A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nálunk annyi eső esett hogy kacsa úszkál a liget közepén!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kép
Vendég

Sillia

Nem semmi esőmennyiség. Nálunk is sok eső esett, de mi talajunk homok, így hamar elnyeli a vizet.
Tiszta hüle ma az idő, egyik percben süt, másikban már zuhog az eső.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Húúúúúúú, nem is tudom, hogy hol kezdjem a reagálást. :roll: :roll: :lol: :lol:

sillia!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi tegnap este kimaradt itthonról: anyáméknál töltötte az estét. Úgy tűnik, hogy jól vette az akadályt, és később is menni fog. :)
(Szomorkodtam kicsit, hogy mi lesz, ha felébred, és nem én fogom megvigasztalni, nem hozzám bújuk, hanem egy "idegen" nyugtatja meg. De úgy tűnik, hogy nem probléma. )

Egyre többször térdel anélkül, hogy bármibe is kapaszkodna, tök ügyenesen egyensúlyoz. :D :D :D

katy76!

" nekünk Chicco trio for me babakocsink van (ha jól emlékszem ), és bár mindig mondom, hogy utálom, nem tudok rá rosszat mondani. "
:lol: :lol: :lol: :lol:

Petra is belehúzott! :D Szemészhez mikor mentek újra? :roll: :?:

merion!

Nektek is :D :D :D :D :D !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.14 13:16-kor.

Kép
Kép
200907?

sziasztok!
hát nem volt túl nagy forgalom ma...

én takarítottam és most meg nemsokára megyünk vásárolni...végre kisütött a nap...

Boo!
nekünk Giordani 3 per 8-as babakocsink van és kb ugyanazt
tudnád elmondani róla,mint katy.

így néz ki:
Kép

Kép
Kép
csibe83

Vettünk egy Nesquik-et amihez tárolódoboz is tartozik.
Nagyon örültem neki egészen idáig.

Ugyanis valami nagyeszű összeragasztotta a zacskót a dobozzal.
Amennyire tudtam levakarásztam a matricát a dobozról de már füstöl az agyam mert hiába minden sikálás és áztatás, egy ragacsos maszatos réteg maradt a dobozon ami mostmár szét is kenődött. :twisted:

Mivel lehetne eltávolítani anélkül, hogy a festést is levakarnám a dobozról?
Vendég

talán aceton,de ez nem tuti ötlet...

Kép
Kép
csibe83

tegnapi képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Most beszéltem a dokimmal, mivel pecsételgető vérzés még mindig van, ha péntekig nem szűnik meg teljesen, akkor péntek reggel fél 8-kor szeretettel vár egy uh-ra :twisted: :twisted:

na most kérném szépen azokat a pozitív energiákat :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike

Megy drukk.

Csibe

Jók a fotók, Kiara nagyon vigyori kiscsajszi :P .

Bond

A lényeg, hogy túlélte Hugi a nagyiknál az estét. És hogyhogy ott volt?
Én tuti nem bírnám ki, nekem még korai lenne, hogy máshol aludjon.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
megy a drukk!!!!

Szerintem még én sem vagyok felkészülve,hogy Kiarával külön
töltsük az éjszakát,annak ellenére,hogy külön szobába van.

Kép
Kép
csibe83

nálunk a DAADDDADDDAADDDDAA megy nagyon és Kiara is szeret
pápát inteni,olyankor is amikor nem kéne...
viszont neki mindenki hhöö.(apa,anya,kutya,villamos...)

Kép
Kép
csibe83

sillia! :)

Aceton, alkohol, benzin. :roll: Ha ezzem sem jön össze, akkor vegyél egy zacskóval, és fogd rá a nyuszira! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Látszik a depresszió. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"viszont neki mindenki hhöö.(apa,anya,kutya,villamos...)"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike! :)

:? :? :? :? :? :( :( :( :(

orsi777! :)

Nemsokára lesz a házassági évfordulónk. Nászúton nem voltunk, helyette mindig a telken kötöttünk ki. Mondtam Apának, hogy még egy ilyen, és eret vágok magamon. :x :x :x :x Oda máskor is tudunk menni, én viszont idegen környezetben szeretnék menni, ahol semmi más nincs, csak a pihenés.
Gyógyfürdőket szeressük, így elutazunk Ceglédre. Közel is van, jónak is tűnik. Csak 2 éjszakára megyünk, édes kettesben. A gyerekere meg anyámék vigyáznak. Manóval mér be van járatva a dolog. Hugi már megszokta anyámékat, most az éjjelt kellett kicsit kipróbálni. Menni fog, úgy tűnik (koppkoppkopp).
Csak hiányzott, hogy a nap nem úgy ér véget, hogy miután kikászálódom a kádból felveszem a pizsim, és megszopiztatom, majd leteszem a kiságyba, megsimogatom a buksiját, elköszönök tőle, és azt mondom neki, hogy: "ha éhes vagy, akkor szólsz :lol: :lol:" . :( De annyira hiányzik már a kettesben eltöltött idő, hogy az nem igaz. Kb. 1 éve, hogy külön alszunk. :roll: :( Amikor nincs itthon Manó, akkor mindig megpróbáljuk, hogy nnnnnnnaa, akkor majd most végre együtt töltünk egy éjszakát, de Hugi eddig mindig közbe szólt. :roll: :? Tegnap végre sikerült többé-kevésbé. Annnnnnnnnyyyyyyyyyira, de annnnnnnnnnnnnyyyyyyyyira kellett, hogy majd' el pityeregtem magam. :roll: :roll:

boo! :)

Miron nagyon kommunikatív! :P :P :P :P :P

A felülést meg teljesen jól csinálja: a császáros anyukáknak is oldalról jobb, nem rendesen hasizomból. Az más kérdés, hogy őt ez valószínűleg nem fogja érinteni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Egészségetekre :P !!!!
Mikor jön a harmadik :wink: ?
Csak azért csodálkoztam, hogy nem is írtad tegnap , hogy gyermekmentes napot csináltok.

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Ilyet ne is kérdezz! Eddig mindig egy gyógyfürdőzés előzte meg őket. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Tegnap napközben Manó volt fent, este pedig helycserés támadással Hugi ment fel, és Manó jött le. :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Bond:
En sem latok semmilyen tramplit a videon! De egyebkent nem is ertem, hogy miert nem vagy kioltozve, ha mar egyszer husvet volt legalabb adhattal volna magadra egy kisestejit. :lol: :lol: :lol:
Nagyon orulok, hogy vegre egyutt tudtal lenni Apaval egy ejszakat. Igazan Ratok fert mar. Remelem az evfordulotok is jol fog sikerulni. :wink:

Orsi:
Odinak hatalmas gratula az allashoz! :D :D :D
Olyan cukorfalat Odi az allos kepen. Meg kell zabalni! :D

Dodi:
Szuper,hogy Botondnak mar nincs laza.

Katy:
Jaj de jo hizott Petra! :D :D :D Gratula az allashoz! :D
A szeme pedig gyogyuljon meg gyorsan! :x

Csibe:
Jaj de gyonyoru nagy szemei vannak Kiaranak! :P Kis huncutka.
Tetszik a babakocsitok.

Boo:
Miron csoda ugyes. Latod O inkabb beszedre gyur. Lottika meg csak azt tudja mondani, hogy "de" meg "te" meg kiabal. Szerintem hamarosan fog ulni a Dragad, mar nem sok kell Neki hozza.

Nekunk Graco Travel System babakocsink van.
Mint mar irtam mikor kicsi baba volt Lotti hianyoltam hozza a mozest. Pontosabban volt hozza de csak nagyon kicsi es nem merev falu amit a vazra lehetne illeszteni hanem csak a sport reszbe lehet beletenni.
-van hozza hordozo amit a sport reszre lehet tenni (igy hasznaltuk kb 6 honapos koraig)
-a hordozohoz volt egy alap tarto amit a kocsiba kell rogziteni, igy nem a hordozo van bekotve csak a talpazat es konnyen ki-be teheto a hordozo
-lapjara csukhato egy mozdulattal
-a sport resz 3 fokozatban dontheto (teljesen vizszintbe is)
-nagy a bevasarlo resz
-az elso kerekek ha bolygositva vannak ennek is szankaznak a csuszos feluleten (boltban)
-van hozza napernyo, labzsak- a hordozohoz is, pelenkazo taska, eso ellen huzat, beepitett ora es homero, pohartartok
Lenyegeben nagyon jo kis praktikus babakocsi, panaszom nincs ra. Azert valasztottuk ezt, mert olyan minden az egyben.

Tike:
Tovabbra is megy a drukk.+++++++++

Kép
Kép
bucus80

Koszonom mindenkinek az allergiahoz a hozzaszolast es a dicsereteket is. :)
Most voltunk a vedononel. Megkerdeztem, hogy itt hova kell vinni a babakat allergia vizsgalatra. Azt mondta hogy el kell mennunk egy dietetikushoz es kivizsgaljak, lehet, hogy laktoz allergia. A baj csak az, hogy kb 8 het varakozasi ido van. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bucus80

Köszönöm a drukkokat,azt hiszem szükségem is lesz rá :? :?

Boo: A Dévényes gyógytornászunk szerint ez a szabályos módja a felülésnek,nem a négykézlábas és ha már ezt csinálja,onnantól hamar meglesz az. :wink:

Hédi ma feltérdelt :D ,jövő szerdán hozzák a babakocsinkat, szóval jó napunk volt,csak ez a fránya vérzés szűnne már......

Bond: Drukk a gyógyfürdőzéshez :wink: :D :wink: :D

tike

bucus80! :)

Igazság szerint mindig kisestélyiben nyomatom, de most olyan tökig napsütéses, 20 fokos idő volt - ha valaki nem látná :? -, hogy épp csak a bunda bugyi maradt le. :? :? :? :?

Babakocsi: ABC Desing Travel Jumpy. Egyetlen "kifogásolni való": ha a babahordozó is rá van csatolva, akkor kissé "böhöm", és nehezebb vele a tömegközlekedés. De 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor került erre sor két és fél év alatt. :wink:
(A bébihordó olyan hülye egy kifejezés, mert mindig egy bébi hordó jut róla eszembe. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

tike! :)

Akkor miért így ülnek fel a gyerekek? Ők nem tudnak róla? :shock: :roll: :?: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia!

Kacsa :lol: . Kislány koromban egyszer az utcán belefetrengtünk egy pocsolyába a barátnőmmel( :oops: ), kijött a szomszéd néni, és közölte, hogy jöjjünk kifelé, nem vagyunk mi vadkacsák. Szóval erre gondolt :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Zsiri nagyon okos :shock: . Tényleg agyra gyúr :lol: .

Bond!

Egyrészt: Cegléd :D :D :D
Másrészt: Cegléd :( :( :(
:lol:
Értsd:
Szuper, hogy végre együtt lehettek, de én megőrülnék a gyerekem nélkül :oops: . Viszont teljesen érthető is, mert egy év különalvástól meg pláne megőrülnék :shock: :( :( :( .
Ez az, ami számomra teljesen elképzelhetetlen :roll: . Én emiatt altattam első perctől külön ágyban Botondot, ezért keltem fel inkább hozzá 6* egy éjszaka, ha olyanja volt. Soha nem vettem magamhoz éjszaka (nappal volt, hogy aludtunk együtt), és emiatt már nem is tudna velünk elaludni. Tudom, rengeteg előnye van annak is, ahogy ti csináljátok, de nekem ez elemi szükségletem :oops: :lol: . Mármint apa közelsége. De látom, neked is... :wink:

Bucus!

8 hét :shock: :evil: :evil: :evil: .
Botond (mint kiderült) a friss túrót nem bírja, kicsit "érdes" lesz tőle a bőre (ekcéma szerűség, de nem látható). Így egyelőre felfüggesztettük, majd pár hónap múlva újra próbálkozunk :wink: .

Tike!

Hédi nagon ügyi,hogy térdel :D . Vérzés huss!!!!! :wink:
Nekem pár órája fáj a méhem. Ilyet jóóó régen éreztem, még Botonddal az elején... Lehetőségek:
1. Meg fog jönni - még nem kéne
2. Terhes vagyok - még nem kéne (bár örülnék) :lol:
3. Elszorította a gatya :lol:
4. Peteérésem van - elvileg pont ma, dehát az sose fájt, főleg nem méh-tájékon, max. a petefészkemet kéne éreznem....
Szóval valami történik a méhemben, de egyelőre nemtommi :? . Remélem csak a petéim :lol: .

Betegség:
Kederült, hogy Botondnak "három napos láz"-a volt. Erre úgy jöttem rá (én 8) ), hogy mára tele lett csalánkiütéssel :( , és emlékeztem, hogy azt olvastam, hogy ez a kettő együtt jár. Utánanéztem, és tényleg: a rejtélyes három napos lázat, rendszerint csalánkiütés követi.
Anyu szerint viszont nem túl rejtélyes dolog ez: egyszerűen egy adott vírus okozza, jön, megy, ennyi. Ámen :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Én külön alszom Hugitól. Csak a szoba közös, az ágy nem. :roll: Eddig nagyjából 4 óra magasságában kért kajálni. Gyorsan odarántottam magam mellé megetetni, és utána már együtt aludtunk el, mert nem akartam, hogy felverje a fiúkat. Későn fekszünk, és egyből áthallatszik minden. De fél nyolckor már felkeltem mellőle. Szerintem nem sok az a kb. 4 óra. :roll: :roll: Napközben nemhogy nem alszunk együtt, de van, hogy nem is alszik egyáltalán. :roll:

Pocsolya: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már aztán ne fájjatok, szúrjatok, és a többi! :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megint jövök kicsit, nem baj?? :roll:

Bond!
Tojásos (és a virágtartós) video is nagyon édes :)

Orsi!
Ez kép óriási, Odett annyira édes baba, nekem is kell egy ilyen :oops:

Többi gyerkőc is tündér :)

Én egy kocsival nem tudtam kiegyezni, egyszerűen egybe nem lehetett az elvárásaimat :oops: belegyömöszölni, így kettővel (két teljesen különböző pozitívumokat felsorakoztatóval) már elvagyok :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.04.14 23:44-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
hehe, én is kutyahányást takarítottam tegnap... ennyi gyerekfos, meg orrszívás stb. mellett valahogy már kevésbé zavar... :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok !

Reagálnék én mindenre, de már nem tudom , hogy kinek mit akartam írni.

Tike : drukkk+++++

Bond : huráá pancsizás. Nekem is úgy hiányzik már egy kis Apázás kettesben, de éjszakára én még nem hagyhatom senkire ( nem is nagyon szeretném/bírnám ) Zsombit, mivel Ő sajna nem alussza át az éjszakát. 1-2 óránál többre sem merem rábízni senkire, mert nem ismerik a gyereket és ezáltal nem is tudnak bánni vele. Az apja az egyetlen akire rábízom talán tovább is , mert Ő ismeri, de megeteni Ő sem tudja, sőt megitatni sem. Az első nemleges reakciónál feladja, aztán én átveszem az ölembe Zsombit és betermel 200 ml folyadékot. De biztos nem szomjas ááááá dehogy.

Kati : hajrá evés/hízás. Zsombinál csak 2-3 napig tartott a normális evés visszaállása, de azóta megint nem eszik. Harc van a kanállal ismét, bár elméletileg megint jön valami foga, mert nagyon nyálzik és birizgálja az ínyét. Néha kiakadok, de örülök, hogy legalább iszik.

Nagyon ügyes itt minden gyerek !!!!!!!!!!!!!! Enyém is megpróbál mindenhol felállni, már nagyon ügyesen ül és mászik és harap. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Valamelyik nap 2* egymás után beleharapott a karomba. Még a szemem is könnyes lett úgy fájt. Elmagyaráztam neki, hogy Anyának ez nagyon fáj, de azóta figyelek ezerrel , mert néha próbálkozik. Olyankor mindig rászolok és magyarázok.

Cicifüggő lett az én Kincsem, ami nekem már annyira nem jó. Eleve alig jut már onnan táplálékhoz, meg tök ciki lenne, ha elkezdené leaplikálni rólam a ruhát valahol. Meg különben is nagyfiúúúú már és azt AKAROM, hogy megint szépen egyen kanállal mindent , mint régen. Tudom, hogy unalmas vagyok de annyira fárasztó, hogy hatmilliószor próbálkozok hatmillió féle képpen és csak nagyon ritkán van sikerélményem.

Ezt leszámítva és az át nem aludt éjszakákat, ami már nagyon hiányzik, boldog vagyok , mert olyan szépen fejlődik a Kisfiam. Beszédügyileg nálunk most semmi nincs, nem akar velünk kommunikáni. Volt egy idő , amikor ezerrel edézett:arrow: edde edde dededede, mostmár nem mondja. Tanítom neki a babát, apát, stb. de nem valami beszédes. :cry: :roll:

Most alszik, úgyhogy megyek rendbe szedem magam.

Kép
ikoka7

Boo : bukásra azt mondta a védőnő, hogy adjak neki rizsnyákot egy -két kanállal evés előtt. :shock: :shock: :shock: :shock: így néztem , hogy ammegmi és minek.......rizst jól szét kell főzni, olyan ragacsosra és ez megköti a kaját.Aztán 1 éves kor körül ez megszűnik. Nincs még ez ügyben tapasztalatom, mert nem tudok kanalas cuccot adni neki, csak tök ritkán, akkor meg nincs ilyen izém.

Kép
ikoka7

Hédi is angyal üzemmódban működött hónapokon keresztül és igazából még most se nagyon lehet rá egy szavam se, de mi is megérkeztünk azért a valóságba :roll:

Eleinte evett, aludt - kész. Letettem a kiságyba és már durmolt is, születésétől fogva 1x kelt éjszaka, akkor is gyors szopi és alvás tovább. Én aludtam az ő szobájában,külön ágyon. Aztán kényelmes anyuka,meg mert olyan jó volt- a hajnali szopi után egyre gyakrabban nem tette vissza a kiságyba :roll:

Aztán jött egy gyors mozgásfejlődés,meg egy kis kajahiány és kelt félóránként - kb a 3.kelés után maradt mellettem

Plussz főzelék bevezetése után ismét egyszer kelt éjszaka,viszont kizárólag cicin aludt el este - Ekkor úgy gondoltam visszaköltözök apa mellé - következőhónapban pozitív terhességi teszt :D -végeredményt ismeritek :cry:

Műtét után 3 éjszaka velünk aludt a nagyágyban, azóta este ott alszik el és átcsempészem a kiságyba,hajnalba meg jön közénk

Na ez volt a hogyan rontsuk el a gyereket tutisikeres receptje :D :D :twisted:

tike

Szeretném megpróbálni a sajtot Hédinek, ti milyet adtatok először?

tike

Ikoka: rizsnyák: fogja a székletet is. Hányós-hasmenéses gyerekeknek szokták írni a gyógyszertárban kapható Hipp ORS-200 (nem tuti, de vmi ilyesmi neve van) sárgarépalé rizsnyákkal.

Tike: sajtot: reszelt trappistát (magyart) kapott először Vica.

Rólunk: 2 fog, folyamatos mászás, napközbeni aligalvás, esti nagy-nagy nyügi.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

boo!

Én is borzasztó szarul alszom, ha...egy ágyban alszom Hugival. :roll: :? Ő elalszik, de nekem meg nemcsak, hogy oda a nagypárnám, meg a takaróm, ami kényelmes lenne - ez pótolható, úgyhogy nem ez a lényeg - , hanem amíg ő össze-vissza kóborol az ágyban nekem egyre kevesebb hely jut, illetve mindig csekkolnom kell, hogy már megint kimászott a takaró alól vagy nem. :roll: :? Így a legvégén már az ágykereten találom magam reggelre, szigorúan lapjára feküdve. Lehet, hogy csúnyán hangzik, de én nem bánom, ha mi nem alszunk együtt. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Volt egy-két alkalom, hogy a 4 órási kaja után úgy bekómázott, hogy vissza tudtam paterolni a saját ágyába, de ezek csak kivételes esetek. Ekkor, illetve amikor valamilyen csodálatos okból kifolyólag átalussza az éjszakát, volt/van az, hogy normálisan tudtam/tudok aludni, és viszonylag kipihenve ébredek.
Ha esetleg "éhes" maradt a lefekvés előtti etetésnél, akkor 2 illetve fél hét körül is kaját kér. Ennyiszer meg nem rá vagyok vevő, hogy ki-be veszegessem az ágyából, majd vissza tegyem. :roll: Túl azon, hogy nem egy változatos program :roll: :roll: :lol: :lol: , nem szeretném, ha Apa felébredne rá. :roll:

A második gyerek sok mindenben megváltoztatja a dolgokat. Manó is kezdetektől a kiságyban aludt, és csak az első 2-3 hétben kért kaját éjjelente. Akkor megkapta, majd Apa elaltatta a vállán, és visszatette a sáját ágyába. Onnantól végig aludta az éjjelt.
Aztán eljött az idő, amikor leszereltük a kiságy korlátját, hogy szokja milyen az, amikor nincs mellette semmi, és úgy is tanuljon meg aludni. Eleinte nem volt semmi rendkívüli, aztán egyszer csak kitalálta, hogy az éjjel kellős közepén átjön hozzánk, átmászik Apán, és az én fejemen keresztben(!) elalszik. Kívűlről nézve vicces, de amikor kezd rendszeressé válni, dacára annak, hogy mindig vissza pateroltam az ágyába, amikor elaludt, akkor már nem az. :? :? :? (Mivel én feküdtem a fal mellet ki volt az a ki mindig vissza fektette? Én. Apán keresztül. :? :? :? :? Aztán már egy idő után Hugival a pocakomban már nem volt járható út, ezért megkértem Apát, hogy tán csinálná ő. Válasz: ő fáradt ehhez. Helyet cserélni meg nem akart, mondván ő kel korábban reggel. Így onnantól köztünk aludt. :evil: :evil: :evil: :evil:)
Aztán két csoportra oszlottunk. Én bent vártam Hugit :lol: :lol: :lol: , ők megint kint aludtak Manóval. Ő persze továbbra is átjárkált az apja mellé, de most már erről nagyjából leszokott.
Mihelyst lehet össze eresztjük őket, és akkor Apát megint a magamévá teszem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

De ami még inkább megváltozik, az a babázás jellege. Az első gyereknél még ha dolgod is van, akkor is tudsz csak rá figyelni, vele játszani. Övé minden figyelmed. Már akkor összepisiled magad az örömtől, amikor látszik, hogy jó kedve van. Tényleg, mint egy játékbaba. (Mégha nem is kisangyal. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )
De a tesónál (legalábbis kis korkülönbségnél) már előtérbe kerül, hogy melyik mikor eszik, mit csinálnak egymással, milyen napjuk van, stb. Ha te szeretnél babázni, akkor előbb-utóbb felbukkan a másik, és neki más elképzelései lesznek. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: Ha ő babázna, akkor meg jobb, ha még a tyúkszemedet is rajtuk tartod.
Szóval, aki játszani szeretne, az most tegye meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem a minap egyrészt a szertatásosság hiányzott, másrészt meg az üres kiságyat volt rossz látni este. Neki meg se kottyant a dolog. :) (Azzal együtt én még ezt nem tartom lejátszott meccsnek. :roll: :roll: )

Most csak ennyi, mert már lehet, hogy így is elfogunk késni. :roll: :roll: :oops: :oops: Ha tudok, akkor még jövök délután. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Még a babakocsiról. Nekem nincsenek nagy igényeim, csilli-villi néküli és extráktól mentes kocsi:

"ABC Design Babakocsi és hordozó

Eladó egy ABC Design Travel Sport Babakocsi hordozóval.
Ajánlott kor: újszülöttkortól 15 kg-ig
Ülőrész jellemzői: 150° alá, nem vízszintesig dönthető, több fokozatban dönthető

Hordozó jellemzői: Ajánlott kor: újszülöttkortól 18 hónapos korig (13 kg-ig), Bekötése: menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével, Tartozék: biztonsági öv, naptető, újszülött ülésszűkítóbetét, Hordozókar jellemzői: 3 fokozatba állítható, hátrahajló, Biztonsági öv jellemzői: 3 pontos , központi övfeszítős, magasssága állítható, lehajtható,Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható
Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: közepes méretű, 6 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület "

Kép

Ez a full össze szerelt állapot, amit korábban mondtam. (Ez nem a mi kocsink, csak loptam a képet)
Ami kurv@ jó benne, az a strapabírása. A bevásárló részének az alja funérből van, úgyhogy nemegyszer hoztunk már haza súlyos kilókat benne, És még úgy is tök jól kormányozható. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csibe

Kiara habsapkája :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon derűs, vidám kislány :)

Ikoka

Én sem tudom Lócit senkire ráhagyni, még egy órára sem. Az apukájára addig amíg nem lesz álmos, mert elaludni csak a cicin tud.

Ő is cicifüggő, mindig is az volt, de neki ez nagyrészt még táplálék.
Mostmár 4-5 -ször eszik egy nap, babakekszet, bulátát rágicsál, főzeléket gyümölcsöt kefírt túrót mindenfélét megeszik, de úgy kell beleudvarolnom. Nem tiltakozik, csak neki nincs ideje enni mindig van valami fontosabb dolga.

De pl. ha egész pici zsemlefalatkákat teszek elé aprócska sajtdarabkákkal, azt örömmel megeszegeti.

És ha a mi ételünkből kap kóstolót, az is mindig nagyon tettszik neki :)

De még mindig 100 ml főzeléknél, vagy fél almánál tartunk amivel aligha lakna jól ha valóban éhes lenne.

Tike

Én Pannónia sajtot adtam neki először. (mert az volt itthon)
A hogyan rontsuk el a gyereket receptjét én is ismerem, bár Lóci egy percig sem volt kisangyal sem mintagyerek, a kezdetektől rossz alvó.
És igen, nálunk is a kórház volt a választóvonal, azután "rontottam" el hogy 4 napra ott kellett hagynom.

Az idézőjel ezért van, mert igazából nem olyan nagy probléma. Nem zavar hogy az éjszaka felét köztünk tölti, már ki tudom magam pihenni.
A cicimániája sem zavar, mostmár láthatóan egyre több dolog érdekli, lassacskán fontosabb lesz a külvilág mint a cici.

Annyit elértem, hogy ha éhes, ha álmos vagy ha nagyon nyűgös és kéri akkor szopizhat, de ha elesik ráesik odacsukja stb., akkor nem a cici a vígasz.

Amúgy is észrevettem, hogy sokszor nem is fáj neki, csak mérgében sikoltozik ha elesett.
Olyankor ha mutatok neki valami érdekes tárgyat azonnal elhallgat.
Ha valóban fáj neki akkor egészen másképp sír, olyankor természetesen megvígasztalom.

Csibe, jó neked hogy Kiara olyan kis óvatos...
Lóci egy kis önveszedelem és nem tanul semmiből. Ha hatszor horpadtra csukja az ujját a fiókkal hetedszer is kihúzza és ottfelejti az ujját becsukáskor

:?

És ez vonatkozik minden elesős helyzetre. És látom rajta hogy tudja hogy ő ott most el fog esni be fog szorulni vagy bármi de neki MUSZÁLY azt megtennie!

Na, egyszóval Ikóka és Tike, igen az én babám is cicifüggő és én is együtt alszom vele és én sem vagyok a következetesség mintaképe.
De mostanra kialakult a saját ritmusunk és mindketten jól érezzük magunkat így.

(de azon már én is gondolkodtam, mi lesz ha Lóci a későbbiekben nyilvános helyen nekiáll kicsomagolni a cicit :oops: )
Vendég

Bond

Nekünk pontosan ilyen kocsink van még a színe is majdnem ugyanilyen.

Csak jót mondhatok róla!
Vendég

Sziasztok!

Csak a fotókat, videót néztem meg, visszaolvasni nincs időm sajna!

Bucus!
Nagyon ügyes Lottika, milyen"peckesen" áll! Nagyon szép Család vagytok!

Orsi!
Odi egy cukorborsó! Annyira édesen áll! Nagyon imádnám, ha lenne egy ilyen Kiscsajszim!!!!

Csibe!

Jó, hogy jöttél! Kiara annyira ügyes! Nagyon szép szemei vannak!!!! Tényleg milyen kis óvatos!!!!

Bond!

A videó nagyon édes!!!!

És tegnap rendesen megríkatott a Fiam. Ugyanis tegnap óta szól, ha bekakil (régen is jelelt), de most "khaka" így mondja. Annyira édes ahogy nehezen képzi a torkán a ka-szótagot így lesz khaka. És ma is szólt! Párom így nézett :shock: :shock: ! Agyon puszilgatta Ő is! Hát mi lesz, amikor majd tényleg elindul, mint ahogy Bond is mondta. Nagy dumafranci, de az, hogy össze is köti már, hogy akkor mondja a "khakát", ha bekakilt..ez nagyon meglepett!!!

Néhány kép Kis Szerelmemről:

KépRabságban
KépA húsvéti nyulammal
KépA szabadban
Kép Pancsimanó
Kép mandulaügyileg is rendben vagyok :)
Kép Jó lesz ez a szemüveg nekem
Kép Köszi anya, mondtam én, hogy jó lesz
Kép Apa művészkedett :)
Kép Apával
Kép Anyával
Kép Apuszi
Kép Bújós
Kép 11kg Boldogság
Kép IMÁDOM!!!!

Tickerplayground.com
breki76

sziasztok!
hát az én lányomat is mondhatjuk cicifüggőnek,mert igaz azért
eszik főzelékeket,bár nem túl sok félét.ráadásul a főzött kaja
vagy gyümi desszert nem tartozik a kedvencei közé,csak konzervesek
inkább...de a cicit még mindig imádja és igényli.éjszaka kétszer
kelek max hozzá cicizni...

Kiara amióta elmúlt a hasfájása azóta egy kisangyal.egész nap vidám,
mosolygós,huncut kiscsaj(szerencsémre)

nálunk az első 2 hónapban mellettünk aludt mózesba,aztán
átköltöztettük a szobájába.
mi már nem is tudunk egy szobába aludni vele,mert mindannyian
nyugtalanul alszunk...

köszönöm a Kiara dícséreteket...

Kép
Kép
csibe83

Breki!
nagyon jók a képek!!!Ármin nagyon ügyes és édes!!!
eszméletlen mennyi haja van...

Kép
Kép
csibe83

Bond!
de jó,hogy végre apával el tudtok menni kettesben kicsit kikapcsolódni...
mi egyenlőre csak közösen tervezünk a telekre utat és a Balcsira...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Úgy szeretnék egy kicsit többet jönni, de egyszerűen nem tudok, most az ölemben van és úgy írok, mert annyira érdekli a gép, hogy nem marad a földön. A mai alvása kereken 20 perc volt.

Rólam: úgy néz ki hogy ma talán már megjön két napja voltak előjelek, de aztán abba maradt. Dea main már látszik, ettől függetlenül mivel most keddena dokim betegsége miatt nem tudtam elmenni, jövőhét keddre kaptam másik időpontot, így akkor megyek, a vérvételt mindenképpen meg fogom ejteni.

Fogyásom: 61,8 voltam 3 hete derék 84 csípő 96 cm, most pedig 59,9 kg derék 82 cm, csípő 93 cm. Centiben jobban látszik mint kg -ban, és 3 olyan nadrág közül ami eddig nem jött rám, most 2 már igen,. és a harmadikat is már be tudom gombolni csak még szűkös, szóval alakul. Cél az 52-54 kg.

Mi is megyünk Szilvásváradra de mi családostúl pünkösdkor. Aztán nyáron megyünk apával kettesben egy hétvégére Balatonra, és utána szintén családostúl. Még most nem mertem bevállalni hogy éjszakára itt hagyom, de lehet hogy még Balaton előtt bevállalom egyszer. Apa kapott a munkahelyén jutalom utazást majd lehet hogy beváltjuk. Jó lenne, mert már ránk férne.

Képek nagyon jók, Breki hihetetlen mekkora haja van Árminnak. Nagyon édes.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Csibe!

Tényleg van haja rendesen, 3 hetente vágom :D :D ! A békás játék nálunk is játszik!!!!

Boo!

Nagyon édes Miron! Elmo :D Nekünk is van, csak az rötyög, de meg kellett szüntetni a nevetést, mert fisi-fosizott tőle. Viszont így szereti...a szemei meg az orra jó az ínyének :D
Miron szereti Elmot??? Ja meg látom a keljfeljani is ugyanazon családból van, mint a mienk :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Na ennyi voltam, már sír is:(

Kép

gabi1

Kiara puszit is szeret adni,csak nála az azt jelenti,hogy nagyra nyitja a
száját és szétnyal,majd a végén harap egy picit.viszonylag óvatosan

Kép
Kép
csibe83

Breki!
jaja láttam,hogy a békás játék nálatok is megvan :)

Kép
Kép
csibe83

Gabi!
nagyon jók a képek!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Roló nem mintagyerekként kezdte. Nálunk sose volt az eszünk alszunk eszünk alszunk. DE éjszaka max 2szer kelt. Igyekeztem mindig a kiságyba lerakni. Az első 2hétben kiságy fóbiája volt, emlékszem a szobájában van egy kanapé, azon aludtunk az éjszaka második felében. Az elsőben még sikerült oda lerakni. De én mindig bepróbáltam. A "hitvesi" ágyaban egyszer sem aludt.Szopi is csak reggelente van ott. Bevallom, mi nem is bírnánk, és sztem nem tesz jót a kapcsolatnak...:roll:

Eddig úgy érzem mindent "elértem" nála amit szerettem volna. Korlátjai vannak, amik kellenek is, vannak rendszereink, de leggyakrabban a háttérben figyelek és akkor szólok közbe mikor már olyan dolgot csinál.

Tegnap kezdtem el olvasni a Suttogó 2. Az egyet nem olvastam. De egész jól rájöttem magamtól. Persze van újdonság bőven, pl az új játék ismerete..eddig tetszik a könyv nagyon. Sok szemléletben egyetértek. Bár tom, hogy egy könyv nem húzható rá egy gyerekre de próbálgatni kell.

Bond

Én ha odakerülök, mert odakerülök, hogy a két éves gyerekem hozza a takaróját hogy aludjunk együtt, most azt csinálnám, hogy szépen visszakísérném, hogy ott aludjon el ismét. Biztos bazi fárasztó lenne és beletelne jó néhány éjszakába...de szerintem még mindig rövidebb mint hagyni..most ezt gondolom, de ki tudja mi lesz ha benne leszek a szituban.
Érdekes amit a két tesó meg a babázásról írtál. van benne vmi :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

A mi babakocsink Picolino és nem igazán vagyok vele elégedett. Pici korában tökéletes volt, de most,hogy már Hédi súlya önmagában is nehéz, kocsival együtt barominehéz :twisted: :twisted:
Előnyei: rácsatolható a babahordozó ( nagyon ritkán használtuk így), inkább a mózeskosaras részt használtuk.Háttámlája több fokozatban dönthető, télen is nagyon jól elfért benne Hédi és jól be is tudtam takargatni.Bazi nagy és strapabíró bevásárlókorár van alul, ennek is hasznát vettük már jópárszor.Van rajta egy csomó zseb,amibe telefont,kulcscsomót, anyának innivalót stb tudok pakolni
Ami miatt újat veszünk:
- nem fér be a csomagtartóba,csak ha leszereljük a kerekeket,de akkor sem tudunk semmi mást berakni mellé
- ha átfordítom a tolókart,kiesik a jobb hátsó kereke
-2 méteren belül kb 50 cm-t húz az egyik irányba - mára megtanultam ugyan úgy irányítani,hogy ne legyen feltünő, na de akkor is :twisted: Ez már kiderült az első héten, vissza is vittük a boltba, ahol az orrunk alá dugták a használati utasítás utolsó oldalának legapróbetűsebb részét,miszerint ez természetes :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Kép

tike

Nálunk a kapcsolatunkban semmi fééle törést nem okozott hogy a gyerekek velünk aludtak. És bevallom őszintén négy gyerekből csak egynél sikerült az hogy saját ágyában aludjon. Mindegyiknél próbáltam de nem sikerült, este mind az ágyába került, de az éjszaka folyamán nálunk kötöttek ki. Engem és a páromat egyáltalán nem zavart, sőt kifejezetten jó volt mikor hozzánk bújtak és átöleltek. Réka 6 éves de még most is éjjel átjön hozzánk. Nóránál is próbáltam hogy nem altatom velünk, de amikor már 10x keltem hozzá akkor apa mondta hogy a többieknek ha engedtem akkor neki is. És már hozta is.
Én azt mondom hogyha emiatt megy tönkre egy kapcsolta akkor már eleve hiba van valahol és ez csak egy lapát rá. Ezt szoktam mondani arra is amikor valaki azt mondja hogy azért nincs bent apa a szülésnél mert megundorodik tőle, ezt nem hiszem, ki van zára hogy ha valaki imádj a feleségét akkor a saját gyerekének a szülésénél megundorodik. Ott eleve van már valami gond . Mondja azt hogy ő nem szeretné hogy bent legyen és kész, senki nem fogja azért elítélni, mint ahogy a velünk alvás miatt sem ítél el senki senkit ha nem akarja hogy vele aludjon a gyerek.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?