Rózsa, őszíntén irigyellek, hogy le tudod magad szőrteleníteni és pedikűr, ezek lassan alig kezelhető dolgok nekem a pocakméretem miatt. Ha azt írom, hogy ööö nagydolog után a törlés is ööö gondot kezd okozni, mert mindenhol híztam de a kezem biza nem lett hosszabb és ezt innentől nem részletezem tovább de hogy síró fejet rakjak-e vagy röhögőt, nem is tudom,
talán inkább

ah, hihi
Rózsa még azt akartam Neked írni, hogy mindkét képen bombázó vagy, és a kislányod, milyen cuki a jelmezbálos képen...!
Hát a cukorterhelésem nem lett lett jó

az éhgyomrival nincs gond, 4,8-as (múltkor az 5,3 volt) a 120 perces terhelt (75g-vel) viszont sajna 8,4-es. Ez volt 7,8-as legutóbb, amikor azt mondták, h annyira határ, hogy még diéta sem kell. Én azért igyekeztem vigyázni, és erre fel magasabb lett

ma egész nap hívogattam a doktornőt, de nagy kegyesen ha fel is veszik a telefont, akkor sem kapcsolják, és vagy foglalt, vagy félreteszik, na, de egész álló nap egy dokit hajkurászok, és persze, hoyg nem jön össze. El szeretném érni, hogy a legrosszabb dolgot, amivel beijesztettek, hogy diétát kell tartanom- ha nem is kerülhetem el, világos is; na, de ha összesen ennyi, akkor telefonon túleshessek a konzultáción, s ne kelljen Óbudáról megint bemennem a Jánosba, majd ott várni esetleg egy nyomtatott lapért, amin javasolt kajaadagok vannak. Nem akarom elbagatellizálni, de a múltkori konzultáción - várakozás után nagy ünnepélyesen bejutva - azt mondta a drnő, h most velem igazán nem tud mit csinálni, elmehetek, jöjjek vissza kontrollra 3 hét múlva. Ez megvolt tegnap, 2 óra üldögéléssel ugye, és most elméletileg ismét be kéne mennem, megint várni míg sorra kerülök, h kiértékeljük a az eredményt, s megtudjam, mit szabad ennem és mit nem. Hát ez van... azért bánt, hogy nem lett alacsonyabb.
jaj, éjjel már vagy 5x keltem fel pisilni, de szerencsére mindig vissza tudok aludni. És Szende olyan helyeken is mocorog már, ahol régebben sosem, úgyhogy tutira nagyobb és foglalja el a területeket. Először, hogy meglepődtem, mikor már köldökvonal felett rugizott, most meg tegnap este fent, egészen a bordámnál kaptam egyet, de én még mindig úgy örülök
Köszönöm mindőtöknek, hogy a szüléssel kapcsolatosan bíztatóakat írtok, és, hogy érzem, nem csak én félek, nem csak én vagyok, aki nem egy rózsaszínű misztikumnak képzeli el, hanem bele sem mer gondolni, hogy ott, azon a helyen akkora méret kibújhat nekem is... valahogy bárhol is néznék utána, most mindenhonnan az üvölt, hogy légy játszva szuperanya, szoptass könnyen és nagyonsokat, szülj totális belső ráhangolódással csudaklassz módon és persze fájdalomcsillapítás nélkül, és még sorolhatnám. Ha vmi gikszer csúszik ebbe a tökéletes dologba, akkor bujdokolj el a világ szeme elől, vagy hazudd, h neked is úgy ment minden, ahogy a hollywoodi filmekben.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára detti_10 2010.04.20 15:47-kor.