira sír, pedig nekem se jött még meg !

Szilvi nem kaptam meg a privit !!

Zsuzsi remélem Zsófi pötyei már elmúltak?

Azért se tudtam jönni mert a munkahelyemre kellett menni két telephelyre intéztem a gyest, adóbevallást stb.. , aztán meg jött ez a megfázás de már iszom jó kis hagyma teát, c vitamin, pihi stb.. de már nagoyn unom ezt a köhögést !

Kata köszi a privit , megnézem az obit!!!

Huu mennem kell jöttek a vendégek, és a kis drágám meg az apukáj, már két órája alszanak!

További szép hétvégét !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Krisztina, isten éltessen sokáig!Sok-sok puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi csajok a köszöntést,holnap kiderül,hogy 30-on túl is van e élet :D :D :D
Anna ma egész jól evett,és most egy párszor már a cumisüveget is elfogadta.
A képeket csak hobbi szinten csinálgatom,meg a párom hobbi fotós és néha elvállal pár esküvőt,így segítenem kell neki a képek csinálásában.
Ma mentünk érte,nagyon szép lett,matt papíron és 13x18-as méretbe hívattam elő,a borítékot rózsaszín organza szalaggal kötöttem át.Hát....nekem tetszik :)
Ma ruhát is nézegettem Cilának,ki is néztem egy gyönyörű fehér,hímzett ruhát.
krisztinaa

Sziasztok!

Sajnos csütörtökön minden gyerekem belázasodott. Mára kicsit jobb a helyzet, Vincének szörcsög az orra, tegnap is kétszer szívtam éjjel. És gondolom zavarja a lecsordogáló cucc, ezért eszik másfél-2 óránként, éjjel is.

Krisztina Isten éltessen sokáig!
Mi is ünnepeltünk ma, sajnos a betegség miatt a zsúr elmaradt. :(
Amint jól lesznek pótoljuk!
Örültek az ajándékoknak . :)

Szép hétvégét mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Krisztina, Isten éltessen!
Az élet csak 30-nál kezdődik
:P :wink:

Vick, jobbulást a gyerekeknek, és pótoljátok be a szülinapi zsúrt mihamarabb.

Szilvi, gyógyulj meg gyorsan!

Szép hétvégét,

Móni
monke

Kriszti, boldog szülinapot!

Vick, boldog születésnapot kívánok Hanginak és Eszternek!
Mindenkinek jobbulást! Gyógyuljanak meg hamar!

Sokszor volt nálunk is szopibalhé esténként. Mindig akkor, mikor szinte semmit sem alszik napközben + én arra fogtam még, hogy nem jön elég erőteljesen a tejcsi. Én eléggé erőltettem, mivel csak szopival alszik el, és előbb-utóbb elfogadta.

Hm, azt hiszem, hogy beválik ez a homeos bogyó...ma már kétszer ténferegtem a lakásban, mire rájöttem 10 perc után, hogy hoppá, ez szabadidő...már annyira elszoktam tőle, hogy 5 percnél több idő jut magamra...Murphy persze ugorjon ennél a résznél. (nem is merek egyelőre többet írni erről)

Szép hétvégét mindenkinek!

R

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Krisztinának, Hangának és Eszternek utólag, de annál nagyobb szeretettel nagyon boldog születésnapot kívánok!

Móni, hogy sikerült a vásárlás? Minden téren kíváncsi vagyok, milyen ruhákat vettetek, Dávidka hogy érezte magát?

ToldiSzilvi, jobbulást!

HuSzilvi, ha esik, akkor természetesen elhalasztjuk.

Reni, milyen homeo-s bogyó? Örülök, hogy jobban vagytok :-)

Krisztina, remélem, azóta javult valamit a helyzet.
Egyetértek, 30-on túl kezdődik az élet :-) Na jó, amikor betöltöttem a 30-at, nem így gondoltam.

Hazautaztunk hétvégére, nagyon jó volt, csak jól elfáradtunk. Ilyenkor egész nap jövés-menés van, mi is mentünk látogatóba, hozzánk is jöttek. Ma nagy családi ebéd volt nálunk. Zsófi tündérien viselkedett 5 órán keresztül csak dumált, nevetgélt, evés alatt szépen eljátszott a hordozóban. Mindenki halálra dícsérte. Nagyon büszkék voltunk rá.

Mindenkinek szép estét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Krisztina, Isten éltessen sokáig!!!

Ne haragudj, hogy így utólag, megint mozgalmasan telt a hétvége, nem volt időm írni. Nagyon szép a meghívó, ügyes vagy :) Nálunk június 6-a lesz már biztos :) Kitartást a kaja-sztrájkhoz, annyira sajnálom, hogy ilyen rég ezzel kell küzdenetek... kívánom, hogy hamar megoldódjon!

És hát természetesen
a csodaszép ikerlányoknak, Eszternek és Hangának is nagyon boldog születésnapot!!!

Sajnálom a betegséget, Vick, jobbulást Nektek!!!

Móni dress code 8) Remélem sikeres volt a vásárlás! Elég ing, vagy teljes öltönyös meló lesz? Ha jól láttam, Zolinak hosszú haja van, azzal nem lesz gond? Valahol azt sem mindig nézik jó szemmel :?

Zsuzsi, megértem, hogy ilyen büszkék vagytok rá, lehettek is, igazán nagylányos viselkedés ez :wink:

A debreceni éjszakák jól teltek, Bene csak egyszer kelt :D Murphy fogja be a fülét!!! :D

Jóéjt mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,
elszóltam magam, vagy Murphy működött megint, de nem sokáig tartott a jólét. Bibi már több napja csinálja este a fesztivált megint, de tegnap du. 5-től 11-ig visított, aztán elaludt és 2 óránként kelt enni, ja és majdnem egy órát eszik mindig. Totál zombi vagyok. Ráadásul a nagy üvöltésben Blanival nem is tudtam foglalkozni, nem kapott vacsit és nem is fürdött. :cry: Totál leszerepeltem.

Zsuzsi, örülök, hogy nektek jól telt a hétvége. Zsófi kis tündibündi :lol: Eszembe jutott, mikor tárgyaltuk a velük való foglalkozást. Én úgy voltam vele, hogy azért vagyok itthon, hogy Blanival foglalkozzak és így is tettem. Mit mondjak, nagyon kis okos, ügyes, jól fejlett gyerkőc, de nem önálló, és nem is akar az lenni. Szóval jól teszed, ha néha hagyod játszani önállóan.

Móni, remélem, hogy sikeres volt a vásárlás :lol:

Ági, nekem most az álmaim netovábbja lenne 3 óra alvás is

Szép napot!
R
34372

Jó reggelt!
Reni, sajnálom:( Remélem, hamar elmúlik ez az időszak is.
Plusz: pár napja olyan idő van, hogy nem is csoda, ha nyűgösek:( Nekem is robban szét a fejem.

Az önállóság talán gyerekfüggő is, nemcsak a neveléstől függ. Ez az, ami soha nem fog kiderülni.

Zsófi nagyon cuki lehet, igen:)

Bevásárlás remekül sikerült, Dávidka imádta, minden rácsodálkozó öregnénire visszamosolygott stb.
Lehet, hogy az Árkádba kellene vinnem sétálni ezentúl?:)
Viszonylag hamar végeztünk.

Szoptatáshoz haza kellett jönnünk, mert D. annyira élvezte az IKEA baba-mama szobáját, hogy csak nézelődött, enni nem volt hajlandó.

Hálistennek csak ing a dress code, a szoftver nem konzervatív, és nem követeli meg a rövid hajat és az öltönyt:)

Na megyek, mert önállóan Dávid is csak sírni hajlandó:(

Pusz
M
monke

Reni, sajnálom Murphyt, a fene vinné el :cry:
Köszönöm a tanácsot, a fő feladat az, hogy játsszunk, de ha épp jól el van, akkor hagyom. Biztosan neki is szüksége van néha magányra, hogy ne piszkáljuk örökké :wink:

Móni, örülök, hogy jól sikerül a vásárlás. Üdv. az ingvasalók táborában :-) Bár nem panaszkodom, M. csinálja gyakrabban.

Vick, jobbulást a gyerkőcöknek, remélem, már jobban vannak.

Krisztina, nagyon ügyes vagy a meghívóval.

Képzeljétek, mintha Zsófi négykézláb-állásba (Húúú, ezt vajon hogy kell leírni?) húzza fel magát. Nagyon aranyos, de lefotózni még nem tudtam.

Na, megyek, társaságra vágyik kis hercegnő :-)

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, ilyenre gondolsz?
Kép
Ezt Bene is a hétvégén tanulta!!! :lol:

Na ja, ez az időjárás Benét is megviselte, biztos Bibi is ettől borult ki, szegénykém. Remélem gyorsan túl lesznek ezen is, és aludhatsz Reni Te is legalább három órát egyhuzamban :wink: Bene itthon újra gyakran kelt, hiába a hétvégi mézesmadzag :D

Móni, örülök, hogy jól sikerült a vásárlás! Jó vasalást :wink: Jut eszembe, még rám is vár a heti-ing-adag... :twisted:

KépKép
gigilina

hahó,

Valami nálunk sem stimmel mostanában. Eddig egyszer kelt fel Csabi enni éjszakánként, tegnap éjjel viszont 5-ször!! :evil: és ebből háromszor etetni is kellett :cry: Ma kihívtam a dokinénit, mitől lehet, azt mondta, hogy meg van fázva, tele a nózija, nem kap levegőt, plusz a trutyi hátra is folyik és ez is zavarja.

Szóval most nálam is zombiság van.

hát igen a vasalás nálunk is állandó program. Párom szerencsére nem sokszor hord inget, de a pólóit is szoktam vasalni :oops:

Szoptatás nálunk is egyre macerásabb, Csabi már mindenre figyel csak az evésre nem 8) Eddig rákapott a cicire és semmi nem érdekelte. Most elveri az első éhségét és onnantól alig eszik valamit, csak bambulászik.

Ági, gyönyörű Bene! nagyon kis formás combikái vannak!

megyek eszek egy kicsit, amíg alszik a Manó.

puszi

Szilvi
huszilvia

Hali!!

A vasárnapunk megint borzalmas volt.Megint családi összejövetel,és Anna reggel 6-tól,16 óráig semmit nem evett.Tiszta ideg voltam és persze ez azt eredményezte,hogy mindenkivel utálatos voltam.
Szegény páromat sajnálom.....
Holnap megyünk dokihoz ,hogy kiderítsük a nem evés okát.
Ja,és szopni már egyáltalán nem hajlandó,csak éjjel félkómában.

Vick,így utólag is boldog szülinapot a csemetéidnek!!!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Ági, pont ilyenre :-)
Tüneményes Bene!

Szilvi, Zsófi is olyan mint Csabi, annyi minden érdekli még az evésen kívül egyszerre. Csak akkor zár ki minden külső tényezőt, ha már nagyon éhes vagy álmos.
Jobbulást Csabinak! Remélem, hamar átmegy rajta.

Krisztina, nagyon szorítok, hogy minél előbb kiderüljön az étvágytalanság oka. Remélem, megtalálják a megoldást és megnyugszol Te is.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Szerencsére már jobban vagyok, bár még köhög egy kicsit de már nem vészes, ez a stodal homos szirup nagyon jó!
De nagyon szomorú vagyok a párom megint csúsztatva dolgozik du fél 1 től este fél 12 . ig olyan rossz ! Úgy utálom !

Szilvi köszi a privit megkaptam!
Csabi nagyon ügyike, Máté még nem is forog csak probálkozik , de már a hasonfekvéssel haladunk egyre többet bír hason lenni!Hangosan nevet, gagyog, dumál olyan édi majd megzabálom ilyenkor!

Vick utólag is Boldog Szülinapot a lányoknak !Jobbulást ! Hogy álltok a fogacskával ? Cicivel hogy állsz nem harapja meg ? Ovis társakkal lesz a zsúr majd? Sogornőm kislányának is szokott lenni olyan édik ilyenkor a gyerekek, felveszik a csini rucijaikat, meg a kopogos cípőjüket, nagyon csípem mikor buliznak, olyan kis cukik !

Zsuzsi, Ági tök ügyik a ti babáitok is ! Mi még nem is forgunk ! :cry:

Krisztina sajnálom h Anna nem akar enni, tényleg ez a legjobb ha megnézi a doki mert ez egyikötöknek se jó ! Kitartás , nyugi minden rendben lesz !

Házszín nézés nem egyszerű dolog már tiszta kész kész vagyok tőle annyi fajta szín van ami tetszik, baromi nehéz választani ! Már voltam vagy öt helyen ua az a cég színei is nem semmi milyen ár különbségek vannak 40-50 e ft is van tök kiakadtam !

Most már bármikor leállhat a netünk, úgy hogy bocsi majd a távollétért ! DE ha bármi találka van akkor írjon valaki sms t , előre is köszike !

Móni, nagyon szupi ez a nyaklánc, azóta sokkal nyugibbak az éjszakák és észre sem veszi Máté ,hogy a nyakában van , hozzá se ér !
Zoli hogy érzi magát az új munkahelyen?

Katicat merre vagy ??? Remélem minden okés !

Friday nagyon el van tűnve!L((

Megyek mert leragad a szemem !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!
Csatlakozom a zombikhoz, mivel minden gyereknek csorog az orra és ettől nem tudnak aludni, így óránként keltem hol egyikhez, hol másikhoz.
A buli nem ovis társakkal lesz, hanem régi barátokkal,akiknek majdnem egyidős gyerekeik vannak a mieinkkel. Valahogy nagyjából mindenkinek egyszerre jött ki a gyerekvállalásra a lépés.

Tegnap voltam Bankban, kicsit kiakasztottak, mert behívtak, hogy vigyek be egy papírt, mert addig nem tudják az építtetőnek utalni a visszatartott pénzt. Bementem, sorszámot kértem, vártam kerek 1 órát a babakocsiban alvó gyerekemmel, majd mire végre mi jövünk odaadom a papírt és közli a nő: Köszönöm, ennyi lett volna. De nem kellett volna sorszámot kérni, elég lett volna mondani, hogy ki hívott fel minket és annak odaadni a papírt. Ja, mondom, csak éppen nem mutatkozott be, így elég nehéz valakit személyesen keresni. Pipa lettem egy pilla alatt! :twisted:

Rics gyakrolaton van a szakvizsgájához, és most minden nap kell mennie. Reggel 6-kor indul, est 6-ra ér haza . :?

Szóval mindent egyedül kell csinálnom.Néha balett mutatvány, amit a gyerekkel művelek, hogy közben még mást is csináljak.

Toldiszilvi
Ne aggódj, még Vince sem fordul semerre. Az oldaláig bír fordulni és itt megáll a tudomány. Viszont egyre jobban akar ülni és egy kis ideig meg is tartja magát. Nem eröltetem, nehogy baja legyen a kis gerincének, de ha ő húzza fel magát, akkor kicsit hagyom.

Evés most jobb fázisban van. Kriszti, sajnálom, hogy nálatok ilyen nagy a probléma, még ötletem sincs, hogyan lehetne ezen segíteni.

Most megyek, ledőlök kicsit, míg Vince is szunyál.
Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Köszönjük a jókívánságokat!
Cicit nem harap, arról leszokott. :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok Lányok!

Talán sikerül végre nekem is nethez jutni. Elég nehéz napjaim voltak. Pénteken volt a temetés. A párom nem tudott jönni, mert csütörtökön telefonáltak az oviból, hogy a fiam rókázik. :evil: Ugyanis a nagyok nálunk is tiszta taknyosak, és orrot fújni luxus. :cry: Ennyit az anyaságomról, a 11 és 6 éves kölkeim nyomába kell járnom, hogy fújják az orrukat. Alex éjjel nyelte a fini cuccot, itthon reggelizett, majd az oviba kirakta. Így persze pénteken nem vihettem, apja maradt. Egydül meg eléggé nehéz volt. A sok kedves rokon megállapította, hogy meg sem ismernek már. :shock: Látod Kriszti! 30 után.... Boldog Szülinapot! Mírám is nagyon nyügi, ő ugyan egészséges, de eddig a foga kínozta (szerencsére már kintvan mindkettő, vág mint a borotva)most meg szerintem az időjárás. 3x kelt megint éjjel. És 2 hete nem hízik. :cry: Hiába a tejci, lehet, hogy nem elég a kalória??? Szenvedünk a hason fekvéses bukással, lehet, hogy számít már a bukás mennyisége? Mondjuk elég szép adagokat tesz ki.
Ma megyek beiratni a fiam a suliba. A túlélésért harcolok majd, lesz 2-3 óra sorbanállás!!!

Vick, boldog szülinapot a lányoknak. Gyógyuljatok meg hamar!

Reni, kitartás a lányokhoz! Talán a hétvégi jóidő hoz egy kis megnyugvást.

Szilvi, sajnálom Csabi nátháját. A tavasz sajna kedvez neki. Meg nehéz is őket rendesen felöltöztetni. Ha kimelegszik azért fázik meg, ha kevés a ruha, az a baj.

Ági, Zsuzsi, nagyon ügyik a törpék! Mennyivel előbbre vagytok! Míra is próbálkozik, de mindig lecsapódik a nagy feje, és csak tolja magát előrre popsival az égnek, mint egy kis hernyó. Nemsoká tehetitek feljebb egy polcal a dolgokat, mert az apró kezek minden megfogdosnak!!!

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Remélem, valamennyi kis és nagy betegünk jobban van már. Zombiknak kitartást és sok-sok pihenést.

Vick, az ezért nagyon bosszantó, amit műveltek Veled a bankban. A minimum az lett volna, hogy a biztonsági őr odamegy és intézkedik, hogy a pici babával ne kelljen várnod.
Nekem a postán volt egy kellemes élményem, kinyitottak egy ablakot és szóltak, hogy a babával menjek oda. De ez ritkaság sajnos.

Móni, mikor is kezd Zoli az új helyen?

Elegem van az esőből. Már vasárnap is alig tudtunk kimenni, tegnap egyáltalán nem és szerintem ma sem.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Jobbulást mindenkinek! Krisztina, remélem, sikerült valamit kideríteni a dokinál.

Vick, banki történet :twisted:

Velem az emberek zöme mindig előzékeny buszon, postán stb. (terhesen és babával is). Kivéve a fiatalokat, mondjuk 20 alatt. (tisztelet a kivételnek ...)

Anyaként nagy felelősségünk lesz, hogy a mi babáink ne legyenek ilyenek.

Zsófi és Bogyó nagyon kis ügyesek. Vince is az üléssel.

Vick, le tudnád írni, hogy néz ki, ha Vince ülni próbál? Annyira várom már, hogy Dávid is megtanuljon...

Dávid pont úgy próbálkozik, ahogy Míra:)
Nagyon drukkolok nekik is!

Kati, szerintem a hasra fordulás miatt nem erősödik a bukás (csak nagyon gusztustalan...)
Azt hiszem, a tej zöme úgyis lemegy a gyomorba (és tovább) pár percen belül.

Szilvi,
Zoli csak tegnap kezdett, kb. egy hónap, míg kiderül, hogy milyen is a meló és a munkahelyi légkör.
Köszi az érdeklődést:)

Képzeljétek, kiderült, hogy Dávidnak külsőfül-gyulladása van:(

A füle büdös már napok, sőt talán hetek óta, de nem vettem komolyan. Csak tegnap kérdeztem rá dokinál, mert észrevettem, hogy csak az egyik büdös...:(

Annyira bánt, ez viszkethetett és fájhatott is neki (főleg este és éjszaka), és én nem vettem észre időben...
Az lett volna még a tünete, hogy vakarja a fejét azon az oldalon, de ő mindig vakarja, ha álmos (ilyenkor persze nyűgösebb is).

Gondoltam, leírom, hogy erre érdemes figyelni.
Kaptunk rá fülcseppet.

Megyek, sírogat.

Esőmentes délutánt kívánok!
Puszi
M
monke

Móni, remélem, mihamarabb helyre jön a füle Dávidkának.
Nehogy már lelkiismeret-furdalásod legyen! Te nem vagy orvos, elmondtad viszont az orvosnak, amit tapasztaltál. Megtettél mindent, amit Neked kellett.

Drukkolok a kismanóknak a forgáshoz és a kúszáskezdeményekhez :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Olyan ritkán jutok géphez, hogy már lassan el is felejtetek:(

Móni!

Nyugi szerintem se te vagy a hibás amiért nem vetted időbe észre: Remélem azért mielőbb helyre jön a kis fülecske!!

Vick!

Kitartás a betegeskedéshez!
Mi is túl vagyunk rajta!! Pihenj amikor csak van egy kis időd!!

Szilvi!

Köhögésre nálunk is a stodal szirup jött be! Tényleg nagyon jó csak nehéz volt beadnom mert sűrű és a felét vissza nyámnyogta a nyelvével:)

Krisztina!

Sajnálom, hogy még mindig megy a küzdelem,
Lehet kicsit vérszegény akkor adnak neki vasat. Az én Annámnak is volt egy ilyen időszaka kapott maltofer cseppet javult a helyzet, de ő amúgy is ilyen fajta nem nagy evő.

Bátor se forog még!
Ill hasról hátra már nagyon rég viszont vissza még nem. próbálgat és néha már majdnem sikerül, de annyira nem is izgatja. Inkább ülni akar meg kúszni próbál. a horozóba pl már nem lehet beültetni mert kishiján kimászik.
Jön nagyon a foga emiatt nappal szinte semmit nem alszik max cicin ha elveszem tőle vagy kicsúszik a szájából már fent is van:(

Nektek hogy kakilnak a babák?,
3 hós koráig napi 3x is kakilt aztán egyszer csak 1 héten 1x de akkor is nehezen és sűrűbb is volt a megszokottnál azóta meg 2-3 naponta mikor már látom hogy nagyon kínlódik akkor jön a lázmérő.....

Kóstolgatással még mindig nem állunk sehol...........most hogy megint helyre állt a tejcsi meg a szopi nem próbálkozok.

Viszont a hízásunk eléggé leállt még mi nem is dupláztunk, és ha így haladunk 6 hóra nem is fogunk:((

Anna egyre inkább féltékeny 1 percre se hagyhatom őket együtt:(( tegnap pl jól meghúzta Báti haját.....valamelyik nap meg beesett hozzá a járókába...:((

Na jó most már befogom

Még dobok egy képet Kép

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?