sziasztok!
vagyok én is ám, csak a 7végék nagyon elszaladnak mindig! :S
Dia, örülök, hogy jól sikerült a próbaóra, remélem, hogy felvesznek!
pénteken voltam a védőnőnél, így az a nap teljesen elment, a vizeletemben találtak nyomokban fehérjét, ettől picit megijedtem, mert anno Benivel semmilyen gondom nem volt egyszer sem! :S de a védőnő szerint semmi gond nem lesz most sem, majd legközelebb vigyek pisit, és megnézzük a tesztcsíkkal...
legközelebb 6 hét múlva kell mennem :S
szerdán megyek a régi-új nőgyógyászhoz, de elég macera Benivel mindent megszervezni, ráadásul úgy, hogy még senki nem tudja a családban, hogy jön a tesó, szóval mindig ki kell valami találni...
Boni, Zsigi nagyon ügyes! mi sehogy nem állunk a bilizéssel. egyáltalán nem érdeklődik a dolog iránt, bár tudja, hogy mire való, mert mikor játékból ráül, persze ruhával, akkor mondja, hogy pisss.
Panna, nagyon jól bírja Réka ezeket a progikat, persze a hisztit megértem, meg nálunk is nagyon előjött most, de remélem, hogy ez már a dackorszak, és hamarosan vége lesz, na jó, gondolom, hogy nem lesz olyan könnyű menet, de iszonyat, amit leművel a fiatalember! és azért valljuk be, egy lánynak jobban elnézik a hisztit, mint egy fiúnak. legalábbis ez a tapasztalatom... :S tegnap pl. a Tesconál voltunk, van ott egy donald kacsa, aki hajóban ül, na, ebbe is pénzt kell bedobni, az én gyerekem meg marhára oda van érte. ha arra járunk, már tudja, hogy hol van ez a kacsa... és, mint tegnap is, elkezdte mondogatni, hogy oda-oda. hát elindultunk, de csak szépen sétálgatva, erre két kisgyerek elrohant mellettünk, a kisfiú bevágódott ebbe a kacsás carba, az én gyerekem meg kb. 30 méterről, üvöltve, bőgve kiabálta, hogy oda-oda, és teljesen magán kívül volt... tök égett a fejem, a szülők is csak néztek, hogy mi a baja az én egyetlenemnek!

hát komolyan! pedig eddig mindent olyan jól meg lehetett beszélni vele. ja, és a slussz poén. mire apuka odaért hozzánk, mármint a én férjem, a gyerek dobott egy fejest a kishajóban, szóval most úgy néz ki, mint rocky balboa...
Aproo, jááááj, ez a mosogépes mizéria! nem semmi! azért örülök, hogy végre megvagy vele! de nem semmi, amin keresztülmentek! remélem, hogy a füriszoba szétbombázás könnyebb menet lesz, vagy legalább lesz segítséged!!!
fotót Leviről hozzál!
Mecsi! mi van a Szt. Imrében? mit variálnak megint? szerdán megyek... de csak a K épületbe... az endós dokihoz! vagyis az asszisztenshez, vérvételre... csak a szokásos!
na. most megyek, mert kb. 1 hónapja nem takarítottam, és most már muszáj erőt venni magamon!