A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hali,
elmúlt a hasfájásom. Igy mehetek este olasz tanfolyamra. Kép
Én is idén esküdtem és a bátyám is. Jó kis év volt. Kép
Aztán otthon kikérem a nekem járó dédelgetést Kép
K.
krinyoka

Adri Kép
Hát végülis volt majdnem egy év bizonytalanságban részünk (jan-ban kezdtük), csak most váltottam dokit, de örülök, hogy ilyen hamar kiderült a probléma. Én is remélem, hogy karácsonyig kitakarítjuk a topikot! Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

HajneszKép
SajnálomKép, hogy így alakult, de legalább már tudjátok, hogy mi a gond és így minél előbb indulhat a lombik.

StellaKép
Jó, hogy ilyen rendes volt a doki, és így talán nálatok is minél előbb kopogtat a gólya. Azt most mindent bele, mert az a kis tüsző mindjárt megreped.

KrinyokaKép
Sajnálom, de ahogy te is írtad nem volt túl sok esély, de majd most ebben a hónapban....KépKép

Lányok!
Meg tudnátok nézni a hőgörbémet. Szerintem egyáltalán nem stimmel valami, pedig én minden reggel ugyanabban az időben mérem, és persze hüvelyben, tehát nem ez lehet a gond.
Kép

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Ez a görbe tényleg nem valami jó... Szerintem ebben a hónapban nem volt peteérésed. De hogy mitől??? na erre szerintem senki sem tudna választ adni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Köszönöm a gyors választ. Az a baj, hogy az előző is így néz ki. Ezek nem sok reményre adnak okotKép

Móni

Kép
móni23

Móni Kép
Akkor viszont nem ártana egy hormonvizsgálat. Amit tegnap Krinyokának leírtam, azokat a vizsgálatokat kellene szerintem Nálad is megcsináltatni.
Viszont annyit azért tudj, mielőtt kétségbe esel! A nők mintegy 10-15%nál a hőmérőzés annak ellenére nem mutat semmit, hogy rendben a ciklusuk. Tehát az is lehet, hogy Te ebbe a 10-15%ba esel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A párom eredménye:
spermiumszám/mil:18mill Sprmiumszám/ejaculatum: 54 mill.
Mozgó: 60% normál alak: 55%
Jól célirányosan mozgó: 35%
Kp. élénken mozgó: 15%
egyhelyben m.:10 %
mozdulatlan: 40%

Ez most mennyire jó?a doki azt mondta,hogy nem rossz,de lehet jobb ezért elküldte hormonvizsgálatra,hogy kiderítse milyen gyogyeszt kapjon.
Köszönöm mindenkinek a köszöntést,az ünneplés ma este szűk családi körben.

Holnap mindenkit átolvasok.
Puszika:Viki
Vendég

Sziasztok!

Régen nem írtam (akkor is kevesetKép) Az elsQ inszem nem sikerültKép Viszont már két napja elkezdtem a stimut a lombikraKép

HAjnesz, én ugyan még csak a legelején járok a lombiknak, ill. a stimunak, de szerintem ezekben a beavatkozásokban nem a stimuláció vagy maga a bavatkozás nehéz fizikailag, hanem egyrészt lelkileg feldolgozni, hogy szükség van rá, másrészt az esetleges sikertelenség, ahogy Zsu is írta. Nagyon sok sikert kívánok hozzá, ha belevágtok és kitartásKépKépKép
macifül

Sziasztok!

Krinyoka

Nagyon szépen köszönöm, és nagyon sajnálom hogy nem sikerült

Hajnesz,Bogi, Madaran,BKriszta, Vikimi,Zituska
remélem nem hagytam ki senkit.

Mindannyiotoknak nagyon szépen köszönöm, elhinni és megnyugodni csak akkor fogok ha már az orvos is látott. Csüt vagy Péntek megyek, utána jelentkezem

Puszi mindenkinek Kép Kép Kép
nyanita

Viki Kép
A valóságot, vagy amit a dokik szoktak mondani???

Inkább írom a valóságot. Hivatalosan (WHO) a férfiak "elvárt" mennyisége 20 Mió/ml, de ez a szám 30 évvel ezelőtt 60-70 Mió/ml volt... és azóta nem a ficánkák váltak szuperficánkákká, hogy kevesebb is elég belőlük, hanem ennyit romlott az "állomány". De ez a 20 Mió nem igazán elég semmire. Persze van, van akinek 1 Mió/ml-rel is sikerül a spontán baba, de nem ez a jellemző.
Az, hogy a mozgással nincs igazán gond, mindenképp bíztató. Alacsony szám lehet elzáródástól is, így nem ártana a párodnál egy UH is (ezt a doki nem mondta?).
Amit én javasolnék. Adjatok a dokinak egy esélyt, várjatok max. 3-6 hónapot, hogy megpróbálja kezelni, viszont, ha 3-6 hónap múlva sincs jelentős változás, akkor kár kísérletezni, inkább menjetek el egy meddőségi központba és indítsátok el az inszeminációkat (esetleg lombikot).

A férfiak problémái alapvetően hosszútávon nem kezelhetőek. Átmeneti javulást el lehet érni, de ez szó szerint átmeneti! utána minden ugyanolyan lesz, mint előtte.

A 3 hónapot meg azért kell megvárni, mert a férfi ciklus hossza 72 nap, tehát bármely kezelés eredménye legkorábban 72 nap múlva látható a spermaképen. De 6 hónapnál többet nem szabad várni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Képtelen vagyok behozni benneteket, teljesen lemaradtam Kép (vagy tényleg nagyon szőke vagyok Kép)

Krinyoka!
Végtelenül sajnálom!

Nyanita!
Szívből gratulálok!

Gyöngyi!
Szívem szerint mondanám: üdv és viszlát! Ne időzz köztünk sokat!
Én is új vagyok egyébként, ráadásul ritkán jutok odáig, hogy olvassam a csajokat! Ennek meg is van az eredménye: nehezen követem a társalgást. Kép

Ráadásul múlt hét csütörtökön kitört rajtam egy vírusos kór! Hánytam mint a lakodalmas kutya! Csak injekcióval maradt abba a hányás, az egekbe szökött a lázam és mindez a ciklusom kellős közepén!!! Kép Ahogy jobban voltam, azért akcióztunk Kép Gondoltam, ha más nem is, de a szigorú és kényszerű diéta "testmozgással" kombinálva legalább fogyaszt! Hát nem! Egy dekát nem mozdult a mérleg nyelve. Ki érti ezt?

Ez a topik ugyan nagyon nem a lovakról szól, de azért megosztom veletek, hogy Brahy, akitől a nevemet kölcsönöztem (3 éves pej mén) vasárnap ismét nyert galoppon, ezzel ő vezeti a lovak listáját! Kép

Pusza:

Brahy (29 éves szőke nő Kép )
brahy

Sziasztok Kép
Holnap új hónap új remények Kép Kép
Ma pozitivan keltem, jó kedvem van. Remélem novemberben is megmarad...(októberben még nem fogok tudni semmit ciklusaim hosszából itélve)
Kösz mindenkinek, hogy szorított nekem. De legközelebb biztos meg lesz az eredménye.
Pusza:K
krinyoka

Sziasztok, Kép
Holnap új hónap, új remények.
MA jó kedvem van és remélem átragad rátok Kép Kép
Pusza: K.
krinyoka

OrsiKép
köszi a gyors választ és a segítséget.
Én nagyon megnyugodtam már attól, hogy elkezdtünk szakember segítségéval araszolgatni a babó felé!

HajneszKép
sajnálom, hogy spontán nem sikerülhet Kép, de ez azért nem olyan nagy baj.
Én már nagyon sokat gondolkodtam és tépelődtem magamban, hogy mi lehet a gond nálunk. Most úgy gondolom, hogy ha kiderül valami és lombikra kerül a sor, akkor végigcsináljuk.
Lehet, hogy azért mondom ezt, mert még nem tartunk ott, de úgy érzem, hogy mindegy hogyan csak sikerüljön a babóca vagy babócák. Ha lombikkal hát lombikkal!
Próbáld meg a pozitív oldalát nézni: ami ezután történik veletek az nem "felesleges" lesz, hanem teljesen célirányos.

MacifülKép
drukkolok, hogy minden rendben legyen és sikerüljön a lombik!

ZsuKép
neked mikortól drukkoljak jobban, mint most?

VikiKép
Ezek szerint lehet, hogy a férjed volt a hunyó? Nagyon szorítok nektek is, hogy mielöbb számolgathassátok a heteket, mint Minyu és Kriszta!

AnnaKép
mi a helyzet veletek? Hamarosan kiderül, hogy sikerült, ugye?
Drukkolok nagyon!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

26.napon vagyok, de már görcsölget a hasam, tuti, hogy meg fog jönni... Kép

Jaj neeeee! Olyan jó lenne bezebrásodni.......

Drukkoljatok, hátha.

Bár ha görcsöl a hasam, akkor tuti, hogy megjön, ugye???

Mea
mea

Lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a táblázatot hogy tudnánk folytatni, amit Minyu írt korábban? Mert Ő most otthon van és nem tudja feltenni.

Ha valaki tudja segítsen!

Köszi

Mea
mea

Mea!

Ha görcsöl a hasad, nem feltétlenül jelenti, hogy megjön!!!
Én amikor tavaly decemberben terhes lettem, meg voltam győződve róla, hogy megjön, mert nemcsak a hasam görcsölt, de a derekam is szaggatott, nem beszélve a fejfájásról. Szóval tipikus havi tünetek. Viszont rendellenesen bekerekedett a cicim Kép
És pont a cicim jelezte elsőre, hogy elveszítem a babómat Kép Semmi görcsöm vagy fájdalom nem volt, "csak" egy kis barnázgatás ... Kép

Ne add fel!!!!!! Szorítok!

Brahy
brahy

Köszi Brahy a bíztatást!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Volt már valaki közületek átjárhatósági vizsgálaton? Ha igen akkor mire kell felkészülni?
kezdõ

MeaKép
Csatlakozom Brandyhez. A görcsölgetés jót és rosszat is jelenthet egyaránt!
Szorítok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Szia Kezdő Kép

Én nem voltam (bár elő voltam jegyezve, de bakteriális fertőzés miatt nem került rá sor Kép ), de ebben a topikban olvahatsz jó pár tapasztalatot. Úgy vettem ki a korábbi írásokból, hogy mindenki másként éli meg. Van akinek fájdalmasabb, van akinek kevésbé, van aki vérezget utána, van aki nem. Szükséges rossz, de a babóért mindent! Kép

Brahy

Ui: hogy kell "vigyori" fejet csinálni?
brahy

Köszi Stella!Kép

Örülök, hogy izgultok Velem, de annyira rossz, amikor az ember arra számít, hogy úgyis megint megjön...

Amúgy meg a hangulatom is olyan, mint mielőtt megjön.

Kifejezetten ideges és hisztis vagyok Kép(

Ez azért nem a terhesség korai előjele, nem??

Meg a cicim is ugyanolyan kicsi Kép)

Egyébként ilyenekt már lehet egyáltalán ilyen korán észlelni, ezek a tünetek nem csak a menstruáció elmaradása után jóval érezhetőek?

Mea
mea

MeaKép
Bár tudnék neked segíteni a terhesség korai jeleiben!
Én már mindenféle "jelet" (hányinger, fejfájás, hasfájás, cicifájás) tapasztaltam magamon, de egyik mögött sem volt baba!

Szerintem ez egyénenként és terhességenként változó. Nincs két ugyanolyan terhesség.
Persze jó lenne tudni minél elöbb, hogy ott van-e a babó, de a természet ezt nem így intézteKép!
Azért fel a fejjel, eljön még a mi időnk is!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Ma én is új ciklust kezdtem!Kép
Nem baj, új hónap új remények!Kép

Mea!Kép

Mindjárt frissítem én a táblicskut, míg Minyu nem jön!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Köszi Brahy Kép Kedves tőled hogy válaszoltál. Nagyon sok jót és rosszat is hallottam róla, de csak másodkézből. Viszont legalább bzni lehet a jóban. Kép
kezdõ

Amúgy a mosoly jelet úgy teheted ki ha közvetlenül egymás után teszed ezeket : )
kezdõ

Stella!

A jelekben ne bíz, mert nem érdemes. A szomszédasszonyomnak a 4. hónap elejéig nem volt semmi tünete, se cici, se poci, se hányás. Semmi. Sőt még egy két napos vérzései is voltak. Valami áttéréses vérzés vagy mi a csoda. A 3. hónap után nem jött meg neki azért ment el dokibácsihoz, de nem hitte, hogy terhes, mert nem volt semmi jele. Azátn volt nagy meglepetése, mert ugye jövőhéten fog szülni. Persze abban a pillanatban ahogy megtudta és kilépett a rendelőből, telehányta a virágágyást, de valószínű nem a baba tünetei voltak Kép)))) Pár nap mulva kezdett feszülni a cicje. Szoval fel a fejjel puszi
kezdõ

Lányok!Kép

Akkor még van remény....Kép

Zituska!

SajnálomKép de tök jó , hogy ilyen pozitívan állsz hozzá.

Pusz mindenkinek!

:*

Mea
mea

Sziasztok!

Elöször is nagyon köszönöm a sok biztatást, meg együttérzést, tök jol esik. Nagyon sokat fekszem, mert vizszintesben nincs annyira hányingerem. A dokim kiirt 1 honapra, a nögyógyász pedig keddig adott "ultimátumot", ha továbbra is sokat hányok, szerdán be kell mennem a korházba. Kép Ezt nagyon nem szeretném (bár sokak szerint sokkal jobban megerösödnék, de nagyon félek, hogy a korházban még jobban elhagyom magam) Itthon mindenesetre soka a segitség, mindeki lesi a kivánságaimat.

Ha van önként jelentkezö, szivesen átadom a táblát, irjatok mélt a nyaff@vipmail.hu, vagy a minyuka@freemail.hu cimre. Én most kb heti 1szer tudok jönni.

Legyetek jok és nagyon vigyázzatok magatokra!!! Puszilok mindenkit, (bocs, de csak átfutottam a hozzászolásokat)

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Zitus!

A sajnálom után Kép

A tök jó után Kép

Bocsánat

Mea
mea

Mi is puszilunk Minyu!

Vigyázz magatokra!!!

Mea
mea

Mea!
Én szurkolok neked, ha már Zitával kiestünk az ehavi zebrásodhatók közül Kép
K
krinyoka

Köszi Krinyoka!Kép

Olyan aranyosak vagytok mindannyian!
Örülök, hogy csatlakoztam hozzátok.KépKép

Mea
mea

Én is azt mondom, mindenki maga fogja megtapasztalni (Karácsonyig tuti mindenki KépKépKép ), hogy mit érez, vagy érez-e valamit eggyáltalán.
Én arra is kíváncsi vagyok, hogy ha legközelebb összejön (már alig várom KépKépKép), akkor ismételten cicifeszülés lesz e a tünetem(nekem egyébként közvetlenül a menszi előtt 2-3 nappal kerekedett ki egyik napról a másikra).
Azt is olvastam, hogy a babó beágyazódásnál is (mikor befúrja magát a méh nyálkahártyába) előfordulhat vérezgetés. A beágyazódást úgy tudom 5-10 nap alatt zajlik. Ezért amikor először megpillantok egy kis barnázgatást, nem veszítem el rögtön a reményt, hátha csak most fészkeli be magát Zsebi baba Kép

Brahy
brahy

Zitus, sajnálomKép.
De nagyon jó a hozzáállásodKép!

MinyuKép
pihenj nyugodtan otthon, mi azért sokat gondolunk majd rátok, jó?!
Nem biztos, hogy olyan rossz lenne a kórházban erősödni, nem?
StellaKép

Kép
stella9

Zita Kép

Sajnálom Kép
De, legalább nem kell magyarázkodnod a dokinak, és kezdődik egy új reményteli ciklus !!!! Kép

Karácsonyig még van időnk, nem kell "elkapkodni". Mondhatnám, hogy jó munkához idő kell !! Kép
borsó

Zituska!
Sajnálom Kép Majd októberben összejön! Kedvenc őszi hónapom! (Akkor van a szülinapom Kép )

Még mindig nem tudok vigyori fejet csinálni!

Brahy
brahy

Brahy Kép
Milyen vigyori fejre gondolsz? Ilyenre? Kép mert smiley-t látom sikerült csinálnod.
Szoktál lovagolni is? Már lovon...KépÉn nagyon szerettem lovagolni, de volt egy kis balesetem, azóta inkább nem erőltetem. De a lovakat még mindig imádom!

Móni Kép Macifül Kép Stella Kép aranyosak vagytok, hogy bíztattok, a buksi-simi nagyon jól esett Képoktóberben bele is vágunk, lesz ami lesz. Egyelőre az optimizmus van túlsúlyban!!!

Úgyhogy lányok mindenkinek KITARTÁS, előbb vagy utóbb, de jönnek a BABÓK!!!!

Akikhez már beköltöztek, megy a sok prozitív energia, hogy segítsen a kapaszkodásban!!! Kép Kép Kép

Hajni
hajnesz

Hajni!

Igen!!! Pontosan! Ilyenre gondoltam! Vagy olyanra, mint a smiley, csak "foga van"! Hogy kell ezeket csinálni?
Az, hogy szoktam lovagolni, erős túlzás. Kétszer ültem életemben lovon, akkor is az egyik majdnem bealudt aladtam! Kép De szerintem is gyönyörű állatok, nem tudok betelni a látványukkal! A fix tv-n mindig élőben közvetítik, ill. ha jó idő van kijárunk a Kincsem Parka. Nagyon jó kis családi program, mindenkinek tudom ajánlani!

Mindenkinek szép napot! Kívánom, hogy minendkinek valóra váljanak az álmai!!!!

Brahy
brahy

Brahy Kép
A mozgó vigyorgót és sok mást is úgy "loptam" hozzászólásokból, "kép mentése más néven" fogással és saját könyvtárból töltögetem fel, szerintem, Te is jobb kattintással le tudod szedni és elmenteni valahová. A másik pedig kettőspont nagy O közvetlenül egymás mellett. Kép
hajnesz

De jó most már én is tudom KépKép
Köszönjük az infot.

Mea
mea

HajneszKép

De ha lementem a smileket, nekem mozdulatlanul menti el, ez miért van???

Hogy kell akkor úgy lementeni, hogy mozgó legyen?

Mea
mea

Mea!

Nekem úgy sikerült, hogy jobb egérgomb, és Kép küldése levélben. Beírom az e-mail címem, és elküldöm magamnak. A kép mentésekor nekem is csak a bmp-t ajánlja fel.
Lara Kép

Kép
lara26

Mea
Remélem jót jelentenek a tüneteid! Kép Nekem már két napja fájnak a mellbimbóim, és nem tudom, mitől. Sőt egyik nap viszketett is az egyik. Ilyenem még nem volt.Az a baj, hogy úgy tudom ez is jelenthet jót is, meg rosszat is. Szóval okosabb nem lettem tőle, sajna. De már nincs sok a jövő hétig, akkor pedig kiderül mindkettőnknél, sőt Szilvinél is! Mennyire szokott pontosan megjönni neked? Hétfőre már lehet, hogy pozitív eredményről tudsz beszámolni? Kép Kép

Zitus
Sajnálom, és nagyon drukkolok tovább.

Minyu
Pihenj, és vigyázz magatokra, hagyd, hogy mindenki kényeztessen.

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok!

ZitaKép
Sajnálom, de jó hogy ílyen pozitívan állsz a dolgokhoz.

MinyuKép
Pihenj nagyon sokat és vigyázz magadra. Ha ennyire rosszul vagy, akkor tényleg jobb lesz, ha bemész a korházba, és gondoldj arra, hogy ezt a kis babádért teszed.

MeaKép
Ne feledd, a remény hal meg utoljára!!

Lányok, jár közületek valaki a BMC-be. Szeretném felhívni őket és bejelentkezni, de ha tudnátok nekem valakit ajánlani, akkor szívesebben mennék hozzá, mint egy olyanhoz, akiről semmit sem tudok.

Móni

Kép
móni23

Hajni!

Nagyon köszönöm! Kép

Drukk a ciklus végén járóknak, hogy csak 9 hónap múlva legyen vége Kép

Brahy
brahy

Szia Adri!Kép

26. napon nem jött még meg soha, de nagyon ingerült vagyok, az meg az előjele a mensimnekKép

Utóbbi hónapokban össze vissza jütt meg.

Amióta abbahagytam a gyógyszert így alakult: 28 nap, 29 nap, 32 nap, 28 nap és utána 14 nappal rá, meg most nem tudom mikor fog......

Neked rendszeres???

Drukkolok neked nagyon!Kép

Mea
mea

Brahy! Mea!
Szívesen, máskor is!
Nem tudom, mi a probléma a mozgóknál, én most megpróbáltam bemásolni egy mappámba, úgy működött...Lehet, hogy kell hozzá valamilyen támogatás, de inkább nem mondok butaságokat, nem vagyok szakértő.Kép
hajnesz

jött -bocsánat

Mea
mea

Adri, Mea
Én elhatároztam, hogy vasárnap reggel 29. cn-on megcsinálom a múlt hónapból megmaradt tesztet. Hátha... Bár semmi tünetem.Kép Lehet, hogy korai, de már nem fogom kibírni. Előző két hónapban már a 21. cn-tól fájtak a cicik, meg néha a hasam is, most meg semmi. Talán, ha úgy egy csíkos tesztet produkáltam, most zebrás lesz.Kép Vagy csak ebben a hónapban nem volt peteérésem.
Szorítok mindenkinekKép Kép

Szilvi
szilvi26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?