Biztos jó lehetett a buli, majd rakjatok fel képeket feltétlenül
Mi jól vagyunk, de tegnap munkanapom volt, éjjel meg dolgoztam, szóval nem nagyon sikerült normálisan gép elé keverednem.
Rugó az új csanába jár, már én is láttam a pónilovat, de szerintem neki a kicsi kacsa meg a liba tetszik jobban, azokat mutogatta meg nekem is
Ma el kell mennünk bevásárolni, mert szerintem egy hete nem tudtunk elmenni nyugodtan
Tegnap délután épp hogy beestem bölcsőde-zárásra, mert a hallgatók szerveztek egy bográcsozást, és ott illett megmutatnom magamat. MOndjuk csak a szalonnát vágtam fel, aztán indulni is kellett. Meg beültünk a tanszékkel egy kocsmába, de ott persze nem ihattam
Jövő héten Tiszafüredre megyek interjúzni, és akkor a szakadgálós kutatás első része kész is lesz. Aztán zárótanulmányt kell írnom, és utána kezdődik a második szaladgálós kutatás - annak június közepére lesz vége
Remélem, fizetni is hamar fognak, ha már én itt teperek
Dóri, milyen időbeosztásban fogsz majd tanulni? És Danira ki vigyáz addig?
Emese, én már nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára s...rázós partin
Maggie, Nagyiván elég csinos kis falu, csak a 33-asról az odavezető út borzalmas, egy volt tsz-földútra húztak rá némi aszfaltot, ami már elmállott
Én az iskolában voltam. Finom teát adtak
Spenót, sóska - nálunk én nem szeretem
Így aztán nincs is soha. Még bébiételben volt régen, Rugó akkor betömte.
TEgnap pizzát evett estére, valami iszonyatos mennyiséget
MOst ennyi jutott eszembe.
MÉg emaileznem is kell, amíg alszik. Szép napot.
Ja, és láttam már a teknőst. De nagyon fél tőlünk. Meg kell könnyíteni neki a napozó helyre való kimászást. G. egy akadálypályát csinált neki
És az új aranyhalakat is láttam.