A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ma csak Lilinek van rossz napja vagy a többi babának is? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tímea!
Tami tényleg nagyon édes!!!

nálunk is kellett már porszívózni az orrát,de szerencsére ettől függetlenül
imádja amikor porszívózom,mert legalább túl tudja sikítani vagy üvölteni...

Kép
Kép
csibe83

Babatali:

Szerintem a dátum maradhatna, hanem zárt helyszínt lehetne keresni.
Az ország szinte összes pontjáról megyünk, lehet mikor indulnánk Győrben süt a nap, Bp-n esik,Székesfehérváron megint szuper idő van :roll: .
Különben meg nem tudnak még semmit, május 8-ra egy hete 21 fokos jó időt mutatott, hétvégén esős időt, most ezt:
http://www.idokep.hu/

Sillia, tudsz valami jó helyet? Esetleg az az üres játszóház, ahová szoktál járni? Nem lehet velük megbeszélni, hogyha esik odamennénk? Vagy az hétvégén nincs nyitva?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Az Időképre kb. a hét közepétől alapoznék. A hőmérsékletben kb. 2-3 foknál nem lesz nagyobb eltérés, de a többi napról napra változik. :roll: :roll: :lol: :lol: :? :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Én sem alapozok, épp azért írtam :roll: .Az eddigi babatalikon mindig jó idő volt, miért lenne pont most másképp :roll: :wink: Nekünk májusból csak ez a hétvége jó, remélem jó idő lesz.

Kép
Kép
orsi777

Orsi

A játszóház nekem is eszembe jutott de az hétvégén nincs nyitva.
:(
Vendég

sziasztok!

Gyorsban benéztem, Míg Vica alszik.
Délelőtt elmentünk a faluba - ilyen kultúrházas vásár volt, összevettem egy csomó apróságot:lányoknak zoknikat, Nócinak, maganak bugyit, apának alsógatyót, konyharuhákat, szomszéd kisfiúnak nadrágot, apjának "fűnyírós" pólókat.....
Vicának meg még ezt:

Kép

nem tudtam otthagyni :oops:

Kép
Kép]
hendegabi

Szasztok!

Nálunk nagyon sok a darázs,szerencsére van hálónk a babakocsira.
Kérdés:Mi a teendő ha még is megcsípi egy darázs vagy méhecske?????
Szerencsére még nem volt rá precedens,de nem tudnám hirtelenjében h mit tegyek!!!???
Az előbb nyitva hagytam egy kicsit a bejárati ajtót,mert nagyon szép idő van kint,hát nem be jött egy!Mindig attól parázok h a szárogatón a ruhákba bele ne másszon!

A babatalit meg már nem is kérdezem.Felesleges... :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Timi

Tamara videó aranyos, képeken nagyon édes Tamara.

Babatali Székesfehérváron lesz a Bory várnál május 8-án. Hogy pontosan mikor, még nem egyeztettünk.

Kép
Kép
orsi777

A videó egy kicsit sötétre sikerült,de örültem h egyáltalán fel tudtam venni,mert általában ha meglátja h veszem,akkor abbahagy mindent.
Így hát nem állítottam be a fényt meg semmit.
Van egy olyan amin ezerrel mondja a magáét,aztán meglátja h veszem..de ez már régebbi.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/g ... Xsy2Bdh3DF

tímea83
Ajka

Köszönöm Orsi!!! :wink:

tímea83
Ajka

Tímea

[quote]A írta: babatalit meg már nem is kérdezem.Felesleges...

Ezt nem egészen értem... :roll:
Vendég

Mert nem tudunk elmenni egyrészt,másrészt meg párszor már kérdeztem h hol lesz meg ilyesmi,h hátha valahogy megoldom..

tímea83
Ajka

Sziasztok, remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Katy,

[quote] írta:s anyázik napjában harminchatezerszer.

ezen még péntek éjjel sokáig gondolkodtam... nem értettem, hogy Petra miért és legfőképp hogyan káromkodik napjában harminchatezerszer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Árpa - végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Lois,
remélem, Zétény rendbejött már :wink:
Ejtőernyőzés:
tanfolyamot együtt végeztük Apával 2008 nyarán, ő azóta lelkesen ugrik, én nem :cry: mert hülye voltam: levizsgáztam, aztán az első ugrás önálló előtt ugrottam egy tandemet, hogy mégis, tudjam, mi vár ott fennt, ha majd egyedül repülök. A tandem zseniális volt, imádtam a szabadesést, a szél süvítését, aztán meg a földöntúli nyugalmat, amikor kinyílt az ernyő. Végig röhögtem és sikongattam a boldogságtól, annyira élveztem. Viszont utána az önálló ugrás csak 1200ról lett volna, szabadesés nélkül, és kicsit féltem is, nem bíztam magamban eléggé, nameg ugye az ember lánya nem lép visszafelé...
Römer:
én nem próbáltam, de Nimród boldognak tűnt benne :wink: :wink:
Nem a miénk, csak 2x10 percet utazott benne, szóval részletekkel nem tudok szolgálni :cry:
Ciciharapás: nálunk sajna megint rendszeres, és most már hogy hat fogunk van, annyira nem vicces... szerintem megint elindult valamelyik foga, és azért csinálja: harapással "finoman" jelzi, hogy már nem jön több kaja :arrow: anya sikít és ejnyebejnyézik
:arrow: Nimród konkrétan pofánröhög :arrow: majd újra belémharap (ezt egy csomószor úgy, hogy összezárt fogakkal húzza el a száját, és közben engem nem enged el.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Bond,
a Babylove-os cukkini tényleg borzasztó, olyan mint a csiriz :lol: :lol: :lol:
viszont azóta próbáltuk a Babylove-ot újra, és most ízlett :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bucus,
Lottus jól van már?
Igen, igazad van a mérleget illetően, el fogom vinni a védőnyanyához a héten, és lemérem. Addig felfüggesztem a Sinlac-ot, mert nem hiszem hogy most meg az lenne a cél hogy egy hónap alatt felszedjen három kilót!

Norka,
szomszédasszony
:shock: :shock: :shock: :shock:
a többiek már minden okosat leírtak.
De a lényeg hogy Jázmin jobban van :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond,
visszatekintés dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!

megyek, felébredt... majd még igyekszem jönni este.

KépKép

KépKép
kispocok13

Aludtam másfél órát Hédivel, ő még alszik, olyan jóóóóóóó volt :D

Darázs,méhcsípésre: Nézd meg,hogy a fullánkja benne van-e. HA igen akkor ki kell szedni csipesszel, ha nem akkor jöhet a borogatás ecetes vizes ruhával. HA allergiás reakciót látsz adhatsz kálcium pezsgőtabit vagy calcimuscot. ( Méhészkedéssel is foglalkozunk, eleinte apa feje a kétszeresére dagadt. Kezdő elsősegélyesként tiszta ecetes borogatást tettem rá neki :arrow: olyan lett a feje mintha végig húzta volna a falon :roll: :D :roll: :D )

Én most tervezek itthonra beszerezni egy elsősegély csomagot,mert gyakorlatilag a sebtapaszon kívül semmi nincs itthon :roll: Szívesen várok ötleteket, hogy mi legyen benne
Én ezekre gondoltam:
-betadine fertőtlenítő
- különböző méretű gézlapok
-különböző méretű sebtapasz
-kullancskiszedő célszerszám
-égésre valami krém
- csípésekre hűsítő krém ( ? )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike

Ez nagyon jó ötlet, tényleg be kell már ezeket szerezni :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Tike:Köszi!Nem tudtam h ekkora gyeröknek már lehet-e adni.. :wink: :lol: Elsősegély doboz jó ötlet,és marha ijesztő is!Én rengetegszer betörtem a fejem gyerekkoromban,remélem Tami nem követi a példámat.
Persze én nagyon figyelmetlen és izgága voltam.. :roll:

tímea83
Ajka

(Kiléptetett ez a genya, most írhatom újra. :x :x :x :x )

Szóval, a védőnőnél voltunk.
6100 gr-nak mért (most már képtelenség normálisan :roll: ), és 66,5 centinek. Két hete voltunk a véncsoroszlyadoktornéninél. Akkor 10 dekával, és 1 centivel mértek kevesebbet. A súly az okés, de jól éreztem én akkor, hogy nem annyit mértek a hosszát illetően! :twisted: :twisted:
Amúgy minden rendben. :wink: :) Gyakorlatilag mindent ehetünk. 8) Ennek értelmében nemsokára bemutatom őt a spenótnak, majd a főtt tojássárgájának, és rárepülünk a tejtermékekre! Utóbbiből a nem túlérlelt sajtok ajánlotta, inkább a szárazabbakat. Tolle, Bakony, trappista, és hasonlók. :wink: Fűszereket illetően: vanília, zöldfűszerek, só, cukor (épp, hogy csak íze kedvéért) mehetnek. Csak az erősek (bors, piros paprika, egyebek) kerülendőek, mert az megterheli a veséjüket.

Miután hazaértünk elkezdtem kifelé pakolászni, miközben magamban beszéltem (ti is szoktatok? :roll: :roll: :lol: :lol: ) Majd rázendítettem a szovjet himnuszra, félig magyarul, félig oroszul. Már éppen az Internacionáléba akartam volna belekezdeni, amikor kapcsoltam, hogy ezt alán már sok lenne egy napra. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne kérdezzétek, hogy ez most honnan jött elő... :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ésss most tuti KENCE tippeket kérnék szépen narancsbőr ellen, kb. tegnap utánra. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: Szeretnék új fürdőruhát venni. Az egy dolog, hogy súlyban jónak mondható vagyok :roll: , de attól még narancsbőrös a fenekem alja, az egész lábam, mindenem. Annyira csúnya, amikor messziről is látszik. :roll: Az a gáz az egészben, hogy ezt közelről nem feltétlenül látja az ember, és nem is keresi például a vádliján sem. Pedig ott is ott figyelnek. :roll: :roll: :? :? :? :? :?
Amikor Manó után narancsbőr elleni masszázst csináltattam, akkor annak látszott az eredménye ezeken a hülye helyeken is. :roll: :)
Amit magamtól is tudok:
- nem kellett volna benyomni azt imént azt a 10 deka sajtos rolót ( :roll: :roll: :oops: :oops: ). :lol: :lol: :lol: :lol:
- nem kéne pudingot, és egyéb "vackokat" enni
- sok szénsavmentes ásványvizet kéne inni
- sportolni kéne.
De mivel lusta és hedonista vagyok inkább bekenném magam valamivel. (Tekercselni nem tekercselek, mert a végén úgy fogok kinézni, mint egy kényszerzubbonyos polip. :roll: :roll: :oops: :oops: :x :x :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: )
Kösz'ke! :wink: 8)

Képeket csak az Iwiw-re tudnék tenné. Ott jó? :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Én sem alapozok, épp azért írtam :roll: .Az eddigi babatalikon mindig jó idő volt, miért lenne pont most másképp :roll: :wink: Nekünk májusból csak ez a hétvége jó, remélem jó idő lesz.

Na, akkor ezúton, kórusban üzenjük a különböző szféráknak, az Univerzumnak, és a Napnak: JÓ IDŐ LEGYEN, WAZZEG!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="tímea83"]S írta:tímea83zasztok!

Nálunk nagyon sok a darázs,szerencsére van hálónk a babakocsira.
Kérdés:Mi a teendő ha még is megcsípi egy darázs vagy méhecske?????
Szerencsére még nem volt rá precedens,de nem tudnám hirtelenjében h mit tegyek!!!???
Az előbb nyitva hagytam egy kicsit a bejárati ajtót,mert nagyon szép idő van kint,hát nem be jött egy!Mindig attól parázok h a szárogatón a ruhákba bele ne másszon!

A babatalit meg már nem is kérdezem.Felesleges... :roll:

Az utolsó mondatot nem olvastam, ha nem haragszol. :( :( :( :( :roll: :( :( :( :(

Ha nem allergiás darázs csípésre, akkor nem GázGéza. Legjobb emlékeim szerint talán ecettel szokták bekenni a helyét? :roll: :roll: (Pedig emlékezhetnék, mert gyerekkoromban mániám volt a medencébe pottyant darazsakat kimenteni. A katicák meg ott döglöttek meg. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
De ha allergiás, akkor az gáz, és uccu a kórház! (Tényleg! ezt ki lehet deríteni valahogy? Mondjuk úgy, mint a szénantáhát? :roll: :roll: :roll: )

Videók: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Hugi is ilyen. Egyből kiszúrja, hogy eksönt szeretnék. :roll: :? :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Katy,

[quote] írta:s anyázik napjában harminchatezerszer.

ezen még péntek éjjel sokáig gondolkodtam... nem értettem, hogy Petra miért és legfőképp hogyan káromkodik napjában harminchatezerszer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jó reggelt! Most már hétfő délután van. :mrgreen: :mrgreen:

Ejtőernyőzés: nem futsz neki újra? :roll:

Ciciharapás: nyúlj be a kisujjaddal a szájába, és vedd el tőle ilyenkor. Továbbá közöld vele, hogy az a vicces, amin mindenki nevet. Ez nem. :? :? :?

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Bond,
a Babylove-os cukkini tényleg borzasztó, olyan mint a csiriz :lol: :lol: :lol:
viszont azóta próbáltuk a Babylove-ot újra, és most ízlett :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugye!? :lol: :lol: :lol:

(Ismételten megállapítást nyert, hogy Bolhafészkem hamarabb alszik el, ha nem lát engem. :roll: :) )

Kép
Kép
200907?

[quote="tike"]K írta:tikeezdő elsősegélyesként tiszta ecetes borogatást tettem rá neki :arrow: olyan lett a feje mintha végig húzta volna a falon :roll: :D :roll: :D )[/size]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hurrá, jól emlékeztem az ecetre! 8) 8) 8) 8) 8) (Hiába, no! Aki ennyi fuldoklót ment ki...? :lol: :lol: :lol: :lol: )
(Viszont a kalcium nem jutott eszembe. Ez egy rossz pont nekem, mert alap. :roll: :oops: )

Csípés, allergiás viszketés, leégéses bőr hűsítésérre és hasonlókra Fenistil. Van csepp is gél is. :wink:
További felszerelések:
- láz csillapító
- fájdalom csillapító
- szén tabletta
- szalicil
És még ki tudja mi :roll: (elakadás jelző háromszög és izzó készlet mindenestere semmiképp sem. :lol: :lol: :lol: :lol: ) De ha további ötleteket szeretnél, vagy egy kész csomagot, akkor a patikákban lehet kapni egy komlpettet szép, piros kereszttel a tetején. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.19 15:34-kor.

Kép
Kép
200907?

Hát Calcimuscot nem tudom,hogy kaphatnak-e a babák ( Dodianyu ? ), de pezsgőtabit biztos,mert Hédi már kapott 3 hónaposan amikor pöttyös lett valamitől. Akkor azt mondták a gyógyszertárban,hogy 1/4-et kaphat egy nap.

Hédi ma evett először sajtot, remélem nem lesz semmi mellékhatás :roll: Mostanában eléggé visszaesett az étvágya. A fogára tippelek,mert a nyála is folyik, tisztára kicsípi az állát és rág is. JA meg mert neki még mindig nincs egy darab foga se :twisted:

Bond: Narancsbőrre nekem anno nagyon jó volt az avonnak egy terméke (nevét ne kérdezd) Nekem a hasam maradt naggggyon csúnya :twisted: Pocakosság elején mindig azon rimánkodtam mikor lesz már gigahasam...hát lett...na de ami utána maradt :oops: Én olyan fürdőrucit néztem ami kétrészes,de a felső diszkréten takarja a pocit :wink:

tike

tike! :)

A teljesség igényével :wink: 8) :lol: :lol: :

http://www.eletmento.hu/elsosegely_felszerelesek

http://www.mentolada-webaruhaz.hu/product_info.php/products_id/17

:lol:

Avon nevét nem kérdem, mert olyat hirtelenjében nem tudok most lőni. :roll: :roll: :roll: Jó lesz a kommersz is. :lol: :lol:
Giga has várás: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bikiniben is gondolkodtam, aztán úgy döntöttem, hogy pihenni szeretnék, nem pedig kitoloncoltatni magam. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
(Jut eszembe! Kedvencem, amikor azt írják rá a termékre, hogy bikini alsó :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: :roll: . Olyan nincs. Az már monokini. :lol: :lol: Magyarán egy darab bugyi. Ettől még lehetne más felsőt venni hozzá, de egyrészt azt külön nem annyira lehet kapni, másrészt meg azonos színűeket szoktak hordani. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Rapid :oops: !

Nem tudok visszolvasni, tanulok.... :?

Katy!

Az igazi bolognai mártásba kell répa, meg zeller? Mert én ma találtam egy receptet, ami szerint igen, és olyan finom lett, hogy soha nem ettem még ilyen jó bolognait (apa sem) 8) :D :D :D :oops: . Mondjuk én keveselltem a fűszert, amit írt hozzá, szóval tettem bele még gazdagon oregánót, meg bazsalikomot, mert azok olyan "olaszosak" nekem :lol: . Ja, és nem volt itthon darált marhahús (pedig az elég alap :twisted: :lol: ), szóval sima darálthúsból csináltam.
Végülis lehet, hogy ennek már köze sem volt a valódi bolognaihoz, de isteni volt, szóval, ha valakit érdekel.... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: Köszi a linkeket, de én kifejezetten gyerekbalesetekhez való elsősegélyben gondolkodtam csak :D Lehet,hogy hülye kérdés,de szalicil mire jó? :oops:

tike

Sziasztok!

Már régóta kerestem valami klafa mozgás formát,és most megtaláltam:Zumba a neve.Latin táncok tulajdonképpen,amik fitnesz elemekkel vannak betársítva.Már reggel nyomattam egyszer(imáádok táncolni)aztán most az előbb gondoltam felébredek tőle,megint lenyomok egy pár perceset:Az én lányom úgy kinevetett h folytak a könnyei. :lol:
A lényeg h most van mit ráznom.. :lol: :lol: :lol: Röpködött rajtam minden. :roll: :lol: :lol: Megértem..

tímea83
Ajka

Kicsidodi:Engem érdekel a recept!Sárgarépát én is szoktam,de zellert még nem próbáltam.

tímea83
Ajka

A Zumba-t a Tv-ben láttam először,most úgy néz ki ez a legújabb fitnesz őrület,de nagyon szórakoztató!!!Már csak a gyerek szemszögéből is.. :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Timea: dvd-ről nyomod a táncot? klassz lehet, én is imádok táncolni, kár hogy lenne mit tanulnom, de ugye nálunk itt falunk maximum néptáncolni mehetnék :roll:

tike

Nem is mondtam nektek.
Gyönyörűen kijött az összes penészfolt minden ruhából! :shock: :shock: :D :D :D :D Nem gondoltam volna, úgyhogy úgy örültem amikor megláttam, mint majom a farkának.
KÖSZI SZÉÉÉÉÉPEEEEEEEENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Jó sokszor átöblítettem hideg vízzel, aztán beletettem őket egy vödör tömény Domestosba. (Ilyet ugyebár nem csinálunk, mert higítva szokás használni, de annyira el voltam keseredve. :( :( :( :( ) Aztán félidőben ki-be fordítottam a ruhákat, hogy mindkét oldalt tuira jól érje (menet közben már egy kis víz is befigyelt). Kicsöpögött egy kicsi a földre: no problem, feltörlöm az egyik ominózus pólóval, amit azért nem raktam a többi köze, mert gyanús volt, hogy ereszti a színét. :roll: :roll: :? Ráadásul azt hittem, hogy abból már kijött a penész. :roll: (Amik nem voltak annyira durvák azokt már kimostam 2x, jóóól megküldve 90 fokon :twisted: )
Később kivettem a ruhákat a vödörből. Az már látszott, hogy nem penészesek, de nem egy foltot véltem felfedezni a tömény Domesetosnak köszönhetően. :? ("Még így is jobb, lesz@rom. :twisted: :twisted: ") Szintén jól megküld 90 fokon, aztán :shock: : patyolat tiszta minden. Sehol semmilyen folt, a színe sem fakult ki, maga a megtestesült tökély. Sirály! 8)
Nna, akkor kezdjünk valamit azzal a piros pólóval is. Széthajtogatom: azt bizony kiette a Domestos. :shock: :roll: Gyönyörű fehéres, rózsaszínes foltok éktelenkednek az élénk piros, tök aranyos pólón. Ráadásul még egy penész folt is ott virít, de azt már csak a mosás után vettem észre. :roll: :? Most azon gondolkodom, hogy maradjon batikolt jellegű (kissé hülyén fog kinézni a cápával :roll: :roll: :lol: :lol: ), vagy most már úgyis minden mindegy alapon áztassam be ugyanúgy, mint a többit, mossam ki és valamilyen fehéres-rózsaszínes cucc lesz az amúgy fiú pólóból. :roll: :roll: :roll:
(Miért reagált ennyire másképp? Az anyag vagy a festék volt a hunyó? Teljesen hétköznapi cucc. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Tike:Nem,a netről!
http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtT ... re=related

De van ingyen letölthető is.

tímea83
Ajka

tike! :)

1. A gyerekek mindenre képesek. :roll: (De szerencsére ritkán lesz komoly bajuk :wink: )
2. Ötleteket is meríthetsz belőlük.

Szalicil sok mindenre jó, de én hülyeséget beszélek. :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: A szódabkarbónára gondoltam. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

"A nátrium-hidrogénkarbonát (nátrium-bikarbóna, régiesen kettedszénsavas szikeny vagy köznapi nevén szódabikarbóna) enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. " az nem jó. Kurv@ sz@r. Finoman szólva is. :roll: :roll: :oops: :oops: Sós, mint az állat. Viszont nagyon hatékony, ha valakinek "beáll a gyomra", és egy oltári büfi kéne csak, hogy megkönnyebüljön. Addig nem tudja, hogy hasmenéssel fog a vécére rohanni, vagy hányni fog, esetleg a kettőt egyszerre. :roll: :roll: :oops: :oops: :x :x :roll: :roll: Közben pedig a hideg verejték veri ki. (Igen, ez én vagyok néha. :roll: :roll: ) Biztos van ennek normális neve is, de így a leginkább plasztikus. :roll: (Bocs, ha zavar valakit. :roll: :roll: :roll: )
Szóval, könnyít a gyomrodon. De ugyanez az eredmény érhető el a sima sütőporral, avagy némi vízzel való felengedése a tömény citromlének, lehetőleg szénsavas ásványvízzel. Esetleg ezek kombinációjának. Egészségünkre! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Annak is ajánlom akinek rossz kedve van.. :wink:

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Tamara nem 0:44-nél kezdett el könnyesen röhögni? :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Egy "halálos" áldozata mégiscsak lett a Domestosozásnak. :roll: A szabadidőnacim alja lelóg a földre. Konkrétan söpri azt. Totálisan kifakult. :roll: :? :( Annyi vigaszom van csak, hogy a sok járás miatt már kezdett kilukadni, így előbb-utóbb le kellett volna belőle vágni. Na, most ez előbb lesz. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Várj nézem.. :P

tímea83
Ajka

Honnan tudtad? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Nem ő már az elején nevetett,pedig a java még a vége felé van! :mrgreen:

tímea83
Ajka

Bnod :Ne hari h megkérdezem,de mennyi idős ruha darabról van szó??? :roll: :lol:

tímea83
Ajka

Dodi:Akkor elkérhetem a receptet?

tímea83
Ajka

A szabadidő rucimat kérded? :roll: Az elvileg kismamás, a Brendonban vettem Manó idején. Csak a megfelelő méretű felsőhöz hosszú a szára a hozzá illő nadrágnak. :roll: De én minden nadrággal én vagyok: élből 5 centi vágással indul a viselése. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

A hatodik perc tájékán kissé Amerikai Pités. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az ILYEN csajokra nem irigykedem, hogy miért vékonyak, és van jó alakjuk. :o :wink: :)

Kép
Kép
200907?

ÉdiBédiManócska tegnapi húzása.
Este, kissé túlpörgött állapotban a hátán fetrengett az ágyon. Majd egyszercsak fogta magát, és páros lábbal direkt vállon rúgta Hugit. Szerencsétlen hanyattvágtában a padlóba és az ajtóba is beverte a fejét. Persze rögtön sírás. De semmi bömbölés jellegű :shock: , felkaptam és fél perc múlva már csak pislogott. Manó ugyanezt tette - a másik szobában. Csak közben még neki állt feljebb. :x :x :x :x :x :x
Gumiból, vagy miből van ez a lány, mert idig teljesen jól bírja a kiképzést. :roll: :oops:
Másik fele a dolgoknak. Manóval még bent vagyok a kádban, amikor megérkezik Hugi. Ahogy a vízbe ér:
- Most a csitt-csattal kezdünk. (És elkezdi kisebb-nagyobb terpeszbe nyitogatni a lábát, miközben folyamatosan mondja)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sokszor elmondtuk már neki, hogy vigyázni kell Hugira, mert kicsi, védtelen, stb., és ezt tudja is, de azért időnként neki áll leamortizálni. :roll: :roll: :? ( Tisztára, mint egy IKEA-s teszt: mennyit bír? :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Újra itt, Nyügimanó alszik :wink:

Ikoka,
a horgászás nagyon jól hangzik!
Kajákat hogy fogadta Zsombi?

Bond,
Dalí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Enyémapának Hugi nagyon tetszett, kiszúrta Nimródnak :wink:)
Igen, én is szoktam magamban beszélni, és énekelni...
Ejtőernyőzés: de, szeretnék! Viszont lehet hogy elég lenne, ha csak egy szüleje űzne életveszélyes sportot a gyeröknek, nem? (apának már finoman említettem, hogy azért már kicsit más a tétje, ha valami baja esik...)
És ott van még a búvárkodás is, amit nagyon szeretnék, meg a vitorlázás. Mindegyikbe belekóstoltam, szerelem is szövődött, viszont egyik sem olcsó mutatvány sajna. Talán majd ha visszamegyek dolgozni.
Ciciharapás: ezt csinálom, már le is szokott róla egyszer, de gondolom, most a foga miatt újra kezdte.

Timea,
hajrá tapsolás :lol: :lol:
Tamara nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a Zumba naaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggyon áááááááááááállllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Porszívót nálunk Nimród még mindíg szereti, pedig sokáig szívtuk vele az orrát :shock: :shock:

Ancsurti,
a cicinszundizás annnnnnyira jóóóóóóóóóóó lehet!

Conversano,
Marcipán mekkoraaaaaaaaaaaa!

Nyuszi,
lakás :wink: :wink: :wink: :wink:
Ma nem csak Lilinek volt rossz napja :cry: :cry:
Alapból Nimród fél11-11 körültől szokott 2-3 órát aludni, aztán 3-5től még 1et. Ehhez képest ma már fél10kor letettem aludni, de csak egy órát aludt... aztán 2től megint egy órát. Közben nem engedett ki a szobából, nem nagyon akart enni sem, szóval semmi sem volt jó szegénykémnek...
Nálatok?

Hendegabi,
remélem, hozol képet is Vicusról az új szerkóban :wink: :wink: :wink:

Elsősegélydoboz tényleg nem hülyeség :oops: :oops: :oops: :oops:

Dodi,
receptre én is benevezek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Altató tényleg sírós :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond:Igen a nadrágodra gondoltam! :wink: :lol:
Lehet h amerikai pités,de kipróbáltad?Jó sok izmot megmozgat,bár hozzáteszem én sem így táncolok összejöveteleken. :roll: :lol:

tímea83
Ajka

Elirigyeltem Vica beájulós képeit, így szombaton én is lőttem párat
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(telefonnal, szóval kicsit homályosak :cry: :cry: :cry: )

beájulás
Kép

Kép

reptéren nézem Apát
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Egyelőre nem az usziban randiznak. :roll: :lol: :lol:

Neked is van egy hajlamod. Érted volna be a sakkal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Tapsolásról jut eszembe. Hugi napról napra gyönyörűbben térdel, kinyújtott felsőtesttel. Ma mondtam neki, hogy: " tapsi-tapsi", és bátortalanul, de megcsinálta. :shock: :) Kipróbáltam többször is: tudatosan csinálja! :D :D :D )

Ááááááá, én ilyeneket nem mozgok! :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Bezzeg véraláfutásban! :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :? :? :oops: Most is van legalább 3 a lábamon, mindenféle színben és méretben (és még a narancsbőröm miatt aggódom? :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond,

ja, sajna a szombati uszi ugrik Apa Ugrása miatt jópárszor :cry: :cry: :cry: :cry:
Hajlam: hát igen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?