A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Tündi nem tettél szerintem :roll:
ti se fogtok unatkozni mostanában :D

Vindo jól néz ki a ház meg az udvar :D
sokszor nem értem ám az anyósokat :?
segít, megjegyzéseket tesz, gunyolódik.
de abba nem gondol bele, hogy amikor Ő volt hasonló helyzetbe nála se volt rend és tisztaság.
neked is ott a munka, Rugó, háztartás.
Rugót és a munkát nem hanyagolhatod, azok fixek.
A háztartás meg olyan amilyen.
Én egyszer beszóltam a HP-nek.
Még otthon laktunk és eljött hozzánk, aznap volt a 15. 12 órás műszakom pihenő nap nélkül és Ő elkezdett pattogni, hogy hogy néz ki a lakás, a kert.
Erre mondtam neki, hogy amikor összejöttem Z-vel és néha elmentem hozzájuk néha olyan kupi és kosz volt :shock:
Volt, hogy én vakartam ki a konyhát mert nem tudtam úgy leülni enni, hogy az asztalon a 2-3 nappal azelőtti kajamaradványok ott vannak.
Akkor az orra alatt csak annyit mondott, hogy volt ilyen.
Az idős asszonyok 90 %-a csak nyugdíj után lesz rendmániás.
Míg dolgozik és gyereket nevel ugyanúgy csak kampány jelleggel tud takarítani mint bármely más fiatal családanya.
Csak ezt elfelejtik :roll:

Heni sajna holnapra már esőt mond :?

Irina használt a tápszer?
Megfogta a hasmenést?
Hogy van Ádó?
Tüneményes a képeken :D
Én nem fotóztam Siófokon, csak megutaztattam a gépet :oops:

Tündi küld már el kérlek priviben a számod :D
előfordulhat, hogy járunk felétek a nyáron még.
Ezek mindig előző nap este derülnek ki ám :roll:
Z-ből nagyon nehéz kihúzni dolgokat :?
Mik azok a loncok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok akkor ki jön 20.-án kedden?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi boldog névnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Pangás elleni hsz. :wink: :lol:

Mónikám, annyira igazad van!!!! Tényleg nem szabad vele foglalkozni. Bár nálam is volt hasonló. Ugye mi abba a lakásba költöztünk be, amit anno a nagyika fennhatósága alatt volt. Hát megérne egy misét az is, hogy én mit vakartam ki a wc-ből. A konyháról meg ne is beszéljünk. Harmincéves odaégett zsírokkal nem tudtam mit kezdeni. Amikor meg eladtuk a tűzhelyet, aki megvette megjegyzéseket tett rá, erre én kaptam meg a magamét, hogy milyen rendben tartom a tűzhelyet. Természetesen az én hibám volt, holott én alig néhány évet használtam. :roll:

Vindo, nagyon szép. Rugó meg tök édesen segítkezik. :lol:
Kertrendezésre itt is szükség lenne, ötletem is lenne, csak a többi lakó állandóan szemétkedik. Ha veszünk egy kilo fűmagot, számon kérik, pedig nagyon sok dolgot a saját pénzünkből veszünk meg. No, mindegy, nem is berzenkedek tovább.
Rugó meggyógyult?

Heni, azt is meg kell ám tanulniuk, hogy baj érheti őket. Hidd el, legközelebb már óvatosabb lesz, hallgat majd a figyelmeztetésre.

Tündi, Te meg már megint turbó üzemmódban. :lol: :wink: Te mikor fogsz pihenni? Én nagyon kíváncsi lettem a kertre. :oops: :lol:

Irina, hogy van Ádi?????
dmaggie

Maggie nem semmik a szomszédok :?
csak szebb lesz a kert, akkor mi bajuk vele?
De gondolom ha páran nem gondozzátok akkor senki sem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép

Kép

Kép

Kép esőzések előtt..

Kép

Kép

Kép ma készült..

Kép Halak bár már át van rendezve..

Kép savanyúm... legújabb szerzeményem szerint..

Kerteset meg oda át :arrow:
varga tünde

Próbált már valaki közületek mosószódát?mosódiót? Tapasztalat?

Én most szóda bikarbónával mostam a fehéreket,annyira fehérek lettek,meg újabban(megint) ecetet használok öblítésre(néha elcsábulok az öblítők felé) és levendulát csepegtetek bele,na nem annyira erős az illata,de jó,nem vagyunk köhögősek,ha itt bent szárítom a rucikat.

Elvagyok most ráérek :roll: De senki.......

Ja amúgy nagy tételben a szódát a patikában veszem 400ft egy kiló,tök jó jobban megéri mintha ha boltban venném..

Ki mit főzőt ma? Én csak egy egyszerű gombócos káposztát vasárnap ide vagy oda. 8)
varga tünde

Én még semmit :oops:
Reggel kisütöttem egy nagy adag almás-diós muffint. Aztán vasaltam majd rendbe tettem kint a teraszt. Most meg bejöttem és elhűlve láttam, hogy már 1/2 1 :shock:
Szerintem lassan elaltatom cicust és mire felébred főzök :roll:
Brokkolikrém levest és még mellé valamit. De hogy mit :roll:

Szuperek a képek Tündi. Milyen nagyok már a fiúk :D
Még egyszer gratula Beninek a teljesítményéhez :)
Az a fokhagyma, nyami de guszta :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, lányok!
Köszi a kérdéseket, Ádi már sokkal jobban van (Maggie-m, még egyszer köszönöm!), a Sodioral remek ötlet volt, de csak narancslében itta meg, és úgy is érezte az ízét (igazából aszpartammal édesített narancsíze van, és vízbe kell rakni). Tegnap lement neki egy tasakkal, de tegnapelőtt nem volt hajlandó meginni (és 2,5 decit leküldeni sem tudok a torkán). Remélem, kedden már mehet bölcsibe, igaz, holnap még egy vérvételes kör lesz.

Vindo, nagyon szép a házatok-udvarotok!!!
A törölközős reagálásodon még most is röhögök, pontosan így kell a Tuti Tökéletes Anyósnak válaszolni. ;-)
És hát Móni is a jó válaszok embere, ha HP-ről van szó ;-)

Tündi: csodaszépek a fiaid! Az akváriumra meg irigykedem, régebben volt S-nak saját, talán majd egyszer újrakezdi a haltartást -- lesz kitől kérdeznem itt. :-)

Kép
Kép
irina

Halihó

Megvagyunk!

Irin: de jó h Ádó jobban van!.

Anyós: nekem óriási szerencsém van, semmi megjegyzés, sőt inkább dícsérni szokott! :-)

Az esti alttás..éjjeli ébredés :evil: szabályokat vezettünk be, megbeszékjük 100x..és ez talán "nem" beválni látszik. tegnap 2 óra iszonyat hiszti volt délben..mire elaludt. :evil: . este "nem " jól ment az elalvás, viszont cserébe 1kor hiszti.. :evil: áááámár nagyon nem bírom!

tegnap du-án nagy motorozást rendeztünk..7 kor jöttünk be..és...........találtunk egy szuper lakást!
pont olyat amit szeretnék. most éppült, még most rakják a konyhabútort be, a beépített szekrényt, mosogató gép szupi sütő, kerámia lppal, kérdezték milyne karnist, függönyt szeretnénk, milyne lámpákat.
10cm hőszigetelés, alacsony rezsi, klíma, anyuéktól, 5 percre ( ovi I munkája, én munkám közel , mint most)
a kertben csinálnak gyerekeknek "játszóteret"....az ára is jó, és a volt ált. isk du-ános tanárnőm adja ki..:-)
elmentünk szórólapozni h lakást keresünk..és ők hívtak tegnap...:-)
jaja már alig várom. juni. 1 től költözünk ha minden igaz,.

ma ünepejük Emma névnapját..sajna a keresztanyja amerikában ragadt a vulkán miatt..:-(

na mennem is kell teríteni, míg alszik..
a kaja kész, hortobágyi húsos palacsinta, meg spenótos palacsinta, rizs.
anyósom emg sütött paradicsomos sütit meg lúdlábat ( az utóbbit csak az én kedvemért, csak a paradicsomosat kértük tőle..:-) jó fej csaj!

Tündi: a képek szuperek!!!! Gratula Beninek!

Vindo: képek szupik!

Maggie: motorozás szuper ötlet. kedd, szerda, csütörtök du-án bölcsi után f5 től..??? :D

tényleg mennem kell!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Napsugarast :)

Panndi!
boldog névnapot :) :)

Tünde!
milyen nagy Bence :shock: :shock: s milyen ügyes :) annyira tetszik a csúszdás házikó :)

Móni!
mivel semmi hírem nincs :evil: :evil: ezért vszínű megyünk :) :) de gondolom én hétfőn érnek még meglepetések aztán kiderül :) én sem merem mondani,mert aztán nekem végem :) :)

Irina!
homeohoz még annyit h. lehet nem megfelelő szert használtátok :wink: mindenkinek más válik be,nem vagyunk egyformák másként hatnak v. nem :)

Mesi!
bár most még nem olvasod :) de szerintem sok Gegének a napi 3* alvás(enyémek ilyenkor már csak 1* nagyon ritkán aludtak 2* naponta) bőven elég lenne a 2* alvás :)

Vindo!
klasz lett nagyon :) tekik meg túlélők :9azt írtam nekünk az 5 aranyhalból 3 megmaradt :9 kis túlélők :) 2 nem bírta a hideget :) egész télen kint hagytuk őket és max. 30 cm lehet a tő legmélyebb része :)
annyira édes a segédmunkás Rugó :) :)

pénteken megjártuk HP bőrgyógyászatát :) csupán majd 2 óra alatt bejutottunk B. elvolt nagyon mindenkivel kokketált,piszkálódott :oops: aztán bementünk mhre Bnek mézes párnáért(Sense sajnos nincsenek jó híreim :cry: ) aztán haza vonatoztunk :) kalauznénivel az összes jegyünket kilyukaszgatták vagy 10 helyen :) megtanult jegylyukasztón fütyülni fiam :) alig akart vonatról leszállni :)

Heni!
B. alvása "nem" javult meg :) :) most én vok zombi a sok "nem"alvástól :lol: :lol: le sem merem csak kicsivel írni ma mikor kelt (először n7kor ivott tápit majd visszaaludt hn9ig)
Áronért majd többet aggódhatsz mert Ő mindenben Pétert fogja utánozni :) :) nálunk mi megy :shock: 8) :lol: amit Mnek szabad és megmeri tenni B. dettó lemásolja aztán üvőlt mert nem sikerül/esik/ stb... :)

Maggie!
pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bálint így szólt péntrek este mikor szóba került a hajmosás.Apa nem kell sötétedik :lol: :lol:

:arrow: Apának segíteni homokozóhoz gyalulja a fát :) :)

KépKép
viranka

Tünde!
én mostanában úgy mosok h. 1/3 mosópor 2/3 mosószóda :) ecet ha van itthon akkor azt teszek bele és narancsos illóolajat :) :9 a szódabikarbónat akarom kipróbálni küldött ismerősőm tök jó dolgokat róla :)
Mosódió nekem nem vált be :( jah és mosószóda 2 kg kiszerelésben volt 546,- nagykerben :)

Csilla!
de jó h. jobban van Ádi :) :) most már csak rendben lesz Ő is ha végre normális tavaszi idő lesz és meleg :)

Kaqk!
Emmának boldog névnapot :) :) s tök jó h. találtatok albit :)

na remélem most nem írtok tele oldalakat,míg ezt elküldöm :) :)

KépKép
viranka

METRÓBAN /VÁLLALKOZÓK BOLTJA/ A SZILASNAK VAN 1 KG-os KISZERELÉSBEN SZÓDABIKARBÓNÁJA /ZÖLD SZÍNŰ CSOMAGOLÁS, A NAGYOBB KISZERELÉSŰ FÜSZEREKNÉL/ 300,- ALATTI ÁRON.

"Maximálisan egyetértek a leírtakkal. Olyannyira, hogy nemrégen én is megreformáltam a mosást, amit egy időben már használtam.

1.) Nem veszek drága mosóport. Gyógyszertárban nagy tételben lehet venni szódabikarbónát, a fehérekhez fele - fele arányban teszem a m.porral. Ki kell tapasztalni az adagot, hiszen minden gép más. ESZMÉLETLENÜL FEHÉR LESZ!!!!!!!!! Ha kipróbáljátok, soha másképpen nem fogtok mosni. No és természetesen környezetbarát. Egyébként a háztartásban még egy csomó mindenhez - takarítás - lehet használni. 1 kg szódabikarbóna a gyógyszertárban 4oo ft. (most vettem)

2.) A színes és fehér ruhákhoz is használom, amikor a dobot lecsukom, hozzáöntök ecetet. Nem lesz ecetszagú a ruha.

3.) Drága öblítőt sem veszek, kifejezetten az olcsót keresem, mivel - akik ismernek - tudják, hogy nagy tételben, a gyógyszertárban veszem az illóolajat (nemcsak sokkal-sokkal olcsóbb, de abban biztosan az a gyógynövény van, hiszen ezt teszik a készítményekbe és nem áll hónapokon a drogéria polcán) és az öblítőhöz teszek illóolajat. Általában, ami nekem van otthon: levendula, citrom, rozmaring. VALÓBAN ILLATOS LESZ A RUHA! (az illóolajat nagy tételben meg kell rendelni a gyógyszertárban 5o - 1oo g) (Egy +tanács: ha nagy üvegben kapjátok érdemes a kisüvegbe, a régi, kifogyottba tenni, amihez van adagoló, mert ha a nagy üvegből öntitek, rengeteg mellé folyik, ebből pedig cseppeket kell használni)

4.) Nagyon - nagyon kevés folyékony flóraszeptet teszek csak a fehér ruhákhoz, a fertőtlenítés miatt.

5.) A folttisztításhoz a köv. használom: fehérek - egy kiürült pumpás adagolóba flóraszeptet és vizet keverek. Ráspriccelek a foltra, de a konyhában is nagy segítség! A színes ruhákhoz - az olcsóbb mosószappant veszem és bedörgölöm a foltot. AMI a lényeg: VALÓBAN KIJÖN A FOLT! És nem veszed meg a drága folttisztítót, ami sokszor nem is szedi ki. Ha kipróbáljátok ezeket, SOHA NEM FOGTOK MÁSKÉPPEN MOSNI! Láthatóan szebben lehet mosni, no és sokkal olcsóbban....::J) Hosszú idő után kezdtem használni és az ágytakarómat mostam ki először, komolyan nem hittem a szememnek. Vakítóan fehér volt! (fehér - kék - kevés

drapp színű)"

Mégegyszer a Szódabikarbónáról, mint régi-új csodaszer Nagymamáink mellette tették le a voksukat, és nem tévedtek. A szódabikarbóna meglepően sokféle módon alkalmazható: a konyhában, főzéskor, a háztartásban számos helyen, de különösen gyomorégés, emésztési gondok ellen, és a kellemes lehelet, a fehérebb fog célja sem áll messze tőle. Mindig tartsunk belőle otthon! Íme néhány ok, amiért a szódabikarbóna rendszeres használata ajánlható.

Tisztítja a kezet

Nedvesítsük be a kezünket, és enyhén dörzsöljük be szódabikarbónával, mintha csak beszappanoznánk: meglepődve tapasztalhatjuk, hogy kezünk bőre tiszta és lágy lesz tőle. Ha pedig fehéríteni szeretnénk a körmeinket, körömápolás előtt áztassuk be egy tál langyos vízbe, melyhez három evőkanál szódabikarbónát adtunk.

Szagelnyelő

Noha szagtalan, a szódabikarbóna egyik jó tulajdonsága, hogy képes elnyelni a legzavaróbb illatokat is, mert semlegesíti a baktériumok okozta savas anyagokat. Hasznos a hűtőben, a beépített szekrényben vagy akár megszokott dezodorunk helyett is. Egy kevés port bedörzsölünk a hónaljunkba vagy a lábfejünkbe, és máris elfelejthetjük az izzadságszagot.Beszórhatjuk a cipőnkbe is, majd hagyjuk állni benne egész éjszaka: nemcsak, hogy szagtalanítja a lábbelit, de megakadályozza a későbbi lábgombásodást is.

Könnyíti az emésztést

Ég a gyomra? Nehezen, emészt? Könnyen segíthet rajta! Oldjon fel egy kávéskanál szódabikarbónát egy pohár vízben, és igya ki egy hajtásra! Ilyenkor olyan puffadást enyhítő oldatot kapunk, mely lúgos kémhatásának köszönhetően stabilizálja a pH-értéket, és megszünteti a

túlzottan savanyú kémhatást. Az arra érzékeny személyek számára főzés közben is tehetünk egy késhegynyi szódabikarbónát az ételbe, amitől a nehezen emészthető vagy savas hatású hozzávalók (paradicsom, gyümölcsök stb.) könnyebben emészthetők lesznek

Fertőtlenít

Rendszerint nem is gondolunk rá, de a fésűk, kefék, manikűrkészlet, smink-ecsetek, szivacsok és más hasonló eszközök a baktériumok melegágyai lehetnek. Alapos tisztítás, fertőtlenítés céljából tegyük azokat speciális áztató-lébe: egy mosdókagylónyi vízbe keverjünk 8 evőkanál szódabikarbónát. Hagyjuk benne állni tisztítandó, ilyen jellegű tárgyainkat egy éjszakán át, majd öblítsünk másnap reggel.

Továbbá:

- Megőrzik élénk színüket zöldségek, ha főzéskor kevés szódabikarbónát is szórunk a vízébe.

- Keményebb és tartósabb marad a tejszínhab, ha felverés előtt egy csipetnyi szódabikarbónát teszünk bele.

- Mindenfajta rovarcsípésre kiváló - a szódabikarbóna kevés vízzel keverve hatásos fájdalom- és duzzadtságcsökkentő.

- Mosatlan gyümölcsöt soha ne fogyasszunk. Tiszta víz helyett azonban javasolt 1-2 evőkanál szódabikarbónát és egy liter víz keverékét használni a mosáshoz.

- A sütemények összeállításánál fele sütőport és fele mennyiség szódabikarbónát használjon, szép egyenletes lesz a tészta.

- Ha nehezen fő meg a marhahús, tegyen a vízbe egy késhegyi szódabikarbónát. Más húsra is érvényes ez az eljárás.

- Ha kemény a víz, szórjunk fürdővizünkbe 10 deka szódabikarbónát, mert annak vízlágyító hatása van.

- Leégett étel maradványait eltüntethetjük, ha az edényben kevés vízbe kevert szódabikarbónát forralunk. Ha kihűlt,

könnyen kitisztíthatjuk a lábast.

- A csempére tapadt makacs szennyeződéseket nedves rongyra szórt szódabikarbónával dörzsölhetjük le. A WC-kagylóba szórjon szódabikarbónát, majd csutakoljuk ki kefével.

- Két púpozott kiskanál szódabikarbónából és egy kiskanál citromléből vagy vízből készítsünk sima pépet. Ezzel mossunk fogad, majd hideg vízzel öblögessünk.

Fehéríti a fogzománcot.

Ha hajmosás előtt egy maroknyi szódabikarbónát dörzsölünk a száraz fejbőrbe, megszabadít a korpától

KépKép
viranka

Sziasztok!
Bocsánat, de nem tudok most visszaolvasni.
CSak egy kérdés:

MÓNI!
LESZ KEDDEN TALI NÁLATOK? HA IGEN MIKOR ÉS MIT VIGYEK?
PUSZI

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!
Mónit megelőzve :) lesz tali 9-10től érkezés :) a többire választ ő ad :)

akartam írni :) Bálint kb. 1 hete naponta v. 1000* ezt a szót használja:miért :) :) :? :lol:

KépKép
viranka

Viranka: ez tök szupi amit leírtál, gyorsan ki is másoltam, nehogy elfeljtsem..:-) köszi!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :)

Csak életjel, nem voltunk hétvégén, most értünk haza.

Köszi a köszöntéseket :)
Vendég

Emma sok boldog névnapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Sense igen lesz tali holnap :lol: ahogy Viranka is írta :lol:
Magatokat, esetleg üdítőt :lol:
a címet és a számom leírom :arrow:

Kaqk de jó, hogy már van is albérlet :D
ügyesek vagytok, mindjárt itt lesz június 1 :D
aztán meg június 20.-a is :shock:

Viranka szuper dolgokat másoltál be.
Köszi
Én is elmentem :D
Holnap ha jöttök hoznál magaddal horgolótűt és fonalat?
Szeretném ha megmutatnád az alapokat, aztán meg bevásárolok és megpróbálok és is sapit horgolni csininek 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jut eszembe, ha holnap valami csoda folytán nem fog esni az eső gondolom kint leszünk a gyerekekkel. Akkor viszont aki tud hozzon motort mert nincs olyan sok járművünk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megint képek :oops: :oops:

Kép indulás

Kép

Kép

Kép

Kép És a vége--..

Jó talizást!! Szorítok,hogy ne essen.. :)
varga tünde

Jó reggelt!!!!

Jó randa megint :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: szakad az eső :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mi tegnap anyuéknál voltunk, jó későn értünk haza, mert jöttek megnézni a keresztanyámék a gyerekeket, meg tsómat hivták bér0aszülőnek, 8 éve láttuk őket utoljára a lagzimban :shock: :shock: :shock: aztán jól eldumáltuk az időt. Aron igaz nagyon nyügi volt, valószinű a frontit érezte, olyan semmi nem jó, nem találom a helyem műsor ment
:roll:

Tündi szépek vagytok!!!!!!Beni igazi nagyfiú már, Domi meg kis huncut :D

Kaqk juj de jól hangzik :D

szombaton megkopasztottam 3 pasit :D az én fejemmel kezdhetne már valaki valamit :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vera sajnos csak neten tudok rendelni mosószódát. Itt nem kapható sehol,legalábbis nem tudunk róla. Így most böngészem hol tudnám a legjobban megvenni. Mennyit kell adni a mosóporhoz 1kg mennyi ideig mennyi mosásra elég? Köszike... :)
varga tünde

Tünde!
szerintem írj pü-t Sensének ha jól emlékszem Ő már régóta használja több infót tud adni :) :)
de ügyesek :) :)

Heni!
mi baj van a te hajaddal? túl hosszú :)

Móni!
írtam Neked püt majd lesd meg :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!

Sikerült Gergőt is letaglóznia a Zsuzsu féle vírusnak, úgyhogy tegnap szinte egész nap és éjszaka is 38 és 39 között mozgott a láza. Szép éjszaka volt, de szerencsére ma már jobb a helyzet.

Tünde, Viranka!
Ezzel a mosószódával most szöget ütöttetek a fejembe, azt hiszem ki kellene próbálnom. Nem allergizál ezek szerint?

Heni!
Jót nevettem a kopasztáson! :D Kérj szabit a fiúktól aztán irány egy fodrász! :wink:

Tünde!
Nagyon ügyes fiad van! Gratulálok! :)

Kaqk!
De jó, végre sikerült az albi! Már rátok fér!

Irina!
Hogy van Ádi?

Vindolanda!
Megnéztem a házikós képeket. Na, most már irigyellek! :) Tavaly az építkezésnél nem cseréltem volna veled. :wink:

Mesi!
Gegi? Jobban? Milyen volt Jászberényben?

Kép
gica1

Ja, és úgy néz ki, végre döntöttem ovikérdésben. Végülis a körzetes ovi lett a nyerő. Nem túl nagy, de szimpatikusak az óvónénik, a dadus, szép tiszta hely. Már csak az kell, h fel is vegyenek, mert annyi gyerek van a lakótelepen, h a szept közepi születésünkkel nagyon rezeg a léc...

Kép
gica1

Igen Vera túl hosszú és most már nincsen semmi formálya, viszont jól össze tudom fogni, ha lépcsőzetesen leszedtem, akkor lehet több lesz a baj vele :roll: még dilemmázok milyen forma volna jó, de! a hossza marad:-)

Heni
KépKép
heni81

Remélhetőleg B. elaludt :) :)

Gica!
én azért vettem h. hátha a mosópor a ludas B. bőrének állapota miatt.A Tomit is úgy reklámozzák " a szóda erejével" :) :)

Heni!
csak ne járj úgy mint Kaqk :wink: nézegess hajakat :)

:arrow: persze M. bement félálomban volt,felkelt :evil: épp fáj az ujja,lába,szeme ésa többi :)

KépKép
viranka

Vera nézegetek:-)

Én már kérdeztem azt hiszem, de elfelejtettem :oops: Mira miért nincsen 3ig az oviban????

Heni
KépKép
heni81

Viranka Báló a tojásra érzékeny egy az egybe vagy csak a fehérjére vagy csak a sárgájára?

KépKép
Kép Kép
l.móni

na jó kis oldalkezdés :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
vmelyikre csak 2+es volt a tesztje,de egyiket sem eheti :( miatta ne alkoss :)

Heni!
mert finoman megkérik a szülőket akik otthon vannak kisebbel vigyék haza nagyot :evil: ez Mo. legnagyobb létszámú ovija(kb.340 gyerekkel :) ) de szeptembertől M. is "ottalvós" lesz :) :)

KépKép
viranka

Késő :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: nagyon jó ez az eső naci. Rendeltem, te? ha nem még akkor megadom a nő elérhetőségét, úgy olcsobb!

KépKép
kaqk
Debrecen

Milyen ramaty idő van!
:-(

Heni: csak óvatosan a vágással, ritkítással.. :)

Gica: szegény kis beteg! :(

Mi most itthon, Emma fest, tornázik, lassan indulunk angolra, de nincs kedvem kimenni..ÚTÁLOM már ezt az esőt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ma hajnalban indultam életem első kocsitúrájára egyedül: Db-Nagyiván-Tiszaroff-Kunhegyes-Debrecen útvonalon.
Minden jól zajlott, sehol sem tévedtem el. Az interjúkat sikeresen felvettem.
Tiszaroffon fornettis is van, májas kockát ettem ott.
Jó zenéket vittem magammal, és először volt jó érzés vezetni.
Aztán felvettem Gábort meg Rugót, épp citerázni voltak egy db-i művházban (a szállítást egy ismerősünk oldotta meg a csanába). Meki, majd hazaértünk.

Hulla fáradt vagyok :P

Holnap munkanap, szerdán viszont itt vagyok.

MIndenki jó legyen, V.

Kép
vindolanda

Életjel! :)

Hétvégén nem voltam itthon, Jászberényben volt röpitornám. Jaj, olyan jó volt! A jéták is, a vacsinál halálra röhögtem magam, és hajnali f3-ig ráztam a fenekem a buliban.
Alig aludtam, hulla fáradt voltam, és este rimánkodtam, hogy Gegike ne parádézzon éjszaka, mert szeretnék aludni. Velük mentem lefeküdni, Gegi 10-kor felkelt, megevett egy joghurtot és visszaaludt. Ezt leszámítva "nem" aludtam egyhuzamban 11 órát :!: :!: :!: :shock:

A holnapi tali még bizonytalan, Gegi ma kapta meg a prevenárt és a MMR-t egyben. :? Ha holnap reggel láztalan lesz, elviszem, ill. megyünk, csak nem akarom, hogy sok legyen neki. Végül is 4 vírustörzs... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

jéták helyett a játék volt jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! :)

Kezdem érteni a "nem"-et... Engem nem avattatok be, és eddig mindig olyan fura volt... :) De most értem már. :)

Vindo, ügyi vagy! :)

Emese, örülök a sok alvásnak! :)

Kaqk, mi sem komáljuk az esőt, de azért így is mókáztunk sokat. :)

Gica, jobbulást nálatok!

Viranka, én nem is tudtam, hogy hazaküldik a nagyokat... Tényleg így van? Ezzel kell számolnom, ha Samu ovis lesz jövőre??? Mert én suliba fogok járni, ha minden igaz...
Sajnálom a kajaérzékenységet... Azt hiszem, Danival majd kell vizsgálódni, olyan nagyon picike...

Megyek, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Én is csak gyors életjelet adok, aztán irány aludni. Mára befejezem a dolgozatírást.
Hehe, Zdori igen, így boszizunk. :wink: :lol: :lol:

Nagyivánon laknak a barátnőmék. :lol: Mondjuk már régen nem beszéltem vele. :oops: Amúgy meg mindig én szoktam hívni.

Emese, megesz a sárga. Én is szeretnék ennyit nem aludni.
Szerintem én most sem fogok, a Kedves már megint formában van. Jó sokszor ébredek éjszaka a horkolására. :cry:
dmaggie

Sziasztok,

hát nem volt túl jó az éjszaka :( Áron nagyon sokat mozgolódott, kereste a helyét.

Emese hű de jó lehetett, akkor jól értem, hogy családostul voltatok????

Vindo ügyes csajszi vagy te!!!!!!!!!!

Vera , ez nem túl jó, pláne, hogy Mira már nagycsopis, neki lehet jobb volna az ottani rendszer. Oké, hogy csak alszanak és uzsi majd jöhet haza :roll: érdekes :roll:

Maggie :? átérzem a helyzeted :( tudom miről beszélsz...

Jó szórakozást csajok!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Szép napot! :)

Megyek tovább, csak gondoltam, üdvözlök minden kedves olvasót! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sehol senki??

Úgy látom szeretnek Titeket odafent, SÜT A NAP! Jó bulizást Móniéknál! Kérünk képeket!

Emma sem aludt vmi jól , vagyis aludt csak beszélt kiabált, forgolódott álmában, így óránként kellett menni hozzá, :-( De apa vállalta..:-) mondjuk így is ébren voltam én is..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Látom mindenki a talin van 8) sok sok képet csajok :D

Mi is kint voltunk d.e, jól ki is fáradtunk :roll: alszanak a lurkók :D

Sóskafőzi volt ma, gyerekeknek bejött 8) én is imádom, apa nem szereti, de neki is ez a ebéd :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sóska!!! Emma imádja rengeteget megeszik belőle meg a spenótot is csipázza..:-)
megyünk ki mi is!
vmi élménybeszámoló a taliról.!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

A csajok 1/2 7-kor mentek el :lol:
A tali szuper volt. Minden gyerek végig pörgött :lol:
Alig akartak hazamenni :lol:
Fotók vannak, majd holnap reggel teszek fel, hogy tudjatok irígykedni :wink:
Grétikém kidőlt, kicsit még rohangált kint miután elmentek a kis vendégei, majd bejött, hogy kenjem be a famászás közben lehorzsolt pocakját. Olvastunk mesét és eldőlt. Most alszik. Szerintem hagyom. Extrán elfáradt :lol:

Köszi szépen lányok, hogy itt voltatok :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

hali!

mi is hazaértünk :) B. kocsiban kidőlt,de előtte már mondták jöjjünk holnap is Grétáékhoz :) :) M. még fürdik aztán pillangókat fog nézni kicsit :) ja és keresték folyamatosan Senseék kocsiját :) :)

jó volt nagyon :) B. odament Ildikóhoz szerelmet vallott :) Gege folyamatosan beszél és közben mutogat,Míra csinálta a hülyeségeket kicsik sokszor utánozták :) néha kis összetűzés volt és az idő úgy elrepült :shock: hazafele meg aggódtam mert benzinmutató már szinte 0án volt,nem mertem megkockáztatni,ne tankoljak :) :)

:arrow: hulla vok én is (szegény Móni is kellőképp elfáradhatott :) ) megkóstolom az egyszer megolvadt és lapossá préselődött rumkokus-omat :)

KépKép
viranka

Köszönjük szépen a talit!!!!
Én nagy vagányan vittem a kecske-menümet, erre Móni bablevese és sós sütije betett. :oops: Ezt mire ledolgozom. :roll: Kecskekaja hazajött... :lol:

A gyerekek fantasztikusan jól érezték magukat, ahogy az anyukák is! :)
Zsozsi hazafelé elaludt, hulla fáradt volt, Gegi is még nyomott egy szunyát.

Vittem Nektarinnak mei tai-t mutatni, és milyen jó, hogy kéznél volt, mert Gegikém abban aludt 3/4-ed órát a hátamon. :)

Köszönjük Móni a lehetőséget! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Remélem jössz valamikor!!!!
KAKIGONDOK: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1080

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Köszi Móni, hogy ott lehettünk!
Tényleg nagyon szuper volt.
Botond még a nullás előtt is kiabált, hogy "sziasztok, holnap találkozunk!" :lol: Majd elájult, és itthon úgy kellett felkelteni. Cserébe most aludt el mindkettő. :roll:
A hét (és háromnegyed )
gyerkőc hihetetlenül jól érezte magát. És én is. :)
Köszi még egyszer.

Csajbuli nálunk valamikor májusban????
A 15-i hétvégén kívül bármelyik hétvége jó. Kérek ötleteket az időpontra és jelentkezőket.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?