A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!
köszi mindenkinek a hiányolást.jól vagyunk.egyszerűen nem netezem.nekem itthon olyan gépem van,ami olyan lassú mire feljelentkezem a netre,addigra felébred maszat.apa meg csak este van itthon,akkor meg hogy gépezzek....
voltunk dokinál.betöltöttem a 12.hetet!habár az uh kevesebbet mutat,remélem ez nem baj,nyugtassatok meg.szorít minden gatya-
pussz mindenkinek!

Kép

lola29! :)

Jajjjjjjjjjj, de jó, hogy jelentkeztél! :D :D :D
Az, hogy kisebbet mutat az ultrahang nem baj. Az csak annyit jelent, hogy most nem "nagykönyves". A legközelebbi ultrahangon meg már lehet, hogy idősebb lesz. :wink:
De minden rendben van, gatyád is szorít, te is jól érzed magad, és ez a lényeg. :wink: :)

Ééés a te tiszteletedre:

Kép

(Orsi777! Még azért benne hagytalak biztos, ami biztos. :roll: :wink: )

Kép
Kép
200907?

Kép Segítek anyának :) Kép
Vendég

Bond

Aranyos tőled, de a kitöltéséhez szerintem várnod kell pár hónapot.
Már nincs reményem, azaz 1% is elszállt már.

Lola

Örülök, hogy jelentkeztél, ha ritkán is tudsz gyere, és mesélj mi van veled. És jó, hogy már túl vagy az első trimeszteren.
Éjszakáitok még mindig jók?

Sillia

Lóci tényleg annyira Huncut, és nagyon laza :P .

Megyünk Székesfehérvárra babatalizni?

Jó lenne lassan időpontot egyeztetni. Májusban jó lenne nem?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Ezt most a vérzés miatt mondod, vagy voltál dokinál? :roll: :(

Pont most mondatm :lol: Apának, hogy eszembe jutott a székesfehérvári tali. Feltéve, hogy lesz. :roll:
Május első hetét leszámítva nekünk jó lenne bármikor. Az más kérdés, hogy nem tudunk lejutni autó híján. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :? :? :?
(Arra felé azért ugyan jár vonat is és busz is, azért azt kihagynám akármelyik gyerekkel mennék is. :roll: Bár tegnap volt a Babavilágban, hogy a Konta Barbara a 4 hónapos kislányával egészen Szibériág repült tök egyedül, hogy találkozhasson a férjével - nem munkatáborban volt, hanem focista :lol: :lol: :lol: - .
Biztos fasza dolog megcsinálni 3 börönddel, hátizsákkal, bébihordóval illetve két, marha hosszú repülőúttal, de azért én még a buszt és a vonatot is kihagynám. Még Manóval is, mert azért egy fáradt gyerekkel nehezebb bírni ilyen helyeken, hiába két és fél éves már. :roll: )

Még a tali kapcsán jutott eszembe kicsidodiék babazsúrja. Ha valamikor, akkor pont nem júliusban kéne megtartani, mert akkor akarna beállítani mindenhová az összes rokon, barát, ismerős, stb. Vagy előtte, vagy utána. Nem? :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Szerintem biztos valaki felajánlaná, hogy levisz titeket.
Anyák napja miatt nekünk sem jó május első hétvégéje, de a következő hétvége jó lenne, úgy nézem, hogy az 8.-a és 9.-e. Ha nincs apának azon a hétvégén melója , akkor nekünk az jó lenne, mondjuk a szombati nap.
A következő hétvége (15-16) nekünk nem jó.

És igen, a vérzés miatt írtam, még mindig megvan :( .

Mekkora nagy forgalom van ma itt. Mindenki szavaz?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Mi már eldöntöttük az ország sorsát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt lehet nézegetni az időjárást:

http://www.idokep.hu/?oldal=elore

Azért ilyen hosszú időre előre mérget még nem kell venni, de az mindenesetre már látszik, hogy -20 fok nem lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Csak egy gyors helyzetjelentés rólunk. Mindenki jól van, gyerekek nem betegek.

Nekem 42 napja nem jött meg. Kedden kell mennem a dokimhoz, azt mondta el küld vérvételre. tegnap csináltam tesztet negatív, most meg a main nem tudom eldönteni hogy szellemcsík vagy kétcsíkos.

Szerintetek?

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi1

Valami van ott, de nehéz megállapítani innen.
Valami más tünet?Biztos érzed, ha terhes vagy. Nem?

Kép
Kép
orsi777

Kép

NEm valami jó kép élőben jobban látszik.

orsi sűrűn járok pisilni, meg 2 napja baromi álmos vagyok napközben, ezen kívül semmi, de ez nálam sosem volt mérvadó, mert nem voltam rosszul egyikkel sem. Bár kedden nem fogja látni a dokim, de azért kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Kép Kép

Kép

gabi1

Sillia,
Lóci huncut és ügyes!

Bond,
én szívesen leviszlek titeket (anno Boonak is felajánlottam, de nem reagált asszem... :?:

Gabi,
fogggggalmam sincs :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Teletömtem a gyerekem uzsira tejpéppel: víz helyett anyatejjel, plusz két kocka körte :roll:. Délelőtt a gyümölcsbe meg Sinlac-ot toltam. Ha így sem szed fel magára egy kis súlyt egy hónap alatt, akkor sehogy!

KépKép

KépKép
kispocok13

gabi1! :)

Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 5 terhesség után, több (köztük többgyerekes) anyukával együtt sem tudod megállapítani. Én is passzolom. :roll: :lol: :lol: De ha azt mondod, hogy a kép nem annyira adja vissza, akor szerintem ott a zebra. :wink: De fogadásokat is köthetünk. :lol: :lol: :lol:
Apának mutattad már?

kispocok13! :)

Mennyit adtál Botondnak? Főzi is volt?

Kép
Kép
200907?

Bond néha ilyen töketlen vagyok, mert elhinni sem merem, meg nem is akarom beleélni magam. Mondjuk ha zebra akkor a holnap reggel már rendesen kell hogy látszódjon. Kedden meg majd a doki megmondja mi a helyzet. Ha nem zebra, akkor mindenképpen vérvétel lesz belőle, mert akkor a hormonok nagyon szórakoznak. Március 1-én volt meg utoljára, és akkor is 15 napig tartott, mire nagy nehezen elmúlt.

Apának? Á, nem akarom sokkolni még főleg úgy nem hogy nem tudom az e.

Kép

gabi1

gabi1! :)

Ja, dehogy vagy töketlen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ember legyen a talpán, aki ezt ultrahang és vérvétel nélkül megmondja. :wink:
Ne is szólj Apának még. De nekünk azonnal jelezz, bármi van. :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,

Nimród mai kajálása:
6.30 szopi
9.00 190 gyümölcs (túrós) 15g Sinlac-al
10.20 szopi alváshoz
13.00 190 főzelék (husis) + szopi
16.30 200 tejpép ATből körtével+ szopi alváshoz
19.40 körül szopi, alvás
(a szopi alváshoz napközben 1 cici, amin beájul; amúgy nem tudom, mennyiket szopizik, majd megint kölcsönzünk mérleget, mert a dokinak írnom kell)

ezt így toljuk mióta voltunk gyerekdokinál. Előtte annyi volt más hogy tejpép helyett szopi volt, nem evett Sinlacot és főzelék után nem
cicizett. Ez így elég combos, nem? :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép Kép

ezen talán, nehéz futtában képet csinálni, nem akarom hogy meglássák

Kép

gabi1

Bond persze nektek mindenképpen

Kép

gabi1

A Sinlac az most 15 vagy 150? :roll: :roll: :roll:
Szerintem jó. :wink: Ha gondolod, akkor még esetleg egy picike olajat pluszban hozzácsaphatsz a főzihez.
Gyarapszik annyit, amennyit. Ne foglalkozz a súlyával, mert ahogy hendegabi mondta: a doki egy marharépa. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Tejleadást írtad múltkor. :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

[quote="gabi1"]
írta:
gabi1ezen talán, nehéz futtában képet csinálni, nem akarom hogy meglássák

Akkor ne rongássz annyit, hanem állj meg! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akkora házban csak van egy kis hely, ahol meghúzhatod magad. Szinte látom magam előtt, ahogy stikában kattogtatsz, kihegyezett fülekkel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="gabi1"]B írta:gabi1ond persze nektek mindenképpen

Ez a lényeg! :wink: 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,

a Sinlac 15g por a főzelékbe, azt írják, kaja dúsításához ennyi kell.. :shock:
a tejpép meg úgy 200 hogy 50 por + 100 anyatej + 50 víz.

Én is épp így vizualizáltam Gabi1-et :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mindig le van írva az adagolás, de én nem szoktam vele foglalkozni. :roll: Tudom, hogy a túl sok is vissza tud ütni, de nem tudom, hogy azzal mennyire lövök túl a célon, ahogy én csinálom. Mindenesetre eddig akinek megemlítettem senki nem akart lebeszélni, hogy ez már a ló túlsó oldala. :roll: Ugyanis én annyit teszek hozzá mérés nélkül, amennyit gondolok. Olyan állagura sűrítem, amilyenhez kedvem van. :roll: Volt már, hogy gyümölcs mellé adtam: inni is lehetett, enni is, de volt már tapétaragasztó állagú is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,
csak lazán :lol: :lol: :lol:
most Hugit látom lelki szemeim előtt, amint összeragad a szája a Sinlactól. Bocs :oops: :oops:
(amúgy full igazad van, én is csak a doki miatt méregetek most)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:14-kor.
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czigka! :)

Baaaaaaaaaassssssssssssszuuuuuuuuussssssssssssss!!!!!!!!! Kispocok13, te meg miért nem szólsz, hogy megint hülye vagyok!? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, hogy Nimródról beszélek egyfolytában. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Hasmars mars! ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) Ilyenkor jó tejcsökkenést kell kívánni? :roll: :roll: :roll: 1300? Anyám... Én már tőrt döftem volna magamba. Vagy fejőgépre kötöm magamat. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nagy ívban kerüljük a politikát, de most itt nézem a válaszási műsort. Csúcs, amit ezekkel a sorszámokkal művelnek, hogy egyfolytában nézik őket. Tisztára, mint valami nyereményjáték. "Ééééééésss a 628-as sorszám nyereménye: VÁLASZTHAT!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :?

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:15-kor.
Vendég

Bond,

egyszer szolídan jeleztem, de ilyen apróságokon mem akadok fennt :lol: :lol: :lol: a név nem dtimmt, de attól még jót beszélgetünk :wink:

választás: kabaré

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka,
ez brutáááál!!!!!!! Hogy bírod? Én már esténként nem fejek, elegem lett...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ha jól sejtem, akkor az uszira gondolsz. Én meg nem értettem, hogy miért pillogsz... :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

czigka! :)

Mé' kell neked mindig kötözködni!? :x :x :x :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mi is elterveztük, hogy nézzük a választási műsort :twisted: . Még most sem értem , hogy miért nem tudnak több embert odaküldeni azokhoz a kerületekhez, hogy gyorsabban menjen a munka.
Voltam én is már bizottságban nem is egyszer, nem hiszem, hogy ennyire nem haladnak. Az meg a másik, hogy én tuti nem várnék órákat, simán hazamennék szavazás nélkül.

Gabi1

Ha te látod a halvány csíkot, akkor már valami van ott, tuti. Nekem is az első teszt tök halvány volt, olyanannyira, hogy csak egy hét múlva vettem észre a két csíkot.

Úgy döntöttem, hogy holnap reggel csinálok tesztet. Elviekben halványodnia kellene, ahogy múlik a vetélés után az idő.
Csökkenni látszik az izébizé is, ha elmúlik, apának annyi, mert most nagyon rajta leszek a kistesógyártáson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:16-kor.
Vendég

Orsi nekem a vetélés után 4 hétig volt pozitív a teszt, igaz nekem művi befejezés volt, és 8 hetesen, gondolom az is számít hogy mennyi hcg van a szervezetben. Egyébként nagyon sajnálom a vetélést:( Tudom milyen sajnos:(

Kép

gabi1

Gabi1

Ne már tényleg 4 hétig :roll: :twisted: ?
Nekem 2 orvos is 10 napot mondott.
Mind1, van még 2 tesztem, egyet elhasználok holnap, csütörtökön még egyet, mert a dokim mondta, mielőtt megyek hozzá csináljak (azt nem értem mondjuk,hogy miért nem ő csinál.)

Babatali

Látod Bond, már van is valaki, aki elvisz a Bory-várhoz.

Persze csak akkor van értelme odamenni, ha Sillia is ráér és akar velünk találkozni.

szavazzunk időpontra.ha hétköznapra szavaztok akkor én :twisted: ilyen leszek.

Kép
Kép
orsi777

Bond,
usziraaaaa? Az most hogy jön ide?
Kész, elvesztettem a fonalat :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Babatali:
nekünk egyenlőre bármi jó!

KépKép

KépKép
kispocok13

Szavazzál dátumra Boo!!!
Nem kell hozzá semmi okmány :lol: :lol:
Különben írtad már, hogy tiédapával jönnél babatalira.

Május 8-ra voksolok.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orsi!
Belekotyogok már megint :oops:
A vetéléstől számítva 3 héttel én még pozitívat teszteltem.
Azért én egy hónapot kihagynék a helyedben a "kistesógyártásilag" :roll: Legalábbis én anno ki is hagytam, és következő hónapban meg is fogant a kisfiam :roll:

Boo!
EnyémGyereknek is csíkos a szobája. Alapszín fel, utána kiméregetni és ragasztószalaggal kell kijelölgetni a csíkokat, kb. egy óra alatt meg volt vele a festő :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: anno mikor Hédi szobája készült mi is dulux-ot akartunk venni,de minket lebeszéltek róla amikor mondtuk,hogy apa lesz a festő. Állítólag még szakembernek is igyekeznie kell,hogy ne legyen foltos a végeredmény. ajánlottak nekünk másik márkát,fogalmam sincs mi volt a neve,de hasonló színei voltak,mint a duluxnak és szép is lett :D

Én a vetélések után soha nem csináltam tesztet :roll: ,bár mindig műtét volt a vége :( Most egy kicsit aggódok,mert azt mondta a dokim a vérzés 4-5 napig normális,ha láz vagy alvadékos lenne mejek vissza. Ehhez képest szerdán műtét után nem annyira véreztem,csütörtök semmi,péntek rózsaszínes folyás,szombaton meg mintha megnyitották volna a csapot :twisted: :twisted: Hasam is görcsölget,de inkább a derekam...Remélem megúszom mindenféle szövődmény nélkül...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Megcsináltam a tesztet, etűnt a második csíkom :) :( .
Kistesó gyártás ügyben köszi a tanácsokat, majd a dokimtól is kérek tanácsot, úgyis megyek hozzá csütörtökön. Csak most, hogy elment, az agyam nagyon szeretne gyorsan túl lenni ezen az egészen, és újból másállapotba kerülni. Amúgy pedig nagyon szeretném, ha megint nyári babánk lenne, azzal szeptemberig kellene várni.
Az meg más kérdés, hogy apát nem nagyon tudom rávenni a védekezés bármely módjára :oops: :roll: .

Babatali

Boo: május 8.
Kispocok : mind1.
Bond: :?: Kispocok :arrow: :?: mind1 :?:
Orsi: május 8.

Kép
Kép
orsi777

Tike

Neked tuti, a művi miatt nem kellett csinálnod tesztet.
Nekem is a méhen kívüli kizárása miatt kell tesztelnem, és azért is örülök, hogy eltűnt a 2. csík, mert akkor tuti kiürültem kellőképpen.

Kép
Kép
orsi777

Gabi

Naaa, mi a helyzet? Úgy izgulunk!

Tali

Nekem jó a május 8. :)

Boo

[quote] írta:jfent megállapítom, hogy Lóci olyan nagy

Lóci kisebb mint Miron... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Restellem,de le vagyok maradva,nagyon nyűgös napjaink voltak/vannak :cry: Lilinek kibújt a másik foga alul,de felül is brutál módon fehér neki az ínye... a csütörtöki éjszaka után feldugtam neki egy germicid C kúpot,na azzal jó aludt végre szegénykém,sőt túl jól is,K.O.volt még délelőtt is. Ma már csak egy felet adtam neki,azzal is jól aludt,csak egyszer kelt fel inni. Szegénykém,nagyon megviseli őt. Lehet,hogy ez az alvás mizéria is ezért volt,mert most mintha nem lenne olyan hisztis,amikor leteszem.
A ti babáitok is sokat isznak? Mert Lili elég sokat,monjuk nem baj.
Szerencsére étvágya van,illetve tegnap nem volt,de szombaton iszonyat mennyiségeket evett,így nem csodálom.

Babatali:május 8. jónak tűnik nekünk is :lol:
Gabi1! Én nem nagyon látom azt a csíkot,illetve az egyik képen mintha,de a másikon nem :oops: Amúgy szeretnétek még babát?

Boo! Tök jó az a szín,amit kinéztél.Nagyon vidám.

Orsi! Sajnálom,hogy nem jöt össze a kistesó,de majd legközelebb :wink:

Kispocok! Ez a doki tényleg tiszta hülye,nem is értem. Csinláld úgy ahogy eddig csináltad,ne törődj a dokival,ha Nimród nem reklamál,akkor nincs gáz :lol:

Silli! Lóci nagyon ügyes,tényleg tiszta apja!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bory vár babatali:

Boo: május 8.
Sillia: május 8.
Nyuszi: május 8.
Kispocok: mindegy
Bond: mindegy?
Orsi: május 8.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Gabi1 írta:
ma reggeli tesztje teljesen negatív.
Holnap megy dokihoz, utána mindenképpen jelentkezik, ha addig nem tud.

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?