A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Rugónak is jobbulást! Szegény kismanó!

Áron nagyon szuper ajándékot kapott! :) És azok a lépések! Ügyes nagyon! :)

Viranka, nagyon szép képek és sapik és gyerekek! :)

Munkának én is örülök, Regi! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, még vmi? Juba, jó, hogy jöttél, remélem, jobb napjaitok jönnek! Amúgy nem hiszem, hogy gond lenne, hogy nem a 26. héten csináltak UH-t. Ha hamarosan meglesz az abszolult belefér. Ne aggódj! Remélem, mindent megtalálnak, amit kell, és semmi egyebet nem találnak!!!

Aludjatok jól!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Hol vagytok ebben az undok esős időben?

Vindo jobbulást Rugónak++++++++++++++++++++++
Majd mesélj milyen anyósod vele :roll:

Juba ne parázz drága!!!!
Picúrral minden rendben van és kész.
Te tudod, Ő tudja, a dokid is tudja.
Az uh-os meg menjen iskolába, ne ijesztgesse a kismamikat feleslegesen!

Vera nagyid is és te is nagyon ügyesek vagytok :lol:
szuperek a sapkák :lol:
Bálónak gyógypuszik++++++++++++++++++
Mond neki, hogy Gréti is küldi :D

Heni Áron nagyon ügyes :lol:
hamarosan kétfelé fogsz rohangálni :lol:

Mesi hogy vagy Zsozsi?
Jobban? Hat az antibogyó?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!
itt már 2.napja esik :evil: folyamatosan

már egészen jó volt, hogy ki is lehetett menni :roll:

hova tünt mindenki???????????????,,

Móni remélem nem szülni mentél ?

Heni
KépKép
heni81

Nem Heni :lol: :lol: itt vagyok :lol: :lol:
A szülés csak a június végi bejegyzéseim között szerepel :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

amúgy itt is esik
már nagyon unom
de legalább nem kell a kertet locsolni :wink:

Cicus is szenved, hogy nem tudunk kimenni.
Az előbb ment be a fürdőbe és kérte, hogy engedjek neki vízet.
Pancsizik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Vindo, gyógypuszik Rugónak ++++++++!! Hogy bírtad ennyi alvással?! Én sem tudok buszon-vonaton aludni, Pisti egyszer úgy belehúzott, hogy Kiskunfélegyházán szállt le Nagykőrös helyett 8) .

Heni, boldog szülinapot Áronnak!! Tényleg hihetetlen, hogy már Ő is 1 éves :shock: ! Hogy szalad az idő :roll: . Szuperek a képek, nagyon nagyok a fiaid! És borzasztó ügyes háziasszony vagy!

Viranka, Bálintra alig lehet ráismerni ezzel a nagyfiús frizurával!!!! Naggggyon jól áll neki! A horgolt sapik pedig nagyon szépek, Te is nagyon ügyes vagy!!

Regi, akkor végre felfelé ível :wink: ! Szurkolok, hogy így is maradjon!
Én is elkezdtem újra fogyózni, és próbálok tornázni is néha, mert rajtam is feszül már minden :? . Mostmár legalább 5 kg-ot kellene fogynom, + erősen alakformálnom :? .

Juba, csak pozitívan :D ! Remélem, most mindent rendben látnak az UH-on!!!

Móni, jó, hogy Z otthon maradt veletek! Én anno egy melegfront miatt kerültem kórházba. Vigyázz magadra nagyon! Tudod: a munka megvár!!!!!!

Irina, sajnálom Ádit, továbbra is jobbulást Neki :roll: . A múltkor meg sem dícsértem a fantasztikus fotóit :lol: . Bence a mai napig bájvigyorog, ha fotózzák :) .

Mi jól vagyunk- kopp-kopp, délutános vagyok a héten. Árkot kiásták, de a betonozó-brigád még nem ért ide, hogy a kapubejárót rendbe tegye, az eső is esik napok óta :evil: .
Csütörtökön megyünk stand up előadásra, már nagyon várom, 1,5 hónapja lefoglaltam a jegyeket, szerencsére, mert ma már nem tudtam venni a kollégáimnak. A Kőhalmi lesz az egyik fellépő, Ő a kedvencem :D .
Jövő szerdán szabit veszek ki, mert nyílt nap lesz a bölcsiben, egy egész délelőttöt együtt tölthetek bent Pankával. Ki nem hagynám ezt az élményt :D .
dettyk

Móni megnyugodtam :D ne is siess!!!!!Pöti növögessen még!

Heni
KépKép
heni81

Dettyk de jó, hogy nálatok is minden ok:-) a nyilt bölcsis nap szuper lesz 8) én drasztikusan hiztam meg , kiváncsi vagyok tudok e drasztikusat fogyni :roll:

Hogy birod a 3 műszakot?????

Tegnap már nem kapott Áron napközben cicit :roll: igy jött ki a lépés, ma meg már nem is akarom adni neki, kicsit nagyon függő lett, és ez szerintem nem jó, reggel, este marad, de már napközben nem.

Nekem igy első körben 5 kg volna a cél :roll: remélem az könnyen lemegy :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

köszönjük :oops:

Regi!
nagyon jó h. így beindult minden :) csak maradjon is így :)

Dettyk!
gondolom már vágod a centiket :) biztos jó lesz mind2 programod :)

mi most jöttünk be :) elindultunk babaklubba,de ma elmarad(formám),elsétáltunk postára befizettem a kocsi biztosítását,hazajöttünk majd az udvaron szórakoztatta magát Bálint :) még jó h, van esőruhánk :) szája már szebb,de cumit nem adok neki,így talán leszokik róla :) Míránál is így volt :) bár sokszor kéri,de kitartó vagyok :) tegnap még enni is alig tudott :( este tápit sem akarta meginni :( Móni nem mondom meg h. Gréta puszilja,mert akkor nekem végem és menni akar hozzátok 8) de átadom :) jövő hétig csak kibírja :)

Heni!
Áronnak olyan kis gyömöszölnivaló arca van :) szép kisfiú nagyon :) s mennyire nem hasonlítanak :)

:arrow:

KépKép
viranka

Boldog szülinapot Áronnak!!!!!

Ami a fogyit illeti, így állok:

IV. 06. KE.: 80,80 kg
IV. 07. SZ.: 80,15 kg
IV. 08. CS.: 79,80 kg itt edzésen voltam
IV. 09. PÉ.: 79,20 kg
IV. 10. SZ.: 79,55 kg itt kihagytam a menüt :(
IV. 11. VA.: 79,55 kg itt vendégségben voltunk, és halálra zabáltam magam mindenféle szénhidráttal!!!
IV. 12. HÉ.: 79,45 kg innen folytatom
IV. 13. KE.: 78,40 kg. :)

Hétvégén megint nem lesz menüm, mert Jászberényben leszek röpitornán, a kajálásokat majd ellensúlyozzák a meccsek.

Az elmúlt edzésen teljesen máshogy játszottam, volt erőm mozogni, ütni, reagálni is gyorsabban reagáltam - majdnem, mint régen.
Nem hiába tartanak az emberek pár napos böjtöt, meg ilyeneket, kimennek a méreganyagok, és tele lesznek energiával.

A cél: 68 kg, de 70-nél már vigyorogni fogok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsikám jól van, köszönjük szépen, szedjük az antibigyót.

A hidegfrontra Móni a pasik érzékenyebben! :wink: Vigyázz magatokra! A munka valóban megvár!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese én is 80 kg vagyok :shock: egyszerűen az állandó evés a szopi miatt, mivel állandóan éhesnek éreztem magam az hibás. 10 kg jött rám az elmúlt 1 évben :( nekem is 70 kg a végcél, de egyenlőre 5 kg van is kibékülnék:-)

Nem kapott elalvás előtt cicit Áron :roll: ivott egy kis teát :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Sajna csak olvasni tudok, reagálni nem igazán hagynak..most is csak hazaugrottam enni, megyek vissza, aztán Emmáért és utánna esélytelen..:-)

Mi jól!

Emma poci megjavult, áttört a 17. foga is VÉGRE! ezt már nagyon vártuk!
Pocak rendben..kis hiszti maradt, + mostmár Apa is meg tudja nyugtatni és Ő is leteheti aludni. Mindez annak az eredménye hogy mikor beteg volt I volt itthon vele...De ezt amúgyis el akartuk kezdeni időben..hogy majd ha jön tesó ne akkor kezdjük..mont jól csinál Emma mindent időben..mont mikor mi tervezzük :-)

Bár az esték még nem jók..nem alszunk 2 órát egyhuzamban..:-( mert vagy fel is ébred vagy csak álmában beszél, hív, sír..de apa is tudja nyugtatni mostmár :-) felváltva megyünk, gondolom most dolgozza fel hoyg anya dolgozik,reggel nincs itthon mikor ébred, bár hazajön öltöztteni, bölcsibe vinni, hasmenés + balesetek, foga..szóval van mit!
Ezért megint kap sedatif-ot. Tegnap kezdtük és használni látszik :-)

a másik hogy ha nem fárad el eléggé akkor este nem lehet letenni..vagyis elvan ő az ágyban csak beszélget , nem álmos..:-( jól le kell fárasztani..a bölcsiben biztos nagyot alszik, + hosszabbak a nappalok, több az energia....úgyhogy bölcsi után ha esik ha fúj kerti móka!
már csak gumicsizmát kell vadásszak...sehol sincs a mi méretünkben 21-22. :evil:

Munka megy, bár még mindig nem érzem biztosnak..majd látjuk..

albérletet keresgélünk...

Betegeknek jobbulást!

Áronnak boldog szülinapot!!!

Mesi Hajrá Fogyás...!!!

msot ennyi jutott gyorsan az eszembe!

Ja Móni vigyázz magadra!!!!!

Panndi: remélem a hányinger/ hányás, rosszullétek most elkerülnek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Itt is egy zombi. Lassan teljesen ki fogok purcanni, de most szerencsére egy icipicit lazíthatok. Lassan készen lesz az ebédem, aztán le is dőlök szerintem. De este muszáj lesz megint dolgoznom. (Még nem adtam le az ehavi tervemet. :oops: )Ismét kipipálhatok valamit, ma lettem túl a gyakorlatom tanítási részén, szerintem jól sikerült, a gyerekek legalábbis visszavárnak. :lol:

Minden kis betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!
Áront szeretettel ölelem! Nekem is hihetetlen, hogy már ekkora. Ráadásul már lépeget is! Isten éltesse a Drágát!

Mónikám, jaj. Nem is ragozom tovább, sajnos nem tudok én sem jobbat tanácsolni, mondjuk a pihenés Cicusod mellett nem nagyon kivitelezhető. Szerencsére azért nem indulnak olyan rettenetesen gyorsan a babák. Emlékszem, amikor Gergőt vártuk, ilyen idősen már majdnem kétujjnyira nyitva voltam, szigorúan pihennem kellett volna, de ott volt Dávid. Gergő csak három héttel érkezett hamarabb.
Bercónál is a 26. héten már tüdőérlelő injekciót kaptam, annyira megrövidült a méhszáj, hogy az orvosom inkább elővigyázatos volt, aztán meg elájultam, néhány napot a kórházban töltöttem, kilószám szedtem a magnéziumot, aztán Bercó csak egy nappal jött hamarabb. :wink:

Kaqk, melyik óvodában gondolkodtok. A jöv. héten beíratkozás lesz. Ha van időd, nézz be a kis Simonyiba, Hanna és Bercó is oda fog menni. :wink:
Bercónak már 24-25-ös lába van. :lol:

Mesi, hajrá, hajrá. Az ünnepek alatt én is felfüggesztettem a fogyit, most indítottam újra. Nekem még nyolc kiló a célig, de akkor sem fogok veszekedni, ha több megy le. Már hordom a kedvenc, Bercó előtti farmeromat.

Zdori, gondolok Rád nagyon!!!! Ügyi vagy!!!!

Panndi, hogy volt Fruzsinál? Nála is gyorsabban nőtt? Szívből örülök a kicsinek! :lol:

Heni, gyönyörűséges gyermekeitek vannak.

Viranka, tényleg hogy átformálta Bálintot ez az új frizura. :roll: Továbbra is a szívem csücske királyfi. :lol: Hú, ezek a sapik. Nagyon dögösek.

Dettyk, jó szórakozást előre is! Alakformálás címén én is tervezem, hogy visszatérek a Pilateshez. Remélem sikerülni fog!
dmaggie

Sziazstok! Mindenkinek nagyon örülök, hogy hallottunk rólatok! :)

Hamarosan újra születnek a babák! De durva! Még csak alig hallottuk meg a hírt, hogy pocakba kerültek!!!

Lányok, rohanok, mint mindig, de olyan jó kicsit belesni ide is... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Áronnak Boldog Szülinapot! :)

Móni pihiz amennyit tudsz. :)

Nem jó a netünk.. :evil: 5 percenként ledob és fel is alig megy :x
varga tünde

Viranka ügyes vagy!

Bekapcsolta kint a tvt Domi :shock: Nézi a főzős adást...

Apának becsípődött?? a gerincén fent,fáj neki,tegnap este bekapott egy gyógyszert,éjjel hőhullámja lett hányingerrel stb.. alig aludtunk... előre nem tud hajolni itthon lesz pihenni... gyorsan elküldöm..
varga tünde

Jó reggelt vagy inkább már napot!

Maggie ha a gyerekek visszavárnak akkor teljes a siker :lol: :lol:

Mesi kitartást a fogyáshoz
ügyes vagy nagyon :D

Heni ha biztos vagy magadban hipp-hopp leugrik rólad az a 10 kiló.
akkor kezd el ha már nagyon határozott vagy :roll:
Áron nem követeli a napközbeni szopit?

Kaqk biztos találtok hamar albérletet :D
most még olcsóbban is talán a válság miatt :roll:

Dettyk de jó buliba mentek csütörtökön :lol:
irigy :oops:

Z egész éjjel dolgozott, nyüzsgött. Hajnal 3-kor sikeresen felébresztette cicust meg engem is :evil: naná, hogy nehezen aludt vissza. Én meg egyáltalán nem :evil: Szemeim alig bírom nyitva tartani, Gréti meg rángatna játszani meg kérné, hogy olvassak. De szerintem elaludnék közbe :oops:

Vindo hogy van Rugó?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Móni elég jól birja cici nélkül :roll: ma volt már , hogy jött, de kapott teát. Viszont tegnap este már vicces is volt, hogy jött és bújt és beszélte, hogy cici és kereste. Aztán persze kapott. Még elég sok tejem van szerintem, mert csupig lett a cici estére. Igy nagyon nagy fogyózásba nem kezdhetek. Viszont megpróbálom elkerülni az édeset :roll: Tornázni volna jó elkezdeni esténként :roll: de totál hulla vagyok akkorra. Nádszál nem szeretnék lenni, csak a hasam zavar nagyon, mert leginkább az nőtt meg, simán elmennék 5 hónapos terhesnek :shock: :oops:

Este beugrottunk még a tescoba, mert elfogyott a pelus. LEgalább kimozdultak a gyerekek:roll: vasárnap óta benn csücsülünk. :evil: azóta esik :evil:
Péterke élvezi, mert van gyerek sarok, kis házikóval, forgó fotel, meg helikopter. Most már mind a ketten bele tudnak ülni egyszerre és élvezik is. 300 ft mindig bele megy :D

Móni nyomi az idő is, igyál egy kis kávét és dőlj le ebéd után egy kicsit te Grétivel.

Heni
KépKép
heni81

Szebbet,naposabbat :) :)

Móni!
te szegény :( azért a 3nagyon durva :( Cicussal tényleg feküdj majd le,minden házimunka megvár :)

Heni!
jó kis kimozdulás :) :) én nem dobálok pénzt bele,bőven elég ha beleül :) de tescóban a legjobban az autós bevásárlókosár akedvenc :) folyamatosan dumál benne B. :)

Tünde!
párodnak jobbulást :)

Bálint elég jól bírja a cumimentes életet,ma még 1*sem jutott eszébe,éjjel végig aludt :) persze én megint kiszúrtam magammal mert egeret horgolok és az idő meg olyankor repül :) :) de haladok :) már csak 1 kéz és a két lábacska hiányzik :) aztán csinálhatom Bnek is :)
elvittük dedét oviba,utána majd fél rát még kint játszott az esőben fiam :) :)

KépKép
viranka

Olvasni csak futólag volt időm.....puszi mindenkinek aki beteg, vagy még fogzik.
Mi múlt héten anyuéknál voltunk és ott semmi időm nem volt gép elé ülni. Tudom ez furán hangzik, de így alakult....anyuék bevállalták magukat megint és öcsit is megkaptam időnként felvigyázásra.
Mondjuk ő már nagy fiú, viszonylag jól elvan.

:lol: játszanak a gyerekeim :lol: Lili játszik és magyaráz, Dani meg nézi és próbálja a játékokat megszerezni.
Amúgy lassan indulunk oltásra 2 gyerekkel ebben a remek időben, szerencsére most pont nem esik.
Remélem semmi nem lesz, főleg Lilitől tartok, h kiakad, h lefogjuk az öccsét.

Amúgy meg szinte semmire nincs időm, már pont azon gondolkozom, h valahogy át kellene szervezni az életem :) Este egy rövid film és dőlök ki én is és mostanában délben is legtöbbször, mert Dani 8kor alszik el és 6kor már teljesen éber. És közben 1x kel szopizni valamikor 3 után. Szóval sokszor 5 után már nem nagyon van alvás, mert menet közben Lili is kéri a tejét.....majd lesz még másképpen :lol: :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Heni
KépKép
heni81

Csak kutyafuttában...

Heni!
Áronnak boldog szülinapot!!!!!!!!!! Hogy repül az idő!

Móni!
Pihenj le!!!!!

Fleur!
Oltáson túl? Remélem minden rendben ment!

Vindo, Irina!
Jobban vannak a gyerekek?

Viranka!
Ügyesek vagytok a cuminélküliséggel.
Láttam miket horgoltál! Irigyellek! Eladásra nem horgolsz? Rendelnék egy sapit Zsuzsunak!

Megvagyunk, bár Zsuzsu benyalt valami vírust. Vasárnap este kihányta az ebédet, azóta lázaska, bár már nincs 39,5 mint hétfő este, de azért még nem jött rendbe. Doki néni szerint türelem, ki kell várni a végét. Antibiotikumot nem ad, mert már 38,5 fölé nem megy...

Kép
gica1

Sziasztok, helyzetjelentéssel jelentkezem.

Rugó tegnap du. volt a mélyponton, akkor 39,5-öt mértünk. Akkor egy nurofen-kúp húzta le neki, elaludt, és hétkor úgy kellett kelteni. Este még meleg volt, de nem katasztrofális. Egy másik fajta kúp (paracetamolos), és alvás reggel fél kilencig ébredés nélkül. Teljesen hidegen ébredt, azóta sem ment fel neki a láza, nem is kap semmit.

Itthon felváltva vigyázunk Rugóra, a többiek takarítanak. Már lemostuk az ablakokat, a függönyöket, most mosom a negyedik adag ruhát, a falakról levakartuk a rajzokat, fürdőszobát takarítottunk :roll:

Holnap, ha Rugó jól lesz, akkor apósom megcsinálja az új és a régi házrész közötti átjárót szépen valamilyen kővel.

Holnap nekem munkanap, pénteken Szeged. Azt még nem tudjuk, hogy megyek/megyünk oda.

Minden beteg babának jobbulást!

Dettyk, mikor középiskolások voltunk, az első busz hazafelé a 6.10-es volt Egerből. Igen ám, de az Losoncra ment. Volt olyan ismerősünk, akit a határnál szállítottak le :wink:

Csak nagyon ritkán tudok aludni buszon - ellentétben Gáborral.

Amúgy a férfiak rám is rám ragasztották a kórságot, fáj a torkom és jön belőlem a slejm :x

Irina, Ti hogy vagytok? Voltatok a pulmonológián?

Bocs, most csak ennyire futotta :oops:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Csibikém alszik, én is aludtam vele egy keveset :D

Végre itt a jó idő, süt a nap :D
A pocakom pedig ma nem feszül, húzodik.
Végre elvonult a hidegfront.
Remélem jó ideig nem jön vissza :roll:

Na megyek kicsit pakolászok, takarítok mert az utóbbi napokban szinte csak pihentem :oops: és ez meg is látszik a lakáson :oops:

Vindo örülök, hogy Rugó jobban.
anyósék rögtön rendezkednek körülöttetek :roll:
én nem bírnám elviselni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, most elég könnyen elviselhetőek, nincs velük baj :wink:
Takarítunk felváltva, és mivel nagy volt a kosz, ez most jól jön :oops:

Rugó közben hőemelkedéses, de nem megy fentebb egyelőre, és enni is elkezdett.

Tegnap nagyon ramatyul volt szegény.

Móni, itt esik egész nap :?

De legalább kinő a fű 8)

Szegény pocakod :?

Kép
vindolanda

Elállt az eső 8)

Rugó pedig magától leizzadt, el is múlt a hőemelkedése 8)

Csupa jó hír.

G. viszont csak este jön haza, addig itt nyomulok a rokonokkal :shock:

Kép
vindolanda

Helló!

Móni nagyon helyes,hogy pihentél :wink:

Én elkoboztam apától az autót és bevásároltam,míg Domi aludt dédivel délben.Aztán elmentünk az oviba nyílt nap volt,aztán apáért,és most épp sátra építenek Benivel. Apa valamivel jobban,bár a flector tapaszt használ v.színű azért.Holnap és pénteken itthon lesz betegszabin,jó is mert a polgármesteribe be kell mennem aláírást gyűjtenek a reptér fejlesztése miatt ezért :http://www.siofok.hu/hirek_hu.php?ossz_talalat=673&talalati_szam=10&lep=3

mellettünk van a reptér,kis repülőkkel nincs bajunk,de nagyok,áhhh nem....

Na megyek öltöztetni...

Vindo ne is legyen lázas!!!
varga tünde

-- Mondom, hogy gyere le már! - kiabál a fiam lentről, úgyhogy ha majd nyugtom lesz, írok is Nektek :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok, lányok!

VINDO: örülök, h jobban van Rugó, így is maradjon!!!

MAGGIE: sokszor aggódva és rémüldözve olvaslak, annyira túlhajtod magad... :cry: mikor fogsz lazítani? :-)

FLEUR: Drága, én is ugyanúgy beomlok az ágyba, mint Te, pedig nincs két gyerekem. ;-) Őszintén szólva elképzelni sem tudom, hogyan tudnék én két kisgyereket abszolválni. Felteszem, sehogy

TÜNDI: szegény Apátok! hogy van ma?

Ami ma kiderült: Ádinak fülgyulladása van, én nem láttam, h fogdozná őket, aki meg látta a családban, az valamiért elfelejtette mondani nekem. :cry: amúgy megint kivagyok kicsit idegileg, és hát ezen anyám sirámai sem segítenek (azt hallgattam ma kb. 40-szer, hogy Ádi "biztos lázas" /nem az, de hiába mondtam el sokszor/ és "jaj, szegény gyerek" - mintha legalábbis haldokolna, csak mert nyűgös és nem nagyon akar enni és nem kap levegőt az orrán). De a legkiborítóbb az, hogy anyámnak (amúgy érthetően) nagyon fáj a háta, de Ádi kézben akar nála lenni, és közben sóhajtozik és mondja a gyereknek, hogy jaj, de fáj a háta (és ennek egyéb részleteit tudjuk meg folyamatosan). Na most ez kétszer oké, de rengetegszer? Mert nehogy véletlenül nemet kelljen mondani a gyereknek. Ja, ha bármiért szólok, azonnali besértődés a válasz. Unom, fáradt vagyok és képzelje el, az én hátam is tud fájni, és épp elég nehéz dolgozni, egy folyton beteg kisgyereket ápolni stb., stb., szóval ez hiányzik nekem a legkevésbé.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Szusszanok kicsit. Nem sokat ültem, mióta itthon vagyok. Aranygaluskát sütöttem a fiúknak. Na, azzal meg úgy jártam, ahogyan még nem. Kissé nagy adag lett, kikelt a sütőtálból, és jól lecsusszant a sütő aljára, nem kicsit égett meg egy-egy ilyen darab. :oops:
Közben mosás, vasalás, porszívózás és egyebek. Ma még a tervemet is írnom kellene, tegnap annyira kimerültem, hogy már nem volt erőm hozzákezdeni. Egyébként már két este nem 11 után fekszem le, hamarabb, de olyan lüke dolgokat álmodok, hogy agyonverten ébredek. Mondjuk szerintem ezek a pokoljárásom lenyomatai szerintem. De azért sokkal jobb a helyzet ám. :lol: :lol:
Ja, és Bercó az éjszaka f12-kor megjelent és nem volt hajlandó az ágyában aludni. Miatta sem nagyon aludtam.

Irina, teljesen megértelek! Meg kell mondanom, az utóbbi egy hónapomat én sem kívánom az ellenségemnek sem. Nálunk inkább a Kedves nagymamája olyan, hogy állandóan a problémákat, a rosszat mondogatja, iszonyat energiarabló az egész. Közben meg azt hallgatom, hogy szegény A. mennyit dolgozik, már tiszta sárga. Ja, hogy én is itt vagyok... :twisted:
Egyébként még a következő két hónap lesz húzós, aztán pihizhetek kicsikét, bár nyár végére még bevállalok egy tanfolyamot.

Tünde, jobbulást a párodnak!

Vindo, remélem Rugó már túl van a nehezén! A takarítóbrigádot hozzám is küldheted. Lassan belep minket a por. :oops:

Fleur, én is sorstárs. :wink: :lol:

Móni, csak óvatosan azzal a takarítással!

Bocsánat, de ennyi jutott az eszembe.
dmaggie

Maggie, szegény drágám... emléxem a nagymamára, már említetted, hogy elég érdekes jelenség... tudod, ha én anyós lennék, Te lennél az ideális menyjelöltem (hogy teljes legyen az időzavar ;-)) Nem tudom, öregasszonyok miért nem tudják megbecsülni a náluk fiatalabb nőket, nagyon sok ilyen esetet hallok.
Lenyűgöz, hogy még az iskolát is tudod ennyi minden mellett csinálni. Fel nem foghatom, hogyan...
Igazad van amúgy, engem is az energialeszívás zavar, miközben magamon is látom sajnos, hogy kezdek ugyanilyen lenni. Folyton panaszkodom például, ami ennek már elég erős jele. A legjobban az zavar, hogy pár éve még egyáltalán nem ilyen voltam, és ha őszinte akarok lenni, azóta vagyok ilyen lehangolt, amióta Ádi betegeskedései vannak (csecsemőkorától indítva).

Kép
Kép
irina

Helló, lányok!
Sehol senki? :cry:
Mi itthon dekkolunk, de ma már jobban van Ádi, főleg tegnaphoz képest. Vagy féltucat dolgot be kell adnom neki (antibigyó, probiotikum, antibigyós orrcsepp, hörgőtágító, C-vitamin, antihisztamin-csepp) :?
Már írtam tegnap, egyelőre annyit tudtunk meg a pulmonológián, hogy valszeg a füle okozza a sorozatos betegségeket, nem a tüdeje, és lehet, hogy az orrmanduláival is gond van, ez majd egy kör lesz a gégészeten. Mesiékhez (Zsófika) hasonló a helyzet.
A fülére gondoltam volna utoljára. :roll:
Persze nem tudom, hogyan lehet ebből a betegségkörből kikerülni egyáltalán...

Kép
Kép
irina

?????????????????????????????????????????????????

KépKép
viranka

Viranka: ? :D

Kép
Kép
irina

Viranka: ? :D

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

úgy látom mindenütt süt a nap :roll: csak itt esik :evil: már 4 napja :evil: . Tegnap egy élórára nyár volt, viszont utána komoly jégeső :shock:
ki is használtuk, gyorsan kimentünk :D gyerekek élvezték.

Tegnap itt voltak az unokatesómék köszönteni Áront, a 7 éves kisfiukkal olyan jól eltud jáccani Péterke, mindig a csúszda a menő. hason, háton, fejjel lefelé csúsznak :shock: Áron is igy leste el a hason csúszós mutatványt tuti:-)

Áronnál egy éves kora óta nincs éjszakai ébredés, csak hajnali, viszont akkor követeli a cicit.
10 foga van már:shock: , gyakorlatilag mindent eszik.

Móni?????????????????????????????????????,

Irina :-( merits valahonnan erőt!!!!! remélem már vége lesz Ádi betegeskedésének.

Maggie hihetetlen energiával birsz :shock: én most nagyon ellustultam :oops: ebben a gány időben semmihez nincsen kedvem.

Emese mi újság a vállalkozásoddal????

REgi beválik akkor az új meló?

Heni
KépKép
heni81

Vera tényleg nagyon brutál, hogy mennyire nem ir senki, meg fogunk lassan szűnni :( :( :( :( :(

Heni
KépKép
heni81

Csilla :) megelőztél :) :)
ha átköltöztél tuti pozítívabb leszel :) :) elhiszem h. ki akadsz anyukádon :( s a fül a gondok okozója :shock: eszem megáll

Gica!
írtam püt :)

Maggie!
Kedves h.bírja Nagymamát? nem tudja kicsit helyretenni?

most végeztem a gyerekruha átválogatással :) :) Bálintról 1 nagy ikeás szatyrot szedtem össze(megy vissza szomszédékhoz) Mírának 1 doboznyi ruhát és még a pulcsikat át sem néztem :) :) + kint vannak amiket a másik szomszéd adott és még nagyok a csajszira :) :)
Míra is gobelinezik :) :) kitalálta Nagyinak és Dédinek szülinapjára hímez könyvjelzőt :) :) de Dédiét vissza fogom cserélni vmi kis képre,mert nem végezne vele jövő hét szombatig :) :) de lelkes a lelkem :)
+ tegnap este kaptam egy hívást aminek 1rész nagyon örülök másráészt meg a fejem fogom amiatt :) de majd oda leírom :)

:arrow:

KépKép
viranka

Heni!
azért megszünni nem fogunk :) :) csak kevesebbet írni :) de ha visszanézel akkor mindig voltak keveset író napjaink :) :)
de majd jön Móni a topikmegszűnös dumával és mindenki előkerül :) vagy írd Te ki nagy betűkkel :) :)

KépKép
viranka

Lányok, nem fogtok megszűnni, mert a nyári szünet alatt belehúzok :lol: 8)
Üdv Böszörményből :D

Csak rohanok, nemsokára kezdődnek az óráim.

Irina, remélem, kitalálják, hogy hogyan lehet Ádin segíteni. A fülét nem is fájlalta akkor?
Mármint ő tud beszélni, szóval Rugó fájlalhatná :wink:

Viranka, aztán írd majd le, mi történt.

Maggie, szegényke :( Ja, a férjek mindig fáradtabbak :roll:

Rólunk: Rugónak tegnap du. óta semmi baja szerencsére, szóval köhög, de láza-hőemelkedése nincsen. Ma már kimehet majd az udvarra is kicsit, itt süt a nap.

A holnapi szegedi programot még nem döntöttük el, hogy hogyan is legyen. Én megyek, de nem tudom, közösen utazunk-e, vagy vonatozok :roll:

Kicsit szétcsúsztam, sok a dolgom.

És elment a hangom, fáj a torkom stb.

Megyek, ennem kell meg intézkednem délig.
Jók legyetek.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Olvastalak Titeket de ha nem haragszotok csak később reagálnék!
Tegnap voltam uh-n,több a magzatvíz!Még nincs meg az oka,átnézte a babát,amennyire egy két dimenzióssal lehet,egy hét múlva kell mennem újra.
Mindjárt megyek a védőnőhöz,mondjon valamit mert enyhe sokkot kaptam!!
Holnap meg a nőgyógyászhoz!
Olvastam tegnap,hogy mi okozhatja ezt,hát jobb lett volna ha nem teszem,szívbetegség,nyelőcső,velőcső,gyomor,bélbetegség,vérszegénység,vesebetegség és ki tudja még mik okozhatják!
Persze lehet attól is,hogy megemelkedett a cukrom de kétlem mert a terhelésem jó volt.
És tényleg nagyon nagy a hasam,mikor bementem a szonográfus azt hitte,hogy a 36.heti uh-ra jöttem!
A baba mérete a 28.hétnek felel meg,a többi víz ami kitölti a hasamat.
Teljesen bepánikoltam!!!
Majd később írok,hogy mit mond a védőnő és holnap a doki.
Ne haragudjatok,hogy nem reagálok megint semmire de most ezen pörgök tegnap óta!

juba0

Juba, úgy középidőben nekem is volt több a magzatvíz, én bepánikoltam, aztán a következő uh-n meg már normális volt. Az orvos is azt mondta, ne idegeskedjek ezen.
Nem lesz gond :!:

Kép
vindolanda

Halihó innen is!

csak egy gyors bekukk!

JA olvastam de reagálni.. :oops:

Betegeknek jobbulást!!!

Rokonok elviseléséhez sok sok energiát és türelmet!

Munka megvan, Emm javul..mármint az altatás..remélem elérjük majd megint hogy altatás aztán kijövünk és elalszik magától....most még bent kell lenni a szobájában..kezd visszajönni a biztonságérzete..
ja és annyit eszik, egész nap éhes! :-)

Tegnap előre megkapta a gumicsizmát a névnapjára ( a kerti kisházat már egy hónapja megkpata előre ) :-) így most ha esik ha fúj kint vagyunk. Nagyon élvezi a pocsolást esőben motorozást..én nem annyira :-)
de legalább jól elfárad, de még így is egy fél órával csúszott a fürdés..jobban bírja ..vagy a bölcsiben alszik nagyon sokat..:-)

Albérletet nem nagyon találunk..vannak elvárások... :oops:
de majd csak akad egy.

Hétvégén Merci szalon megnyitóra megyünk..lesz a gyerekeknek is játszóház vagy vár..:-) aztán lesz a jó kis du-án este..( anyuék esküvőre mennek..) :oops: :D

hát nagyjából ennyi történik.

Vasárnap tartjuk a névnapját Emmának....egy ülésmagasítót kap az etetőszék helyet, de sajna nem fog megérkezni időben.

Ja és az ebay ír oldaláról sikerült 1-2 jó darabot rendelnem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Irina! Valószínűleg az orrmandulák a hibásak, mint Zsozsinál. Mi - nagy valószínűséggel - 3 éves kora után kivetetjük a manduláit. Ha érdekes a dolog Ádinál (jókat kérdezek... :lol: ), akkor mehetünk majd együtt. Tudom, morbid egy kicsit a gyerekek mandulaműtétjéről így írni, de együtt lennénk négyen, és szerintem könnyebb lenne átvészelni a kórházi éjszakát. Meg mi tuti jó szakembert fogunk kapni! :wink:

Nálunk is hétfő óta esik, nem tudunk kimenni. :evil:

Juba! Ne aggódj annyit kérlek!!!! És főleg ne olvasgass semmit a neten!!!!
Én is bepánikoltattam magam Zsozsival, csak úgy olvasgattam, aggódtam, fantáziáltam... A végén olyan dolgokkal találkoztam... :shock: Utána lecsuktam a laptopot, és nem foglalkoztam semmivel. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Édes volt Áron a csúszdán!!!!! :)
A bolt jól megy köszönöm, bár most olyan pangás van, mint még sosem. :shock: Valószínűleg a Húsvét és a 25-i baba-mama börze az oka.
Most a megrendelések mellett a börzére gyártunk minden félét, hogy legyen árukészletünk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Életjel!

Megvagyunk, csak nem vagyok éppen formában, beindult a hányás, nagyon rossz :( Ma eddig négyszer hánytam, az ebéd az utolós étkezés, amit el tudok fogyasztani, délután már nem tudok enni, inni meg egész nap alig :(

Majd jövök, ha ennek vége..
Vendég

Sziasztok,

Ha minden igaz, és lesz, akkor megyünk a talira Mónihoz:)

Olvasgatok ám, de reagálni....

Kilók száma, rengeteg, muszáj lesz nekilendülni, de a szopi miatt óvatosan. De szeretnék már nagyon vékonyabb lenni.

Kristóf, három napja saját ágyában éjszaka, még szopizunk ám kétszer, de legalább, ott alszik, egy baja van, éjjel, mivel alszik nem büfizik, és néha arra ébrednünk, hogy fulldoklik, nappal simán megy a büfi, semmi gond. Egy héttel ezelőttig sokat sírt, mostanában sokkal jobb, nézelődik, hintázik (vettünk egy szupi pihenőszékes, hintát, álom). Tegnap kapott két oltást, 5300 g, 57 cm.
Édes nagyon, raknék én képeket, de nem tudom a picassával lekicsinyíteni:(

Robesz, imádja a napközit, sokat változott, de azért idegen helyesn sokszor anyás. Néha átjön hajnalban, bár ritkán, meg megszokta, hogy ég a lámpa, Kristóf miatt, és ha éjjel lekapcsolom és felébred, megijed. Amúgy pár hisztit leszámítva nincs vele baj. Persze akaratos, de olyan kis okos, megérti, hogy most már másképpen van.
Du. egyedül alszik el, ha Kristóf sír, simogatja, ssss neki, szóval helyesek.
Ja Robesz is szörcsög, elég rendesen, takony nem jön az orrából, infralámpázzuk, meg orrspray-zük (homeos), de valószínű 3 éves kora után nálunk is aktuális lesz az orrmandula kivétel, a doktornő azt mondta, meg kell várni, a közösségbe menetel után az 1 évet. Semmi baja, csak szörcsög, és nyitott szájjal alszik néha.

Voltam kontrollon, modta a doki, h a következővel várjunk min. 1 évet, mondtam, neki, hogy most kicsit többet várnánk:), ha egyáltalán lesz még.

Áruljuk a házat is, szóval van mit csinálni.

Mesi, hozol mei-tai-t kedden ha jössz????

Kép
Kép
nektarin

Betegeknek jobbulást, Panndi kitartás!!!!!!!!!
Viranka:)

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?