Sziasztok Lányok!
Elég régen jelentkeztem már, talán senki nem is emlékszik, igazából elég rossz passzban voltam mostanában és már magamnak is uncsi a saját nyomorom, nem akarok állandóan keseregni. Ebből is kiderül, hogy még semmi baba.
Nagyon tömören a problémák (rengeteg - igazi defekt

pár vagyunk): az egyik petefészkem műtött, egy részét kivették (de állítólag van benne 1-2 tüsző), a másikról kiderült, hogy PCO-s min. 12 tüszővel

. A sok tüszős pf-nél a petevezetőm alig átjárható, de nagy sokára a kontarsztanyag egy része átment. A páromnak minimális spermája van: kb: 2-2,5 millió.
Mindezek ellenére még látnak esélyt az inszemre, minimum kettőt megcsinálnak. Ja! És osztott a méhem, tehát ha valamilyen csoda folytán egyszer lesz baba, akkor is félő, hogy ki tudom-e hordani...
Na mindegy: most már stimu van, de a sok tüsző miatt csak nagyon light-os, napi egy Closti, ma tartok a 3. bogyónál és du. megyek UH-ra, hogy hol tartunk. Különben már a Dévainál vagyunk, innentől rábíztam magam. Majd beszámolok. A rohadt életbe! Már olyan elegem van!
Hajnesz

!
Drukkolok a lombikhoz, hidd el annyi csoda történt már itt. Egyébként is, az első sikerülni is fog, mert nyílván eddig csak azért nem jött össze, mert nem tudtak találkozni!!! Ja, és szerintem csak a tényeket és eljárás menetét hallgasd meg a lombikról, bár szerintem kötelező felvilágosítást adnak a dokik, ill. többoldalas leírást, ami önmagában is elég szörnyű, ahogy hallom. De ezek midig tartalmazzák a legdurvább dolgokat, mert saját védelmük érdekében kötelesek ezeket leírni. Minden ember más, mindenkinek máshogy fáj. Csak megrémülnél és feleslegesen idegeskedél a horror történetek hallatán!! Én a HSG-nél kis híjján elájultam, másnak meg se kottyan! Legyél pozitív, ez nagyon fontos. Most én is az vagyok, pedig nagyon nehéz lesz.
De itt van Gigi

, akinek a 4. lomikból mindjárt jön a pici, meg Karmen aki már az alattunk lévő topikban babázik, 4 lombik után, elzáródott pvezetőkkel spontán babásodással. (És Cat, Orsi, Doris, Leone, Lujzáról nem is beszélve, stb. stb.)
Sok a csoda! Lányok! Muszáj, hogy nekünk is sikerüljön!!!!
Nagyon drukkolok mindenkinek, szívből, legfőképp (remélem ezért nem haragszotok) az "öreg motorosoknak" : Dodo, Anna, Milena, Zsu, Noémi. Annának nagyon szurkoljunk!!!
Szurkoljatok nekem is!!!
ELŐRE AZ IKREKÉRT!!!!!!
Puszi mindenkinek és bocs a regényért:
Enigma