Új privát üzeneted érkezett!

Krisz, mielőbbi gyógyulást!!! Biztos hogy a sok terhelés ami ért közrejátszhatott hogy kicsit lemerült a szervezeted. Esetleg vitaminokat nem szedsz, ilyenkor talán segithet, máskor nem vagyok hive, de ilyenkor nem árthat, pl. Béres??
Melyik kórházban vagy, hogy van internet? :o

Nagyon kedves vagy, hogy még igy betegen is gondolsz rám és szoritasz nekem, nagyon köszönöm! :)
 
 


Igen Beres cseppet fogok szedni amint kiengednek meg probiotikat az antibiotika miatt.
En Hollandiaban elek. Vezetek nelkuli net van es sajat laptoprol irok.Jol hangzik de ez azt is jelenti,hogy kb 40.000 Ft aTB havonta.
Szoval mikor is kell tesztelned pontosan?

Az orokbefogadason mi is gondolkoztunk de mi meg nem vagyunk olyan messze. Ha megis raszannank magunkat magyar gyerkocot szeretnenk. A Bolcso Alapitvanynal eleve megmondtak,hogy nem tudnak kulfoldieknek segiteni (mar en sem vagyok magyar allampolgar) A nemzetkozi orokbefogadasban Magyaro. nagyon sziguro kitetelekkel vesz reszt. Talan hataron tuli magyar gyerkoc sikerulne.
Na mindegy ezt most jelenleg elnapoltuk amugy is.
Ellojuk meg 3 toltenyunket ami a fagyasztoba van aztan meglatjuk.
Na mentem pihizni.
 


Hát, akkor mégegyszer mielőbbi gyógyulást Krisz.
Jó nektek hogy Hollandiában laktok. És a férjed is magyar?

Ami az itteni TB-ét illeti, amit én fizetek a tb-be, az sem sokkal kevesebb mint amit te fizetsz kint (lehet hogy nem is???, meg kell nézzem a fizupapiromat) csak én még itt mindenért pluszban fizetek... Most pl. a Kaálihoz egy csomó tesztet meg kellett csináltatni, persze nem csinálták ingyen. Mivel nálunk a férjemnél van a nagyobb gond, igy neki kellett csinálni többek között pl microdeletios vizsgálatot, nos, ennek az egy vizsgálatnak az ára Pesten 13-25 ezer között mozog, attól függően hogy hol csinálják... De a sima hiv, hepatitis vizsgálatokért is mindért kellett fizetni, mert e tesztek nélkül nem csinálnak lombikot. A csuda sem gondolná , hogy ezek EGYIKE SEM (!!!) ingyenes, mind fizetős volt. Az átjárhatósági vizsgálat egy kismisébe került mire meglett (ezt is kötelezővé tették, hogy kizárják hogy nálam nincs ilyen gond), mert ahova mentem nem volt kontrasztanyag, mondták hozassak a Pharmafutárral külföldről (persze saját költségen).. A másik helyen volt kontrasztanyag, nem volt orvos... (vagyis...öööö.... szóval... fizetnem kellett külön egy orvosnak, aki végre elvállalt és megcsinálta). Az átjárhatósági vizsgálat után kitettek a folyósóra, üldögéljek egy kicsit a széken, ami azért furcsa mert a doki azt mondta, hogy e vizsgálat után ott kell majd feküdnöm 1-2 órát bent. Aztán meg kiküldtek a folyosóra... merthogy nem votl egy darab fekvőalkalmatosság sem... A doki kijárkált tizenöt percenként hogy hogy érzem magam, azért ő tényleg nem tehet róla hogy ilyen a helyzet az eü-ben Mo-on.. És tudnék még mesélni hajjaj :? de minek, a többiek is tudják akik itt végigcsinálták e dolgokat... CSak úgy röpködtek a tizezresek, és ekkor még hol voltak a Gonal nevű gyógyszerek... Ha mindent összeadunk, akkor ilyen értelemben lehet hogy több TB-ét fizetünk mi itt mint ti ott kint :D

Szerintem ha többet is kell fizetni a tb-be fizetni kint, azért tisztességes ellátást kaptok ezért a pénzért. És gyors gyógyulás esélyét is remélem :D

Bocs, ha eltértem volna a témától, de valahogy ideillett...
 
 

 
 

Ja Krisz, az örökbefogadásról még akartam kérdezni, hogy te lemondtál a magyar áp-ról??? Mert ha megvan a magyar, akkor megilletnek a magyar áp. jogai.
De azért persze mindenképp érdemes még a fagyasztott embrióitokat is beültetni.

Tesztelnem a hétvégén kell, de nem hiszem hogy fogok... :D majd, lehet hogy még várok egy kicsit. Nagyon izgulok :)
 
 


Az azért jó, hogy a magyar tb. öt lombik kisérletet finansziroz (részben, mivel a gyógyszerekhez ekkor is hozzá kell járulni). Angliában ez 1 alkalom mindössze.
 
 


Micsoda? 5 lombikot fizet? Hat nekem ugy tunik ,hogy meg azert is Te fizetsz,hogy bekoszonj az ajton. Nalunk is kotelezo a HIV meg a hepatitisz de ezek mind beletartoznak a csomagba. Ezek szerint otthon a tenyleges stimulalas-leszivas -ET ami beleszamit a jarulekos koltsegek a tietek.
Hat ezzel nem kis extra stresszet tesznek az emberre mert meg kozben azt is sakkozhatod mennyire jut majd a penzedbol. Szomoru. Na mindegy ez egy mas tema tenyleg. En 13 eve elek itt ,holland a baratom.
Kis sajtfejut probalnank osszehozni :))

Igen annak idejen valasztanom kellett a 2 orszag utlevele kozott es lemondtam a magyarrol. Eddig nem bantam meg de most eloszor erzem,hogy talan konnyebb lenne ha meglenne.

Fuuu en nem birnam ki,hogy ne teszteljek! Amugy nem ugy van ,hogy vissza kel menni es verbol tesztelnek?
 



Köszi Bridget a videót!! :)
 
 


Helló Krisz, jobban vagy?

Igen, nagyon jól látod a helyzetet. Hollandiában mennyit finansziroz az állam, hány beavatkozást?

Mo-on valóban öt beavatkozást finansziroz az állam, de a járulékos kts-ek miatt valóban nagyon megterhelő anyagilag, a nem milliomos kategóriába tartozó magyar áp-nak.
 
 


Teszteltem ma, és negativ lett :-(((((
Igaz ,még három napot várnom kellett volna, három nap múlva megismételem. Nem birtam ki...
Amúgy jelentkezett is olyan rózsaszines tegnap óta, amikor is meg kell (nem kellene) a vérzésem. Odavagyok...
 
 


Jaj ne!!!!!!! Dete! Most olvasom csak mi van! Azota letelt a 3 nap teszteltel ujra?? Megjott?
Nagyon nagyon sajnalom! Remelem sikerul hamar talpra allnod lelkileg. Nem is tudom mit mondjak....ha jol kisirod magad az segit.
 


Dete: :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
 


Sziasztok,

Igen teszteltem ma is , végülis ma van a 14. nap és negativ lett ismét... :( Köszönöm hogy szoritottatok nekem, nagyon jól esik empátiátok.... Nagyon szomorú vagyok....HOlnap még tesztelek egyet...
 
 


Sziasztok!

ezen a topikon új vagyok, de egy másikon már "régebbi" :D

Nekem is most volt egy beültim és a múlthéten hétfőn derült ki, hogy sajnos nem sikerült. :cry: Volt 3 szép "szedrecskénk", de mégsem jött össze.
Elvileg nálunk "minden rendben van", de sajnos már 3 éve próbálkoztunk ( mindennel amivel csak lehetséges volt :oops: :lol: ) és mégis semmi. :roll:

Mi most szeretnénk Endokrinológushoz menni, mert többen is mondták, hogy a megtapadást gátolhatja az inzulinrezisztancia. Ezt a vizsgálatot több helyen is végzik.
Nálam vannak utaló jelek rá a családban, mert az anyukám cukros lett és a kisebbik hugom is az lett a terhessége alatt, ráadásul a nagyobbik hugom 2szer is elvetélt 5-6hetesen ( nekik sem akar összejönni a baba) és őt is most küldte a nőgyogyója endokrinológushoz!

Mindenkinek sok sikert kívánok!

Évi

Kép
 


szia kásaévi:bocsi a zavarásért de látom hogy budapesti vagy,nem tudnál nekem is ajánlani egy ilyen orvost mint amilyenhez mész a cukor miatt?hogy történik ez?fizetni kell??
 


Évi, nagyon sajnálom hogy nem sikerült. :( Kitartást! (nektek is).
 
 


Krisz, és veled mi van mostanában? Nem jelentkezel, remélem rendbe jöttél mostmár.
 
 


Sziasztok!

Van akiket már ismerek :wink: .

Csak szeretném megosztani a tapasztalataimat, mert 3 sikertelen beültin vagyok túl (icsi lombik és fagyi), persze ez mind csak találgatás, mindenesetre az biztos, hogy ezek sem segítették -az egyébként nagyon jó minőségű (mindig 3 db 3 napos 8 sejtes) -embrikéinket a beágyazódásban:

Az első stimum (rövid) után a 7.!!! napon megjött, cisztám lett, ami ösztrogént termel és ezáltal akadályozza a beágyit.

A második fagyikás beülti volt, na ott nem tudom mi lehetett a gond, akkor azt gondoltam, hogy talán az embrikék sérültek túlzottan a fagyasztás után (merthogy akkor számít életképesnek ha több mint 50 százaléka ép marad a felengedés után), vagy legalábbis gyengék a megtapadáshoz.

A harmadik stimus (hosszú) beülti után, ami szintén nem sikerült, volt egy hysteroscopiám, ahol találtak két mikro-polipot a méhemben. Végülis 1 volt ami "számít" mert az 1 mm :shock: volt (hát mondhatom marha nagy...), és ez akadályozhatja a beágyit azért, mert nem tud szépen kifejlődni a vastag nyálkahártya (nem csak amiatt, hogy esetleg pont oda ágyazna az embrió). A méhnyálkahártyám meg enyhén gyulladt volt - állítólag a polip ettől a fertőzéstől is lehet. Szóval kivette a polipot és antibiotikum kúrán voltam...

Az hogy a fertőzés mikor került a méhembe és hogy (volt hsg-m is) azt nem tudjuk, lehet bentmaradt embrionális szüvet is (ami uhun nem látszik...) (apa nem mert nála minden negatív plusz a kenetem is). Szóval utólag arra gondoltam, hogy lehet hogy már az előző fagyisnál ott volt... nem tudom.

Érdekes volt visszaolvasni a soraitokat, hogy mennyi minden történt azóta...

Puszi
Vanili
Vendég
 


Sziasztoook 8)
Csak azert jottem,hogy nem tudom mitol de vegre megtapadt aminek megkellett es a 4.stimus lombikom utan vegre ugy nez ki en is babas vgyok 8) 2baba is megtapadt a 3bol ugyhogy csak neztem en is bamban,hogy vajom most mi hozta meg a sikert es nem tudok ra valaszt adni....sajna azert mert most rengeteg mindent mashogy csinaltam :oops:

Fekudni nem szabad sokat mert e mehnek kell a foyamatos verkeringes ha az edmber fekszik akkor lelassul...en beulti napjan csk pihengettem vezettem barinomhoz mentem ott vizszintben fekudtem hazavezettem otthon is vizszintbe dobtam magam....masnap egesz nap viszont fekudtem mert nem mentem sehova nem volt kedvem szal nem akarattam :oops: azonkivul semmit nem fekudtem dokim meg azt is mondta teniszezhetek is nyugodtan tovabb :shock:

-januarban voltam egy orosz nonel akupunkturan nagy hatassal volt ram :shock: energiat is adott es vett el
-a mostani lombik elott szedtem a japan csodaszereimet egeszen a beulti napjaig
-hanyagoltam a cola-t max hetvegenkent ittam amugy meg ezt a nem is tom mi a neve vizet ittam ami oxigennel dusitott narancsos valtozatat mert nekem a sima viz nem megy...na ebbol 3lement naponta eleg draga viz :?
-teniszezni jartam es aerobikra (elotte sose sportoltam)
-ferjhez mentem ugye ami nagy lelkibeket hozott a szamomra es semmi de semmi nem erdekelt :oops: ezaltal ugy altam neki a mostani lombiknak,hogy lesz ami lesz nem erdekel nem erdekel hany peti lesz hany embrio meg bese telefonaltam masnap mert ugysem az a mervado csak harmadnap amikor is mondtak 3man vannak mehetek ertuk holnap 8) nem erdekelt sikerul-e mert ugy voltam vele ha nem most akkor majd megyek tovabb es ugyis addig probalkozom amig nem lesz eredmeny...
-beultitol szedtem szteroidod 2*2 2dobozzal meg szurtam a trombozis elleni szurit 20napig napi 1et :roll: ez a ketto a baba megtapadasat segiti elo ez nem volt multkor :roll:
-evesben nem hiszem hogy jeleskedtem volna a feherjebevitel teren :?
-hcg szurit is kaptam beultikor 5000ml aztan meg 3szor 2naponta 2500ml

Valahogy ugy erzem ezek kozul barmelyik segithetett de sajnos nem tudom pontosan melyik is segitett :? de teny es valo 2baba is megtapadt nekem akinek azt mondtak 1% esely,hogy egyaltalan lombikkal babas lehetek :shock: jo a 2.nem marad meg vgy lehet nem de ezek csodanak szamitanak....es hat a buvos 4-es nekem a 4.lombikom volt allitolag minden 4.sikerul :roll: ugyhogy en abban biztam,hogy en leszek a statisztika :wink: es mikor a doki mondta hogy majd 2het mulva dobjak ra egy sms-t a pozi tesztrol mondtam,hogy ugy lesz mert annyira ereztem hogy ez most sikerulni fog :oops:

Az elso tesztet is csak azert csinaltam mert egy olya n erzes keritett hatalmaba hogy ugy ereztem lojjek el egyet ET+9-en voltam nem vettem teszteket sem mert nem akartam tesztelni meg jo hogy maradt itthon meg multkorrol :lol:

Ma vgyok elmeletben 7+2 kovetkezo uhu 30-an lesz.

Kivel mi tortent miota nem voltam???? :roll: Egyeb johirek? :roll:

Csoki udv itt is 8)

mindenkinek sok szerencset hogy nalatok is megtapadjanak a kiscsodak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bri :D
tök jó hogy megírtad hogy miket csináltál! (És persze gratula és millió puszi itt is :D .)
És le is vontam a következtetéseket magamnak hihi
- rengeteg kólát iszom :roll: úgyhogy már most elkezdem leszoktatni magam...
- sportolok (bár azt előtte is csináltam csak most intenzívebben kb két hete)
- és nem fogok feküdni (eddig sem nagyon feküdtem mondjuk, az elsőnél mondjuk többet, a másodiknál egy napot csak a harmadiknál pedig 3 napot) - a dokim mondta is egyébként hogy nem indokolt a fekvés csak a beülti utáni fél óra a bizonyítottan szükséges
- a gyógyszer részét ezúttal is a dokira bízom hahaha
Sok puszi mindenkinek
Vanili
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: