Halihó!
Szerintem nálunk is beindult a fogzás fájdalmas időszaka

Most döbbenek csak rá, hogy milyen nehéz ez, látni a babámat kínlódni, szenvedni valami miatt... összeszorul az anyaszív
Remélem, hamar túl leszünk rajta.
De kár, hogy ilyen messzire lakunk egymástól, máris nem lennének olyan unalmasak azok a séták... szóval marad a zenehallgatás, de már néha azt is unom
Szilvi, a kiállítás érdekes, nekem tetszett, szembesít a fogyasztói társadalom féktelen életmódjával, és azzal, mivel jár ez, hova vezet, ha nem változtatunk. Egy óra alatt szerintem meg lehet nézni, nem túl nagy az egész, de éppen befogadható, és kellően elgondolkodtató szerintem.
Naptej: hát azért már majdnem hat hónaposak a gyerekeink szerencsére

Nem vagyok egyáltalán krém-párti, csak gyógyszertári popsikrémet, (pirosságra is max. sudocrem) és fürdetőt használunk, de amikor szombaton vágott ránk a nap, bekentem az arcocskáját (árnyékban hideg volt és fújt a szél, ahol szélárnyék volt, oda meg sütött a nap...) Ha olyan érzékeny a bőre, mint az apjának, akkor nagyon oda kell figyelni rá (neki ugyanis gyerekként enyhe fényallergiája is volt), és már ilyenkor is van ereje a napnak (Apukám a nyári szezon elejére, mikor az emberek még hófehérek, már totál le van barnulva a sok kerti munkától).
Tegnap mi is engedélyt kaptunk a hozzátápláláshoz a védőnőtől, totál lázban égek, mit hogyan csináljak

Ma kapott egy kis barackpürét, nagyon cuppogta

Szilvi, elvileg Intersparban, Auchanban lehet kapni fagyasztott barackot (pont ma beszélgettem erről egy anyula ismerőssel), talán a Tescoban is, remélem találsz!
Azt ajánlotta, először a délelőtti szopit váltsuk ki gyümölccsel (így szerintem nem veszik össze a pocakjában a tejjel, mivel addigra már megemészti az előző szopit), és ha az már simán megy, lehet a délutánit "főzelékkel".
És annak örömére, hogy ehetek én is K-betűseket (eddig nem nagyon mertem

), ma karfiol-krémlevest főztem
Móni, fogfájás

Remélem elkerülöd a gyökérkezelést!
Judit, Petra egy kis tündér, nagyon édes
Erről jut eszembe, Kriszti, Annáról már rég hoztál napi-képet!
Szilvi, hát ez a pap..

Bár biztos örülsz az időpontnak, én ezt az alkalmat tuti megragadtam volna ahhoz hogy hátat fordítsak neki és keressek másik templomot, papot... elképesztő egy alak lehet.
Most természetesen foci megy a tévében, bár Gábor nem nagy futball-rajongó, azért egy Barca-Inter meccset ő sem hagy ki
Jóéjt Lányok,
Ági